Zümis hogy van a lányod?
Kíváncsi vagyok, hogy mit mond ma a dokinő...
Nagyon édes Muki ahogy forog!
Budabo talán azért nem biztos a kisesó mert ketyeg a biológiai órám valamint ezt még át kell beszélni, hogy tudunk-e még egyet vállalni....
mert ugye fel is kell nevelni.
Nagyon jó, hogy el tudtok menni egy kicsit! Örülök hogy sikerült szerezned szállást!
De jó kis összeállítást csináltál megint! Nagyon helyesek vagytok és Füge milyen nagy már! Szerencsére éjszaka nem volt bulizás és kilencig aludt a fiam...
Gerendai Zsuzsi Örülök, hogy Léna hízik! Nem is tudtam, hogy az is baj, ha túl kicsi a kutacs
nekünk meg azt mondja a védőnő minden vizsgálaton, hogy nagy a kutacsa, de nem baj én meg azon paráztam, hogy miért nem nő már be neki...
Aszimmetrikus a gyerek?
mit ki nem találnak... ugyan szerintem a védőnőd félrelát...
Az én magándokim aki ortopéd szakorvos nem csinál csípő UH-t... de 3000,- Ft nála a vizsgálat.
Zsu83 köszi
igen szeretne illetve amikor beszéltünk róla azt mondta jó lenne még egy kislány...
nekem meg nem a neme a fontos
Sajnálom anyukád barátnőjének a lányát! Szegény ... volt családja? Ilyen fiatalon...
Julcsi-79 ha igen mármint még egy baba akkor decemberben vagy januárban legkésőbb... de még itt van a szoptatás is...
Zetibebi köszi
Én nem tudtam géppel megnyírni a fiam mert meghallotta berregni a fejénél a gépet és elkezdett sírni
Kreiszi a sajtosat tényleg érdemes kipróbálni mert isteni finom
csak utána nem lehet abbahagyni
Boldog 9. házassági évfordulót!!!
Zsancy sajnálom a vesédet! fényérzékeny a szemed? atyám....
szerencse, hogy az átszoktatás jól ment és nem fogyott Petra!
te már ilyen korán fent vagy?
Andrea17 még mindig nyaraltok?
nagyon jók a képek! Hanna nagyon édes!
Hugic csudajók a képek! A fiad és ti is nagyon helyesek vagytok! Egyszóval tök jó a családi kép!
jó nyaralást és örülök a férjed munkahelyének még ha átmeneti is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.08.13 10:15-kor.