Új privát üzeneted érkezett!

Érdekes, de csak a képeket tűnik barnának...most olyan szürkés-barnás zöld! :shock: :lol:

Borónak bejönnek a topok?
Anno vettem egy rakattal, de body nélkül nem merem ráadni...
Nem csúszik fel a nyakába? Tud benne aludni?
Holnap lehet, hogy felpróbálunk egyet. :)

Lili a képen épp nézi ahogy tornázom...töl álmik a szemei már...naná, 1 órás tornát egy mukk nélkül végigviháncolta...nagyon tetszik neki ahogy a mami ugrál. :lol:
Aztán még jött fürcsizni is velem...nagyon szeret velem jönni mindenhova a kis pihiszékben. áldom az eszem, hogy megvettem..... :lol:

Ja, akartam még Böbinek írni:
RR- Az igényes nők edzésprogramja 2-re nyomom most. 8) :lol: :lol: :lol: Bakker, olyan címeket talál ki...Bombajó kismama, Lendülj formába-babamama, meg ez...ááááá... :lol:

Kép
mozza
 
 


Hogy adjunk-e "előre" lázcsillapítót, ezen már én is sokat elmélkedtem. Én nem adtam múltkor se, most se. Azt gondolom, hogy ha nem lehet megelőzni, akkor feleslegesen terhelem hülye gyógyszerekkel a szervezetét. Egyébként a Germicid C valóban tartalmaz min. nyugtatót. Na én ettől paráztam be igazán (bizonyosan alaptalanul), hogy minek adjak egy oltási reakció nélküli gyereknek nyugtatót? :shock:

(ja, egyébként én nagyon gyógyszer ellenes vagyok, és elvetek sok olyan dolgot, ami természetellenes (chips, kóla, ételfesték, szilikoncici:lol:, de remekül el tudom fogadni, ha más ezt nem így gondolja.
Szerencsére nem sokat vagyok beteg, de amikor elmentem az orvoshoz és kiírt valami hülye antibiotikumot, sohasem vettem be, helyette inkább homeóztam vagy természetes gyógymódot alkalmaztam és az is segített)

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Annus,
üdv újra itthon!
Öcsid szokott segíteni Izussal, mikor Nálatok van? (Enyim öcsi sztm infarktust kapott, mikor múltkor itt volt a bnőjével, Bogi már nyűgi volt kajcsi előtt, és közöltem, h vigyázzon a gyerekre, amíg lemegyek a boltba :roll: :lol:

Mozza,
Bogi is kapott megelőzésre kúpot, nem tudom azért-e, de még csak hőemelkedése sem volt (másodjára 37-et mértem neki) - a mi kúpunk tartalmaz fájdalomcsillapítót is.

Anita,
Gréti mit csinlt ma, h lefárasztott?

Szofi,
csini vagy az esküvői képeken, és tényleg sugárzol!!!

Kutyafüle,
szt a szőrhullás nem feltétlen tápfüggő, Steve sztm a lehető legjobb tápot kapja (az USA-ban a kevés EU-ban is forgalomban lévő tápok egyikét, amely kiváló minősítést kapott, sokkal jobbat, mint pl. az Eukanuba meg a Hill's), és ő is vedlik...
Nálunk a nappali hosszúkás, szóval valszeg egy gyerekkerítéssel lesz lekerítve majd a kuttynak napközben egy kis hely.

A videók már csak holnapra maradnak. :oops:

Nekünk nemsokára muszáj lesz megvenni a járókát, nappal a kanapén van Bogi, de már hátról is fordulgat az oldalára meg mászik el, a hasáról pedig pikk-pakk a hátára fordul, felügyelet nélkül nem merem már hagyni.
A legújabb mániája, h megragadja a felsőit, és tépi le magáról.. kicsit korán kezdi :D

Kép

Kép

emese1979
 
 

 
 

Sziasztok!

Nem bírok aludni :roll:

Oltás: én sosem adtam kúpot oltás után, sosem lázasodott be egyik sem.

Szombaton megyünk nyaralni egy hétre, azt hiszem, szinte minden itthon fellelhető dolgot össze kell pakolnom :?
Vendég
 


mozza, sztem add ra nyugodtan,Boro birja amugy :D
hat amugy.... egyre jobban tetszik a pihiszeketek. lehet benvezek en is egyre :roll: Boro elvan mondjuk a sajatjaban is ha viszem mindenhova,nem miatta. inkabb magam miatt. TETSZIK :D nemtudsz rola csinalni egy kis videot ahogy mozog amikor benne van? tok erdekelne milyen!!

panndi, miert nemtudsz aludni? fel 3 :shock: :shock:

Emese,Bogi tenyleg koran kezdi :lol: jot mosolyogtam a kepen!!,nagyon edes es milyen haja van, kesz. nekunk sose lesz ekkora :lol:
amugy en is azt akartam mondani,h a kutyat ellehetne keriteni.. persze biztos nem fog neki tetszeni,de max tobb idore levinni,vagy tobbszor, hogy legyen valami karpotlas :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Halihó, csak bekukk!
Netti,nagyon jó a hinta!Bizti imádja Boró!!!!
Mozza!Nagyon aranyos Lilina ruci! Amúgy én még eddig egy oltás után sem adtam Rikinek kúpot. Én azt csinálnám, hogy tennék rá hőmérséklet figyelőt.Ha az 37% körül jelez,akkor megmérném a lázát, és ha van hőemelkedése este,lefekvés előtt,akkor adnék neki,máskülönben nem.Max olyan 1 felé felkelnék,megnézném,hogy meleg-e. Én sem vagyok híve a felesleges gyógyszerezésnek. Persze,Neked kell tudni, nehogy megint felmenjen neki. :roll: Áááá,nehéz kérdés ez.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Netti!
Borónak Lilihez képest lobonca van! :lol:
Lilinek csillog a fény a kopasz kis kobakján. :roll:
Majd csinálok videót akkor, ha lánykám is formában lesz.
Ált. a torna alatt kezd el benne ugrabugrálni. Lendíti a tappancsait-mancsait. Cukika! :lol:
Egy fém vázra van az anyag ráhúzva, tök könnyen leszedhető és mosható és kifordítható...ergo változtatható a szín is....Lili már párszor összekakilta... :roll: :lol:
3 pozícióban állítható, most a 'legvízszintesebben' van.
Nekünk bejött nagyon, tényleg ajánlom, jók a baby björn cuccok...nagyon egyszerű design és konstrukció, de nagyon kényelmes a babáknak. :D

Na, megyek pakolászni....10re jön a doki és még szalad a ház.... :?
Ja, Lili a reggeli szopi után nyüszizett....nem értettem miért....10 perc után megnéztem...erre megint háton találtam rá.
Szóval hivatalosan is elkönyvelem: Lili hasról hátra tud fordulni!!!! :D
Olyan büszke vagyok az én nagylányomra! :D
Parapara a szuri miatt, drukkoljatok. Remélem nem lesz semmit....bár már feltankoltam kávéval, hosszú napra-éjszakára számítok.....

Kép
mozza
 
 


Jó reggelt!

A lyányok angyalok :)
Emese, lehet hogy Bogira valami metálosabb szerkót kellene adni, lehet hogy nem kedveli a pasztellszíneket :lol:

Mozza, Lili rugija nagyon király!!! 74-es.. :lol: Anno a kelengyevásárlásnál én is vettem két olyan gyönyörű 62-es plüss overallt a gyereknek, amibe a Holdra is kilőhetném, akkor se fázna meg. Okos mami...62-es overall egy nyári gyerekre.. :lol: Szóval te jóval előrelátóbb voltál mint én...

Netti, király a kütyü, jó nagy lakás kell hozzá :-) Pöttyös Boró is gyönyörű :) Nem szoktad bekötni a hintába? Nekem egy ismerősöm mondta, hogy bár még picik, de meglepő dolgokat tudnak művelni, szóval jobb ha bekötjük őket (meg ha most nem szokják meg, később nem fogják engedni...állítólag).

Szofi, jól hangzik a fogyókúra, bár én azt hiszem októberig várok...Írtad, hogy te már sikeresen csináltad ezt a testkontroll diétát. Na de mi a helyzet a fogyókúra után? Nekem ez a parám minden "kúra-szerű" fogyókúrával, hogy utána visszajojóznak a kilók. Tapasztalat?

Esküvői videók-képek nagyon jók (Annus, csak egy kerek napig énekeltem utána a New York-New Yorkot... :) ) Látszik, hogy mindenki boldog és nagyon szép menyasszony volt! Most pedig boldog és szép feleség :wink:
Panndi neked 3 ruhád is volt? :shock: Irigyellek. A mi esküvőnk is nagyon szép és meghitt volt, de csak a család volt jelen, az anyakönyvvezető, egy vén diófa...ja és mi :-) Én csak amolyan fél-menyasszony voltam. Illen:
Kép

Trixiről, Petyáról tudtok valamit????

Szorítok a mai szurisoknak, mossa el a fájdalmat az esssső...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Párom is gyógyszer ellenes, én ha indokolt, akkor nem.
De mivel elég jól megérzem Lilin, hogy mikor kezd meleg lenni, ezért sztem mérem majd a lázát gyakran, ha érzem hogy készülődik valami, és megpróbálom még a hőemelkedést 'elkapni'.

Kép
mozza
 
 


mozza,drukkolok h Lili jol viselje!!
a videot meg majd varom amikor formaban lesz :D
Boronak legalabb 1-2 milivel hosszabb a haja mint mikor megszuletett! haladunk bizony :lol: (nekem se volt hajam sokaig :roll: )

Niki, eddig imadja mondhatjuk :D

Gyongyi, ott ultem elotte es neztem kb vegig, de annyira nem ugyes meg h egy ilyen hintabol kiforduljon :lol: meg nem is tudna,mert meg rajta van az a muanyag etetos resz,csak mikor csinaltam par kepet felhajtottam! szoval tok felesleges bekotni,mert ha az rajta van akkor az ott tartja total :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyongyi, mi az h fel menyasszony? teljes menyasszony voltal! es nagyon szep :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Helló! Lyányik! Jó reggelt!
Mindenütt ilyen undi az idő?

Mozza, azt a jógát, amit írtál, lehet otthon csinálni? Van valami videó hozzá?
Én az esküvőm előtt zsírégető step+has+hát+fenékre jártam. Az nem volt rossz. Mondjuk jó volt az edző, az rengeteget számít. Én az ilyen "ééééééééééééésnemtessszüklealáááábuuunkatmégmindignemtessszzzzzüüüüüüükleeeeenamégegykicsíííííííííííííííííít" csajoktól rosszul vagyok, a világból kirohanok...

Emese, nagyon vicces! Csaninak imponálni fog ez az amazon viselkedés a kövi talin! :D

Gyöngyi, hát visszajönnek a kilók, ha utána nekiállsz kétpofára zabálni a pacalt, ahogy én tettem. De egyébként elég jól lehet tartani. Mivel nem drasztikus a dolog, utána fokozatosan vissza lehet állni. Mondjuk eleinte megtartod, hogy délelőtt csak gyümi, meg vacsira testkontrolos, aztán csak a vacsira figyelsz.
Mondjuk én sajnos mindig elengedtem magam, a férjem istenien főz... :oops:
A terhessség alatt az jött be, hogy minden nap mértem magam, és amikor több voltam, mint szerettem volna, akkor egészségesebben ettem 1-2 napig. 8 kilóval zártam, sztem az jó eredmény, és nem koplaltam soha, csak odafiogyeltem. És hát ez igaz, hogy nem kell 20-at várni, már az első kilónál közbe kell(ene) lépni...

Netti, aranyos Boró a hintában. Ha veszel új pihiszéket, és a másikat meg eladnád, szólj, mert nekünk még nincs. Mondjuk, ha nem lesz, az se nagy baj, mert Csani mindenütt jól érzi magát (játszószőnyeg, dönthető mózes, autós ülés).

Na jók legyetek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ja, Gyöngyi, nekem is nagyon tetszik az esküvői kép! Nagyon szépek vagytok!

Mozza, szerintem is figyeld Lilit, azonnal megérzed ha szökik fel a láza, ha hozzábújsz. Szerintem ráérsz akkor gyógyszert adni neki.
Csaninak legutóbb 37,3-ra ment este, úgyhogy háromszor keltem éjjel órára, hogy megnézzem, de nem volt forró, reggel jókevűen ébredt, és nem is kellett végül adni semmit. Szerintem jobb így.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Anus, de jó,hogy otthon!

Szofi, te tényleg nagyon szép vagy!

Lányok, én tudom, hogy sokat kellene fogynom, de én már annyi mindennel próbálkoztam... Versenysportoltam (ok, gyerekkorban ez mást jelent, mint felnőtten) 14 éves koromig, de azóta nemigen van időm rendszeresen mozogni, most meg már nehezen is veszem rá magam, mert a napi program önmagában is eléggé lefárasz, nemhogy még ugráljak is utána... :roll: Samu fogantatása előtt, és a terhességgel összesen kb. 30 kg ment le rólam, aztán ennek nagy része Samu-szopival visszajött, azóta kb konstans a dolog. Na, nem sírok, majd vmit kieszelek, csak most eléggé felzaklatott ez a téma...

Panndi, én nagyon örülök, hogy túljutottál ezen a nagy gondon! És tök jó, hogy azóta már van csodás családod!
Jó nyaralást nektek! Én is vittem az egész háztartást mindenhova... :lol:

Blogos képek, klipek jók nagyon!

Az ide feltett képek is! Minden baba milyen sokat változott!!!

Mozza, én utólag adtam be kúpot, mikor kiderült, hogy eléggé megvisali Danót az oltás. De nagyon gyorsan hat, szóval sztem elég, ha látod, hogy nyűgös lesz a baba, és akkor hamar elmúlasztja neki a lázat-fájdalmat! De te döntesz, csak leírtam, én mit csináltam! :)

Tinu, köszi a válaszokat, én csak a linken leírtat nem értettem. Azzal nem volt semmi gond, amit te írtál, azt értettem. :wink: Ettől egyébként lehet olyan tapasztalata az embernek, ami eltér a szokásostól, mert van olyan gyerek, aki más mint a többi. Úgy értem, minden gyerek más, nyilván van egy jól megfigyelhető "séma", de ettől vannak eltérések. Most nem magunkra gondolok, de van olyan is, hogy anyuka szinte mindent jól csinál, mégis borzasztó nehézségek alakulnak ki. Vagy ilyen nincs? Akkor anyuka vmit elhallgat? Nme tudom, érthető-e, amit kérdezek, most nem tudom jobban körülírni, ha kell, még megpróbálom majd.

Igen-igen, boldog hófordulókat!

Kutyafüle, mi az, hogy drasztikus módszer???? :shock:

Maumau, tuti a hinta!

Na, megyek, majd még jövök vmikor.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt!

Netti,nagyon jó a hinta.Boró pedig csini.
Mozza,aranyos Lili az első ruhácskában.Én sem adok kúpot előre.A szurihoz drukk.
Gyöngyi nagyon szép menyasszony voltál.
Mesi,Bogi már milyen huncut.Amúgy szerintem sokat változott.Gréta meg..hát tegnap annyira aktív volt,épp a szekrény tetejét talán nem járta be. :lol:
Panndi jó nyaralást!
Nem tudtok valami jó munkát külföldön vagy dunántúlon???Olyan kéne ami jól fizet,hogy eltudjunk költözni,itt már elegünk van nagyon.
A mi pihiszékünk is olyan mint a Lilié,de nem nagy márka.Nekünk nagyon bejött.Sokszor pattog az egész,annyira beindul Hanncika.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Lányos anyukák, nem érdekel titeket egy ilyen őszi kabátka? Szerintem nagyon cukorfalat, Marcinak meg talán mégse kéne megvennem :lol:
http://www.vatera.hu/mamas_papas_atmeneti_csodaszep_kabat_3_6_ho_151298856.html

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


hello,

nálunk minden ok (koppkoppkopp), este, mikor elaludt még bementem hozzá vagy 3x, néztem az arcát, ugyanolyan hűvös volt, mint máskor, így nem keltem éjszaka. (férjem szerint ébredne, sírna, ha lázas lenne -hát nemtom...) Aztán kelt reggel enni, vigyorgott a sötétben a drágám. Aztán rájöttünk apával, hogy ma van a 2. névnapja :lol:

Mozza, nyugi, nem lesz semmi baj. Állítólag dupla oltásnál (2 és 4 hó) nagyobb az esély lázra, mint szimplánál.

Netti, naggyon király a hintátok!

Dóri, miért zaklatott fel a téma? Szerintem ne is foglalkozz vele! A családunk úgy szeret minket, amilyenek vagyunk! :wink:

Na, Annus, milyen otthon? Hogyhogy már megint egyedül? A férjed beköltözött a munkahelyre? :lol: (na nem mintha az enyém nem reggel 8-tól este 6-ig nyomná most vagy 3 hétig egyfolytában. Máskor meg van, hogy 1 héten csak 1-2 napot dolgozik :roll: )

Panndi, télleg, hogyhogy nem tudtál aludni :?: Jó pihenést!

Ma még nem láttam a napot, itt 19 fok van.

Kép

Kép
adraci
 
 



Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ó, Gyöngyi nagyon szépségesek vagytok a képen! :D

Nekünk még csak polgári szertartás volt, szűk családdal. Az egyházit jövőre tervezzük, soksok emberrel; de tegnap nagymamám előállt, hogy mivel Marc már megszületett így nem lehet fátylam vagy mi :?: :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Gyöngyi,
nagyon szépek voltatok!!!

A kabátka tényleg nagyon csini, én nem merem bevállalni, félek, h rövid lesz :( De most már én is elkezdem nézni vaterán az őszi cuccokat! :wink:

Fogyizóknak - régen én mikor sokat jártam még sportolni, este csak egy alma-banán turmixot ittam meg a nagy éhségemre, mindig jóllaktam vele. Akkor le is ment szép laposra a hasam, én hasrahízós vagyok leginkább :)

Dóri,
miért zaklatott fel a téma? Ha így szeret lés fogadott el a családod... :wink:

Adraci,
AndrisMarci ügyes :) :) Boldog névanpot neki?

Netti,
boró foga hogy alakul?

emese1979
 
 


Annus: értem, értem, amit írsz, nem téged akartalak froclizni. Csak azt írtam, hogy az enyémet fel lehet venni. :lol: Nálunk az altatás máshogy van, kézben van akkor is a gyerek (vagyis cicin legtöbbször), vagyis nem sír. Meg a babakocsiból is kiveszem, ha már nagyon sír. Ha csak kicsit, akkor meg rohanok, mint az őrült, hogy hazaérjek végre. :P Tudom, hogy nem spártai működésmódban vagy. :wink:
A múltkor írtam, hogy 8 hós körül kezdődik az idegenfélelem, úgyhogy már csak ezért is felveheti bárki Csongit, ha sír és nem vagyok ott, nem fog megijedni! :) Nem szemrehányni akartam, akkor mondtam volna a talin. Én voltam a hülye, hogy nem szóltam előre, hogy nyugodtan vegyétek fel. Elfelejtettem. :oops: Később jutott eszembe, hogy ez nem feltétlen egyértelmű.

Dóri: igazad van, rengeteg variánsa van a reakcióknak az Idegen Helyzetre. Amúgy meg simán lehet, hogy nem látszanak első ránézésre a "hibák" az anya-gyerek kapcsolatban, amik később a bajt okozzák. (Ettől függetlenül van olyan, hogy nehéz temperamentumú gyerek, de az már csecsemőkorban kiviláglik és nem később derül rá fény. A hiperaktivitás is azért már nagyon korán megjelenik, és nem később lesz egyszerre csak nehezen kezelhető a gyerek.) Nagyon érdekes kutatásokat végeztek abban a témában, hogyan örökítik át tudattalanul az anyák a saját nem biztonságos kötődésüket a csecsemőik felé. Lefilmeztek anya-gyerek kommunikációkat (csecsemőkorit) és olyan mikrotörténések figyelhetők meg a videón, amik pár másodpercesek és mégis megakasztják az összehangolódást az anya és baba között és negatívan hatnak a kötődésre.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na itt,csak bekukk!

Férjem még nem jött haza,még mindig csinálják a házat...csak én már nem bírtam,meg nem is akartam az apjáéknál tovább vendégeskedni....remélem legkésőbb szerdán jön!Komolyan,az elmúlt hónapban alig láttam :(

Persze segít öcsém amiben tud,tegnap is leküldtema patikába 1-2 csodaszerért! :wink:

Rengeteg dolgom van,mosok ezerrel!
Majd megmutatom az új cuccokat amiekt vettem Izusna.

Éjjel viszonylag jól aludt,csak hajnalban kezdett el nagyon forgolódni....akkor magam mellé vettem,és úgy aludt.Viszont ma még csak fél órát aludt kb...épp most kel,épp h meg tudtam reggelizni.....így 10kor :roll: szóval most nagyon kevés időm lesz bármire is....vagy nem tudom :roll: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ


mindenki nagyon szép a képeken!!!

Na hív egy pici lány :wink: Pontosabban nagylány 8)

annus11
 
 


Jó reggelt!

Adraci, butaság, persze, hogy lehet fátylad! És fehér ruhád is, ami a szűziesség jelképe, de egy gyerek után már nehéz elsütni, hogy szűz vagy! :lol: Én mondjuk fátylat nem szeretnék, csak a hajamba valami díszt, de a fehér ruhához ragaszkodom.

Gyöngyi, köszönöm, én még tavasszal akcióban bevásároltam Iringónak 3 kabátot... :roll: Amúgy a te vaterás hírdetésed?

Gyön gyvirágnak is már vettem 4 kabátot, az egyiket pont tegnap szermányoltam a teszveszről, mindjárt becsatolom, olyan cuki.

Mozza, én nem adnék kúpot. Eleve azt monják, hogy 38,5 alatt nem szabad kúpozni és oltástól ritkán megy fel ennyire a láz. Nekünk a múltkor nem volt, a tegnapitól este nem volt, ma meg még alszik!!!!!!! , de nem érzem a homlokán, hogy meleg lenne.
Én is gyógyszer, főleg antibiotikum ellenes vagyok, nekem az vágta taccsra a fogaimat. :(

Ez a jóga engem is érdekelne, Mozza van róla valami linked, hogy ne kelljen keresgetni?

Netti, szuper a hinta és örülök, hogy bevált!

Panndi, ne is mondd, mi két autóval mentünk nyaralni. :roll: Igaz, sok mindent kellett vinnünk a felújítás miatt is, de az nagyrészt elfért az utánfutón. Most is megyünk 4 napra, jön velünk anyós is, így valószínűleg megint 2 autóval megyünk.

Anita, belevágnátok a költözésbe? Én teljesen megértelek. A tesóméktól is ezt hallom már 10 éve, de végül sosem vágtak bele. Budapest és környéke egyáltalán nem érdekel benneteket? Itt azért mindig lehet munkát találni.
Vendég
 


Emese,ugy nez ki egesz jol, igaz egesznap ragcsal vmit! lehet azert viseli most jobban,de van amikor elfarad benne es visiit :( de nincs ugy megduzzanva neki mint tegnap elott! lehet h a sok nyal es a ragcsalas enyhiti neki. meg tegnap kapott uj ragokat,tetszetos! tokre megnyugtatja, meg elkapja az en kezemet es a kis ujjamat szereti ragcsalni! de tegnap mar kevesebb siras volt. most meg sikongat a forgonak. de felvettem ,majd felteszem youtubra :D
Anyum azt mondta, h nekem is hamar kezdodott de jol viseltem, megragtam mindent es ennyi volt.. ugyhogy remelem nala is igy lesz :? mert az elso nap.. na nem kivanom senkinek :?

Annus, Izus???

Adraci, nekunk jovohonapban lesz polgari, a tobbi szinten jovore :roll: ilyenekre most nincs idom :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Dóri, Ti még nyraltok vagy már otthon vagytok? csak mert olyan keveset jössz mostanság, hiányollak! :-)

Íme Gyv legújabb kabija, most ilyet keresek magamnak is, de nem találok....

http://www.teszvesz.hu/item707469120_la ... kabat.html
Vendég
 


Dóri!A kutyunál kérded.Hát izé,.....az ivartalanítás. :cry: Nagyon ajálják a nőstény kutyuknál,6-8 év felett, mert egyrészt megállíthatja a hormonos szőrhullást,és segít a rákos betegségek megelőzésében.Csak nekem ez annyira drasztikusnak hat.... :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hű, Böbi, ez a kabát nagyon trendi :-) Egyébként nem, nem az én hirdetésem, csak mindig rákeresek a Mamas&Papas-os termékekre és többek között ezt dobta ki... :wink:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na írtam Trixinek!Petyának vesemedence gyulladása van és hugyuti fertőzése...7-10 nap a kezelés neki :(
Mielőbbi gyógyulást neki!!!!


Jaj én is vehettem volnaa csajtól karcagon kabátot,de nem merte.Amúgy van itthon neki,de egyenlőre nem tudom belőni h mekkora kell neki...remélem most már lassít picit!Amúgy mi is 68as meg 74es rucikat hordunk...vmiből még jó a 62es...de nagyon neccesen.....szerintem csak el van méretezve az is....


Iza épp játszik,vettem neki én is rágókát,ami itthon volt az olyan nagy...6hós kortól van....

Hát Iza olyan jól elaludt mindig magától,most a foga miatt nyűglődik....
És azt hiszem kivételek vagyunk,mrt Iza megijed az idegenektől....Karcagon is sírt,de másnap már mosolygott mindenkire.Csak meg kell szoknia,beszélni kell hozzá és utána már az ismerős hang felveheti :wink: Amúgy csak ordít...Ja és Iza nincs el kézben,mármint ölben vagy hogy mondjam...csak szopikor van úgy,amúgy függőlegesen kell tartani,vagy a repülő tartás :wink:
Enyim gyerek kivétel mindenben :lol: :lol:

annus11
 
 


Ja és tegnap mondta apum h vmelyikőnknek korán jött a foga....azt már nem tudta kinek,hiába 4 gyerek...nővéreim 36,33,öcsém 25...már nagyon rég volt :wink: De van egy sanda gyanum h rólam volt szó...majd előkeresem a kiskönyvem, abban benne van!

annus11
 
 


Trixi írta még h most akarja áthelyeztetni magukat,nagyon elege van...azt mondta majd mesél,mert lesz mit :roll: :( gondolom a magyar eügy :evil:

annus11
 
 


Annus, köszi a híreket. Szegényeim... :( Jobbulást Petyának!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szegény Petya! A férjem unokatesójának a kislányánál is ugyanilyen pici korban volt ugyanez a betegség. :cry: Szerencsére regenerálódnak a babák, de a kórház nagyon megviselte mindannyiukat. :?

Annus: nem lehet, hogy csak hangosak voltak a rokonok? Mert attól megijedhetett Iza. Nyilván finoman, meg mosolyogva, nem óbégatva kell felvenni egy babát és nem lóbálni, meg ilyenek, mert ezektől persze, hogy megijednek. Csongi sem szeret vízszintbe lenni, rögtön fel akar ülni. Ő is inkább a függőleges tartást preferálja, de még ott rettenetesen tud kukackodni. Alig lehet megfogni. A lábával szeret taposni és befeszít, áll rajta. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szegény Petya! :( :(

Nekem a dokker mondta, h mindig nunitól popi felé törölgessem a baba popiját, nehogy valami baci a hugycsövön keresztül bejuthasson, és bajt okozzon.

Annus,
milyen rágókát vettetek neki? Nekünk is nagy van csak, de remélem, Bogi ezzel a fog dologgal mág vár :)
De ölben ő is csak függőlegesben vagy repülőtartásban van el :) sztm sok baba nincsen el vízszintesben :)

Böbi,
nagyon szép kabátot vettél Gyöngyvirágnak!!!

Nagyobb kislányos anuykák, Nálatok őszre/télre milyen rucik váltak be a lányoknál? Pulcsik pl. nem csúsznak a nyakukba? Vagy harisnyát elvielik magukon az ilyen pici babák?

emese1979
 
 


Böbi, szupi a kabát! Mondjuk én se szeretnék feltétlenül fátylat... Annyira nem hoznak lázba ezek a dolgok.

Reméljük Petya hamar meggyógyul!

Netti, hogyhogy épp jövő hónapban esküsztök?

Kép

Kép
adraci
 
 


Már Tücinél is próbákoztam, meg most Csongónál is, de egyszerűen nem megy, hogy azt a sokféle, állandóan változó arckifejezéseiket lefotózzam. :? Homályos lesz, mert közben mocorognak is, vagy pont akkor nem csinál semmit, mikor lesek a fényképezővel. Pedig annyira cukik. Lehet, inkább kamerázni kéne. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na, elmegyek a pelenkadílerhez. 1500ért szállít HappyBellát, 2000ért Liberot.
Aztán meg beugrunk a Tescoba, meglessük az akciót. Remélem nem lesznek sokan, itt esik. Majd közel parkolok a bejárathoz. A hordozóra van esővédő :?:

Kép

Kép
adraci
 
 


Halihó!

Petyának és fogzóknak jobbulást!

Szofi, ez a testkontroll dolog kivitelezhetőnek hangzik.
Jógázni tényleg szuper, én évekkel ezelőtt jártam. Az is igaz, h utánna barátnőmmel a Stexbe vezetett az utunk és jóóóól bekajoltunk. De tutin átmozgatott úgy, h végig ültünk meg feküdtünk. :lol: Lehet, h elő is veszek mindjárt egy jógás dvd-t. Feltankoltam belőle ui.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Adraci, nem tudom, a maxi-cosink napfénytetős, max. azt tudjuk bevetni eső esetén.

Tinu, igenigen, nagy sajtkukacok, nehéz fotózni őket. De nekem sikerült egyszer elkapnom ezt a sokféle arcot. Azt hiszem erről beszéltél:
http://picasaweb.google.com/Aerfen1978/MarCsecsemo#5358230247116290802 :lol:

Off. Nektek nem fáj a térdetek?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Adraci Marcinak boldog névnapot!Milyen az a Happy pelus??A liberó hány db ennyiért???Debrecenben van??Na bocs a sok kérdésért.Csak eléggé fogyóeszköz.
Nekünk az esővédőnk jó mindenre,hordozóra is.De úgy tom lehet kapni külön is hozzá.
Böbi,végülis mindegy enne,csak el innen.De ugye ahoz tőke kéne,meg jó kereset.Ami most nincs,mert még a havi bevételünk épp hogy megvan a 100ezer,néha annyi sem.Most ez van sajna.Ezért kéne változtatni.
Petyának jobbulást,szegények!!!
Netti,majd hozz azért képeket az esküvőről.De izgi!!!
Böbi,csini a kabát.
Én anno Grétire adtam harisnyát gatyó alá.Meg body,és vékonyabb felső.Ha kimentünk még overál és takaró.Na de én túlöltöztetek.

Hívnak...

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ezeket találtam:

Jóga könnyű
Jóga hagyományos
Jóga callanetics
és
Fit labda pilatesgyakorlatok kezdőknek

Egyiket kipróbálom most.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Adraci,van ra esovedo :wink:
Hat csak baba elott terveztuk,de kozbe jott, aztan hassal nem akartam, most meg nem terhelema picit eskuvovel,szoval csak polgari lesz meg ket tanu kb :lol: na jo szuk csalad talan,de egyelore meg nem egyeztunk bele,de nagyon nyomjak.. amugy nagyszulok stb miatt lesz jovohonapban.
a tobbi meg majd jovore.. Boro is nagyobb lesz mar!
Ő is utal vizszintesben lenni,csak a fuggolegeset szereti,de tapos ezerrel kzben, barmi hozzaer a labahoz stb.. szerrugja a hasamat is mellemet is ha kell :D

Coraban van most ngy akcio. tegnap nezelodtem volan csak akisasszony enm hagyta. de kb 400ftert 3-4 db body :shock: meg hosszu ujju 5db 900ftert.. de meretek szeritn valtozo. meg 2-3 evesekre harisnya 200ftert meg ilyenek. na mondjuk ott meg nem tartunk. de minden nyari cucc 50%. kozte meg van olyan is ami nem csak nyarra jo!

Petyanak jobbulasT!!

Netti
Kép
maumau
 
 


NA, ugynez ki megjott!!de egyelore Borot nem zavarja, en mar tegnap sejtettem h mara meg fog jonni. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Izán most is harisnya van :wink: Kis csini benne!

Tinu!
Hát ez az,h beszéltek hozzá,de akkr is sírt....meg nem dobálták vagy ilyesmi,csak felvették....ez van,neki kell egy kis idő amíg megszokja az új arcokat!6 hetesen még elvolt az esküvőn,mst valószínű már nem bírná ki...túl sok hatás éri,és nagyon érdekli minden....vagy nem tudom.Na de mindegy,ezen nem filózok,ez van és kész :lol:


Emese!
DMben vettem MAMos hűtőrágókát!

annus11
 
 


Boron is harisnya van, ma adtam le eloszor. bofy ala es igy angyon cukin fest :wink:
Annus, majd mutatom mi milyet veettunk tegnap, tetszik neki,tobb dolgot elragcsal rajta,de legjobban azt a reszet ami jol lehul.

Amugy azt vettuk tegnap apaval eszre, h par hete siman tudtunkvasrolni menni Boroval, aludt,hordozoban is kenguruban is.. most mar nemtudunk egyszeruen bevasrolni vele.. tul sok inger eri sztem egyszerre es sirogorcs..... aztan amint eltunnek az emberek,vagy csak 1-2 embert lat az mar nem zavarja. Hat gondolom majd elmulik ez is. En meg apaval szeretek vasarolni menni.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Én is idén májusban szültem!
Kaptam vérvételre beutalót, és pisigyűjtő zacsi a manócskámnak. Ti is kaptatok ilyet? Ez mire kell?

kiru84
 
 


szia kiru!

Boro nem kapott ilyet :roll:
Gratulalok Akoshoz :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szia Kiru!

Mi se kaptunk semmi ilyet.Esetleg volt vmi a szülésnél ami indokolná h ellenőrizzék?Másra nem tudok gondolni.De kérdezd meg a dokit mért kell!

Én meg fotózom h miket vettem,meg mit kaptunk!Na talán elaludt...gyorsan takarítgatok....

annus11
 
 


Kiru! Én az első lányomnál kaptam pisigyűjtőt, amikor beteg volt. Csak úgy nem szoktak küldözgetni meg zacsit adni, semmi mást nem mondtak?

Mozza, mi volt a dokival? oltás megvolt? Már akartam kérdezni, hogy Lilinek keresztelője lesz vagy bát micva? Utóbbi tudom, hogy csak 12 éves korban van, de annyira nem értek hozzá, lehet, hogy előbb is van valami szertartás.

Emese, harisnyát jól viseli/ viselte. Ameddig mászott, addig én kisruhát nem adtam rá, mert az a nyakába csúszott, inkább kisszoknyát adtam. A pulóverrel sem volt gond, de nekem a kardigánok váltak be jobban.
Vendég
 


Kiru!Mi az első kislányomnál voltunk ilyenen,de ő akkor 8 hetes volt.Azért kellett,mert sárga volt.
Majd takarítás után hozok képeket.Hanna legújabb kedvencét már rágja.Egy kis plüss barit kapott az apjától.Műanyag a fogója és remeg ha felhúzod.Meg közben picit csörög is.Olyan édes vele.
Na megyek mert soha nem leszek készen.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Köszönöm szépen :)
Én is gratulálok a lányaitokhoz, nagyon szépek :)

Természetes szülés volt, 39+2-n 4090g és 60cm-rel született. A kórházból 3760-nal hoztuk ki és nem sárgult be. 3 napja mértem, már 6300g. Szerintem semmi sem indokolja. Kedden megyünk majd tanácsadásra, meg fogom kérdezni, csak azt hittem tudtok róla valamit!

kiru84
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: