Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok mamik!
Én kifejezetten örülök a hidegfrontnak!
Szabcsi, én vagyok a citromfagyi-gyáros :)
Vadszi, én eddig mindegyik terhességnek a legelején hánytam egyszer, amikor épp hogy megtudtam, hogy baba van. Négyeskével ez is elmaradt! Mint a kávé-undor :o
Angie, én már behúzni se tudom a hasamat! Tegnap elmentem a DM-be a gyerekeknek vitamint venni. Ott dolgozik egy ismerősöm. Mi volt a "szia" után a következő mondata?
"Mi van veled, csak nem jön a negyedik???" :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Mikor mondtam, hogy "de igen", kb ilyen fejet vágott:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Egyébként azt vettem észre, hogy leginkább az egy gyerekesek csodálkoznak.
És akkor jön az ilyen szöveg, hogy
"Nyertetek a lottón?"
"Jól átgondoltad?"
"Hogy fogod bírni???"
Az eddigi csúcs beszólás, amit ráadásul a harmadiknál mondott egy kedves ismerős:
"És mit fogsz csinálni a három gyerekkel???" (megjegyzem, egy darab gyereke van és annak is egy darab gyereke).
Na mindegy. Szoval itt nálunk a családon és a gyülekezeten kívül mindenki ufónak néz, hogy NÉGY gyerek...
Na meg még érdekes módon :) a kismamák máshogy állnak a dologhoz.
Szoval most már én se nagyon tagadhatom le. Engem csak az "zavar", ha utána rögtön meg is kérdezik, hogy hány hetes. Mert ugye tökre látszik és akkor mondom, hogy hát 9 hetes.... akkor csak néznek, hogy azt hitték, legalább 3-4 hónapos :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Bár nálam közrejátszik az is, hogy eleve felszedtem 6 kilót, mielőtt terhes lettem.... :cry: Na mindegy.
Vendég
 


vadszi írta:Egyébként szedem a magne B6-ot de nem hiszem, hogy sokat ér.

Azt én lábgörcsre és a has keményedésére szedtem.
vadszi írta: úgy izgulok, már 9 hetes vagyok.
A múltkor idáig már nem jutottam el. :D :D :D

ugye hogy telik az idő??? Nekem most gyorsan megy!!! Ja, szeptember 4-én megyek dokibához! Kimosakodom magam nála, biztos megérti, hogy nem várhattam a 12. hétig az első vizsgálatokkal, míg Ő szabin volt...
Vendég
 


Nekem szerintem még nem látszik, vagyis én nem látom!
Amúgy rajtam, van mit fogni alapból is, tehát lehet azért! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 

 
 

Na jó, nem értem ezt a vonalzót! Az előbb, azt írta, március 20 és 8 hetes 5 napos vagyok. Átjavítom márc. 19-re, hogy 8+6-ot mutasson, erre most meg 9 hetest mutat. Vadszi akkor neked hogyhogy 8+6-ot mutat? Ez is nagyonbabás!
Vendég
 


Képzeljétek el tegnap mit találtam, miközben a régi orvosi papírjaim rendezgettem.
Anyukám szüléséről a zárójelentést, mikor engem szült.
Le volt írva, hogy a 11. héttől Nospat szedett, és E vitamint, úgyhogy a görcsölgetést valószínűleg tőle örököltem. És a 39. héten spontán születtem.
Tök jó volt ezt olvasni! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Vivi, én is 8 hetes és 1 napos vagyok, és mégis 8 heteset ír, mikor pedig pont 8 hetes voltam, akkor pedig 7 hetes és 6 napost írt.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Csak nem értem, hogy kettesével tud számolni? Egy napot írok visszább és 2 nappal ír korábbit...
Vendég
 


Vivi!
Jaj, én is mindig legalább 3-ra vágytam, de kicsit későn találtam rá a férjemre, és nem is egyből jönnek a gyerkőcök nálunk, úgyhogy kifutottam az időből. De ismerős ez a hozzáállás. Ma már az anyagiakhoz igazítják a gyerekvállalást, ami nem is lenne baj, csakhogy ma az anyagi háttér limit igen magasan áll sok embernél. Férjeddel a KEGY.ből ismeritek egymást? Kovács Kálmánt ismered? Julcsi a felesége, és Timósok, vagy FÉK-esek. A negyedik gyereknél nem is csoda, hogy már ekkora pocakod van. Én még fel bírom húzni a nadrágjaimat, szoknyáimat, és még nem is szorítanak. Igaz, amúgy is streccs párti vagyok, és minden tud egy kicsit nyúlni. Teljesen én sem tudom behúzni a hasam, de legalább nem olyan feltűnő.
A picibaba-s vonalzónál is egy nappal többet kellett írjak, hogy pontos legyen, mert nem jól számolta ki.

Nekem elég lassan telik az idő a barnázgatás miatt, de azért jó látni, hogy már lassan 10 hetes leszek. Még két hetet kell kibírni, és akkor a lepény szépen átveszi a funkciót, és a talán a pecsételés is megszűnik. És kezdődhet a felhőtlen második harmad!!! Alig várom!!!
Vendég
 


Szabccsi!
Írj egy nappal későbbi várható születési napot, és akkor jól fogja számolni. Én ezt a trükköt használtam. Úgy látszik, ez a módszer a nagyonbabá-nál már nem jön be.
Vendég
 


Vivi az én vonalzom is meg van bolondulva.
Most se mutat jót, azért raktam mögé a +1 nap-ot
De érdekes észrevettem, hogy van amikor jót mutat. Aztán fél óra múlva már nem jó, le van maradva. Én sem értem igazán, hogy van ez.

Hát nekem még nem látszik semmi.
Gondolam azért, mert elöször is 1. gyerek
másodszor is azért, mert tisztes súlytöbblettel indulok neki a dolognak. Bár én soha nem voltam sovány.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Vivi: most jut eszembe, miért mutasson 8+6-ot? hiszen mi ma vagyunk 9 hetesek. (legalábbis én a naptár szerint)

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


nekem is látszik, és kicsit már szorítanak a nadrágok. De mivel én sem vagyok egy nádszál, ezért inkább csak úgy tűnik, mintha csak simán meghíztam volna, amin a kolléganőim valószínüleg nem is csodálkoznak, mert mostanában egyfolytában eszem. :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


sziasztok kismamik

kérlek 12 hét előttiek ne izguljatok, minden rendben lesz!!!!
persze ilyenkor még megvan az esélye, hogy elmegy a baba, de ha jönnie kell, akkor jönni fog. És ezt biztosan érzitek ti is.
Külön gratula a 3.,4. babásoknak, én nem tudom elképzelni, hogy nekem ennyi picúrom legyen, én is egyedül voltam. De biztosan csodálatos, az unokatesómék is hárman vannak. Valószínű, hogy aki nagy családból jön, az nagyobb eséllyel alapít majd nagy családot.
Én amúgy is az a típus vagyok aki inkább szeretek kettesben beszélgetni az emberekkel, mint nagy társaságban sokszor felszólalni. Persze azért szoktam, nem erről van szó, de valahogy jobban oda tudok figyelni egy emberre, mint többre egyszerre. Mélyebb a figyelem, tudok csak rá koncentrálni, ráhangolódni. Szerintem ez a gyerektémával is így lesz. (most leszámítva a jelenlegi pasi sztori, mert a jövőt senki nem tudja.....)

a védőnénim azt mondta, ha megvannak a laborok, fel kell menjek a házidokihoz ekg-re. De múltkor 2 óra várakozás után,még a laborok előtt elküldött. Hívtam őket, de nem veszik fel. Szerintetek?
Bár szerintem ma úgyis felmegyek. Túl szeretnék lenni már a vizsgálatokon.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!
Kép
yilonne
 
 


Yilonne: bocsi, hogy rákérdeztem! Nem semmi a dolog... :shock:

Angie: köszönöm kérdésedet, én tök jól bírom! :) Csak émelygés van, de még a tűrhető-bírható kategórián belül, a fáradtság kezd elmúlóban lenni, néha a mellem kicsit fáj, de ennyi. Hányni nem hánytam, remélem már nem is fogok, Lillussal sem hánytam szerencsére.
Kívánósságom az viszont nagyon van! :) Persze, mire a férjem vesz valami finomságot, addigra már nem kell... Tele van már a szekrény sós, meg édes vackokkal, de most éppen egyik sem csúszik... Viszont jó sokáig ettem-ittam citromot, az nagyon jól esett! :) Lehet, hogy C-vitamin hiányom van? :)

Rám is furán néznek, mikor elárulom, hogy 4-et szeretnénk. :) Mondjuk mi úgy tervezzük, hogy a második és a harmadik között lesz egy nagyobb szünet (5-6év), még akkor is csak 31 leszek, mire "nekivágunk" a harmadiknak. A harmadik-negyedik között meg szintén kb 2 év különbséget tervezünk. :)

Ilyen volt tegnap a Kisbabám: (olyan, mint egy gumimaci :D)

Kép

És kedden kinyílt a vonalzómon a 3. virág, beléptem a 3. hónapba! :) Hihetetlen, hogy már csak 7 hónap van hátra... Mindjárt vége az első trimeszternek... :shock: :D

ercsi_3
 
 


ercsi
semmi gond:)
édes a picúrod... aprócska

én is akarok képeeeeeet!!!!!! ....hmmm....szeretnék
Kép
yilonne
 
 


ááá ma reggel eszméltem hogy a CRL az ülőmagasság...tehát csak a feje búbjától a popsiáig 55mm és a combocskája 8mm ez pont a fele a melkkas(16mm) és a fej(16,2) átmérőjének... ez normális?
mindegy...lerajzoltam papírra.... hatalmas gyerekem vaaaaan:D:D:D:D:D:D:D:D
Kép
yilonne
 
 


Ercsi!
Jaj de édes gumimacid van!! Akkor az enyém is kb ilyen, hiszen mi majdnem egyidősek vagyunk, 2 nap különbségges az én javamra. Én is úgy vagyok, hogy mindig megkívánok valamit, de mire beszerzem, már rá se bírok nézni. Én nagy fagyis vagyok, és hiába hozza a férjem a fincsi fagyikat, végül ő eszi meg, mert valahogy nem kívánom. De ez jó, mert van legalább valami jel, ami eltér a normál megszokottól. Mondjuk, én émelygek, és ég a gyomrom egyszerre, és azt hiszem, ebből a kettőből inkább a gyomorégés a rosszabb.

Ilona!
Te hamarosan betöltöd a bűvös 12 hetet. De jó! Mi meg megyünk utánad :)
Vendég
 


Ilona!
Aranyos vagy :lol: Persze, hogy normális!!! A baba, amikor megszületik, is még mindene aránytalan (nézd csak Ercsi babájának stárfotóját). A feje aránytalanul nagy a testéhez képest, és soká alakul ki az arányos testalkat. A 2 éves és 4 hónapos fiam keze még mindig nem ér el a fenekéig, így nem is tudja magának megtörölni :lol: :lol: pedig szegénykém nagyon igyekszik :lol: :lol: (mondjuk, még ilyen fokú kézügyessége sincs egy ekkora gyereknek).
55 mm! tényleg óriás!
Vendég
 


na gyerekek, örömmel jelentem így az első trimeszter legvégén megvolt az első hányás!!!!
undi

Kép
yilonne
 
 


Mi is azzal "cukkoltuk" Lilut mikor megszületett (már amennyire egy újszülöttet lehet cukkolni :D:D:D), hogy tapsoljon a feje felett :D Mert ugye akkor még nem ér össze a keze... De mostanra már azért nagyon kikupálódott ;)

Tegnap este én is azt nézegettem az ujjaim között, hogy mennyi lehet az a 27,1mm... :)

ercsi_3
 
 


ercsi
csodálatosak Lillus képei:D

lerajzoltam méretarányosan szemből és oldalról, hogy milyen lehet Manócska
és ezennel megcáfolnám a darwini evolúciót. Nem a majmoktól származunk, hanem az ufóktól. Ez most már teljesen biztos. Már az ultrahangon is gyanús volt, pont olyan volt a feje, mint a kis zöld emberkéknek a tv-ben.
Jó, jó tudom, ilyenkor más arányokkal rendelkeznek, mint majd felnőtt korukban. De az a mini combocska akkor is furcsa volt elsőre.

be vagyok zsongggvaaaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
yilonne
 
 


yilonne :)
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak "Nyuszigabival" 2. kisfiam nála született, hüvelyi úton (az 1. csaszival, ezért érdekes ez a hüvelyi dolog) Végig a terhesség alatt nagyon figyelmes volt, igazából nem az a poénkodós tipus, de ha kérdésem van, bármikor bármire válaszolt.
11-re a magánrendelőjébe mész? Már olyan korán is rendel? Vagy a Fehérvári u-ba? Mert ott lehet, hogy tud adni képet, én ott még sosem voltam, csak a magánrendelőjében, és persze a kh-ban.
És micsoda mázlista, hogy csak most hánysz. Én minden nap rókázok :evil:

vivi :)
igen, szentimrés vagyok, Csongorom legalábbis ott született és most is most is ott szeretnék szülni. Most vagyok 7+5. :)

angie :)
24-e után (remélhetőleg minden rendben lesz) betehetsz a tábliba, majd küldöm az adatokat. Lesz majd egy javaslatom is, igaz, még messze vagyunk, de sztem előbb-utóbb egy babanév oszlopot is lehetne biggyeszteni a sorok végére (mármint hogy ki mit tervez) és sorszám sztem sem kell, de ez már lényegtelen. :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


minyu

11re a fevérváriba megyek
az szuper, ha császár után sikerült természetesen a második
nagyon gratula neked meg a dokinak is
már várom nagyon a találkozást, kíváncsi vagyok a dokibácsira:)
jó lenne, ha megtalálnánk a közös hangot, és nem kellene keresgélnem tovább

pusz mindenkinek
Kép
yilonne
 
 


Minyu!
Azt már írtam, hogy lesz egy vagy két oszlop, ha majd kezd kiderülni, hogy milyen neműek a babák. Egyik a nem a másik a választott név. De azzal még várok, mert így is olyan kicsibe lehet feltenni, és akkor a plusz oszlopoktól még kisebb lenne.
A sorszámot majd kiveszem, csak azért tettem be, hogy lássuk, hogy milyen szépen nő a létszám. Persze, egy idő után stagnálni fog, így nem lesz rá szükség. Te, jól emlékszem, informatikus vagy? Tényleg szívesen átadom neked a táblát, ha van rá kapacitásod. Biztos, sokkal többet ki tudnál hozni belőle.
Vendég
 


Angie, de ismerem Kálmánt és a feleségét is :)
Nem, én előtte nem a Kegy-be jártam, és hát a férjem nem volt még hívő, mikor megismertem...
Ő egy Prochrist-es héten tért meg!
Azóta járunk a Kegy-be, előtte hébe-hóba a Golgotába jártunk.
Vendég
 


Vadszi, nekem kéne 8+6 ot mutasson, de ha előrébb állítom, 9 hetest ír, ha vissza, 8+5 öt. 8+6 nem létezik. Mindegy, én holnap leszek 9 hetes.
Vendég
 


:) Nálunk is ez a helyzet a férjemmel :)
Ha látod Kálmánt, mond, hogy üdvözlöm (kollégák voltunk az alapítványnál)
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors leszek és rövid, mert Apa már tűkön ül :wink:mert indulnánk Aggtelekre.

Voltam ma laborvizsgálaton, túl vagyok a vérvételeken, a terheléses cukron, a kenet vételeken, és az egyéb finomságokon :wink:
Találkoztam a doktornővel akinél szülni fogok.Sajnos a dokim akihez járok már csak terhesgondoz, mert a kardiologusa nem engedi szülni.Mármint nem Őt :lol: , hanem szülést vezetni :wink:
Nagyon kedves , aranyos volt a doktornő, és mondta hamár úgyis kenetet vesz,kukkoljunk be mi újság :wink: Annyira megkönnyebbültem, hogy láthattam a picurt.Teljesen bevolt pörögve a cukortól, annyira mozgott alig bírta elkapni az Uh-n.De aztán megállt :lol: Tökéletes :D rendesen ver a szíve, látszottak a végtagjai, szép homogén a méhlepény :wink:

Mindenkinek nagyon jó hétvégét!!

Sziasztok!

málna2162
 
 


angie34 írta::) Nálunk is ez a helyzet a férjemmel :)
Ha látod Kálmánt, mond, hogy üdvözlöm (kollégák voltunk az alapítványnál)

Tényleg?!?! :o :o :o És még házasság előtt megtért?

Ok, de mit mondjak? Hogy Angie üdvözli? Tudni fogja ennyiből?
Vendég
 


Minyu, akkor már 3 Szt Imrés van :D :D :D :D :D
Még akár szobatársak is lehetünk! 8)
Vendég
 


Vivi, bocs. Az elöbb ránéztem a vonalzódra, és március 19 volt rajt, és azt hittem, hogy egy idősek vagyunk. Elfejeltettem, hogy 1 nap van kösztünk.
Bocsi.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Vivi, egyébként szerintem meg kell értenie, hogy voltál orvosnál. Tényleg nem várhattál olyan sokáig.
Egyébként miből fog rájönni? Viszed a kiskönyved.
Nekem magne B6-ot a nőgyogyász mondta, hogy szedjem hányinger ellen.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Vivi!
Igen, házasság előtt, de már előtte is járt keresztény közösségbe.
Priviben megírom, hogy ki üdvözli, mert ez a név semmit sem fog neki mondani.

Málna!
Nagyon jó lesz nektek Aggteleken! Jó pihenést!!!

Ha pesti lennék, én is Szt Imrében szülnék. Annyi jót hallottam róla.
Vendég
 


vadszi írta:Vivi, egyébként szerintem meg kell értenie, hogy voltál orvosnál. Tényleg nem várhattál olyan sokáig.
Egyébként miből fog rájönni? Viszed a kiskönyved.
Nekem magne B6-ot a nőgyogyász mondta, hogy szedjem hányinger ellen.

Vadszi, semmi baj, én variálgattam itt, mert próbálgattam. Szoval nekem márc 20 és egy nappal később. De még kitalálhatnak bármit. Nekem későbbi uh-kon általában kitalálják, hogy kisebb, stb....
Biztos a doki megérti, csak én vagyok ilyen paragép.
De sajna látja, mert ha a monitoron megjelenik a nevem, ott van sorban lefele, mikor jártam arra és hol. Így pont láttam is, hogy a másik doki, akinél voltam, látta, hogy én előtte végig Balogh-hoz jártam... HIHIHI
Vendég
 


Én napi 3*2 MagneB6-ot szedek, de nekem azért kell ilyen sok, mert barnázok, és ez lazítja a méh falát. Persze, a B6 vitamin benne jó a hányingerre is. Lehet, hogy most azért nem annyira erős, mint anno Szilárdnál. Plusz ugy-e szedem az Utrot, és napi két folsavat (2X3 mg). Ennyi a napi adag a kismamáknál.
Vendég
 


nem akarok zavarni meg pofatlankodni, de hatha tudtok valakit aki keres kislany dolgokat, en meg eladok ezt azt, barkinek tovabb adhatjatok ezt az oldalt ami folyamatosan fog bovulni ma kezdtem meg csak feltolteni a dolgokat, koszonom !

http://eladokeztazt.blogspot.com/
tavasziszel
 
 


Sziasztok Kismamák!

Én 2010.03.08-ára vagyok kiírva szülésre.
Tegnap voltam 9 hetes.

Nagyon nagy szeretettel üdvözöllek titeket!!

Márciusban regisztráltam ide. sajnos egy vetélés után.
De túl lettünk a dolgokon és itt van a mi kis jövevényünk, akit már nagyon-nagyon várunk!!
Van egy kislányom Regina, aki most kezdi az iskolát, 6,5 éves.

Örülök, hogy köztetek lehetek!!! :) :)
balmarcsi
 
 


üdv balmarcsi!!!!

na, a házidokinál a felújítás miatt nem tudtunk ekg-z csinálni, így beutalt a jánosba, ahol meg pont nem fértem be a mai napba...marad a hétfő
nekem nem volt cukros vizsgálatom..... az nem baj?
Kép
yilonne
 
 


yilonne
 
 


Szia balmarcsi. Üdvözöllek köreinkben.
Egy valamit nem értek. Ha te március 8-ra vagy kiirva akkor már legalább 10 és fél hetesnek kellenne lenned. Nem 18-ra vagy?
Én 19-re vagyok kiirva és pont ma vagyok 9 hetes.

Kedves ercsi. Elfelejtettem reagálnui a képedre. a nagy izgalomban elmaradt. Pedig nagyon tetszik. Mindenkinek megmutattam a családban. Aztán magyaráztam, hogy mi mi.
Meg hogy az enyém is hasonló már, csak egy kicsit kisebb még.

De nagyon jó nézni. Gratulálok!!!

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


yilonne
 
 


balmarcsi írta:Sziasztok Kismamák!

Én 2010.03.08-ára vagyok kiírva szülésre.
Tegnap voltam 9 hetes.

Nagyon nagy szeretettel üdvözöllek titeket!!

Márciusban regisztráltam ide. sajnos egy vetélés után.
De túl lettünk a dolgokon és itt van a mi kis jövevényünk, akit már nagyon-nagyon várunk!!
Van egy kislányom Regina, aki most kezdi az iskolát, 6,5 éves.

Örülök, hogy köztetek lehetek!!! :) :)

SZIA!
Üdv a csapatban! Ha márc 8-ra vagy kiírva, akkor nem 9 hetes vagy. Én holnap töltöm a 9 hetet és 20-ára vagyok kiírva.
Sajnos nekem is volt vetélésem, de most minden rendben van, hála Istennek!
Vendég
 


Yolinne, az általános cukorterhelés az a 20. hét körül szokott lenni, vagy inkább még később. Az tuti, hogy huszon valahanyadik héten. Szoval az még odébb van...
Vendég
 


köszi vivi
akkor jó
kicsit túlaggódtam magam mostanában

ma megyek egy kedves barátnőm esküvőjére:)
Kép
yilonne
 
 


Sziasztok Csajok!


Csak egy gyors bekukk, mert még tart a nyaralás és a család már toporog a reggelihez.

Üdv az újaknak!! :D De jó, hogy még mindig vannak új csatlakozók.

Velünk minden ok! Barnázásnak nyoma sincs már. ÉÉÉÉÉs az utrot is abbahagytam, mert ugye vééégre betöltöttem a 12 hetet. Ezennel átléptem a 2. trimeszterbe! :D
Most - a nyaraláskonak köszönhetően - hihetetlen elrepült az első 3 hónap. :D

Nagyon durván hangzana, ha azt mondanám, hogy néha érzem a magzatmozgást?! :shock:
Én sem akarom elhinni, de tényleg így van. Dem beképzelen, és nem is a szelek kavarognak... :oops:
Főleg akkor érzem, ha hason fekszem.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


ááá honey
gratula h jól vagy
én is ezen vagyok, h szerintem érzek valamit és csak ritkán, de nem bélmozgás v ilyesmi
azt hittem haluzok
de ah már ketten vagyunk így, akkor lehet, nem?????
Kép
yilonne
 
 


Honeymoon: gratula, hogy már betöltötted a 12 hetet. De jó neked. Előbb utobb mi is eljutunk oda. :lol:
Remélem jól érzitek magatokat a nyaralás alatt.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Sziasztok lányok! Ne haragudjatok, ha valakit zavar a vonalzó váltogatásom, de én átváltok egy másikra, mert iszonyatosan béna szerintem, hogy nem képes, csak 2 naponként haladni. Engem idegesít.
Vendég
 


Na végre!
Vendég
 


Sziasztok!

Vivi nekem ez mutat mindig eggyel kevesebb napot!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: