Új privát üzeneted érkezett!

Bibi, fogmosásilag dettó, teljesen egyforma a szitu. Szabályos közelharc megy nálunk is, de szerencsére, Ati nem dugja a fogai elé a nyelvét, s így meg tudom mosni neki, de leizzadok mire végzek... na meg ő is...


azért majd idővel csak alakul valami, h a máskor nem, hát majd mikor már megértik, hogy miért muszáj :shock: :roll: azért jó lenne előbb is :D :D :D

na, vacsi meg volt, most pancsi, és egy kis vasalás.

vicger
 
 


[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Bibi, tök jó hírek!!!!!!!!!!!!!!!! :) örülök nektek! s az istvános állapotok javulásának is :)

na, robogok vacsizni, meg vasalni


Köszi, Fognyűvőmanó-sorstárs ;) ....

vannak gyerekek, akikkel ezek a dolgok annyira egyszerűek, leutánozzák a szüleiket, vagy a tesókat, és "hagyják " magukat ... pl a fogukat megmosni ... Lilla max a haját hagyja fésülni, de a göndör hajjal is csak ott vagyok, ahol a part szakad, az enyém szög egyenes, ha megfésülöm neki, olyan lesz, mint a szénaboglya (azért még megfésülöm, ha másért ne, a fejbőre miatt :) .... aztán jön a csigákba-kunkorikba való visszarendezés :) .... mondjuk Ikrek, Bika aszcendessel, sok jóra nem is számíthattam, és kb 3 hetes kora óta próbálja több-kevesebb sikerrel érvényesíteni az akaratát: én már akkor megmondtam, hogy ezzel a gyerekkel nem lesz könnyű 2 éves kora körül, de mindenki csak legyintett, meg papolt a következetességről ... amirőll én is szeretek papolni, csak a saját helyzetemben baromira nehéz egy ilyen erős akaratú, "szabad szellemmel" szemben megvalósítani ... báááááááár, én is pont ilyen gyerek voltam: makacs, öntörvényű, nagyon kitartó ... és hatalmi szóval nem lehetett betörni: ha azt hallottam, ezt nem-miért-csak .... akkor azt tutira csináltam tovább ... ha elmondták, hogy miért nem, akkor ez hatott ... anyukám ezt nagyon jól "levette", és csodás anya volt, vagyis most is az ... Lilla saját magamra emlékeztet, csak addig, amíg nem beszél, és nem ér el egy szellemi szintet, nem lehet meggyőzni dolgokról, én azt gondolom, addig lesz nagyon nehéz vele :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Extra hisztis vagyok,nagyon ég a belem :twisted: :twisted: :twisted: Nagyon rossz!!!!

Kép
v.andi
 
 

 
 

Andi, pattogatott kukorica, vagy Rennie, vagy quamatel. Simi neked :)

Bibi, na ez a nem mindegy :) Ikrek-Bika... :lol: :lol: az ikrekben amúgy is van egy jó nagy adag dafke-ség :)
Enyém gyerek Bak-Vízöntő váltójegy, az aszcendensét még nem néztem... makacs a végletekig és öntörvényű... meg is látszik :D Viszont ha jó irányba terelődik a makacssága, akkor kvázi tökéletes lesz , mint az apja... ne itt van a baromi nagy felelősség rajtam, mint szülőn.. hogy segítem e, vagy egy életre elrontom...

vicger
 
 


Kriszti,ma már elég sok rennit ettem :oops: Kukoicát nem ehetek,quamatel pedig nincs itthon :lol: Nem egyszerű mi??? :D :D :D
Túlélem.Most elmegyek ázni egyet.

Ikrek nem egyszerű,jómagam is ikrek :roll: :)

Kép
v.andi
 
 


Jaj,lányok mennyire jó dolgom volt,kaptam egy hát meg egy lábmasszirozást,és alegjobb hogy ....jé van bokám!!!!!Így már látszik,eddig azt hittem nem is vizesedek annyira,de most apa(Kriszti tanácsára)felfelé kimaszirozta,így mindjárt máshogy néz ki!!!!

sutimano76
 
 


Andi :? :? :? lassan leszáll majd a poc egy kicsit, s megszűnik a gyomorégés.. csak addig ugye... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Süti, örülök :) :) Legközelebb a kézfejedet is masszíroztasd át, ugyanígy visszafelé, jajj, az is annnnnnnnnnnnyira jó tud lenni :) :) Ott is szokott egy kis víz lenni, s valami mennyei érzés.. mármint a masszír, nem a víz :) :)

Enyém Luca egész délután pörög, de nagyon... néha attól félek, hogy egy egy durvább rúgása nehogy burkot repesszen...



ja, egyébként megkérdeztem dokkert a múltkor, magzatvíz elfolyásnál mi a teendő, ugye olyanom még nem volt / csak szivárgás/, s van aki bátran nekiindul a kórházba kocsival, s van ki a mentőt hívja.
Na, doki közölte, hogy csak fekve lehet szállítani a kismamát ilyenkor , s mentővel, mert ha ne adj isten nincs beilleszkedve a baba feje a kismedencébe, akkor az előre zúduló víz a fej elé hozhatja a köldökzsinórt, s ha arra nyomódik a baba feje, akkor kész a baj, vagy tragédia.

Úgyhogy nem szeretnék magzatvíz elfolyásos szülést!!!!!

vicger
 
 


na, most balra el, holnap tömény és idegölő napom lesz, sok idióta kérdésre kell válaszolni és bájologni mézesmázosan :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ehhez pedig erő kell, nem kevés.

Jó éjszakát fiatalok! :)

vicger
 
 


Gyomorégésre ajánlom elolvasni a citromot!!!!http://www.femina.hu/fogyokura/10_zsiregeto_gyumolcs

sutimano76
 
 


ez is eléggé hasznos tudnivalókat tartalmaz:
http://www.wellness-nora.extra.hu/hirle ... abcje.html

sutimano76
 
 


Kép

Kép
v.andi
 
 


Jó reggelt!

Magzatvíz elfolyás: ezt még nem is kérdeztem a dokimtól, hogy milyen pózban utazzam, de nálam az egyik picur feje teljesen be van illeszkedve - tehát gondolom akár ülhetek is.

Horoszkópok: mi is arra gyúrunk, hogy kihúzzuk addig a babákkal, hogy szűzek legyenek és ne oroszlánok.
Anya iker - nem könnyű eset- és van egy iker tesója is :wink: dupla iker

Én: skorpió és skorpió aszcendenssel :lol:

t-pk
 
 


Magzatvíz elfolyásban nekem sincs gyakorlatom.Kíváncsian várom,Junior hogy indul majd el.

Horoszkóp:mi mérlegre gyúrunk,levegő jegy.Az iker-vízöntő pároshoz remek lenne.

Süti,köszi a linket.Akkor mától nyalok.....citromot :lol: :lol: :lol:
Nem minden nap ég,de 2-3 naponta tuti,és nagyon rossz.Kipróbálom.
Masszírkáért irigy :wink: Elhiszem, hogy jól esett.Esetleg érdemes a lábmasszt megpróbálni vadgesztenye krémmel.Hűsít,és leviszi a dagadást.

Kép
v.andi
 
 


Jó reggelt, a nap felkelt, kutyák cicák egerek, icicpi-pici-gyerekek, jóreggelt !!!! :)

(nemsokára énekelhetjük ezt a dalt a minimanóknak :lol: :lol: :lol: )

Andi: gyomorégésre: Robinia pseudoacacia 9ch, napi 1-3x5 golyó ... próba cseresznye ... nekem nem ég, így nem tudom, mennyire hatékony ...

Hozzánk meg vendégek jönnek ma, jóóóóóóó nagy adag lecsót főzünk :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Szép napot! :)

az éjszakámról : Óránként jártam pisilni, Luca 1-fél kettőig szambázott, el nem tudom képzelni mi a csuda volt vele... 6kor pedig Ati ébresztett, átjött mellém, s onnantól csak a fejemen lett volna hajlandó aludni, de valahogy nem örültem ennek...
Megfáztam, köhögök ezerrel, s közben fogom a pocakot, nehogy Luca kiessen :? :? :? :?

Remélem Ti jobban aludtatok! :)

Bibi, jó főzőcskézést! :) Azért szerintem Te inkább koordinátor legyél, mint főszakács! :) :) :)

Én ikrek vagyok ikrek aszcendenssel, Atesz Bak-Kos aszc. Ati is Ikrek aszc. S van Gergő mint Vízöntő, s Vica mint Rák... nekik most az istenért nem jut eszembe az aszc. .. szóval szép egy csapat vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger
 
 


Kriszti: én nyilas vagyok, mérleg aszc.-sel, férjem dupla rááááák :) ... na, ez is egy érdekes párosítás, de nálunk nagyon bejön :)

Már kitakarítottam a konyhát, férjem felmosta, minden csili-vlil ... ő most a teraszt takarítja, ott szeretnénk ebédelni :)
én pedig a gyerek játékai között próbálok rendet csinálni, négykézláb, kutyapózban :) ... csak kb 5ször annyi időt vesz igénybe, mint egyébként, és időnként le kell ülnöm ... ide a gép elé :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi,tegnap én is így takarítottam.Minden fázis után 40 perc pihi.Talán ezért is tartott egész nap.Gyere csak pihengess :lol: :lol:

Nálunk én ikrek-rák,férj vízöntő-bika,Dani kos-bika.Codálatossssssz! :lol:

Én ma max csak főzök,és 3 ra megyek fodrászhoz Danival.Mindkettőnket rendbe vágnak.Remélem a liszt ferenc térre nem jönnek a tüntetők,vagymi :oops:

Kép
v.andi
 
 


Reggeli utáni cukor 5,7.Jár a tejeskávé :roll: :oops: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Jó reggelt...

Vicger, szép poci, tegnap kimaradt....!!!

Horoszkóp!!

Én szept. végén vagyok elvileg, lehet, hogy Mérleg lesz, az nyugis jegy... a Szűz is oké még...

Magunkról annyit, hogy én Bika vagyok Ikrek aszcendenssel, Apa Ikrek Ikrekkel (Vicger ;) , hallod, nem vagytok egyszerűek :D )
Oké, én sem, elismerem :D

Remélem, keményedők, vizesedők, mindenki jól van!
Én egész tegnap keményedtem, először... hát nem volt kellemes. Derekammal estére nem bírtam lábra állni :( Partra vetett bálna voltam teljesen :( Apa éjfél körül ért haza, állhatott neki kaját csinálni magának :(

Bocsi, akit kihagyok... :(

Fagyizásból akkor lesz valami valamikorra?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.08.15 08:52-kor.

floranan
 
 


Ez még eszembe jutott:

Bibi, örülök az Istvános jó híreknek!

Manó, de jó, hogy Apika jobban van!!

Andi, hát én is remélem, egyben átvészelem a festést, én majd csak dirigálok, főleg ezzel a derékkal... és szerencsére, mivel a nagy rész tetőtér, a legtöbb felület fával van borítva, nem olyan sok a festeni való felület, csak van egy rész, ahol galériaszerűség van, ahol feljövünk, és a két emeletnyi fal egy térben van, ott valami nagy létrán kell majd egyensúlyozni... illetve nem bonyolítjuk túl, sárgás és narancsos árnyalatok lesznek szinte mindenhol, és talán valami bordűr egy-két helyen, hogy variáljunk...

floranan
 
 


Látom, horoszkóp-téma mindenkinek bejött :D

Nálunk a sok-sok iker, plusz az én bikám, néha nagy harcokat szül :D néha brazil szappanoperában érzem magam :lol: :lol:
De élvezem, unatkozni nem szoktam :wink: :wink: :lol:

floranan
 
 


Floranan,valami szakdoki nem tud valamit adni a derekadra????Ez borzasztó lehet Kép
Ha kész a festés,kérünk ám képeket :!: :wink:

Kép
v.andi
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Pancsika! Jó, h. jelentkeztél! Babuci a 36. héten be szokott fordulni, addig még van egy kis időd! Remélem nem lesz gond a köldökzsinór miatt, drukkolok Nektek!!

Vicger! Szép nagy pocid van! :wink: Jobbulást kívánok, Te szegény!!! Épp most?? Óvatosan próbálj köhögni, már ha lehet ilyet!! :roll:

Mabe! Édes cukorfalat Imola! :)

Brumi! Csak óvatosan a rámolással!!

Andi!
A védőnőm azt mondta, ha leszáll a pocak, akkor el fog múlni/enyhülni fog a gyomorégés!!

Nekem tegnap séta közben fájt a pocakom, vagy szűk volt a nadrág, vagy Tomibaba húzott le, nem tudtam eldönteni...

Horoszkóp: Én vízöntő-skorpió (megjegyzem a skorpió abszolúte nem jell. rám), párom oroszlán-oroszlán...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.15 08:54-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


[quote="v.andi"]F írta:v.andiloranan,valami szakdoki nem tud valamit adni a derekadra????Ez borzasztó lehet Kép
Ha kész a festés,kérünk ám képeket :!: :wink:


Oké, teszek majd képeket... Katának is lógok még egy fürdőszoba polcossal...

Hát lassan doki lesz, az tuti... de legalább gyógyszertár.

floranan
 
 


Szép jó reggelt!

Andi kiváncsi vagyok a citrom hatékonyságára,hisz sav hogy mulaszt el savasságot,no mindegy!!!

Kriszti jobbulást!!!!

Valószínű Berni nálam is elmozdult mert tegnap nem volt gyomoségésem,előtte meg majd meg vesztem,VAGY az őszibarack van rá jó hatással.Andiezt is kipróbálhatod,hátha...

peppino én takarítás után éreztem ezt.Mostmár egyre inkább hat a gravitácó!

Brumi,vendégek :? Én valamit nagyon jól csinálok(vagy rosszul),mert akárkit hívtam/hívtunk soha senki nem jött el :lol:
A "legjobb barátnő"-m utoljára tavaly karikor volt itt nálunk,márc.30 volt a szülinapja,amire nem tudtam elmenni,mert akkor kezdtem újra talpra állni az ágyfogság után,és az Őrségbe kellett volna menni.Az ajándéka(egy mayos poló)azóta is itt van.Na azóta se sikerült kijönnie,Van 3 kolleganőm ők se jönnek, hiába mondom,hogy bármikor....Szóval tegnap beszéltem az egyikkel és kihirdettem hogy azé a poló,aki előbb ideér :lol: :lol: :lol:

sutimano76
 
 


Na,megyek csinálok reggelire egy hagymás-krumplis tojásrántottát!

sutimano76
 
 


Vicger!

Éppen én is akartam írni, hogy mit is kell csinálni magzatvízelfolyásnál, mert sokan nincsenek vele tisztában. Jó, hogy leírtad!!!!!

Én is úgy vagyok, mint Pancsika, én már a 38. hétben vagyok, most éppen fejjel előre, de múlt héten harántban volt Lotti. Amíg nincs beilleszkedve, mocoroghat ide-oda, bár talán teljesen nem fordul vissza. Én is f*sok rendesen, hogy nehogy előreeesen a zsinór. Ha szivárgást érzek esetleg, azonnal hanyatt vágom magam és mentő!!!!

Reggel megjártam a piacot, szilvát előkészítettem a lekifőzéshez, most meg indulunk Kislődre egy kalandparkba, Balázs tegnapelőtt lett 6 éves és inkább ezt kapja ajándékba, mint a 2500-dik játékot....


Fogmosás: egyéni, nálunk nincs vele gond! :wink:

Anna!

Gratula a 6 kilóhoz!

Mabe!

Imola nagyon édes!

Többieknek is szép hétvégét kívánok!

Kép
arvaerika
 
 


Pancsika, én babám is nagyon forgolódik, egyszer medencevégű, most éppen fejvégű, bár a doki azt mondta nagyon szépen be van illeszkedve a feje. Szóval no para, 34 hetesen nekem még ült, előtte fejjel lefele volt. Én is aggódok a köldökzsinór miatt, de ez van.

Vicger, én az indított szülést, csak indított császárnak nevezem :( , ált az a vége. Ezt nem is tudtam hogy a magzatvíz elfolyásnál ezt kell csinálni.

Erika, fiadnak Nagyon Boldog Szülinapot!!

Andi, tegyél majd képet a bútorról!!

Viki, örülök hogy jó a vérnyomid fekve!

Mabe, Imola gyönyörű, jó hogy van segítséged. Nekem is lesz. Első időkben azért könnyebb így.

Suti, nagyon ügyi vagy, hogy megvarrtad a ágyneműgarnitúrát. Nekem nem vált be a citrom a gyomorsavra, az őszitől meg veszettül ég, pedig imádom.

Brumi, tök jó hogy ilyen eredményeid lettek! Nekem már első-másodfokban érett a lepény(ez volt két hete).

Rita, még egy hetet húz ki egyben, próbálj pihizni.

Málnalevél teát, akkor mikortól lehet inni, és ki hogy főzi? És a magne b6-ot mától elhagyhatom? Van erre linkünk a gmail-on?
És kezd leszállni a hasam, anyukám mondta reggel, én is éreztem.

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!

Most nem bírok reagálni... :( :( :(

Voltam reggel pedikűrősnél... olyan jól esett.... :) de most ki vagyok purcanva.... és asszem alszom egyet.... majd később jövök... addig írjatok sokat.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor
 
 


Málnalevél tea:Kicsit elbizonytalanodtam.A legtöbb helyen a 36. héttől javasolják,de olvastam már 34. hetet,és szülés előtt 3 hónapot is.Én a cilkus első felében egy liter vízhez tettem egy púp evőkanállal,és azt osztottam el egész napra anno.

Kép
v.andi
 
 


Sziasztok!

Pancsika, drukkok mennek nektek ezerrel, minden rendben lesz meglátod!

Brumi, örülök, hogy ilyen szép eredményeitek vannak :wink:

Andi, gyomorégés :twisted:
Nálam hál Istennek általában csak akkor jön elő, ha nem helyes módon közvetlen kaja után dőlök el / le, amúgy nem jellemző. Bár nem akarom még elkiabálni.

Flora, jobbulást a hátadnak, próbálj a lehető legtöbbet pihizni, minden másra meg tojni nagyívben :wink:

Erika, boldog szülit a nagyfiúnak :!:

Rita, kicsi fiú még pár hétig úgyis bent marad :!:
És nagyon köszi a pajzsmirigyes infókat.

Manó, örülök, hogy apikátok rendben van
:!:

Kriszti, jobbulást neked, és kitartást a mai napra :!:

Móka, tök jó ajándékokat kaptatok :)

Csajok, amit régebben beszéltünk, hogy van egy pár csepp vizelet szerűség a bugyin (azt hiszem még Babcika írta), az teljesen normális dolog, ugye?
Mert nekem anno azt mondta erre a védőnő, hogy a baba nyom néha egyet egyet a hugyhólyagon, és kevés pisi préselődik ki akaratlanul is.

A magzatvíz szivárgásról azt tudom, hogy attól függően, hogy hol reped, olyan intenzitással kezd el ömleni vagy éppen csöpögni.

Ha mondjuk csak csöpögésről van szó, ezt a csöpögést nem lehet összetéveszteni a babám általi hugyhólyagos nyomás miatti pár csepp pisivel??

Bocs, ha hülyeséget kérdezek 8)

Ja, és még valami:

Adott egy babakocsi, ami 175 fokban dönthető. Szeptember van, tök jó idő, tehát nem kell mindenféle bunda zsákkal stb. telipakolni a babakocsit.
Ti mit tesztek a pici alá? Minden rétegre kíváncsi vagyok :)

Brumi, jó főzőcskézést, vendéglátást nektek mára, de azért próbálj pihizni is előtte kicsit.

Szép hétvégét mindenkinek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.15 10:51-kor.
Vendég
 


Hát lehet Berni most ülő pózba helyezkedett a púposodásokból kiindulva,na majd este apával beszélünk vele,hogy merre az előre,de doki nekem is azt mondta hogy ráér a 38.hétben befordulni/beilleszkedni.

Erika,4 kg-os Lotti,ahhhhhhh.Kiváncsi vagyok mi lesz,ugye hétfőn mész vissza???Kislőd.....az ott van Városlőd mellett,ott élnek rokonaim!!!

Málnalevélteáról már tettem fel linket, abba a 36.hetet írja kezdésnek!!!Plussz a palástfűteát is ,de azt szülés utánra is,mertt segíti a méhvisszahúzódását!!!

sutimano76
 
 


Ja, és tegnap rám jött a takarítási, pakolási láz :oops:

Kórházi motyó fele már a táskában van, bár ezt babonából nem akartam a 37. hét előtt bepakolni, de azért tudat alatt idegesített, hogy mi van, ha ne adj Isten rohanni kell... (bár miden a pelenkázón volt, azért nem mindegy, hogy én pakolom be, vagy azuram :lol: :lol: dobálja bele a tatyóba :lol: :lol: )
És ha minden igaz, a babaszobával is végzünk ma (bár ezt még nem akarom elkiabálni.)

Süti, Flora, irigy vagyok a masszírok miatt :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Elszállt a gépünk és csak most lett készen. Gyorsan végigszaladtam, de reagálni nem nagyon tudok.
Még nálam sincs semmi. Bár a hasam állitólag száll lefelé, Marci meg iszonyatos mozgásban van folyamatosan!

Andi: Köszi a köszöntést Marci nevében is!

Szép hétvégét, sziasztok!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Boboka, vettem egy nagyon vékony plédet, azt teszem bele a kocsiba(ha bármi baleset lenne ne a kocsi koszolodjon
) és egy pelenkát a feje alá, és kész.

Pajzsmirigy: Nekem is alulmüködik, emelték is a gyógyszert, de szülés után rögtön vissza kell állni az alacsonyabbra, mert a tej rovására megy. Azt mondta a doktornő, hogy inkább az én eredményebb legyen rosszabb pár hónapig, minthogy ne tudjak szoptatni.

Kép
kata05
 
 


Köszi Kata.

Csak azért vagyok bajban a kocsival, mert ez nem olyan mint a mózes, hogy tök egyenes lenne, ezért nem tudom, hogy teli pakoljam e pléddel :roll:
Vendég
 


Bobóka, elég egy textilpelenka is.

Kép
kata05
 
 



Kép
v.andi
 
 


Andi! Köszi a cikket!!

Kata! Én is úgy tudom, h. a málnalevél teát a 36. héttől jó inni. Én úgy főzöm, hogy kb. 2-3 dl vizet forralok, utána 1 ek málnalevél teát beleteszek, kb. 10-15 percig állni hagyom benne, utána leszűröm, és amikor már kihűlt akkor iszom meg. Ja igen, a MagneB6-ot nekem már el kellett hagyni, úgyhogy szerintem neked is el kéne.

Hát meg kell mondjam, babám ma sem kímél engem... egyre jobban nyom lent, sőt az ülés is már borzalmas érzés!! Mintha állandóan nagywc-re kéne mennem... :cry: :cry: Meg ma nyilalgatás is van, és valami buborékféle is... lehet, h. mostanában már beilleszkedik a feje?? Ilyen korán ez jellemző??

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


halihó!

végre itthon.. jó fárasztó volt, de nem volt olyan vészes, mint ahogy számítottam :)

Csak gyorsan futottam át a dolgokat,
Peppino, teljesen normális, hogy ilyenkor illeszkedik be, első babásoknál a 36. hét körül, a 36. héten, a többedszer szülőknél van, hogy csak a legvégén...

Erika, boldog szülinapot a nagyfiadnak!!!!!!!! :) :) :) :)

Csajok, felraktam a picasára a pocakképeket, Atesz szerint lejjebb ment a poc, megnéznétek? Mert én biza nem tudom eldönteni...

vicger
 
 


Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka
 
 


HellóHalló KisMamik és KisBabók!

Bobóka, ügyi vagy !!kórházi csomag nekem is soso megvan, de még nem tettem el... de a jövő héten már úgy utazunk el, h kórházi cucc, baba cucc, mózes...stb.. szóval, azért is csak akkor teszem el..:)

Emiatt kicsit kezdtem el parádézni, h huuu de közel vagyunk már!!

Dorka, szupi a poci kép.. én sem látom a 14 kilót.. és de izgi, h nem mutatja magát Babód:) Nagyon kíváncsi vagyok, h ki lakik odabent...

Vicger, éljen h túlélted a napot:) szupi a pocód:)

körömvágással én régóta nem próbálkozok:) vezetni meg még mindig vezetek... nem is bírnék tenni egy lépést sem autó nélkül.. kényelem is, meg hát a szükség nagy úr.. nem cipelik a popómat:(

Manó, nagyon jók a nyaralós képek... most jutottam csak el, h megnézzelek:) És tök jó, h Apa jobban van!

MAbe
, tündéri ImolaBaba!!

A kéz dagadásra a tanácsokat köszönöm...
nem eszek se fűszereset, se sósat, a lábam tööök jól van, egyedül a kézfejeim rakoncátlankodnak.. de Apa masszírozta már tegnap is meg ma is .. kicsit jobb....

A kakukktojglit (alul lyukas és van rajt egy nagyon gusztustalan logó, olyan mintha pirszing lenne - kitettek magukért a csajok:)) jövő héten kipróbájuk:) az unokatesómék esküvője után, akkortól szabad a pálya:):)

Floranan
, nem irigyellek a festés miatt... mikor kezditek??

Peppino, nekem is nyomkod KisGubacs, hajolni két napja még tudtam , most már csak úgy, h féltérdere ereszkedek, ha nincs senki a közelben :?

Anna
, van már nevetek?

Kép

Kép
móka:)
 
 


No, folytatjuk Apával a munkát. .. készül a kisfilm az esküvőre... :):)

de egy pocó képet azért mutatok én is:D

Kép

Kép

Kép
móka:)
 
 


[quote="boboka"]K írta:bobokaöszi Kata.

Csak azért vagyok bajban a kocsival, mert ez nem olyan mint a mózes, hogy tök egyenes lenne, ezért nem tudom, hogy teli pakoljam e pléddel :roll:


Sziasztok!

Most mentek el a vendégeim :)

Boboka: én 2 plédet tennék alá, és ezekkel hoznám vízszintbe, főleg az első 6-8 hétben !!! ... mert más a hordozóban lévő magzati póz, az kényelmes nekik, de a 175 fok, az nem 180 (az egyik babakocsim nekem is addig dönthető, pontosan látom a különbséget !!! ) ... de a plédekkel teljesen vízszintebe lehet hozni ... én azt gondolom, hogy első 3 hétben nem fogom kint altatni, akár milyen idő lesz, csak 5-10 percre a textilmózesben kimegyek vele a teraszra levegőzni ... utána meg már október lesz bőven, mehet a textilmózessel együtt a babakocsiba (nálunk vízszintesig dönthető a terepbabakocsi, azt használjuk majd itt Szadán :)

Olvaslak benneteket tovább ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Kriszti, jobbulást! Ha beilleszkedett a feje, akkor nem tud előesni a köldökzsinór, mert a gyerek feje, mint egy dugó kitölti a teret, nem fér mellé más :wink:

Erika nem hanyatt feküdni kell, ha ilyesmi történik, hanem NÉGYKÉZLÁBRA ÁLLNI!!!

Boboka, egyedül a szagáról lehet megkülönböztetni :wink:

Móka, még mindig nincs nevünk :( Kiírtam 14 nevet, ami nekem tetszik, de férjuram még meg se nézte... Legfeljebb majd szülés után agyalunk...

Nekem is vannak szurkáim.
MA délelőtt takarítottunk, délután meg bementünk Pápára a történelmi napokra, vettünk is egy Wass Albert könyvet, amit még nem olvastam :wink:

Flora, remélem, csak javul a derekad és a festés is időben kész lesz :)

Szép estét!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76zép jó reggelt!

Andi kiváncsi vagyok a citrom hatékonyságára,hisz sav hogy mulaszt el savasságot,no mindegy!!!

Kriszti jobbulást!!!!

Valószínű Berni nálam is elmozdult mert tegnap nem volt gyomoségésem,előtte meg majd meg vesztem,VAGY az őszibarack van rá jó hatással.Andiezt is kipróbálhatod,hátha...

peppino én takarítás után éreztem ezt.Mostmár egyre inkább hat a gravitácó!

Brumi,vendégek :? Én valamit nagyon jól csinálok(vagy rosszul),mert akárkit hívtam/hívtunk soha senki nem jött el :lol:
A "legjobb barátnő"-m utoljára tavaly karikor volt itt nálunk,márc.30 volt a szülinapja,amire nem tudtam elmenni,mert akkor kezdtem újra talpra állni az ágyfogság után,és az Őrségbe kellett volna menni.Az ajándéka(egy mayos poló)azóta is itt van.Na azóta se sikerült kijönnie,Van 3 kolleganőm ők se jönnek, hiába mondom,hogy bármikor....Szóval tegnap beszéltem az egyikkel és kihirdettem hogy azé a poló,aki előbb ideér :lol: :lol: :lol:


Én csak azt mondtam nekik: én már nem tudok Budaörsre menni, nekem ennyi autózás már tooo much :? .... ezért mondták, hogy jönnek ők ... nekem ez így könnyebb, és a férjem egy angyal ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Móka
Szép a pocid :lol: :lol: :lol: :lol:


Látom, mindenki nyüzsög még ezerrel :wink:

Magzatvíz
Akkor lehet gond, ha a baba feje még nem rögzül. Rögzülésnél már nincs hely, hogy előreessen...

Horoszkóp
Ezeket abszolút nem tudom, nem foglalkoztat...

Kata
Segítség ilyenkor nagyon jól jön!
A régiek nem voltak teljesen buták, mikor a gyerekágyat nagyrészt kifeküdték a frissen szült mamik és a családtagok, közeli barátok látták el őket.
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Ma este végre sikerült nooooooooormálisan megmosni Lilla fogát: most én fogtam le, és apa sikálta :shock: :lol: :lol: ....ettől totál meglepődött szerintem .... hátha mostmár megtanulja, hogy ennek így kell lennie, és egyedül is meg tudom mosni neki reggel, meg délben ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


jajjjjjjj, olyan szita az agyam: le lett tisztítva a gép, és most nem jelentkezik be automatikusan a picasankba ... én meg elfelejtettem a jelszavat ... légyszi, küldje el valaki nekem mailben !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?