Új privát üzeneted érkezett!

Andi,Moncsi!
Titeket se találtalak az iwiw-en!Rajta vagytok? :roll: :roll:

Andi!
Nem panaszkodhat a két pocaklakód,jól kitágították Neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó
5 éve élek itt :lol: :wink:
Nekem most már a gyerekek kicsi mozgása is kellemetlen :cry:
Partra vetett bálna vagyok :oops:
És még legalább 1 hóünapot ki kell bírnunk 3in1-ben.
iwiw-en nem vagyok...
Vendég
 


Andi!
"Rájöttem, hogy terhes vagyok."
Ez aranyos volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyre több mindenünk fáj,Neked meg még nehezebb lehet! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 

 
 

Twins,
gyönyörű pocak! :lol: Kitartás!!!!

Sziszkó,
nálunk sincs babaszoba! Vackornak van egy nagy szobája, Apának egy pici dolgozója, és a 3. szoba egyben nappali, egyben a mi hálónk és mellettem-sarokban van a babasarok :P

Ne félj, nem fogsz nyögni :D
(megfelelő légzéstechnika kell. Én szülésnél koncentráltam az ütemes belégzésre és lassú kifújásra, így elmaradt a nyögés :P A kitolásnál pedig előre mondta a doki az instrukciót: "Hang nélkül!" - így minden erőt a kitolásra tudtam fordítani, és az emberi méltóságom is megmaradt! :wink:
Persze van, aki másképp gondolja, de lécciii, a hangoskodók kerüljék el a Péterfyt, mikor mi megyünk! Olyan meghitt dolog csendesen szülni, születni! :P )

Bár: a csendes születés hivatalosan arra vonatkozik, hogy félhomály van a szobában, mindenki halkan beszél és sokáig hagyják pulzálni a köldökzsinórt, mielőtt elvágják. A szülő nő hivatalosan hangoskodhat :wink: - de én nem szeretnék :roll:

tillidian
 
 


Sziszkó: Köszi a bejelölést, már unalmas pillanatomban körbenéztem a gmail-es névlista alapján ki is van fent az iwiw-en...:D De a jelöléshez nem voltam elég bátor...:D

Lakásfelújítás:
Hát most váltottunk a parketta csiszolás helyett a lamináltozásra, csak a férjecském sokat dolgozik, így nehézkés lesz egy kicsit, mert szakembert nem szeretnénk és nem is tudnánk fizetni, de csak meg lesz, anyóspajtásnak kicsit eltorzult az arca, amikor még realizálódott benne, hogy még rohadt sok munka van ott, a koszról és káoszról nem is beszélve...örülne már, ha lelépnénk tőlük...:D 8)

Babaszoba:
Nálunk 2 színűek lettek a falak a szembe lévő falak lettek egyformák, sötét-és világoskék. És vettünk már kislámpát neki Verdák mesefigurákkal, és egy posztert a Lecsó című filmből a patkánykával, amit be szeretnék kereteztetni...meg egy teknősbékás szőnyeget..., de a fontosabb dolgok még szeptemberre maradnak...ágyneműhuzat, pelenkák, fürdőkád, stb.
Ja meg babakocsi, ami nálunk méretre nem lesz problémás én 162 cm vagyok Apa meg 173 cm...:)

Na most megyek és Apázok, mert hazajött a melóból és mindjárt megy is reggel.


Jó éjt!

Hajni
hajnalocska
 
 


Sziszkó, köszi a jelszót, még nem néztem meg, hogy megérkezett-e. Visszajelöltelek iwiw-en.
Babaszoba nálunk sem lesz külön, egy darabig velünk alszik majd Ebi, hogy a nagyok tudjanak pihizni éjjel, aztán megy a testvéreihez a gyerekszobába.
A fogdoktor csak az egyik tömésem egészítette ki, de megkérdezte akarom-e most, mert szerinte ráért volna, de mondtam, hogy igen, hisz ki tudja, hogy három gyerek mellől, mikor jutok el hozzá újra. Meg is dícsért, hogy jól mosom a fogaimat, mert se fogkő, se fogínyvérzés nincs, pedig szerinte harmadik gyereknél ez már indokolt lehetne. (Na dicsekedtem is egy kicsit :wink: :oops: )
Popógörcs: nekem is van bizonyos testhelyzetek után (pl. hanyattfekvés), előző terhességeim valamelyikénél pedig már a negyedik hónaptól folyamatosan volt, gondolom valami ideg csípődhetett be, úgy mozogtam, mintha százéves lettem volna.

Twins, nagyon szép nagy a pocid, nem csodálom, hogy már minden nehezedre esik, de nagyon jól bírod!

Screen, méhszájtágítás :shock: , az meg minek, pláne a 38. héten. Esetleg vajúdás közben, ha nagyon nem megy másként. A hideg is kiráz a gondolattól. Nem kérdezted meg a dokidat, hogy miért kell?

Judy, nagyon rendes a nővéred, hogy eltette nektek a rucikat és kimosta, kivasalta.

Vcsibe, javaslom a poncsót, hacsak nem azt nevezed sátorlapnak.

Pestiek, a Keleti pu. mellett a Baross tér x. szám alatt van egy farmer üzlet egy belső udvarban, ahol jutányos áron lehet pl. kismamanacihoz (hagyományos, kantáros) jutni, de vannak gyerek farmernadrágok, ingek és mellények is (bár a gyerekholmik mérethiányosak). Kedden vettem magamnak kismamanacit és mindkét fiamnak egy-egy farmernacit nem egész hatezer forintért.

Megyek megpróbálok aludni (akár háton is), mert már mindenki ezt teszi nálunk. Jó éjt!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Tilli, Sziszkó, mindkettőtöknek köszönöm az új jelszót.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Andi, MEKKORA POCAK!!! :shock: Amúgy meg szerintem zéró, amit híztál, te leszel az a ksimama, aki szülés után S-es cuccokban flangál a kórházban a többiek legnagyobb bánatára, akik, mint én rendesen felpakoltak egyéb testrészekre... :lol:

Sziszkó, én fent vagyok az iwiw-en, de mondjuk a nevem nem tartozik a ritkák közé... Na majd rád keresek, ha gondolod. Nem is tudtam amúgy, hogy te is ilyen égimeszelő vagy, mint én. Mondjuk én "csal" 178...

Till, nagyon szimpi, amit írtál a csendben szülésről... Nekem sem áll szándékomban óbégatni, de pont ma mesélte egy ismerősöm, hogy amikor ő szült (hang nélkül), tőle egy szobával odébb egy nő ordibált folyamatosan, hogy "nem bírom tovább, nem bírom tovább...". Szerintem én átmennék egy szívlapáttal... :shock:

Hajnalocska, nem semmi ahogy megdizájnoltátok a szobát... Lecsós poszter, stb. Klassz!!!

Kép
szilveeaa
 
 


Szilveeaa
lapáttal, ojjé! :mrgreen: :lol: :lol:
Egyetértek, és megszavazom mindannyiónknak, hogy amikor mi szülünk, meghitt és csendes este legyen minden szülészeten! :wink:
(sosem felejtem el: Vackorral a 39. héten már a szülőszobára kellett menni NST-re. Apa is jött. Délután volt, és a szomszéd szobában már "oltárira" vajúdott valaki :? Apán a hideg futkosott, ki is ment nem bírta hallgatni, hogy ő bármit kibír - akár császároznak, akár vérzem - de a "halálhörgéseket" nem, attól megfagy az ereiben a vér :lol:
Így lett nekünk meghitt, csendes szülésünk :wink: )

tillidian
 
 


Sziasztok!

Sziszkó, Datolya, Till,
Pocaklakónak sem lesz külön szobája, amúgy sem bírnám ki ha nem látnám :) Főbb dolgokat már beszereztük, de igyekszem fölösleges dolgokat nem venni.

Sziszkó,
Kispocak is másképp mozgolódik mostanság, meg tegnap talán kevesebbet is, de lehet, hogy csak azért mert egész nap ringatva volt a popója.

Még egy kérdés: akik kókuszmatracot vettek a kiságyba, nektek nem nagyon büdös? Szellőztetem pár napja, de azért jócskán van "illata".

Kaptunk egy szupi babakocsit, már ki is mostam, de meg kell hagyni felkötheti az ember a gatyáját, ha teljesen szét akarja szedni...

Teljesen úgy érzem, mintha belassult volna az idő. Eddig röpült, de most behúzta a féket.
pocok001
 
 


Sziasztok. csak gyorsban, mert megyek tortát sütni az én 2 éves nagylányomnak :D

Találtam valamit a blikkben ami annyira groteszk módon fanyar humorú és egy ben borzalmasan szomorú, hogy muszály vagyok berakni. :D

Ötéves betörővezért csípett fülön a rendőrség Romániában: a fiúcska egy óvodába tört be - vele együtt - két fős bandájával. Az óvodához azután riasztotta a gondnok a rendőrséget, hogy betörve talált egy hátsó ablakot. A rendőrök több helyiséget is felforgatva találtak, és azt hitték, pénz után kutattak a betörők, ám kiderült, hogy csak játékokat vittek el. Az óvoda szomszédságában lakók kikérdezése során terelődött a gyanú egy 5 és egy 13 éves gyerekre, akik hamar bevallották, hogy ők a betörők. Az értelmi szerző nem a nagyobbik volt. Az ovis azért vette rá idősebb barátját a betörésre, mert nagyon hiányoztak neki az óvodai játékok, és már nem bírta kivárni a szeptemberi évnyitót.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó,
ez brutál :shock: :oops: :mrgreen: - nem írják vtlen, milyen nemzetiségűek a gyerkőcök? -bocsi, van egy sejtésem :roll: :oops:

Pocok,
sajna nem tudom, nekünk rugós matrac van...de még van időd szellőztetni :D

Mindenkinek pusszancs, szép vasárnapot! Megyek Vackorért! :D

tillidian
 
 


Andi: Pocak :shock: :shock: :shock: :D :D :D
Pattogo: Ez tényleg durva... :shock: Larának nagyon-nagyon boldog 2. születésnapot!!!
Pocok: Jól megszagolgattam a matracot, de szerintem nem gáz. Van valami új szaga, de nem brutál... :roll: :D
bobóbaba
 
 


Till: Várjuk majd a beszámolót Vackor táborozásáról. :)

Puszi mindenkinek!!! :D
bobóbaba
 
 


Ejnye Tilli, hogy gondolhatsz ilyenre! (Vigyázz, mert lassan már a gondolatot is bűntetik)

Pattogó, Larának boldog szülinapot! Milyen tortát sütsz neki?

Pocok, nekünk van kókuszmatracunk, osztom Bobóbaba véleményét. Pár nap múlva kimegy a szag, de az első hányás, pisi, kaki után már tuti eltűnik. (A tapasztalat beszél belőlem.)

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok!

Bocsi, most nemleszek önmagam, mert nem tudok visszaolvasni. :oops: :oops:

Csak annyit akartam, hogy kérek mindenkitől hatalmas drukkolást, mert holnap megyünk dokibácsihoz, és most derül ki, hogy mi fog állni Alexom anyakönyvi kivonatában születési helyként! :lol: :lol:
Szval ha ráértek, akkor szorítsatok már nekünk holnap! :lol:

Larának sok boldog szülinapot!!
Vendég
 


Monica: Mennek a drukkok holnapra!!! :D De nyugi, úgyis minden rendben lesz! :D
bobóbaba
 
 


Moncsi!
Bár holnap délelőtt én az okmányirodában fogok csücsülni,(remélem nem egész délelőtt :? ) de szorítok Nektek nagyon! :lol: :lol: :lol: :wink:
Amúgy mitől függ a dolog?Holnap megvizsgál és ha minden rendben,akkor irány Nizza? :lol: :wink:

Tilli!
Köszi a biztatást!És igyekszem megfogadni a tanácsod! :wink: Ütemes belégzés és lassú kifújás! :wink:
Amúgy a szülőszobán a védőnő is ezt mondta,hogy a filmekben amit látunk a gyors pici levegőfújások,na azt felejtsük el! :)
Jó lesz már a "pici" fiadat a karodban tartani! :lol: :wink:

Hajnalocska!
Anyóspajtás akkor is örülni fog ha nem lesztek a közelébe,amikor már meglesz az unokája? :roll:
Vagy csak most vagytok számára "fölöslegesek"? :?

Datolya!
Ügyes vagy nacivásárlásból! :lol: :lol: :wink:

Szilveeaa!
Nyugodtan bejelölhetsz! :wink:
Amúgy van amikor én is "csak" 178 cm vagyok! :lol: Attól függ,hogy mérnek.Meg már nagyon régen mérekeztem,de gondolom az elmúlt 10 évben nem nagyon nőttem! :oops: :oops: :wink:

Pocok!
"egész nap ringatva volt a popója."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez azt jelenti,hogy egész nap mászkáltál,tettél-vettél? Hol marad a pihi? :roll: :wink:
Még nem vettük meg a kókuszmatracot!De majd ha vesszük,akkor megszagizom! :wink: :lol: :lol: :lol:

Apropó,matrac!Az egyik Pesti boltban nekem az eladó azt mondta,hogy náluk csak olyan matrac van,ami félig szivacs és félig kókusz,mert ez sokkal egészségesebb a babának!Hallottatok ilyenről? :shock: :roll:

Pattogó!
Kép LARÁNAK 2.-IK SZÜLETÉSNAPJÁRA!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szép napot!

2 napja olvasok vissza. Lusta, tohonya, punnyadt és még nem tudom mi vagyok. :shock:

Twins: Egyetértek, nagyon terhes kezdek lenni. Csoda aranyos a pocid, olyan mintha lufit fújtak volna benne. :)

Sziszkó: Gondolom mit értesz popógörcs alatt. Pont a forgódnál érzed? Nekem is szokott néha úgy érzem lesántulok :(. A csípőidegeket rossz helyen nyomja a méhünk azért van. Nekem a háziorvos adott rá B1 vitamint, mert volt olyan hogy egyáltalán nem bírtam lábra állni. :(

Tilli: Seprűvéna bejátszik :(. És nem múlik majd el :(

Judy: Igen Rossman. Rakok képet :)

Kép felragasztva
Kép ilyen minták vannak Kép

Pattogó Larájának BOldog Szülinapot :lol:

Lehet ma már nem jövök!
Mindenki vigyázzon magára!! Pussz

UI: NIta kérjük a képet!!
SÜNCI MERRE VAGY? ÉLETJEL?
anyabebi
 
 


.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszkó29 2009.08.16 13:41-kor.

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Anybébi!
Miccsoda pocak! :lol: :lol: :lol:
Magne B6-ot szedek.Akkor ez nem lenne elég a popógörcsre??? :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


POcakminta nincs!
:? :lol:

Monica: Gondolunk rád!!!!Holnap!!!
anyabebi
 
 


Sziszkó: A magne B6 az simaizom görcsoldó. A popsigörcs meg az ideg miatt van. A B1 vitamint nyugodtan szedheted napi 1- et ez idegre van.
anyabebi
 
 


Szia lányok!

Megint csak gyorsra jövök, apa elszámolását csinálom. Ilyenkor bezzeg lehet gép elé ültetni a fiacskáját hétvégén is :evil:

Megint nagyon meleg van :(

Szisz, babakocsi ügyben nálunk még mindig Neonato Synchro Sport és Cam egy típusa a favorit, de olyan drága mindkettő, hogy még ezért hezitálok...Igazából életben még nem láttam egyiket sem, majd szeptember elején nekiállunk nézelődni. Illetve szerintem először elmegyek egyedül, aztán majd amikor megvan a végső döntés, akkor viszem el apát is, mert nem az a nagy shopping-fun a drága :roll: Az "apróságok" megvásárlásához már nem is fogok magammal cipelni, mert csak összeveszés lenne a vége. De anyukám örömmel csatlakozik attól tartok :wink:

Bocsi, nem jegyezteltem, de valaki kérdezte az aquanatal medencét: szerintem az nem kizárólag baba-mama medence, de úgy tudom, hogy az az egyesület, aki tartja az órákat, csak bevizsgált vízminőségű hellyel köt bérleti szerződést. Én először egy budakeszi hotelbe szerettem volna menni, mert az volt hozzám a legközelebb, de azt mondta az edző csaj, hogy ott már nem tart órát, mert a vízminőség kifogásolható volt...

Pattogo-Lara: boldog szülinapot :D

Moni, szorítunk holnap!

További szép vasárnapot!

Kinga

Kép
kkia
 
 


Pusszancs, Lányok,

csak bejelentkezek :P Megjött Vackorom :D - a gyerek hiánytalan (felszerelése kevésbé :mrgreen: ), ha meghallgattuk az élmény beszámolót és kipakoltam a homokos cuccokkal megrakott bőröndöt, jövök :P

tillidian
 
 


Sziasztok!
Hát ma nem unatkoztam. Tegnap meg tudtunk volna csinálni de csomó dolgot, de anyám kitalálta, hogy menjünk le hozzá Dújvba, mert csak úgy. Ezt persze ellentmondást nem tűrő hangvételben. Mire közöltem vele, hogy egyáltalán nem vicces 8 hónapos terhesen utazgatni a szeszélyei miatt. Mire az volt a válasz, de ő csak nagyon nehezen tud ide eljönni kocsi nélkül. (mondjuk attól jobban hajigálna az ideg, ha ő lenne itt...) Végül leutaztunk, de csak azért, mert a Tominak más dolga is volt. Erre a nagy ebédből az lett, hogy nekik menniük kell, a kaja a gázon van, puszi. :evil: :evil: :evil: De legalább nem kellett a hülye tanácsait hallgatnom.
Kaptunk egy gigant méretű cumisüveget. Kérdem: minek, úgyis szoptatom. De a babának kell tea is. Kérdem: miért, az anyatej talán nem elég? Nem, mert neki "sűrű" volt a teje. Na idén ez a legnagyobb hülyeség amit tőle hallottam... (esetleg elég vizet kell innia a mamának is...) De ha megtudom, hogy a háromhónapos babámnak anyatejen bármi mást mer adni, én nem állok jót magamért. :twisted:
Szóval tegnap pihenés helyett utazgathattunk és hallgathattuk anyám hülyeségeit. :? Mára maradt minden. De a lényeg megvan, megvarrtam a fejvédőt a babaágyba! :D
Ha lassan is, de haladunk. Még sok apróság, de csomó minden már megvan. :D

Popógörcs? Ilyenem nincs. Csak egyre messzebb van a talaj. :lol: Ha valami leesik, hát nyühögök, mire felveszem. Vagy megkérem a kedvesem. :D És minden sokkal lassabban megy, mert sokkal fárasztóbb.

Anyabébi, nagyon édesek a matricák!

No megyek, mert a kedvesem lekockázott, sokat ülök szerinte a gép előtt... Inkább kipedikűrözöm őt....

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hellóka!

Éledezek!
Kérdésem van. Érdekel valakit a mosható pelenka? Nem az a régi fajta béna, nagyon modern fajták vannak. Én nagyon hajazok arra, hogy ezt fogjuk használni. Ha valakit érdekel rakok fel pár linket. Hátha! Legyünk kicsit környezetbarátok :)
anyabebi
 
 


Vcsibe Én is olvastam amit az István kórházról írtak és nagyon szimpi volt.
Sajnálom a hétvégédet :? pihend ki az ész osztást.
Meló valóban sokkal jobb lesz ezután.Holnap kezdem betanítani az új csajt.kb 2 max 3 hétig leszek még.



Mrsparis Én a laborokat már nem is számolom mert megyek minden hónapban vér +vizelet,+a nődokim is még küldözget a kötelező labor vizsgálatokra.Úgyhogy nekem rendesen van csapolva a vérem havonta.


Szilveeaa miért mondasz ilyet biztos nem vagy rokkant bálna :!: :!:

Twins gyönyörű pocakod van :D :D gratula.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Pattogó, boldog szülinapot Larának! :D

Till, jó, hogy Vackorral rendben volt minden!

Monica, nagyon drukkolok holnap!!!!!!

Sziszkó, én ma voltam szülésfelkészítő „workshopon”, úh. baromira képben vagyok légzésileg... a kicsi ütemes ki- és belégzésnem van létjogosultsága, de csak akkor, ha már ki van tágulva a méhszáj, viszont még nem simult ki teljesen és azt kérik tőled, hogy még ne nyomj. Állítólag ennek ez az egy módja van, mert amint veszel egy nagy levegőt, nem tudod visszatartani...

Vcsibe, relax... legalább túl vagy rajta... :roll:

Anyabébi, engem érdekel a téma, bár előre nem jelenteném ki teljes bizonyossággal, hogy csak ezt fogom használni, de mondjuk a környezetbarát megoldások mindig vonzottak...

Kép
szilveeaa
 
 


Monica, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Sziszkó, nekünk kifejezetten azt mondták a kókuszmatraccal kapcsolatban (igaz nyolc éve) az Üllői úti kókuszmatrac szaküzletben (Novetex), hogy 6-7 éves korig egészségesebb, ha egyáltalán nincs benne szivacs, azaz tiszta kókusz az egész, mert így egészséges a babák és kisgyermekek gerincének.

Anyabébi, nagyon aranyosak a minták. Te hogy vagy, tudsz pihizni?
Rongypelust használtam mindkét fiamnál, a modern állítható méretűt (Monapelt), nekünk elég jól bejött, csak éjszakára adtam a fiúkra papírpelust.

Kkia, köszi a választ, én kérdeztem a vízminőséget.

Tilli, már várom az élménybeszámolót! (Lehet, hogy utána nagyokat fogok sóhajtani, hogy de jó, hogy az én fiam mereven ellenállt az idén mindenféle tábornak.)

Vcsibe, ezek szerint nem anyukád lesz az, aki a szülés utáni két hétre hozzátok költözik majd. Egyébként a teás megjegyzés elég lightos volt. Én első gyermekem három hetes korában a gyerekorvostól hallgattam meg azt, hogy most már nyugodtan adhatok a gyereknek almalét és répalét :shock: .

Kicsike, miért küldözget a dokid ilyen sűrűn csapolásra?

Megyek megkóstolom a rettenetesen veszélyes sütit (áldott legyen a neve, annak akitől származik, és annak aki felrakta).

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Datolya azért kell mennem ilyen gyakran mert mint már írtam,volt egy gyomor műtétem és abból kifolyólag folyamatos ellenőrzés alatt állok terhesség alatt.Egyépként meg fél évente kell járnom kontrollra.Sajnos ez a betegség életem végéig elkísér.Ezzel meg kell tanulnom együtt élni.de már megszoktam.

Sziszkó nemtudom pontosan Neked hol van a popó görcsöd,Nekem a csípőm fölött derekamnál a forgóim vagy mi a franc de nagyon szokott fájni.

Pattogó Larának nagyon boldog szülinapot kívánok. :D

Monica szorítok nagyon ,hogy a doki azt mondja amit hallani szeretnél és azért mondja mert úgy is gondolja.Szóval nagyon nagyon szórítok.

Anyabébi szép a pocid. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Jó estét!

Minnél jobban tanulmányozom ezt a mosható pelenka témát annál jobban beleszeretek az ötletbe.
A linkek ahol utána tudtok nézni akit érdekel:
http://moshatopelus.blogspot.com/2009/0 ... -utan.html
http://gyongyesz.blogspot.com/search/la ... enk%C3%A1k
http://www.babaszoba.hu/articles/A_mosh ... 1120185054
http://www.babanatura.hu/termeklista.php
http://www.monapel.hu/index.php?/Nadrag ... enkak.html
http://www.happy-baby.hu/information.ph ... info_id=15

Én a Kushies Basic+külső, Monapel AIO, Kushies Ultra, és a Coolababy típusokkal szimpatizálok.
Meglátjuk. Alig várom :)

Jó nézegetést.

Az érdeklődést köszönöm Datolya, pihizgetek, de az a baj hogy a dinnyemag a fenekemben és állandóan mennék, vagy csinálnék valamit. Nem tudok feküdni :( ÉLEK!!!

Jó éjt mindenkinek!!! :)
anyabebi
 
 


Lányok majdnem elfelejtettem szólni Nektek is,hogy Anyu varrónő és most sok ágynemű garnitúrát varr,3 illetve 4 részeseket.
Gyönyörű gyerek mintásak.Zöld ,sárga,rózsaszín,mintásak.
Ha tudok holnap teszek fel róluk képet.
Üzleteknek adja el de ha kell valakinek akkor szivesen küld utánvéttel is.(ugyanabban az árban)
3-részes ára 5.000Ft.+postaköltség
4-részes ára 6.500Ft.+postaköltség.
Ha valakit érdekel írjon és megbeszéljük.
Jó éjszakát mindenkinek holnap jövök.
ÓÓó és gyakorlom a gyereknevelést.
Nálunk nyaral Hugom Kislánya aki nem is olyan kicsi mert 9 éves mult áprilisban.Imádom a kiscsajt. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!!

először is köszi mindenkinek a "jobbulásokat" még régről :) :)
már egy hete nem voltam ... bocs az eltűnésért

de nagyon lecsapott a fiúktól benyelt kórság ... jó beteg voltam.
napokig láz + légcsőhurut köhögés stb.
mostanra okés nagyjából :) úgyhogy nem is panaszkodom tovább ...

Nagyjából átolvastam mit írtatok és egy dolgon elég fennakadtam: hogy voltak/vannak akik ennyire negatívan élték meg a topicot ...
nagyon sajnálom és elnézést de én sem szoktam mindíg mindenre reagálni ... most sem fogok.
szerintem lehetetlen. és nem is ez a cél.
ha van valakinek valamilyen mondandóm mondom, de ha úgy érzem hogy nem tudok kapcsolódni akkor nem görcsölök rajta.
ha valakit ezzel megbántok őszintén elnézést!!

Andi :)

pocakfotó szuper!!!!
télleg jó nagy - de gondolom ez nem újdonság ha ezt mondom :D :D
elhiszem ha nehezen visled - az utrsó hetek ikrekkel HÁÁT nem egyszerű ... ennél, csak az első pár hónap lesz nehezebb ha majd megszületnek (bocs, nem riogatás de az tényleg sz@r volt) - engem mostanság mindíg kérdezgetnek hogy mi volt amikor az ikrekkel voltam terhes stb.... na erre mindíg azt mondom ha emlékeznék nagyon élénken akkor most nem lennék várandós megint :D :D
Na eldugulok és kitartás!!!!

Monica :)
drukk!! és gyere a nagy hírrel lécci hogy most mentek vagy maradtok :):)

Anyabebi :)

:( a nyilogatásra + ktartás a pihihez! - Te sem tűnsz annak az "elfekvős" típusnak szóval nem lehet könnyű ...

És még1szer bocs ha nem ragálok másra hirtelen asszem csak simán visszacsatlakozom ha nem haragszotok :)

R

Kép
zsrit
 
 


Ja még 1 hírt azért elújságolok:

ma - vasárnap (nem hülyültem meg) - voltam dokinál mert ügyeletes volt és így nem kellett várnom rá sokat mert este 8ra mentem plusz a városon is csak úgy átsuhantam NO dugó ... szóval

Zoé baba feje lent és UH szerint kb 2200 g!!

- én meg 14 :shock: :shock: kilóval vagyok több - de már nem tudok mit tenni

Kép
zsrit
 
 


Jó reggelt Lányok!

Na..."jól" indult ez az amúgy is szar-ingázós- egy hónap :roll: tegnap elkezdett fulladozni a kocsi, úgyhogy kissé át kellett tervezni a mai napot, férjem apósom kocsijával indult útnak, én meg apósomat vittem dolgozni meg majd megyek érte, közben meg mehetek vissza az autószerelőhöz, mert úgy néz ki, nem úsztuk meg, lambdaszondát kell cserélni :roll: viszont mivel apósom közel dolgozik anyukámékhoz, így nem mentem haza, hanem jöttem ki a cicusomhoz :D ennyi jó van a dologban meg hogy a reggeli kakajóóó már gyomorban :D
Amúgy nem is tudnék netezni, mert otthon már megint szarakodik a net :roll: ezért is jó, hogy itt vagyok, tudok Nektek írni!

Képzeljétek, napok óta éjszakánként 2x kelek pisilni :roll: hát nem egy élmény, az a szerencse, hogy rögtön vissza tudok aludni a klotyó-túra után...

Mozgás nekem is egyre nehezebb, sokszor észreveszem, hogy sóhajtozok, mint valami öreglány :shock: lépcsőmászás meg hajolgatás közben :roll: a konyhaszekrényem alsó részében ha keresek valamit, szépen le kell csücsülnöm a földre, mert oda hajolni már nem megy :roll: elég vicces!
Alvás is nehezen megy, főleg átfordulni egyik oldalamról a másikra...

Nem akarok senkit elkeseríteni -én már el vagyok...- de most jön csak igazán a hízás :shock: az elején +10-et lőttem be magamnak, de lesz abból 15 is :roll:
Viszont a Babavilágban láttam a hétvégén az Adát az ikrekkel, mesélte, hogy 54 kilósan lett terhes, 74 kilósan ment szülni (koraszülöttek voltak) és 57 kilósan jött kis a kórházból...ha igaz...

Köszönöm a cicás hsz-eket, még mindig nem tudom mi lesz...
Vendég
 


Zsrit, Zoé baba szuper ügyes, én Tofim is koponyavégű már régóta, mindig meg is dicsérem milyen ügyi!!!
És szupi a súlya is!!!

Jaj, 56 nap??? :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Kicsike, sajnálom, ne haragudj, hogy megkérdeztem.

Zsrit, örülök, hogy meggyógyultatok! Zoé baba jó nagy lesz, ha már most túl van a 2 kilón. A kilók miatt nem érdemes aggódni, mire kijövünk a kórházból már csak max. 2-3 kg lesz rajtunk.

Mrsparis, sajnálom, hogy lerobbant a kocsitok. Lambdaszonda micsoda és kb. hol van a kocsin belül? :shock: :roll:
Néha én is a saját nagymamámnak érzem magam, csak annyival idősebbnek, hogy ő 85 évesen még fitt volt és mozgott mint a higany.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Datolya, lambdaszonda szabályozza az üzemanyag-mennyiséget vagy mi...én sem értek hozzá, csak azt tudom, amit hallok :roll: magyarul most fröcsköli a benzint az autó és nem tudja hova elvezetni, mert nincs mi szabályozza :?

Közben annyi előrelépés történt, hogy már a szerelőnél van, neki is álltak, hogy mikor lesz kész nem tudni, így gyalog kaptattam haza anyáékhoz :roll: ömlött rólam a víz, mire hazaértem plusz megállított egy utcabeli bácsi, mert ezer éve nem látott és muszáj volt vele beszélgetnem, közben a hasam majd' leszakadt :roll: szerencse, hogy telefonált közben a férjem, úgyhogy ott tudtam hagyni a bácsikát :D

Most próbálok regenerálódni...főznöm kellene, de azt hiszem, majd később...
Vendég
 


HELP!!! A gmail-en a fényképeknél a SAJÁT Picasás albumaim nyílnak meg, nem a mieink, ez hogy lehet??? Kiléptem, vissza, úgy is...mi a fenéért???

Ja, még egy jó hír mára: férjem csak 2 hétig jár Pestre dolgozni, utána DEBRECENBE kell mennie, ami azt jelenti, hogy nem fog hazajönni max. hétvégére :( :( :( rohadt életbe!!! De megígértem, hogy idegeskedés nélkül kibírom ezt az 1 hónapot...!
Vendég
 


Sziasztok!

Zsrit: Jó hogy újra itt! :D :D Úgy néz ki nem mini-babád lesz. :D

Eszti: Ne idegeskedj, sajna akkor sem változik semmi. Te egy erős csajszi vagy, kibírsz, és túlélsz mindent!!! :wink: :wink: :D :D A gmail-ről nem tudok mit mondani, mert beléptem, és nekem rendesen a mi albumaink nyílnak meg. :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Ez a szar először nem küldte el, utána meg 2* is... :roll:
bobóbaba
 
 


Sziasztok!

Eszti! Kitartás az egyedülléthez.Sajna én is sokat vagyok egyedül. Tudom milyen rossz. Kitartás a költözéshez is.
Lambda szonda bibi nekünk is volt. Kitisztították, azóta semmi gond (ne is legyen). A baráti társaságban sokan autókkal foglalkoznak, plusz én is eddíg csak olyan cégnél dolgoztam :oops: Szeretem a kocsikat.
Néha én is mint az öregasszonyok, úgy mozgok, a pingvinjárásomat meg már azt hiszem nem is figyelem, megszoktam.

56? Nem semmi!


BOLDOG SZÜLINAPOT LARA!!!!

Zsrit! Szép nagy már a pici! Én is 2 hét múlva megyek Uh-ra. Líváncsi vagyok mekkora lehet a súlya.
Vendég
 


Sziasztok lányok!

voltunk 4d-n, és most reggel óta azon küzdök, hogy ki tudjak vágni képet, de nem megy :(((. Volt erről szó, de most nem emlékszem, megoldást találtatok?
Amúgy nagyon cuki a kicsi lányunk, bár úgy tűnik az uh-t nem szereti, folyamatosan az arca előtt tartotta mind a két kezét, vagy belefúrta a méhlepénybe. Pedig mozgott egyfolytában, de a bujkálás állandó volt :)
Én meg vizsgálat közben kis híján elájultam a hanyattfekvéstől, úgyhogy utána nagyrészt csak oldalra fordulva tudott vizsgálni a doki. (Mármint én feküdtem az oldalamon, nem a doki ;))
Mindenesetre nagyon nagy élmény volt, sokkal valóságosabb lett az egész :)
A képeken pedig még dolgozom.

chardonnay
 
 


Chardonnay, BS Player-t töltsd le az Origo Szoftverbázisról (ingyenes), azzal tudsaz kivágni, remélem sikerül :wink:

Ugye milyen szuper a 4D??? :D Én kislányom sem szereti az UH-t (sem a szívhang hallgatót...) :roll:

Na megyek chillis babot főzni, mert így nem lesz belőle semmi, ha csak fekszem a laptoppal meg a macskával az ágyban :lol: szerelőtől még mindig nem hívtak :roll:
Vendég
 


Sziasztok lányok!!!

Hogy vagytok???
Monica: megy a nagy drukk holnapra!!!

Pattogó: nagyon sok boldog szülinapot Larának!!!!!!!!!!!!!!!!

Szisz: ne irigykedj a babaszoba miatt, nálunk is csak a kisfiamé lett kifestve és kiegészítve egy szekrénnyel a ruháinak. A kicsi lányom velünke egy szobában alszik majd, de a kiságy még mindíg fent van a padláson.
babamozgás: nálam is hullámzós inkább, valóban nincs már sok helye a babucinak és próbál "kitőrni" a pocakból-ide oda nyomja vagy a fenekét vagy a könyökét, lábacskáit.

Andi: csuda szép a pocakod!!!! van még egy hónapod,ugye? tarts ki és nagyon vigyázz magatokra!!!!! Gondolom mennyire fáradt lehetsz már!!
Anyabébi: a tied is nagyon szép poci!!!!!!!!!!!!!

Tilli: de jó, hogy hazajött Vackor!!!!! gondolom megkönnyebbültél egy kicsit!!

Zsrit!!! szia Neked is, örülök, hogy már jobban vagytok!!!!

most megyek, mert odaég a csirke a sütőben, meg a férjem is itthon van és annyi de annyi dolgunk lenne-egész héten nagytakarítás, festés...nagyon elvagyok fáradva. tegnap meg eljegyzésre mentünk és szenvedtem rendesen, mert nem ehettem tortát!!! Olyan morcivá tesz a tény, hogy nem ehetek egyáltalán édességet,meg a kajából is keveset!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Monica: most látom, hogy ma mész dokihoz, sorry!!! Drukkolok nagyon mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Hali lányok,

irulok-pirulok, már megint két hete nem voltam, de ennek is megvan az oka - mi is készre rendeztük a gyerekszobát, valamint a nappaliban is volt 1-2 átalakítás (a szgép megint költözött, és hétvégén raktuk össze..).
Írtátok többen is, engem is kimerített a nagy meló (nyilván inkább a takarítás része maradt rám).

Twins, gratu a pocihoz, az enyém is hasonlóan gömbölyű, de méretben meg sem közelítelek, a csomag pont a fele :P .

Monica, drukk, hogy minden úgy alakuljon ahogy nektek a legjobb!

Anyabébi, én totál érdekelt vagyok a mosható pelenka ügyben, szóval köszi a linkeket! Jól felkészült vagy a témában! Úgy tervezem, az első időszakban, míg sok a pisi-kaki, addig papírpelenkázunk, de ahogy konszolidálódik a helyzet, áttérünk a moshatóra. Szerinted ez járható út?

Néhány napja annyit kajálok mint kb. egy víziló :(
Annyira kajás ez a kispöcsös, nem is hinnétek el! Még nem is eszem, csak hallja hogy a környezetemben kanalaznak (étterem, családi ebéd..) már indul a buli, olyan izgatott lesz, hogy nem bírok enni, mert a gyomromat boxzsáknak nézi... szinte lerugdos a székről :oops:
Rohamosan hízok, ennek mérséklésére próbálok napi 3 főétkezés mellett CSAK gyümit - erre hasmenést kaptam a sok gyümölcscukortól... Már 2. napja diétázom egy ilyen kis zabagéppel, gondolhatjátok. :cry: ...

Közben voltunk 4D-n, a nagy fellépésre kisfiunk persze bealudt :? :roll: Szája előtt volt végig a köldökzsinór, szóval nem nagyon mutatkozott... ami látszott, abból annyi leszűrhető, hogy totál apja fia :D :D :D
A lényeg hogy minden rendben!

Üdv
Cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


Sziasztok!

Most jövők a védőnénitől (jójó, lehet vagy 26 éves...). Olyan éééééééddddddddddiiiiiiiiii... Kész vagyok tőle. Én pörgök, mint a búgócsiga, mennék dolgozni, erre jó egy órát várok rá és még akkor is olyan lassú és ráérős.... :roll:
A mai legjobb tanácsa, ha beindul a szülés, hívjak mentőt!!! :shock: Mert Szigethalomról Budapestre olyan nehéz bejutni Halásztelken át... Ja, csak én inkább Soroksár felé mennék... A véradó-igazolványom még mindíg nem elég neki, hogy elhigye 0 Rh+ vagyok születésem óta. Szóval jövőhéten kérhetek a dokitól beutalót hogy papírom is legyen róla. Bár a doki szerint elég az igazolvány, de majd megbeszélem.

Anyabébi, köszi a linkeket. Én is valami hasonlóban gondolkodtam. Végtére is csak nem hagyhatok majd itt egy olyan világot Nünükének, amit az ő pelenkáival tovább szennyeztem. Ez a minimum, hogy vigyázok. Eddig a Monapel tetszik, de megnézem a többit is.

Kicsike, most már valamikor tényleg bemegyek abba a boltba, ahol dolgzol... Csak hát én is javában gályázok még és egy csomó mindent kell elintéznem.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Köszi Paris! Sikerült! Fel is töltöttem a képeket a gmailre!
Ígért pocifotó azonban megint elmaradt :oops:
Az előbb elfelejtettem leírni babóm adait. Súlya 1656gr, bpd 76mm, és fejvégű fekvésben van. A legutóbb is így volt, remélem már marad is, bár még rengeteg ideje van. Kell is a rengeteg idő, mert a gyerekszobával még sehogy sem állunk, bár már elég sok minden megvan, de egyelőre nincs hova tenni. Szerencsére kaptunk egy csomó mindent, eddig csak babaruhákra költöttem egy kicsit.

Mosható pelenka engem is érdekel, bár még nem tudom lesz-e rá lelkierőm. Biztos hülye kérdés, de a mosógép elintézi? vagy kézzel kell mosni? :oops:

chardonnay
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: