Új privát üzeneted érkezett!

Üdv. mindenkinek!

Jó rég nem voltam megint, esélytelen a visszaolvasás. Kb. az előző 3 oldalt sikerült+a blogot megkukksiztam. Csini mennyasszonyka volt mindenki :)

Panndi, örülök, hogy sikerült kilábalnod, bizonyosan nagy erő és kitartás kellett hozzá!

Mozza,
mit nem adnék, ha Ákoskám is ilyen kertben játszadozhatna a csepeli dzsuva helyett :roll:
A múltkori oltásnál orvosi javaslatra én adtam fél kúpot hazaérkezéskor, egy felet pedig este. A dokker mondta, hogy fájdalomcsillapító is van benne, egyébiránt nekünk még így is volt hőemelkedésünk. Ebből kiindulva valószínűleg a következőnél is hallgatok a dokira, pedig higgyétek el, én sem preferálom a gyógyszereket, sőt...

Netti,
ha a DM-ben kiváltod a bababónuszt, abban van két 50%-os C&A kupon. Ilyen drágább ruháknál érdemes felhasználni. Én is épp egy farmerszeróra gyúrok :lol:

Kiru!
Gratula a kisfiadhoz! Nekünk az elhúzúdó sárgaság miatt volt labor kb. másfél hónapja, akkor volt vér+vizelet vizsgálat egyaránt. Szerencsére mindent rendben találtak és a sárgaság is lement pikk-pakkra.

Szofi,
halkan megjegyzem, hogy Bogi már foglalt, a sztriptíz Ákosnak szól, csak hát, az anyukája felpakol ilyen kompromittáló képeket a világhálóra. Azt hiszem el kell vele beszélgetnünk :lol: :lol: :lol:

KépKép
novygirl
 
 


Ja, az lemearadt, hogy a múlt hétvégi kiruccanásunk nagyon jól sikerült, mondhatni - az odaúttól eltekintve - zökkenőmentes volt. (Lezárták az autópályát, így jó sokára értünk le, egy szopit a kocsiban kellett megejteni.) Ákoskám tündérien viselkedett, egyáltalán nem zavarta meg a környezetváltozás. Ezene felbuzdulva, ma haza utazunk a szüleimhez Mohácsra :D Utoljára áprlisban voltam, már nagyon hiányzik minden és mindenki.

KépKép
novygirl
 
 


novygirl, azon mar tul vagyunk :lol: csak meg nagy ra! de majd beleno :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

sziasztok!

hírek: KicsiLili keljfeljancsinak érzi magát...meg ymindkét oldara a forgás, de visszafelé akkor a lendület hogy egyből a másik oldalon van...és ez ördögi kör...aztán sikít mert megunja... :D deolyan cuki..

Győr: szitáló eső...(de a frizurám még mindig szörnyű 8) :lol: )

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jaj azt elfelejtettem h Ancsit meg megműtötték....még tegnap,tudjátok még mindig vérzett.Azt hiszem nem ment minden simán,volt vmi komplikáció műtét közben...de remélem h minden oké már!Adtam Lócinak a fagyóból tejet,mert ugye nem szoptathat a műtét után,neki meg nincs annyi eltéve.Remélem megitta,még azt sem tudom :roll:
Szóval megadrukk Ancsiéknak meg Trixiéknek is!!!

annus11
 
 


Ó, szegény Ancsi! Remélem gyorsan felépül!

Na, semmi extra nem volt a Tescoban, de honnan volt ott ennyi unatkozó ember? :lol:

Nekünk meg mostanában nagyon rendes Marc boltozás közben: mindig bealszik, most is végig aludt.

Anita, igen, itt van Debrecenben és 180db Libero 2000 HUF. Én sem ismertem a Happyt, itt kérdeztem a csajoktól, azt mondták jó. Nekünk is bevált.

Niki, az én frizurám is elég szörnyű, ilyenkor már össze szoktam kötni! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci,micsoda??????180db liberó 2000-ért????na ne már.Én meg 80dbot veszek 3500ért.Mindig van nála???Vettél már tőle???
Ez durva.Kérek elérhetőséget,lécccciiii.
Köszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ugyanolyan csomagban????Bocsi,csak ez nekem hihetetlen.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza!
Hogy hogy hozzátok kimegy a doki?Nem szoktatok bejárni?Vagy ez vmi magándoki?


Na én a tescoban is bevásároltam Karcagon...majd azokat is fotózom,de most mostam őket...már 4 mosás lement...és még mindig megy a gép :roll: Igaz most szőnyeget mosok,amit Iza sikeresen lebüfizett reggel 8) Igaz én voltam a hülye,de mindegy :lol: :lol:

Vásárlásnál még elvan Iza,tescoban olyan síri csendben van!!!Nézelődik egyem meg!Amint kiérünk nyüszi.....


Jaj rengeteg a dolog ithon...takarítok is....már megvolt a portörlés meg ilyesmi,már csak porszívózni kéne....na meg a mi szobánk teljes generálra vár :? :lol:


Iza is huzogatja a ruháját!Szofinál is mondtam neki h nem szabad!Lehet ő Csaninak akart tetszeni :wink:

Amúgy mikor Rikivel talizott Iza :wink: kivettem a babakocsiból,mert Riki is Niki ölébe ült...erre elkezdett sírni 8) így visszatettem :wink: Én egyre töbet járok a hordozóval,most már jobban elvan benne!


Kiru!
Feltétlen kérdezd meg a dokit!Feleslegesen minek kínozni a gyerkőcöt stb :roll:

annus11
 
 


180db Libero 2000-ért???!!! Az nagyon jó ár érte. Még postával is megérné.

Rakok képet a pihiszékről használat közben:
Kép Hagyjatok TV-t nézni! Kép Tényleg érdekes ez a játék! Kép Na jó mosolygok, hogy te is örülj!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na, hülyeséget írtam. Bolti csomiban van. A 180 db nyilván 2 csomag, 2x90, ez 4000 pénz. A Happy 1500/csomag.
Én kezdetektől fogva tőle veszem. Úgy szoktam, hogy ha fogyóban van, akkor felhívom, hogy kéne.
Mindjárt kikeresem a számát és átküldöm. Tegnap még volt neki Libero, mert a Teszveszen is fent volt.

Kép

Kép
adraci
 
 


Hülye vagyok, Petyának jobbulást!!!!!!!!!!!!!!

Adraci, még így is jó ár, bár így postázva már nem érné meg. Debiben van a csaj?

Reny, Mira csodaszép és ahogy mosolyog!!!!

Anita, megértem, hogy kevés a pénz, a tesómék is azóta jöttek úgy ahogy helyre, hogy a sógornőm visszament dolgozni, de ott 3 gyerek mellett ez sem egyszerű. Danika 7!!!! éves volt, mire egyáltalán kapott állást, pedig mindent elvállalt volna. Mostanra már elég jó munkahelye van, kocsit is tudtak venni, úgy örülök neki!
Vendég
 


Na helló!

Hát igen, az én Csanim a nők bálványa. Iza néha titkolja vonzalmát, de Novygirl, ne is haragudj, ahhoz képest, hogy Bogi foglalt, a legutóbbi talin gátlástalanul kikezdett csanival! Nem tudom, ezt Ákos előtt hogy számolta el...? :wink: Milyen Mohács? Anyuék tegnap voltak a Szigetben fürdeni.

Dóri, ne zaklasd fel magad, halál felesleges! Inkább, ha van kedved, csináld velünk a testkontrollt. Én már nem akarok lefogyni (az úgyse sikerül, a kudarc meg nem kell), én csak fogyni akarok, és minden kiló sikerélmény. Meglátod, működik. Na?

Anikó, majd mondd el milyen volt a jóga!

Böbi, nagyon cuki a kabát, Reny, a Ti pihiszéketek is extra univerzális!

Kiru, mi is sárgaság miatt voltunk pisizacsira utalva. Jössz majd máskor is? Mesélj még magatokról! Huh, ez a term. szülés kemény lehett! Én a 3050 gr-ot se sírom vissza! :lol:

Anita, hát én is csak azt tudom mondani, hogy Pesten mindig akad valami...Már írtam, de szerintem először ki kellene nézni a férjednek állást, ő készítsen mindent elő, és csak ha minden ok, akkor kövessétek Ti a lányokkal.
Mivel foglalkozik a férjed? Csak hogy milyen állások jöhetnének szóba, azért kérdem.

Na puszi lányok!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mira nagyon nagy,és milyen édesen mosolyog.
Adraci értem,hát még így is megéri.Postáz is???Már csak azt kéne tudnom mekkora kellene.Mert a 3-as Huggies nagyon nagy ránk,de nem tom a Liberónak mekkora a 3-a.Te ugye a 3-ast írtad??Bár már szerintem az kéne. :roll:
Annus jó takarítást!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jajj, nekem is a lányeg!!!%! Ancsikának és Petyának nagyon sok szeretettel kívánunk mielőbbi jobbulást! Szorítunk nagyon! +++++

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Reny, Mira GYÖNYÖRŰ, ahogy mosolyog!!!! Gondolom az egyik kedvenc kép :wink:

Anita, egyszer lent, de aztán fent :wink: Eljön a ti időtök is. Nagyon szeretitek egymást és mindannyian egészségesek vagytok. Tudod, a pohár félig tele van :) Bár meg kell mondjam, megemelem a kalapom előttetek, nem egyszerű hónapról hónapra őrlődni...Férjednek milyen szakmái vannak?

Akkor ezek szerint csak az én térdem selejtes? Senkinek nem fáj? Hát? Gerinc?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szofi mi is úgy gondolnánk,a semmibe azért nem indulunk el.Huh,férjem szakmailag elég sok mindent csinál.Hegesztő,mezőgazdasági gépszerelő,gépüzemeltető,mezőőr.Na meg a számtech,csak arról sajna nincs papír. :roll:
Lányok én nagyon nagy bajban vok,le sem merem írni.Aug 6-án meg kellett volna jönnie,szülés óta most 3-ik alkalommal,de még semmi.Minden nap görcsölget a hasam,de ennyi.Védekezni....hát volt óvszerrel is,de volt olyan is mikor megszakítással.Én marha.Most kövezzetek meg,de még nem akarok babát.Én már bele vok betegedve.Vagy lehet menstruációs zavar?Hétfőig adtam magamnak időt,ha nem jön meg tesztelek.Szerintetek????Már belebolondulok.Még egyszer most nem tudnám végigcsinálni.Főleg hogy bizti feküdnöm kéne.Á,bele sem merek gondolni.
Bocsi hogy leírtam,de már totál ki vok.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Szofi,Gyöngyi köszönöm a bíztató szavakat!!!
Nekem nem fáj semmim.
Ancsikának mielőbbi gyógyulást!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudok visszaolvasni most... :(
SOS help!
Mellgyulladásom van :( 39 fokos láz, hidegrázás, izzadok mint a paci..... most gyakran kell etetnem, fejnem, de vajon milyen gyakran? És borogassam, de milyen vízzel? A háziorvosom nem volt a helyzet magaslatán a témában..

De legalább nem vírus, és Marci baba nem tudja lekapni, mert nincs mit:) Kúrálom magam, hogy a talit meg tudjuk hétfőn tartani....
Augmentint most szedtem be az elsőt...
Bármi hazsnálható jó tanácsot szivesen fogadok tőletek.. Volt már valakinek ilyen?
vanni
 
 


Anita, ment privi!
Nemtom, nekem még nem jött meg, de nem lehet, hogy szülés után kell egy kis idő, amíg újra kialakul és beáll a normális menstruációs ciklus? De jelenleg még nem lehet kideríteni akármi is van.

Gyöngyi, nekem pár hete fájt a hátam a gyerek emelgetéstől, aztán egyszer csak eltűnt. Tudtam én, hogy hozzászokok! :lol:
A térdem meg eddig is fájt pl. hosszú túrák, séták után, de időnként alkalmaztam 1 kúrára elegendő Dona port, abban van jó sok glükozamin-szulfát és utána 1 évig nem fájt. Terhesség és szopcsi alatt ezt nem javallják, ilyenkor kis Fastum gél megoldja a dolgot.

Kép

Kép
adraci
 
 


vanni, nekem a hideg borogatas volt jo, bioptron lampa nincs? vagy ismerosnek esetleg akitol kolcson tudnad kerni? helyre hozna pikkpakk az tuti ..

Anita, sztem lehet siman meg h mzavar is. bar azert tesztelj..... :? en megertelek teljes mertekben!!!

Reny, Mira nagyon szep!!!! az a mosoly :wink: tuti a szek is,akkor bejon neki ahogy latom :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Vanni, jobbulást! Tapasztalatom nincs, de úgy rémlik, mintha Dórinak lett volna ilyen az első babánál!

Anita, nyugi, szerintem semmi baj nincs!!!! Még biztos nem állt be teljesen a rend! A lényeg, hogy védekeztetek, akár így, akár úgy, de vigyáztatok! Fel a fejjel, drukkolok!

Gyöngyi, ahogy írod, az egészség a legeslegfontosabb. Pont ma kaptam egy megrázó hírt, ilyenkor mindig átértékelem az életemet....
Vendég
 


Basszus Vanni, én azt hittem, hogy mellgyulladás csak szülés után kis ideig léphet fel... :? Ilyenkor már mitől van :?:

Kép

Kép
adraci
 
 


Vanni,sajnálom.Nekem nem volt,de uncsimnak igen,ő már ott járt lehet műtik.De a védőnő kimaszirozta,kifejte neki.Hát nem tom.
Adraci köszi,olvastam.Én is remélem az van,amit írtál.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Gyongyi, nekem faj a hatam tobbszor. Boro nehez :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


felkelt manó,majd jövök

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Vanni!

Jaj,semmi ötletem....talira csak hétfőn tudom mondani h tudunk e menni...remélem Iza nem lesz nagyon nyügi a foga miatt...nem akarom h ott üvöltsön :roll:

Anita!
Hmmmmm,talán csak vmi zavar....ha meg nem...hát..... :roll:
Én is akartam kérdezni h mivel foglalkozik aférjed,Karcagon nem néztetek körül?Bár tudom ott se sok a munka.Vagy Szolnokon,Debreceben?Az közelebb van mint Pest,és talán van vmi...bár nem sok esély van rá.Esetleg a vasútnál nem próbálkozott?Igaz mindig leépítés van,de pl a férjemékhez se ártana pár új ember...aki dolgozik is,és nem részegen megy be meg hasonló :evil: Amúgy őt is akkor vették fel mikor azt lehetett hallani mindenhol h leépítés van....


Jópofa ez a pihiszék!És látom a leányzó is élvezi! :wink: Én most etetőszékben gondolkozom....mi lenne az ideális???Kevés a helyünk,tesómék hiperszónikus etetőszéke nem hiszem h elférne.....

annus11
 
 


Az etetoszeken en is gondolkodtam mar, de nekem nagyon nem tetszenek ezek az oriasi hiperszuper darabok :D el se tudom kepzelni h hasznos lehet e. ez persze nem azt jelenti h nem az.
Nekem jobb tetszene vmi egyszeru, mondjuk fabol.....

Netti
Kép
maumau
 
 


Vanni,nekem volt,de elég enyhe,nem kaptam gyógyit.Homeos krémet kaptam,ami gyulladás csökkentő, meg Bioptron lámpázni kellett.Nekem az teljesen elmulasztotta.
Anita,szerintem sincs gáz.De szerintem tesztelj egyet, hogy megnyugodj.És szerintem ne várj hétfőig!!!!Ne akarj hétvégén idegeskedni!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus, nekünk nagy etetőszékünk van, ha esetleg emlékszel rá, de én nagyon szeretem a mai napig. Amikor vettem, én is nehezen döntöttem, mert tetszett az a fa is, amit később szét lehet szedni, de abba már csak akkor lehet beletenni a babát, ha stabilan ül.
Sokan ajánlották még az ikeás nagyon olcsó etetőszéket, de nekem az nem tetszett.
Úgyhogy ahányan vagyunk, annyiféle etetőszéket fogunk írni! :lol:
Vendég
 


Netti, hasznos! :wink: Könnyen tisztítható, dönthető, amire ritkán volt szükség, de ha igen, jól jött, gurul, így oda tudtuk húzni az asztalhoz, ha együtt vacsiztunk. Ezen kívül többféle magasságba állítható, spec azt nem használtam ki.
Én nem a pihenőszékben tervezem, hogy elkezdem etetni Iringót, hanem ebben. 4-5 hónaposan meg még nem lehet a fába betenni (bár úgy tudom, már abból is van dönthető)
na ennyi, én többet nem nyilatkozok az etetőszék témához! :lol:
Vendég
 


Hali!
Még megvagyok, csak időm nincs...

Vanni!
Nekem nagyon soxor volt, hetente.. most is... pedig kedden múlt el...
Megoldás: gyakori szoptatás, akár óránként! Először a gyulladt mellre tedd rá! Utána fejés! MELEGVIZES borogatás, a hidegtől apad a tej! Én borogatásban aludtam :( Pelust forróvízzel átöblitettem és rátettem. Hoemos bogyó is van, többféle, gyógyszertárban mondd meg, pontosan mi bajod és adnak.
Csomók is vannak? Nekem nem csomók voltak, hanem tenyérnyi kötegek... Úgy kell szoptatni, hogy a baba álla a csomó felé nézzen! Pl. volt olyan, hogy feküdtünk egymás mellett, csak A gyerkőc lába nem lefele, hanem felfele állt :) Meg négykézláb, mert ha lógatod, jobban ürül! Nekem 2-3 nap alatt szokott elmúlni :( Lényeg, hogy kezeld, nehogy tályog legyen! PluszNEM SZABAD MASSZIROZNI!!! Bemegy a szövetek közé a tej és steril gyulladást okoz!!!
Amit lehet helyette: meleg vizes zuhany, akár minden szopi előtt. Énnehéz eset vagyok, de ezek bejöttek ;) Jobbulást!
Bioptron lámpa ezen nem segit!
Antibigyót szedd!
Vendég
 


Böbi!
őőőőő,dobnál róla képet??? :oops: nem igazán figyeltem az etetőszéket 8) :lol: Hát gondolom h ahányna vagyunk annyi féle etetőszékünk lesz :lol: De a tapasztalatokra,ötletkre kíváncsi vagyok nagyon!!!


Iza épp a hordozóban ücsörög,nézi a száradó ruhákat,egyem is meg!Én meg addig a szobájában takarítgatok! :arrow:

annus11
 
 


Petrus, de jó, hogy írtál!

Annus, amint tudok, dobok, csak a másik gépemen vannak a régi képek, de azon meg nincs net! :roll: Úgyhogy pendrive-val át kell hoznom erre, ami apánál van, de dobok, persze!
Vendég
 


Köszi a dicséreteket, dagad a mellem. :lol: :lol:

Petyának mielőbbi gyógyulást! Nekem is volt vesemedence gyulladásom, bár én kicsit nagyobb voltam már akkor 5 év körül lehettem. 2 hét kórház volt.

Anita! Mensi csúszás, elmaradás szopi alatt simán belefér. Bár én nem merném megszakítással csinálni. Simán összejöhet úgy a kistesó.

Olvasok tovább, még nem értem a végére.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Petrus,nekem pedig segített!!!!!És nem magam találtam ki,hanem nőgyógyász-onkológusnál voltam vele,és ő javasolta.A masszírt ő is mondta,hogy ne.De nekem ilyen,hogy fejés,meleg víz,különböző testhelyzetek olyanok voltak,mint halottnak a csók. De nekem csomó volt.Kemény,jól körülhatárolható csomó és az gyulladt be.
De eszerint ebben is ahány ember,annyi módszer.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Petrus! Jó, hogy leírtad ezeket. Sokunknak szüksége lehet még rá. Nekem Akkor volt mellgyuszim amikor Amina 1 éves volt és már alig szopizott.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jaj én meg csak mosok meg mosok...de hogy hova terítem ami most benne vana gépben :shock: Elfelejtettem h véges a szárítóm....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁmajd fogom vagy passz! 8)

annus11
 
 


Hat nekem az valt be amit irtam,szoval ahany ember ... :)
apadni se apadt a tejem :D
sot ezek utan ment feljebb a mennyiseg.

Bobi, engem is erdekelne kep az etetoszekrol! nekem tenyleg nem tetszenek a nagyok,de ha hasznos akkor midenkepp. Tulkepp nem csak azt kell nezni h tetszen :lol:
azt pl nem is tudtam h amikor nem ul "stabilan" lehet mar benne etetni! mondjuk meg nem is olvastam utana ezeknek :roll:
de mostmar ERDEKEL nagyon :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Vannikám, basszus! nekem még a kórházban a Garmastan kenőcsöt mondták... Nem tudom, hogy Petrus ajánlja-e...
Én is azt hittem, hogy már nem lehet kapni, bakker. Valami megelőzési mód van? Vagy mitől alakul ez ki egyáltalán?

Böbi, írd le priviben milyen rossz hírt kaptál. Persze, csak ha szeretnéd leírni valakinek. Mondjuk nekem...?

Gyöngyi, nekem a hátam, derekam fáj nagyon ritkán, ha sokat van kézben Csani. Meg érdekes, de reggel, mikor ráállok először, a lábfejem...

Anita, írok privit!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nekünk ilyen etetőszékünk van,csak 3 évvel ezelőtti szín.Majd később dobok képet.
Lányok köszi,már jobban vok,hogy írtatok.Hát tesztet csak holnap hétfőn tok venni,itt már nincs ma.
Reny,már nem szoptatok.Sajna már tom hogy néha sem kellett volna így védekezni,de hát.....meg ugye az uram jön a dumával hogy ne izguljak,más évekig így csinálja.Hát nem tom...
Megyünk sétálni.
Szofi nézem...

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita, privi ment! Puszi!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ja amióta Izának jön afoga,jobban szeret cumisüvegből inni :roll: Gondolom annak keményebb a feje és az is dörzsöli vagy nem tudom.eddig ilyen baj nem volt....A végén majd én is fejhetem és adhatom neki üvegből...mert amúgy megissza,csak ha cicizik akkor van h kevesebbet eszik,pedig van még benne,azt játsza h ki be kapja a cicit....ez se volt eddig,aztán sír :roll: Volt vkinek ilyen?Remélem h nem vmi cumizavar,de mért most jönne ki ha eddig nem volt ilyen????

Ja nekem mindenem fáj amióta megszültem,leginkább a derekam.Meg nekem is a talpam,pontosabban az egész lábfejem,reggel alig tudok ráállni....A térdem nem fáj 8)

annus11
 
 


Anita de aranyos vagy :lol: Férjed látom nem egy aggódós fajta!Mondjuk nálunk akár jöhetne is,de telefonon át ugye nem lehetek terhes?! 8) :lol:
Már egyáltalán nem szoptatsz?Nem is tudtam,azt hittem h van még vmennyi.Akkor nálad pláne van esély,de reméljük h csak késik!Számtalan oka lehet amiatt nem jön meg,a baba csak az egyik lehetőség :wink: Szóval nyugi!!!!

annus11
 
 


Mellgyulladás:
nagyon köszönöm a tanácsokat! Akkor most melegborogatok, és gyakran szoptatok, plusz fejem a gyulladtat... brrr tályog... csdak nem lesz belőle az... de a lázam durva, most is 38.0 algopirinnel... és piros a cickó fele....
Szofi, hogy mitől? nem tudom, de az LLI-s füzetben sok mindent írnak... kimerültség első jele, vagy nem elég gyakori ürítés, vagy helytelen mellre tétel...

Mau, szerzek Bioptron lámpát...
vanni
 
 


Annus, nálunk Csani (főleg este) szokott ilyet játszani, hogy forgatja a fejét, kiköpi, aztán bekapja a cicit, szav kettőt, újra kiköpi, aztán beidegesedik, és bőg. Én ezt eddig két (a fogzástól és a cumizavartól független) okra tudtam visszavezetni:
- böfiznie kell
- nem jön elég gyorsan a tejci már este

Anita, nem tud az urad szerezni vmi ügyeletes gyógyiból tesztet, hogy ne kelljen hétfőig izgulni??

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus, Boro is ezt csinalja, de csak miota gondjai vannak az inyevel a fogacska miatt.. pedig o az elejetol fogva cumisuvegezik is. eloszor a viz miatt, majd ugye a potlas miatt is! de nem volt vele gond. csak 3napja szorakozik velem :roll: sztem csak kenyelmesebb most neki az uvegbol.. :roll: en ezt latom rajta. szoval biztosan ez a gond legalabbis nalunk!

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus,há tazért Sanyi is be van.....szóval,aggódik ő,csak engem nyugtat.De azt mondja bármi legyen is,szeret és mellettem van!!!
Szofi írtam,köszönömÍ!!!!!!!!!!!
Na megyek,úgy látszik a cumi most nem köti le!!!
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát inkább az lehet amit Netti is ír,persze este lassabban indul be,de eddig mindig kiszívta...most meg este csak akkor szívja ha már előtte beetettem egy adaggal.....cselezek én is :roll: :wink:

És te mit csinálsz Netti?Adsz neki tápit ha nem szívja vagy mi?Mert pl én mindjárt lefejem amit most nem szívott ki...jó lesz estére.....


Anita!Tudom hülye kérdés,de megtartanátok? :oops:

annus11
 
 


Szofi,hát én mondtam hogy ne menjen.tartok tőle.meg hannával 4én neg volt,9én meg pozitív.ezért is várok.
közben fogom hannit és dumál a monitornak.mnnénk ki,de vacakol az eső. :twisted:
Annus,telefonon :lol: :lol:
á,most is fáj a hasam.....amúgy mostanában elég sukkos vok,úgy tom lehet attól is.
haláli ez a nő.már totál ideges.eszi az öklét,most elvette és keresi :lol:
na tényleg lépek
puszi és köszönök mindent!!!!!!!!!!!!!!!4

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: