Új privát üzeneted érkezett!

Pancsika: :shock: :shock: A 34. hétben vagy, még a jövő héten is 35 és a doki már előre kalkulálta császárt??
Na mindegy, a doki, az doki és ő tanulta a szakmát, mi nem.

Mindenesetre vigyázz magatokra, drukkolok én is!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rita:2100 lelettel el lehet húzni még akár egy hónapot is :wink: , de semmi nem biztos egy világrajövetelnél.

A babák kiválasztanak egy napot maguknak, amit anyuval esetleg egyeztettek, ha nem sikerült, akkor ahhoz naphoz ragaszkodnak, ami nekik valamiért kedves.
Mindenkinek van sorsa és születési ideje...én ebben hiszek!

A porszívó témához annyit: ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a házimunkát! :evil:
A rendetlenség egyenesen arányos a gyermekek számával!
Aki nekem azt mondja, hogy befejezte, elkészült a házimunkájával az hazudik!
Én csak abba hagyni tudom, de se eleje se vége...olyan, mint egy végtelen tizedes :twisted: és ördögi kör!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Hahóóó,

hú micsudi szép pocókat láttam itt az előbb. :lol: Kriszti rajtad nagyon látszik a diéta hatása. :shock:

Pancsikának mennek a drukkok, hogy ne legyen kis pocaklakóval semmi gond. Ha meg csaszi lesz a vége az se baj. Fontosabb, hogy mindketten biztonságban legyetek.

Anna, Kraljevicában voltunk. ;) Estékhez, éjszakákhoz kitartás... A pici lánykával meg biztos minden rendben lesz.

Kriszti, jóóóó ez a kép! :lol: Míra pont látta... kérdi néni micsinál? mondom neki is nagy pocija van és a picibaba kinyúlt a pocijából. 8) :lol: Erre ő igen, öcsi is így fog kibújni. :lol: szegények még minden hülyeséget elhisznek. :lol:
Fogmosásban nemtok segíteni, szerencsére megy nálunk, mint a karikacsapás... sőőőőt, néha ha csak a fürdőben jár napközben akkor is fogat mos.

Ja, apikával hála az égnek minden rendben van, valszeg csak valami idegbecsípődés... azért becartam megmondom őszintén emiatt a szúrás meg zsibbadás miatt, de a kő az lezúgott szerencsére.

Rita, reméljük Máté meg nyugton marad a popóján kicsit. Te meg próbáld meg csak jó dolgokra beprogramozni magad... akkor biztos nem lesz semmi. És gyere csak nyugodtan írd ki magadból... legalább addig is nem emészted magad.
Ja és ha megnyugtat, anno Mírával a 30. héttől 3111 voltam és semmi gond nem lett (Míra 39+4-re jött).

Én lábam megint egy elefántéra hasonlít. :? Kezd elegem lenni ebből a sok vízből. Már lassan csak a fürcsis papucsom jön rám... a másikak már néha neccesek.

Csók a családnak, mentem vízszintesbe és tessék még holnapig mindenkinek egybemaradni!!!

Kép Kép
manósziget
 
 


Csunyeszka, én teljesen egyetértek veled :roll: :wink:

Rita, ezek jó vízhajtók :)

Pancsika, még visszafordulhat!

Kriszti, nem fordult még elő, hogy ráléptél? :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 

 
 

MAnó, nagyon örülök, hogy a férjed jól van :D :D :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Kicsi angyalka volt délután...

Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Pancsika, nyugi, minden okés lesz!

Csunyeszka
, Pancsi a 35. hétben van, igaz még csak most lépett be, mert 34 hetes és 1 napos, ahogy Te is a 35. hétben vagy, mert 34 hetes és 2 napos vagy. Tehát a 34 hét már eltelt, most a 35. hét telik.
Éppen ezért, Rita, neked sem rossz hír, hogy megrövidült a méhnyak, s elkezdtél nyílni, a középső és a belső méhszáj még bőven zárva ráadásul, szóval időben, hisz a 36. hétben vagy, elég gáz lenne, ha a 40. hétben kezdene a test felkészülni a szülésre :) Szóval azért ne mindent a szülés napjára tervezzünk, nyílást, tágulást, összehúzódásokat és társait ;) A szüléssel minden rendben lesz, nyugi!!!!!
Gyümölcs: alma, dinnye, szőlő, körte, szerintem mindegy mit eszel :)

Ati cseszik aludni...
fogmosása üvöltéssel telt most is...

Lina, köszi a pocdicséretet :)
Atesz szerint mintha lejjebb lenne, de szerintem még frankón a helyén van :)

vicger
 
 


Vicger,a lényeg hogy ne hagyd abba,ha egyszer abbahagyod tudni fogja ha kitartóan nem csinálja,vagy visít akkor ezzel máskor is el fogja érni.
Én láttam kezét Atinak!!Mit nyertem???

sutimano76
 
 


kiegészítés: ez kimaradt :oops: ettől függetlenül ez a császárosdi nagyon durva... majd nekünk is írnunk kellene a tábliba, hogy hány csaszi , s hüvelyi szülés volt... egyébként talán elmond sok mindent az, hogy a csasziért jóval nagyobb összeget kaszál a kórház.... na meg az indítások miatt is több a komplikáció, fájás gyengeség, hisz nem magától akar a baba jönni, s ezáltal a csaszi is...

Anna, volt már olyan h feldöntöttem ... :oops:

Manó köszi :oops: de már júli eleje óta nem diétázom :oops: :oops:
Mira :D :D :D

Mabe, ezt nevezem :) :) :) :) :) :) micsoda klassz helye van a csajszinak!!!!!!!!! Éjszakátok hogy telt? Tudtál pihenni? S persze még mindig csodaszép a kicsilány :)

vicger
 
 


Süti, az erkölcsi dicsőség Tiéd, Miráé, Manóé :) :) :) megosztott helyezéssel :D
Ja, dehogy hagyom abba, engem nem zavar, ha hangosan hőbörög a fogmosás ellen, csak azért jobban tetszene, ha kicsit halkabbra venné a figurát a csávó :)

vicger
 
 


Lili
Boldog szülinapot! :lol: :lol: :lol:
Kép

Dorka
Szép a pocid :lol:

Anna
Nálunk inkább hidegfront van... érzem a fejemet :cry:

Vicger
Fogmosás... és ha először csak fogkrém nélkül adnád oda a fogkefét? A tesóm egyik gyereke pl. folyamatosan egy-egy fogkefét rágicsált, mikor jött a foga... most már 2 éves lesz és nagyon szépen mossa a fogát... a bátyusa viszont hisztizett, sírt fogmosáskor, de akkor is meg lett neki mosva... (férjecském munkahelyén láttam elég sok 2-3 éves gyereket, akinek szinte "kirohadtak " a fogai... és súlyos gyulladás lehet belőle... :cry: :cry: :cry: )
Jó az elbújós Ati :lol: :wink:

Pancsika
Én ezt nem értem :roll: Miért nem csinált egy UH-t, egy CTG-t a doktor, ha bármi gyanúja van? Szerda messze van.... :cry:
Mozog rendesen Laura?
Vendég
 


Még egy gondolat:

... mindentől függetlenül, ha baba állapota indokolja, vagy a köldökzsinór veszélyesen rá van tekeredve, ne adj Isten csomó van rajta, hát akkor én is csasziznék, az biztos. ....

vicger
 
 


Mabe, a lényeg Atinál az, hogy ne dugjak a szájába semmit :evil: :twisted: :roll: az, hogy fogkrémes, vagy natúr, az mindegy... Végül is nem tragédia, eddig mindig abbahagyta a visítást :D :D s inkább most sírjon, mint amikor fáj az ínye...

vicger
 
 


Lina én nem vagyok hajlékony,de holnap megkérem párom fénykéápezzen le különböző pózokban és meglátjátok mennyire gáz vagyok,arrol nem beszélve hogy alacsony embernek rövid a lába viszont pocak lehet ugyanakkora,akkor nekem jobban útban van,plussz nem vagyok hajlékony,ülésben terpeszülni se nagyon tudok!!!!!!!Utáltam is a tornaórán!!!

Rita,hát nincs itt akkora baj,na,készülj fel lelkiekben,de ne készíts tervet,mert az mindig borul---mondom én már annyit szültem ,mi???---

Pancsika,drukkolok!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,VICGER,a bilizésre meg úgy vette rá a kiscsajt,de sztem ez mehet a fogmosásra is,hogy 800 ft-ért vett egy csomag matricát(valami350 x darabosat)és minden bilibe pisilésért kapott egy kisebb matricát egy táblára,és minden bilibe kakilásért kapott egy nagyobbat.Ez neki nagyon bevált,pont telefonáltunk,mikor hallom hogy jött a kiscsaj és szólt anyának hogy jön a kaki,ő már ülőszűkítőn kakil a nagywc-n,azért jár a nagy matrica,amit ráadásul ő választhat ki.És ez sztem olyan 5-6 éves korig használható sok mindenre,mondjuk rendrakásért,stb,és ha jó a matrica akkor az okos tv műsorokban azt is szokták mondani,hogyha nem fogad szót akkor el is lehet veszteni a megszerzett matricákból.Ja és kislány most aug.21-én lesz 2 éves!!!!!!!!!!

sutimano76
 
 


Vicger
Éjszaka általában 2 evés van, közte szunyálunk... szerencsére én hamar el tudok aludni... és napközben is szoktam szunyizni :lol: :lol: :lol: :lol:
(anyukám segít a háztartásban, nekem most még csak Imolával kell foglalkoznom...)
Vendég
 


Mabe,Imola még mindig tündéri!!!Mostmár nagyon sárgulok,én is babázni szeretnék!!!!!!Tényleg hogy telnek éjszakáitok???

sutimano76
 
 


[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Mabe, a lényeg Atinál az, hogy ne dugjak a szájába semmit :evil: :twisted: :roll: az, hogy fogkrémes, vagy natúr, az mindegy... Végül is nem tragédia, eddig mindig abbahagyta a visítást :D :D s inkább most sírjon, mint amikor fáj az ínye...


Láttam már olyan beteget, akinek 1-2 rossz fogtól olyan gyulladása lett, hogy életmentő légcsőmetszésre volt szükség!

Inkább akkor a visítás... (ez az egyik olyan pont, amiben nem fogom hagyni Imolát...)
Vendég
 


Egyébként tudok nagyon jó fogorvos-szájsebészeket Miskolcon :wink:
Vendég
 


Mabe jól teszed h alszol, mikor Imola is.. Az pedig külön jó, hogy Édesanyád segít :) hozzánk is jönni fog, én is el leszek kényeztetve :)

Süti, hát vitathatatlan, hogy hatásos a módszer:) , csak nem biztos, hogy hosszú távon is hatékony...
Én nem vagyok a tárgyi jutalmazás híve.. nagyon visszafelé tud elsülni... a szóbeli dicséret, az ölelgetés, a nagy puszi s az ilyenek az teljesen jó, sőt...
De pl szépen néznék ki, ha Gergő azért rakna rendet, mert kap egy mittonénmit... szóval érted...

vicger
 
 


Mabe,már válaszoltál is.

Vicger a fültisztítás meg viccesen alakult náluk,mert a barátnőm mindig a reggeli wc-snél közben tisztogatta a fülét a fültisztítóval,és amikor a kiscsaj is a wc-n ült akkor szólt maminak a pucoló miatt,szóval úgy akarta csinálni,mint az anyja,így ez sem volt probléma náluk!!!Mondta a barátnőm,hogy nem árt vigyázni mit lát a gyerek tőle,mert nem is képzeli mi mindent lemásolnak!!!

sutimano76
 
 


Mabe, csak tán nem rokon? :D :D :D :D Már egyszer ajánlottad, nem is tudom akkor miért.. He-he-he, gondolod h rá tudná beszélni Atit, hogy ne visítson fogmosi közben? :D :D :D :D Szerintem nem :)

Egyébként egyet értünk, egy rossz, gyulladt fog iszonyat dolgokat tud művelni...

Na, végre elaludt.. itt az ölemben :D :D :D :D

vicger
 
 


Krisuti ez csak matricákról szól,de lehet ez a piros pont amit alsóban használnak,csak a képes matrica többet mond!!!Itt nem tárgyakról,játékokról van szó,és elég csak pici matrica.Én ezt a trükköt már a tv-ben is mikor láttam egy elég jó ötletnek tartottam.És ez jutalmazás,tehát nem jár bármikor,csak ha elvégez egy feladatot!!!Nem csoki,nem cukorka,csak matrica!!

sutimano76
 
 


Ja, Mabe, az éjszakai két evés, nagyon tuti! Akkor azért hagy aludni a hölgyemény :) :) :)

Süti :) bizony, nagy a felelősség :)

vicger
 
 


Jaj akartam már kérni,hogy valaki el tudná küldeni nekem a gmailes táblát e-mailben?Csak mert én vmiért nem tudom megnyitni!
Vendég
 


Vicger
Férjem haverjai, kollégái :lol: :wink:

Fültisztítás
Nagyon helytelen szokás a hallójáratba piszkálás fültisztító pálcikával! Addig szabad csak törölni, amíg pl. a törölköző csücskével beérsz!
Vendég
 


Süti, szerintem tök mindegy, hogy matrica, csoki, vagy adott esetben kerti törpe :)
Bilizés esetén pl mindenféle jutalmazás nélkül megérik a gyerkőc arra, hogy szobatiszta legyen. Az viszont nagyon fontos, hogy az esetleges balesetek miatt ne szidjuk le, ne legyünk rá mérgesek, teljesen természetes folyamatnak kell lennie.
ez a jutalmazásosdi nagyon messzire tud menni, frankón kis zsarnokot lehet a gyerekből faragni... aki csak akkor fog ezt és ezt csinálni, ha kap érte mittoénmit. Mert ugye ezt szokta meg, s tök jogosan várja el, hogy megkapja. Csak szerintem ez nem vezet jóra.
Én a piros-fekete pontozásnak sem vagyok híve, sokkal többet ér el a pedagógus egy buksi simogatással, egy nagyon ügyes voltál kisfiammal, ha az osztály előtt dicséri meg a gyereket. A feketéről már ne is beszéljünk.
De ez az én egyéni véleményem, véletlenül sem akarok meggyőzni senkit :)

vicger
 
 


Na ja,Kriszti és talán nem is mindegyik gyereknél válik be.Lehet van olyan gyerek aki sz...na a matricára.Én mondjuk tartom annyira hasznosnak,mint az ölelést,és van olyan kiskorú aki utálja ha ölelgetik,puszilgatják.No,mindegy neked nem tetszik,én látok benne valamit.Majd kiderül!!!Ha nem lesz muszáj én se fogom bevetni.
Szegénykém jó sokáig húzta!!!!És akkor most saját ágyban alszik ,rendes ágyban???Ügyi???

sutimano76
 
 


Süti:privi ment.
Vendég
 


mabe:Csinált uh-ot,ezért is vette észre hogy megfordult,minden héten csinál uh-ot a kevesebb magzatvizem miatt!!! Amúgy mozog eleget,sőt sokat is a kiscsajom.........csak hát elég nagylány és dokim azért aggódik hogy nehogy a nagysága miatt valamire nagyon rátekeredjen,ezért kell menni áramlásos vizsgálatra....hogy elég oxigén áramlik e a méhlepénybe,meg a köldökzsinórba!!!!

csunyeszka:nem programozta előre,csak nagyon odafigyel rám.........és inkább legyünk mindenre felkészülve alapon,erre is felkészített hogy lehetséges............mert szerinte inkább legyen egy kisebb súlyú egészséges babám,mint egy oxigénhiányos.........de ő is azt mondta hogy míg mozog rendesen addig nagy gond nincs,de a megnyugvásunk miatt,megcsináltat mindent!!!

Nagyon köszönöm a drukkokat,remélem nem lesz semmi!!! Nagyölelés nektek.............bocsi a szófosásért!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Lina,email ment!

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, nincs erőm olvasni, reagálni, csak életjelet adok magunkról :(

Délelőtt kicsit "elszámoltam" magam, és többet takarítottam a kelleténél (=nulla) ... vagyis: babaszoba 99%os készültségben van :)

1kor indultunk Budára a nőgyógyihoz:
-fejvégű
-abszolut nincs beilleszkedve, fent lebeg még :)
-méhlepény teljesen éretlen
-viszonylag sok (de nem kórosan) magzatvíz, ettől olyan bazi nagy a pocóm
- nst: szinte mint az Alföld: teljes nyugi, szívműködés rendben :)
-megnézte a vérvételi leleteimet, minden okés, még mindig nem kell vasat sem, sőt semmit szednem :)
-vérnyomi: 120/75
-teljesen zárt méhszáj, C3000
-súlyom június eleje óta nem változott :):):)

Szóóóóóóval: azt mondta, ő nem jós, de nagyon meglepődne, ha ebből 3 héten belül baba lenne ... azért most így kicsit megnyugodtam: mához számítva 14 napot kell a dokim nélkül kihúzni !!!

ÉS ÜZENEM AZOKNAK AKIK AZ ISTVÁNBAN szülnek:

a gyermekágyas részlegen új főnővér van (privátban a dokim asszisztense), és RENDET csinált: már nem kell fájdalomcsillapítóért könyörögni, ADNAK TOVÁBBRA IS BETÉTET !!!, és ágyneműt is húznak maguktól, a több ágyas kórteremek fel lettek újítva, mindenhol bent van a szobában a mosdó és a WC :) ... (zárójelben jegyzem meg: ez a nő volt anno a MEGMENTŐM: mielőtt egy fillért is kapott volna, magától jött, és felkarolt, odafigyelt rám, neki köszönhetem, hogy pszichésen rendben jöttem ki a kórházból, annyira ki voltam akadva a nemtörődömségtől, és a magamra hagyottságtól ... ő azon a véleményen van, hogy nem kellene látogatókat beengedni a kór teremekbe, csak ahhoz, aki abszolut nem tud felkelni az ágyból ... lehet, ez irányba is történik majd elmozdulás, de mi azt most nem fogjuk "megérni" :)

Így azért már SOKKAL-SOKKAL nyugodtabb vagyok, és tudom, hogy megvárjuk a dokikámat !!! ... és lesz egy szép szülésem, ami sajnos Lillával nem adatott meg :(

Most ennyi, megyek alukálni, mert hulla vagyok !!!

Pussza

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Süti, igen saját ágyban reggelig :)

Egy gondolat erejéig visszatérve a jutalmazásra. Mindegyik gyereknél el lehet érni vele, hogy megtegye azt amit akarunk. Csak éppen általában nem ez lenne a cél.. Tehát h ne azért tegye meg, mert kap valamit,tök mindegy, hogy mit, hanem csak úgy. A tárgyi jutalmazás anyagiasságra, birtoklásra nevel, a szóbeli dicséret viszont nem üt vissza, viszont lesz egy egészséges önbizalma a gyereknek. Persze itt is el lehet rontani, s akár majomkirálynőt nevelhetünk a lányunkból. Mindenkinek lelke rajta ;)

vicger
 
 


Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.14 20:57-kor.
Vendég
 


Süti: köszi szépen,sikerült,átjött. :D JKa és meg is tudom nyitni!!!! :D :D :D
Vendég
 


Na,hát derűs estét!

Anna,legalább eljutottál a kozmetikushoz,még ha lassú is volt.Látom te is küzdesz a családdal.Nálam az az egy gyerek is nagyon rendetlen tud lenni.SZuper vagy a 6 kilóddal.Ez lehet valami standard kiló lehet,én is 6 kilónál járok.Múltkor írtad,hogy reméled minden adott lesz az otthon szüléshez.Sikerül??

Dorka,tökre megértelek,hogy inkább kettesben vagy a pároddal.Én is irtózom mindennemű közösségtől.Sztem ha megszületik a pici,akkor meg azért.Úgy fogalmaznám,hogy nem szívesen osztozik az ember a kis jövevényen.Pláne ha első baba.

Kriszti,sztem hagyd Atit.Biztos fog majd fogat mosni,de még nem tetszik neki.Az hülyeség,hogy ha mondjuk fürdik,és gondolom ő is játszik a kádban játékokkal,akkor mindig bedobod neki a fogkefét is?Hátha egyszer magától fogja meg.Hidd el,tudni fogja,hova kell tenni :lol: Egy próbát megér :wink:

Pancsika,drukkolok nektek nagyon.Egyébként nem fordulhat vissza fejvégűbe????Hiszen neked is lenne elvileg még majd 6 heted :roll: :?: :idea: :!:

Floranan,pont a végére jött össze a festés.Remélm egyben túlélitek a rumlit.

Rita,értem,hogy benned van a félsz,de ezúttal biztos minden rendben lesz veletek.Hiszen eddig is minden szuper volt.Ki fogjátok bírni!!!!!

Mabe,a kislánykád mindig levesz a lábamról.Annyira szép.Örülök,hogy az éjszakáitok is jól alakulnak.Nem véletlenül vagy Te ilyen kisimult és szép :lol:

Én most lettem kész a ház takarításával :lol: :lol: :lol: Persze közben dolgoztam is,voltak is nálam,de banyek,nem terhesen,illetve nem a harmadik trimeszterben ez 2 órát vesz igénybe.Most ha jól számolok röpke 10 óra alatt sikerült.Ágyhúzás,fürdők takarítása,mostam is 2 adagot,és a többi.AZ uzsim is kimaradt,most vacsiztam.

Kép
v.andi
 
 


Lina, próbáltam, de nem tudom... béna vagyok :oops: :oops: :oops: :oops:

vicger
 
 


Vicger: mármint a táblát átküldeni?Ari vagy,de Süti már átküldte.Azért köszi! :)
Vendég
 


Látom Süti megoldotta :) Hiába, aki tud, az tud :)

Andi, így megy, s beveszi a szájába, csak ugye ettől nem lesz tiszta :)
Nagyon ügyi vagy a takarítással!!! Azért most tessék pihizni!
Ja, most nem az az idő van, mikor számolgat az ember lánya ;)

vicger
 
 


Bibi, tök jó hírek!!!!!!!!!!!!!!!! :) örülök nektek! s az istvános állapotok javulásának is :)

na, robogok vacsizni, meg vasalni

vicger
 
 


Na drágáim én mára lelépek!

Holnap délelőtt anyuéknál leszek (ja ebédre megrendeltem a túrógombócot!!! :) ) délután pedig jönnek a pici keresztfiamék,úgyhogy őt is megdögönyözöm.

Vasárnap össznépi családi szülinapozás,este jönnek át barátok.Sűrűr hétvége lesz.

Jó éjt és kellemes,pihenős hétvégét mindenkinek!Strandidő várható,tessék kihasználni!
Vigyázzatok magatokra és a babócákra is!

Puszi mindenkinek,hétfőn jelentkezem!
Vendég
 


Kriszti,ha beveszi a szájába,és elvileg tudja mire való,akkor én nem erőltetném.Eljön majd az ideje,hogy "szokássá" váljon.
Már pihenek feltett lábakkal,és várom haza a csavargó férjemet.Elvileg hamarosan érkezik.

Ja Kép a lényeget nem is újságolom.Hétfőn délelőtt jön Junior bútora.Végreeeee!!!!Alakul nálunk is a babaszoba.Alig várom,mert nem tudom elképzelni milyen lett az általunk választott fából.

Kép
v.andi
 
 


na,Kriszti azért ez tök,hogy saját ágyban el van reggelig!!Másnál meg gondolom ez probláma és a fogmosás nem!!!Puszi kisAtinak jár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brumi,na ezek aztán a jó hírek!!!!!!Remélem mostmár "mennyugi"!!!

Pancsika,ez a jobb félni mint megijedni kategória,de ha bízol a dokidban,akkor minden okés lesz!!!!!Különben ebbe a topicba mindenki egészséges és gyönyörű babócáknak fog életet adni!!!!!!!!!!!

Andi,azzé kicsit lájtosabban ha kérhetném.
Különben elképesztőek vagyunk,ahogy olvasom mindenki probálja a hétköznapokat és a házimunkát úgy végezni,mintha mi sem történt volna,de basszus már mindenki belépett a kilencedik hónapba,vagy legalábbis nagyon közel van,és oké hogy nem betegség ez az állapot,de mégis!!!!!
Szóval mostmár nyugodt szívvel lassíthatunk!!!Innetől a baba legyen az első!!!Férjecskék meg aktívizálódjanak!!!

sutimano76
 
 


Brumi,látod Lotti nem kapkodja el :) Örülök,hogy rendben veletek minden.Nektek is tartalmas napotok volt ahogy olvasom.Megnyugtatóak az Istvános hírek is,szóval szuper minden!

Kép
v.andi
 
 


Kriszti email küldés csak véletlenül sikerült,nem vagyok olyan nagy számítógép guru,sőt....
Kép

sutimano76
 
 


Süti,én (és szerintem a többiek is) azt gondolom,hogy amíg valami nem esik nehezemre,akkor megcsinálom.Tény,hogy hosszúra nyúlt ma nálam is,de semmivel sem érzem magam fáradtabbnak,mint máskor.Ami nem esik rosszul,azt lehet elvileg.Mivel zárva is vagyok,így azt gondolom nem ártok magamnak.Én is csodálkozom,hogy így a vége felé milyen jól nyomjuk,de sztem nem is baj.Hiszen,ha megszületnek a babák,akkor úgysem lesz egy perc szabadidőnk sem,szóval én is bírom,hogy ilyen a társaság!!!
Hozzáteszem,egy hete szinte semmit nem csináltam,mert nem volt megfelelő a hőmérséklet :wink: Ma úgy látszik minden klappolt :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


ah csajok, már csak fél seggel tudok itt ülni (egyre nehezebben vagyok a gép előtt), de visszakukkantottam, és nem tudom megállni, hogy ne reagáljak :

Imola : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...csodaszép, szinte érzem a babaillatot is :)

Kriszti, Süti: nálunk sem jár azért semmi, ha ilyen alapdolgokat megcsinál, hogy pl szépen eszik, nem hisztizik ... bilizés: ezért is csak hatalma dícséret jár majd, de tárgyi dolog nem (miért kellene azt hinnie, hogy valami különleges produkciót hajtott végre, amiért jutalom jár ??? ... végül is ez csak kaka, ez az élet rendje, hogy WCbe pottyantunk, és nem a bugyiba :)

Fogmosás: anyukám 30 évig fogászati asszisztens volt, tisztában vagyok a szájhigiénével, DE sajnos a gyerekem kifog rajtam: olyan, mint Kisati: uuuuuuuutálja, ha az arcán bármit csinálnak, ebből volt tegnap a galiba a szemészeten a szemleragasztással :shock: :shock:

Fogmosás nálunk így zajlik: kéri a fogkefét, egyet kap ő, másik az én kezemben, gyerek háttal nekem, és megpróbálom megmosni neki ... a hátsó fogakat úgy, ahogy hagyja, de az első fogakhoz esélyem sincs hatékonyan hozzáférni a fogkefével ... odatolja a nyelvét, és összezárja az állkapcsát ... mi nem használunk semmilyen fogkrémet még ... a fogkeféjét nap közben is kéri, úgy valahogy, mint Míra, ha kezet mosunk neki, és meglátja, akkor mondja, hogy "fogát" ... de csak rágja, ami meg a nagyobb baj: hogy nem hagyja elől normálisan megmosni ... és nála van valamilyen fogzománc rendellenesség: a bal felső 2. foga 1 éves kora körül először elszineződött (pedig akkor még csak szopizott, és vizet ivott, semmilyen édességet, édes löttyöt nem kapott soha, és próbáltuk neki mosni Spiffies kendővel a meglévő fogacskákat !!!) ... úgy nézett ki, mint az igazgyöngy ... utána pedig olyan lett, mintha szivacsossá vált volna a szerkezet, és végül le is tört neki ... van még egy ilyen foga, a másik oldalon, szintén előle, de az megállt az elszineződésnél ... az rovosok (vittük több helyre) azt mondták: 1. fluorhiány (erre kapott homeos szert) ... 2. fogszuvasodás: kérdem én, első, frontfogon - ami elvileg még valamilyen mértékben öntisztuló is - miközben a rágók, ahová nehéz odaférni, teljesen éppek ??? ... és egy éve ugyan olyan állapotban vannak a fogai, de nagyon idegesít, hogy nem tudom neki RENDESEN megmosni !!! ... pedig nálunk az elszántság meg van hozzá, a következményekkel is abszolut tisztában vagyok és nem érdekel, hogy ordít, de mit tegyek, ha egyszer összezárja a száját ????

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="bibiesbrumi"]S írta:bibiesbrumiziasztok!

Csak gyors bekukk, nincs erőm olvasni, reagálni, csak életjelet adok magunkról :(

Délelőtt kicsit "elszámoltam" magam, és többet takarítottam a kelleténél (=nulla) ... vagyis: babaszoba 99%os készültségben van :)

1kor indultunk Budára a nőgyógyihoz:
-fejvégű
-abszolut nincs beilleszkedve, fent lebeg még :)
-méhlepény teljesen éretlen
-viszonylag sok (de nem kórosan) magzatvíz, ettől olyan bazi nagy a pocóm
- nst: szinte mint az Alföld: teljes nyugi, szívműködés rendben :)
-megnézte a vérvételi leleteimet, minden okés, még mindig nem kell vasat sem, sőt semmit szednem :)
-vérnyomi: 120/75
-teljesen zárt méhszáj, C3000
-súlyom június eleje óta nem változott :):):)

Szóóóóóóval: azt mondta, ő nem jós, de nagyon meglepődne, ha ebből 3 héten belül baba lenne ... azért most így kicsit megnyugodtam: mához számítva 14 napot kell a dokim nélkül kihúzni !!!

ÉS ÜZENEM AZOKNAK AKIK AZ ISTVÁNBAN szülnek:

a gyermekágyas részlegen új főnővér van (privátban a dokim asszisztense), és RENDET csinált: már nem kell fájdalomcsillapítóért könyörögni, ADNAK TOVÁBBRA IS BETÉTET !!!, és ágyneműt is húznak maguktól, a több ágyas kórteremek fel lettek újítva, mindenhol bent van a szobában a mosdó és a WC :) ... (zárójelben jegyzem meg: ez a nő volt anno a MEGMENTŐM: mielőtt egy fillért is kapott volna, magától jött, és felkarolt, odafigyelt rám, neki köszönhetem, hogy pszichésen rendben jöttem ki a kórházból, annyira ki voltam akadva a nemtörődömségtől, és a magamra hagyottságtól ... ő azon a véleményen van, hogy nem kellene látogatókat beengedni a kór teremekbe, csak ahhoz, aki abszolut nem tud felkelni az ágyból ... lehet, ez irányba is történik majd elmozdulás, de mi azt most nem fogjuk "megérni" :)

Így azért már SOKKAL-SOKKAL nyugodtabb vagyok, és tudom, hogy megvárjuk a dokikámat !!! ... és lesz egy szép szülésem, ami sajnos Lillával nem adatott meg :(

Most ennyi, megyek alukálni, mert hulla vagyok !!!

Pussza


biztos kérdeztem már, de ki az orvosod? És hogy hívják az új főnövért?
Azt én is hallottam, hogy kicsit felújították a több ágyas szobákat.

Én valószínű nem húzom még 3 hétig, de 1.5 -ig szeretném, ha netán te pedig sietsz, akkor még együtt is lehetünk. :lol:

t-pk
 
 


[quote="v.andi"]B írta:v.andirumi,látod Lotti nem kapkodja el :) Örülök,hogy rendben veletek minden.Nektek is tartalmas napotok volt ahogy olvasom.Megnyugtatóak az Istvános hírek is,szóval szuper minden!


Süti, köszi !!!! ... csak, hogy egy klasszikust idézzek : én most nagyon mennnnnnyugi :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="v.andi"]N írta:v.andia,hát derűs estét!

Anna,legalább eljutottál a kozmetikushoz,még ha lassú is volt.Látom te is küzdesz a családdal.Nálam az az egy gyerek is nagyon rendetlen tud lenni.SZuper vagy a 6 kilóddal.Ez lehet valami standard kiló lehet,én is 6 kilónál járok.Múltkor írtad,hogy reméled minden adott lesz az otthon szüléshez.Sikerül??

Dorka,tökre megértelek,hogy inkább kettesben vagy a pároddal.Én is irtózom mindennemű közösségtől.Sztem ha megszületik a pici,akkor meg azért.Úgy fogalmaznám,hogy nem szívesen osztozik az ember a kis jövevényen.Pláne ha első baba.

Kriszti,sztem hagyd Atit.Biztos fog majd fogat mosni,de még nem tetszik neki.Az hülyeség,hogy ha mondjuk fürdik,és gondolom ő is játszik a kádban játékokkal,akkor mindig bedobod neki a fogkefét is?Hátha egyszer magától fogja meg.Hidd el,tudni fogja,hova kell tenni :lol: Egy próbát megér :wink:

Pancsika,drukkolok nektek nagyon.Egyébként nem fordulhat vissza fejvégűbe????Hiszen neked is lenne elvileg még majd 6 heted :roll: :?: :idea: :!:

Floranan,pont a végére jött össze a festés.Remélm egyben túlélitek a rumlit.

Rita,értem,hogy benned van a félsz,de ezúttal biztos minden rendben lesz veletek.Hiszen eddig is minden szuper volt.Ki fogjátok bírni!!!!!

Mabe,a kislánykád mindig levesz a lábamról.Annyira szép.Örülök,hogy az éjszakáitok is jól alakulnak.Nem véletlenül vagy Te ilyen kisimult és szép :lol:

Én most lettem kész a ház takarításával :lol: :lol: :lol: Persze közben dolgoztam is,voltak is nálam,de banyek,nem terhesen,illetve nem a harmadik trimeszterben ez 2 órát vesz igénybe.Most ha jól számolok röpke 10 óra alatt sikerült.Ágyhúzás,fürdők takarítása,mostam is 2 adagot,és a többi.AZ uzsim is kimaradt,most vacsiztam.


NA, kb ennyit bírok én is, aztán kipurc :)

Fogkefe: ha jól értem, Ati is, ahogy Lilla "játszik" a fogkefével, csak nekem ez nem elég, normális fogmosás kellene legalább lefekvés előtt, minthogy már úgy étkezik, mit egy felnőtt !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Milyen szép kis baba. Jó, hogy nyugodtan telnek az éjszakák.

Pár hét múlva már biztos minden második hozzászolásnál ott lesz egy (2) gyönyörű baba kép.

t-pk
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?