Sziasztok
Jelentem, megjöttünk!
Én most nagyon kellene aludjak, mert az éjjel utaztunk és tegnap éjjelre is kevés alvás jutott, de hát akkor mikor írnék nektek?
Köszönöm szépen a sok jókívánságot, amivel elhalmoztatok, amikor írtam, hogy elutazzunk!
Pat, a jókívánságod második fele alig ért célba, hogy miket tud néha produkálni az élet!
Bírod még Márk nélkül? Alakult-e valami a hasaddal? Kérdezted, Elemér meddig marad...hát most néhány napot az anyukájánál, aztán néhányat itthon, majd irány valami pénzkereset. Amúgy minek neked előadás az anyatejet táplálásról?:roll:
A kiruccanásunk azzal kezdődött, hogy itthon hagytam Csanád útlevelét és csak Püspökladányban jutott eszembe. De hát semmi nem lehet tökéletes, ez a nyaralás pedig az lett volna ez a kis baki nélkül. Csanádot a rokonok kézről-kézre adták, én alig jutottam hozzá, még éjjel is az ikerhúgom vette át a helyemet. Így volt két teljesen végigaludt éjszakám is
Volt még családi találkozó, ahol összegyűltünk 25-en szűk családi körben
Csanád jól viselte az utazást és az össznépi rohamot. Reggeltől estig jött-ment a kertben, udvaron, mászta a lépcsőket, hintázott, simogatta az állatokat...kell-e ennél több?
Megtanulta mondani, hogy hinta, cica és annyira megszokta, hogy mindenki őt szereti és ő is szeret mindenkit, hogy ma amikor kimentünk itt sétálni, két emberhez is hozzányúlt és mindenkire rávigyorgott. De nem baj, mert nem szoktak megharagudni érte, hanem rámosolyognak
Gabuska, csodás képeket készítettetek az állatkertben, csak a múlt héten nem volt érkezésem megírni
A szülinaposak és játszótersek is tutik! Ja, a többi is
Boldog szülinapot Lívi!Nóri mennyit hízott, lenyomja már Csanádot? Gyomrod jól van? Mi az, hogy csak akkor fáj, ha eszel? Azt minden nap kell, nem??
Kitti, Máté még mindig nem eszik úgy, ahogy szeretnéd? Fogacska jelent meg? Gratula a járkáláshoz, annak meg örülj, ha jól elvan mamával. Nekem is rosszul esik egy kicsit, hogy a nagy fiúk két hónap különlét után sem voltak kíváncsiak rám, csak Csanádot várták
Évi, örülök, hogy rendbe jöttél. Annyira elképesztő, hogy úgy meg tudott sebezni Vince! Azzal az angyali hajával
Szly, még mindig ez a nagy titokzatosság? Csanád is énekel hintázáskor, a dallam nagyon jól megy
A gyerekszoba nem fenyőbútorral is szép lesz meglásd! Esetleg egy kép az új frizurádról?!
Réka, nagyon tetszik az új vonalzód!Az idén már nem lesz vitorlázás, sajnos(vagy nem).Gyuri, köszi a verset, de nem szeretnénk szaporítani már a családot, visszaszármaztatom a te fejedre a kívánságod! A lábadnak továbbra is jobbulást!
A nomád élethez azt hiszem nem szóltam hozzá:mi imádunk sátrazni, már alig várom, hogy újra mehessünk, mert az utóbbi két évben ebből kimaradtam.
Mariann, hurrá, visszatért hozzátok a civilizáció meleg víz formájában! Elemér nem is tud az itteni poétizálásról, annyi minden más dolog van, amit megbeszéljünk!
Adri, a vendégnek kétszer örülnek
Jó hamar elkezdtél készülni a szülésre!
Szintus, kérdezted mikor jönnek a gyerekeim haza, a kisebbik most hazajött velem, a nagy csak a legutolsó pillanatban, iskolakezdésre. Örülök, hogy könnyen viseled a terhességet és minden rendben!
Csilla, nem alakul Bogi hisztizése? Én permeteztem annak idején hideg vízzel a nagyobbikat, de elég volt kétrszer, utána már csak említeni kellet, hogy hozom a vizet
Sajnálom az éjszakáitokat
Nálunk sem fényesek... Bogin egyáltalán nem látszik, hogy olyan sokat enne. Ancsával talit nem hozunk össze? Hú, de nagy kalappal jár valaki! És csak nem csokit eszik másvalaki?
Berni, szupi, hogy így eltaláltátok a helyet a nyaralásra, Dorkó remélem rendbe jött már. További jó nyaralást!
Bea, te aztán nem vagy szószátyár, alig írsz valamit!
Elnézést, ha kicsit(nagyon) szétesett a hsz, vagy két órája olvasok vissza és írok. Kihagytam valakit???