Új privát üzeneted érkezett!

Hahó, Jó reggelt mindenkinek!!!!

nem akarok megint mentegetőzni, de vár rám a házimunka, úgyhogy gyors leszek!!!( most pár napig nem dolgozik az uram, így mindent ezekben a napokban csinálunk:festés, nagytakarítás, ruhaválogatás pocilányomnak...stb..)

Monica: jó hogy jöttél!!!!!!!!!!!!! ügyes a módszered, de még így is egy csomó idő amíg lereagálsz mindenkit!!! Le a kalappal!!
Nagyon jól sikerülhetett az évfordulótok, mégegyszer Gratulálok!!! A mienk szept.17-én lesz s nem tudom, hogy csinálunk e bármit is akkor, mert a férjem nem túl romantikus tipus.
Kicsike: Nektek is Gratula az évfordulótokhoz!!!! Nekem egy szál virág is annyit jelentene!!!
egyébként írtad, hogy mennyire elkeserített, hogy a férjed nem akarta megfogni a pocidat-velem is volt ilyen sokszor és én is megsértődtem!!!! Furcsák a férfiak, néha annyira nem értem őket. Nem hiába mondják: férfiak a Marsról, nők a Vénuszról. :D :D
Tilli: Vackor mikor jön haza, vasárnap??? Gondolom, hogy nagyon várod, én már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy amikor bent leszek a klinikán 4 napig nem fogom látni a kis Iliaszomat. Max. 2 órát vagyunk távol egymástól- s már az is furcsa!!!

szisz: megkeresem a pingálmányomat és felrakom. Nem tudom mennyire fog látszani, mert ceruzával készült, de azért talán kivehető!!

Lányok, sokmindenhez nem tudok hozzászolni, ezért sorry, ha nem reagálok mindenkire!!!
puszilok mindenkit!!!
Szép Napot Nektek!!!
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Ja, Monica!!! én azthiszem kb.a 38-39-dik héten szülök majd császárral, s a vonalzóm sem pontos ( kb.29+3 lehetek most, de legközelebb majd ez is kiderül pontosabban). Ezt a tabli miatt írom, amit majd készítesz arról ki hanyadik héten jár és várhatóan mikor szül majd. Szeptember végén tuti biztosra megmondja majd az orvosom a pontos időpontot, de szerintem okt.15 után lesz valamikor. Persze mindegy, csak minden legyen rendben addig!!!
puszi

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok kismamik!

Örülök, ha most már jobb hangulatú levelek voltak tőletek, de a hiányzó báránykák nem tértek vissza hiánytalanul, ha jól láttam :(

Pocok, mi is ott voltunk az aquanatal-on tegnap a Campona-ban a barátnőmmel! Gondolkodtam rajta, hogy elkiáltam magamat, hogy ki jött az októberi fórumból, de aztán csak figyeltem inkább az arcokat...nem mintha tudnám, hogy kit kellett volna keresnem, mert ha jól emlékszem, neked nincs fent képed a gmail-en :roll:
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de nekem olyan izomlázam van a 7 hónapos tespedés és punnyadás után, hogy reggel alig bírtam beülni az autóba :? Nem beszélve arról, hogy fél10 volt, amire hazaértem és az éhhalál kerülgetett...de azért megálltam, hogy ne egyek már éjjel, de reggel rávetettem magam két túróstáskára és elpusztítottam :D

Kép
kkia
 
 

 
 

KKia
:) Akkor legközelebb már remélem megismerjük egymást.
Lila-fekete pöttyös-mintás fürdőruhában "balettoztunk", eredeti kék-fekete gáz fürdősapeszben :D
Nagyon szeretünk lebegni :)
pocok001
 
 


Sziasztok,
most jöttem a védőnőtől, nekem csak súlyt és vérnyomást mér, plusz szívhangot hallgattunk.

Mónika, még mindig vacillálunk két név között, ha eldőlt majd beírom a gmailbe, nem lesz publikus...

Én korábban azért is írtam keveset, mert nem akartam, hogy felismerhető legyek, ha valaki ismerős beleolvas (nem mintha nagy titkokat írnék ki, de én már csak ilyen vagyok :)), de most már annyit írtok, hogy nem hiszem, hogy rajtunk kívül bárkinek is lenne türelme végigbogarászni ;) Na meg persze munkából sokkal kevésbé volt időm írogatni. Bár elvileg most is dolgozom itthon, de szerencsére mostanában nincs túl sok munka ;)

chardonnay
 
 


sziasztok Lányok,

jajj, ne tűnjetek el! Olyan jó olvasgatni benneteket.
Én tényleg nem szoktam mindenkire reagálni, de böcsülettel visszaolvasok mindenkit!

Aquanatal
: elmentem szerdán az Aquincum Ramadába, 16 órára. Persze elmaradt. De ez már csak akkor derült ki, mikor lehúzta a csaj a kártyámat az uszibelépő árával. Mondom sebaj, akkor úszom egyet. (utálok úszni, sztem tök uncsi + nem vagyok egy nagy vizipók). De tök egyedül voltam a medencében , megerőszakoltam magam és 3/4 órát nyomtam. Erre jön 3 pasi, olyan 45 körüliek. Elkezdenek kacsingatni, vicceskedtek. DE akkorát néztek, amikor anyakoca kiindult a vízből .. :D :D :D

Doki-baba
:
voltunk szerdán. Méretek:
BPD: 85MM
HC:301MM
AC:296MM
FL:64MM
uh-gal megtartott portio, tölcsérképződés nem látható.
Most az van, h picit nagyobb a koránál. De szept 11 előtt nem szabad szülni, mert addig lesz szabin. Viszont ami sokkolt: :shock: 38. héttől menni kell méhszájtágításra. Véleménye szerint ez nem túl kellemes aktus, de a szülést akár 6-7 órával megrövidítheti. Valakinél tapasztalat?????
Adott szülésznő kontaktot is, egyelőre egy fórumon írtam a csajszinak, ha hétfőig nem reagál, akkor felhívom!

megyek jógára. az a biztos pont.

utána pedig a csőtörés elhárítókat várom. áááááááááááááááh. :( nem hiszem el.

Betty,
virág: én sem szoktam kapni, pedig úgy szeretnék!!!!

Pocok,
idő nekem is bejön! :P

Kép
screen
 
 


Sziasztok kismamik!

Mi is festettunk a héten, úgyhogy nem tudtam jonni! Hát visszaolvasni benneteket nem kis idobe telik és mire az ember a végére ér, úgy elfárad, hogy reagálni már nincs kedve... Tegnap este is így jártam, mire mindent visszaolvastam, majdnem rádoltem a notebookra, annyira álmos voltam, úgyhogy megint elmaradt az írás!
A hét elején volt egy pŕobálkozásom, írtam nektek egy hosszú hozzászólást, de én csacsi elfelejtettem "jobb gomb-másolás"-ozni és nagy mérgemre elszállt az egész :evil: :evil: :evil:

Kopee hozzászólása engem is felkavart és csatlakozom az elottem szólókhoz, ez egy nyilvános fórum és egyszeruen reagálni mindig mindenre és mindenkire nem lehet! De úgy érzem, nagyon is jó csapat vagyunk, gondolunk egymásra, segítunk egymásnak, ha tudunk, reagálunk az adott témára, szval én nagyon orulok, hogy vagyunk egymásnak ! :wink: :wink: :lol:

Monica, már voltunk megnézni az ABC babakocsit, amit ti vettetek,nagyon szép és minoséges anyagból van, minden szupi.....de!!!!!!!!!!!!, annnnyira, de annyira alacsony, hogy nekunk az sehogy sem lenne jó :roll: A párom 2 méter magas, én sem vagyok egy mélynovésu, olyan viccesen mutattunk mellette :oops: Próbáltam behajolni a mózesbe, hogy mennyire érek oda, ha meg kell igazítani valamit, vagy beadni a cumit a babának........hááát, alig érek oda .........szval nálunk marad a Brevi Ovo ! :lol:

Csajok, igérem jovok gyakrabban, de most mennem kell, mert jon az anyum és nekifogunk kitakarítani a festés után, én már nem merek nagyon székre állni és nyújtózkodva ablakot mosni, de kulonben minden mást megcsinálok :wink:

Csajok, egyre tobbet foglalkozok a szuléssel, gondolom ezzel ti is így vagytok :roll: , jó lenne addigra lelkileg jobban felkészulni rá és remélem enyhul majd ez a nagy félelmem, ami most van :?

Legyen kellemes a napotok!
ginuska
 
 


Jó reggelt!

3/4 7 kor keltem, de hátha vki most kel fel, neki tényleg jó reggelt!

Monica! Teszek fel képet, de várjuk meg azt a szép függönyt, amit most varrnak. Az is Micimackós. :)

Till! Nekem is a bal oldalamon jobb feküdni. De sajna a jobbon feküdtem világéletemben, ami a fülemen is meglátszik, mert a bal az jobban kiáll 8) :D :D

Pocok! Én is imádom ezt az időt!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) Az se érdekel, hogy esik. Bocs a nyaralóktól :oops:

Betty! Az én férjem se nagyon szereti fogdozni a pocim. Mindíg szólok neki, mikor übermozgékony a Törpe, de csak mosolyog, jól van beszólással elintézi. Néha viszont nekiáll beszélgetni vele és csak simogatja a pocim. Ki érti ezeket a férfiakat. :roll:

Ginuska! Tényleg de rég voltál. Milyen színű lett a szoba? Vagy nagyobb festésbe kezdtetek? Nálunk is anyu takarít a magasabb helyeken, már szédülgök a széken.

Szülés: Én is azt veszem észre, hamarosan itt van a szülés. Tegnap a jógán az egyik csaj 39 hetesen, a másik 38 hetesen jöttt el. Abban reménykedem, a jógaoktató szerint a jógán megnyújtjuk alul a szalagokat, meg egy csomó mindent és így a szülés kb 3-4 óra lesz. Na persze, ha az én kötött izmaimat sikerül addígra kilazítani.

Ja, a 38 Hetes terhes csaj megmutatta nekünk,hogy annyira nyújtott, hogy még spárgát is meg tudja csinálni x év óta! :shock: :shock: :shock:

Mától nem jövök sűrűn. Férjem szabin lesz, ilyenkor sokat van a gép előtt, vagy megyünk ki mi is az anyósomék kertjébe a csúnya pulykákat etetni, meg öntözni.

Szép napot!

Puszi!

Sztercsi
Vendég
 


Pocok, a lila-fekete pöttyök nem tűntek fel és a gáz úszósapi sem - rólam a végén már le is esett :roll: úgy látszik, hogy tényleg sokat változunk mi nők a terhesség alatt (legalábbis én), mert régen bizonyára azt néztem volna, hogy melyik nő hogy néz ki fürdőruhában, most meg azt néztem inkább, hogy kinek mekkora a pocija :lol:

Gyönyörű hangja van a Gittának, a végén, amikor a Bóbitát énekelte és közben lebegtünk, nekem eleredtek a könnyeim...mint mostanában elég gyakran :roll:

Screen, uszodás pasik :D Parkolás közben ért hasonló élmény a minap, beparkoltam egy pasi mellé, aki átvigyorgott az autójából eléggé félreérthetetlen módon, majd amikor a szavaiddal élve az "anyakoca" kimászott az autóból, akkor lelohadt a jókedve :wink:

Méhszájtágítás? Mi az? És ez miért kell? Nagyon szörnyen hangzik!!!???

Ginuska, mi is hasonló problémával küzdünk babakocsi ügyben, párom 190 cm, én 180, ezért sok babakocsi kiesett a rostán, aminek nem lehet állítani a tolókarját.

Kép
kkia
 
 


Sztercsi, a babaszobát festettuk, zold színu lett és narancssárga macis tapétabordur lett felragasztva. A kiegészítok is sárga, narancssárga színuek, már adott volt egy narancsszínu kanapé , az marad és egy íróasztal, e mellé jon majd a kiságy és a pelenkázókomód....ezzel teli is lesz a szoba :lol: , elég picike

Jaj de jó, hogy teszel fel képet, majd ha meglesz a bababútorunk, akkor majd én is lefotózom! :wink:

most már tényleg mennem kell......
puszi nektek ! :D
ginuska
 
 


Kkia,
a tolókar állítható, azzal semmi gond nincs, nekem az a furcsa , hogy rengeteg babakocsinak a mózese alacsonyan van., magunknak nem tudom elképzelni, holott én nem vagyok magas, csak a párom! En 167 cm magas vagyok + általában magas sarkút hordok (vagyis hordtam eddig :roll: ), de még nekem is alacsony az a kocsi...
ginuska
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!

twinsmomma olyan édesek a babók!!!!!!!!!!!!!!
anyababi hamar megy az idő.........te is mindjárt a 34.hétbe leszel.........meglásd!!!!!!!!
Kopee nekem se van mndíg válasz.....és én se írok sokat..........
Pattogobolha nemsemi mekkora pocakod van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tündér a 30.héten 2100-as volt a méhszájam.............tegnap meg 3100-as......én se értem már mi van..........
Paris próbálna meg ba......ni a védőnő hogyí mennyit hízok!!!!!!!! megismerné az öklömet azt hiszem!!!!!!::::)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tündér jó nyaralást.

Őzike, Pocok rég hallottam rólatok.
Ez az idő nekem is nagyon jó és a babucinak is tetszik. :D

Betty,Mars-Vénusz ez nagyon jó :D :D

Kkia a parkolásnál én is jártam így olyan jót nevettem utána :D :D :D :D :D ezeknek a csajozós pasiknak az arcát bírom ilyenkor :shock: :shock:

Nitácska nagyon harcias vagy.ha legközelebb azt olvassuk,hogy nincs védőnőd akkor az azt jelenti,hogy megölted? :D

Képzeljétek megszült az ismerősöm akiről tegnap írtam.Éjszaka fél1 előtt nemsokkal.48cm.és 2,valamennyi kg.Szonja lett a neve és jól vannak.Szegénykének jó sokáig tartott,de jól vannak.

Nálam ma az üzletben állás interju volt.Keresik az utódomat :?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Ruhák: Én most már kényszerítem magam, hogy NE vegyek több babaruhát. :lol: Mert 62-68 méretből már inkább melegebb, őszi ruha kell, de olyat még nem lehet kapni, nyárit meg teljesen fölösleges venni. De így vagyok a kismamaruhákkal is. Már látom, hogy az egy szem hosszú farmer talán elég lesz és esetleg még a hosszúujjú felsők is rám jönnek, de se pulcsi, se kardigán nem. De sátorlapot nem akarok hordani... :shock:

Matrica, van már két kockásfüű nyúl és egy Garfield. Csinálok még Micit (Garfield macija) Ubult, Micimackót, Malackát és Tigrist. Majd szeptemberben elleszek ezekkel. :D Nincs egy nagy kézügyességem, de kinyomtatom a nekem tetsző képeket és egy „bugyi” (nejlon tasak) segítségével megrajzolom a matrica festékkel.

Alvás: nekem a jobb oldal megy inkább. Ha balra fordulok, akkor nyom valami. És már háton is kezd rossz lenni.... :(

Anyabébi, a Bodza is nagyon jó név! Az én családnevemhez szinte minden jó, az unokatesóm kedvese mondta is, hogy ezt a nevet szeretné ha egyszer lánya lesz. Úgy irigylem, a párom nevéhez alig van jó keresztnév...

Időjárás: hát én is örülök, hogy még sem lett még kánikula... Bár jövőhétre megint azt ígérik, hogy 30 fok felett lesz a nappali meleg, de talán nem lesz vészes. És végre az irodában újra jó a klíma! Kedden 30 fok volt itt bent!!! :shock:

Betty, a párod tényleg képes lenne szó nélkül elfelejteni a házassági évfordulótokat??? Főleg így hogy az ő lányával vagy várandós??? Azért egy csokor virág vagy egy közös vacsi nem kíván olyan nagy szervezést, ennyit megtehetne.

Screen, ez a méhszájtágítás igen rosszul hangzik... És nem is nagyon értem, hogy minek kell. A Szent Istvánban külön hangsúlyozzák, hogy ilyen már nem csinálnak! Az meg hogy kellemes-e vagy sem.... Szerintem a dokinak egy esernyőt kéne feldugni a boldogabbik végébe és kinyitni... Kb. ilyen lehet hallomásom alapján.

Ginuska, hihi, túl nagyok vagytok a babakocsihoz? :lol:

Szülés: én még mindig nem foglalkozok vele... Két hét múlva lesz szülésfelkészítő jóga, aztán szeptembertől szintén felkészítés a kórházban. Majd akkor már lehet hogy elkezdek rá lelkileg felkészülni. Bár én olyan vagyok, hogy csak akkor parázok, ha már ott vagyok az ajtóban (pl. fogdoki). :lol:

Jaj, függőny!!! Az is kell!!!

Nitácska, vigyázz arra a méhszájra! Bár a 3100-as érték jobb, mint a korábbi...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


kicsike1 írta:Nálam ma az üzletben állás interju volt.Keresik az utódomat :?

El nem keseredjél már hogy az utódodat keresik! Inkább örülj, hogy megszabadulsz egy ilyen kizsákmányoló helytől! És pláne mire cseréled le! :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Pusszancs, Csajok! :D

Őzike,
:? - azért kibírjuk, majd elmúlik! :wink:

Screen, Kkia
kacsingatós pasik :lol: :lol: :lol: naggyon jót szórakoztam rajta! :lol:
(ezen mulattunk Apával is: mondtam, mostanában nem fordulnak utánam a pasik az úton :roll: vajjon mi lehet az oka? :mrgreen: :mrgreen: )

Sztercsi,
ne aggódj, attól, mert még nem megy a spárga, fogja tudni a tested, hogyan táguljon szüléskor! :wink: (én most semmit nem mozgok célzottan, mert nem esik jól. Viszont egyfolytában jövök-megyek, guggolok, takarítok, lépcsőzöm. Vackorral is csak ennyi volt - pedig amúgy heti 3x súlyzós edzésre járok - és 2 tolófájásra meglett! :wink: )

Mindenkit olvasok, ölelek, cuppantás, Lányok! :P

Betty,
Vackor vasárnap délután érkezik. Alig bírok én is magammal, tegnap olyan c@r hangulatom volt, hogy este már bevettem 2 Lycium pluszt, stressz-oldó :oops:
Megértem és átérzem, Neked is milyen lesz az a pár nap, de majd jönnek látogatni a Fiaink :roll: :P valahogy kitartunk!!!!

tillidian
 
 


Sziasztok Csajok!

Kissé hulla vagyok és végig sem tudlak titeket olvasni, mert kifolyik a szemem, annyira ég. :? :) De majd pótlom.

Én sem tudok mindig írni, de ha írok és kérdezek valamit szeretem, ha azért valaki reagál rá..., de ettől még nem érzem mellőzöttnek magam, mert én sem tudok állandóan reagálni, vagy írogatni, ez oda-vissza játszik! :roll: :wink:

Még mindig anyóséknál lakunk, hát hullámvölgyek vannak néha...:)
Holnap, ha minden igaz a burkolók befejezik a fugázást és hétfőn csiszoljuk a parkettát, aztán a hét vége felé remélem már pakolhatunk, mert szeretném látni már a végeredményt, mert én már ebbe nagyon belefáradtam...biztos ha nem lennék kismama jobban lenne energiám ezeknek örülni, de én most már a végkifejletet várom és a babaszoba rendezést és a szeptemberi Panti baby holmik bevásárlását...addigra hagyok egy kis energiát... :D

Képzeljétek: Az egyik szomszéd néni beszélt egy másik szomszéddal és mondta, hogy a lánya megszült szeptember elejére volt kiírva és kisfiú lett... de végig kislányt mondtak neki...mondom az facca, ott volt mellettem a férjecském is...végig futott az agyunkon, mi van, ha...na de mi érezzük, hogy Pantika pici fiunk akit hordok a szivem alatt... na meg ha a doktorbácsi azt mondta, hogy ez 100% és ezt le sem lehet tagadni (mármint, hogy kisfiú)!

Na, amúgy a napokban elkezdett repedni a bőröm a pocakom alatt, meg felett is, de alatta jobban viszket is, bár bevallom nem viszem túlzásba a kenegetést sem, sőt..., de én beletörődtem, hogy nekem sem maradhat el, mert a Mamának, Anyának is látszik a nyúlás...anyósomnak, meg a lányának, annak meg semmi, úgyhogy biztos befigyel egy kis genetika is...

Olyan furi, hogy nem sokára már azt lehet mondani, hogy 1 hónap és szülök...én nagyon várom, és nem vagyok hajlandó dokit fogadni, mert sok-sok ellenpéldát hallottam...nem volt ott, nem ért oda, stb. És aki nem fogadott dokit olyan is van aki nagyon dicsérte az ellátást.(rokon volt)
Így a szülésznő, ha rendes lesz adunk neki egy nagy ajándékcsomagot, aztán ennyi...
Én úgy vagyok ezzel, hogy a fiammal kell összhangba lennem és egymásra hangolódnunk a szülésnél és mi ketten ügyesek leszünk együtt...a többiek csak asszisztálnak hozzá... :D

Alig mozdulok ki a lakásból és már is azt érzem, hogy pisilni kell, éjszaka minimum 3x kelek és nem túl jó felülni, felállni, mert nem csípem, ha feszítem a pocakomat(hasizmomat, hasfalamat), ezét minden elismerésem annak aki ilyenkor még tornázik...

NA, ennyi voltam "röviden"...

Amire most tudok reagálni, mert még elolvastam, hogy Anyabébi pihenj sokat, mert neked már nagy fiacskád van és biztos megértő, őt már nem kell annyira emelgetni, meg pátyolgatni...

De azért sokszor eltűnődöm, hogy bírja egy többgyermekes családanya a kismamaságot, minden elismerésem pl.: Pattogó, és akár a többiek is... :D :roll:
hajnalocska
 
 


kicsike bizony akkor kinyírtam!!!!! :) :) :) :)
gratula az ismerősödnek!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

megint csak életjelet adok,reagálni nem tudok,csak ezt az 1 oldalt olvastam végig... :oops:
nálunk is nagy a jövés-menés... kiköltötztünk a lakásból 3 hete,m festettek,a férjem meg kirakta az ágyunkat,m már abban nem akar aludni,m fáj mindene... voltunk ágyat nézni,kb.6hét mire meghozzák,de jövő hét végén vissza kell költöznünk,m addigra hazajön az öcsém és anyum is (most náluk lakunk)...
Eddig nagyon stresszeltem,h minden meglegyen a babának meg nekem is... szerencsére alakulunk,tegnap hozták a kiságyat,már csak össze kellene szerelni,lámpát,polcot felrakni,komódot összerakni...
Sztem az idő miatt meg a stressz miatt ma nem igazán érzem jól magam,11 óta csak fekszem meg alszom...

Babám nagyon cuki,még mindig betartja a megszokott napi rendjét,éjjel alszik,napközben ha ledőlök,ő is velem pihizik... a kettő között meg néha igencsak aktív,már néha fáj,ahogy belém rug... :lol:
de nem baj,ha nem mozogna,az rosszabb lenne....

Szülés: engem is sokat foglalkoztat mostanában.... próbálok nem rástresszelni,hanem megbeszéltem a lányommal,h még 6 hétig maradjon bent, m jó helyen van és majd szólok,ha jöhet... és segítsünk egymásnak ha eljön az idő.... :lol:

Szerdán megyünk a dokihoz,de már úgy mennék,kíváncsi vagyok mekkorák vagyunk,és persze izgulok,h minden rendben legyen...

megpróbálok visszaolvasni és reagálni...

Kép
jovana
 
 


Sziasztok!

Voltunk dokinál a 30 hetes uh-n.

BPD: 81
AC: 236
FL: 57

kb másfél kiló és 40 cm. :D Valahogy nagyobbnak érzem.. miért?? :roll: :lol: :lol: :lol:

Időjárás: imádom. Hűvös van. Zokni is van rajtam. Bár mondtam apusnak, hogy 2-3 hét és ő fogja a zoknit rámadni, mert nem megy egydül.. :oops: Reggel lezuhiztam, feljöttem, megtörölközni, bugyit felvenni, erre az én 2 éves nagylányom hozza a bugyimat és tartja, hogy lépjek bele, de ügyeseeeen.. :lol: :lol: :lol: :lol: Azt hittem felzabálom. :D

hajnalocska: első babánál valahogy én is így voltam. Nagyon sokat pihiztem, nehezemre esett mozogni. Viszont miután Vivi megtanult mászni, járni, onnantól nincs megállás. Főleg, most, hogy a két lány 6 felé szalad.. Olyan, mint a fitness. De hozzá lehet szokni :wink: :lol:

screen: méhszájtágítás???? :shock: :shock: :shock: A büdös életbe nem hallottam ilyenről, hogy szülés előtt kötelezően végzik. Elég brutálul hangzik. :( :(

Anno Vivivel voltam 6-7 hónapos kisbálna amikor egy pasi a margithíd pesti hídfőjénél elkezdte csapni nekem a szelet. Menjek el vele kv-zni, meghív étterembe stb... Mondom basszus terhes vagyok nem látszik? Azt mondja erre de és csinos vagyok. :shock: Mondom ez hülye. Azt otthagytam a francba. Komolyan ilyen idióták legyenek az emberek...
De egyébként sokszor eszembe jutott az, hogy vannak olyan pasik akik kifejezetten a terhes nőkre buknak. Az ilyen tipusú felnőtt filmeket meg a bizarr kategóriák közé sorolják. ( egyik ismerősöm videotékás volt. ) Na most akkor szeretett férjeink is perverz állatok?? :? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

sztercsi: amióta eszemet tudom nem tudok spárgázni. Nem feltétlenül hiszem, hogy egy spárgától könnyebb szülésem lesz. :lol: bár kitudja.

Na megyek, felkelt a családom. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Húha csajok!

Nem vagyok pár napig, aztán mik történnek!!! Éppen olvasgatok vissza békességben, amikor láttam hogy Kopee elindította a lavinát azzal, hogy nem foglalkozik vele senki. Kétszer is elolvastam, emrt azt hittem valami tévedés...
Már annyian hozzászoltatok a témához, hogy én sem akarom túlragozni, szerintem szuper kis topik, jó arcokkal, de nem kell túl sokat várni tőle, mint pl. egy baráti kapcsolattól. Engem sem hiányolt senki, amíg nem voltam (khm khm), de ettől még itt vagyok és elolvastam mindenkit, mert igenis mindenkinek a hozzászólása érdekel. Csak van, amihez nem értek, vagy nincs is már értelme ennyi idő után reagálni rá, stb.

Naszóval. Az én hetem totális őrület volt, teljesen bestresszeltem magam azon, hogy gyakorlatilag 6-7 hetem van és ACTION. Úgyhogy ma pánikszerűen megvettem a kis lénynek bútorokat, piros bolyhos szőnyeget (valahogy úgy éreztem, ez rendkívül fontos), eldöntöttem a babakocsit én is végre és meg is vettük (állítható karút, mert mi is égimeszelők vagyunk).

Úgyhogy kissé lehiggadtam és már alig vártam, hogy jöjjek!

Monica, trükkös vagy ezzel a sztereo módszerrel... Így könnyű! :lol:

Kicsike, gratula az évfordulóhoz!

Ginuska, jók a szoba színek! Nekem szeptember elején jön meg a bordűr, amit rendeltem: piros elefántok kolbászolnak rajta pálmafák alatt...

Till, ezek szerint Vackor kibírja a végéig a tábort?

Szülés: én valahol nagyon várom, valahol meg élvezem a szabadságot. Hétfőn találkozom egy szülésznővel, aki megmutogatja a szülőszobát is. Remélem senkit nem fogok látni eltorzult arccal vajúdni.... :shock: :shock:

Pasik: hát engem meg-megbámul pár perverz állatja... Pedig most már eléggé egyértelmű a helyzet... :roll:

Hajnalocska, kitartás anyósékhoz!

Pattogó, oké, hogy hüvősebb van, na de hogy még zoknit is felrántottál?! :lol:

Spárga... Hát, elképzeltem, hogy dobok egy spárgát most... Nem esett jól, még gondolatban sem, pláne, hogy a derekam jobb oldala KO. Szerintem lemennék és ottmaradnék örökre.

Kép
szilveeaa
 
 


Jaj-jaj! Már megint mennyit termeltetek... :D :D :D
Nekiállok visszaolvasgatni.
Puszi Mindenkinek:
bobóbaba
 
 


Pussz :P

"Nem hiányol senki- mozgalom":
régen nekem is voltak ilyen téves képzeteim, még gimis koromban. Aztán rájöttem: sokkal egyszerűbb, ha én megyek mindenki után, aki nekem fontos és én foglalkozom másokkal, mintha azt várom, hogy velem törődjenek :wink: szóval nézőpont váltás kérdése az egész! :lol:

(Kopee, Drága,
hiányzol!!! Még csoda-harcos Kisfiad filmjét is megnéztük, együtt sírtunk-örültünk, szóval nem értelek :oops: )

Szilveeaa,
ha foglalt a szülőszoba, oda nem nézhetsz be uccse! :lol: Úgyhogy ne aggódj! :wink:
vackor most már marad :roll: (de kivi vok, ezek után mikor akar majd ismét táborba menni :shock: )

Pattogó
gratula! :D (nem csinálsz terhes vonalzót? :roll: )

Hajnalocska,
szomszédodék UH orvosa mekkora amatőr :shock: 21. század, és nem tudja megállapítani a baba nemét? Ez még nekünk is megy, bakker :oops:

Voltam dokibácsinál :P
Lencsikém jól bezárkózott, így elég 4 hét múlva menni :P
(magzatvíz még mindig sok, nyomom a 180 grammos CH diétát...)

tillidian
 
 


Csajok,


én megint végiggondoltam ezt az "eltűnés" dolgot, mivel sem Kopee, sem Trixi nem jelentkezett, pedig illett volna, azok után, hogy mindenki hozzászólt a történtekhez. Szóval ezek után annyit tennék hozzá a dolgokhoz: szerintem tök jó csapat vagyunk és ha valakinek valami nem tetszik, tényleg el lehet ballagni. Sorry, lehet, hogy durván hangzik, de mennek itt a "lécci-lécci-lécci gyere vissza" meg hasonlók és semmi...hát én senkinek nem fogok könyörögni, tényleg felnőtt emberek vagyunk, ha valaki óvódás módjára szeretné intézni a dolgait, hát szíve joga. Részemről ennyi!


Ma voltunk a laboreredményeimért, meg vagyok elégedve, meg kell, hogy mondjam :D a terhességem alatti eddigi legjobb eredmény pisi-téren! Csináltam egy kis összegzést, mikor mennyi volt a baktériumom, a lényeg, hogy az első értéknek 500 alatt, a másodiknak 1000 alatt kell(ene) lennie:
2009. február 961; 5336
2009. május 1169; 6488
2009. augusztus 503 (majdnem jóóó!!!); 2791

Magamhoz képest ez a mostani nagyon jó, persze jobb lenne, ha egészséges lennék :roll: !

Képzeljétek tegnap elment a kocsin az alapjárat, teljesen kétségbe estünk, hogy injektor vagy hasonló és egy vagyon lesz, de akkora szerencsénk volt, egyrészt mert az ismerős szerelőék már ma reggelre elvállalták, másrészt mert a pillangószelep és a vákuumcső tisztításával megúsztuk 6000 Ft-ból! De vicces volt ahogy a szerelőig mentünk, férjem amikor meg kellett állni kereszteződéseknél egyszerre nyomta a féket, meg a gázt (persze üresben), hogy ne fulladjon le a kocsi :D ja és nem egy csotrogányról van szó...!

Holnap megyünk haza anyukáméktól, ugyan ők még nem jönnek haza, de tesómék igen. Én még maradnék legszívesebben, mert -nem tudom mondtam-e már, de- itt van a cicám, akit amikor én összeköltöztem a férjemmel, nem vittem magammal, mert úgy gondoltuk, neki jobb a megszokott környezet, meg elvan anyuék westie-jével. De ilyenkor amikor nyaralnak, egyedül van szegénykém a házban (benti cica), ugyan tesóm átjár etetni, de a Cunikám nagyon igényli a társaságot, meg a simogatást és tiszta depi, mire hazajönnek. Többek között ezért is vagyunk itt ilyenkor, ne legyen egyedül...de a férjem jövő héttől ingázik és mennünk kell haza, sajnálom szegényt. Legszívesebben magammal vinném ha költözünk, de nem merem a kisbaba mellé bevállalni, tök lelkiismeretfurdalásom van, mert azóta anyáéknak lett még egy lány wesie-jük is és a cica "ki lett közösítve", pedig ő a rangidős állat a házban...apám meg folyton teszi a megjegyzéseket, hogy elengedi, aztán mehet amerre lát :cry: :cry: :cry: és nekem ez nagyon fáj, mert imádom és ő is nagyon ragaszkodik hozzám. Nem tudom mit kellene csinálnom...

Most pedig előre is elnézést kérek, hogy a következő hónap során ugyan sokat fogok jönni, mert sokat leszek egyedül, de tuti, hogy nem fogok tudni mindenki hsz-eire reagálni, mert egyfolytában a költözésen, az új helyen szülésen meg egyáltalán ezen az "új életen" jár az eszem, próbálom összeszedni magam, de a 7 hónapos kismama aggyal elég nehéz :roll: ettől még olvasok mindenkit!!!

Ja, tegnapi kerti sütés jól sikerült, megúsztuk eső nélkül, husi isteni lett :wink: barátaink holnap indulnak vissza Angliába.

Pusszantok Mindenkit!
Vendég
 


pattogó anno nekem is tágítottak kézzel méhszájat szülés alatt......brutális volt.......jobban fájt mint a fájás maga!!!!!! :x :x :x :x
szilveaaa kérünk képeket babakocsiról meg mindenről!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Halihó!

Eszti:

Nálunk anyósék nagyon reménykednek abban, hogy ha meg lesz a baba, akkor majd meg jön az eszünk és kivisszük a kertbe a Misikét(macskagyerekünk) :lol: , mert akkor a Panti sokkal fontosabb lesz és átértékeljük a dolgokat..., mi meg csak jókat mosolygunk, hogy persze-persze...
Én úgy gondolom felnőtt emberek vagyunk és tudunk figyelni egy cicára, az óvintézkedések azok pláne meglesznek, akkora babarács az ajtók helyett a szobák között, mint én vagyok amin már a cica sem tud átugrani (mert dagi a kicsi szívem:D). És a gyerekszoba így szőrtől mentes lesz és cicabiztos... Persze több odafigyelést igényel, de őt is mi neveltük és ezen nem is vitázunk senkivel...



Csak, hogy a macskás részedhez hozzászóljak. :lol:

Till:

Hát bár az orvos is ember, és tévedhet és sajna nem mindenhol olyan szupi az uh készülék, de valóban, ha nem vagyok benne biztos, hogy a kuki az ott van a babán vagy sem, akkor nem állítom biztosra, nekünk 100-ra mondják, meg mutatta is...bár még rákérdezek, mert 2x néztük eddig, a 4D-n nem mondta az UH-s doki, persze nem is kérdeztünk rá...de olyan édes kisfiús arca is van...:D Apa mindig azt mondja...:D

Nya megyek vacsit melegíteni a Férjecskémnek...


Szép álmokat!

Hajni
hajnalocska
 
 


Paris,
ezekhez az értékekhez lövésem sincs :roll:
Ennyiszer néztek vizeletet? :shock: Nekem eddig 2 laborom volt, akkor néztek, na meg most lesz a harmadik...

Méhszáj tágítás??? :shock: Ráadásul a 38. héttől, vagy hogy? :roll: Most hallom először! Miért kell?

tillidian
 
 


Kicsike
Itt vagyok 8) Legalább az ismerősöd túl van rajta és minden Ok :)
Nem lehet kellemes érzés, hogy az utódot keresik. Az enyém már meg is van :cry:

Screen :)
Én azt hallottam ez elavult dolog..mármint a tágítás ...És hogy 6-7 órával rövidebb lenne?? Hát nekem az egész szülés 4 h hosszat tartott "csak". Úgy tudom egyébként nagyon fáj, ..mármint a méhszájtágítás. Lehet te magadtól is ügyesen tágulnál :roll:
Ja, mi az a tölcsérképződés :?:

Till
Mizujs a táborban?

Gina
Biztos tök szép lett a babaszoba :D
Sajna mi még nem állunk sehogy :roll: Majd szeptemberben...remélem addig nem szülök..

Paris
Nagyon bátrak vagytok :) Sok sok sikert az új Élethez :lol:
A cica dolgot sajnálom. :cry:

Szilveeaa
Láttam a képed milyen csini vagy, nem csoda ha megbámulnak 8)

Mi most a Balcsin nyomulunk, lesz még pár meleg nap ami jó a gyerkőcöknek, akkor is ha nekem kevésbé :wink:

Jó éjt mindenkinek :!:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!
Azon gondolkodtam, hogy milyen furi lesz, ha már nem lesz bent senki a pocakban és lehet hasra fordulni :)
Bulis mocorgásra ébredni.
Annyira kíváncsi vagyok mekkora kispocak, de csak 25.-ére kaptunk uh-időpontot.
Ti jártok szüléselőkészítőre?
pocok001
 
 


jó reggelt!!!!!!!!!
én már alig várom hogy hason aludhassak!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Lassan visszatérek író-olvasó üzemmódba. Idén nyárra kinyaraltam magam, szerencsére az idő végig nagyon jó volt. Sikerült annyira társasági életet élni közben, hogy szülés után egy jó darabig kibírom majd nélküle.
Voltam a héten fogorvosnál és megvan a terheléses vércukor-vizsgálatom is, kívánom, hogy ezt a módszert mindenhol vezessék be, nagyon baráti volt.
Szerencsére annyit írtatok amíg nem voltam, hogy nem tudtam mindent visszaolvasni, így reagálni sem fogok tudni mindenre, azt hiszem majd visszafelé haladok.

Nita, Pocok, még kb. fél év és alhattok hason, mert ugye a szoptatás elején meg majd a cicik miatt nem fogunk tudni hasra feküdni, de kitartás!

Őzike, kellemes nyaralást!

Mrsparis, gratulálok a jó bacieredményekhez (bár nem értek hozzá, de nekem az jött le, hogy elégedett vagy velük)! Sok sikert és szerencsét kívánok Nektek az új helyen való élethez! Remélem hamar találtok barátokat.

Szilveeaa, én is stresszeltem magam, de egyenlőre csak odáig jutottam, hogy átválogattam a babaruhák egy részét (bár még nincsenek itthon) és elhoztam sógornőméktől egy nagy adag rongypelust külsővel. Még kéne vennünk a nagyobbik fiamnak egy ágyat, az övét pedig vissza kell alakítani babaággyá, meg egy merev aljú pelenkázó alátétet kell vennünk, mert az "csak" két gyereket bírt. Remélem szeptemberben még nem szülök és akkor meglesznek ezek a dolgok is.

Pattogó, Bence szép nagy baba! Biztos ez látszik a pocakodon is, amit még nem tudtam megnézni, mert nem tudom az új jelszót.

Jovana, lakásfelújítás gondolatától is ráz a hideg, remélem hamarosan készen lesztek! Kislányod nagyon rendes, hogy hagy pihenni.

Hajnalocska, biztos szép lesz a parketta, kitartást!
Anyósoddal nem lehet könnyű, volt már olyan az életetekbe, amibe nem szólt bele?

Tilli, az anyai megérzések általában jók, valószínűleg nekem is az lett volna az első reakcióm, hogy rohanok azonnal a fiamért, főleg ha a tanárokat sem lehet elérni. Kíváncsi vagyok Vackor mit mesél majd neked a táborról.

Lányok egyenlőre idáig jutottam, mennem kell reggeliztetni!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Pocok, Nita
így van, nemsokára alhattok hason! :wink: (én sajna nem tudok hason elaludni egyébként sem...)

Szüléselőkészítő:
itt úgy van, mint az iskolai év: szeptembertől májusig. Persze kora délután, így egyre sem tudtam elmenni. Mire újra indul, szeptember végén, már minek? :oops: Mintha mindenki ilyen "időbeosztásban" szülne :shock:

Datolya,
üdv itt újra! :P
(így van, egy valamit megtanultam: soha ne hagyjam magam befolyásolni, ha más a megérzésem!!!!!
Vackor már holnap jön, végre.......)

Pusz, mentem piacra :P

tillidian
 
 


Jó reggelt kismamik!

Csak egy gyors bekukk, tudjátok, nálunk hétvégén tiltott dolog a gép elé ülni, de a férjem most költözteti a barátnőméket, így most gyorsan elolvastalak benneteket :roll:

Eszti, tök igazad van, én is épp azon gondolkodtam, hogy mindenki lécci-lécci a "mellőzötteknek", ők meg válaszra sem méltattak senkit...Életünk valószínűleg legszebb, legérdekesebb, legizgalmasabb időszakát éljük fizikai és érzelmi téren egyaránt, tartsuk tiszteletben egymást!

Pocok, Nita, hason alvás...el sem hiszem, hogy egyszer lesz majd ilyen újra...A férjem már csak Búgócsigámnak hív, annyit forgolódok éjszakánként, amire egy kényelmes (?) pózt felveszek...

Megjött a tapétánk a babaszobába, már csak a festőnek kell ideérnie valamikor, hogy feltegye :D

Szép hétvégét mindenkinek!

Kinga

Kép
kkia
 
 


Van újra néhány percem, így folytatom.

Tilli, ahol Vackor van az vmi. speciállis tábor? (Úszó, sakk, kézműves stb.)

Kkia, Pocok, aquanatal biztos jó, legalább néhány percre könnyebbnek érezhetitek a testeteket és hűsöltök. A medencébe ahol tartják más is bejáratos vagy csak baba-mama medence?

Chardonnay, örülök, hogy írtál. Nevünk még nekünk sincs. Én írtam egy kb. tizes listát, amire Férjem csak a száját húzta, aztán írt egyet Ő is, így maradt öt-hat név, amivel mindketten ki tudnánk egyezni, de ugye még ott van két fiúnk is, akiknek szintén van beleszólásuk a dologba, így elég nyögvenyelősen megy a dolog.

Na eltűnök egy kis időre újra (na nem hetekre). Annyi itthon a tennivaló, hogy azt sem tudom hol kezdjem, de neki kell látnom, mert magától nem készül el.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Vcsibe igen valóban nagyon jó ez a csere és a Világ leg szuperebb melójára sem cserélném le. :D

Pattogó Lányod nagyon édes lehetett.Úgy látom nincs szükséged külön edzésre vagy tornára :D

Mrparis gratula a jó eredményekhez,bár én sem tudom ,hogy mennyinek kell lenni.Mindig a doki mondja,hogy:nagyon jó,nagyon szépek az eredmények :D :D
Autó :shock: jó,hogy van ismerősötök mert különdben úgy le húzzák az embert.


Méhszáj tágítás :shock: :shock: nem hallottam még róla,de elég rossz dolognak tartom így előre.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!
Nna, böcsülettel végigolvastam, mióta nem voltam, és utálni fogtok, mert hosszú leszek :lol: :lol: , de még így is biztos lesz, amire, akire nem reagálok, mert rengeteget írtatok, és mindent fejben tartani… :roll: :roll: Bár Monica nagyon trükkös :lol: :lol: !

„Judy: Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem, hogy alacsony a kerítése....”
Pattogó: ezen nagyon jót mulattam! :lol: :lol:
Ne és ez a pocak!!! :shock: :shock: Mindig felakad a szemem, ha új pocifotót hozol, gyönyörű hatalmas! :D

Mrsparis, gratula a költözéshez! :D

Tilli, wow, Lencsi mekkora! Tábor: :evil: :evil:
Remélem, azért összességében jó emlékekkel jön haza Vackorod! :wink:
És tök jó, hogy felvetetted az alvási pozitúrát, már én is akartam kérdezni, hogy szabad hanyatt fekve aludni még? :?: :?:

Azta, Twins! Milyen szépen megmutatták a csemetéid a pofijukat! Rendes gyerekek! :D Bezzeg az enyém egyedül is hogy el tudott bújni! 8)

Sztercsi, nagyon kíváncsi vagyok a szobára! Hozzad a képeket! :D

Kopee! Én is éreztem már hasonlót, mint te vagy Monica, viszont bármikor komoly kérdésem, dilemmám volt, vagy vmi miatt kétségbe estem, itt mindig jó tanácsokat, rengeteg biztatást és együttérzést kaptam.
Nem is várom el, hogy mindig mindenki reagáljon mindenkinek a hozzászólására, mert szerencsére tényleg sokan vagyunk, és sokszor nagyon pörög a fórum, nehéz követni. :oops:
Most már én is csak akkor tudok jönni, ha anyukáméknál vagyok, mert otthon nincs net, és heti rendszerességű olvasás mellett nehéz naprakésznek lenni. Amire még reagálok, a többiek már rég elfelejtették. :(
De azért csak jövök, ahogy tudok, mert szerintem jó a csapat, te se tűnj el! :wink:

Anyabebi, pihenj sokat! :!: :!:
És én várom a képet a matricáról, mi is vettünk már pár Micimackósat, de én még szeretnék. És Rossmannt írtál, ahol vetted?

Sziszkó! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! A képek is jók! 8) 8)
Milyen kis Sherlock vagy! :wink: Én is sajnálom, Trixi döntését! :(

Monica, köszi! Remélem, igazad lesz, és marad még Domi egy kicsit! Nyugi, Noel is vár még. Bocsi, utógyújtásom van: mióta Alexis Noel??? :oops: :oops: Nekem tetszik! :wink:

Kicsike, utólag is boldog évfordulót! :D

Kkia, jó pihenést nektek! 8)

Tündér, nektek is jó nyaralást! 8)

Screen, szép méretek! Méhszájtágítás? :shock: :shock: Ilyet még nem is hallottam. :roll: :roll:

Igen, Szilveeaa, képeket a cuccokról! :D

Hízás: 10,5 kg-nál járok, de nagyvonalúan lefele kerekítek, ha ki kell mondanom. :oops: :oops:

Ruhácskák: valamelyik nap nővérem beállított két hatalmas utazónyi cuccal. (persze előzetes egyeztetés után, mert azért óvatosak voltunk, addig ő sem akarta, amíg nem mondtuk rá az áment de most már mi is merünk vásárolgatni ezt-azt, úgyhogy gondoltam, jöhetnek a kis ruhák.)
Mosva-vasalva hozta a méretezés elejét (56-62-esig, majd a többit később, nálunk korlátozott a hely)
Hozott rengeteg bodyt, rugit, sapit, előkét, hálózsákot, pólyát, kiságyba fejvédőt, mellszívót sterilizálóval, jaj fel se tudok mindent sorolni.
Náluk két gyerkőc van, elvileg nekik már nem kellenek ezek a dolgok, szóval mindent elhozott, ami még használható.
Úgy örülök, olyan szépek, szóval ruhára nem sok gondunk lesz.
Persze egy kihozós garnitúrát veszünk, meg egy új pólyát, meg abból az akciós tescos bodyból akarok vagy kettőt (egyet fizet kettőt kap akció), de nagyjából ennyi. :wink:

A hosszú hétvégén pedig végre hazavisszük a tavaly vásárolt dolgokat, amit azóta anyukámék őriznek (kiságy, pelenkázó, hordozó, babakocsi), és lehet, hogy elkezdjük díszíteni a falat, ahol a kis kuckója lesz a Törpének. Majd hozok képet.

Hétfőn megyünk dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok mennyit nőtt Kismaci, és hogy merre van fejjel, mert most úgy érzem megint megfordult, és fönt van a buksija. :roll: :roll:

Vigyázzatok magatokra!
Mindenkinek szép napot, hétvégét! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Valamelyik kismamás újságban olvastam a Szent István szülészetéről és megnéztem a honlapjukat is. Még azt is engedik, hogy vízben szüljél, ne csak vajúdj! Ez nekem nagyon tetszik, de persze majd ott és akkor tudom eldönteni, hogy melyik a legjobb.

Jovana, szerintem nem semmi még ilyenkor csinálni a lakásfelújítást. Persze nekem mázlim volt, mert másfél éve eleve olyan házikót vettem, amiben fent három szoba van, így "csak" berendezni kell. Szerencsére mondjuk a legfontosabbak már megvannak, babaágy, szekrény, babakocsi. De még egy raklap apróság kell még...
Az én babám is nagyon rendes, lefekvéskor pattog még egy sort aztán felkelésig békén hagy.

Pattogó, nagyon jót nevettem a kislányodon, nagyon édes lehetett... :lol: :lol: :lol:

Pasik, az én párom egyértelműen egy perverz állat. :lol: :lol: :lol: De hát pont ezért az én párom. :D
Az hogy megbámulnak? Amikor Sopronból átruccantunk Kismartonba, na ott bámultak csak igazán. Aztán rájöttünk, hogy miért. Mert 7 hónapos terhesen és 80 kilósan is vékonynak számítottam. :D

MrsParis, ismerős a gond a kocsiddal. Friss jogsival vettem egy 20 éves Opel Kadettet. Míg be nem melegedett a motor, minden megállításnál üresben kellett pörgetnem a motort, hogy le ne fulladjon. Mókás volt, de azzal a kocsival megtanultam vezetni.

Cica, nekem is van egy cicám, szobacica volt világéletében. A sok hülye mondta a rémmeséket, hogy miket művel majd a babával. Pedig a macskákat teljesen hidegen hagyják a kisbabák. Nem is törődnek velük. Csak nem kell hagyni, hogy oda ugráljon, ahol a baba van, bemásszon az ágyba, stb. Az én cicám már teljesen átszokott a páromra, mivel az én ölembe már nem képes belemászni, hiszen ott egy nagy dinnye van. :lol: Eszem ágában sincs kilakoltatni.
A régi cicádat pedig én a helyedben lehet hogy befogadnám. Vagy még most, hogy legyen ideje megszokni, mielőtt jön a baba, vagy már ha néhány hónapos, mert akkor elfogadja, hogy ő ott van. Ha nem valami elvadult kandúr, nem hiszem, hogy bármi gond lenne belőle. Ismered a cicát is és szerintem tudod, hogy mire kell vigyázni. Ha a baba majd elkezd mászni, a cica nagyobb veszélyben lesz, mint fordítva.

Hasonalvás: én ha nagyon akarom a szopipárnával megoldom. :D

Már alig várom a szeptembert, hogy ne kelljen dolgozni és legyen időm a babaruhákat kimosni, elrendezni, megvarrni, amit még akarok, stb.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csajok, írtam, hogy az első értéknek 500 alatt kellene lennie, a másodiknak 1000 alatt. Így nem tökéletes, de magamhoz képest jó! Amúgy igen, a teljes labort, most harmadszorra csinálták, utoljára. Szerintem ez így normális, nem? Nem mindenkinek csinálnak ennyit?!

Hason alvás??? Már azt sem tudom mi az...csak nézem irigykedve a férjemet, ahogy hasravágja magát mellettem :roll: mondjuk lassan azt sem tudom mi az az alvás :roll: kezdek beletörődni, hogy soha sem vagyok igazán kipihent és ez így lesz még egy jó darabig...kivéve ha Tofi egy édes, alvós kisangyal nem lesz :D
Vendég
 


Ja, pasik, nekem a kocsiba szoktak átbámulni, ha egyedül vagyok. Múltkor a Tescoig követett egy pasi, nézett egyet, amikor kiszálltam...biztos anyázott, hogy elfröcskölt egy csomó benzint egy kismama miatt :lol: :lol: :lol: de egyébként tényleg vannak perverzek, mert sokszor AZ UTCÁN is megbámulnak, meg vigyorognak, mintha kb. pucéran sétálgatnék...engem kifejezetten zavar, mert ez nekem olyan "szent" állapot, nem akarok belegondolni ők mire gondolnak :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


szép jó napot!!!!!!!!!!!!!!!!

tegnap vettünk olyan szép sarok ágyat......ha össze raktuk megmutilom valahogy!!!!!!!! :oops: :roll:

Datolya én előbb is fogok hason aludni mint fél év........abba belehalnék.........a melleimet majd addig a hátamra költöztetem!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kkia én is rengeteget forgolódom éjjelente......folyton hasra akarok fordulni..de csak ugye félig megy a dolog!!!!! :x

Judy jó hallani felőled is!!!!!!!!!!
heti 1x jelenésed van ám minimum!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Datolya,
igen, kéttannyelvű iskola nyári német tábora, szinte kötelező :roll: - de kézművesség is van.
(nagyon várom a holnapot! :roll: )

Judy,
szuper, hogy ilyen sok rucit kaptatok, pláne így készen! :P

Paris,
a Tescoig követett? Atyaég, azért engem kitört volna a frász :roll:

Seprűerek?
hogy álltok ezekkel?
Nekem a jobb combom körbe tele lett (kb. olyan 10 cm széles sávban), és iszonyúan néz ki! :oops: - a másik lábamon semmi :shock:
de a legdurvább, hogy mindkét mellem alja is így néz ki, pedig azt olvastam a combon és a térdhajlatokban lesz...Állítólag csak műtéti úton lehet eltüntetni, 3 kezelés 3X16.000 körül... :roll:

tillidian
 
 


Judy, de jó neked, hogy kaptál egy csomó cuccot a tesódtól! Az én tesómnak már 4 és fél éves a lánya, már mindent eladtak, elajándékoztak, ami csak volt.
A legtöbb holmit a szomszéd adta.

Tillidian, nekem is szaporodnak a combomon a kicsi hajszálerek. Néhány amúgy is volt, de jócskán megszaporodtak. Főleg a combom alsó részén vannak. Anyunak is ilyen, nálunk ez örökletes. Nem vagyok tőle boldog, de remélem majd a terhesség után enyhül...

Kicsike, ugye hogy mennyivel jobb melód lesz most majd? :) Én is már nagyon számolom a napokat, pedig én imádok ott dolgozni, ahol most vagyok. Még két hét!!! De már jó is lesz, mert az asztalhoz egyre nehezebben férek hozzá. :lol: Tegnapra kialakult, hogy kinek mi lesz a dolga, kinek mit kell majd átadnom. Az utolsó héten pedig átveszem mindenkitől az adminisztratív melót, hogy belerázdóhasson az újba. De szeptemberben néha úgyis benézek majd, hogy bevigyem a táppénzes papírokat, meg ilyenek.

Ma sincs hideg... De állítólag a jövőhéten lesz megint egy enyhülés, 26 fok. Az pont jó. :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Jaj, dehogy van szándékomban spárgázni!!!!!

A csaj volt olyan hajlékony. ÉN???? Olyan kötött izmaim vannak, hogy én csinálom a legkisebb terpeszt a jógán :oops: , sebaj. Az a lényeg, jól érezzük ott magunkat. Meg jó is mozogni kicsit.
Vendég
 


IR-es, diabéteszben érdekelt Csajok,
ezt ismeritek, Most találtam:
http://cukorbeteg.blog.hu/

Vcsibe,
nem akarlak elszomorítani, de ezek nem múlnak el :? ha egyszer kijött, akkor csak lézeresen lehet halványítani :roll:
(nem mintha miniszoknyában korzóznék, de bizarrul festek :oops: )
Rá is kerestem: szklerotizálás, vagy szkleroterápia az eljárás neve. Találtam még egy krémet: "Medhirud" a neve, patikában kapható kb 1500 ft-ért, de nem tudom, mennyire lehet hatásos a seprűerekre :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.08.15 14:12-kor.

tillidian
 
 


Pocok! Én is bízok a hasrafordulásban, de állítólag akkor meg a mellek miatt nem tudunk. Pedig akkor olyan jót tudnék aludni!!!!!!

Babaszoba: Ígérem lesz fotó is. Most üres, csak babaágy van benne. Függöny hiányzik. Aztalosok 20.a körülre ígérték a bútorokat. Pelenkázó és 2-es szekrény.

Friss pocakfotó a gmail-en! Halászléfőzés volt 8) :D 8) Telezabáltam magam :oops:

Pussz!

Sztercsi
Vendég
 


Till, gratula a jó eredményhez! Én hétfőn megyek, remélem nálam is zárt a rendszer továbbra is... :roll:

Eszti, neked is gratula az eredényhez! Cica: nálunk kettő is van, a dokim is azt mondta, hogy nem gáz, csak tiszták legyenek és mondjuk én nem pucolom a WC-jüket. És természetesen a gyerekszobába nem lesz belépőjük, meg hát oda kell rájuk figyelni, na... De hát tündériek, imádjuk őket...

Nitácska, kis babó bútorai egyelőre klassz kartondobozokban vannak, de a kocsiről szívesen teszek fel képet a napokban. Homokszínű, nagyon elegáns, csajszis. :D

Őzike, köszi a bókot, aranyos vagy... :oops: De én már leginkább egy rokkant bálnának érzem magam, amint az utcán osonok a fájós derekammal... Hát nem igazán pályázhatnék a legfittebb kismama címre...


Datolya, üdv újra itt! Jó, hogy kiélted magad, én is így vagyok vele... Mostanában sokszor semmi kedvem emberek közé menni, inkább itthon szeretek parázni azon, hogy nincs kész a gyerekszoba. Ezt rendkívül jó elfoglaltságnak tartom mostanában...

Judy, drukk a hétfői vizsgálathoz!

Vcsibe, a vizi szülés klassz lehet, én biztos kipróbálnám... Imádom a vizet!

Seprűerek: nekem 14 éves korom óta van, úh. volt időm hozzászokni...
Hason alvás: IGEEEEEEEEEEEN!!!! Egyáltalán ALVÁS, mint olyan... de jó lenne... :roll: :roll: :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka
 
 


Sziasztok!

Most 2-3 nap alatt nagyon inaktív lettem. Szinte még a létezés is nehezemre esik :cry:
Rájöttem, hogy terhes vagyok. Eddig élveztem, most már elfáradtam :oops:
Az megerőltető volt, hogy készre rendeztük a babaszobát...

És már nem dolgozom...
Vendég
 


Kép
Kép

Ekkorára nőttünk :oops: :wink:
Vendég
 


Sziasztok Kismamik!

Tegnap garázdálkodtam az iwiw-en,Hajnalocska és Pocok már vissza is igazolt! :lol: Köszi lányok! :wink: Még Tündér nem jelzett vissza.
És hármótokat nem találtam:Sünciboglya,Screen és Szilveeaa! Ti nem vagytok rajta? :roll: Vagy csak én vagyok béna? :oops: :lol:

Tündér!
Most olvasom,hogy épp nyaraltok! :wink: Érezzétek jól magatokat! :lol: 8)

Screen!
Méhszájtágítás??? :roll: Ha nem vagyok buta,ez akkor valami olyasmi lehet,mint amit én is kaptam tavaly,mikor elhalt a babám és megműtöttek.Műtét előtt felraktak valami kis izét és attól tágultam ki.De nem értem,miért kell a 38.-ik héttől valakit tágítani! :roll: :shock: és ha magadtól simán kitágulnál a 39-40.-ik héten??? :shock: Legalább azt kellene megvárni.Legalábbis szerintem. :roll:

Ginuska,Kkia!
Egy cipőben járunk! :roll: Én 180 cm vagyok,párom,193cm és nálunk a Titi Triton ezért esett ki,mert alacsony babakocsi.Oké,hogy lehet állítani a tolókar magasságot,de még így is alacsony.Meg azt olvastam róla,hogy a babák hamar kinövik.Egy csajszi írta,hogy 58 cm-el született a kisfia és 4 hónapig tudta használni,mert hosszban kinőtte. :roll: Mihez kezdenék én akkor februárban?Új babakocsi??,Na,nem! :roll:
Szerdán megyünk Pestre,mondtam páromnak,csak babakocsival jövünk haza! :oops: :lol: Bemegyünk vagy 4-5 bababoltba,csak találunk valami nekünk megfelelőt! :roll:
Kkia,Ti már kinéztétek a nyerőt?
Ginuska,mindjárt rákeresek a Brevi Ovo-ra!Megsasolom milyen! :wink:
Biztos nagyon szép lett a babaszobátok! :lol:
Jajj lányok én olyan irigy vagyok,sokatok írja,hogy csinosítgatja,szépítgeti a babaszobát!Nekünk meg sajnos nem lesz egy darabig külön babaszoba,hanem a nappaliba rendezzük be Manónak az egyik sarkot!

Nita!
Jó az új vonalzód! :lol: :lol: :lol:
Majd rakj képet az új ágyatokról! :lol:

Csibe!
30 fok volt az irodátokban???Jesszus! :roll: :shock: Klímát meg megcsinálták,csak Te már úgyse élvezed sokáig! :roll: De jobb lesz már otthon táppénzen! :lol: 8) :lol: 8)

Kicsike!
Neked is nyugisabb lesz! :lol: 8)
Bár ahogy olvasom meg vagy vele elégedve! :lol:

Amúgy sokan dolgoztok még? :roll:

Alvás:Háton nekem is kezd kellemetlen lenni,a derekam egy idő után fáj.Írta valamelyikőtök,hogy jobb oldalon nem lehetne feküdni.Én ha a jobb oldalamra fekszek Manó rögtön elkezd mocorogni.Eddig azt hittem,azért,mert teszik így Neki,de ezek szerint,lehet hogy kényelmetlen neki így??? :shock: :shock: :shock:

Seprűvéna:Nekem ez nem jellemző,de a dérdhajlatomnál iszonyúak a visszerek.Igaz nem fájnak,de teljesen kidudorodnak!Elég undi,de hát ez van! :? :? :?

Hajnalocska,Jovana!
Csak gratulálni tudok a lakásfestéshez,felújításhoz,hogy még most van energiátok segítkezni! :) :) :)
Le a kalappal előttetek és mindenki előtt,aki hasonló csónakban evez! :wink: :lol:

Szilveeaa!
Én a héten voltam szülőszobalátogatáson és nagyon jó volt!!!! :wink:
Ahol épp szültek,ott becsukták előttünk az ajtót,úgyhogy semmit nem láttunk a kismama "eltorzult" arcából! :wink: :lol:
Csak mikor beléptünk a szobába,akkor lett a gombóc a torkomban.Akkor gondoltam bele igazán,hogy úristen kb másfál-két hónap és én is itt fogok nyögni???? :shock: :shock: Furi volt! :roll:
tényleg,kép a babakocsiról???!!! :lol:

Mrsparis!
Ha örülsz a pisieredményednek,akkor én is örülök Veled! :lol: :lol: Eddig nekem nem volt baj vele,és nem is néztem az eredményem tüzetesebben. :oops:
Azért meg ne kérj elnézést,mert többet jössz! :wink: :lol:

Őzike!
Balcsi! 8) 8) 8) 8) :lol: Azért Te is élvezd ki,amennyire tudod! :lol:

Pocok!
Én is imádok hason aludni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem járok szülésfelkészítőre.Nálunk nincs. :roll: Volt egy pár védőnői előadás,de az nem kimondottan szülésfelkészítő.

Datolya!
Ha végzek ezzel a hsz-emmel,elküldöm Neked priviben az új jelszónkat! :wink:
Fogdoki csinált valamit vagy rendben voltak a fogaid? :wink:

Moncsi!
Láttam agmail-be már ki is vetted Trixit!
Azt akartam Tőled kérdezni és tőled is Twins,hogy Ti mióta éltek külföldön?Betty régebben írt róla,de Rátok nem emlékszem,sorry! :oops: :oops: :oops:

Judy!
Megy a drukk a hétfői vizsgálatra! :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem már régóta fejfekvésű Manó,deha nem mondanák én nem tudnám magamtól eldönteni,hogy épp milyen merre van!???? :shock: :roll:

Lányok!Észerevettem a napokban,hogy a babó már nem olyan hírtelen nagy rúgásokat végez,hanem lassú,megfontolt hullámzásokat:Ez attól van,hogy kezdik "kinőni" a pocakot és kevesebb a helyük????, :shock: :shock: :shock:

Popógörcs: is befigyelt nálam.Reggel óta alig bírok mozogni,mert tisztára be van görcsölve a hátsóm!Nektek van ilyen problémátok? :roll: Vagy csak én vagyok ilyen öregasszonyos mozgású???? :roll: :wink:

Sztercsi!
Néztem az új képeid!Gratula,Te se híztál sehova,csak pocakra! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: