Hali mindenkinek,
mi is hazatértünk, szuper volt minden, a gyerekek is nagyon élvezték, meg mi is!
Katlina, nekem 6 hetesen nem látta még a doki a petezsákot, sztem nincs semmi gond, nyugi! Holnap gyere a hírekkel!
Márti, nagyon szép helyen voltatok, nem semmi az a berendezés!
És tényleg sokat fogytál, gratulálok hozzá!
Remélem sikerül egy kicsit feltöltődnöd, kemény lehet így a meló...
Tocska, akiket én ismerek, és Erdődyt választották, mind meg vannak vele elégedve! Szóval hajrá!
Szia Vanda, nekem is DT a dokim, mindkét fiam nála szültem, nagyon pozitív a véleményem róla, emberileg-szakmailag is csupa jót mondhatok róla.
Judit, Niki: ISteni helyen voltatok, nagyon szuper programjaitok voltak! Kár, hogy Niki, haza kellett kicsit hamarabb jönnötök, remélem azóta jól vannak a csajok!
Melyikőtök volt a programszervező?
Olyan jól összeszokott csapat vagytok, jó lehetett!
Ildi, ne bánd Nimród haját, nagyon férfias lett így! Nekem tetszik, nagyon aranyos a rövid hajjal is!!! Meg hát praktikus, mert nem izzad annyira a kis feje ebben a melegben!
Olga, mi is voltunk veszprémben, hajókáztunk is, hasonló programjaink voltak!
Az első képen tűnt fel, hogy Balázs milyen hosszú, nagy fiú már!
tesódék is nagyon szépek, milyen nagy már Norbi!
Szami, nektek jó nyaralást, nagyon sűrű a nyaratok, tele élményekkel, utazásokkal!
Vera, egy barátnőm beszélt még nekem régebben arról, hogy ha frusztrált, zaklatott a gyermek, esetleg segíthet, ha sok-sok bábból neki kell kiválasztania kettőt, és a két kezével játszani valamilyen szerepet, jelenetet. Általában így ki tudják beszélni a problémáikat, kijátsszák magukból az esetleges feszültséget. És te is tájékozódhatsz róla, hogy mi nyomja a kis lelkét.
Rólunk: Bálint a Baécsin bemutatta oldalra forduló mutatványát, sőt, egyszer még tovább is fordult, hátról hasra, csak a kis kezét nem tudta kihúzni.
És egyszer az apjának még gurgulázós-kacagós-viháncolós mutatványt is bemutatott, nagyon édes volt!
Szabi is élvezte a Balcsit, a hajókázást, homokozást, esti sétákat, nem volt vele semmi gond! Nagyon ggyorsan eltelt a hét, bár kicsit tartottam tőle, de minden jól sült el!
A lellei strand nagyon szuper, hosszú homokos partja van, olyan, mint a tengerpart, és nagyon lassan mélyül a víz, igazi gyerekparadicsom! a boglári strandot is csak ajánlani tudom mindenkinek!
Keszthelyen is voltunk, őszintén szólva nagy csalódás, eléggé lepukkant, bár a Festetics-kastély nagyon szép!
Képeket majd este teszek, ha feltöltöttük őket!