Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Progeszteron szintet általában 21. nap környékén nézik, azaz 20.21.vagy 22. nap a jó.
'Jobb' helyeken háromszor vesznek ezügyben vért, akkor a 19. 21. és 23. napokon, hogy megnézzék milyen íven emelkedik a progeszteronod. Én ezt tudom, mert nekem mindig problémás volt a dolog.
Most a doki 'ájuldozott' az eredményen, azt mondta minden tökéletes, mert 16,2 a progeszteronom, miközben másik doki alacsonynak tartaná ezt az eredményt. Fene igazodik ki rajtuk, de ha a SOTE-n tanít is, és specialista lombik ügyben, akkor bizony bíznom kell benne... :)

Köszönöm a drukkokat és a kedves szavakat!!!
Puszi nektek!!
babszi
 
 


Aviubi,
a 18. nap korai progit nézetni. Még ha pont a 14. napon volt is a pé, az akkor is csak 4 nap. Igaza van Babszinak, azt a 21. napon szoktak nézetni, de azt is csak akkor, ha a 14. napon volt a pé. Úgy szokták, hogy pé +7 nap.

Piciboris,
ez szemétség :evil: Nem is tudom mit képzelnek az emberek :evil: .
Én már úgy vagyok vele, hogy fel sem húzom magam semmin, mert attól aztán nem leszek előbbre :cry:

Tegnap nálunk is palacsinta volt :D , még este 9-kor is azt sütöttem, mert apa későn ért haza és melegen szerette volna enni :roll:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Na jó, én már tényleg nem tudom mit mondjak. De úgy rémlik azt mondta a doki, hogy 18 lett az eredmény. Akkor az most jó, vagy tök mindegy, mert korai volt.
Ma reggel eldöntöttem, hogy szeptember elején amikor már tudni fogom Bence logopédiai foglakozásainak az időpontját elmegyek 1 munkaügyi központba, és segítséget kérek részmunkaidős állás keresésben. Ha sikerül az állás akkor 1 időre szüneteltetjük a babaprojektet. A szívem szakad meg, de nincs más választás. :cry:

aviubi
 
 

 
 

avi, én is kb így érzem, lehet, nekem is dolgoznom kéne, és lehet, hogy akkor még könnyebben összejön a baba mert nincs a pénz miatti és egyéb stressz....

Kép
Kép
piciboris
 
 


Ubi!

A mostani dokim el van ájulva a 16,2-es progeszterontól, míg a másik doki húzta a száját, hogy: Háááát, van aki 17-tel is kihordta a babát. Amit most vettek le tőlem, az benne volt a jó tartományban, sőt, túl is lépte, és a doki szerint felső határ nincs, minél több, annál jobb. Szóval a 18-as nagyon jó. A másik, hogy mehet még a napokban feljebb is. Ha van megtermékenyítés, akkor felszalad, és nem esik le. Ha nincs, akkor bizony leesik, és jön a menzesz. Remélem nem kotyogok hülyeségeket. Ennyi év után igazán szakértőnek hiheti magát az ember. :) Gyertek hozzám, megmondom a tutit :) :) :)

Voltunk tegnap horgászni, és fogtunk 19 kiló halat. Olyan jól éreztük magunkat... nagy társaság, vittünk csirkecombot füstölni, mindenki erősen kergette a halakat...csodás napunk volt. Eddig elzárkóztam a pontyos horgászat elől annyiban, hogy én szuper jól el vagyok a tóparton, de nem érdekel a bedobás, fárasztás, meg ezek a dolgok. Párom vett egy új botot a héten, be volt zsongva, hogy felavassa. Fogott vele nagyon szépen, boldog volt. Egyszer bejelentette, hogy vigyázzak a botjai, elmegy addig wc-re. Ahogy ment fel a dombra, úgy ment lefelé az úszó - bevágtam neki, és kezdődhetett a fárasztás.Én jobban fáradtam, mint a hal, de tényleg jó érzés volt. Sajnos 20 perces fárasztás után elbaltztam, de vérszemet kaptam tőle, és bosszút akartam állni a halakon - fogtam egy kisebb pontyot, amolyan 2 kilóst :)
Csodás napunk volt, megnyugtató, és fárasztó, de az a kellemesen fárasztó. Tudom, sokan elzárkóznak a horgászat elől, és én sem rajongtam korábban érte, de ez is olyan, mint majdnem minden - ha van sikerélmény, az ember belelkesedik tőle. :) Kép Kép Kép Kép
babszi
 
 


Babszi,hol fogtatok ennyi halat,sógorom is szeret horgászni,de nem igazán fog semmit,pedig sok helyet kipróbált már

sutimano76
 
 


Sütke!

Vác fölött, Nógrád megyében Nézsa a neve. www.ezerszigethorgaszto.hu

De nem mindenki fogott ám :) Függ a helytől, az etetőanyagtól, meg ilyesmik. Nekünk szerencsénk is volt :) Meg bejött minden.
babszi
 
 


Mi újság veled? Jól vagytok? Minden rendben? Nem fáradsz jobban, mint előtte?
babszi
 
 


Kép

Ez egy kép a hajnali tóról. Gyönyörű :)
Látszik, hogy a pára gomolyag a víz felett?
babszi
 
 


A kép tényleg gyönyörű,de valszeg én ilet sose fogok látni.....hajnal meg én.....nem bírjuk egymást,köszi a linket.
De akarom én csak a testem nem hagyja csinálni a dolgokat.Igen fáradok,illetve nem is fáradság,csak már nagyon húzza gravitáció a pocit lefelé.A legkényelmesebb póz az ülés.Feltett lábakkal.
Na jó rakok egy képet,remélem ezt még nem láttátok(más topicra is ezt raktam)
GYENGÉBB IDEGZETŰEK NE NÉZZÉK!!!! Kép
Kép

És kész lett Berni szobája:
Kép Kép

sutimano76
 
 


Sütke, nagyon gyönyörű a szoba, nekem borzasztóan tetszik!!!
A pocakod meg nagyon szépen "karban van tartva" :) hehe
Láttam már olyan striás hasat, ami lila volt, és borzalmasan nézett ki. A tied nagyon helyes és nagyon szép!!!
Magamat még nem tudnám ilyen nagy pocakkal elképzelni :) Majd talán álmodozom róla.
babszi
 
 


Babszi,köszi,és sajna a stria ápolt pocak esetén is előjön.Cicim úgyanúgy kentem,na az nem úszta meg,de én már hozzá szoktam,hisz a combjaim külső fele 5.-es korom óta csíkos,a hirtelen növéstől,a magam 156 centijével,jó mi???
Én elképzeltelek jövő májusban,júniusban.már nincs egy éved se és te is így fogsz kinézni!!!!!Drukkolok!!!!!

sutimano76
 
 


Babszi! Nagyon jóóók a képek megint! Egy picit irigyellek a horgászás miatt. Mi nem járunk, férjemet nem érdekli, de a nyugi miatt én nagyon szívesen horgásznék, vagy ülnék ott. Bence nagyon szeretne horgászni, dehát apa még nem szánta rá magát. Lehete, hogy egyszer már szerzek 1 kispecabotot..

Suti! Az első képet már láttam az iwiwen. Szerintem tök jó pocakod van! Sajna nekem eléggé csíkos volt, mert nincs az a bőr ami 2x 4 kiló fölötti pupot repedés nélkül elvisel. :lol:
A szoba nagyon-nagyon tetszik. Ügyik vagytok!

Babszi! Nemsokára te is 1 nagy pocakkal büszkélkedhetsz! :wink:

aviubi
 
 


Aviubi,kétszer 4 kg fölött :?: :shock: :shock: :shock:
Én mondtam Berninek hogy 3100 g álljon azé meg,kint is ráér megnőni,,ne b.....on már ki velem!!!!!

sutimano76
 
 


süti, na ez jó :lol: és Berni megfogadja? :oops: :lol: :lol:
a szobácskája igazi bababirodalom, szép és igényes :lol:
a pocakod meg olyan eredeti kismami pocak, én is kenegettem, nekem szerencsém volt, nem lettek striáim, pedig anyum hasa nagyon striás lett és azt gondoltam megöröklöm...

avi, barátnőmék a fürdőkádban pecáznak :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris,nem tudom megfogadja-e,legközelebb szept.1.-én lesz uh,akkor majd meglátjuk.Ha akkor még csak 2700-2900 g körüli lesz,akkor gondolom van esélyem.

sutimano76
 
 


Borcsa!

Barátnőd mit fog a kukaccal??????????? A fürdőkádban??????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
babszi
 
 


babszim ilyen gyönyörűséges halacskákat bizti nem fognak :lol: mert ti nagyon profik vagytok :P :P :P
és annyira szép a tó!!!! nagyon romantikus :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Suti! Bence 4650grammal született, Hunor 4090 grammal. :D De szerncsére utána szépen behozták a kortársaikat, tehát nem voltak nagyobbak, mint a többi baba. A vicces, hogy mind a 2 gyereknél szülés elött 1 héttel az ultrahang 3kiló körül tippelt. Hunort megis mutattam az ultrahangos csajnak, mert elég jóban voltunk. Háát ledöbbent a nagy tévedésen.
Mindig azon filozok, hogy ha nekem mondjuk ikreim lennének akkor hány kilóra nőnének, mert ha mondjuk az arányokat tekintve 3-3 kilósak lennének az is nagyon durva. A vicc, hogy párom volt ilyen óriás, én csak 2700grammos voltam.

Boris! Nekünk is van kis műanyag horgász felszerelésünk, kis halacskákkal, de Bence igazit szeretne.

Babszi! Már többször gondoltam, hogy megkérdezem, hogy mennyibe kerül a lombik kb.?

aviubi
 
 


Aviubi ,minden elismerés a méretekhez!!!!

sutimano76
 
 


..

sutimano76
 
 


Ubi!

Csak kb összeget tudok mondani, majd menet közben beszámolok róla. A doki kb összegnek a 120-at nevezte meg, persze attól is függ, hogya rövid vagy a hosszabb eljárást választják a dokik. Nekem hosszú lesz, az másfél hónapot jelent. Én nem tartom elrettentő összegnek, sokkal többre gondoltam a magam fejével. Aztán majd lehet, hogy 'behozza' az árát, és eléri azt az összeget, amire számítottam, nemtom.
Gondolkodsz lombikban?
babszi
 
 


Gyorsan benéztem hozzátok és mielőtt megyek, kidőlök Benivel még leesett az állam Avi, a fiaid méretén! :shock: :wink:
Nem semmi volt kihordani őket.
Jól emlékszem, császárral születtek? Vagy nem?
Megyek alszom egyett, mert leragad a szemem.
Már megint álomkóros vagyok :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!
Na, ez a hónap sem sikerült. Csináltam 1 tesztet. Mostmár tényleg nagyon elévagyok kenődve. Pedig ebben a hónapban a férjem nagyon biztatott, és most amikor felhívtam, hogy megírom az önéletrajzot adja le a Vöröskeresztes ismerősének akkor is mondta, hogy következő hónap tuti...De nekem már nem megy a reménykedés...
Igen, Babszi gondoltam rá, hogy mostmár a lombikkal kéne probálkozni, de sokan ilyesztgettek, hogy az nagyon drága. Én milliós nagyságrendben gondolkodtam, és az tényleg nem menne, de 100 ezer körül még össze tudnánk szedni.

Angie!Nem volt vészes kihordani őket. Főleg Hunorral nagyon jó formában voltam, mert a terhességi diabétesz miatt végig diétáztam, így nem híztam semmit, Bence pedig vigyázott, hogy ne lustuljak el. Amúgy császáros voltam.

Boris! veled mi van? Neked is mostanában kell tesztelni.

Megyek, mert felébredt Hunor, és sír.

aviubi
 
 


avi, nagyon rossz ezt olvasnom és érzem amit te, talán párszor én is írtam már, hogy nekem sem megy már lh tesztek és egyéb praktikák nélkül, de ezt a hónapot úgy érzem sikerült lazára venni, nekem nem is tudom, talán 1 hét van a tesztig, de most nem sietek vele :lol:
legyél erős és szerintem kérdezz rá a dokidnál, hogy mennyi lenne lombik, hátha tud valamit mondani!!babszinak is megmondták :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Aviubi,
sajnálom :cry: . De azt ugye tudod, hogy mivel van egy petevezetőd, nem mehetsz egyszerre lombikra???
Egyébként én azt mondom most már, hogy nem hülyeség elmenni egy meddőségi központba. Én nagyon féltem tőle, azt mondtam, ha spontán nem megy akkor nem is lesz. Aztán mégis ott vagyok és most már bánjuk, hogy nem vágtunk bele előbb.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Arok vagytok!
Igen, tudom, hogy 1 petevezetővel nincs lombik, de reménykedem, hogy azért az is kockázati tényező, hogy csak 1 petefészkem van. Most azot tervezem, hogy keresek munkát, és ha találtam akkor bejelentkezek 1 meddőségibe. Csak a munka most nagyon fontos, mert biztosítás nélkül elég gáz lenne.

Ranita! ti most hol tartotok?

aviubi
 
 


Voltunk megint. Én nem szoktam halat tartani a kezemben - párom veszi le a horogról -, de ezt én fogtam, kellett egy sztárFotó :)

Kép
babszi
 
 


babszi, milyen jó ez a kép rólad is meg a nagy fogásodról is :wink: gratula :!: :!:

ranita-avi, szerintem is minél hamarabb lép az ember annál jobb!! mi is sajnos sokat vártunk amíg leesett a tantusz, hogy talán gond lehet valamelyikünkkel azért nem sikerül..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Babszi,tényleg jól néztek ki!!!!!!

sutimano76
 
 


Aviubi,
hát most ott tartunk, hogy topogunk egy helyben :shock: . Elkezdtem a clostit szedni, 2*1 -et. A 10. napon voltam uh-on, jobb oldalt 4 db , bal oldalt 1 db 10 mm-es tüsző. Ma mentem megint, hogy mekkorák lettek, elég jól feszült mindkét oldalam. És itt jött a döbbenet. Semmit nem nőttek, csak a bal oldalt lett még 3db 10 mm-es. Így most összesen 8 db 10 mm-es van, ebből 4 a jó oldalon. Most kaptam 4 ampulla merional szurit, remélem ettől belehúznak. Kedden megyek megint.
És persze csak szidom magam, hogy tényleg nem vágtunk bele előbb. Szerintem én hónapokig hiába is szedtem a clostit, valószínűnek tartom, hogy minden hónapban ez játszódhatott le.

Babszi,
szép halacska és csini vagy :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita, na basszus.....ezt utálom...amikor ennyire flegma a doki, csak etették veled a clostit ami csak annyit tett, hogy sok-sok kicsi tüsző lett...hmmm, én is pipás lennék!! nekem is 1 évig játszott a dokim, aztán én is besokalltam, na akkor derült ki, hogy endóm van...de azért ne idegeskedj, most jó helyen vagy és ha így nem megy akkor lesz más megoldás!

Kép
Kép
piciboris
 
 


Hali!

Voltunk Balatonnál; napközben strandolás, este horgászat, hogy mindenki jól érezze magát :)

Köszönöm a kedves szavakat, igazán nagyon jól esnek!!!

Kép
babszi
 
 


Húúú, Ranita, ezt így nem gondoltam volna. Én is clostys voltam, de nekem ILYEN problémám nem volt. Egyébként szerintem minden szervezet másként reagál a dolgokra, a tied sajna így. Viszont én is azt mondom, hogy menj utána a dolgoknak, mert egyszerűen SENKI nem fogja megtenni helyetted...Bízom benne, hogy most tényleg jó kezekben vagy, de ne hagyd magad!!!
babszi
 
 


Ezer bocs, hogy ritkán vagyok és most is rohanok.
De mindig beugrok elolvasni. :wink:
Cserébe pocakfotók:

Kép Kép

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!

Meg volt az uhu, hát eléggé vegyes érzelmeim vannak. Bal oldalt 2 db 20 mm-es, jobb oldalt 1 db 14 mm-es, mnyh 8.5 mm. És nekem ugye a jobb oldalam a jó. Ennek ellenére ma 17-kor tüszőrepesztő, csütörtök reggel 9- kor inszem.
Azt mondta ne foglalkozzak azzal, hogy a bal oldalon vannak a nagyobb tüszők. Mivel a bal petevezetőm nem nem átjárható, hanem hiányzik, így nagyobb az esély, hogy onnét megkeresik a jobb petevezetőt. Le is rajzolta nekem, hogy mivel nincs petevezetőm, a petefészkem ezáltal feljebb került és közelebb van a jobb oldali petevezetőmhöz.
Mindegy, azt mondta ezen ne agyaljak, így is teherbe lehet esni. És ő mégiscsak A TÖRÖK, biztos tudja mit csinál.
Meg szerinte a jobb oldalon is lehet még akármi is, annak is van esélye.

Piciboris,
kell valamit ilyenkor vinni :oops: ? Mert nekem aztán fogalmam sincs, megkérdezni meg elfelejtettem :oops:

Angie,
szép nagy a pocid :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Rani!!

Nekem 9 inszemem volt :( és nem kellett semmit vinni. Én nem "csíptem" az eljárást, mert nagyon érzékeny a méhnyakam, amin ugyebár a katétert dugják fel. És én a sok sikertelen miatt egyre nehezebben viseltem el, és nem tudtam hinni benne. De nem akarlak befolyásolni téged, mert mint azt Borcsa is bizonyítja, lehet teherbe esni ettől az eljárástól.
Lombik előtt amúgy az én dokim is inszemet javasolt, és hogy működésre buzdítjuk a jó oldalt, de én elég elutasító voltam ezzel. Mindenkinek azt mondja a dokija, hogy nem baj, ha rossz oldalon érik, de én a magam részéről nem hiszek benne. Ellenben 3 hónapot adnék a dolognak, de semmivel sem többet. És abba nem kell belemenned, hogy 3 havonta csináljanak csak inszemet!! Nekem minden hónapban csinálták.
Lombik anyagilag, érzelmileg, testileg is megterhelőbb, ezért adnék az inszemnek esélyt...
Hajrá, nagyon drukkolok.

Annyira örülök, csajok!!!
Volt egy hatodikos kiscsaj, akit egészségtanból készítettem fel pótvizsgára úgy, hogy szinte semmi nem volt a kezünkben, csak a fénymásolt füzet (gondolhatjátok mennyi információval), fénymásolat a szervekről. Könyv, vagy kézzel fogható jegyzet nem. És levizsgázott ma, méghozzá ő volt a legjobb, és a végén négyest kapott. Most nagyon veregetem a vállaimat, mert egy nagyon nehezen tanuló lányról van szó, aki olyan butus, mint az őszi tökfesztivál győztese, de igenis sikerült megtanulnia, és NÉGYESRE vizsgáznia.

Nem hülyeség, hogy itt, nektek lelkendezem erről??? De gondoltam ha mesélek, hátha lesz kedvetek hozzászólni, elmesélni a saját élményeket, vagy hátha eszünkbe jut róla valami.
babszi
 
 


Babszi,
eddig eléggé lelkes voltam, hogy végre történik valami, valaki segít, valamit teszek. De ezt a lelkesedésemet most sikeresen elvetted :cry: .
Tudom, hogy csak jót akarsz, de most ebbe hadd bízzak már egy kicsit.
És nincs más választásom, minthogy ezt az utat is végigjárjam, mivel van egy ép petevezetőm és így nem csinálnak egyből lombikot.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

Ranita! Hát persze, hogy bízzál! Babszi nem akart letörni. Én a Hunorral való terhességemkor nagyon sokat voltam kórházban a terhességi diabétesz miatt, és nagyon sok kismamival találkoztam. Volt köztük nagyon sok pocakos inszemes! Sőt az egyik szobatársam ikreket szült inszemmel.. És itt van Boris is! nehogy feladd! Én pedig egy picit irigyellek, hogy már itt tartasz. Én most elöször munkát keresek. Holnap megyek Bencével a munkaügyi központba. Hátha...
mindjárt jövök, csak előveszem Bencééknek a gyümölcsös játékukat.

aviubi
 
 


Babszi! Nagyon tetszik a halas képed! Csini vagy!
Gartulálok a vizsgára való felkészítéshez! Eltudom képzelni mekkora öröm, főleg, hogy kicsit butus a lány.
Én a minap lepődtem meg nagyon, mert egy régi Lakásotthonos gyerekemről tudtam meg, hogy elvégezte a főiskola 1. évét. Háát azért emlékszem amikor még ott duruzsoltunk a fülébe, hogy ne hagyja ott a sulit, igenis az érettségit csinálja meg ha bele gebed is. Amúgy ő is butuska, de végül meglett az érettségije, és láss csodát most főiskolás. Igaz gondolom magolt, mert az esze alapján én nem nézem ki belöle, de azért ért valamit a munkánk, mert ha rajta múlik 16 évesen abbahagyta volna sulit..

Angie! Széép nagy a hasad! Bírod még? Én a 30. hétten kezdtem érezni, hogy már nem bírom.
Boris! ???

aviubi
 
 


Rani, Rani egyáltalán nem ez volt a célom! Basszus, látod, nem tudom tartani a szám. Nem a bizalmadat akartam megrendíteni, ne haragudj a kotyogásomért! Rengeteg olyan csajt ismertem meg én is, akinek elsőre sikerült az inszem, és babásodtak rendesen. Mivel magamban az egész eljárást elidegenítettem, szerintem azzal is elvettem magamtól a lehetőséget, hogy babásodjak. A másik, hogy a volt férjem és én biológiailag valószínűleg nem egyeztünk, hiszen meg sem moccant őrá a szervezetem. A harmadik pedig az átok pesszimizmusom. Mindig azzal takaróztam, hogy ha megkérdeznék a pohár félig tele van vagy félig üres, tuti mondanám, hogy félig üres - de csak mert már megittam a másik felét. Én a lombikban is csak pillanatokig hiszek, pedig nincs egyáltalán más lehetőségem. Neked legalább van más is!!! Szóval kutyául félremagyaráztam mindent, azt hittem pozitívabban olvasol engem...vagy hogy is mondjam.
Ugyanakkor pedig nagyon hálás vagyok Ubinak, hogy nem értett teljesen félre ő is!!! Kérlek te bízz a dokidban, de ne hagyd magad, és ragadd meg a problémát! És ne húzd az idődet sok inszemmel, mint én annak idején a kilenccel. Inkább ezt akartam üzenni az előbb a magam béna módján!

Hát, Ubi, bizony vannak olyanok, akikből nem nézünk ki valamit, mégis szárnyakat szereznek valahonnan. Csak tudjanak vele repülni. Lehet, hogy azokat a szárnyakat pont ti súgtátok a fülükbe az ilyen gyerekeknek... Pontosan érzed akkor te is amit én :) Egyébként volt olyan osztálytársam, aki nyelvtanból és nemtom miből bukott még középiskolában, az osztályfőnökünk közölte vele, hogy úgysem viszi semmire az életben és ne gondolkodjon továbbtanulásban, és ma két diplomája van. Azt nem tudom mennyire használja őket, de igenis van neki. És azt csinálja, amit szeret. Arra leszek kíváncsi, hogy azokból a gyerekekből mi lesz, akiket alsótól felső hatodikig én vittem :) mert nagyon a szívemhez nőttek, és láttam a fejlődésüket, és még a kis kajlák is okozhatnak nagy meglepetést.
babszi
 
 


Angi, nem lehet, hogy ikrek bújnak meg ebben a szép nagy pocakban? :) Nekem is nagyon tetszik a pocakod. Mostanában elgondolkodva nézek minden pocakos nőt, hogy vajon nekem is lesz ilyen? Mert elképzelhetetlennek tartom. Tudom, írtam már erről is.

Ja, és szoktalak nézni iwiw-en is :) A képeket :)
babszi
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kérdéseitekre válaszolva, nagyon nem bírom már sokszor.
Pont azért mert úgy is érzem magam, mint aki ikreket vár! :lol:
Szoktam mondani apának, biztos nem bújt el még egy, csak nem vették észre???Igaz a mondás, hogy második terhesség alatt nagyobb a has.
Pedig nem híztam sokat, most 6 kg-nál tartok.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Ja, és Babszi én is szoktalak nézni, meg mindenkit! :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Rani, én csak annyit tudok, hogy mindig bízni kell!
Én hiszek benne, ha valamit nagyon akar az ember, bízik benne, az sikerülni fog!
Fel a fejjel!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Húúúúúú,micsoda lelkifröccsök,bocs hogy ritkán jövök,de annyira a szarakodik a net,hogy néha már a hajam tépném,ráadásul elindult a babaeső a topikomba. :oops: és inkább ott vagyok,ha épp a net engedi.

De nemsokára bekötettünk valamit,és akkor majd javul a helyzet.

Addig is nagyon drukkolok,hogy előbb utóbb(inkább előbb) valamelyikötők pozitív hírekkel jöjjön.

Mi megvagyunk,bár lassan a vonszolom magam szó illik csak rám,de kitartok,mert szept 21-én AKAROK szülni.

sutimano76
 
 


Sziasztok!
Suti! szeptember 21? De akkor túlhordanád nem?

Angie! én is hiszek abban, hogy nagyon kell akarni. De sajnos szerintem ebben a lekiállapotban amiben itt vagyunk néhányan nagyon könnyen el lehet bizonytalanodni. Ilyenkor a környezet támogatása nagyon fontos, és sokszor azon is megbántodunk, amit nem bántó megjegyzésnek szántak. Én pl. múlt héten bőgtem el magam, mert a férjem azt mondta, hogy szerinte túl görcsösen akarom ezt a babát, és azért nem jön össze... Fél napig nem szóltam hozzá, és bőgtem, hogy engem nem ért meg senki...

Boris! veled mi van? nagyon eltüntél!

Ranita! ma volt az inszem? Nagyon drukkolok!

aviubi
 
 


Aviubi,a kiírásom szerint igen,de sztem a fogamzás egy héttel később történt.Viszont mióta nem szedem a magnesiumot,kicsit görcsölgetek reggel,vagy csak a gyerek képes egyszerre nyomni azokat az idegeket,amik a húgycső-hüvely-végbél-nél futnak,mert mindhárom szurkál-fáj-vagy tudom is én mit csinál,de nagyon szar!!!!!Ezért tegnap óta igyekszem a szept 5-re programozni magam és a lányom.(doki szept 6-9 nem lesz,tehát akkor nem lehet)!!!!!

sutimano76
 
 


ranita :?: gyere mesélj milyen volt az inszem :?: ugye jól vagy, minden ok :lol: én az inszemek után olyan boldog voltam, remélem te is ilyesmit érzel :lol: :lol: pusssz

köszi-köszi, vagyok én is, csak van, hogy velencei tavazunk, meg kirándulunk, nincs kedvünk itthon ülni..apának nincs munkája, ami rossz, egy jó van benne: velünk van.

angie, tényleg nagy a pockód :P hát mit is mondjak...nekem a 37. héten volt kb ekkora :shock: :wink: még bírjátok így egyben egy kicsikét, okkés? :lol:

ubi, köszi itt vagyok, 32. nap, de szerintem meg fog jönni...még van pár nap..

babszi, milyen ügyes vagy!! látod-látod :lol: mert azért ez a te érdemed ám :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Rani!

Mesélj, neked milyen volt, te hogy élted meg az inszemet! Rám ne hallgass, te csak magaddal törődj, és mesélj!!!!!!
babszi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?