Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, ma reggel én is elbúcsúztam a nyákdugómtól !! :D :D :D
Vasárnap megyek újból nst-re, ma is voltam, de még semmi fájás !

Goldplast és Zsizsa
Gratulálok a babákhoz !!!!
Várjuk a szüléstörténeteket !!!!

Orew
Te is célba értél, drukkolok nagyon !! :D

Judi, Lina
Nagyon jó olvasni a szüléstörténeteiteket !

Ildi
Én fogadtam másik dokit is (akivel ma személyesen találkoztam is) arra az esetre, ha hétfő előtt akarna megszületni Kristóf !
Nálam az ügyeletes orvosok szóba sem jöhetnek, mert ők sajnos nagyon rosszak ....
De hála istennek ez a másik fogadott dokim is szimpatikus, így megnyugodtam, akkor jön Kristóf, amikor ő szeretne. Természetesen ő is úgyanazt az összeget kapja meg, mint az első számú fogadott dokim...győzzön a szerencsés ! :wink:

Bikmakk
Nem kell befeküdnöm, mert ugye nincs most az orvosom, aki erőltetné, én meg nem szólok ! :lol:

Tündi
kaptál időpontot ?

Cscsi
Sajnálom a fejfájást ... :?

Linácska, Kata, Piroska, Jimbone
Anniyra édesek a babafotók !! :D

Többi édesanya, remélem nemsokára én is hozzá tudok majd szólni a napi problémáitokhoz...csak már én is tartanék ott ! :lol:

Noki
Otthon vagytok már ??

Kép
Kép
rilla_

Nem voltam itthon, mert gyerekorvoshoz kellett vinni Timit, csak most latom micsoda ujdonsagok vannak :)

zsizsa:
Gratulalok! Nem is tudtam, hogy otthon fogsz szulni. Nagyon kivancsi vagyok hogy zajlott minden es kivancsian varom a kislanyod tortenetet!

Orewnek irtam sms-t miutan olvastam, hogy bement es nalam meg nem jelentkezett. Ezt irta:
"Köszönöm mindenkinek! Sajnos nagyon rendszertelenek a fájások és tágulni se nagyon sikerült eddig. Zsizsanak GRATULALOK! :) Orsi"

Mindjart reszletesebben is visszaolvasok. Nalam csak annyi, hogy Timit nem sikerult pisiltetni. ma reggel 2 orat ult csorikam a bilin es egy csepp nem jott belole, pedig kozben ivott egy csomot. :( A dokineni megvizsgalta es szerencsere nem is kell a pisivel tovabb szenvednunk, mert nem ott a baj, csak valami komolyabb torok gyulladasa van, mara mar dgadtak a mandulai, meg jo ronda a torka, igy megy az antibiotikum. Hatha igy nemegy beteg gyerek melle jon ha az ujszulott kisteso... :roll:
Robi meg jol elvan bent, az sem hatotta meg, hogy bejott a hidegfront, az sem, hogy tegnap 4, ma eddig 2 orat setaltam... Fogalmam sincs mar, hanyadan allok, de most kezdek mar kevesbe turelmetlen lenni, ugyis megvan 9 napom, amig be kell fekudni es addig meg azert csak kibujik. A csecsemost szerencsere nem kell maskat fogadni, mert most beszeltem vele es szabija ellenere be fog jonni, mert nem utazik el, csak lakasfelujitasuk van. :)

Tundi:
Koszi a tippet az ugyeletessel kapcsolatban... Hat en is ugy erzem, hogy annak azert nem kell annyira nagyvonaluan fizetni, ha kell egyaltalan, mert vegulis nem csinal semmit extra, csak a munkaidejeben dolgozik. Igy valoszinu attol teszem fuggove, hogy fizetek e neki, hogy bejon e meg utana hozzam es erdeklodik e mi van velem, amig a gyerekagyon fekszem, vagy a szules utan el is felejt... na meg a szulest hogyan intezi persze :roll:

baratodildi

Irdab - Adri,
köszi a bíztatást :)
egyébként nekem a védőnő (aki szimpinek tűnik) azt mondta, hogy az tök OK, hogy egyszer ennyit, egyszer annyit eszik a gyerek. Azt mondta, hogy bízzak a gyerekben, lehet, hogy épp csak szomjas, és lehet az is, hogy épp nagyon éhes. Plusz, az anyatej állaga is változó reggeltől estig, és lehet, hogy amikor kevesebbet eszik, akkor éppen zsírosabb/táplálóbb tejből evett kevesebbet.

Adri

Kép
Kép
flake76

FlaKE:a varratszedéstől nem kell tartanod.Szinte édzre sem vettem.

Adri:sajna nem emlékszem mennyit sikerült fejnem.
most általában 3szor fejek 1 nap a reggeli mindig több ma pl 270-t dsikerült fejni.Az előbb úgy,hogy szopizott is 120at.De ez főleg a bal mellemből jön, a jobb az nagyon gyenge. de ilyen volt Márknál is.
Vendég

anettoo:
A paradicsom lehet nem volt jo, Timi azt anno nem birta egeszen sokaig, meg a feneket is kicsipte neki... :roll:

sissi:
Szuper, hogy Ati mennyire szepen hizik!!!

rilla:
Gratulalok a nyakdugohoz! En meg mindig varok ra... :roll:

Linacska:
Azta, micsoda szules!!! Hat a repedesen kivul szivesen vennek egy ilyet!!! :) Hihetetlenul ugyes vagy!
Majd beindul a tejci, ekkora mennyiseget nem is csodalom, hogy nem tudsz ilyen gyorsan termelni...

Judy:
40-es fej!!! Huh. Nagyon nehez is lett volna kibujnia lent :) En is valami hasonlo fejmerettol felek...

Cscsi:
Nem hangzik jol a fejfajas. :( Orulet, hoyg nem adtak az infuziot neked!!! :( Remelem azert mar el fog hamarosan mulni teljesen.

irdab:
Mindent jol csinalsz! Sajnalom, hogy nem tul eszleny a vedonod... Nekem remelem most nagyobb segitsegem lesz majd, mint Timinel volt, mert akkor en is egy ilyen kocsogot fogtam ki. Most szerencsere egy tok aranyos van, aki eddig mindig mondott nekem valami hasznosat, ahanyszor lattam.
Ha meg valamiert nagyon elakadsz, szerintem inkabb vedd az idot es ird ide le, hatha valaki segiteni tud.

Jimbone:
Sajnalom, hogy ennyire nagy a tesofeltekenyseg. :( Ettol en is tartok, bar Timi elegge szelid termesetu, azert rettenetesen anyas is. :roll:

flake:
Azert a sargasag miatt biztosan nem volt baj, hogy koltogetted, igy hamarabb el is mulik. :)

bikmakk:
En sem ertem a pezsgot, meg a szensavat sem, de az ablakpucolason jot nevettem. :P

A babas kepek tunderiek! :) Konnyebb igy rahangolodni, hogy hamarosan en is itt fogdoshatom majd ezt a "kibujni lusta" kisfiam. :lol:

baratodildi

nem akarok zavarni meg pofatlankodni, de hatha tudtok valakit aki keres kislany dolgokat, en meg eladok ezt azt, barkinek tovabb adhatjatok ezt az oldalt ami folyamatosan fog bovulni ma kezdtem meg csak feltolteni a dolgokat, koszonom !

http://eladokeztazt.blogspot.com/
tavasziszel

Irdab: az én lányom sem aludt de. 10-től du. 2-ig! De elég nyűgös volt. Azt mondja anyán nem kell ezen meglepődni egyre többet lesz ébren. Én azért még korainak tartom :roll:

Flake76: nem tudom hogy hogy csináltuk a köldökcsonkkal de a doki szerint azok a babák akik rendes pelust hordanak náluk előbb leesik mert beleakad. A rendes alatt azt értem hogy nem olyan aminél a köldök rész ki van vágva. Egyszer csak eltünt és a bodyban bukkantam rá :lol:

Kép beájultam apa vállán
Vendég

Flake,
akkor Levi nem is nagy, csak 37-es a fejkörfogata :lol:
Varratszedésről meg ne engem kérdezz, mert én sírtam, nekem ez valahogy a gyengém. Ja, és felszívódó varatom van, csak a végét kellett levágni/kibontani. Aztán mikor kész lett, akkor a doki még közölte, hogy búcsúzóul ad egy méhösszehúzót, hogy szép hasam legyen, na akkor már tényleg sírtam, hogy minek szurkálódni. Olyan aranyos volt, ott ölelgetett, és mondta, hogy akkor nem is bízza a nővérekre, majd ő. Olyan 2 óra múlva összefutottunk, és olyan aranyosan kérdezte, hogy ugye már nem haragszok rá, és nem sírok :oops:

Piroska,
nekünk rendes pelusunk van, de a kórházban is vissza kellett hajtani a derekát, hogy ne érje a köldököt. Alig várom, hogy leessen a csonk, én annyira félek kihajtani, de a párom bevállalta. Most már van hintőporunk is.

Barátodildi,
Lilinél is max. 70-70g volt a melleim kapacitása. Na ha már most itt tartanék, akkor talán elég lenne Levinek. Meg azt vettem észre, hogy olyan szűk nyílásokon jön, alig lehet látni a sugarat. A szobatársamé vagy 3x olyan vastag volt. Na jó, a melle meg 5x akkora, bár gondolom ez kevésbé számít.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: megdöbbentő hogy a gyerekorvos tényleg nem írt fel semmit!!! Hozánk még hétfőn du. kijött és felírta a fürdető krémet a fürdés utáni testápolót a popsikrémet az alkoholt a sebhintőport a D-vitamint meg még egy valamit. És a védőnő is volt már kedden délben. A doki legközelebb jövőhéten jön a védőnő pedig 2 hét múlva. Beszereztetek már mindent a gyógyszertárból :?:

Szerintetek kellene a védőnőnek valami csomagot csináltatni?
Bár kötelessége kijönni meg minden de én azért felhívtam bármikor ha volt valami gondom, és a gyerekorvosnak is adtunk pénzt amikor kint volt.

Ki szült még császármetszéssel :?:
Én a szülés óta 15 kg-ot fogytam ez normális :?:
Lehet hogy a szülés módja miatt :?:

Na asszem kel a lány...
Vendég

Linácska: én a csípőjét félek tornáztatni (kicsit kötött a csípőnk) nehogy kitörjem a lábait! A csonkot kimertem tisztítani, muszáj volt.
De a torna is muszáj lenne :?
Vendég

Zsizsa: Gratulákok a babához, majd írj, mert annyira kíváncsi vagyok, hogy telt a szülés.

Tegnap mi is volt dokinál. Persze semmi jele annak, hogy a kis csaj ki akarna bújni.
20-án kell mennem újra, de remélem hogy addigra már babázni fogok.

jimbone: Sajnálom, hogy ennyire nehéz a két gyerkőccel. Bár előre látom, hogy Ádám is ezt fogja csinálni. Most is sokszor mondja hogy csapni őt. Egy ismerősöm azt mondta, hogy ez szinte mindig előjön, mert elvették a fél birodalmát. Remélem hamar rendeződnek a dolgok. Kitartás!

Kép

Kép
ádibaba

Piroska: Mi Ádinál adtunk a védőnőnek pénzt, meg azt hiszem valami bombont is. De nekem nagyon sokat segített. Ha ő nincs akkor én feladom a szoptatást.

Kép

Kép
ádibaba

A leesett köldökcsonk helyét Ti hogyan takarítgatjátok?

Igen Ildi, olyan a védőnőm, hogy legszívesebben megverném, ugyan is Ő mutatta meg hogyan tisztítsam a köldökcsonkot (ami persze szar volt), és utánna vérzett is bogyókámnak, mert ugye szarul mutatta meg. És amikor kétségbe esve felhívtam, hogy most ez van és mit csináljak ennyi volt a válasza: szorítsam le vattával. :twisted:

Adri megnyugtatott a mondat amit írtál, a szopiról.
Sissi neked aztán van tejed rendesen. :shock:

Piroska nekem erről a masszírozásról sem mondott semmit a védőnő. :twisted:

Adri

Kép

Kép
irdab

Piroska:nekünk is nagyon rendes a védőnőnk mi Márknál akartunk adni és nem fogadta el.Pedig mindennel próbálkoztunk.

tornáztatás:ne izgulj nem fogod eltörni a csontját.De megmutatták hogyan kell?
Én ugye császárral szültem mivel nincs mérlegünk nem tudom mennyit de fogytam.Mondjuk én mostanában a linzert és az islert kivánom.Ha igy haladok nem fog sokáig tartani :oops:
Igaz most cézár salátát rendeltem.
Vendég

piroska:
Tornaztassad batran, egyre jobban fog engedni a kis csipoje. Timinel is tornaztattunk 3 honapig :) Mondjuk o imadta, mert evvel kiegeszult a pelusozas. :)

Koldokcsonk:
En meg most sem szivesen emlekszem vissza, nem tudom most mi lesz?

baratodildi

Piroska,
gyógyszereket, meg mindent írt fel a doki, még popsikrémet is, csak ápolószereket nem. A védőnő szerint az az orvos véleménye, hogy ilyen pici babát csak vízzel tisztogatunk. A férjemmel vetettem babaolajat, fürdetőt, hintőport, más talán nem kell. Én a testápolózást annyira nem csípem.

Sissi,
én most arra vagyok büszke, hogy az előbb Levi 60-at tudott szopizni két ciciből, és 10-et még fejtem :lol: De nekem ez már nagy eredmény. És csak 50 tápi kellett hozzá, vagyis többet szopott, mint tápizott :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
Nálunk teljesen változó a szopi mértéke, tényleg van, hogy 100 és van olyan is, hogy 30-nál többet semmi áron nem akar enni. A kórházban egyébként nekünk azt mondták, hogy ha napi 8-szor megvan az 50 gramm, az egy hetes korban teljesen elég. Persze Ábel és Levi között van rendesen egy fél kiló :D Tényleg, neked mondtak olyat, hogy a nagyobb fiú babák lustábban szopnak?

Adri

Kép
Kép
flake76

Zsizsa, gratulálok, fèlelmetes h otthon szültél, nagyon bátor vagy! Mesélj!
Mira aug.14-èn hajnali 1 óra 10 perckor született meg. Épp jâtszòházban voltunk a naggyal, mikor megvilâgosodott bennem a fájások alapján, hogy menni kellene a kòrházba:).

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok!

Jelentkezem már én is...reggel emgvolt az nst,minden rendben volt.Még hétfőn kell menni még1re és szerdán lesz a műtét....Kicsit (nagyon) elkenődtem,mert így a hosszú hétvégét bent fogjuk tölteni,és már előre belebetegedtem....De doki bácsi két választást engedett vagy 19e vagy20a,és inkább maradtam a 19nél,még abban bízom,hogy hátha vasárnap hazapaterolnak bennünket....
Úgyhogy most rossz passzban vagyok,pedig voltunk vásárolgatni,meg beültünk pizzázni is du,de mégsem remekel a kedvem....

Zsizsa,gratulálok Ági baba születéséhez!Én is nagyon kíváncsi vok a történetetekre!!Jó egészséget és sok sok tejcsikét!

Piroska,nagyon édes Hajnus:) Mennyit híztál a terhesség alatt?Sztem semmi gond nincs azzal a 15kg-val.Én Lucussal 14et híztam és úgy jöttem ki a kórházból,hogy 11le is ment még bent :wink: Úgyhogy sztem ne aggódj! :)

Jimbone,nagyon szép kis husis babóca donát :) Sajnálom,hogy Áronnal gondok vannak..de idővel megoldódik,habár gondolom nem egyszerű,én is be vok rezelve hogy mi lesz...eddig mindig puszilgatta a hasam,de mostanság rá rá csap...
Férjed hogy van?

Adri,jó hogy egy kicsit többet írtál ma :) És bezony Zora baba az első :) de azért ahogy tudsz gyere :wink:

Rilla,gratula a nyákdugó távozásához! :)

Flake,nekem nem fájt a varratszedés.Ne izgulj miatta.

Bikmakk,kedves a doki :roll: ne legyél elkeseredve!!!Na persze én mondom akinek még az előrehozott időpont sem tetszik :oops: :?

Ildi,köszi a híreket orewről,akkor nem egy gyors szülése van szegénykének :( Timi hogy van?

Bocsi a rossz kedvemért mindenkitől :oops:

Kép
Kép
tundi24

oui, gratulálok Mira babához! Egy kicsit bővebben is mesélsz majd? :) :) Sok tejet és mindenféle sok-sok jót kívánok!

Kép
bikmakk

Lehet, hogy én leszek az utolsó, aki szül a topikból? :shock: :shock:

Kép
bikmakk

Oui,
gratulálok Mira születéséhez!!!

Flake,
nekem még Lilinél mondták, hogy nagy baba, ezért lustább, ugyanis (olyan hülyén hangzik), de mivel nem kell nagyon híznia, kisebb az életösztöne, még ha nem is jó szó rá. Van tartaléka. Levi is lassan szopik, kb. fél óra kell a 60g-nak is. Én azt veszem észre, hogy nekem nagyon szűkek a tejcsatornáim, nagyon kell dolgoznia, és még úgyis csak nagyon vékony sugárban jön. Alig látható sugárban. Az első pár szívásra, meg mikor megindul, akkor meg nyelni nem bírja, és kiköpi. Mondom is neki, hogy mit művel a nagy nehezen megtermelt tejcsivel :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Anettoo
Nekem eddig a rakott káposztával volt gondom...azaz Milinek :wink:
Egyébként eszünk mindent :wink:
Azért neked 2 ennyire töpörtyűvel nem lehet könnyű :?
Fogyás... kb. a terhesség előtti önmagamnál tartok... :lol: :lol: :lol:

Tündi
Mili barnasága...apai ágon vannak indián ősei... :wink:

Bim-bam
Mi általában éjszaka 2-szer eszünk...
Én nem tudom, mennyiket eszik Mili...szerintem eleget...pisil, kakil rendesen... és olyan egészséges benyomást kelt :wink:

Judy
A vége jó... ott van veled a szép, egészséges babád :lol: :lol: :lol:

Madaran
Az egész hozzátáplálással elvileg várunk a 6. hónapig...itt is az anyatejet javasolják. Egyébként otthon is van marhahusis bébiétel :wink:

Piroska
Nagyon édes a mosolygó Hajnus :lol: :lol: :lol:
Én simán szültem, mégis lement rólam szinte maradék nélkül a terhességi plusz...

Linácska
Anyakönyvezés :evil:

Zsizsa
Nagyon kiváncsi vagyok a beszámolódra!

Jimbone
Kitartást...
Nagyon aranyos! Igazán férfias jelenség :lol: :lol: :lol:

Irdab
Mili is csinál ilyeneket... kézben úgy néz ki, hogy már alszik, próbáljuk letenni és egyből kipattan a szeme...
Mi már nagyokat csavargunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Méregetés... te se eszel mindig ugyanannyit... :wink:
Köldök: nem csinálok vele semmi különlegest...

Flake
Énúgy tudom, hogy ilyen kicsiket nem jó 4-5 óránál tovább kaja nélkül hagyni még éjszaka. Nekem azt mondták, hogy ezek a törpök még képesek nagyon bealudni... főleg, ha kis sárgaság is közbejátszik...

Ildi
Timinek jobbulást!
Vendég

Goldplast, Zsizsa, Oui
Kép
Vendég

Csinálok táblázatot is, csak gyerekem éhen akar halni.... :?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk!

Először is hagy GRATULÁLJAK AZ ÚJ ANYUKÁINKNAK!!!NAGYON SOK TEJCSIT ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKIK!!!!

V.piroska:Én is fogytam a szülés után!Bár nem 15kg-t, csak 2-3 kg-mot!!Pedig nem fogyókúrázom!!!Én annak tulajdonítom, hogy nagyon mozgalmasak a napjaim a Picur születése óta!
Az én kis Manómnak is kötött a csípője!!!Nekem azt mondták, hogy vegyek terpeszbetétes pelenkát!!Na én lüke meg is vettem, de hát azt nem kívánom én senkinek, nemhogy még a Gyerekemnek!!Szóval egyszer volt rajta és ennyi!!!Én inkább tornáztatom!!!Nem kell attól tartanod, hogy kitöröd a lábikáit!!Alapjáraton is felhúzza egy kicsit a lábait, akkor megtudod neki mozgatni a lábait!!!Arra gondolj, hogy nemes cél érdekében csinálod!!És inkább most, mint később!!!

Irdab:Kérdezted a köldökcsonk helyét, hogy hogy takarítom!!Én már csak alkohollal tísztogatom neki, de azt is csak azért, mert még van egy kis trutyi benne!!Nekem azt mondta a védőnő, meg a gyerekorvos is, hogy utána már igényel ezzel sem!!!A hintóport már nem használom, amióta leesett!!És nekünk szép lett a kis köldöke a Csajszinak!!

Linácska:Nagyon ügyes a kis Levi baba, hogy ennyit tudott szopizni!Bár én is úgy vagyok, mint Flake!!!Nálunk is legtöbbször többet szoktunk szopizni a Leányzó, mint amit általánosnak mondanak, de nem is nagyon bánom!!!Tejci van, úgyhogy nyomathatja a kis Csajszi!!! :lol:

Kép
bener

Bener: Látom, hogy megvetted, de nem nagyon használod a terpeszpelenkát. Szerintem ne is tedd, inkább tornáztasd. Nekem anno azt mondta egy szakorvos, hogy ha nem ő kéri akkor akár hátrány is származhat belőle. A tornáztatással gondot nem lehet okozni.

Kép

Kép
ádibaba

Oui:GRATULÁLOK MIRA BABÁHOZ!!! HA TUDSZ IRJ TÖBBET.
sOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK!!!

Irt Goldplast:azt irja,hogy a 24 órás rooming int nem a császáros anyukaknak találták ki.Próbál türelemmel túlélni és a hétfői hazamenetelre gondol.
Mindenkit üdvözöl.
Vendég

Tündi:sajnélom,hogy csak szerdán császároznak.Hamarabbi időpontra számitottál? Azért remélem vasárbnap már tényleg otthon lehettek.
Lucára addig ki vigyáz?
Vendég

oui: Gratulalok Mira babahoz!!!!

bikmakk:
Ne izgulj, lehet en leszek az utolso :wink: Timi anno a juniusi topikban juni 30-an 23.38 perckor szuletett... Mondjuk nem kivanom magamnak, hogy 29-en szulesinditasra szulessen meg Robi, mert addigra tuti idegroncs lesz belolem... :roll: Mar most is tukon ulok.

Tundi:
Nagyon jo datum az aug 19... A szuleszeten meg ugyis hazaengednek mindenkit minel elobb manapsag... Nem hinnem, hogy ezt az unneptol tennek fuggove. Mar olyat is hallottam, hogy csaszarral 2 nap utan ment valaki haza, mert kellett az agya masnak. :shock:

Orew meg mindig nem irt... Sajnalom szegenyt, remelem csak azert nem ir, mert mar babazik.

bener:
A terpesznacit ki javasolta? Ortoped szakorvos? Tudom iszonyuan nez ki (plane, mert nekik tok termeszetellenes a tartas benne), de ha nagyobb a gond, akkor sokszor nem segit a torna eleget... Csiporontgen volt? Azon neztek Timinel a kotottseg okat es merteket es nalunk az alapjan mondtak, hogy a torna eleg lehet valoszinuleg... de az unokaocsemnel pl csak a terpesztartas segitett. Mondjuk tul sokaig nem kellett hordania szerencsere a nacit.

baratodildi

Sziasztok
Megérkeztünk, itthon vagyunk Édes hármasban :D
Csodálatos dolog!
Holnap jövök és mindent elmesélek ,mert van mit :shock:
Nagyon nem egyszerű az ami a kórházakba megy :roll:

Ja!
Egy kis módosítás a lányom súlyával kapcsolatban!
Nem 3350 hanem 3800grammal született és 56cm-el!
Amikor átvitték őt a műtőből a szülőszobába, megmérték még 1x ,mert a szülésznő érezte ,hogy túl nehéz ő a 3350-hez :D és akkor derült ki ,hogy jéééééé a műtőbe nem is jó a mérleg :shock:
Na ez csak egy a sok dologból ami történt velünk :D:D:D

Hatalmas Gratuláció az újdonsült Anyukáknak!
És kitartást a még pocakosoknak!

Kép
noki&potyi

Jó regelt!

Noki:

Szuper, hogy otthon vagytok.

Oui:

Gratulálok

Hurrá megint hétvége és apa itthon. Szülésnek semmi jele, már nem is idegesítem magam azon, hogy mikor szülök. Jön ha itt lesz az ideje. Gréti nagyon aktív sokat mocorog és sokat csuklik. Szóval ha így ficánkol gondolom nagyon jól elvan ott bent. Éjjel jól aludtam 2-szer voltam csak pipilni és 6-ig ment az alvás.

Jó hétvégét mindenkinek , babázóknak jó babázást, szülni akaróknak gyors szülést.
nikó

Hoztam pár képet, aztán indulok csavarogni. Levi most aludt el, tehát van 3 órám. Elmegyek Auchanba, mert apa nem talált tegnap hosszú ujjú body-t, aztán rájöttünk, hogy nem ártana az sem.

Szerintetek hol van a gyerekemen a 4,5 kiló (na jó, a fejét kivéve)? Most is 50-es rugiban van.
Kép

Ujjszopi
Kép

Összenőtt lábujjam
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és reggelre gennyes lett a köldökcsonk, pedig aztán este is úgy behintőztük. Apa jól szét meri húzni, én meg szórom. És persze szombat van :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsizsa, Oui
Sok szeretettel gratulálok!
Vendég

Gyerekek gyönyörűek!

Mi jól vagyunk! Már beállt a napirendünk :lol: :lol: :lol: :lol: (tápszerezés előnye :wink: )
Bömbi egyre kevesebbet bömbizik :lol: :lol: :lol: :lol:
És sokat, nagyokat csavaroghatunk már!

Bori
Elvileg lehetne kérni, de érte kell menni, nem adnak úgyse annyit, hogy elég legyen Bömbinek...

Emberek olyan hü...k tudnak lenni :evil:
Rózsaszín mintás a babakocsink, Villőn rózsaszínes ruci van...és megkérdezik, hogy "kisfiú????" :roll: :roll: :roll:
Nem vagyunk eléggé nőcisek????

Ildi
Mielőbbi gyógyulást Timinek!

Piroska
Én most kevesebb kiló vagyok, mint terhesség előtt voltam....

Linácska
Apa javaslata: alkohollal vagy betadinnal bőségesen mossátok le Levi köldökét. Utána dermaforin, és tegyetek rá steril gézlapot.
Vendég

Ágota: a bnőm kislányát is egyfolytában fiúnak nézik,pedig Ő is többször volt rózsaszinben.
Erre nem szoktakodafigyelni.

Noki:örülök,hogy otthon vagytok. Majd várjuk a beszámolót.

Lina:nagyon édes Levi.)
Vendég

Orew meg mindig nem irt. :roll: Mindjart dobok neki meg egy sms-t, mert ha meg nem szult, akkor szegeny ar tobb, mint 30 oraja a vajudoban van... Azert az nem annyira jo hely. :roll:

Noki:
Orulok, hogy itthon vagy.

Linacska:
:( Nem hangzik jol ez a koldok dolog. :(
Cukik a kepek!!! :)

bikmakk:
Ma? Nalad mizu? En semmit nem erzek, egesz ejjel aludtam. Ma van az eljegyzesi evfordulonk, hatha ez legalabb meghatja Robit. :roll:

agota:
Timit is sokszor fiunak neztek csak azert mert nagyon keves haja volt. :) Meg rozsaszin kisszoknyaban is. :roll: :lol: Mondjuk engem nem nagyon zavart, inkabb rohogtem rajta. :)

baratodildi

Sziasztok!

Oui,gratulálok Mira babához! :) Jó egészséget és sok sok tejcsikét! :)

Kata,huu tök jó,hogy indián ősei is vannak Milinek :) Irigy-irigy :P Nagyszülők,hogy érzik kint magukat?

Sissi,én hétfőre számítottam,hogy megcsinálja akkor,mert akkor szokott ügyeletben lenni is általában...de ragaszkodott a 19-20ához...gondolom azért,mert akkor már majdnem 39 hetesek leszünk...és hogy azért ne érkezzen sokkal előbb a bébikénk...
Igazándiból azért is keseredtem el,mert sztem nagy kihaltság lesz a hosszú hétvége miatt...

Ildi,hát szegény orew jól megszenved...reméljük hamarosan jelentkezik!!!
Timi nagyon pontos volt akkor,hogy még juni 30án megszületett :)
Én is hallottam már olyat akit császi után hamar hazapateroltak és bízok a babadömpingben :wink:

Lina,nagyon édes Levi,és milyen csöpp apa vállán :wink: A kis lábujjacskái meg zabálnivalók :D Hamar mész vásárolni,de tök jó,hogy bírod a tempót :wink:

Ágota,nálunk is előfordult,hogy Lucát fiúnak nézték,pedig tényleg feszt rózsaszínben volt :roll: De sztem ne is törődj velük :wink:

Noki,jó,hogy otthon vagytok! :) Gyere és mesélj ha lesz időd!Hogy telt az első éjszaka otthon?

Kép
Kép
tundi24

Ildi,használod az msn-ed?Mert felvettelek ám :wink:

Kép
Kép
tundi24

Ildi,
semmi, az égvilágon semmi...
És most nem is tudom: amíg nem ment el a nyákdugó, ne is számítsak szülésre??

Ma reggel fél 6 óta nem tudtam aludni, csak forgolódtam. 7 körül felkeltem, kitakarítottam a konyhát, és megfőztem az ebédet. Lezuhanyoztam, aztán visszafeküdtem, és aludtam még egy kicsit...

Danit nem hatja meg semmi... :)

Kép
bikmakk

Bikk makk:nem kell elmennie a nyákdugónak.Márknál még a magzatviz sem ment el.
Hátha Dani ma mégis látni akakr :wink: frukkolok,hogy úgy legyen.
Vendég

Bikmakk,
tudod mi a probléma??? Nem pucoltál ablakot a dokinál :lol:

Ágota,
beszéltem az újszülöttes ismerősömmel (ott dolgozik), kaptam hipermangán oldatot, köldökápoló pálcát, meg valami alkoholt. Azt mondták, előbb ki kell pezsegtetni a hiperollal, letakarítani ami kijöt, aztán az alkohollal kitörölni, és ha megszáradt, mehet rá a hintőpor. Remélem ma kijön a gyerekorvos is, aztán majd jól lemeózza, hogy mit csináltunk. Még alszik Levi, ha felkel, megcsináljuk a "műtétet".

Tündi,
hát muszáj menni, mert attól, hogy itthon ülök, nem erősödök vissza. Amúgy tegnap délutánra jött ki rajtam azt hiszem minden, Levi aludt, apa-Lili lovagolni volt, én meg hiradót akartam nézni, aztán valahogy beájultam, nem emlékszem semmire a hiradóból, mikor hazajöttek, akkor riadtam fel, rázott a hideg, fájt a fejem, nagyon nem volt jó. Ma már semmi. Pedig hajnal fél 4-től 5 percenként raktam vissza Levi szájába a cumit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Oui, gratulálok és sok boldogságot kívánok Mira bébihez! Aztán várjuk a részleteket!

Linácska :lol: :lol: Köszi a szüléstörténetet, azért nem semmi!!! :lol: :lol: Ez a visszaköszönő gén is nagyon kedves dolog. Levi nagggyon édi a képeken!! Gondolom, bele is szerelmesedtél hamar!!!

Na, végre visszaszivárognak az eltűnt babások!!! Jó olvasni, hogy már szopi, köldök, séti témáitok vannak. Most valahogy átlendülni látszik az arány, mi lettünk kevesebben, és persze nagggyon irigykedünk ám :roll: :roll:
tegnap korán szóltam, ma szinte semmit nem tudtam aludni, tiszta kómás vagyok. Mindenhogy kényelmetlen, csak állva jó, úgy meg ugye nehéz aludni :wink: :wink: . HÁnytam is, mert Zsigi úgy nyomta a gyomrom, iszonyat sok a savam... Sorolhatnám a nyűgjeimet. Fájás persze egy szál se... :wink: Néha úgy érzem, karácsonyig is bent lenne. :roll: :roll: :roll:

Rilla :lol: :lol: nyákdugó...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bikmakk,még a mai napnak messze nincs vége,úgyhogy jöhet még ma Dani baba :)

Lina,örülök,hogy ma már jobban vagy.Holnaptól meg érkeznek a látogatók?

Anna,panaszkodj csak nyugodtan..tegnap én is azt tettem :wink: és csütörtökig már egy hét sincs,úgyhogy tartsunk ki! :)

Jajj,azt hiszem még nem válaszoltam arra ki is lesz Lucával.APA :) De 20án jön anyósom,mert apa bulizni megy,megünneplik Zsombi születését.Én kértem tőle,hogy akkor menjen amikor mi a kórházban leszünk..Igaz nem tudom hogy fogja elaltatni Lucát anyós+hasonlók,de szerencsére mama is itt lesz,és ezért nyugodtabb vagyok,mert vele bármikor elalszik,meg fürdik,meg minden :) Ha meg anyós hazamegy gondolom pénteken(mert azt mondta ő több napra nem tud jönni :roll: ) akkor megint apán lesz a sor+a mamán :) Aztán remélem vasárnap délben meg már itthon dekkolunk :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

2in1 lányok, kitartás! A babák sokszor minden előjel nélkül egyszer csak jelzik, hogy itt az idő. Én is egy tök átlagos hétköznap este gondoltam éppen, hogy aznap sem történt semmi... erre éjjel arra ébredtem, hogy fááááááááj :)

Kiürült a lakás, anyukám elvitte Milut, apa dolgozik, végre kettesben vagyok a legifjabb szerelmemmel :)
Lina, én ugyanígy jártam este, beájulás, hidegrázás (érdekes, lázam nem volt, de izzadtam a takaró alatt) Attól féltem fel sem ébredek ha valamelyik gyereknek baja van éjszaka, úgyhogy szegény anyukám a gyerekszobában aludt a földön.
Nagyon nagy segítség, hogy itt van, ettől a fejfájástól rendesen be vagyok lassulva :(

Bali este 10-kor evett, és fél 5-kor ébredt először :D :D . Sikerült aludnom egy jót. Jó lenne, ha már összeszedhetném magam!

Oui, Zsizsa, gratulálok a babákhoz!
Vendég

na, egy múlt heti tatai kép...

Kép

legközelebb már csak Zsigiről teszek fel... :wink: :wink: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Lina, Cscsi,
Nekem tegnap előtt volt egy olyan fejgörcsöm és rosszullétem, hogy elkezdtem sírni tőle. A vérnyomásom is az egekben volt, nem is értettem, hogy a műtét után sem voltam annyira rosszul, mint akkor. Szerencsére azóta nem volt hasonló. Cscsi, vigyázz magadra, mert most már tényleg kellene kispasis találkozót is csinálnunk valamikor :)

Bikkmak, Madaran, Rilla,
kitartás!!!! Tényleg itt a vége nemsokára.

Tündi,
megértem, hogy előbb szeretted volna a műtétet, de biztosan jobb Zsombinak is, ha több időt tölthet odabent.

Ágota,
ezen a fiúnak nézik Villőt dolgon szerintem se bosszantsd magad. Tényleg nem ér meg annyit. Én még pocakosan voltam azon mindig kiakadva, amikor megkérdezte a szomszéd, hogy még egyben vagyok-e. Komolyan gondolkodtam rajta, hogy egyszer odavágom neki, hogy nem, csak azóta lenyeltem egyben egy görögdinnyét banyek, és ettől ekkora a hasam. Az emberek néha nagyon hülyék...

Noki,
vicces, hogy a szülőszobán rossz a mérleg, bár gondolom ezen akkor nem röhögtetek akkorát :)

Rólunk annyit, hogy kipróbáltam a védőnő módszerét, és hagytam Ábelt saját ritmusában ébredni éjszaka, és SIKER!! Egyrészt egy nyafi sem volt egész éjszaka, másrészt többet aludtunk, viszont Ábel is többet evett, mint amikor óramű pontossággal próbéltam felverni 3 óránként. Így volt, hogy több, volt hogy kevesebb volt az alvásidő, de sokkal nyugodtabb volt a gyerek is és én is. Az meg megnyugtat, hogy a szopi mennyisége is több lett így.

Adri

Kép
Kép
flake76

Oui
Gratulálok Mira babához !

Elég szűkszavú voltál, kicsit írhatnál többet magatokról ! :wink:

Bikmakk
Remélem nem kell már sokat várnod Dani babára, szorítok értetek !!

Tündi
Én a csütörtökömhöz ragaszkodnék szüléshez, ha lehetne kérnem ! :D

Noki
De jó, hogy itthon vagytok, várom a leveled ! :D

Madaran
Múlt héten még elég fent volt a pocid, nem ?

Linácska
Édes kis pufók Levi baba ! :D

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Köszönöm megint a válaszokat a kérdéseimre. :) Ezek szerint nem csak én idegenkedek ettől a gátmasszázs dologtól, ez azért megnyugtat.

Bár én nem igazán írtam idáig, de tuti én leszek az utolsó, aki itt megszül, mert én augusztus 31-re vagyok kiírva :) Addig még van több mint 2 hetem.

Én sem idegesítem magam azon hogy mikor fog megindulni, ha itt lesz az ideje, akkor úgyis kibújik. Én, ha 8-9 órákat alszom, akkor is nagyon fáradt vagyok, álmos, és képes vagyok délutánonként még 2 órákat szundítani. Pedig rendben van a vérképem és a vérnyomásom is. Ha ennél kevesebbet sikerül csak aludnom éjszaka, akkor meg egész nap csak ájuldozom. Ez az egy, ami hiányzik, hogy visszakapjam a régi erőmet/lendületemet.

Kép
tifa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?