Új privát üzeneted érkezett!

Hát igen Brumi, a szénsav tud ilyet csinálni,de legalább egy újabb jó kacagás!!!!!Mi tegnap megint veszekedtünk,mert egyszerűen nem tudja a jó tanácsokat elfogadni a párocskám.Mondtam is akkor nem mondom,oszt szenvedjen.

Taranee,kíváncsi vagyok!!!

sutimano76

madárfüttyöset!

Én is itt fél szemmel,de nem vagyok a TOP10-ben.Vagy nagyot nőtt Junior,vagy valamit nyomhat,de csak vízszintesen jó.Álmos is vagyok,de várom Junior bútorát.Már úton van,végre ma az is egyben lesz.Még matracot kell bele venni,és már megy a mosógép őnagysága ruháival.Meleg van,utálom.:twisted:

Madar,üdv újra itthon. Már csak 1 hét :roll: :lol:

Kriszti,sajnálom a rossz éjszakádat Kép A tevékenység ma nálam is ilyen.

Lina,gondoltam rád hétvégén.A szüleim Kulcson laknak,és oda ugye Dunaújváros van a legközelebb,ha "baj" van :wink:

Manó,neked ma sem kispályás napod lesz.Kíváncsi leszek mit láttok UH-n,és milyen lesz az NST-d.

Viki
,milyen volt elveszteni az NST szüzességed??? :lol: :lol: :lol:

Rita,sztem a 36. héten.Azt hiszem akkor "kötelező".

Süti,gratula a 36.héthez!!!Sajnálom a "veszekedést",de gondolom ahogy jött,el is múlt.Nálunk is vannak ilyen esetek.A legjobb védekezés a támadás,mert nem bírják elviselni,hogy igazunk van.

Petra,remélem Soma megfordul.Keresztből talán még vissza lehet fordulni.

Brumi,én amióta diétázom,csak ezt a kólát iszom,és mindig büfizem.Shrek után szabadon,jobb kint,mint bent :lol: :lol: :lol: :lol:

Most éppen fáj a derekam,és mensisen a hasam.Asszem ledőlök megint.

Kép
v.andi

Hát Andi,igen,csak azé idegesít,és sajna ezt Berni is érzi,mert olyankor nagyon tud ám feszíteni.Ha nem lenne ennyire kókuszdiófejű a férjem,akkor szinte vita nélkül élhetnénk.

Menj ülj be a medencébe,talán a súlytalanságtól jobb lesz!!!

Én ma bőröndöt pakolok.Nagyrészt meg van minden,bár baromira nem érzek olyanokat,mint ti.

sutimano76

sziasztok csak egy gyors bekukk mert kitaláltam a tea gyomorsav ellenszert... és gondoltam sokan vannak titkos olvasó üzemmódban...... hátha valaki bajlódik vele és tudok segíteni.....:)

szóóóval málnatea kontra gyomorsav

semmi más dolga nincs az embernek mint amikor kihűlt hozzáadni egy pici tejet, beledobni pár jégkockát:) és olyan csodafincsi hűsítő itóka lesz belőle, hogy csak na.....

ééés nemhogy nem lesz gyomorsav, hanem ha éppen van, akkor el is múlik:))))) (nekem csak a hideg tejci veszi el egyedül úgyhogy ez így dupla nyertes koktél)

remélem segít még valakinek:)

KépKép
dorkamartini

Vicces, nekem csak a tejféléktől ég a gyomrom, de én is hallottam, hogy másokon segít :wink:

Mónika, a'sszem a legtöbben már szívesen öregebbek lennénk néhány héttel.

Erika, lehet, hogy hétvégén megnézzünk ezt a parkot. Felnőtteknek mennyi a belépő?

Tünde, azt hiszem hiába lesz a jó útra térítgetés: a kislány szeretni fogja a kólát :P

Én meg hagytam a szobákat, félig beraktam a kórházi cuccot (be kell, akármit is tervezünk - majd jó lesz kirakni, ha nem kell), és nekiálltam új huzatot varrni az autósülésre (most épp a gumival szenvedek, azért kell egy kicsit lazítanom). Vágtam bele új szivacsot is. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen ügyes vagyok 8) :lol: :lol: :lol:

Most kikapcsolom a gépet, mert nagyon fűt, de estefelé még lehet, hogy jelentkezem!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Erika: nagyon jó fotók :) ezt mi is kipróbáljuk majd ... a lányod nagyon vagány kiscsaj :) .... és Neked hol van a pocakod? :wink:

Sütikém: mi az, hogy gyerekek? Lemaradtam valamiről? :wink: 36-hoz gratula :)
Amikor írtad, hogy bőröndöt pakolsz, azt hittem készülsz valahová :lol:

Kata: megtévesztés sikeres volt :) de azért sejtettem ám :wink:

Petra: én is azt mondom beszélj vele, mégiscsak Te vagy az anyja :)

Taranee: várjuk a híreket.

Bibi: jó lesz azért az a péntek, csupa kényeztetés :) ... na jó, a gyanta nem biztos :oops: ... nekem az holnap lesz :roll:
Cola :lol: ... egyébként tegnap vitorlázás közben én is nagyon megkívántam, pedig utálom, ezer éve nem ittam ... de ott volt a hűtőben a hajón és annyira kínálkozott ... de ellenálltam, így nálunk a büfi elmardt. :wink:

Andi: meleg ... pfúúúúú, ettől most én is kivagyok, pedig idáig egészen jól bírtam.

Anna: büszke is lehetsz :) én nagyon béna vagyok ezekhez a dolgokhoz :oops:

KépKép
KépKép
madar

Szülésem időpontja: Lányok, lehet, hogy hülyének tartotok, de holnap lehet, hogy kérek időpont módosítást a dokihoz, holnap úgyis megyek NST-re.
Szóval van egy barátnőm, aki nagyon képben van a spirituális dolgokat illetően és megnézte nekem az időpontot (aug. 24.), azt mondta, hogy nagyon nem jó. Nem untatlak Benneteket a részleteket illetően, meg nem is értek annyira hozzá, hogy szakszerűen vissza tudjam adni, de a lényeg, hogy holnap megpróbálom megmondani a dokinak, hogy röhögjön ki, tartson hülyének, de baj van ezzel a nappal, 1 nappal előtte és utána is sokkal jobb lenne.
Tudjátok, én azt gondoltam, amikor mondták, hogy programozott császár lesz, hogy nem akarok nagyon belemenni, hogy mikor jó szülni, mikor nem stb. csak azt nézetem meg, hogy olyankor ne legyen kockázatos a műtét stb., azt gondoltam, hogy majd Veronika dönt, hogy mikor kell születnie ... de hát valamit ugye kellett mondani, hogy mikor legyen .... akkor meg már olyat mondjunk, amire a hozzáértők azt mondják, hogy jobb ...

Lehet, ezzel a témával talán én is elindítok egy lavinát, mert van, aki hisz ezekben és van, aki nem ... nem célom újabb frontot nyitni csak kiváncsi vagyok azért Ti véleményetekre is, meg ha a dokival sikerül egyezkednem, akkor ne csodálkozzatok, ha nem 24-én, hanem 23-án vagy 25-én fogok szülni. :oops: Mindenesetre majd jelzem a napot. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti! Gratulálok a 36. héthez!! :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Süti,először én is azt hittem,hogy mész valaholva :lol: :lol:

Madar,eddig én is jól bírtam,de azért a múlt héten hűvösebb volt,mint ma.A medencében a víz 26 fokos :roll: :lol:
Érdekes amit írsz,de én hiszek ebben.Kíváncsi vagyok mit szól a dokid :wink:

Erika,nagyon jók a fotók.Szupi lehetett ez a park.

Van egy ilyen kalandpark Budapesten is Csillebércen.
http://www.kalandpalya.com/

KÉszül a bababútor.Annyira szép lett,de még szerelik.

Kép
v.andi

madar :) az egyetlen, akinek hinnie kell ebben, az Te vagy :) Csak az a lényeg, hogy ne legyenek rossz érzéseid az időponttal kapcsolatban! Reménykedem benne, hogy a dokinak az az egy nap nem oszt, nem szoroz. Egészségesek legyetek 25-én vagy 23-án, a többi nem számít :)

Kép
lili34

Sziasztok!

Mindjárt megpróbálok reagálni... de először gyors helyzet jelentek.... :)

Az nst nagy sz.rul sikerült... babóca nem volt hajlandó megmozdulni.... úgy rángatták a hasam, hogy majdnem hánytam... nagyon rossz volt...
Nekem eddig még nem volt keményedésem... vagy jóslóm... de ez a rángatás.... pfffff... Ráadaásul egy dokinő volt... aki értékelte a papírt... és azt mondta, hogy minden ok... csak nem érti miért nem mozog... Hiába mondtam, hogy a vizsgálat előtt mozgott... plusz este szokott... nnnnnaaaa az én gyerekem lusta... mi a szöszt csináljak... evvan.... :) Most itthon vagyok... eltelt az nst óta 3 óra és most mozdult meg... szegény kis drágám tuti sokkot kapott a ráncigálástól.... :( :? :shock: :shock: :shock:
A lényeg, hogy szerdán fél 9-kor újból kell menjek nst-re.... de tuti viszek valamit... ott fogok enni... meg ilyenek... arra tuti megmozdul.... :)

Manó... tessék pihizni is... nekem a negyede is elég lenne egy napra, abból amit beterveztél.... :? :?

Rita... Kata... fekve mért vérnyomás 130 sok nálam... :? :? :? :? :? (ez ülve kb 150... :? :? :? :? :? :? ) :? A doki azt mondta, hogy ha az első érték tartósan eléri a 130-at... (tartósan= 3-4 mérés fél óránként nyugalmi állapotban fekve... ) a második érték meghaladja a 90-et.... vagy ha egyfolytában görcsöl a gyomrom... akkor azonnal kórház.... :? :? :? :? :? :? :? :?

De rájöttem, hogy ha a baloldalamon fekszem és úgy mérem akkor tökéletes a vérnyomásom... ha hanyatt vagy a jobb oldalon... akkor sz.r... valószínű, hogy babó nyom valamit olyankor... :shock: :shock: :? :?

Erika.... tök jók a képek.... :) :) :)

Süti... nagy fej kérdés lehet, hogy megoldodott... legutóbbi vizsgálaton már nem volt annyira kórosan nagy... a dokinak mondtam, hogy fentartásaim vannak az inditással kapcsolatban... erre ő azt mondta, hogy nem is biztos, hogy inditani kell... :) :) :) úgyhogy kicsit megnyugodtam... :) :) :)

Ezt gyors elküldöm... nehogy elszálljon.... :? :? :?
vikiviktor

Mi van már a mai dokisokkal? Szegénykék megsültek ebben a melegben!!!! :? :? :?

Kép
lili34

Szegény Viki :? :? :? :?
Jajj, kénytelen vagyok elmenni innen, Fruzsi kinyír........... :cry:

Kép
lili34

Sziasztok!

Ma reggel voltam vérvételen. 7-kor nyitnak, 6.40-kor 31. voltam. A papírmunkát ki kell várni, aztán elvileg a vérvételnél előbb hívják a kismamikat. Gyakorlatilag meg jóval utánam jötteket is behívták már, akiken még nem is látszik. Lehet rólam nem derült ki, hogy babás vagyok? Nem akartam reklamálni, szerencsére gyorsan ment és nagyon ügyes volt a csaj, észre sem vettem és már végeztünk is. :D Aztán hazajöttem anyuékhoz és 1 óra múlva mentünk vissza UH-ra. Ott is, kb 10 embert hívnak oda 9-re. De ott gyorsan megy. Nagyon kiváncsi voltam, hogy fekszik, jól érzem-e. És igen! 2400 körül van most a súlya. Aztán melóhelyemre be, srácaimmal beszéltem kicsit és felvettem a fizum. Hát nem sok a betegállomány miatt, de majd ez jobb lesz, mert most szabin vagyok!
Telefonra főnököm rákérdezett én meg mondtam, hogy fizetem a számlát, de inkább ezt használom, ha a percdíjjak ugyanazok.... Akkor a borítékosból fizetem a számlát? Mondtam, hogy persze. Ezt a hónapot hagyjuk és akkor jövő hónaptól. Erre mondtam neki, hogy nem, mert most szabin vagyok, majd szeptembertől fizetem. :D :D
Aztán rákérdeztem a borítékos részre szülés utánra. Mondhatom, hogy fingja nem volt??? Mert az meg van határozva törvényileg, hogy x ezer. Mondtam, hogy nem, a fizum x százaléka és nekem a fizetésem az utalásosból és borítékosból tevődik össze. Hát akkor biztos.... De jó, hogy nem tőle kapom, hanem központilag. Így még bízhatok. Szerintem fogom kapni, de ezt lekopogtam. :lol: Nem mindegy a havi 35-40.
Aztán voltunk még bútorboltban, de sehol a környéken nem volt hely!! Mentünk 2 kört is és olyan helyen is álltak, ahol egymásnak útban voltak, így esély nem volt sehol megállni!!! :evil: Elvileg szerdára kész a megrendelt komódunk, arra kellett volna olyan fogantyú, mit a szekrénysoron van. Persze nem egyszerű, nem minden sarkon kapni... Még nem tudom, hogy lesz megoldva, gondoltam arra is, hogy a szekrénysoron is lecserélni mindet, újjításképp, de majd mutatok képet, hogy mi a gond.
Most itt ülök anyuéknál és várom, hogy teljen az idő. Páromat várom, aztán megyünk barátnőmhöz a babaruhákért 40-50 perc kocsival... És ha onnan hazaértünk, nagyapámat köszöntjük fel, mert holnap lesz a szülinapja. Sose érünk haza.........
Tegnap nem voltam a toppon így a takarítás befejezése eltolódott. Este 9-kor mostam fel a konyhát és az előtereket... Aztán nem tudtam aludni és, hogy hasznosan telljen az idő leszedtem a szárítókat, elpakoltam. Törölközőt beáztattam. :D :D 2-kor feküdtem le és fél 6-kor keltem. Ennyit rólunk.
Ja, telefonáltak, hogy mehetünk a babakocsiért.
Madar, tegnap este volt egy olyan érzésem, hogy nemsokára babázol... és most nem az egy hétre gondolok. :wink:
Kriszta sajnálom az éjszakát, de ha hihetünk az ingának (és mért ne hinnénk) akkor 2 hét neked is.
Erika kalandpark szuper lehetett és jók a képek!
Andi pihenjél!
Süti szépen alakultok... De a veszekedések :evil:
bex13

Süti.... hajrá 36. hét.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi... inkább maradtam volna nst-szűz.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Anna... autós ülés varrás... :shock: :shock: :shock: :shock: nagyon ügyes vagy!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nooooo most elmegyek elintézek egy pár telefont.... azt reagálok tovább.... :)

Szép napot mindenkink!!!! :) :) :)
vikiviktor

Madar, én is hiszek ezekben a dolgokban. És ahogy Andi írta, neked kell hinni benne, a többi nem számít.
A születésünk napjából is sokminden kiderül :wink:
Én is úgy vagyok vele, hogy Ő tudja, de nálad más a helyzet a programozás miatt!
Ha gondolod írd meg priviben, mert engem érdekel. 23-án született apum is és egy kedves ismerősöm is, akivel Füreden szoktunk találkozni! :wink:

Andi képet kérünk, ha kész!!!
bex13

Süti: Gratula a 36-hoz!

Viki: Nekem is pont ezt mondta a doki a vérnyomiról. Az NST-t sajnálom. :x Én is szerdán megyek. Pénteken nekem sem nagyon akart mocorogni Máté (odafelé kimozogta magát), de szerencsére engem nem molesztáltak, csak szólt az asszisztens, hogy üljek fel és mozogjak egy kicsit jobbra-balra. Az egy kicsit segített. Remélem mindkettőnk babója aktívabb lesz szerdán. :wink:

Anna: Nagyon ügyes vagy! Én még mindig irigykedem mindenkire, aki tud varrni. :oops:

Bex: Akkor te sem unatkozol! Majd tegyél föl mindenképp képet a bútorról és a kocsiról, kíváncsi vagyok! Nálunk szerencsére néhány hónapja bevezették az SZTK-ban az elsőbbségi sorszámot, amit kismamik, kisgyerekesek, cukrosak és 80 év felettiek nyomhatnak, külön ablakhoz hívnak és előbb is hívnak vérvételre. Holnap pont megnézem magamnak a helyet. :wink:

Bejelentkezett holnapra védőnő. Nincs nagy szükségünk rá, de akkor legalább megkérdezem a recepteket. :wink: És nem kell elmennünk, hanem házhoz jön. 8) [/b]

Kép

Kép
hgrita

Madár! Örülök, hogy a késszúrásokat leszámítva :cry: jól vagy(tok)!! Üdv. újra itt!
Ha aggályod van a 24-gyel kapcsolatban, akkor mindenképpen jól teszed, ha beszélsz a dokiddal, biztos belemegy a változtatásba, nem kell a fölösleges idegeskedés, lesz azért elég dolgod/fájdalmad (és persze örömöd :wink: is) aznap...

Kriszti! Nagyon csini vagy a képen!!! :)

Manó! Tényleg pihenned is kéne, irgalmatlansokezaprogrammára!! De nézzük a jó oldalát, legalább túlleszel rajta!! Örülök, hogy férjednek nincs komoly baja!
Majd azért írd meg, hogy sikerült a doki, uh, nst!!

Köszi a tisztítószeres tanácsokat neked is és a többieknek is!

Viki! Sajnálom az nst-t!! Azért ez a szadi nem kéne már ennyi idős várandósan!! :evil: Lehet, hogy Dóri épp szundikált egy kicsit pont akkor! Amikor én voltam nst-n, már az elején mocorgott a baba, szerintem idegesítette, vagy megijesztette a hang, ami kijött a gépből...

Éjjel többször felkeltem - szokásos pipiprogram - utána leültem a fotelban és ott szunyókáltam egy kicsit. Na ekkor úgy beindult Tomika, izgett-mozgott.. Remélem azért ez nem lesz szokása, hogy éjszaka 3-kor felébred. Tesóm azt mondja, lehet, h. már nem fér el, és ezért volt ez... Húha, ez nem túl bíztató!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.17 13:04-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Madar: Én nem tudom, mit higgyek ezekről a dolgokról. Néha úgy érzem lehet bennük valami, máskor szkeptikusabb vagyok. Részletezd légyszi ha publikus, mi a gond a dátummal. Szerintem sokunkat érdekel a dolog. Ez természetesen beindult szülésekre is áll?

Andris majombarázdált tenyérrel született, ami a down-kór egyik jellegzetessége. Emiatt is paráztattak minket anno, mivel a családban senkinek sincs ilyen tenyere. Anyum egyik kolleganője mondta, hogy azoknak (is) szokott ilyen tenyere lenni, akik valamilyen nagy traumán estek át ez életük előtt. Idővel van hogy minimálisan eltávolodik a két vonal egymástól. És állítólag az ilyen emberek nagyon tehetségesek. :lol: Nem mondom, hogy nem ültették el anno a bogarat a fülünkbe, hogy gond lehet Andrissal. Sokáig kerestem a többi Down jellegzetességet rajta. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Viki,baszki,így elveszteni a szüzességed. :twisted: :twisted: :twisted: Én tuti anyáztam volna.Mondjuk pont a napokban beszélgettünk itt is a különböző ébresztési formákról,de akkor is.

Kép
v.andi

Madar, miért nem várjátok meg hogy magától elinduljon? Szerintem is ebben neked kell hinni, beszélj a dokival!!!

Viki, értem, nem is tudtam hogy fekve alacsonyabb a vérnyomi. Sajnálom az nst-t, talán szerdán jobb lesz. Vérnyomit meg csak a balkaron szabad mérni.

Suti, grat a 36.-hoz.

Andi, várjuk a képeket! Lassan én is tudok majd tenni, igaz szerintem még egy hét.

Elmúlt az összes fájdalmam 10-re. Pár kósza keményedés van, de az sem a klasszikus majd agyvérzést kapok fajtából.

Kép
kata05

Gyors jelentkezés: Vagyok, de elég szarul. A bordáim fájdalmam már elviselhetetlen, olyan, mint akinek tépik ketté!

2 Napig olyan erős joslókkal küzdöttem, hogy vártam, mikor menjek és szóljak a dokimnak(aki persze szabin van így nyomós ok nélkül nem zavarom).

Ma reggel a kezembe(vagyis a WC papírra) landolt a nyákdugó nagyobbik része, és azóta is jelentkezik, bár ma meg még egy keményedésem sem volt.

Ki érti ezt?

Na megyek vissza vízszintbe...mert én csak kínlódom.

Csajok nagyon csinik vagytok a képen, de most többre nincs erőm reagálni.

Remélem Ti nem kínlódtok ennyire.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Csunyeszka!! Húha, ez egyre izgalmasabb!! Már a nyákdugó is elment?? Akkor nemsoká itt a nagy nap??? Azért drukkolok, hogy még húzzátok ki 1-2 hétig!! Jobbulást Neked!

Erika! Szupik a képek, aranyosak vagytok!! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Csunyi: Akkor ebből lehet, hogy hamarosan találka lesz? :lol: Drukkolok, hogy a legmegfelelőbb pillanatban jöjjenek a babák! Addig is jó pihenést!

Petra: Már nekem is 2100 az értékem. :roll: Te azért már igencsak benne vagy az időben, így akár jöhet is Somababa! Csak gyorsan álljon irányba!!! :wink:

Kép

Kép
hgrita

Csunyeszka :shock: :shock: :shock: :shock: Lehet,hogy hétvégén már babázol???Pihenj,amennyit tudsz.

Kiteregettem Kép Kép Kép
KépNekem nagyon viccesek ezek a pici ruhák,mert most nem tudom a férjem és Dani ruháit néha megkülönböztetni :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Viki nem tudom mi szükség erre a brutalitásra... Tényleg próbálj meg enni szerdán, hátha Nektek beválik. Fiacskámtól megehetek egy fél tábla csokit is, nem érdekli. Mondták a min. 2 emelet lépcsőzést is, de én felmehetek 3-at is... Remélem használ.
Rita nem unatkozom, csak most már álmos vagyok. Lábaim meg brutál, pedig eddig nem nagyon volt bajom.
Védőnéni.... Nekem még nem említette, hogy szeretne kijönni, de nem is hiányzik. Képet nem ígérem mostanában. Majd szeretnék olyat a szobáról, hogy előtte, utána.... :lol: :wink:
Csunyeszka vigyázz magadra, pihenj!
bex13

Megvan végre a gyerekorvosunk is.Aki itt van Csömörön,arról nem sok jót modntak.Ma felhívtam Dani dokiját,akit nagyon szerettünk,csak hát ugye elköltöztünk Újpalotáról.Nagyon cuki volt a doki bácsi.Mondta,hogy rendben,mert Csömör még nem a világ vége,vállalja Barnabást.Szerdán beszaladok hozzá,megírja a recepteket,amiket kell,és kért,hogy szóljak,ha Junior megszületett,akkor természetesen ki is jön.15 perc a rendelő kocsival,szóval be tudjuk majd vinni Barnabást,ha kell.Ki is tud jönni,ha nagy a baj,de erre nem lesz szükség :wink:

Kép
v.andi

Andi: akkor már ülök is az autóba, megyek csobbani :)
Képet kérünk majd a kész bútorról! :)
Teregetés. :lol:

Lili: igen, igazad van. Pont ezért beszélek az orvossal, mert, én inkább úgy fogalmazok, hogy nyitott vagyok ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, de az ismereteim stb. azért elég hiányosak ahhoz, hogy azt tudjam mondani, hogy egyértelműen hiszek benne, és meg tudom védeni a hitemet ... de ahogy írtam is fogékony vagyok rá, és ha elindult bennem egy rossz érzés azzal a nappal kapcsolatban, akkor ha lehet, azon változtatni kell. :wink:

Viki: jaj, ez nagyon rossz lehetett. :? Én már írtam, nekem a hideg víz nagyon bejön, mindig. Egy próbát megér.

Bex: kalandos napod van Neked is. Remélem, tényleg jól alakul a pénz dolog, az már sokat jelent, hogy Te hiszel benne. :) Majd mutizd meg a babakocsit.
Néha egyébként én is azt érzem, hogy hamarosan babázni fogok, nem tudom miért, de az aug. 21. már többször megjelent lelki szemeim előtt. :wink:

Rita: este majd írok bővebben róla, most mindig csak 1-1 percem van a gép elé ülni.
De amiket eddig írtál Andrisról, abból azt látom, hogy teljesen rendben van. :)

Kata: a korábbi előzmények (korábbi császár, aztán hasműtétek) miatt kell a programozott császár. Holnap beszélek a dokival.
De jó, hogy jobban vagy. :)

Lányok köszönöm a bíztató szavakat az időpontváltoztatással kapcsolatban. Majd megírom holnap, hogy doki bácsi hogy állt a kérdéshez. :roll:

Csunyeszka: Nálad nagyon alakul a szülés. Izgulok.

KépKép
KépKép
madar

Andi: Junior doki bácsija hip-hip hurrááááá! :lol:

KépKép
KépKép
madar

sziasztok!

Kicsit elmaradtam az olvasással, mert a hétvégén nem igazán sikerült gép elé ülni! de nagyrészt megvan a kórházi csomag, csak még nem pakoltam be táskába. nem tudom, az már olyan valóságos lenne, és valahogy még mindig nem hiszem el, hogy pár hét, és érkezik a kis pöttöm!
tegnap mi is takarítottunk, de még csak a felső szint van 90%-ig kész. Párom nagyon aranyos volt, mert segített ablakot mosni! szerdán meglesz végre a pelenkázó komód. most akartuk megvenni szombaton, de elfogyott, és kedden kapnak belőle.
Csütörtökön jönnek anyukámék, már alig várom, hoznak nekem sok-sok babaruhát. az lesz a program, hogy mindent szépen kimosunk-vasalunk,amire a pindurnak szüksége lesz, és bepakoljuk a kis szekrényébe.
a falra még mindig nem került semmi dekoráció, bár a plafonra ragasztgattunk kis foszforeszkáló csillagokat, este szépen világítanak.
Ti milyen festékkel festettetek a falra? lehet mi is megpróbálkoznánk néhány egyszerűbb mintával!
holnap megint nst! csak ne felejtsek el rákérdezni a kenetvételre, mert a dokim szabin van, és az ambulancián aki van, az a múlt héten is csak éppen rápillantott a papíromra és kész! bár nem is várom, hogy mindig vizsgálgasson, de remélem ők is úgy gondolják, hogy a 36. héten le kell venni a kenetet!
Csunyeszka: pihenj sokat, még 1-2 hét is eltelhet miután távozott a nyákdugó, csak fő a nyugalom! Minden rendben lesz!
megnéztem ám a képeket is, mind a pocik, mind a szobák nagyon szépek, gratula mindenkinek!
Most megyek mert lejárt a mosógép, de még visszajövök, na ez nem fenyegetés!

KépKép
Kép
s.vera

Andi, ki volt Dani dokija? Idejártatok a Zsókavárba? Jó a teregetős kép, kérünk majd a vasalósról is. :lol:

Csunyeszka, ez igen már a nyákdugó is megyeget...nem sokára tényleg dajkálod a picurjaidat.

Madar,közben eszembe jutott miért kell program csaszi neked. Aztán lehet a héten már jelzi a picúrod, hogy neki elég volt odabent.

Apropó, nyákdugó hogy néz ki?

Kép
kata05

Csunyeszka: de izgi,de azért pihizz sokat! :D

Andi: voltatok is hétvégén a szüleidnél Kulcson?Vagy jöttök mostanában esetleg?Ja és tényleg tessék képeket is mutatni mielőbb!

Erika: kalandparkos képek tök jók!

Madar: üdv újra!

Süti: gratulálok a 36.héthez!

Manó: hogy élted túl a délelőttöt?Én is elfáradtam mire végigolvastam a tervet! :)

Viki: nem irigyellek az nst miatt!Reméljük a következő jobb lesz!

Taranee: miújság???
Vendég

Kata,igen, a Zsókavárba jártunk.Amikor Dani született,akkor a Mózer Judit,ő közben nyugdíjba ment,és most a Király Balázs.Nagyon szeretjük. (nem vasalok :oops: ,csak a textil pelusokat)

Lina,igen voltunk,és teszünk egy utolsó anya túrát a hétvégén.Anyósék Velence,így visszafelé be szoktunk oda is menni.

Képek lesznek,most már csak azt nem tudom,hogy ma tegyem e fel a matricákat,vagy holnap?! :lol:

Kép
v.andi

Anna,nagyon ügyes vagy,autósülés,jesszus az nem kis feladat!!!!!!!

Madar,kettőt vállaltunk be (szoc.pol.).Abból egy nem sokára kipipálva,két év múlva folyt.köv.
szülés időpontja,sztem inkább a 25 lesz,mert hacsak nem ügyel a dokid,akkor vasárnap csak nem műt!!!!Nekem a 25 amúgy is szimpibb.NE FÉLJ CSERÉLNI!!!Ha a doki furin néz,hát nézzen,ez a te dolgod és kész!!!

Viki,sajnálom,hogy így esett az első nst,én vittem csokit,de hála nem kellett.Biztos nálad is van olyan kaja amikor tuti mozog Dóribaba,hát vigyél és mond meg hogy a brutális rázás helyett inkább ennél.

Csunyeszka,drukk,te kit is értesítesz????????Mert az mostantól lehetőleg ne kacsolja ki a mobilját,még a végén beelőződ Madart,bár még min.egy hetet várhatnának a kismanók!!!

Andi,húúúúúú,hát lesz mit vasalnod!!!Jó fej doki bácsi!
Én is hívtam az enyim dokinénit,de akkor még rendelt,aztán átmentem dumcsizni a nővéremhez,így ma lemaradtam,na majd jövőhéten!!

Kórházi börönd!!!!

Bex,nem semmi köröket futsz még te is!!!

sutimano76

Csunyeszka!

Akkor neked már csak pár nap és babázol!!!

Madar!

Szerintem ha beléd ültették a bogarat és parázol, ha rendes a doki, bizti megérti és módosít a programon.Egy nap ide vagy oda nem számít. Emlékszem nekem egy ismerősöm jan.1-jén szült volna, de mivel neki anyagilag jobb a dec.31. (akkor az előző év számít a gyednél), a doki simán ráállt a dologra.

Ha nekem csaszim lenne, a biztosítóm negyed millát fizetne, de csak ezért nem akarnám....

Vera!

ügyesek vagytok a készülődéssel, festék témához sajna nem értek!

Anna!

Tényleg büszke lehetsz magadra a varrás miatt, én sajna kétbalkezes vagyok....

Felnőtt 500 Ft, gyerek 300 Ft , de van csoportos (10 fő), az 300 Ft/Fő. Igaz, az extrákért külön kell fizetni, de pl. 4 órára a kötélpálya 1500 Ft, és mivel ez a bukósisak+karabíner ára, lehet cserélgetni a gyerekek között, nem kell külön mindenkinek megvenni.

Andi!

Jó, hogy rendes az új gyerekdokitok!

Kép
arvaerika

http://mama-baba.freeweb.hu/szules.html

ez egy hasznos link,első szülőknek!!!van írás a nyákdugóról is.

sutimano76

Ma nem igazán van kedvem főzni,úgyhogy ma amerikai hot-dog lesz a vacsi pirított hagymával,nyami.....

A csirkemájas zsír meg elfogyott ,és párom utánrendelt,de az majd asszem csak holnap csinálom meg!!

sutimano76

Brumi,Andi,Madar szerdára nem tudnátok nekem kinyomtatni a Tgyáshoz,meg az anyaságihoz a kitöltendő papírokat,sajna nekem elromlott a nyomtató????????????????????????????????????

sutimano76

Madar... szurkolok, hogy megtudd beszélni a dokiddal az időpontot.... az a lényeg, hogy te hiszel benne... :wink: :wink: és úgy legyen, ahogy te szeretnéd... meg a Nagyfőnök.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Rita... én is remélem, hogy aktívabb lesz babó szerdán... :wink: :wink: :wink: jobbra balra kellett feküdjek... ültem is.. álltam is... akkor már megkérdeztem, hogy hasra ne feküdjek????!!!!! Kiakasztottak.... :? :? :? :? :? :? :?

Andi... gyerekdoki... de jó, hogy megoldódott... :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika... és hogy hogy fizetne csaszinál a biztosító??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Naaa végére értem... :)
Közben pakoltam fel a 3 hós unokahugimról képeket a pic-ra... :)
vikiviktor

kicsit bekukk, kicsit lecsüccs...

Bakker, iszonyat idő van megint... nem is számítottam erre, ide felénk simán esőt jósoltak :evil: :evil: :evil: igaz a felhők már megjöttek, már csak ki kellene lyukasztani....

nyákdugó: több színben is pompázhat, a rózsaszínes-sárgás-barnás-piros-véres kombinációk bármelyike lehet. állagát tekintve a tojásfehérjéhez tudnám hasonlítani, nyúlós, nyákos cucc. Jöhet több részletben is, akár napokon keresztül. Azt mondják, h onnan akár 2 hét is lehet szülésig. Vagy 2 óra. Ez megint a bármi és az ellenkezője kategória.

Asztrológia
: teljes mértékig hiszek abban, hogy mindennek oka és célja van, hogy az ember születésével egy sorsot választ, ami be fog teljesedni, ha akarja, ha nem, max kerülő utakat, s bazi nagy köröket lehet pluszban lefutni, de a vége ugyanaz. Szóval, akárhogy is lesz, annak úgy kell lennie ;)
Egyébként érdekességként említem meg, hogy pl a kínai asztrológiában, a császárral születetteknek nem tudnak/akarnak horoszkópot felállítani....
Magánvéleményem: ha már indokolt a császár, az lenne a legideálisabb, ha a baba magától el/meg/beindulna, s a csaszi kvázi csak rásegítése a dolgoknak...
Viszont, mint tudjuk, ember tervez, Isten végez, s minden oka megvan arra, hogy adott esetben hogyan dönt, max nem közli velünk :) Emiatt elég zabos is tudok néha lenni.... ;)

Andi, nagyon tuti a szárítód azzal a sok sok aprósággal :D :D a gyerekdokinak nagyon örülök!!!! :)

Többiektől ezer bocs, de agyam lyukas szita ....

Jelentem: főztem, mostam, takarítottam, vasaltam, s még vasalás van mára... aztán 5 körül jön a vizes szaki az átfolyó vízmelegítőt savazza ki, mert tiszta vízkő az egész.. kéne vennünk egy bojlert talán.. bár azt is vízkövezni kell évente.. na mindegy.

csontilag kicsit jobb, feküdni egyáltalán nem tudok vele, akkor nagyon feszít, fáj, nyom, állni dettó, az ülés ami jól esik... jóslók vannak, de nem vészes, mennyiségileg konstans 2-4

málnalevél tea: mikortól is lehet inni? 36-tól, vagy betöltött 36 tól?

zárójeles megjegyzés: a családipótlék adóalappá válásával havi 20ezerrel kevesebb bevételünk lesz. juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
tudja valaki, hogy ez 2010 jan-tól, vagy ez évtől lesz hatályos? Józan paraszti ész szerint jövő jantól kellene, mert így az elmúlt fél évet is terhelné akkor, márpedig visszamenőleg nem lehet adóztatni az alkotmányellenes... igaz, ezeknek semmi sem szent...

vicger

Viviktor!

Úgy, hogy van az életbizosításomban egy kiegészítő egészségbiztosítás (Olyan magán tb-féle) és ebben a csaszis szülésre ennyit adnak. Vagy hülye vagyok, hogy nem így kérem? Anyagilag jól jönne, nem mondom, de olyan rossz érzésem van ezzel kapcsban :cry:

Kép
arvaerika

Viki, nst.. sajnálom, hogy az első ilyen rossz élményekkel járt.. Madar technikája tényleg beválik, a hideg italra mindig felébrednek, enyém gyerek is. Jó ha van nálad mindig innivaló, csoki, ha nst-re mész.

szerdán én is nst-zek, meg uhuzok.. a kenetet viszont csak jövő héten tudja levenni dokker, remélem még időben megjön majd az eredmény, ugye az inga... :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Erika, szerintem nincs az a pénz, ami megér egy indokolatlan császármetszést...

vicger

Pancsikáról tudunk valamit?
Scooper is régen volt, remélem minden okés velük!

most robogok vasalom tovább a babacuccost.... ilyenkor mindig úgy tűnik, hogy 10 gyerekre való ruhája van.

vicger

Erika... jaaaaj én sem vállalnám indokolatlanul... isten őrizz... nincs az a pénz... csak nem hallottam még ilyenről... :oops: :oops: :oops:

Kriszti... szerdán viszek mindent... kaját, piát.... úgy fog mozogni, hogy csak na.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azóta szinte egyfolytában mozog... szegénykém biztos összezavarodott teljesen.... :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: remélem nem fog megfordulni a sokk hatásra... mert eddig arccal a fény felé volt.... :? :? :?

Jaaaa az unokahugim 3 hós.... ha esetleg valakit megtévesztene a hosszú haja.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Süti: igen, én is gondoltam már rá, hogy vasárnap csak akkor OK, ha ügyel, bár nem tudom, hogy akkor bevállalnak-e prog.csaszit. Meglátjuk holnap. Már egyre kevésbé izgulok, hogy mit fog szólni, köszönhető ez Nektek. :)
Én nyomtatok Neked szívesen. Honnan töltsem le?

Erika: milyen biztosítás ez? Hogy erről én nem tudtam!? :roll: ... most olvastam a választ. Erről lemaradtam. :(

Vera: szépen haladtok. :)

Viki: köszönöm a drukkokat. :)
Megyek a pic-re mingyá és nézem a képeket.

Kriszti: asztrológia - én is így gondolom, csak amikor azt mondják, hogy választani kell egy napot az olyan nehéz. Én azt gondoltam, hogy nem akarom befolyásolni a dolgokat, Veronika úgyis dönteni fog és megoldja ... egyelőre nem úgy néz ki ... bár még van ideje közbelépni :wink:
Te sem unatkoztál ma. :roll:
Kriszti, én úgy tudom, hogy szeptembertől hatályos, de azt is hallottam, hogy ez alkotmányellenes, mint ahogy Te is írtad, szóval még lehet, hogy megtámadják.

KépKép
KépKép
madar

Süti,ma nekem sincs kedvem főzni.Anyukám tegnap pakolt egy csomó kaját,így nincs furdalásom :lol:
Brumival leííméleztem,hogy át kellene tenni a szerdai talit.

Kriszti,én sem számítottam erre.Míg kiteregettem a mini ruhákat,leégett a fejem :lol: :lol: :lol: Ahhoz képest,hogy neked is fáj mindened,te is jól bírod!Nekem meg pont az ülés nem esik jól.

Viki,tényleg micsoda haja van a kislánynak :shock: :shock: :shock: .Nagyon szép,és férjecskédnek jól is áll a kezében :wink:

Most hívott dokikám,a tenyésztésem negatív.Na de mi is lenne más.Csütörtökön vár a kórházban.

Kép
v.andi

Vajon T-PK-t hazaengedik még???Nagyon várom mit mond ma nekik a doki.

Kép
v.andi

Képeket nézegettem a picasan.

Bibi: gyönyörű babaszoba. :)

Lili: korábban Tányát nem is láttam. Most került fel? Nagyon bírom, a mi Runci macskánk is hasonló volt, csak sajnos már nem él. Julcsi legkedvesebb alvókáját róla nevezte el.

Petra: megint megnéztem a házikót. Teccc ... nagyon :) :) :)

Boboka: Niki szoba, friss pocak nem is láttam még ... naon jók :)

Viki: de gyönyörű ez a kiscsaj :)

Móka: hogy Te milyen rendesen gyüjtögetted a pocakfotókat. :)

KépKép
KépKép
madar

Hát csajok,a bútorokat még mindig szereli a pasi :shock: :shock: :shock: .Fél 1kor jött,de már a komódnak a fiókjainál tart.Sztem mi százszor vesztünk volna össze férjecskével,ha magunk raktuk volna össze :oops: :lol:

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?