Jubi
Csak kosza ötlet:
pl elég jó szín lenne neki, a szali negyedik képén levő, amit nem tettél fel, középső üvegében levő folyadék színe, az a pirosas, de nem piros, csak jobban nem tom meghatározni
vagy esetleg én felhasználnám a szali körül futó olajbogyeszokat és akkor a szali alapszínét használnám fel, vagy esetleg a sziennánál a világosat. Csak kósza ötleteke voltak....
Kata
fantasztikusan szép az a kisdobi, mért nincs nekem lányom???
Nekem majd tuti szerszámos dobozokon kell majd gondolkodnom
Hajni
az a kanna és az a mozsár... fantasztikus, adtál egy jó ötletet a kannához, multkor kukabuvárkodtam anyuék fészerében és találtam egy édi kis öntözőkannát... már kinéztem átalakitásra, csak nem volt hozzá ötlet, mostmár van, persze ha nem bánod, hogy kipikopizom tőled, de ha copyright a dolog szólj, akkor fizetek egy kis szerzői jogdijat
Egy gyors kérdés azért, mivel festetted le a kannát, vagyis mit használtál? diszpit??
Jucus
ne huzd fel magad, nagy az isten állatkertje, és sajnos alacsony a kerítés rajta.... Nekem nem vártban lett császár Dani, és rögtön meg is mondták, hogy teso esetén már csak abban gondolkodjak, vagyis ez azt jelenti hogy programozott császárral születhet majd meg...
Mindenki annyira szépeket alkot, hogy csak ámulok bámulok, mostanában a lakásfelújítás miatt nem jutok hozzá a munkáimhoz...
majd csak sikerül végre alkotni, fejbe már annyi de annyi ötletet szedtem tőletek, hogy már naplót kéne vezetnem, ne hogy elfelejtsem
puszi
Ági