Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Ti hogy viselitek a frontokat?
Nekem ez nagyon rossz, a hányinger mellé, még ez a vérnyomás ingadozás meg szívdobogás!
Ma is azt hittem már nem érek fel a lépcsőn a munkahelyen, mindjárt összeesem!
Mondjuk én terhesség előtt is rettentő frontérzékeny voltam!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


sziasztok

voltam ma vizsgálatokon
vérvételen tök rosszul lettem, pedig nem szoktam egyáltalán...
aztán felmentem uh-ra
szűkszavú de kedves orvos volt
megvan mindene a picinek, mozgatja a kezét, lábát
az elején a fülét fogta, aztán a szájánál matatott... van orrcsont
55mm (legutóbbi vizsgálaton 5,5mm-es volt)
olyan mint egy ufó...pont olyan a feje, meg nagy a pocakja
de nem kaptam képet
elképesztő érzés, hogy van bennem egy pici emberke...és már nem is olyan pici

elmegyek a Nyulasihoz 24-én, remélem ott kapok képet:)

aztán beszéltem apukával telefonon
örül nekünk stb
aztán mondta h tegnap volt a nőnél (akivel megint együtt van), és milyen aranyos volt, mert felajánlotta a kisebbik fia minden babás cuccát, pelenkázót, ágyat, szuper babakocsit (decemberben száll ki belőle)
segítsetek!!! nem akarom ezt a nőt az életembe
de nagyon nagy segítség lenne, és nem utasíthatom vissza, hiszen mekkora figyelmesség tőle, és még én lennék a hisztis, ha azt mondanám, hogy nem kell
látom előre
ő milyen rendes én meg mit hisztizek, hiszen szakítottunk
ha viszont elfogadom, minden nap velem lesz ez a nő
a lakásomban a gyerekemen stb
amikor apával összejöttünk és ő elmondta ezt a nőnek (együtt dolgoznak így el kellett), akkor ő (a nő) azt mondta, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha mi sosem találkozunk (mármint én meg a nő)
most meg ilyeneket csinál
meg azt is kitalálta, hogy ha lány lesz akkor majd milyen jó lesz, mert majd összejönnek az ő fiával
az igazi baj az, hogy nem tudom kiiktatni őt az életemből. erre egy lehetőségem lett volna, ha elvetetem a picurt, mert akkor megtehettem volna, hogy ne találkozzak apával, s így ez a nő sem lett volna az életemben
de ha már ez így van, hogy tudnám úgy csinálni, hogy ne féljek tőle? fáj kimondani de sajnos nem tudom szeretni ezt a nőt, minden nyugalmam , béketűrésem és hitem is kevés hozzá. Nem akarok gyűlölni. Felemészt. De nagyon rossz előérzeteim vannak vele kapcsolatban.
tud esetleg valaki egy jó lelkészt valahol a 12 kerülettől nem nagyon messze?
Kép
yilonne
 
 


Nem egyszerű a helyzeted, én mondjuk biztos nem tudnék tőle elfogadni semmit!
Amit ő tesz elég szép gesztus, ha tényleg őszintén csinálja, és nem pont azért, hogy te ugyis visszautasítod, és ez majd az apa és közted konfliktust okoz.
Jó lenne tudni, hogy a nő mire játszik! Tényleg ennyire önzetlen ember?!
Ha viszont rászorulsz és jól jön a segítsége, akkor fogad el, az a lényeg, hogy a picurnak meg legyen mindene!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 

 
 

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=yilonne&year=2010&month=3&day=2&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=yilonne&year=2010&month=3&day=2&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
yilonne
 
 


<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=yilonne&year=2010&month=3&day=2&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
yilonne
 
 


bocsi, ezek nem lettek jók upsss :oops:
yilonne
 
 


yilonne
:shock:

Nem egyszerű...
Meköszönném, de nem fogadnám el a segítséget.
Az Én olvasatomban ez nem segítség, csak egy fajta hadjárat...Így próbálja maga mellett tartani a párodat.Hisz nem ellenségeskedik, hanem kedveskedik. Melyik pasi nem dől be ennek?!

málna2162
 
 


hát nem akarok gyanakvó lenni, mindig is naiv voltam. Vele szemben is az elején.
de most rosszak az előérzeteim
viszont sakk-matt
én nem vagyok játékos, nem tudom hogy kell ezeket a játékokat űzni. Nem tudom mit kéne lépnem, hogy végre nekem legyen jó.
Igen, a lényeg, hogy a babának legyen meg mindene.
Körbe fogok kérdezni, hogy kitől tudok még ilyeneket beszerezni, és amit lehet, beszerzem máshonnan, azzal a szöveggel, hogy nem sérthetem meg, hiszen, az unokatesóm, nagynéném, barátnőm stb
Ha meg nem lesz máshonnan, akkor elfogadom. De tudom, hogy segíteni fog mindenki és nem vagyok rászorulva az ő segítségére, akármilyen szuper, multifunkcionális is az a babakocsi(havi 1millából persze nem nehéz)
amúgy is a kendős módszer híve vagyok
meg aztán, még majd hálálkodjak is neki, vagy hogyan van ez?
attól kezdve harcol ellenem mióta megjelentem a pasi életében
én békepárti vagyok... de nézzük meg mi lett Tibettel, a Dalai Lámával.... Jézussal, Gandhival...stb
persze én nem vagyok ekkora arc koránt sem... de az elvem hasonló...és hasonlóképp is reagál rám a világ
Kép
yilonne
 
 


Vivi: Milyen óviba mész? Nálatok még van óvoda? Nálunk a városban zárva van agusztusban mind, csak 1 ügyelet van nyitva.

yilonne: nehéz helyzet nagyon. Jól át kell gondolni mit teszel, nehogy visszafelé süljön el.
Egyrészt felveheted te is az ő taktikáját, és mondhatod : Jaj milyen kedves, nem is gondoltam volna, persze hogy kell.
Aztán átválogatod ami tényleg kell a többit meg eldugod. És ha ott lesz a kezedben a picid, akkor elfelejted majd úgyis mi honnan van mert nem az lesz a lényeg.
Vagy megpróbálod valahogy nagyon finoman visszautasítani.
De gondold át mindenképpen.

Amúgy gratula, de jó neked, hogy már itt tartasz. Bár én is igy látnám már.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Vadszi, a nyaki redő és ezek a tesztek, ha arra akarsz inkább, mind a 12. héten vannak, az afp pedig 16 hetesen, nem késtél el!
Ezt mire írtad Vivi?

Mamacka: én úgy tudom a folsavat nem lehet túladagolni.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


yilonne

Jól látod, és jól gondolod...
Egy biztos jól nem jössz ki belőle, ha elfogadod, ha visszautasítod.
Ha elfogadod, akkor azért fog számítónak tartani...ha visszautasítod, akkor meg gonosznak, hisz Ő csak segíteni akart :?
De Én akkor sem fogadnám el, főleg azért is amit írtál...Hogy aztán még hálás legyek...(Egyébként , nem hiszem, hogy lenne ilyen vastag bőr a képemen, hogy a pasim volt barátnőjének ajánljam fel a gyerekcuccokat... :roll: )

málna2162
 
 


viggi

Én is szőlőzök :wink:
Márciusban elkezdtem a 90 napos diétát. Na azóta a gyümölcstől egy kicsit csömöröm van :roll: :? Viszont akkor még nem volt jó szőlő, úgyhogy most legalább azt kívánom, a többit csak magamba erőltetem :shock:

málna2162
 
 


Ilona!
Nagyon sajnálom ezt a lelki tortúrát amin most keresztül mész. Ettől szörnyűbb dolgot el sem tudok képzelni. DE az a baj, hogy ez a dolog veled sokkal mélyebb attól, hogy nem fogadod most el a segítséget attól a nőtől, s az sem jó, hogy gyűlölöd (ami egyébként egy természetes emberi érzés).
Én a lelkésszel (vagy lelki gondolzóval) való találkozást nagyon jó ötletnek tartom, hiszen esetleg ő nem csak ebben az egy ügyben tudnak neked segíteni, hanem az egész lelki részében támogatni tudna, megtalálni a helyes utat. Én a 12 ker környékén a Pasaréti református gyülekezetet tudom, ami nagyon jó. A KEGY (amit Vivi említett) az talán a 11 kerben van, a 7 busz útvonalán, közel a végállomáshoz. Mindkét gyülekezetnek van web-oldala. Most, hogy ilyen egyedül maradtál, úgy érzem, nagy segítséget tudna neked nyújtani egy stabil lelki háttér. Hosszú út áll még előtted, tele kihívással, megpróbáltatásokkal, és egyedül akár el is bukhatsz bennük. Én NAGYON bíztatlak!!! Ha segítségre van szükséged, írjál privit (szerintem Vivi is szívesen segít :wink: )
Mindenesetre le a kalappal előtted, hogy ilyen körülmények mellett is ragaszkodsz a magzatodhoz!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.13 10:01-kor.
Vendég
 


Én is nagyon kívántam tegnap a szőlő!
Ettem is belőle este, mert akkor már csak gyümit eszek, egész éjjel rosszul voltam.
Nekem savat csinált + hányinger!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Szabccsi!
Nekem lassan már minden savat csinál :( Egyetlen dolog után éreztem jól a gyomromat, és az az iró. A Spar-ban vette a férjem, merthogy az lúgos tejtermék. Semmilyen joghurtot, kefirt nem kívánok, viszont ez nagyon selymes, könnyű. Tőle megnyugodott a gyomrom, igaz, max 1 órára.

A frontok engem most valahogy nem zavarnak. Nem érzek változást.

27-re kaptam időpontot a kombinált tesztre. Reggel 8-kor genetikai UH, 9-től vérvétel. Jaj de várom már, hogy újból láthassam Maszatkámat. Még pont két hét van addig!!
Vendég
 


Ilona!
nagyon nehéz kérdés, de egyetértek veled és Málnával, ha elfogadod az is kínos, ha visszautasítod, akkor sem jössz ki jól az egészből. Az szerintem is jó megoldás lenne, ha valaki mástól megkaphatnád a cuccokat, akkor már tulajdonképpen felesleges lenne a kedves ajánlat...
Én mindenképp kitalálnék valamit, csak ne kelljen elfogadni.

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Ma reggel mepróbálkoztam a vérvétellel. Szigetszentmiklós Gyártelep, Szakrendelő. Telefonba mondta a néni, hogy csütörtökön kell menni a terhesnek, mehetek reggel 7-re, de a hepítitisre külön beutaló kell, hiába van rajta a beutalomon, egy beutaló nem elég!
Védőnő mondta, menjek el előtte majd reggel az ottani nőgyógyászhoz és kérjek tőle még egy beutalót.
Hát megérkeztem reggel 6.50-kor, mivel a rendelő még zárva volt, kint sorakoztak a népek, a sarokig állt a sor, szerintem vagy 50-en biztos voltak. Én kis naív, nem tudom mire számítottam...
Beálltam a sorba, nyílt a kapu, a csorda rohant a vérvételhez, én kezdtem rosszul lenni. :D Ha most még elmegyek a nőgyógyászhoz, visszaállhatok a sor végére, akkor már 100-an lesznek előttem, úgyhogy feladtam. :-(
Nem tudtok Pesten valami jó helyet ahol megcsinálják a vér+vizelet vizsgálatot? Szívesen fizetek érte, de jelenleg képtelen vagyok reggel 6-tól délig evés nélkül létezni :?

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Szia!

Ajánlom figyelmedbe, ha szeretsz utazni és szereted az extrém kedvezményeket!

Turisztikai - információs portáljainkon keresztül több száz szálláshely között válogathatsz, illetve exclusive üdülési csomagokat vásárolhatsz extrém olcsón!

Dióhéjban a vállalkozásról:
www.szallasszerviz.hu portál belföldi szálláshelyekről és kapcsolódó szolgáltatásokról ad információkat a hazai utazni vágyó közönségnek.

www.familytravel.hu portál kiemelten a családoknak szóló, gyermekbarát szálláshelyeket és a kapcsolódó szolgáltatásokat katalogizálja és teszi elérhetővé a családok számára.

www.aukciosutak.hu portál üdülési ajánlatokat, programcsomagokat kínál eladásra licit formájában, illetve direkt ajánlatokon keresztül.

Amennyiben szeretnéd igénybevenni az extrém, esetenként 40-50 %-os kedvezményeket, kérlek kattints az alábbi linkre és igényelj Travel Action Klubkártyát most díjmentesen!

www.szallasszerviz.hu/oldal.php?megnyit=1004

KépKép
kaqk
 
 


Lehet, hogy van valami ebben a front dologban, mert nekem ma a szokásosnál erősebb az émelygésem, mondhatom, majdnem hányinger.

Viggi!
Én nem ismerek magán laborokat. Neten próbáltál keresni? Húha, az durva, hogy ilyen tortúrás a vérvétel. Legalább a beutalót ne kellene külön elintézni. Egyébként 50 embernek gyorsan leveszik a vérét, nem kell órákat várni. Én is egyszer nagyon megijedtem, hogy mikorra végzek, és pik-pak kész voltam. Igaz, 2 vagy 3 nővér dolgozott. Lehet, hogy itt is. Maszekbe elég sokba kerülhet. Azt nem lehet, hogy megbeszéled a hátad mögött állóval, hogy tartsa a sorod, amíg beutalót kérsz? Meg kéne még egyszer próbálnod, nem?!

Vivi!
De ismerem, de nem annyira közelről. Főleg, hogy 2005-től már nem dolgozom velük. Még mindig a FÉK egyik vezetője?
Vendég
 


viggi

A nőgyógyász nem adott semmilyen beutalót a vizsgálatokra?
komolyan nem értem.Amikor Mátéval terhes voltma, minden beutalót a nőgyógyászom adott.
Ahova Én járok, ott van lehetőség laborvizsgálatra.Fizetős, de ha érdekel leírom

málna2162
 
 


Ez mondjuk nálunk is így van, a védőné kitölti a papírokat, utánna a terhesgondozóba a dokid, aláírja és lepecsételi, és már mehetsz is mindenféle vizsgálatra, de mondjuk nekem egyszerre volt a vérkép, a vércsoport, és a Hepatitis B.
Hétfőn megyek kardiológiára, viszont a fogorvossal megvárom a 12. hét végét, mert lehet hányás lenne, ha elkezd a számba turkálni.
Már nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak a vérnyomásomra és a szívdobogásra, bár azt mondják ez normális.
Másnak is van ilyen ingadozása meg dobogása? :)
Ja és rettentően ráz a hideg, ha lefekszem és nem takarózom be. Nyáron 40 fokba! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Hát tényleg ahány ház anyi szokás.
Nálunk a kismama könyvet is akkor adják ki amikor megvannak a laboreredmények.

málna2162
 
 


Szabccsi!
Nekem a vérnyomásom tökéletes, és stabil. Pulzusom is tejlesen normális. Neked ki mondta, hogy ez normális? Ha doki, akkor oké, de ha nem szakembertől hallottad, akkor inkább közöld a dokiddal, mert a vérnyomással és 'szívügyekkel' nem szabad játszani. Nehogy toxémiás legyél (terhességi magas vérnyomás).
A hideg néha engem is ráz, főleg, ha valami/valaki hozzáér a bőrömhöz. Szilárdnál ilyenre nem emlékszem.
Vendég
 


Yilonne!
Hú, nem könnyű a helyzet!
Nem is tudom, mit csinálnék, ha most a haragot nem is nézzük, csak az egész szitut, szerintem engem nagyon idegesítene, hogy az Ő cuccait használom...
Még az első harmadban vagy, szerintem lesz még nemegy ismerősöd, aki felajánlja a cuccait, hidd el!
Ja igen és ha gondolod, a mi közösségünkből is találkozhatsz lelkigondozóval, stb.
Itt amúgy a Fehérvári sztk-ban nagyon jó uh-s gép van, nemrég vették, de azt nem a doki csinálja, hanem ad beutalót (egyébként a mellette levő ajtó).
Vendég
 


Nekem a nagyon alacsony 90/60 és a normális 125/75 között ugrál.
Nincs magas vérnyomásom.
Ezért mondták, hogy normális!
A puluzszám meg mindenképpen emelkedik a terhesség alatt mert a szívnek már két embert kell ellátni vérrel.
Azért kíváncsi leszek a kardiológus mit mond.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


málna2162 írta:Hát tényleg ahány ház anyi szokás.
Nálunk a kismama könyvet is akkor adják ki amikor megvannak a laboreredmények.

Nálunk is ugyanígy van.
Vendég
 


szabccsi írta:A puluzszám meg mindenképpen emelkedik a terhesség alatt mert a szívnek már két embert kell ellátni vérrel.


Ezt belekalkulálva normális!
Akkor neked inkább lefele ingadozik.
Vendég
 


szabccsi írta:Nekem a nagyon alacsony 90/60 és a normális 125/75 között ugrál.
Nincs magas vérnyomásom.
Ezért mondták, hogy normális!
A puluzszám meg mindenképpen emelkedik a terhesség alatt mert a szívnek már két embert kell ellátni vérrel.
Azért kíváncsi leszek a kardiológus mit mond.

Állítólag 139/akárhányig még normális. Ez a felső határ.
Nekem az elsővel 170/valami volt, szedtem is vérnyomás csökkentőt! De csak a 7. hótól.
Vendég
 


vadszi írta:
Vadszi, a nyaki redő és ezek a tesztek, ha arra akarsz inkább, mind a 12. héten vannak, az afp pedig 16 hetesen, nem késtél el!
Ezt mire írtad Vivi?

Mamacka: én úgy tudom a folsavat nem lehet túladagolni.

Nem tudom, lehet valamit félreértettem.
Ovi, nálunk minden ovinak megvan, melyik 4 hétben van szünet nyáron és akkor zárva van, amúgy nem. De a jövő héttől nem mennek megint, mert megyünk a szüleimhez kicsit "nyaralni".
Nálunk még mindig megy a gázcsőcsere a házban, harmadik hete. Már nagyon elegem van. Tegnap épp mikor hegesztettek a szomszédban, kigyulladt a lambéria, jó mi????
Vendég
 


Igen, soha nem volt alacsony a vérnyomásom, csak mióta terhes vagyok.
És ha már kicsit többet megyek, vagy lépcsőzöm egyből érzem, hogy feljebb megy, és alig kapok levegőt!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Angie: ma én is szarabbul vagyok, mint az átlag! Valószínüleg ezért is kaptam egyből idegbajt a vérvételnél.

Málna: de adott beutalót az orvos, de azon bejelölte a hepatitist is, a rendelőben meg azt mondták, hogy azt csak külön beutalóval vizsgálnak. Nem igazán értem, hogy mi értelme van ennek...
Ha megadnád a fizetős labort, azt nagyon megköszönöm!!

A vérnyomásom nekem is valami 97 környéke volt, bár nekem mindig alacsony szokott lenni, pedig anyukám magas vérnyomásos, már agyvérzése is volt...

viggi79
Kép
viggi79
 
 


viggi

Küldtem privit!

málna2162
 
 


Hol vagytok Lányok???

Szabccsi!
Találtam egy jó magyarázatot, hogy miért alacsonyabb ilyenkor a vérnyomás sok kismamánál:

Terhesség hétről-hétre 9. hét - Kismama
Jó lenne még egy kicsit szundítani?! A fáradtság, aluszékonyság teljesen természetes állapot. Szervezetünk jelzi, hogy itt az ideje egy kicsit lassítani a tempón, hiszen most minden energiájával a baba növesztésére kell koncentrálnia.
Óvatosan kelj fel. Először mindig fordulj az oldaladra és ebből a testhelyzetből ülj fel, nehogy elszédülj. A sárgateshormon a kismamák ereinek izomrétegét ellazítja, hatására az erek kitágulnak. Mivel ennek hatására kevesebb vér jut vissza a szívhez, így csökken a vérnyomás. Az első trimeszterben emiatt igen gyakori a szédülés, rosszullét. A 3. hónapra a sárgatest elsorvad, így ettől a kellemetlenségtől megszabadulunk, vérnyomásunk normalizálódik.
Vendég
 


Vivi: Már értem az óvi dolgot. Nálunk nem így van. Itt az összes óvoda egybe tartozik. Mind a 17. Mint egy nagy válalat, kirendeltségekkel. Igy egyszerre vannak a szünetek. Azért van csak 1 nyitva agusztusban. Ez minden évben más.

Az én vérnyomásom most stabil. 130/80 körül van mindig ez jó.
Amúgy magas vérnyomásom van. Szedek is rá gyógyszert.
Egyébként látom mincs szerencsétek. Gondolom már nagyon ereged van.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Sziasztok!
Sajna nem tudtam visszaolvasni (egész nap émelygek, hányingerem van), csak yilonne hsz-át láttam legfelül:
Én is 24-én megyek Nyulasi dokihoz 16 órára. Te mikor mész? De sajna ő UH képet nem fog tudni adni, viszont ha viszel fényképezőgépet, vagy telefont, akkor megkeresi neked, hogy mutat a legjobban a pici és kimereviti és lefotozhatod a végén. Én Csongival végig ezt csináltam.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Mi ma voltunk dokinál, már 27,1mm a Csöppöm! :) Tök jól látszott már! :)

Sajnos az otthoni laborokhoz nem tudok hozzászólni, itt egy helyen van a doki is, meg a vérvétel is.

Yilonne: én azt hiszem, nem értelek... az első hozzászólásodból nekem úgy jött le, hogy a párod, nős... Vagy rosszul értelmeztem? Most a csaj a férje szeretőjének (Neked) akarja odaajándékozni a közös gyermekük cuccait?? Vagy valamit nagyon félreértettem??

ercsi_3
 
 


minyu írta:Sziasztok!
Sajna nem tudtam visszaolvasni (egész nap émelygek, hányingerem van), csak yilonne hsz-át láttam legfelül:
Én is 24-én megyek Nyulasi dokihoz 16 órára. Te mikor mész? De sajna ő UH képet nem fog tudni adni, viszont ha viszel fényképezőgépet, vagy telefont, akkor megkeresi neked, hogy mutat a legjobban a pici és kimereviti és lefotozhatod a végén. Én Csongival végig ezt csináltam.

Szép napot mindenkinek!

Minyu, Te Szent Imrés vagy???????????????????
Vendég
 


És most nézem, nem vagy benne a táblázatban és nincs vonalzód. Biztos direkt, akkor bocs, lemaradtam...
hány hetes vagy?
Vendég
 


ercsi3
nem, a volt párom, a baba apja, együtt volt évek óta egy nővel (együtt is dolgoznak), akinek családja van (másik pasi, 1 később 2 gyerek)... de voltak külön is... éppen, ahogy
aztán jöttem én a képbe (ekkor éppen külön voltak)
akkor megmondta a nőnek h én vagyok és hogy komoly
a hölgy kiakadt
majd velünk valami elcsúszott, ők összejöttek megint, mi szakítottunk, találkozni találkoztunk. így, már szakítás után fogant a baba.

minyu
én 11re megyek elvileg
ismered a dokit?
milyen?

már nagyon látszik:D
egészen durván változik a derekam, meg a hasam
édes volt ma a Manó az UHn
mocorgott ezerrel
nekem is fájt a fejem a napokban, pedig nekem szinte sosem szokott...meg ez a vérvételes rosszullét...
az én vérnyomásom 100/68 P76
de nekem mindig is jó alacsony volt

na csókoltatok mindenkit, jó hosszú és fárasztó napom volt
Kép
yilonne
 
 


jó reggelt mindenkinek! Tegnap voltam uh-n. A baba ott van, nagyon édes, kis minike még, 1,5 cm, és úgy ver a kis szive! Azt mondták, hogy minden ott van, ahol lennie kell, és teljesen a korának megfelelő méretű, tehát jól fejlődik.
Nekünk ez iszonyat nagy élmény volt, tudjátok első baba, még sosem láttunk ilyet testközelből. Apának is nagyon tetszett!!! Ma reggel már beszélgetett is a pocakba. :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Én ma ahhoz képest elég jól vagyok. Pedig ma hideg front van. Barnika még mindig rendszeresen látogat (ez csak helyzetjelentés, mert lassan kezdem megszokni :) de ha még uh-n is látnám, hogy rendben fejlődik, akkor még meg is nyugodnék teljesen).
A hasamon egyébként már nekem is látszik, pedig Szilárdnál ilyenkor még tök lapos volt. A munkahelyemen be kell húznom, nehogy lebukjak.

Minyu!
Valamit említettél, hogy nem akarsz a táblába kersülni az első uh-ig? Akkor a 24-i uh után betehetlek?

Ilona!
Hát elég szövevényes ez a sztory...

Ercsi!
Húú, akkor az én bébim is kb. ilyen méretű lehet, de én csak 2 hét múlva látom, és addig biztos duplájára nő. Jaj de várom!!! Te hogy bírod? Hányinger?

Vadszi!
Róka koma még mindig kerülget?
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Angie köszi az érdeklődést. Igen. Mostanában nincs reggel olyan erős hányingerem. Ettől függetlenül ma reggel hánytam.
Viszont most már este is van. Hm...

Tényleg szokott még rajtam kívül valaki hányni?

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


a.m,
Danyuci,
marannszeged,
pandi,
ktouch,
barackvirág!

Régen jártatok erre fele. Mi újság veletek? Jelentkezzetek!
Vendég
 


Vadszi!
Nekem rémlik, hogy még van közöttünk hányós. Én alapból nem vagyok az. Nem is emlékszem, hogy mikor hánytam utoljára. Talán gyerekkoromban. Öklendezni szoktam fogmosás közben, de maximum ennyi.
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Én még egyszer sem hánytam, de egész nap hányingerem van!
Már gondoltam arra, lehet jobb lenne, ha hánynék reggelente.
Valaki javasolta, a natúr joghurtot összekeverni cukorral vagy mézzel és citrommal és lefagyaztani, és fagyiként enni.
Én tegnap kipróbáltam! Szuper volt! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Én is ki fogom próbálni. Ha hozzájuttok iróhoz (Spárban lehet kapni), az lúgos, és talán még a savnak is jó.
Vendég
 


Én már annyi mindent kipróbáltam, de még semi sem jött be.

szabcsi, ne gondold, hogy jobb lenne, ha hánynál. Max fél óráig jobb utánna. Aztán megint hányingerem van.

Egyébként én se vagyok egy hányos típus. Ameddig tudom elkerülöm, visszatartom. De most képtelen vagyok rá.
Jaj már hogy beszélünk róla az is rosszabb.
Egyébként szedem a magne B6-ot de nem hiszem, hogy sokat ér.

Jaj, úgy izgulok, már 9 hetes vagyok.
A múltkor idáig már nem jutottam el. :D :D :D

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Én is már alig várom, hogy leteljen ez a 12. hét.
augusztus 25.-én megyek UH-ra, már jó lenne látni a picúrt, utoljára 6 hetesen láttam!
Igaz az is csak 2 hete volt! :) De olyan soknak tűnik!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Én is pont igy vagyok vele. Már alig várom, hogy végre láthassam.
Látni akarom, hogy jól fejlődik, meg minden.
Még mindig olyan hihetetlen.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: