Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,
na megnéztem az anyuci.hu-n a videókat. Pelenkázás, fürdetés. Végig bőgtem, mert a kisbabák is bőgtek. Nyugtassatok meg, hogy ez csak hormonális. Egyébként nem is vagyok egy sírós típus...

Puszi,
s.
Kép
swanny
 
 


Akire: ülőmunka... :? Hát lehet, hogy nekem is azért dagadt fel ennyire a lábam. Bár azért igyekszem felpocolni, de azért az sem kényelmes egy idő után... Szandált már nem tudok hordani... Akkor volt először és utoljára a lábamon... Most egy lábujjközös papucsban járok - az ilyeneket sosem szerettem egyébként, de kábé ez az egyetlen, ami rám jön, még szerencse hogy van egy ilyenem.... :)

Trix: kíváncsi vagyok, mi volt ma a 4D -n!!

Dita: nem semmi ez a munkahelyi sztori... :( Drukkolok, hogy minden rendben legyen a cukorvizsgálatnál. Elvileg abban a 2 órában nem szabad sétálgatni, mert módosítja az eredményt, szóval vigyél valami jó könyvet!

Swanny: kőműves :lol: :lol:

Én szívesen lennék első... :)

Kép
bikmakk
 
 


Szívesen átadom a lehetőséget:)
Kép
swanny
 
 

 
 

Szombatra vagyok kiírva, pénteken megyek a dokinénimhez. Remélem úúúgy megvizsgál, hogy.... :)
Ha nem jön időben, akkor 2 naponta kell majd menjek hozzá, de nem akarnak indítani, amíg nem muszáj - egyáltalán! Akár szeptemberben sem... :shock: :shock:

Kép
bikmakk
 
 


Hát csajok áldom az eszem hogy a nagy része már megvan a babakelengyének. Ma a barátnőmmel vagy 6 órát sétáltunk, nézelődtünk és én a végén már fogtam a hasam két kézzel, a lábaim leszakadtak a derekam szétment. Nem bírom már én ezt.
Elvileg ami hiányzik azt még beszerzem a Máriában szeptemberben anyuval és még teszveszelek ezt-azt, az meg úgyis postán jön.
Tuti hogy nem megyek már sehová nézelődni. Baromira elfáradtam.

COLIN
Sztem most nagyon irigykedni fogsz mert ilyen ágyneműnk van:

Kép

Kép

Bibibiiiiiiiiiiiiii! :P :lol: 8)

Ha jól emlékszem te vagy a csacsi rajongó! :)

KAKTI
Állítólag egy nap alatt be lehet szerezni a papírokat. Szerenécsre nekünk az OEP-nél protekciónk is van úgyhogy talán nem lesz gond ebből hogy több napot ki kell majd apának vennie az intézkedés miatt.

VEKIKK
Várjuk a képeket!

SWANNY
Ezek a kőművesek már csak ilyenek! Építőiparban dolgozom! :wink:

Kiváncsian várom a komódképeket.
Én is elbőgöm magam pl. egy romantikus filmen, de múltkor még azon is hogy meghalt a Boby a dallasban. pedig már vagy százszor láttam.

BIKMAKK
PEdig a postára ki szerettem volna ugrani míg várok a köv. vv-re de majd megpróbálok a fenekemen maradni.
Most megint toltuk egy napot mert csak csüt-ön engedik el a páromat a mh-éről, de ha akkor sem hát én már elmegyek egyedül mert nem akarom tovább húzni. Mondjuk a doki mondta hogy a 26. hétig bármikor tehát a héten meg kell ejtenem.

TRIX???

dita75
 
 


Na sziasztok Lányok!

Köszönöm a hiányolást!!!!! :lol:

Megjöttünk és gyönyörűek vagyunk!!! :D :D
Már mindkét Babuci 1 kg körüli. Nándika kb. 1055 gr., Tamika 980 gr.
Teljesen el vagyok Tőlük ájulva.

Most felrakok pár képet gyorsan Róluk, aztán később még jövök:

Tamika:

Kép

Kép


Nándika:

Kép

Kép

pusssz-pussz

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


TRIX
Nem túloztál! Tényleg írtó cukik! :lol:

dita75
 
 


dita most bögök mint a csacsi!!
Hol lehet ilyet kapni?? Hol szerezted?? Megszakadt a szívem!!
:( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
colin
 
 



trix78 ezek aztán a sztárfotók. Nagyon édesek és már jó nagyok és szépek a gyerköcök.
dita75 köszi az infót ha nem haragszol,de nekem mindenképpen szereznem kell ilyen ágynemüt ha nem baj,hogy ugyanolyanunk lesz.
bikmakk,swanny hüha nem sokára anyucik lesztek. Aztán ügyesek legyetek és nagyon várjuk a hireket. Vagyis én várom,bocsi!! :wink: :wink:
remény73 merre vagy???

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Képzeljétek, tegnap hirtelen megműtötték a dokimat vakbéllel....most kinél fogok szűlni ????
Teljesen el vagyok keseredve, mert aki még szóba jöhetne doki, ő épp szabin van.... a többi meg egy kalap sz@rt sem ér ! :(
Kérlek drukkoljatok nekem, hogy a kisfiam ne bújjon ki előbb a vártnál, hátha felépül 1 hét alatt a dokim és szülhetek nála .....

Swanny
Nagyon tetszik a kép, amit festettél !!
Én a kiságy fölé készítettem fából állatfigurákat, amiket kifestettem és ezek vannak felragasztva a falra ! Holnapre készülnek el a képek is, szóval ha az is meglesz, teszek fel róla képet !
Én is várom Tőled a képeket .. :D

Akire
Merre jártatok Olaszországban ?

Kakti
Miért kell érsebészetre menned ??
(nem semmi az időpontos sztorid ... :roll: )

Bikmakk
Azért szeptemberig ne húzzátok ki ! :wink: :lol:
Izgúlsz már ??

Dita
Nagyon aranyos az ágynemű !

Trix
Tündériek a pici babáid !!!!!!!!!

Kép
Kép
rilla_
 
 


rilla ne haragudj,hogy téged kihagytalak!!
Neked is nagyon drukkolok!!! Ja és azért is ,hogy felépüljön az orvosod mire Kristóf kibujik!!!!

Kép
Kép
colin
 
 


COLIN
Ha baj lenne eltitkoltam volna! :wink: :lol:
Örülök hogy segíthettem abban hogy a te kisfiad is ilyen szép füleses ágyneműben álmodjon szépeket! :)

RILLA
Basszus ha nem a nyári szabadság akkor valami más jön közbe!
Drukkolok neked és persze a dokkernek hogy mihamarabb felépüljön!

dita75
 
 


Sziasztok!
Olvasó üzemmódban voltam eddig, mert kicsit magam alatt vagyok mostanság, de azért próbálkozom.
Colin, köszi, hogy hiányoltál, kedves tőled. Remélem nem fárasztottalak le mikor taliztunk.

Dita, aranyos az ágynemű, de tényleg. Én még varrom a huzatokat az enyémre. :) Ma hoztam el a függönynek való cserémet a csajtól.

Én is érzem, hogy már nem vagyok olyan, mint hetekkel ezelőtt, nehezebben viselem a nagy mászkálásokat, így én már nem is veszek semmi mást, csak a nagyobb dolgokat a Máriából, meg a hordozót.

Rilla, én is nagyon drukkolok, hogy a dokid felépüljön, s nála szülhess. Beszélj Kristóffal picit várjon még a kijövetellel.

Trix, aranyosak a babák, majd a 30. hét után ha lesz rá keret én is el szeretnék menni.

Swanny, nagyon ügyi vagy, sajnos nekem ehhez nincs se türelmem, se készségem, sajnos. A dekorokat én is néztem, de még gondolkozom...

remény73
 
 


remény73 dehogy fárasztottál le jól eset dumálni. Ne legyél magad alatt mert az Ádinak nem tesz jót. Elképzeltem,hogy majd a két kis pasi ott fog majd rohangálni körülöttünk tudod olyan kismotorral amit beszéltünk.

Kép
Kép
colin
 
 


Colin, igen, emlékszem, az tuti lesz olyan kismotorja egyszer.

Ma főzeléket ettem, ezek szerint át kell állnom ilyenekre, mert azt komálja a szervezetem, 7 alatt vagyok. Reggelivel vagyok gondba mit egyek, hogy kevesebb kenyeret adjak a szervezetemnek, de mégis jóllakjak, s lassan szívódjon fel...van valakinek ötlete? Az abonettel sem ment lejjebb sokkal a cukrom.

remény73
 
 


Trix!

Nagyon édesek a bébik.
Mi 2 hét múlva szeretnénk menni. Akkor kb. annyi idős lesz a bébi mint most a tieid. Már alig várom.

Dita!

Azért sem érdemes mászkálni, mert a cukor terhelés olyan hirtelen emeli meg a vércukor szinted, hogy könnynen rosszul lehetsz és felelőséget senki nem vállal.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok Lányok!

Voltam érsebészeten. Azt mondták, hordjak kompressziós harisnyát, az ágyam lábvégét emeljem meg kicsit (tegyek alá pl. téglát), és vadgesztenyekrémmel kenegessem. Egyelőre nem ad drasztikusabb szereket, mert pl. a Lioton gélben 100 000 NE heparin van, ami felszívódva a placentába juthat és ott komoly problémákat okozhat. A gyógyszerek sem kellenek még. Azt mondta a doki, most a gyerek az elsődleges tényező, de ha esetleg rosszabbra fordulna a helyzet (látványra pl., vagy fáj), akkor azonnal menjek vissza.
Hát ennyi.

Ja! Rilla! Azért kellett mennem, mert örököltem a visszérre való hajlamot, és az óvodai majd később az állandó irodai munka hatására ki is jött. És nem szeretném, ha sokkal rosszabb lenne az állapot, amíg a poronty megérkezik. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Kakti, most bármilyen dokihoz megyünk, az első a baba, s ez jó, hiszen figyelnek arra, hogy ne legyen bajuk. Tudod én is inkább megkérdezek mindent ezerszer a dokitól, a patikustól, hogy nem ártalmas-e a terhesség alatt, mint hogy abból legyen baj, nem jártam utána.
Talán a mostani tanácsai az orvosnak segítenek, és később sem lesz vele gondod.

Dita mikor mész a vércukor-terhelésre? Remélem neked normális lesz.Tegnap már itt a határértéken levőket is diétáztatják, úgyhogy ne is panaszkodjak a magas cukrom miatti diéta miatt :) mert nekem muszáj, de van, akinek határértéken van, nekik sem könnyű, de többet megengedhetnek maguknak.
Sógornőm kezdi érteni miért nehéz ez a diéta, hiszen mondta ki sem bírná gyümölcs nélkül, hogy ne ehessen ezt vagy azt és annyit amennyi jólesik. Most már érti, hogy nem állok neki 2 szilvának, csak amiatt, hogy szilvát egyek, mert 2 csak meghozná a vágyam rá, így nem is veszek. Biztosan 10-ig meg sem állnék a mennyiségben.
Nem lehet enni gyümölcsöt sem magában, mert gyorsan felszívódó cukor van benne, és kell mellé valami, így ma is csak egy törpe körte fért bele az adagomba, pedig meg tudtam volna enni 2-t is :)
Hétvégén meg bűnözök, ugyanis a palacsinta is részben tiltott, de kértem engedélyt rá a dietetikustól, legalább 1-szer ehessek. De csak túrósat ehetek édesítővel, s mérnem kell, majd beszámolok mennyi fért bele az 50 CH-ba :)

remény73
 
 


REMÉNY
Elhiszem hogy magad alatt vagy én is a béka segge alatt lennék az tuti. Főleg hogy apósomék most kezdik hordani vödörszám a szőlőt amit imádok. Folyton azt lesem milyen gyümölcsöt egyek, van hogy naponta mást sem teszek az arcomba. Előfordult hogy annyira nem kívántam semmit hogy egész nap egy fél dinnyén elvoltam.
Én abban bízom hogy még mindig nem híztam semmit és hogy talán nem vagyok cukros, mert állítólag a súlygyarapodás az egyik előjele.
De hát te sem vitted eddig túlzásba a kilókat úgyhogy most már nem tudom. Mindenesetre holnap megyünk a vérvételre mert holnap kapott apa engedélyt a mh-én. Engem otthagy ha végzett mert utána mennie kell a tüdőszűrőre. Legalább nekem is irat ki gyogyit az allergiámra. Bár lekopogom eddig még nem nagyon jött elő.
Még jó mert van elég bajom így is!
Én is kétbalkezes vagyok sajnos pedig mennyi pénzt meg lehetne spórolni ha magunk csinálnánk dolgokat. Anyukám még most is nyaggat hogy tanuljak meg varrni de hát képtelen vagyok rá! :(

VEKIKK
Köszönöm szépen a tanácsodat, valszeg a fenekemen maradtam volna amúgy is mert én a sima vérvételren is kb. 10- ből 9-szer elájulok úgyhogy nem hiszem hogy mennék bárhová is.
Az elmúlt időszakban szerencsére nem volt éhgyomri vv ezért nem ájuldoztam egyszer sem, de most nem kizárt hogy rosszul leszek.
Még az is lehet hogy ki se jövök a vérvételi helységből, van ott hátul egy fasza kis ágy, ha úgy érzem csak eldőlök aztán nem kell kiskanállal összeszedniük. :roll:

dita75
 
 


Köszi a Babókák dícséretét Lányok!

Szóval a kislány is befordult, mindketten koponyafekvésűek. Kíváncsi vagyok mit fog mondani holnap a dokkerem, ha ő is megnéz. Legutóbb még nem így helyezkedtek el.
Ráadásul szólnom kell a dokinak, az ellenanyagvizsgálat miatt, mert a múltheti vérvételnél elfelejtett rá beutalót adni, ugyanis "A" RH negatív a vércsoportom és ilyenkor esedékes ez a vizsgálat.

Tegnap csináltak még flowmetriás vizsgálatot. Ezzel megnézték az oxigénáramlást a köldökzsinórokon keresztül. Szerencsére rendben van minden. Néztek még méhlepényt, amin 3-4 db meszes foltot látott az UH-os, de azt mondta ez is teljesen normális.
Babókák egészségesek, már csak gyarapodniuk kell. Persze a lényeg, hogy Gyönyörűek és a mieink. Természetesen mindenkinek a sajátjai a legszebbek.

Rilla: nagyon sajnállak a doki miatt, beszélj a Babóval, hogy várjon még kicsit, most mindenesetre ne idegesítsd magad. Valahogy majd csak lezajlik a szülés, bár tudom ez nem vígasztal. Kívánom, hogy a dokkered felépüljön idejében!

Remény: drukkolok, hogy el tudjatok menni 4D-re. Aztán, ha összejön várjuk ám a sztárfotókat!!! A sok megpróbáltatás mellé kijárna már egy kis felhőtlen boldogság! Szorítok nagyon!

Dita: nagyon cukker a füleses ágynemű. Nekünk is tegnap lett kész az ágynemű, már csak el kell mennünk érte. Komplett szett cicás, csak baldachin nem lesz hozzá...
És egyetértek Vevikkel, még én is majdnem rosszul lettem, úgyhogy nyugiban legyél a terheléses vizsgálaton

Vevikk: neked is drukkolok ám a 4D-hez. Remélem, sikerül majd jó fotókat csináltatni a Babóról!

Colin: mikor lepsz már meg minket egy pocakfotóval???

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


TRIX
Bezony, bezony mindenkinek a sajátja a legszebb és ez így van rendjén! 8)
Köszi az ágyneműdicsit a tiétek is biztos szép lett. Ha jól emlékszem a szopipárnád is cicusos. Tudom ti nem vagytok micimacisok, amikor találkoztunk mondtad hogy a párod kifejezetten nem szereti.
Szóval a mi szobaképünket majd ne mutogasd neki mert nálunk minden az lesz! :P :lol: Már tűkön ülök hogy rendezhessem be végre. Ma megyünk anyóst köszönteni és megkérem hogy beszéljen a keresztmamával hogy vállalja-e akkor a varrást, mert igaz már egyszer felajánlotta hogy ha van valami akkor vigyem, de most annyi minden összegyűlt hogy sztem 3 hónapig varrni fog szegény ha belemegy a dologba. :roll:

dita75
 
 


Ditus: nagyon jól emlékszel mindenre! :wink: Ugyanaz a huzat lesz az ágyneműn, mint a szopipárnán. Ugyanott rendeltem meg, hát nem volt olcsó! De nekünk nagyon tetszik, ez a lényeg! 8) :wink:
Már én is nagyon várom a rendezkedés napját. Majd fotózunk, ha meg lesz!!!
Egyébként a fáradékonyság rám is jellemző. Kb. 3-4 napja minden nap délután elálmosodok. Úgy néz ki ez már megmarad a szülésig. :cry: Ráadásul a séta is csak nagyon lassan kényelmes, egyébként megfájdul a hasam. Mostantól figyelnünk kell jobban a Babókra és magunkra!!!

Holnapra drukkolok nagyon!

Jó vendégeskedést!!! :)

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


TRIX
Jó választás volt, a szopipárnások nagyon igényes darabokat adnak ki a kezük közül, és nincs szebb annál mikor egységes a szoba.

Ezt most találtam, igaz apukáknak szól és mindekét nemre megvannak az érveik, de sztem nagyon aranyos:
http://anyuci.hu/cikkek/orulj-hogy-fiu-1230.html
http://anyuci.hu/cikkek/orulj-hogy-lany-1232.html

Most amikor voltam az uhu-n este keresett a nővérem olvasnivalót és megtalálta egy régi könyvét, annak ugyanaz a címe: Örülj hogy fiú!
Megvolt neki rózsaszínben is, mert utána meg kislánya lett.
Szóval nagyon aranyos kis könyv csak az a baj, hogy a gyerekek összefirkálták és kitépkedték a lapokat. A helyi könyvtárban kérdeztem hogy megvan-e nekik de sajnos nincs. :(
Pedig hasonló stílusban adja elő a könyv mint a fenti kis szösszenetek csak az anyuka szemszögéből aki pont ellenkező nemű gyereket akart mint ami lett. Nagyon cuki olvasmány.

dita75
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors infó a MICIMACKÓ imádóknak.
Ma a kórházban találtam egy szórólapot, miszerint a Babavilág partner boltokban akciós nagyon sok féle Micimackó,Malacka,Tidris, Füles stb mintás cucc augusztus 31-ig. Van melegítő, takaró, ágynemű, rugdalózó, stb... (a többit már elfelejtettem :oops: )

Íme a boltok listája:
http://www.babavilagnet.hu/?q=bevkocsi/boltok/8

Szerintem érdemes megnéznetek!

Swanny!
Köszönöm a listát, megkaptam :lol:
Dita!
Most láttam csak a hozzászólásodat iwiw-en. Nagyon jól esett, köszönöm szépen, édes vagy.
Rilla!
Jesolo-ban voltunk campingben és áthajóztunk Vlenecébe 1 napra!

Most még gyorsan visszaolvasok, mert le vagyok maradva 2 nappal, aztán még írok mindenkinek!
Puszi Nektek

Kép
akire79
 
 


Rilla!
Ne keseredj el, szerintem Kristóf kivárja, míg visszajön a doki. Ha meg mégsem, akkor valaki úgyis segíteni fog és akkor nem is fog Téged érdekelni, hogy ki az (mellesleg a doki elég keveset asszisztál a szülésnél, inkább a szülésznő csinál mindent).
Anyósom mesélte, hogy amikor a párom született, akkor az ő dokija is szabin volt (az én drágám 2 hetet ráhúzott a kiírt időre) és egy másik doki vezette le a szülést, akivel sokkal jobban jártak és nem került egy fillérbe se, mert a helyettesítő doki nem fogadott el pénzt, a sima dokija pedig visszautasította, mondván nem volt ott a szüléskor.

Trix!
Tényleg gyönyörűek a gyermekeid. Hihetetlen mennyire jól látszik a kis arcuk. Szerintem ha eddig nem termelődött ellenanyag, akkor már nem is fog, bár nincsennek erről pontos infóim (nálam is állandóan nézik, mert én B RH- vagyok, a párom pedig AB RH+), a dokim azt mondta,hogyha termelődik is ellenanyag, nincs para, adnak vérkészítményt és kész (persze ő könnyen beszél :lol: )

Dita!
Ne is nagyon erőltessd meg magad, sehova nem kell sietned, az a fontos, hogy Neked és a Babának ne legyen semmi baja, a többi meg megvár (sajnos a házimunka és a vásárlás is :cry: )

Remény!
Nekem úgy tűnik, hogy már kezded elfogadni a helyzetet, csak így tovább. Azért az szörnyű, hogy még gyümölcsöt sem lehet enni (nem is gondoltam volna)!

Kakti!
Hát téged sem írigyellek a lábad miatt, de most tényleg babó a legfontosabb! Nekem sem csinálnak semmit a becsípődésemmel (már egészen megszoktam a furi járást), járok tornára, az kicsit segít (bár szerintem a francia idegenlégióban nem ilyen kemény a kiképzés, mint ezen a kismam-tornán)

Bikkmakk!
Én nagyon drukkolok, hogy tényleg mielőbb túllegyél a szülésen és végre élvezhessd az anyaságot! Már csak pár nap van hátra, nagyon izgi, és remélem azért valamilyen úton módon értesítesz Bennünket, ha túl vagy rajta.

Én ma voltam AFP-n, és jövő hétre bejelentkeztem 4D-re a Máriába, mert a párom azt kérte szülinapjára, hogy kiderüljön pindur-pandúr neme.
Már alig várom hogy láthassam és hogy elkezdjem érezni a mozgását, de eddig semmi :cry: Szerintem azért nem érzem,mert jó nagy a hasam és simán elfér babó.

Irigyellek Benneteket, hogy már a babaszobát rendezitek. Mi azt sem tudjuk hol fogunk lakni, mert a mostani albérletben nem férünk el a babával :cry:

Most jó hosszú lettem, bocsánat.
Megyek teregetni, nektek pedig jó éjt, vigyázzatok Magatokra és a Babákra!

Kép
akire79
 
 


Ditus!
Nekem megvan a Janikovszky Éva: Örülj, hogy fiú/lány! könyve!

De most néztem neked: az alexandra.hu-n megrendelhető 1522.- darabja. És ugyanennyiért kapható ugyanott a Sehány éves kislány című könyv, amit mindenki figyelmébe ajánlok! Nagyon szép rajzokkal illusztrálva mutatja be egy baba fejlődését a pociban és a születést!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Bikkmakk,
Hidd el, elindítják, ha szükséges. Nekem hétfőtől kell kétnaponta járnom :( Izzítsd rá a férjedet az együttlétre :D Természeres szülésmmegindít :D (De csak ha befejezitek!)

Dittus,
Vigyázz nagyon magadra. Ennyi hetesen már én sem bírtam egy óránál tovább talpon. Aztán üldögélés, evés, ivás és utána még kb. egy fél órát bírtam :D

Én is irigy ágyneműre:)))))

Trix,
Nagyon cukik a babuk. Majdnem elbőgtem magam :D

Rilla,
Drukkolok nagyon!!!! Nekem azt mondták, hogy a gyerekek kb. 5%-a születik meg a kiírt időpontban. Még simán felépül hidd el :lol: Beszéld meg Kristóffal, hogy maradjon még :D
Holnap, igérem, felteszek képeket, csak már egy ideje road show van nálunk :D Mindenki most akar meglátogatni :lol:

Remény,
Kitartás :D baba megszületik és elfelejtesz minden rosszat, ha a karjaidban tarthatod :D


Puszi Mindenkinek :D
Kép
swanny
 
 


Hali!

Megjöttem. Kétszer el kellett dőlnöm de végülis ezt leszámítva elvoltam. Csak a biztonság kedvéért gondoltam ne kelljen felmosniuk szegényeknek. A cuccost egy slukkra megittam.
Délután 4kor megvan az eredmény nekem és apának is!

Este bevettem az altatómat és kimentem a nappaliba szuszókálni reggel is még úgy aludtam mint akit fejbevertek. Asszem bevált a gyogyi. :) A cukkeren Milónak nagyon nem tetszett a rendszer, hogy ma nincs fini reggeli. Már azért voltam inkább rosszul mert szarrá rúgdalta a jobboldalamat. Nem győztem fogdosni a lábacskáit hogy lecsititsam. :shock:

dita75
 
 


AKIRE
A 18.heti uh-ot miért nem várod meg akkor lehet hogy ott is kiderül a bébi neme, ha nem akkor tök mindegy milyen 4D-re mész. Az csak miattunk van. A doki a rendes uhun látja a kukit nunis és nem a 4D-n.
Látod én is kiadtam feleslegesen 13 db ezrest hogy megtudjam aztán Bogyó meg fityiszt mutatott. :)
Én csak azért mentem el 4D-re mert a dokim szövetségese volt Bogyónak és az istennek nem akart még odanézni se szinte. :twisted:

Milyen volt amúgy a villámnyaralás?

Nekem ilyenkor már voltak apró jelek de nagyon nehezen felismerhető ám! Ne igzulj még pár hét és téged is agyonrugdos. :)
Akkor meg már inkább visszasírod amikor csendben volt mert én már hetek óta nem igazán alszom szinte semmit. De majd talán most ezzel a homeos cuccal! :)

KAKTI
Köszi az infot!

SWANNY
Hát én nem is tudom hogy bírtam egész estig. Nagyon ki voltam.
A kis barátnőm még csak 15. hét körül jár és 35 kilóval kevesebb is nálam de már ő is kezdett kitikkadni.

Ma belegondoltam hogy még egyszer meg kell csinálni ezt a cukkeres dolgot. Brrrrrrrrrr! :twisted:

dita75
 
 


Akire: Mi 29-én megyünk Bibionéba. Ti mennyi idő alatt értetek oda? Merre mentetek?

Dita: Örülök, hogy túl vagy a cukros lötyin, remélem jók lesznek az eredményeid.

Bocsi, hogy tegnap nem tudtam jönni, de nem voltam valami jól. Mostanában állandóan leesik a vérnyomásom, nem tudom hogy miért. Ma is majdnem elájultam munkába jövet, nem sokon múlt. Pedig nekem nagyon ritkán van ilyen és akkor is csak ha felizgatom magam pl. fogorvosnál vagy ilyesmi.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok,

Dittus, te egy hős vagy, de azért figyelj oda magadra és ha elfáradsz, vagy szomjas, éhes vagy, azonnal teljesítsd a tested kéréseit. Már nem szabad ilyen nagy túrákat tenned.
Mr. Bogyó meg teljesen jogosan rugdosott:))) Kis akaratos:))

Ilyen lesz a babaszoba, bár még nincs behúzva almazöldre a fotel és a kanapé, mert még nem találtunk megfelelő emberkét, aki nem aranyáron csinálná meg. És persze a sötétítőből is vágni kell majd:)
Nem ismertek esetleg valakit, aki el tudná vállalni? Mármint a huzatkészítést?

A komódot színe, olyan, mint a szekrény színe vele szemben, de azt most nem fotóztam be. A kiságy megy vissza az eredeti gazdihoz, ezért maradt világos:) Barinőmtől meg kapunk szőnyeget.
Ez egy szép nagy világos szoba, itt kell majd elférnie a következő lurkónak is:) Kép

A csomik a kórházas cuccok.
A baldahint nem tettem fel, mert akárki jön hozzánk, mindent végigtaperol a gyerekszobában (persze villamosról jövet), pedig már szegény párom lefertőtlenített mindent. :) 6 hétig fog tartani ez az őrület, utána remélem már nem kell annyira vigyáznunk a Kismackóra:)

Szóval így állunk:)
puszi,
s
Kép
swanny
 
 


Sziasztok!

Dita:
Az optimista lényemet nem bírom levetkőzni, bár volt 2 nagyon rossz hetem, amíg a tumorteszt eredményére vártam. Hála negatív lett, mostár újra kezdek magamra találni. Kaptam gyogyót, amitől megjön, remélem a cisztáimat is száműzi és akkor jöhet az inszem! :)
A kissrácal nagyon édesek vagytok, én vissza se adnám! :wink:
Jó, hogy túlvagy a cukros vizsgálaton, legyenek szuperek az eredményeid!

Swanny:
Köszi a bíztatást! Neked már csak pár nap, asszem én is inkább kíváncsi lennék, min féljek - mondom ezt most. :lol: A Micis kép nagyon ott van, ügyes vagy! El sem tudom képzelni, hogy tudtál gyantázni, netán tükörből? :wink:

Bikkmakk:
Bizony te is a vége felé tartasz, ez olyan izgi! :) Biztos ügyes leszel, ha eljön az ideje!

Vicky:
Az elején pedig lehet, hogy jó lenne egy segítség... Ki tudja mennyire leszel kimerülve. Esetleg egy kedves barátnőd, akár pár órára? Vagy szeretnéd megőrizni ezeket a pillanatokat magatoknak, mert túl intimnek tartod?

Rilla:
Szorítok, hogy a dokid felépüljön! Azt mondják ez rutinműtét, talán a lábadásozás is "rutinos" lesz! :)

Akire:
A lényeg, hogy jól érezted magad a kiruccanáson és gazdagabb lettél pár tapasztalattal! :)

Trix:
Rajtam ne múljon, mindent megteszek, hogy átavanzsálhassak már végre érdemben is hozzátok!
Ó, édesek a picinkéid! Mindjár elolvadok, a kislányod kéztartása oltári; minkettő bébi tündéri!

Colin:
Bár úgy emlékszem le akartál állni a vásárlásról, :lol: de a csacsis ágyneműhöz nagyon drukkolok! :wink:

Fiú? Lány? :)
Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Swanny:
Csak ismételni tudom, nagyon ügyes vagy! Tetszik a babaszoba! :)

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Swanny, kicsit irigykedve néztem mekkora nagy szoba várja Mórt, de nekem tetszik a szoba, nagyon ügyik vagyok. Bár már én is ott tartanék...

Mindig vannak a napjaimban hullámvölgyek, így ma délben is elért. Kitaláltam rántott cukkinit eszek, igen ám, de a panír annyi CH-ot tartalmaz még graham liszttel is, hogy max. 10 darab karika fér bele a keretbe és semmi több. Még szerencse pároltam húsit, abból ehetek, azt nem kell számolgatnom.Lehet ma éhen fogok halni?
Belegondoltam a rántott húsimba is, amit még tervezek valamelyik napra...majd kiderül mit ehetek hozzá, belefér-e a párolt zöldség, vagy sem. Így a palacsinta esetén sincsenek nagy reményeim, hogy halálra zabálom belőle magam :) Lehet gulyás levest kell hozzá gyártanom, vagy még párolni halat, mert az is 0 CH. :)

Sajt, örülök, hogy a probléma bizonyos fokig megoldódni látszik, és remélem majd hamarosan körünkben lehetsz.

Dita, de jó hogy túlélted a cukrot, miért lenne még egy, vagy tényleg vár még ránk egy cukros lötyis vizsgálat? Remélem nem... én egyre rosszabbul bírom az éhgyomros vérvételeket...
Drukkolok hogy neked ne kelljen diétáznod...hidd el szörnyűűűűű sokszor.

Nála Ádi nem nagyon rugdos szét, nem tudom nyugodt baba lesz, vagy nem akar pluszba még ős is gondot nekem? Néha nagyon kitámaszt inkább, olyankor apa megijed, hogy kinyomja a hasfalam. Sokszor elég nyugodt, alig mozod, inkább nyom és néha lefele, hogy rohanok pisilni, és csak nagyon keveset ficánkol odabent, ami kicsit hiányzik, hiszen akkor tudom jól van.

remény73
 
 


VICKY
Akkor találkozhatsz a kismami barátnőmmel ők is ott lesznek! :) Ráadásul majdnem egyforma idős babások vagytok! :)
Jó nyaralást!

SWANNY
Gyönyörű és tágas szoba. Nálunk a nappli nincs ekkora! :shock:
Nagyon jó helye lesz itt a kisfiatoknak, ügyesek vagytok! :)

Detto ugyanilyen pelenkázófeltétet néztem ki a Máriában Milónak! :)

REMÉNY
Az én papíromon az van hogy a 30. hét körül is lesz egy terhelés.
A barátnőmnek a 24. - en még nem volt semmi de a 30-on!!!! :shock: Szóval ezzel még nem úsztam meg! :roll:

Az a kisfiú akit a kezemben tartok olyan nyugis volt pocaklakóként mint a te Ádid. Idekint is nagyon jó baba, szóval a mi fiúnk asszem fog gondot okozni de tegnap már mondtam a páromnak hogy ő akart még egy hyperaktív fiúgyereket ugyhogy majd szépen fel is kel hozzá éjszaka. :wink: :lol: :lol: :lol:

SAJT
Akkorát nevettem a képeken hogy sikeresen fel is keltettem Milót pedig nemrég aludt el végre a hőn áhított ebédelés után. :)

Örülök hogy nega lett a teszted, remélem minden hamar rendeződik és jövőre már te is babázhatsz! Puszi!

dita75
 
 


Remény:
A zabkorpába panírozást ismered? Az nemtudom mennyi CH-nak számít, lehet, h. csak fitneszesebb a kaja tőle, mert nem szív fel annyi olajat, mint a zsemlemorzsa... :roll:

Dita:
Milónak ezer bocsi az ébresztőért. :oops: :D

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


SAJT
Régebben amikor Norbi diétáztam én is paníroztam zabkorpába. Hát hosszútávon nem csinálnám. A múltkor sajtba ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) paníroztam a csirkemellett hát az isteni volt. Egyszer meg szezámmagba. Az se rossz.

Semmi gond szinte rögtön visszaaludt, de lehet hogy mindjárt felkel mert itt tombolok hogy milyen faszfej emberek vannak a földkerekségen!

Több mint két hete lőttem egy Brandonos szopipárnát, itt lakik a csaj egyébként egy köpésre tőlünk. Szinte azonnal hívtam hogy mennék a párnáért. Nem volt jó a vonal, hiába hívtam vissza nem tudom mi a franc volt, dobtam egy sms-t hogy ma aktuális lenne? Nem írt vissza, de délután írt egy emailt hogy este elhozza mert úgyis errefelé járnak. Persze sehol semmi, pedig nagyon vártam mert másnap mentem anyuékhoz.
Visszaírtam neki este hogy látom nem nagyon ért ide, és hogy sorry de most elutazom 3 napra majd ha megjöttem akkor újra felvesszük a kapcsolatot. Hétfőn megjöttem ugyebár egyből írtam is hogy na akkor tali vagy mehetek vagy mi a szösz legyen. Mai napig kb. 5x megígérte hogy elhozza pedig már mondtam neki hogy ha ennyire elfoglalt akkor csak mondjon már egy percet amikor otthon van akár este 10kor is nekem mindegy, mert tényleg meddig tart már nem? Odaadom a zsét ő a párnát azt csávesz!
Mindennap megígérte inkább hogy holnap lehozza én meg el sem mertem itthonról menni emiatt. Szerintetek jogos hogy két hét után negát adtam neki? Frankón betelt a pohár, mert ha 15 levelet nem írtam neki, sms, meg hívtam is akkor sehányat. Erre ilyet hazudik hogy hiába hívott nem ért el. Évek óta be van kapcsolva a telefonom még éjjel is. (néha ha lemerült megvártam a reggelt, de 3 hete vettem egy új nokiát és ez még így is másfél hétig bírja hogy folyton megy) A másik hogy elutaztam (na ja 3 napra, de én már előtte át akartam venni tőle csak nem adott rá lehetőséget) amúgy meg már másfél hete itthon vagyok és rá várok.
aztán még odabiggyeszti a végére hogy én vagyok rugalmatlan mikor mindnnap baszogattam hogy mi a franc van már szeretnék végre aludni egy jót a kurva párnával miért nem lehet már összehozni egy perces találkozót. Hát ekkora faszságot! Bezzeg egy másik terméket a napokban el tudott rendezni hamar. Én meg már két hete várok itt mint szar a gazban. Úgy visszaírnék egy jó szaftosat de nem szeretnék vitába bonyolódni egy ilyen hazudós kis kurvával.

dita75
 
 


Sajt,
Nagyon örülök a negatív eredménynek. :lol: Gratual :lol:
Nagyon cukik a képek :lol:

Gyantázást a kozmetikus csinálta. Szegényt kétszer megrúgtam :oops:
De nagyon türelmes volt :lol:

Remény,
Igen, jó nagy szoba. Sajnos ezekben a régi lakásokban nem nagyon lehet falat tologatni, meg rendezgetni, így a többi poronty is itt fog lakni, ha nem költözünk el. :lol: (De tényleg szerencsés a kisöreg :lol: Mert imádni fogjuk :lol: ) Van még egy nappalink, meg egy fele ekkora hálószobánk, ami tök sötét :lol: De minden hátrányával együtt imádom ezt a lakást, mert jó helyen van és tágas. Bár sajnos nem a miénk.

Hú, a halacska nagyon finom. :lol: Lehet, hogy nem mondok okos dolgot, de pl. a burgonyapehelynek mennyi a CH-ja? Mert pl. azzal is finom panírozni. A gluténérzékenyek pl. azzal szoktak. A palacsintát meg hajdinalisztből csinálják.

Viszont találtam neked egy nlc-s topicon (2009. áprilisin) cukormentes cuki címet:
www.cukormentes.eu
Bp. XII., Ugocsa u. 14. és Bp. XI., Bertalan L. u. 11. (bár a bejárat a Budafoki útról van).
Ezt az oldalt, már biztos láttad, de azért felrakom, hátha...
(táblázatok vannak rajta)
http://dietakucko.hu/index.php?option=c ... &Itemid=49

és még egy:
http://www.lowcarb.hu/forum/archivum/me ... ljatok.htm


Dittus,

És jó magas is. Képzelheted mekkora a gázszámla :twisted:
Aput már most szoktatod a jóra?:)
Kép
swanny
 
 


SWANNY
Az ilyen kecókban lehet jól galériázni!
Nálunk álmennyezet van mindenhol. Nappalra le is szoktam zárni a fűtést és délután mikor hazajöttem mindig bekapcsoltam de csak a nappaliban és az egész lakást kb. 5 perc alatt felfűtötte mert mindenhonnan szigetelve van. Mi azóta havi 14 körül fizetünk, de minden gázzal megy: főzés, melegvíz, fűtés.

Én jajjongani szoktam a kozmetikusnál! :)
Meg úgy összeszorítom a fogaimat hogy az ereim majd kipattannak! :roll:

dita75
 
 


Köszi mindenkinek a tanácsot, de rá kellett ébrednem, hogy a rántott dolgokról most egy időre le kell mondanom, mert kissé megemelte a cukrom és még jól sem laktam. Megyek a boltba nézek valami hekkszerűt, ahhoz nem kell sok liszt, és talán jól is lakok legközelebb...
Majd megnézem amit ajánlottatok mennyi a CH tartalma, s lehet ha kicsi kipróbálom. Most azt hiszem minden nap új dolgokat kell keresnem, amit eddig nem ettem, mert amit szeretek, arról le kell mondani...sajnos.

Dita, tényleg nem lehetett könnyű. Nekem is volt már tapasztalatom ilyenben, most egy térképnél vagyok gondba milyen értékelést adjak. Kb. 2 napon át leveleztem az illetővel, hogy kéne neki, meg hogy milyen, feltettem privátba, leütötte. Erre megkérdezi mikori, s mikor közlöm, közli mégsem kell mert régi, neki frissebb kell. Na erre most milyen értékelést adjak? Pozitívat nem, mert nem vette meg, de negatívat sem szeretek adni, meg azért kommunikál velem, de semlegesnél lehet ő is azt ad, nekem meg az nem kell... de lehet semlegeset adok.

remény73
 
 


Sajnos a gabonapelyheké is elég magas, így azt hiszem most 20 hétig le kell mondanom a rántott húsimról is, pedig frissem isteni, és imádom...
Megyek a boltba keresek valami ennivalónak valót, amivel jól is lakhatok...

remény73
 
 


Dita! A Baross u-i 4D-s babamozin voltál? Ez a 20 perc 6000 Ft-os? Mert nézem hova menjek majd... Köszi

remény73
 
 


Képzeljétek, sikerült elérni a dokimat és azt üzeni, hogy hétfőig tartsunk ki, mert onnantól kezdve levezeti a szülést !!!
Szóval kérném szépen a drukkokat, hogy kibírjuk legalább hétfőig ! :D

Swanny
Nagyon szép lett a babaszoba és mekkora !!!!!! :D

Remény
Ne legyél ám depis, gondolj mindig a kicsi babádra !!

kakti
Sajnálom ezt a visszér dolgot !! :?

Kép
Kép
rilla_
 
 


Rilla, megy a drukk továbbra is, de beszélj Kristóffal is, hogy még addig bírja ki a pocidban...

remény73
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk dokiál. Kicsit vérszegény vagyok, így megemelte a vas adagomat. A méhszáj nem romlott, bár még mindig nyitva van.
Találtak a rákszűrési kenetemben valami gyulladást, úgyhogy kúpot is kapam. Meg D vitamin cseppet is kell szednem, mert a Femibionban nincs.

De a babó nagyon édes. Csak az a baj, hogy faros még mindig. Túl közel van a méhlepény a méhszájhoz, és nem fér el.
De azt mondta a doki, hogy még megfordulhat van idő.
Remélem befurakodik és megfordul, mert én nagyon nem akarok császárt.

Most már végre egyértelműen láttuk a kukacot is :)

26-án megek 4D-re. Már alig várom. A tegnapi sima UH-n is olyan édes volt a kis arca. :oops:


Rilla!

Mennek a drukkok!!!!

Kép

Kép
vevikk
 
 


Megjöttem az eredménnyel, mondanom sem kell hogy hazáig bőgtem.
Nagyon elegem van már mindenből, tiszta rokkant vagyok, mindenem fáj, nem tudok aludni és most még cukros is lettem. :cry: :cry: :cry:
Annyira tudtam hogy ez lesz! Nem hiába féltem tőle! :cry:
Olyan szar a leletem hogy ki se látszik a sok csillagtól! :cry:

dita75
 
 


Sziasztok!

Hát alig győztem visszaolvasni. Nagyon tetszet a babaszoba és a füles ágynemű. A cukormentes cukiba beküldtam apát hazafele, mert megkívántam egy kis édeset, de nem nayon merek én sem enni. Trix! Ababák, ahogy már írtam tündériek.
Nálunk: letelt a 12 hét, kicsit megnyugodtam. Mindhárman jól vannak, pénteken megyek a genetikai UH-ra. Dolgozni, már csak hobbyból dolgozom, amég nem találnak helyettem valakit.
Dita! Nagyon sajnálom, hogy rosszak lettek az eredmények. Mennyire rossz a helyzet? Ha jól tudom többfajta diéta van. Lehet, hogy neked kevésbé lesz szigorú, mint Reményé. Pedig azt hittem, hogy mivel nem híztál a terhesség alatt nem is leszel az. Ugye Te írtad, hogy nem híztál? Kicsit összefolynak az elmúlt napok, mivel 3 órája olvaslak vissza Titieket.

Kép
tigriske1978
 
 


Dita, akkor együtt próbálkozunk, max. amit eddig kitapasztaltam meg tudom osztani veled. Nagyon sajnálom, pedig bíztam benne senkinek nem kell ezzel szenvednie... Mennyi lett a 120 perces eredménye?

Észrevettem, hogy minket az ág is húz...de tudom mennyire nehéz, de bízom benne te is megerősödsz lelkileg, s jobban fogod viselni. Sokszor nekem is rossz, de már csak abban bízom ezt a 19 hetet valahogy átvészelem...

remény73
 
 


Rilla!

Tarts ki hétfőig, azt már tényleg ki kéne bírni. Húúúú ez nem semmi :lol: Meg a dokid sem, hogy vakbél után rohan szülni :D :D

Dita!

ajjajj :cry: :cry: Akkor ezek szerint neked is kezelned kell ezt a dolgot. Milyen alattomos ez a cukor dolog, eddig ebbe bele sem gondolt az ember.

Swanny!
Jó nagy szobája lesz babónak, itt aztán el fog férni. Egyébként a kárpitos néha annyiba kerül mintha megvenné kompletten az ember a bútort :?

Bikmakk!
Bírod még?? Hármótok miatt már naponta lesem a topicot, ki lesz a befutó :wink:

Trix!
Ez aztán a sztárfotó :) :) Teljesen elképedtem milyen arik a kis pöttömkéid :)


Lányok!
2 hét múlva kezdem a következő lombikot, hihetelen gyorsan elment az a 3 hónap :roll: éééééésss jövök!!!!!!! :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?