Új privát üzeneted érkezett!

Ladiva,
köszi a megnyugtatást! :lol:
Azt még hozzá sem tettük, hogy a stimuláció is emeli az értéket, bár azt nem tudom, hogy a decapeptyl is stimunak számít-e. :roll:

i.kata

Látod, még a laptető is bíztató!

A decapeptyl nem stimus injekció, az a Puregon, meg Merional meg Gonal meg az olyesmi, amivel tüszőket serkentenek.
Vendég

Ladiva,
hűűű, és ez a 2. laptető zsinórban :lol: Amúgy ha nem írod, még egy jó darabig nem vettem volna észre :oops:

i.kata

Kata!
Ladivának igaza lehet,még ezzel együtt is bizakodni kell nagyon!
A beülti időpontjáig még egy kis diétát beiktatsz,gondolom most pillanatnyilag ennyi amit tehetsz a dologért és reméljük sikeres lesz a bebabásodás!

Nem tudom mi van a fiammal,de még mindig alszik,itt mellettem a nappali ágyon!Lassan indulnunk kellene,nincs szívem felkelteni!
:D

phpBB: Kép
belluska

Ladiva!
Igen, tudom, hogy a tudomány mai állása (jelenleg) egyre inkább az IR és a meddőség összefüggését igazolja. :cry: Kár, hogy nem láttad a cinikus mosolyt az arcomon, amikor azt írtam, hogy reméljük, az ellenkezője fog kiderülni... :wink: :cry:
(De jól tudom, hogy ma a tudományban minden és annak ellenkezője is igazolva van, vagy előbb vagy utóbb igazolva lesz...)

Kata!
Diabetológus dokihoz egyelőre csak a beutalóm van meg (múlt hét péntekről), de még nem sikerült időpontot kérnem, mert alig 1-2 órát vannak egy héten, s most egyikük szabin van, a másik meg nem jelent meg a kiírt időben, így gondolom ő is szabin van... Szóval, folyamatban a dolog. Csak attól tartok, hogy a diabetológus a nőgyógyászati vonatkozásokat nem nagyon fogja tudni...

Én Sipos doki dietetikusánál voltam. Szerintem érdemes találkoznod vele. Elmond sok mindent, illetve ad egy anyagot. (Ezt szívesen át is tudom küldeni neked, ha megírod priviben az e-mail címed.) Megadom a telefonszámát is, ha szeretnél találkozni vele. Egyébként ez is szénhidrátdiéta (naponta 5x kell enni 2,5-3 óránként, 180-200 g szénhidrátot stb. stb.)...

Lányok!
Légy szíves áruljátok már el nekem, hogy mi az a laptető??? Olyan gyakran hivatkoztok rá, s egyszerűen nem bírok rájönni, hogy miről beszéltek... :cry:
hbzs

Sziasztok!Lányok,igy beülti után mikor is fogok én menstruálni?Nekem 20.-án volt meg utoljára,most aznap kéne tesztelnem..Ma volt egy csöpp olyan barnás valami,nagyon megijedtem...Mitől volt?És még mindig csak azt érzem,hogy fáj a cicim,és rögtön megjön érzésem van mindig,de semmi más..Már alig birok türelmes lenni....Jó éjt neked kislányok...

salygabó

Kata!Szerintem foggd meg a leleted,és keress egy SZAKEMBERT.Szerintem Sipos doki ehhez nem tulzottan ért,én nem fordulnék hozzá ezzel.Mit gondolsz?

salygabó

Belluskám,minden rendbe Barnussal?Egyem a csöpp kisszáját...:)

salygabó

Gabókám!
Nyugalom!A kis barnázgatással se foglalkozz egyenlőre,reméljük ez semmi rosszat nem jelent!Én nagyon bizakodok!!!!!!Mikor fogsz menstruálni???Milyen kérdés ez?Semmikor,reméljük jó sokára!!!!!!
Barnussal minden oké,végül fél hat után ébresztgetnem kellett,hogy eljussunk a focipályára!De most még mindig pörög,még csak most megyünk fürcsizni!Apával most a lakásban is fociznak! :evil: :evil: :evil: :lol:
Szóval kitartás,már nem sok van a tesztig,igaz tudom hogy egy örökkévalóság!
Lehet,hogy rosszul értelmeztem,de Kata szerintem nem is Sipos dokit akarja ezzel a témával felkeresni!Vagy igen? :roll:

belluska

Hbzs,
szóval akkor neked is ezt a diétát mondták. Én év elején ezt csináltam, de 160g-mal. Átküldenéd az anyagot? Mindjárt megírom az e-mail címemet. Előre is köszi!

Gabó,
ez a mindjárt megjön s a cicfeszülés szerintem jó jel :wink: De ne kezdj még tesztelgetésbe, próbálj meg türelmes lenni. Jó lenne, ha valamivel el tudnád terelni a gondolataidat. :wink:

Gabó, Belluska,
nem tudom mit csináljak. De igazából ha mindenkinek csak a szénhidrát diétát ajánlák, akkor nekem is csak ezt ajánlanák. Ehhez már megvannak a táblázatok, csak azt kell követni.

i.kata

Kata!
Elhiszem,hogy hezitálsz!De azért biztos benned is az van,hogy csak jobb lenne és nyugodtabb lennél ha szakember mondana valamit!Nem?De biztos nyilván ez a szénhidrát dolog a lényege!Szerintem amit anno csináltál,azt csináld most is!Puszi!

Jó éjt!!!!!

belluska

Kata!Szerintem sok újat már nem tudna neked mondani egy szakember,de szerimtem csak menj el a beülti előtt.Semmi másért,csak a saját megnyugtatásodra,hogy te megtettél mindent.Szerintem különben,ha annyira szar lenne az eredmény,gondolom,csak rosszul lennél,vagy nem?Én ehhez nem nagyon értek,csak segiteni próbálok neked,nem okoskodni... :oops: Belluska,te mikor alszol,és mikor pihensz? :lol:

salygabó

Kata!
Küldtem privit.
Szerintem az, hogy hány grammos CH-diétát írnak fel, függ attól, hogy milyen IR értékeid vannak.

Gabó!
Ne izgulj! Minden rendben lesz! :wink:

A szakember kérdéssel kapcsolatban nekem az a gondom, hogy szerintem ma már nincsenek (nagyon) olyan orvosok, akik képesek több szakterületet átlátni. Így a nőgyógyászaink (saját maguk által is bevallottan) nemigen értenek a diabetológiához, a diabetológusok pedig a nőgyógyászathoz. De azonos területen belül is vannak gondok: biztos ti is találkoztatok már azzal, hogy a meddőségi szakemberek arra panaszkodnak, hogy a normál nőgyógyászok nem értenek a meddőségi kivizsgáláshoz... Vagy: amikor elvesztettük a pocaklakónkat, elmentem egy endokrinológus nőgyógyászhoz, aki megcsináltatta velem a 3. és 21. napi vérvizsgálatot, tudta, hogy babát szeretnénk, s hogy egyet elvesztettünk, s mégsem tartotta soknak a 24-es FSH szintet!!! (A Forgácsos vérvételnél ennek nyoma sem volt, s gyönyörűen stimulálhatónak bizonyultam...)
Szóval, a polihisztorok kora sajnos lejárt. S az az elszomorító, hogy sokszor - úgy érzem - nekünk laikusként kell összeraknunk a különböző helyekről kapott (rész)eredményeket...
hbzs

Gabó!
:lol: :lol: :lol:
Még most is várom,hogy felforrjon a bocitej!Egy bácsi hordja nekünk,hát isteni!Utána már csicsikázok én is! :wink:
Most zuhiztam,ilyenkor mikor elcsendesül a kis családom fel vagyok turbózva!Mikor még nem voltak gyerkőcök 10-nél tovább nem bírtam! :D Pussz!

belluska

Szép hétvégét mindenkinek!
Pussz! :P

belluska

Sziasztok!

Szerintem az intézetben azért figyelnek erre az inzulin dologra, mert egyre többen rákérdeztek náluk. Tavaly megkérdeztem S. dokit, hogy megnézessem-e, ő azt mondta szerinte teljesen mindegy. Akkor is csak magamtól mentem el. Most sem akart elküldeni kontrollra, inkább felírta az 1 éves leletem alapján a gyógyszert. Én kérdeztem rá, hogy nem lenne-e jó egy kontroll.

Gabó,
eldöntöttem, nem megyek dokihoz. Nagyon sok ismerősöm volt már ezzel dokinál és mindenkinek ugyanazt mondták: heti 3xmozgás, és ez a CH diéta és persze a metformin alapú gyógyszer. A gyógyszert szedem, a mozgás is megvan, a diétát pedig ma megint elkezdtem.

i.kata

Jól van Kata,ha igy érzed,igy lesz jó!Olyan nagy baj biztos nincs,hisz estél már teherbe ezzel együtt,nem de?

salygabó

Kata!
Ahogy te jónak látod úgy lesz jól,babás leszel és kész,rajtad nem fog múlni semmi!

Gabó!
Mizujs?Bírod még drága?Kitartás és nemsokára meglesz az a két csík!

Minnie!
Minden rendben?Allergia enyhült már?
Pocó simi! :P

Kriszta!
Remélem rókakoma most már szűnőben lesz!
Kis találkozó,aztán már el is múlnak!Pocak simi és lányka puszi! :P

Zsuzska!
Holnap is nagyon jó idő lesz!Balcsin vagytok?
Pocó simi! :P

Dezsi,ladiva és többiek!
Puszi nektek is!

Wepe!
Pocak simi!Puszi! :P

belluska

Belluska!
Nem, sajna itthon aszalódom egyedül, mert apa egész hétvégén dolgozik :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
:( :( :( Pihizz,ne nyüzsizz otthon! :D
De legalább jövőhéten szabad lesz párod! :lol: :wink:
Puszi!

belluska

Jó reggelt!

Csajok, már csak pár nap és találkozunk :lol:

i.kata

Szép napot mindenkinek!
Már kezdek izgulni,hogy minden szuper legyen!
Szombatra mondják a frontot,de reméljük tévednek! :? :D
Remélem gyerkőcök sem lázasodnak be!

Hbzs!
Na mizujs,jössz a talira????

belluska

Jó reggelt!

Apácskám tegnap fél hatra ért haza :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Viszont ha minden igaz, ma már korán itthon lesz, mert ma reggel is hétre kellett mennie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Szegény annyira fáradt már. pedig nem nagyon fog pihenni a hosszú hétvége alatt sem. Csak hogy ne unatkozzunk, programunk: 2O-21-22 reggel Balcsi, 22 délután tali, 23-a Debrecen keresztelő.

Én már nagyon várom a talinkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi ma 5-kor keltünk, persze nem önszántunkból. Anyumék ma hajnalban mentek nyaralni és ő hívott 5-kor, hogy megszólalt a riasztójuk, menjünk le kikapcsolni. Persze ők vidéken laknak.... Nemrég értünk haza :roll:

i.kata

Kata!
Hűűűűűűűűűűű.... jó kis hajnali program!!!! Azért remlem, csak vakriasztás volt!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs, a "laptetőről" elterjedt egy olyan hiedelem, hogy ha valakinek a hozzászólása egy oldal legtetején van, annak sikerülni fog az aktuális beavatkozása, legyen az lombik, spontán vagy inszem.

Kata, teljesen igazad van. Van gyógyszered, diétázol, mozgol. Bárhová is mennél, mindenhol azt mondanák, hogy szedd a gyógyszert, diétázz és mozogj. Olyannyira közel vagy már a beültihez, hogy szerintem sem a stresszt, az ezzel járó rohangálást nem éri meg, hogy endokrinológushoz vagy diaboshoz menj.
Vendég

Zsuzska!
Na szuper,ismét Balcsi!De jó lesz nektek,de aztán várunk benneteket! :P
Pocak simi! :P

Kata!
Nem semmi,de jó hajnali program! :wink:

belluska

Ladiva,
köszi, hogy osztod a véleményem :lol: Tényleg mindenkinek csak ezeket ajánlották eddig, és hát ennek tudtában sajnálnék is kiadni egy csomó pénzt.

Zsuzska, Belluska,
szerencsére csak vakriasztás volt. Gondolom most mennyire szerethetik anyumékat a faluban, de hát ez van. Bárkivel előfordulhat, hogy hajnalban megszólal a riasztója, nem? :roll: Nálunk itt a lakóparkban rendszeres az ilyesmi.

i.kata

Sziasztok! :D

Belluska!
Úgy néz, hogy én igen. A férjem még vonakodik: azt mondja, mivel látja, hogy én nagyon szeretnék elmenni, hogy elvisz szívesen, be is köszön (megnézi, hová hozott :wink: ), de nem marad. Mondtam neki, hogy akkor mással is el tudnék menni (Legalábbis remélem, hogy Kata - és Ladiva - befogadnának engem is... :D ), de ő akar elhozni... :lol: Így remélem, mi is találkozunk! :D
Esetleg tudnál egy összesítőt készíteni, hogy ki lesz ott, külön kitérve a férjekre, főként, hogy hányan lesznek? Köszi! 8)

Ladiva!
Köszi szépen a felvilágosítást laptető ügyben! :wink:

Zsuzska!
De jó is neked, hogy olyan sokat lehettek a Balcsin! Fürödni is szoktál? És van igazi kismamás fürdőrucid? Vagy inkább csak póló - rövid nadrág szerkóban hűsölsz az árnyékban? Így is - úgy is biztos szupi, ha ilyen sokat vagytok lent! De jó! :D
hbzs

Sziasztok csajok!

Belluska!
Sajnos az allergiám nem akar enyhülni, általában októberig, a parlagfű szezon végéig tart... :( Szombat este annyira viszketett a szemem, hogy majd megőrültem, így kénytelen voltam a páromnak felírt szemcseppből használni (egyébként én is korábban mindig azt kaptam), gondoltam 1-1 csepp nem árthat, de nagyon jól esett a szememnek. :) Azóta viszont ugyan úgy a műkönnyet használom, csak vész esetére kell a másik...
Egyébként párom is allergiás, de ő idén még egész jól bírja. Kérdeztem a nőgyógyászom, hogy mennyi az esély rá, hogy a baba is allergiás legyen, azt mondta 70 %, de bízok benn, hogy a pocaklakó a maradék 30 %-ba fog tartozni!!!!!!!!!!!!!! :D
De jobbat mondok, nálunk még Minnie is allergiás!!! Azt mondta az állatorvos, hogy kutyáknál is előfordul az allergia. Szegénynek állandóan viszket az orra, azt dörzsölgeti és ezáltal hullajtja a bajusz szőrét, én meg serényen gyűjtögetem, emlékbe :P , ezen kívül napjába többször tüsszög...
Szép kis család mondhatom... :roll: :? :roll:

Kata!
Jó lehetett a hajnali ébresztő, de örülök, hogy csak vakriasztás volt. :D

Zsuzska!
Jó kis programot hoztatok össze a hosszú hétvégére, de azért pihenj is egy kicsit. :) Pocak simi Benőkének!!! :D :D :D

Gabó!
Hogy vagy? Remélem minden rendben. :) Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++
Tarts ki, már nincs sok hátra a tesztig!!! :lol: :lol: :lol:

Ladiva!
:)

Wepe!
Merre vagy, olyan rég hallottunk felőled!!!!!!!!!! :P

Tud valaki valamit Weperől????????????????????

Szép napot mindenkinek!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
Jó kis hajnali programotok volt! De legalább felfrissültél a hajnali vidéki levegőn! :lol: S végig szólt a riasztó, míg meg nem érkeztetek??? Hűha! :?
Mi akkor csináltunk "műsort" a szomszédoknak, amikor 1 hónapja volt az a nagy vihar szombat délután. Azon a hétvégén mi anyósomékkal (akikkel egy házban lakunk) épp együtt voltunk a Balatonon, amikor lecsapott, s a házunk előtti fáról egy óriási ágat letört, ami beterítette az egész utcát. Három szomszéd fogott össze, és fűrészelte szét, hogy egyáltalán el lehessen járni... :oops:

Kata, neked mikor is lesz a beültetésed? 1 hét? Izgi! S nagyon-nagyon drukkolok!!! 8)
hbzs

Hbzs,
nekem kb. 1,5 hét múlva lesz a beülti szerintem.
Kb. 5-kor szólalt meg a risztó, mi 6-ra oda is értünk, de mivel egy távirányítót itthon felejtettem a nagy sietségben, így nem tudtunk bemenni és még kellett mennünk egy kört egy ismerőshöz, akinél van távkapcs.
Ha úgy alakul, nyugodtan csatlakozhatsz hozzánk :lol:

Minnie,
menj el egy homeós dokihoz az allergiáddal, biztos tudnak segíteni.

i.kata

Hbzs!
Szerencsére anyuméknak van lent nyaralójuk, így akkor megyünk, amikor csak jól esik. Igen, szoktam fürdeni, a Balcsiban is és a kerti medencében is. Nap közben kismamis fürdőruciban (néhány oldallal előrébb van is róla kép), de fél öt után már bikiniben. De az csakis medencében anyuékkal.
Amúgy mi is nagyon szívesen elviszünk. Nekem párom is jön.

Kata!
Örülök, hogy csak vakriasztás volt!!!

Minnie!
Szép kis allegiás család vagytok!!!! Szegény kicsi Minnie!!!!!
Én teljesen átérzem a helyzetet!!!!!
Boldog 11. hetet!!!! Pocaksimi!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata, Zsuzska!
Nagyon szépen köszönöm a felajánlásokat! Szólok, ha szükség lenne rá! 8)
hbzs

salygabó

Sziasztok kislányok!Remélem BELLUSKÁM MEGBOCSÁTASZ NEKEM,te,MINT KORAI TESZTELÉS ELLENI TYÚKANYÓ!dE MÁR NEM BIRTAM MAGAMMAL!kICSIT HOMÁLYOS A KÉP,DE AZÉRT REMÉLEM,LEHET LÁTNI!

salygabó

Gabó,
én látom, én látom, én látom :lol: :lol: :lol: :lol:

i.kata

Gabó, nagyon halványan ugyan, de látom! Azért ejnye-bejnye, hogy korán teszteltél, de nagyon bíztató!
Vendég

sziasztok!

Gabó!
akkor ezek szerint, csak bő egy év múlva fogsz menstruálni :D :D
dezsina

Húúúú lánykák,mik nem történnek míg nem vagyok!!!! :P :P :P :P

Gabókám!
Muszáj veled(veletek) kezdjem!Látom a csíkot ám!!!!!!
De kikapsz igen!!!!Tudjátok én nem rosszból vagyok korai tesztelés ellenes :oops: !Csak lehet,hogy magamból indulok ki,hogy nem mertem soha előbb csinálni!De nem lényeges,csak az hogy( halkan még persze), de én nagyon boldog vagyok!Fogsz még egy párat csinálni,de remélem a többiről is megosztod velünk a képeket!És egyre erősebben fogjuk látni! :P Annyira jóóóóóóó,úgy megölelnélek!!!!!Pusza!

Hbzs!
De jó lenne ha tényleg jönnél,ámbár én abban bízom,ha a párod elkísér ő is bejön,nehogy már a kocsiban üljön v. haza menjen!Nem vagyunk annyira kibírhatatlanok! :lol: :wink:
Összegzés következik:
-Krisztáék négyen (kis csöppség is) :P ,párja és gyönyörű lánykája:P
-Zsuzskáék ketten(hárman)Bence is
-Minnieék is úgy tűnik ketten(hárman) :P
-Kata is párjával úgy tudom
-Ladiva párja nélkül
-Dezsi párja nélkül
-Gabó drága párja nélkül,de reméljük kis pocaklakóval(pocaklakókkal) :P :P :P :P :P :P :P
És reméljük ti is!!!! :P

Minnie!
Nem semmi,hogy mindannyian küzdötök az allergiával!Reméljük a kicsi tényleg kimarad belőle!Puszi!

belluska

Belluskám!Én azért hallgattam eddig a meghivásról,azaz a menetelünkről,mert a teszttől tettem függővé!:)Remélem,ezt megérted! :P :roll: Azt hiszem,igy már tuti,hogy megyünk.Ha nem gond neked,én apa helyett a csajaim vinném magammal:)Mit szólsz hozzá?:)

salygabó

Gabó!
Persze,hogy megértelek,valahol én is féltem,még ha nagyon bíztam is a sikerben,hogy mi lesz ha mégsem!De jöttök és sikerült ez a lényeg!Csajokat,persze hogy hozhatod!Azért is írtam a meghívásban úgy hogy téged és kedves családod(ami magába foglalja természetesen a szépséges lányaidat is)!Hogyne!!!!!!Várunk!És majd koccintunk a nagy örömre!Puszi!Tyúkanyó! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

belluska

Belluska,
akkor légyszi írd ide a listát, hogy mit hozzunk.
Nem hagyjuk ám, hogy a nyakadba vegyél mindent :wink:

i.kata

Kata!
...............
Nem tudom elküdeni a listát!
Kép

SEMMIT!MAGATOKAT!!!!

belluska

Belluska,
naaaaa, ne már! Én szívesen hoznék bármit, de tényleg. Csak mondjátok meg hogy süssek, vagy főzzek, vagy csak vásároljak.... de tényleg nagyon szívesen!

i.kata

Azt sem akarom csajok,hogy kellemetlenül érezzétek magatokat ez miatt,de azt sem hogy ügyet csináljatok belőle!
Mi sütünk,főzünk,csak azt mondjátok meg(amivel gondban vagyok),hogy párocskák mit isznak szívesen v. aki ihat alkoholt csajszik,mert ugye benneteket nem ismerlek ilyen téren és fogalmam sincs!Jéger,bor,sör....????????Segítsetek! :D

belluska

Dezsikém!
Te mit innál koncert előtti hangulat javítónak? :lol: Cola lesz! :D

belluska

Gabókám!
Én nem látom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
No de majd a következőn :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Addig meg csuriban mindenem :!: :!: :!: :!: :!:

Már én is akartam kérdezni, hogy mit vigyünk????? Gárcsa, inni való, enni való :?: :?: :?: :?: :?: :?: Ásványvíz? Bubis, enyhe, mentes???? Keksz? Csipsz?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Láááááááááááááááááááátom!!!!!! Bakker, hogy lehettem ilyen vak :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajok!

Gabó!
Pedig én még délelőtt írtam, hogy tarts ki, már nincs sok hátra a tesztig és te lám délutánra meglepsz egy ilyen jó hírrel!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én is még csak halkan, de nagyon-nagyon örülök a hírnek és szívből gratulálok a babához vagy még az is lehet, hogy babákhoz... :wink: :D :wink:
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Íme egy kis pocakfotó:

Kép 11 hetes pocak

Szép napot mindenkinek!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?