Új privát üzeneted érkezett!

Anita, most már aludj nyugodtan!!!!!!! Szép álmokat!
Vendég
 


Sziasztok!

Nincs visszaolvasás! Nincs semmi!

CSAK INDULUNK!!!!
SZORÍTSATOK!!!

PUSZIKA NEKTEK

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri,nem lesz semmi!!!Gondolok rátok!Jó utat!
Böbi,köszi.Hát lehet elkiabáltam,mert annyi volt,most meg semmi.Vagy csak így vacakol.Mert tegnap voltunk is együtt,és utána véreztem egy darabig.De mióta meg kellett volna jönnie,azóta többször is voltunk együtt és egyszer sem véreztem,csak most.Szóval nem tom.Gondolom ha az lennék,azért ennyire nem véreztem volna.Ugye?

Mindegy,lesz ami lesz.....változtatni nem tok már.

Mégis lesz keresztelő!!!!!30-án.Ma megyünk intézkedni!!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

Bobiii, kosziiii ez kell!! ahogy apa idejon kerem az accontjat!! :D

Anita, nyugi nem lesz semmi :wink:

Annus, en Izusra adom le a szavazatom :D es hat eleg durva, h a ferjed meg mindig sehol. En amugy nem engedtem volna el ennyi idore felujitani :( mert pici baba van... es most O az elso. Persze az o dolga vagyis a ti dolgotok!!!!!! de en nem birnam.
Nekem oriasi segitseg amikro megjon :roll:

mozza, Lili hogy viselte??

Emese, lehet Bogi is olyan szerencses lesz fogzas teren, gondolom elviselned :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


es a lenyeg. en lanyom 8kor ebredt!! most apazik.. :lol: (korgo hassal :lol: )

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,köszi.Boró jó baba.Mi sem panaszkodunk,7 kor keltünk minden.Hanna ébresztőt csinált!
Hoztam a tegnapra ígért fotót,meg pár új kedvencet.Bocsi ha kicsit sok. :oops:

Kép Apa és a csajok
Kép Tegnapi séta
Kép Elbambult
Kép Hercegnőim
Kép A legújabb kedvenc kóstolása
Kép Pancsolás a szökőkútnál

Az új játékért rajong,imádja mikor remeg.
Apát elküldtem alma reszelőért,lehet ma kap 2 kanál almát. :lol:

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Lányok, én mál totál para vagyok! A gyerekem este 10 óta még mindig alszik. ÉS AZ UJJÁT SZOPJA??? Ő mindig cumis volt - idáig...
Eddig a Balcsin aludt egyszer reggel 8-ig, de akkor meg egész nap cígöltük, utaztunk, meg a levegőn volt. Most biztos örülnöm kéne, de már tűkön ülök, egy percenként berontok, hogy lélegzik-e meg ilyen baromságok!

Anita, remélem mostmár tényleg sínen lesz a dolog!

Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jóóóó reggelt!

Hű, sok fotó ezt már szeretem :-)

Tinu, Csongi haláli, amilyen arcokat tud vágni. Megfalom! Gyönyörű az Ergód, a mienk csak sima fekete :(, viszont nagyon jó áron vettem :wink: Tüci gyönyörűséges kiskisasszony.

Incike, gyönyörű család vagytok, MarcellMarcinak Boldog Névnapot! Adri, te AndrisMarcidat is sok boldog isten éltesse :D

Anita, örülök, hogy rendeződni látszik AZ a dolog, de a fotókat látva, meg kell mondjam, ha bekövetkezne AZ a dolog, akkor egy újabb gyönyörű Frankó bébivel lenne szebb ez a világ. De persze tudom...tudom...nem ilyen egyszerű EZ a dolog :wink:

Annus, ruhák nagyon édesek, szerintem megérték a pénzüket. Tesód meg gyönyörűen foltvarr :D , nagyon szeretem az ilyen jellegű munkákat, nagyon ügyes!!!!

Remélem szurisoknak, fogzósoknak jól telt az éjszaka. Én is megkérdeztem anyumat a saját protkómat illetően, de mivel mi négyen vagyunk testvérek, ezért már keveri kinél mikor hogy és meddig :lol: Egyébként nincs is szebb mint 4 gyerek egy családban, imádjuk egymást és ha minden igaz, augusztus 20-án teljes lesz a család otthon (bátyám is hazajött szabira Franciaországból, juhééééééé!!!!)

Köszönöm a fájós tagú sorstársak jelentését, Adri azt hiszem bepróbálkozom egy kis Fastum géllel a térdemre, de hosszú távon kellene vmi megoldás, mert ez így nem állapot... :?
Na egyelőre ennyi...azt hiszem..

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szofi, ne aggódj, Marci nem egyszer aludt este 9-től reggel 9-ig!!!!!! Lehet, hogy éjszaka sokat nyűglődött és hajnalban tudott végre normálisan elaludni. Készülj, jó nagyot fog reggelizni :D Marcipánom is szopja az ujját. Ez van, majd elhagyja valamikor (egyébként meg olyan szépséges közben, imádom nézegetni, ahogy szopja az ujját. Ez gáz???? )

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szofi,nyugi!!!Had aludjon!!!Lehet ma már nem akar többet. :lol: Vicceltem csak.De nyugodj meg semmi baja,Hanna sokszor csinál ilyet!!!Persze én is mindig nézem. :wink: És köszi!
Gyöngyi neked is köszi.Hát majd látjuk...ugye én azt mondtam több nem kell,de olyan 5 év múlva lehet kéne egy pici fiú.Hiszen itt annyi szép kisfiú van,kedvet kaptam!
Az nem baj ha nézed,én is bámulom őket mindig. :wink:
Adraci neked akartam írni,nekünk megfelel AndrisMarci háziassága,szóval jöhet.Közel is van,így nem viszi messzire Linámat!!! :lol:
Apa beült anyumék,Hanna pedig felkelt és kaphatná már az almáját :twisted:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Gyöngyi,
tegnap elfelejtettem - nekem is fáj a térdem minden estére... előtte soha nem fájt, cdak mióta a gyereket cigölöm :)

emese1979
 
 


Szofi,
biztos nincs semmi baja, lehet, hosszútávon erre a 9 órás kelésre fog beállni :) én meg irigy vagyok :)

emese1979
 
 


Jó reggelt!
Tegnap traccspartyzni voltam barátnémmal. Ma meg szétnézünk, megnézzük, hogy el tudnánk-e adni a lakásunkat azon az áron,amit szeretnénk kapni érte. Aztán majd elválik.
Na megyek,manó hív.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Ti aztán jó sokat írtok, alig győzöm visszaolvasni a válaszaitokat!

Felhívtam a védőnőt, mert nagyon érdekelt miért kell, és azt mondta, hogy a pisi az esetleges vese bajok kiszűrésére kell, és itt mindenkinek kérik. A vérvétel meg egy általános vérkép miatt, hogy a féléves vérvétellel össze tudják hasonlítani, pl. ha vérszegény a gyerek, akkor előtte is az volt-e, vagy v.mi baja lehet. Mondta, hogy majd a dr-nő elmondja részletesen. Állítólag ez nem kötelező, de nagyon ajánlják! Hát nem tudom...
Ti megszuratnátok a gyerekeiteket?

Szofi! Én is 3 kg-s gyereket szerettem volna, de így sikerült :) Tényleg nem volt egyszerű. Nagyon csúnyán szétszakadtam. 1,5 órát varrtak, és 60-ra leesett a vérnyomásom. Elkezdtem homályosan látni meg nem kaptam levegőt... De aztán kaptam oxigént, egy rakás infúziót és 3 adag vért, és már jól vagyok :) Én sem sírom vissza, de a lényeg, hogy Ákosnak nem lett semmi baja!
Én is küzdök a kilókkal. 30-at szedtem fel a terhesség alatt :( Jó része víz volt, de azért még mindig van rajtam +10.

Már fogzanak a gyerekek? Nem korai még? Az enyém csak nyálzik.

Nézegettem a képeiteket, nagyon szépek a manócskák :)

Mutatok én is nektek Ákosról:
Kép útra készen Kép vigyorgós Kép szundis

kiru84
 
 


Na itt!
Gyors bekukk.
Kicsit hamarab keltünk,Iza már 5kor evett,de aztán lustiztunk fél9ig!Kivételesen én se keltem fel :wink: Nem is fejtem!Úgy belakott az előbb :shock: Nagyon durva!!!!Remélem most h itthon vagytunk minden helyre áll.Ma még viszonylag jól elvan...vihar előtti csend?! :roll:

Szofi!
A próféta szóljon belőled!Én már nem bírom sokáig!Minek ennyi fog egy embernek??? 8) :lol:

Netti!
Ha gondolod megadom ennek a csajnak az elérhetőségét,csomó NEXT rucija van,gyönyörűek,csak nem győzi feltenni a teszveszre.De ha mondod h mi érdekel akkor biztos lefotózza neked!És tényleg vadi újak!!!Vagyis ha volt is a gyerkőcön abszolult nem látszik!!!!!Én ezekbe a gatyókba is beleszerettem!!!!Mármint a hosszúnadrágba!Belül van ksi bélés,az alját fel lehet gombolni....szóval tuti!


Szofi!
Tudod Iza általában fél7kor alszik,és 11-12 órát nyomja!!!!Semmi baj nincs,lehet Csani ezután ennyit fog aludni!Majd kialakul!Vagy csak jön megint vmi front,vagy fáradtabb.Hagyd aludni könyörgöm!!! :lol: :lol: :lol: :lol:


Anita!
Örülök a hírnek,vmi miatt vacakol és ennyi!Esetleg ha nagyon nem jönnél helyre,menj el dokihoz!!!!

Képek gyönyörűek!!!
Inci!Nagyon helyesek a srácok a képen!!!
Anita!Látom apa milyen büszke a lányaira! :wink:

Nóri!
Drukkkkk!!!!És vhogy üzenj ha itthon vagytok!!!!!És hogy minden rendben ment!!!

Gyöngzi!
Remélema térded rendbejön....esetleg tegyél rá ilyen térvédőd,vagy nem tom mi a neve.Amit a sportolók is használnak.Nekem is volt egy idő amikor fájt én akkor ezt hordtam!

Na ha elalszik a kincsem akkor írok a blogba erről a felújításról! :roll:

annus11
 
 


Kiru,értem már.Hát nem is tom én lehet nem szúratnám meg,de tudod mi már sokszor szenvedtünk emiatt,szóval inkább kérdezd a többieket! :wink:
Még egy gyönyörű kis pasi!Aki nem is olyan picike!Ákos nagyon szép!
Annus várom a történetet.Nekem is lenne mit írni,mert sajna nem nagyon tudom kinek elmondani a családi nagy gondom.Lehet ma vagy holnap leírom nektek.Azért kivi lennék más mit gondol a szituról. :roll:
Mesi hogy vagytok???Bogi??
Szofi?Alszik még Csani?
Na alma evés megvolt.Majd később hozok képet,volt kis fintor.
De az a kemény 2 kanál bejött neki!Ez haladás,mert Gréta nem ette meg az almát!
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kiru!
Jaj ez rosszul hangzik!De egy ilyen szép fiúcskáért megérte!!!Tényleg jó nagy baba!!!
Hát nem tudom...én csak nem is hallottam róla h kell ilyen,meg h van fél éves korában vérvétel...de majd mondják h mi van!A kórházban amúgy vettek tőle vért és nézték neki.Azóta senki nem mondott semmit....szóval passzolok!


Ja képzeljétek.Mielőtt elmentünk ugye kimostam a pelusokat.És én előre össze szoktam tenni,összepatentolom a megfelelő méretre.De most időm se volt,hagytam a fenébe.Kész szerencse!Mert h nagyobbra kell állítanom!Nem tom mért vagyok meglepődve,hiszen az eldobhatóból is a 3ast használtuk,nekünk nem is volt nagy!

Ja apum megjegyezte h nagy a feneke Izának :shock: :lol: :lol:


Na megyek a blogba....ott is írok már "pár sort" :oops:

annus11
 
 


Köszönöm:)

Anita! Miért szenvedtetek sokat? Hanna baba előbb jött mint kellett volna?

kiru84
 
 


Hali!

Annyit írtatok... :D

Lili NEM lázasodott be! Juhú! Én kb. 2 óránként keltem és néztem hogy meleg e....de nem....sőt, ma f9kor úgy kellett keltenem enni....most megint szundizik! :D Édes kicsi nyuszkóm.

Hozzátáplálás:
A dokink szerint az általános mostani orvosi álláspont az, hogy 6 hónapos korig a kizárólag anyatejes babóknak nem kell semmi kiegészítés! De! Ha valaki tápizik, vagy tápit is és cicit is kap, vagy esetleg nehezebben jön a kaki, akkor szépen fokozatosan meg lehet kezdeni a hozzátáplálást olyan 4 hónapos kora körül (1-2 hét +- nem számít). Ergo ez teljesen babafüggő!!!
Nekünk még nem adott engedélyt erre....2 hét múlva jön és akkor megbeszéljük, hogy hogyan és mit/mennyit adhatok Lilinek.
Akkor vsz. már a Milupa HA2-re is válthatunk.
Ja, ez abban különbözik, hogy több benne a zsír és más arányban tartalmazza a kül. összetevőket, mint a HA1.

Fürcsi:
Megkérdeztem a dokit, mert érdekelt, hogy az egész fejét beletehetem e a vízbe pancsinál.....(biztos nagyon élvezné Lili)
Nos, szerinte ez 1 dolgot kell különösen figyelembe venni: ha a fülébe víz meg...elképzelhető, hogy a gondos törlés, száírás ellenére is 1-2 kis vízcsepp mélyebben belemegy a hallójáratba....amit onnan már nem tud az anyuka kitörölni.....Ez a kis cseppecske fülzúgást okozhat, ami kellemetlen a babáknak, ettől nyügik, sírósak lehetnek, mivel folyamatos zúgást hallanak! Ha túl mélyre ment a csepp, akkor csak 'fülorrgégedoki' tudja kiszedni.....
Szóval én még várok ezzel. :(

Tinu!
Oltári grimaszokat tud Csongi vágni!!!!!!!!!!!!!
Tökre kis értelmes arcai vannak, látszik, hogy kattog a kis agya. :lol:

Anita!
Örülök.....mostantól 'elővigyázatosnak' lenni! :wink:
Lányok gyönyörűek!!!!!! :D

Annus!
Nagyon tetszenek a rucik!!!! Egyre jobban bejön a Next! Kitartás, férjed nélkül gondolom nehéz....de -legalábbis a saját példámon tudom- ilyenkor csillog-villog a lakás, rend van és nyugalom. :)
Iza? Foga?


Böbi!!!!
Ilyet csináljatok az esküvődre!!!!!!!!!!!!!!!!! Én nyomom majd Lilivel szívesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
:wink:
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

Ja, csajok!
Érdemes a tescoba benézni...6 pár zoknit(1csomiban 2 szín, tappancsán csuszi gátló)) vettem Lilinek 500Ft-ért!!! Nagyon jó minőségű!

Kép
mozza
 
 


Szofi!

Bikram jóga:

'Minden óra 90 perces és 38-40°C-ra felfűtött teremben végzendő. Ennél a hőmérsékletnél az izmok, szalagok lazábbak, könnyebben nyújthatók, így a sérülésveszély kockázata lényegesen lecsökken. A meleg hatására az izzadás fokozottabb, így a méreganyagok kiválasztása jóval hatékonyabb.

Egy 90 perces óra alatt, a gyakorlatok segítségével átmozgatjuk teljes testünket, izomzatunkat és az összes belső szervünk friss, oxigéndús vérhez jut.'
Ezt nézd meg:
http://bikram.hu/?p=bikram_joga

Sok helyen vannak órák és tényleg nagyon jóóóóóóóóóóóó!!!!!
Fogysz tőle, de nem ugarbugrával!!!!! :lol:

Kép
mozza
 
 


Vanni: remélem, azóta már kicsit jobban vagy! Nekem sem volt még mellgyuszim, úgyhogy tanácsot végképp nem tudok adni. :?

Marci és Hanna-Gréti képek nagyon helyesek! Anita, mintha Hannus inkább az apukájára hasonlítana, nem?

Emese: maradandó károsodást biztos nem okoztak Boginak, nyugi! A hatást pedig te is tapasztaltad, és ha téged zavar (már pedig igen), akkor máskor ne engedd, hogy ennyit tapizzák. Épp elég a babónak a nyugtalanságra az is, ha te nyugtalan vagy miatta. :wink:

Szofi: te direkt akarsz bosszantani? :lol: Légyszi, cseréljünk egy éjszakát, oksi? Nekünk ma nem volt annyira rossz, ami azt jelenti, hogy volt egy fél kettes, egy hármas és egy ötös kelés, és 7 óta pedig már mindkét gyerek fent van. Na cserélünk? :wink:

Kiru: édes a fiad nagyon! Én tuti nem szúratnám meg a gyerekem.

Gyöngyi: miattad tettem fel az ergós képet. :wink: Ne aggódj, semmit nem számít a színe. :lol: Próbáltátok már?

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, még akartam:
A kórházban lévőknek drukkolok!!!!!! Remélem hararosan mindenki újra otthon-egészségesen!!!!!

Vanni!
Mellgyuszi...ííí.....nekem is volt... :? Hogy vagy????

Kép
mozza
 
 


Kiru,hát kis súlyú volt,2250gr,de az volt a gond hogy besárgult.Anyatejes sárgasága volt.Sokat voltunk már vérvételen.
Mozza,de jó hogy nem lett lázas Lili!!!Ez a videó nagy!Elképzeltelek!!!
:lol:
Most már tuti jobban vigyázok,mondtam is Apának hogy a sex nálunk annyi lesz,hogy nézzük egymást,de azt is gumiba!
Tinu,igen Hannci az Apukája nagyon!!!Hogy bírod??Én nem tudnék felkelni!!!
Sírás van...

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza, ez király!!! :lol: Eddig nem akartam nagy esküvő-banzájt, de most... :lol: Ez a sok táncoló mackó, imádnivaló!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hát, lányok, kövezzetek meg, de kilenckor nem bírtam tovább, és addig csattogtam, meg zörögtem, amíg Csani végre ébredezni nem kezdett... :oops: Persze nem volt semmi baja. Hagynom kellett volna...

Mozza, köszi, hát ez tök érdekesen hangzik. Majd gondolkodom rajta, hogy ki tudnám-e vitelezni valahogyan!

Kiru, hát ez metál! De tényleg megérte, nagyon kis huncut, jó kedélyű fickónak látszik Ákoskád! Mindig sokat írunk, de ne vegye el a kedved, ha nincsen mindig időd visszaolvasni!

Annus, nem mondtad az uradnak, hogy az esze tokja, az a nagy?! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus, írtam neked a blogba.
Anita, Te is írd le nyugodtan oda, ami a szívedet nyomja. Majd megpróbálunk segíteni, ha mást nem, akkor meg meghallgatunk!
Na menek a fiúkhoz...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


na írtam a blogba....csak közben Iza éhes lett...pedig fél9kor evett....

És lemértem,kb 64 cm...kb.Kicsit izeg mozog.Majd ha jön apa lemérjük együtt! :wink:

Próbáltam megnézni a fogát.De képzeljétek,olyan mintha hátrább kibújt volna 1 :shock: :shock: Vagy legalábbis pici híja van csak!Még vizslatom h én vagyok a vak,odaképzelek vmit vagy tényleg ott is van.Csak nehezen jutok a szája közelébe.....mindig vanbenne vmi..... :arrow:

annus11
 
 


FOGZÓS ANYUK!

ezt nézzétek meg: www.babacsoda.hu én tuti szerzek be majd egyet, Lili unokatesója 3 hónaposan kezdte és soha nem fájt neki...hogy ettől e vagy sem...de nem fájt :D és nyálzásra is jó...2 liter helyett csak fél liter/nap 8)

És a fórum Kisebbik Lilije ma 15ször HASRÓL HÁTRA FORDULT!!!!! dádádm, ügyesek ezek a Lilik 8) :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


mozza a mi nyitótáncunk nagyon baró volt , totál meglepi, alig van videó róla, mert mindenkinek kiesett a kezéből ami benne volt, én még Prodgyra is pogóztam fehér ruhában :oops: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mniki84 2009.08.15 10:22-kor.

Kép
Kép
mniki84
 
 


Lili nagy ügyes!!!Jó erős baba!!!


Amúgy egy másik fórumon azt mondta vki ha a baba megkétszerezi a születési súlyát,és a hízása leáll,tehát nem hízik túl sokat akkor el kell kezdeni a hozzátáplálást,mert már nem elég neki az anyatej!
Nem tudom h ebből mennyi igaz,hallott erről vki???

annus11
 
 


annus, ilyet én még nem hallottam...(öööö, 3850*2=7700gr, na ez még odébbvan) :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Reggelt!

Annus, amit írsz, abban azért lehet valami, mert általában 6 hónapos korukra duplázódik meg a súly, onnan csökken is a súlynövekedés és ugye 6 hónapos kortól ajánlják a mellétáplálást amúgy is. Én max ennyi összefüggést látok benne.
Én 4.5 hónaposan fogom kezdeni, az még több, mint egy hónap.

Képzeljétek, ma fogyott el az utolsó pelenka, amit még a születésekor kaptam!!! Megérte mindenkitől ezt kérni! És így is csak a látogatók kb 1/3-a hozott pelenkát.....

Mozza, ez nagyon jóóó!!! Bár nem hiszem, hogy az esztergomi vagy váci Bazilikában, ahol tervezzük, ezt megengednék! :-) Lili is nevezne koszorúslánynak? Benne vagyok! :lol:

Niki, egy apró felvételetek sincs? vagy fotó? Nagyon megnéznélek!

Szofi, lüke vagy, örülj, hogy aludt!! :-) Nekem 6-kor ébred először, ezt még elviselem, de TINU? hogy bírod??????? :roll:

Anita, rögtön a reszelt almával kezdted vagy csak az alma levével?
Vendég
 


Egy ismerősöm kérné a segítségeteket:

Kérném, ha van egy percetek, akkor az alábbi linken egy szavazatot nyomjatok Balatongyörökre.
Az oldalt lefele pörgetve a jobb oldali reklámcsík alján. „Szavazás a legkedveltebb üdülőhely Zala Megyében”

http://www.zalaihirlap.hu/

Ne felejtsétek, Györökre KELL szavazni! :-) Bár Lenti nagyon vezet.....
Vendég
 



Kép
Kép
mniki84
 
 


Hát.....Lányok, Csani 2 zhetes kora óta tud néha a hasáról a hátára fordulni, de nem mindig. Azóta viszont semmi fejlődés! Ez gáz szerintetek? Mondjam a doktornőnek?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi, en biztos nem keltenem :lol: de aranyos h zorogtel csorogtel :lol: Boro min 10 orat alszik minden ejjel egyszerre :lol: (ma12 volt :lol: )

Anita, kepek nagyon jok!! Hanna tenyleg tiszta apja :wink:

Kiru! Akos nagyon szep kisfiu, megerte :)

Bobi!!! ma bementem anyum regi uzletebe, es bevasaroltam! es volt olyan next kertesz is, meg meg jo sok next farmer,polo meg minden, ugyhogy jo volt. ja es 30% kedvezmeny :lol:
Ma meg anyumeknal arucsere, megyek oda delutan. amig pakoljak ki az arut en kivalogatom a cuccokat :lol: :lol:
(szegeny vasarlok :roll: )

en gyerekemnek 7300grammnak kell lennie,h megketszerezze a sulyocskajat :roll: sztem 4 honaposan eleri a 7kilot tuti!!

mozza, Lili akkor nagyon ugyes volt!

na meg a kisLili is :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi!! Boro is, sztem nem gaz.. azota se nyomja "surubben". es ugyanugy csinalja meg mindig! lehet neki mindig ugy kenyelmes ahogy leteszem :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Böbi!
Hát nem tudom,én is vmi ilyen téren látok összefüggést,de mivel van olyan baba aki már előbb is dupláz...

Én annyi mindent olvastam,halottam már a hozzátáplálás ügyben.És kezd vmi olyan kialakulni bennem h ez is egyéni!Mert van olyan baba,akinek elég az anyatej még 7 hónapos korában is,de biztos van olyan akinek már 5 hósan is kevés,muszáj adni vmi mást mellé!!!És gondolom eltérően fejlődik a kis emésztőrendszerük is.Vki 6 hósan lehet nem bírja majd az almalevet,másik baba meg már most bírja.A fog is vkinek ilyenkor jön :roll: másnak meg 8 hós korában stb.
Tehát picit lazábbra veszem a hozzátáplálásról alkotott véleményem.Ez nem azt jelenti h holnaptól zsíros kenyér 8) :lol: :lol: :lol: De ha a doki úgy látja h Izának kevés az anyatej,és rábólint h kezdjem el a gyümit akkor elkezdem,még akkor is ha esetleg nem lesz 6 hós....Lehet h többet ártok neki ha "éhezik",nem lakik jól.nyűgös lesz stb.


Vanni!
Hogy vagy????


Videóra én is kíváncsi lennék!!!!!Niki,csak elkapta vki!!!Mi is akartunk ilyet,de egyszerűen nem volt időnk betanulni...sok volt a meló odabenn :roll:

annus11
 
 


Annus, hozzataplalas teren abszolut osztom a nezeted!! :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na én elkészültem az ebéddel...hortobágyi húsos palacsinta...mmm...SZofi, mikortól is kezdenénk azt a fogyókampányt? :lol:

Niki, megnéztem a fotókat. Az a sógis tánc nem semmi :lol: Ez elektrik bugi akar lenni, vagy olyan seggreverős hip-hop tánc? Király... :lol: Nagyon szép menyasszony voltál! Ja és kicsililinek gratula a mutatványokhoz.
Én gyerekem még nem forog, viszont egész jókat beszélgetünk. :D

Tinu, nagy ünnepélyes Ergo nyitányt tervezünk, pontosan augusztus 20-án, Marci 3 hónapos szülinapján :-) Az a kék szín...akkor is gyönyörű. Ez biopamutos?

Hozzátáplálásról még halvány lila dunsztom sincs, hogy fogom csinálni. Majd egyszer kigondolom. Most még bírjuk anyatejjel.

Jaj Kiru, neked akartam még írni, hogy nagyon csini huncut Ákoskád van. Nagyon szép baba. Gratulálok. Egyébként én se szuratnám meg.

Most menek, megérkezett Marci járókája, megtisztogatom!!!! Nagyon szuper, szép állapotban van, fás, lapra hajtogathatós, gurulós, több szintre állíthatós és 15 ruppó volt. Szerintem megérte. Legalábbis remélem...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Kiru! en se szuratnam meg. sztem ez nem elo vigyazatossag. Akkor mas helyen is kernek ha olyan fontos lenne :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi!
Nem baj ha még nem forog!!!Van még bőven ideje Csaninak!Tudod Iza is tök hamar átfordult hasról hátra,de azóta se igen csinálja.Sőt,most a hátról hasra se olyan kedvenc...inkább az oldalán szeret lenni,oda forog meg vissza.Persze lehet h most a foga miatt nem nagyon érdekli ez a forgás dolog :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!
Annus,ez elég durva!!!!!Ez a tipikus,ha az ember a kisujját nyújtja eset....De ne hagyd magad!!!!!Menjetek jövőre nyaralni, hacsak nem lesz jövőre már tesó kibújás közelben!!! :lol:
Hát érdeklődtünk az ingatlanosnál. Elég durva......Sz..ért, h...ért tudnánk most eladni szerinte.Mindegy,megpróbáljuk meghirdetni, meg próbálunk tárgyalni a fickóval,aztán meglátjuk......Hátha kapunk fentről egy kis segítséget....Annyira nagyon szeretnénk ezt a lakást!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki!
Kinéztetek már vmi konkrét lakást/házat?Vagy hol és mennyiért néztek?
Nekünk is el kéne adni a szolnokit...de esély sincs rá szerintem,túl nagy...bár sose lehet tudni.Na persze meg nem most,mert még apum ott lakik :wink:

annus11
 
 


Max terhesen lubickolok a tengerben,nem érdekel!!!!!! :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus,csak kifelé ne akarjon jönni babóca akkor! :lol:
Annus,azt,amiről meséltem. Nagyon nagyon nagyon tetszik,és anyósék tudnának átmenetileg segíteni.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Aha!Értem!!!Na drukkolok h sikerüljön!!!!

annus11
 
 


Már azon gondolkozunk, hogy mit csináljunk jövő szerdán.De szerintem vacsizni megyünk.Már alig várom!!!3 évesek leszünk,és még mindig szerelmesek.Igaz ma összevesztünk,mert áttolta a babakocsit az úton,nem ment el a zebráig.Amúgy a mi eskinkről is van klipp,de nem tudom feltölteni,mert nagy és sajna nem tudom kisebbre venni. :( De ha valakit érdekel szívesen elküldöm mailben. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle drukkolok hogy összejöjjön.
Böbi,igen reszelve adtam neki,de picit levet is raktam a kanálra.
Niki szép menyasszony voltál.
Annus,hát nem semmi.Azért mostmár családotok van.Remélem jövőre összejön a nyaralás.Drukkolok.
Én olyan mérges vok.Sanyi megint kiment pecázni.Már ez a 3ik nap hogy délutántól késő estig.Én meg zavarodjak meg 2 csajjal míg ő szórakozik.Nekem meg semmi szabadidőm.Meg ugye itt még egy nyamvadt játszótér sincs.Legszívesebben bőgnék.Tegnap is hazajött mire lefürdettem őket,megetettem mindkét manót.Ennek így jó vége nem lesz.Mert sok a gondunk ő inkább kint ül az újdonsült bunkóm haverjával.Én meg már ki vok. :evil: :evil:
Bocs hogy megint rátok zúdítottam,de elegem van.Megint egyedül egész estig a négy fal között.Anyámék nincsennek itthon,meg oda most nem mennék,majd ha lesz erőm leírom a blogba.Fújok rájuk kicsit.Más meg senki.Van 2 csaj,az egyik feszt a gyereket rázza,mert szerinte nyöszörög,pedig szegény csak gőgicsél.A másiknak a lánya meg vitázik Grétivel és végül hol egyik hol másik ordít.
Drága uramnak se jutott volna eszébe hogy programot csináljunk.
Közben még a barnázáson kívül semmi. :evil:
Magyarul elegem van.

Bocsi de kijött belőlem.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Niki, drukk a kecóhoz. Milyen a vágyott lakás? Ha szabad tudni :oops:

Annus, fogakat összeszorítani, végigcsinálni amit a józan ész határain belül elvárhatnak tőletek, vagyis amit ti elvártok magatoktól, aztán legközelebb tényleg jöhet a nyaralás :wink: Lelkifúró nélkül. Rengeteget tettetek a nagymamáért.

Hoztam két képet.
Kép Ismerkedés a járókával...
Kép Apa az Isten :)

Na, mentem vasalni...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: