Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Hajdú doktornőt az Istenhegyin kívül hol lehet elérni?
vovanda
 
 


Sziasztok, csak gyorsan..

Krisz - Eszer gyönyörű!!!!! és nagyon tetszik, amit a blogon írt :-)

Angel - Dióka nem különben :-))

Éjszaka átalvása - el kell érniük egy bizonyos súlyt és az agyunknak egy bizonyos fejlettségi fokot, h át tudják aludni az éjszakát, addig nem fogják.

Bimbóvédő - nekünk bejött, mert nem voltunk egy méret és túlságosan ömlött a tejem, Lea meg fuldoklott tőle, mert nem tudott olyan gyorsan nyelni. Az ő szopási technikáján nem rontott (a cumi sem). Én mellette olyan cumit használtam, amiből nem jön magától csak nagyon nehezen, kell érte küzdeni. Nuby cumi, nagyon bevált és jó az Aventes üvegbe, csak a gumit vettük meg.

Szoptatás - nekem is fájt az elején, meg nagyon sebes is volt, de az Aventes mellbimbó védő krém sokat segített, mert azt nem kell lemosni és puhította a bőrt.

Fürdetőkrém - én csak a popsiját, meg a punciját mosom meg vele, amúgy csak a vízben van, amennyi belekerül és nagyon szép a bőre. Nagy melegben használtunk hintőport meleg kiütésekre, de amúgy semmit nem kenek rá (olajat sem a hajlatokra), most már popsikrémet is csak este, meg ha látom, h piros..

Kép

Kép
leo50
 
 


Sziasztok Lányok!!

Twist nem semmi, hogy neked már akkor lehetett sejeni.
Mi kérem szépen nagyon szégyelősek vagyunk! :roll: :lol:
Érrrrrtem a 12. heti genetika közelező na én ezt sem tudtam úúúúú de gáz. :roll: :oops:
Akkor neked csak UH-volt vagy ez a kombi teszt is(már nem tudom az kötelező e )
Azt tudom , hogy most mész a kombira is az Istenhegyin.

Kép

Kép
raniko
 
 

 
 

Szép vasárnapot!

Na, látom jót kérdeztem, jól meg is oszlanak a vélemények! :lol: Egy tuti, minden baba egy külön egyéniség, majd ők eldöntik, hogy alszunk-e valamicskét, vagy anyuka átváltozik zombivá. :lol:

Tegnap nagyon elfáradtam, mire hazaértünk már a talpam nagyon fájt, pedig kényelmes papucsban voltam. Elértem azt a súlyt, amit már nem nagyon bír el a lábam, pedig a nehezebbik fele hátra van. Voltunk az Outletben. Háááááát én nem vagyok tőle elájulva, nagyon hamar ki is jöttünk, barátnőm kislányának vettem egy ágyra szerelhető játékot.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,
hány kilónál tartasz? :roll:

(én hál'istennek, 2 hete tartom a +11-et, így vagyok 59 :roll: - de rettentő aránytalanul jött fel: lábaim állaga olyan narancsbőr-szerű (Jóanyám szerint főleg víz, mert ha belenyomom az ujjam, ottmarad a helye), felül meg ugyanolyan sovány vok, mint eddig)

Tegnap jól kibabráltam magammal a 4 gombóc fagyival :oops: - tök c@rul voltam, egyfolytában ittam a vizet, most kezd javulni, brrrr :oops: - szerdán Mens, kivi vok, mi van "odabent" cukorilag :roll:

Leo,
lécciiii, rakj már képet Te is a közös g-mailre!!!! Bitteeeee!!! :P :P :P

Skrisz,
tényleg szuper, amit a blogon írtál, nagyon tecc! :D

Nyuszika,
jó sokáig fennvoltatok :shock:
Vovanda meg korán kelt :roll:

(én meg most ébredtem :shock: :oops: )

Készülök, 5-re jön Vackorom :P :P :P

tillidian
 
 


Mi is hason alszunk. A fürdetőkrémet én is feloldom a vízben. Nekem viszont kell szereznem babaolajat, mert nagyon száraz a pici keze, és a lábfeje.
Tegnap este sírva fakadtam. Ez a szopizás dolog nem is olyan egyszerű. Majd a blogban írok részletesebben, itt nem terhelem a topikot. Ma egyenlőre nyugodt napunk van. És most már tuti szerzek egy mérleget. Tök bizonytalanságban vagyok, hogy mennyit eszik a gyerek.

skrisz72
 
 


Till!
Vanda mindig korán kel. A 3 db vekker 6 és fél7 között szokott csörögni. :lol:
Viszont cserébe este 9re az egész banda alszik. :oops:
vovanda
 
 


Till: + 9-10 kg-nál tartok, jelenleg 80 kg vagyok, a lábfejem meg nagyon keskeny és hosszú, nem bírja ezt a súlyt. Egyszer valamikor voltam ilyen kövér, pont ennyi kiló voltam és tudom, hogy akkor is nagyon fájtak a lábaim, gyorsan le is fogytam akkor, most meg ugye még jönni fog fel kb. ugyanennyi. És nem híztam sehová csak pocakra nőttem, meg mellre. A védőnő szerint a végére olyan +20-ra számíthatok a végére. :roll:

Ikres anyukák: ti mennyivel plusszal zártátok a terhességet?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Én +18 kilóval fejeztem be.

Hahó, Csajok!
Kérdeztem már reggel is: Hajdú doktornőt az Istenhegyin kívül hol lehet elérni?
vovanda
 
 


Vanda!
Hajdú drnő passz. Talán Nyulasz vagy Skrisz volt nála valahol máshol ahol szintén dolgozik. Legalábbis úgy rémlik. Ebből gondlom, hogy a Péterfyben.....de lehet hogy megahülyeséget mondok :oops:

Én Garmastant használtam, elég jól bevált, de néha még most is eléggé lestrapál, mert erősen cici-fun a lelkem, és magától sosem csatlakozik le :roll:

KisZé háton alszik, hason utál. És előszeretettel fordul oldalra is magától az első pillanattól kezdve :oops:

Skrisz!
A kapott cuccokban nem volt neked babaolaj?? Én annyi mindent kaptam a kórházban :) Most épp teljesen beleszerettem a Sudocream-be, szerintem nagyon klassz.

Enyémgyerek most már elég megbízhatóan átalussza az éjszakát, 10-11-től reggel 6-ig :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, elég nyamvadt csomagot kaptunk. Van benne 1db Avent tárolóedényke, 1 db pampers pelus, 1 picike csomag neogranormon törlőkendő és egy kenőcs. Ja, meg két újság.

Szomszéd csajtól kaptam haskötőt. Segítek egy kicsit a pocimnak. Azt mondta, adjak egy hónapot a gyerekemnek, ügyesebb lesz, és nem is kell majd ennyit kínlódni vele. Ő is vissza akarta vinni az első héten. :wink: :lol: :lol: :lol:

skrisz72
 
 


Vanda,
korán kelés :oops:

Hajdu drnőt én sem tudom, hol rendel még, de Péterfyben tutira nem :roll:

Skrisz-mami!
kitartás!!!!! :roll:

Timikém,
pihenj akkor sokat, lábakat felpolcolni, a háztartás várhat :)

(Vackorom hazajött!!!! :D fele cuccát elhagyta, de a gyerek rendben :wink: )

tillidian
 
 


ÁEK-ben van még.elérhetőséget nem tudok.de ott van még.illetve még van egy magánja a praxisban asszem.
Vendég
 


Tényleg, így már hogy Hunci mondja az ÁEK nekem is rémlik :oops: De arra is emlékszem, hogy ott ő is csak futószalagon nyomja, köze nincs az Istenhegyis alapossághoz.

Skrisz!
Nekem is volt egy ilyen csomagom amit leírtál. De én ezen kívül kaptam még kettőt. Összejött vagy 10 pelus, csomó Johnsonos cucc (nem csak minta, hanem van egy nagy 250 ml-s fürdető is benne), pelenkaalátét, orrcsepp, krémek, képkeret, stb. Na meg persze rengeteg szóróanyag, de azokat már kivágtam a kukába :roll:
Na most már elolvasom a blogodon miről is írsz a szopiról, mert így nem értem :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Na elolvastam :D
Nekünk bekapás gondunk nem volt, hanem azzal vívtunk hogy elvettem (maratoni szopi után, mert igény szerinti szopi lenne ugyebár), és ő utána is bőszen sáskázik tovább. Én már totál kész voltam, a melleim háborús területek, nagy vörös kereszteket akartam ráfesteni, hogy tipli innen. Mondtam a férjemnek hogy hiába teszem mellre, üres minden, kevés vagyok, menjen tápszerért (persze éjjel), mert nekem elég volt befejeztem, a gyerek éhezik. Erre kicipelte a mérleget nekem, megmérte, rátettem az kvázi üres mellemre, és a kis zsivány simán szopott belőle még 60-at. Utána másnap mértem egy rendes "feltöltődött melles" szopit, akkor meg beverte a 110-et. Na akkor úgy döntöttem hogy mégis csak elég lehetek neki :roll:
Meg most már a gyerek szemre is husisodik, belenőtt a bőrébe, szóval nem parázok rajta, eldöntöttem és passz :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Szóval azt akartam az egészből kihozni, csak lemaradt, hogy ezzel a szopi-kérdéssel mindenki lefutja a maga kis köreit.. senki sem annyira ösztönlény, hogy minden rögtön klappoljon :roll:
Én pl. a gyerekem mai napját vágtam haza valszeg 3 tegnap este megevett barackkal :oops: Délelőtt 10 óta most aludt el rendesen, de most is csak a hintában...

JujjderosszanyaLois voltam, és ezennel eldugultam :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, :lol: jól van, akkor nem agyalok tovább a nyomoromon.

skrisz72
 
 


Raniko, szóval, persze, kihasználtam a lehetőséget és a 12. héten megcsináltattam a vérvételt is és az UH-gal együtt, ez jelentette a kombinált tesztet. Az megvan és nagyon jó eredménye lett. Meg is nyugodtam.

Tökre nem kötekező a kombi teszt, meg a négyes teszt sem úgy tudom. Csak az UH-ok, a 12. és 18. heti (meg majd biztos később is, csak arról nincs tapasztalatom). Meg ugye, aszem az AFP is kötelező (pedig azt én többé nem fogom szeretni!).

Most 4-es teszt következik, ami szintén nem kötelező és drága is (20 000 Ft), de én megcsináltatom, hogy megnyugodjak. Bár ugye, az UH volt a lényeg, ott meg egészséges volt a babóm. De azért én szeretném ezt a tesztet is.
Vendég
 


Till, Vanda
azért írtam h. általában mert persze nem minden gyerekre mondható el ez sem. DE a novemberiek közül, ahová mi is tartoznánk, pl. már a tápisok 90%-a alszik éjjel míg a szopizósok közül (kb 12 gyerekből) 1 az aki 2hós korától végig alszik...a többi mind kel még mindíg ált. 2x...pedig már tuti nem éhesek éjjel ebben a korban...De ha a novemberiek csudagyerekek akkor tévedtem. :wink:

Kép
katica_75
 
 


Lois,
ismerős ez a sáskázósdi :lol:
hasonlókat írhattam volna! :wink:

nálunk a körte a mumus :roll:

Tilli,
hurrá, Vackor otthon! :D
nem mesélt már rémeket, ugye? :wink:
angel37
 
 


Angel!
Hűűű, most hogy írtad egy körtét is ettem tegnap :oops: Na most találgathatok melyik a ludas.... Egyébként kb. mikorra fejti ki a hatását az olyan kaja a tejben amelyik nem "felhasználóbarát"? A barackot este későn ettem éjfél körül, ő reggel 6-kor evett utána, akkor még simán visszaaludtunk. Délelőtt 10 körül kezdődött a nyűglődés, és most kb. este fél kilenctől alszik, amikor már nem volt szenvedés a szopi után. Akkor feltételezhetem, hogy a barack volt a bűnös, és mostanra elmúlt a hatása?
Amit csinál a sáskázás amúgy nagyon jópofa, édes pofákat vág közben. Amitől lekonyulok, hogy én nem tudom a mellkasomon elaltatni, meg ringatni stb. mert annyira érzi rajtam a tejszagot, hogy rögtök elkezdi ezt a műsort. Akkor is ha kifelé fordítom, próbálja a fejét hátraforgatni és nyújtogatja a száját teljes erőbedobással :roll:

Till!

remélem azért jó élményeket is gyűjtött Vackorod, és nem ment a kedve végleg a táborozósditól :roll: Én nagyon szerettem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Ja igen, játszócumira gondoltam tegnap. Én nem vettem, csak kaptunk párat, meg az aventes kezdőben volt egy. Én úgy gondoltam megmutatom neki, ha kell neki, akkor jöhet, ha nem az még jobb, annyira nem voltam lelkes, de döntse el ő. Nem fogadta el, párszor próbálkoztunk az elején. Azért benne figyelt a pelenkázótáskában, a tesóm kezébe került ő meg bedugta a szájába, és rögtön rákattant. Ma már nem nagyon kellett neki megint. Szóval szerintem nem lesz belőle nagy szerelem, a kezét lelkesebben rágja.

Skrisz!

Agyalogjál csak nyugodtan, mondom ezek a kötelező körök :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2009.08.16 22:26-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Esti bekukk :D

Gyerek megsuvickolva, ágyba téve :lol: (egész héten szappan és fogkefe nélkül mosdott, mert már hétfőn elhagyta...tudjátok, mi szutyok jött le róla? :mrgreen: )

Angel :D
hál'Istennek, nem hagyott maradandó negatív nyomokat a tábor, (lehet, hogy télleg én paráztam túl? :roll: :oops: )

Kötre-sztorira emléxem :mrgreen: - de barackkal is ez a helyzet? :roll:

Katica,
rakjál már Te is képeket a közös g-mailre!

Lois,
akkor most mértek? :roll:

Nyulaszka,
és Ti? Méricskéled, mennyit kajolnak az Aprónépek? :P

Skrisz,
Nálatok?

(most találtam meg Vackor "szoptatós naplóját". Az elején 7-8x evett egy nap, 70-120 között :roll: )

tillidian
 
 


Lois,
nálunk is így volt :roll: (viszont, hogy szabálytalankodjunk: Vackor kezdettől cumisüveggel cumizott..amint meg tudta ragadni, két kézzel szorította, és éjjel is azzal aludt :roll: - persze biztonságilag tilos (mint a hason alvás), de a gyerekem 3 éves koráig így "nyomta"...a legjobban azok a cumisüvegek jöttek be, amik két szárúak voltak - középen lyukkal - és az sem zavarta, ha totál üres volt)

tillidian
 
 


Till!
Csak nagyon alkalomszerűen. Olyat, hogy minden kaját mérjek egyszer csináltam az elején muszájból 6 napos korában.
Csak a hétfői mérés reggel puccosan ami biztos pont.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Till!
Akkor ti jól megtrükköztétek :)
Enyém gyereknél még nem igazán volt cumisüveg, első nap itthon, mikor még nem lövellt be a tejem próbáltam neki adni egy kis vizet, de nem kellett neki. Én meg nem fejek, szóval ő csak mellből kap.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,
boldog 1hót KisZének! :D

azt mondták 24 órán belül hathatnak az ilyesmik! mikor megfosattam Diót még a PIC-en a körtével, azonnal letámadtak, hogy soroljam mit ettem az elmúlt 24 órában :? vmi olyan brutál hatása volt a körtének, hogy azt hitték először, hogy romlott tejet hoztam neki :oops: :x
de nem biztos, hogy mindnekinél egy hat! :wink:

hehe, ismerős ez a ciczés meg pofivágás! :lol: ááá, rajtam csak akkor alszik, ha már nagyonagyon ki van ütve, akkor vmi ilyesmi:
Kép

sztem is érzi a cicit, baromi sokáig képes cuppogni, meg "ütvefúrózni", az adagja 90%-át amúgy befalja 5 perc alatt :roll: :D

ettünk tegnap 11körül, most éjjel 2-kor és 5-kor :? párom múltkor azt mondta erre, hogy "köszönjük, nővérek" :roll: :lol:

ha épp nem eszik olyan sokat egyszerre, én le szoktam fejni a maradékot, jól jön, ha más nem beadni a gyogyóit.

tényleg csak mi gyogyózunk így? mármint vas, folsav, Vigantol.


Tilli,
Vackor :D
ááá, kiscit sem paráztad túl! :wink: majd újra nyilatkozom, ha Maki táborba megy! 8)

milyen a kétszárú cumi?

ja, a körte óta óvatosabb vagyok, ezelőtt nem érdekelt ez a mitnemszabadenni dolog. szal barackot nem mertem :wink:

szt mindenki kitapasztalja magukon :)
angel37
 
 


sziasztok!
Mindjárt olvasok,Vanda,megy privi Hajdú dr-nőről...
Vendég
 


Timi,én + 20 kilóval zártam,haza + 10-el jöttem,azóta lement még 3,ma még nem néztem...

Twist,ha téged megnyugtat,csináltass meg minden tesztet!

Lois,boldog hófordulót KisZének :D nekem azt mondták,kb fél nap,mire valamit megeszel,és a gyereken jelentkezik az eredmény :roll:

Till,szappan és fogkefe nélkül :lol: ...mi méricskélünk,eddig olyan 20 és 30 között ettek,tegnap már úgy 40 és 50 ment.Azt mondták a súlyuk egyhatodát kell megenni egy nap,hát ettől még messze vagyunk...akkor kellene pótlás?Én nem szeretném ég,hátha jobban beindul a tejcsim,és akkor ők is többet esznek majd.

Nekem rettenet éjszakám volt,éjfélkor egyszerre volt szopi,ennek örültem,benyomtak 50-50 grammot,gondoltam ezzel tök jól ellesznek legalább reggel 5-ig.Még gyors peluscsere,és naívan bebújtam az ágyba...pár perc múlva Noémi sír...(ez fura,csak délután szoktak sírni,az 5 órás kajcsi és a 7.15-ös fürcsi között,na nem folamatosan,és egy kis ölben szórakoztatásra csak nagy szemekkel figyelnek,szóval fura volt az éjszakai sírás...)Fél kettőkor megállapítottam,éhes lehet,na legyen még egy kis kajcsi...bő fél óra intenzív cicizés,de nyugi utána sem volt...fél4-ig próbáltam megnyugtatni,picit elaludt,pár percre,majd újra sírás...ez a hasfájós,görcsbe rándulós sírás.Végül csináltam egy kis édeskömény teát,lehűtöttem,megitattam,de onnan még majdnem egy óra volt,mire elaludt..Közben apa leváltott,mert Balázsnak is ennie kellett.Viszont tartok tőle,hogy a teát ugyebár cumisüvegből adom,nehogy elrontsam vele a jó kis szopis technikájukat...
Vendég
 


Vovanda:
Dr. Hajdú Krisztina doktornő a Praxis magánrendelőben rendel. Bp. Bartók Béla út 92-94. IV. em. 20. (20-as kapucsengő).
Telefon: 385-84-95, vagy 30/414 88 86.
4D-s UH 10 000 Ft (benne van dvd, és fotók)
genetikai UH 12 000 Ft. Ezekben mindig benne van a konzultáció ára is.

Én 29-én, szombaton megyek hozzá, így korábban tudok elmenni a tanácsadásra, mint az Istenhegyin fogadtak volna (ott csak 31-ére van időpont). :-)
Vendég
 


Angel!
Én sosem kutyultam tejbe semmilyen gyógyszert. Egyrészt nem biztos, hogy úgy lemegy a teljes adag, másrészt szerintem ennek köszönhető, hogy Balu nyafi nélkül bevesz bármilyen gyógyszert és most már lassan a minik is.

Nyuszi!
Ha eléritek a 2 hónapot, próbáld meg a Grippe Watert hasfájásra. Brutális szaga van, de nekem mind a 3 gyereknél működött (más kérdés, hogy Rkába alig lehetett beleönteni, mert köpte).
vovanda
 
 


A ma reggeli etetés után megpróbáltam lerakni háton a kisasszonyt. Hát úgy nem alszik. Úgyhogy biztonság ide-oda, csak hason alszik. Óramű pontossággal ébred 3 óránként. Cumit megpróbáltam, nem kell neki. Végülis örülök.

skrisz72
 
 


Sziasztok Jó reggelt!!!

Twist persze akkor csináltass meg minden tesztet ami megnyugtat.(én is tuti ezt csinálnám)
A lényeg azonban mr megvan ahogy írtad minden ok Dorkával és ez csodálatos.
Tuti a placenta zavart be és a progi.

Én tegnap hagytam abba a progit remélem nem lesz semmi baj, igyekeztem szépen lassan abbahagyni.

Lois nem semmi KisZé, hogy ennyire érzi a tejcit édes lehet ahogy nyújtózik érte. :D

Nyulasz te hogy dobod le a kilókat nem vagy semmi!! :shock:

Kép

Kép
raniko
 
 


Vanda,és 2 hós korukig?

Rani,azért van még bőven mit ledobni :shock: ...hajrá progielhagyás :D


Krisz,óra van a pocijukban :D


Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Én is jelen.

Nyulaszkám! Nagy gratula a kisnyuszikhoz! Gyönyörűek!

Krisz! Eszter is csodaszép! Itt is nagy gratula.

Majd jövök bővebben.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Így néz ki, ha hisztizik:

Kép

2 napja úgy megörültem, hogy csak másfél kiló maradt rajtam. Ma reggel már két és fél. :mrgreen:

Nyulasz, hát akkor ezért nem találom a vekkert! :wink: :lol:

skrisz72
 
 


Nyulasz, nagyon szépek az ikrek! Olyan hamvasak, gyönyörűek:) Látszik, hogy elégedettek, mert tele a pocikájuk:)

Raniko, nagy gratula a progi abbahagyásához!!! Ez igazi ünnep:) Én is úgy örültem, amikor letehettem az utrót! Nem kell erre figyelni állandóan, óramű pontossággal feltenni őket stb. Már úgy untam. És hány naponta csökkentetted? Nekem mindig fájt a hasam, amikor csökkentettem, de pár nap alatt lenyugodott.

Krisz, olvastam a blogodat. Szegénykém, nagyon sokat próbálkoztál Esztivel. Aztán érdekes, hogy alvás után milyen jól szopizott. Ki érti ezt? Mennyit kell szopnia egy újszülött babának egy-egy etetéskor?
Vendég
 


Krisz, akkor is nagyon szép, tökéletes baba Esztike, amikor hisztizik:) Jó a fotó róla!:)) Persze hallgatni azért rossz érzés lehet, megértem...
Vendég
 


Twist, a szopizás mennyisége relatív. Van olyan baba, aki egyszerre akár 50-100 grammot is behabzsol. Valami olyasmit mondott a védőnő, hogy kilónként 150 grammot kéne megenniük egy nap. De azt nem tudom, ezt milyen idős koruktól várják el. Szerintem egy 10 napos baba nem eszik ennyit. Azért szeretnék mérleget, hogy legalább tudjam, mennyit eszik. A miheztartás végett.

Rani, nagyon szépen halad az idő, ugye? Már progi sem kell! Sipp-supp és már szülsz is. :wink:

skrisz72
 
 


Vanda,
"rendes kaja" előtt kapja 10-20miliben, tuti lemegy - na jó, kivéve, ami utána kijön :roll: :wink:
azt mondták, a vassal bele van pl számolva, hogy nem mind marad... :?
kiskanállal próbáltam, azonnal köp :roll: vagy csak én vagyok béna :D hiába cuppantom rá rögtön a behajlított ujjamra, nem működnek a trükkök :?

tipp? :wink:

Nyulasz,
nagyon édik a bogyók! :) :)
éjszakád :? nem lehet semmi kettőjükkel... :wink:

Krisz,
Eszterke hiszti :lol: :wink:

kilónként 120-150ml
Diutól elvárta a dokinéni amint hazahoztuk (2300g), kórhzában is ez alapján számolták nekik az adagot. korral nem tudom, szt pár nap után... (vagy nem? :? )

a mérleg szt tényleg kell, én biztos még mérek minden kaját egy jódarabig. nagyjából már meg tudom becsülni, mennyit evett, de néha ér meglepetés így v úgy.

uhh, én tökjó súlyban jöttem haza (igaz nem volt alkalmam se túl nagyra nőni), viszont azóta, hogy itthon vagyunk rakódik a dolog rendesen :oops:
már két nadrágom szakadt úgy szét, hogy kuka :wink: :oops:
angel37
 
 


Rani,
gratu a progimentességhez! :)

Hanna,
:D :D

Twist,
drukk a 4-es teszthez!
fontos, hogy nyugodt légy! :) bár biztos minden rendben :wink:
angel37
 
 


Nyulasz nagyon szépek a babák tényleg látszik hogy mennyire elégedettek. :wink:

Skrisz Esztike édes igazi nő is hisztizés közben. :D

Köszi lányok a progi elhagyásos gratulációkat bevallom furi lesz csak a vitaminokat bevanni este. :roll:

Skrisz hát a szülésig még van egy pár hónapom! :wink:

Twist én úgy csináltam hogy ugye napi 3X2-őt kaptam.
Elhagytam napi egy bogyót így mindíg de csak 2 naponta.
Remélem elég óvatos voltam.
Nekem most éccakánként fájdogál a hasam valahogy nem tudok jól feküdni úgy feszülget. :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Nyuszi!
Espumisan cseppet próbáld.

Skrisz!
Nekem egyik gyerekemsem evett soha annyit, amennyit táblázat/nagykönyv szerint kellett volna. Még tápból sem...

Angel!
Az jó, ha így be tudod adni. Réka volt ilyen, mindent kiköpött, ami nem anyatej. :lol:
vovanda
 
 


Vanda,
köpős csajok :lol:

apa azt mondta, ő simán beadja a cuccot kiskanálból, de eddig mégsem tette :wink: tényleg, szólok is, lássuk! :D
angel37
 
 


Ez a kilónként 150 gr helytálló lehet, tőlünk is 6 napon a 450 gr-ot várták el. Én sem tartottam hihetőnek, hogy megeszik annyit, de több, mint 500-at evett aznap. Főleg úgy volt fura,hogy két nappal előtte a kh-ban még 10 grammoknak örültem.
Nekem az az egy nap orrba-szájba méredzkedés is strapás volt :oops: Szóval eléggé hanyagoljuk azóta.
Viszont ma mértünk pucérZét, egy hete 3670, ma 3930 lett. Ennyi nekem elég.
Én is adom a Vigantolt, nem teszem tejbe (nem tudok fejni, pedig istibizi próbáltam), egyenesen a szájába cseppentek, aztán rögtön mellre teszem. Nekünk megy így, sáska hajlam ugyebár, nem folyik ki a szájából. Kiscsávó annyira célirányos, volt hogy a férjem tette a mellemre, még nem landolt a kezemben a gyerek, de a mellem már a szájában volt :shock:
Vigantolon kívül csak a Konakion van nekünk.

Angel!
Ezeket a pofazacsikat úgy meggyurmáznám :D

Nyulasz!
Szépségesek a Kisnyuszik, együttérzésem az éjszakai ribillióért, és ezennel újfent fejet hajtok inden ikresmami előtt :)

Skrisz!
Pont tegnap csnáltam én is ilyen képet :wink: Ez a csajszi még így is szép.

Rani!
Progielhagyás:
Éljenéljen!!!! :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Köszönjük a hófordulós gratukat, ledöbbentő,hogy milyen nagyok lettünk sittysutty :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nyulasz: szépek a babák! Barátnőm minden nap ivott a gyerek édeskömény teájából 2-3 dl.t és megszűntek a hasfájós problémák hamar. Esetleg megpróbálhatod.

Skrisz: gyönyörű a hisztizős kép! Édes! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lois,
szépen nő Kis(?)Zé, elég is így hetente mérni! :wink:
mára lehagyta Diót súlyban! hamar ment! :lol:
(ha nem így indult volna a kis élete, ahogy, sztem én se mérnék ilyen vadul :oops: éjjel nem mérek, akkor csak csöndben zaba)

:lol: :lol: cicis mutatvány! :D

Makim is tudja! :wink:
már messziről rágúvasztja a szemét :shock:

A Vigantolt még be tudnám így adni, egyszer csináltam, de az a hülye vas :? ráadásul mindent összefog :roll:

Konakion is, ja, minden hó 24-én (remélem nem felejtem el), a csak AT-s babák kapják. na azt beadtuk kiskanállal!

pofit egyszer biztos meggyúrhatod élőben! :wink: kisebb nem lesz! :lol:
angel37
 
 


most már én is szeretnék ilyen Lilypie vonalzót, előbb próbáltam, de a részletek beállítása után megakadtam :roll:
az onnan hova kerül? :roll:
csajok,
ha vki ráér, leírja nekem, hogy? :oops: köszi!!!

nem sürgős, most mennem kell, vki éhes :wink:
angel37
 
 


Angel!
Köv. talin nem menekül a Kisasszony egy alapos gyömöszöléstől :wink:
Ha beállítottál mindent és kész, látod a vonalzót ott, akkor erre katt: PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Utána két sorral lejjebb ilyesmit kell látnod:

url=http://lilypie.com][img]stb.
(nem tudom az egész sort beírni mert így betette a vonalzót amit gyorsan csináltam.)

Az aláírás helyére kell beilleszteni ezt a sort amit ad.
De ha elakadsz, és leírod nekem hogy milyet szeretnél, akkor megcsinálom neked :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2009.08.17 11:48-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: