Új privát üzeneted érkezett!

Kopee,sajnálom,hogy te is így érzed de sztem vagyunk ezzel így páran és a megkezdett "asztalbontásodat" folytatom :(

Minden fórumban előfordul az ilyen,sajnos itt is sokan morzsolódtunk le és váltunk levegővé :lol:


Mindenkinek jó babavárást és könnyű szülést kívánok!
Vendég
 


Ja! Jut eszembe!
Éjszakai pisilés ellen: lefekvés előtt már nem iszok és ha megébredek pisilni akkor sem. Így csak 1x kelek. Majd szomjan döglök, de nem tudtam már pihenni, mert mire beágyaztam magam már megint kellett. Ráadásul a kis csibészem ugye még mindig ül a medencémben és a hólyagomon hintázik. :( :)
anyabebi
 
 


Kopee: Nagyon-nagyon sajnálom, hogy így döntöttél! :cry: Én nem fogom mondani, hogy így meg úgy, de ha valamikor úgy érzed, akkor gyere, és írj nyugodtan! Ha mégsem jönnél, akkor meg kívánok Neked, és a családodnak minden szépet, és jót! A kis Eliotnak meg sok puszi! :)
Kedves Névtelen: Nem tudom, hogy ki vagy, de biztos van okod rá, hogy így döntöttél te is. Mondjuk szerintem az lett volna a minimum, hogyha eddig írtál közénk, akkor legalább vállaltad volna magad most is... Na mindegy, ezt is te tudod! :roll: :?
Andi: A gyerkőceid már most elbűvölőek! Gratulálok hozzájuk! :)
Anyabebi: Gratulálok a mi SZTÁRunknak!!! :lol: Az éjszakai pisilés elleni módszeredet én is kipróbáltam, de sajna nekem nem megy, hogy ne igyak... :roll: :wink:
bobóbaba
 
 

 
 

Sziasztok!

Most első sorban Kopee miatt írok

Teljesen egyet értek Veled, néha nekem sincs kedvem írni, mert télleg én is nagyon sokat írok, és rám se hederít sokszor a kutya se. :roll: :( Dee nehogy itt hagyj Minket!!!!! :shock: Én személy szerint sokszor kerestelek, ha nem jöttél, és nagyon kíváncsi vagyok Eliot fejlődésére, illetve majd a kis Natanielére is! :wink: (még mindig irigy-rigy a névért :lol: ).

Bevallom én is próbáltam már, hogy kevesebbet írok, mert talán sokan túlbuzgónak találnak azért mert enniyt írok, de aztán mindig rájövök, hogy hiányoztok MINDANNYIAN és nem tudlak Titeket itt hagyni. :oops: :lol: :lol:

Úgyhogy KÉRLEK NE HAGYJ ITT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen
Nem tudom, hogy ki is vagy te pontosan, de nagyon sajnálom télleg, ha úgy érezted,hogy levegő vagy itt :roll: És most nem akarok mentegetőzni, de itt elég sokunknak van(nak) nagyobb gyerkőcei is, akik mellett bizony nem könnyű órákat a gép előtt ülni. :roll: És nagyon sokszor lesz olyan, mikor már babázunk, hogy valakinek nem lesz ideje reagálni, viszont S.O.S ben szüksége lenne valamilyen tanácsra, akkor se fogjuk "lebunkózni" csak mert nem reagál. :roll:

SZÓVAL LÁNYOK SENKI NE HAGYJON ITT MINKET? MERT ÉN SPECIEL MINDENKIRE NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK? HOGY KIVEL MI TÖRTÉNIK? ILLETVE KÉSŐBB A BABÁKRA IS TERMÉSZETESEN!!! :lol: :lol:


ui.: bocsi, hogy eltűntem pár napja és köszönöm azoknak, akik esetleg gondoltak rám, de most itt vannak rokonyok és így nem igazán van időm írni. :roll: Deholnap elmennek, és akkor jövök megint 1 oldalas hsz-el reszkessetek. :twisted: :twisted: Mert tőlem bizony nem szabadultok meg egykönnyen! :twisted: :lol:
Vendég
 


Monica: Senki nem akar megszabadulni Tőled!!! :lol: Én például azért nem írtam, hogy merre vagy, mert gondoltam, hogy a férjed nélkül eltöltött több hét után, inkább rá szeretnél koncentrálni. És ezzel nincs is semmi gond. Sőt, ez természetes. :)
Amúgy én is nemegyszer éreztem "fölöslegesnek" magam itt, de mégis itt vagyok, mert itt mindig van valaki, akitől az ember kaphat 1-2 jó szót! :D
bobóbaba
 
 


Lányok,
lemaradtam valamiről? :roll: :oops: eddig nekem úgy tűnt, hogy mi vagyunk a "legszuperabb topik", megbeszéljük a dolgokat, léleksimit küldünk, akinek kell...
min. 35-en vagyunk, természetes, hogy nem tudunk mindig mindenre reagálni (én pl. nem is igénylem, de szeretek ide jönni, aranyosak vagytok :P )

Kopee,
úgy bízom benne, hogy visszatérsz közénk, annyira ide tartozol!!!
Sok ölelést küldök Neked és várunk vissza!!!!!

Lányok,
nemá' senki sem fölösleges!!! Sokan vagyunk, Hál'Istennek! :D Ennyi!!!

tillidian
 
 


Névtelen,
Téged is várunk vissza! :roll: :P

tillidian
 
 


Sziasztok!

Hű Csajok ez az utolsó pár hozzászólás kicsit mellbevágott! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Csak azt tudom írni,mint Tilli,hogy azt hittem,itt mindenki fontosnak érzi magát és miénk a legszuperebb topic! :roll: :roll:

Kopee!
Kismamiként biztos érzékenyebb időszakodat éled,hidd el én is éreztem már úgy,hogy nem írok,mert egy-két hozzászólásomra senki nem reagált,de rájöttem ez hülyeség,mert mindenkinek vannak fontos dolgai és nem mindíg tudunk sokat itt ülni a gép előtt. Lásd amit Moncsi is írt,vannak már köztünk gyerekes kismamik,vagy épp csak nincs kedve írni valamiért.
Úgyhogy kérlek gondold át ezt mégegyszer,és gyere vissza hozzánk! :cry: :shock:
Láthatod például a szülinapodat se felejtettük el!Sokan felköszöntöttek! :shock: Fontos vagy Te is és mindenki itt egymásnak! :roll: :wink:

Névtelen!
Bobóbabát ismételhetem csak,hogy legalább vállalnád magad!
Sajnálom,hogy így döntöttél!

Most kíváncsivá tett a dolog és meg is nézem mindjárt a gmail-en a neveket és próbálom kiszűrni,hogy "kik morzsolódtak le"!

Moncsi!
Ha nincs kedved jönni vagy épp elfoglalt vagy,akkor nem írsz!De ha van kedved nagyon szívesen olvassa szerintem mindenki a hosszú hozzászólásaidat! :lol: Dehogy akarunk megszabadulni Tőled!SENKITŐL!!!!!!Úgyhogy holnap várjuk az 1 oldalas hsz-edet! :lol: :wink:
Azt akartam még kérdezni,hogy a frissített babatablót mikor rakod fel a gmailre?

Andi!
Édesek az ikrek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyabébi!
Visszajelöltelek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom,hogy kezdel kinyílni! :cry: Szigorú sok pihi!!!!! :wink: :lol:

Nita!
Cumit tuti nem hagyom itthon! :wink: :wink: :wink: :wink:

Chardonnay!
Megy a drukk szombatra! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Kicsike!
A Babaédenbe inkább a babakocsikból van nagy választék.Igazából mi is csak a kocsit néztük ott.Más szerintem nem olcsó. :roll:
Szülőszobalátogatás:A kórházi védőnő vezetett végig minket,meg mondott egy csomó okos dolgot.Igaz,csak az apás szüléskor használt szobát mutatta meg,mert a másikban épp szüléshez készülődtek,de nekünk ez volt a lényeg.Nikivel is bennt lesz a párja és velem is! :wink: :lol:
Érdekes,eddig igazából bele se gondoltam,milyen lesz majd a szülés,de ma ahogy bennt voltunk a szobába és ott beszélgettünk a védőnővel azért a gombóc ott volt a torkomban! :oops: :oops: :oops:
Na,majd kiderül milyen lesz! :wink: :roll:
És képzeljétek ott derült ki,hogy nekem a 16.-ik héten,mikor volt az AFP vizsgálat,lemaradt a HBSAG (hepatitis) vizsgálat és annak az eredménye meg kell,ha megyek szülni,mert ha nincs meg a baba 3 oltást kap.És lehet,hogy feleslegesen. :roll: :roll:
Úgyhogy szerintem ezt megcsináltatom a jövő héten.

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Lányok!
Kibogoztam,hogy ki a NÉVTELEN köztünk! Trixi az! :cry:
És ezt 100%-ig állíthatom!Végignyálaztam az uccsó 10 oldalt és az Ő hsz-ei és neve nincsennek köztünk!Meg a hsz-eit olvastam és mikor Kicsike a múltkor írt a Gézengúz bababoltról,hogy a 18.-ik ker-ben van,memlékszem ő írta,hogy akkor megnézi ő is,mert abban a kerületben lakik!
Ezek szerint már nem is fog nekünk írni,mert ha valaki törli innen magát,akkor az eddig baírt hsz-ei mellett ugye a Névtelen szerepel.
Sajnálom,hogy így döntött! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szisz,
én is sajnálom :roll:

Írtam már Nektek: ha rendesen végig akarok mindent olvasni (van, hogy 2 oldalt is kell/nap), akkor jegyzetelnem kell :P múltkor lemértem: csak a végigolvasás volt fél óra. Mire válaszolok is - és csak amire tudok -, plusz 15 perc, ez 3/4 óra.
ezen kívül még 3 topikban "lakom, tehát napi 3 órát kéne fórumoznom, és bármennyire is függő vagyok, nem fér bele :P
Szóval az idő is nagy úr!!! Bár már tanakodom, hogy lehet a 24 órát megtoldani, de csak úgy, ha az alváson spórolom meg :roll:
Na nem okoskodom, pusszancs Mindenkinek! :P

tillidian
 
 


Jó reggelt lányok!
Kidobott az ágy, nem tudok aludni. :D Megyek, eszem valamit, mert Kevin már követeli a jussát... :lol: :lol: :lol:
Csodás reggelt, és napot Mindenkinek!!!
bobóbaba
 
 


Lányok,

ez milyen gáááz! Csak ismételni tudom az előttem szólókat, én sem tudok mindig mindenre reagálni, de szoktam is írni, hogy ha valaki kérdezett és nem válaszoltam, ordítson :lol: ! Van, hogy naponta egyszer tudok írni, van, hogy "chatelek", van, akivel többet "beszélgetek", van, akivel kevesebbet, mert nem egy időben vagyunk gép előtt...sokszor az én hsz-emre sem reagál kutya sem, de attól még gondolom elolvassa mindenki...de hát van, amikor olyat írok, amire nem is "kell" reagálni...ezen kívül van egy férjem, van házimunka, főzés, meló stb.
Én ebből nem csinálok nagy ügyet és szerintem gáz, ha valaki igen...azért ez nem egy kebelbarátság, valljuk be, ez egy fórum...! Beszélgetünk, lehet, hogy egyesek fognak találkozni egymással az idők során, lehet, hogy maradunk így, soha eszembe nem jutott, hogy beszóljak valakinek, mert mellőzöttnek érzem magam...
Sziszkó, ügyi vagy, igazi detektív :lol: ez is elég gáz, hogy valaki se szó se beszéd törli magát...de Ő tudja...
Szerintem is tök jó kis topic vagyunk, én már alig várom, hogy meglegyenek a babók és így maradjunk együtt képeket mutogatni, tanácsokat kérni-adni, de akkor még kevesebb időnk lesz, majd akkor is ez lesz??? Felnőtt emberek vagyunk, nem???
Vendég
 


Szia Bobó!

Neked akartam még írni, hogy dehogy hagylak itt Benneteket a költözés miatt! Sőt! :wink: Egy hónapig most elég sokat leszek egyedül, aztán meg amint az új helyen lesz net, jövök! Úgyhogy tőlem nem szabadultok meg :D !
Vendég
 


Sziaszztok!

kopee: :( sajnálom, hogy így döntöttél. Remélem azért megváltoztatod a véleményed.
Az, hogy nem szeretd az uh-kat abszolút megértem. Én imádom és sajnálom, hogy nincs több. :D Ha addíg nem jelentkezel, remélem miután megszületett öcsi azért jössz és bejelentkezel, mint 2 gyermekes édesanya. :wink:

mrsparis: Nekem is volt már soxor olyan érzésem, hogy fölöslegesen írok. :) De én sem reagálok mindíg mindenkire. De sebaj. Lassan itt a szülés ideje, akkor mindenki fog mindenkiért izgulni. Akár beszélgettek előtte, akár nem. Én meg nem merek mindenhez hozzászólni, mert máshol már kaptam azt a fejemhez, hogy okoskodok... :roll:

till: Remélem a fiad már jobban érzi magát a táborban. De ami történt az tényleg felháborító. 60 gyerekre 4 tanár... :roll: Amikor mi voltunk kirándulni az iskolával ( teszem hozzá mondjuk életem legjobb sulis kirándulása volt. Bár akkor már 19 éves voltam.), akkor kb 100 gyerekre volt 4 tanár. Hát elég kemény dolgok folytak ott. Nem lehet ennyi gyerekre vigyázni ilyen kevés felnőttnek. De mintettől függetlenül remélem azért feloldódik és élvezni fogja :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja és van itt egy tegnapi pocakfotó is. Az a szerencse, hogy 42-es lábam van. Ha kisebb lenne sztem simán eldőlnék előre... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: http://2.bp.blogspot.com/_4Nv3EXURZWc/S ... C3%A9t.jpg

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Aztaaa, Pattogó, nagyon durva!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


jó reggelt!


:shock: Mi az, hogy nem foglalkozunk valakivel? Parisnak igaza van, ez egy fórum. Tegnap óta több, mint 1/2 oldalt írtatok, aminek a visszaolvasása sem kevés idő. Ha a "nem reagálunk egymás hozzászólásaira" témán felhúznánk magunkat mindannyian, már nem létezne a topic. :) Mindjárt én is bepukkadok! :wink: Ezt a hullámvölgyet a várandósság alatti hormoningadozásnak tudom be lányok! Szóval gyertek újra!

Pattogó: jó a ruhád! És tényleg szép nagy a hasad.

Detralex:
van valakinek tapsztalata ezzel a kapszulával? Szedi közületek valaki?

Nita, Anyabébi: mit jelent nálatok, hogy 1 cm-re nyíltatok? 2000 vagy 3100 -as a cervix érték?

Kép
Kép
tündér09
 
 


Szép jó reggelt Kismamik!

Nekem is volt már nemegyszer olyan,hogy jegyzeteltem,hogy mit akarok írni.Nincs ebben semmi.Ha van az embernek kis ideje rá,szerintem szívesen csinálja,ahogy Till is! :lol: :lol: :lol:

Pattogo!
Giga pocak!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Hol lehet ilyen csúcsos felsőt kapni? :lol: :lol: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops:

Eszti!
Köszi!De az ste nagyon felbosszantott a dolog és addig nem nyugodtam,amíg ki nem derítettem,hogy ki hagyott itt minket! Hát igen,felnőtt emberek vagyunk! :roll: Nem kellene ovis módon viselkednünk! :roll:

Bobó!
"Kevin követeli a jussát"
Ez tetszik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És ez miben nyilvánul meg? Nagyon rugdos? :roll: :lol:

Till!
Nem okoskodtál,igazad van! :roll: :wink:

Most megyek védőnőhöz!Már előre félek a mázsálástól! :oops: :oops:
Mióta hazajöttünk a nyaralásból nem maertem ráállni a mérlegre! :oops: :oops: Bár az Ő mérlege mindíg többet mér,mint az itthoni! :? :? :x

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szisz, én is holnap megyek védőnőhöz és pont úgy érzek ahogy Te :) Nekem is többet mér ott, mint itthon pedig már itthon is 10 kg pluszom van, amiből csak 9et vallok be ;)

Ezen a problémázáson ledöbbentem. Hogy lehet ilyesmit elvárni egy FÓRUMtól? :shock:

chardonnay
 
 


Tofi is követelte a jussát, jelentem megkapta: 2 tavaszi felvágottas zsemle kockasajttal, 1 meggyes Danone, 3in1 kávé (de csak mert 3 napja nem alszom :roll: ), 3 dl mandarin-répa üdcsi (mellé 1 Gravida és egy Magne B6)...csoda, hogy hízok??? Már azt sem bírom kivárni, hogy a férjem felkeljen és együtt reggelizzünk :lol: :lol: :lol:

Ja, tegnap megcsapolták a vérem, de olyan ügyes nővér volt, hogy szinte nem is éreztem (most először a terhesség alatt :shock: ), most izgulok, hogy jó legyen a vasam meg főleg a pisieredményem!!! Na és a toxoplasma. Jó, hogy mindig van min izgulni :roll:

Szisz, én itthoni mérlegelés szerint 9 kilót híztam :oops: durva, a végére akartam ennyit :roll: de hiába a sok gyümi, azért lecsúszik sokszor ez-az (fagyi, kürtöskalács, sütike-mütike, csokika stb.) :( :( :(
Vendég
 


Titeket amúgy a védőnő ba**tat ezért? Nekem sem orvos, sem védőnő nem mondta még, hogy sokat híztam, pedig olyan sonkáim lettek, hogy csak na!

Amit sosem gondoltam volna és mégis; tegnap rájöttem, hogy szeretném mielőbb visszakapni a kis(ebb) cicijeimet :roll: :oops: :D :D :D
Vendég
 


Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!

hát, mit mondjak én is meglepődtem az útóbbiakban írtakon, mert szerintem is lehetetlenség mindenkire külön-külön reagálni főleg a kisgyermekeseknek, mint én is-nekem például az egyetlen "szórakozásom", kikapcsolódásom a veletek való beszélgetés, az, hogy benneteket olvashatlak!!!!!!!(a napom többi része a kisfiammal telik,a házimunkával, illetve megpróbálok pihenni amikor ő is alszik. Sehová nem járok, még a férjemmel sem, max.bevásárolni és az orvoshoz!!!)
A fórum célja valóban az, hogy tapasztalatokat szerezzünk,megosszuk örömünket, bánatunkat a velünk hasonló korban lévő kismamákkal, barátokra leljünk akik vagy elmaradnak, vagy örökké megmaradnak. A megsértődésnek itt nincs helye, mert ahogyan ti is írtátok rengetegen vagyunk és ha valaki valami miatt nem tud jönni, nyilván nem is vonjuk bele a beszélgetésbe, de azért elfelejteni nem felejtjük. Kopee, meglepő még az, hogy Rád különösen odafigyelt mindenki: a születésnapodon is egy csomóan köszöntöttek-még szép képeslapokkal is.Ha meg sokáig nem voltál hiányoltunk is, de erre már valószinüleg nem emlékszel. Sajnálom.
A "névtelenről" meg....ha Te vagy az Trixi, téged sem értelek és valóban sajnálom, hogy névtelenül írtad le mindazt, ami bánt téged, mert ezalatt a 7 hónap alatt-amióta összejöttünk, annyira bensőségessé vált a csapat-tényleg én is azt gondoltam ilyen szuper fórum biztosan sehol sincsen.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Eszti, engem se szúrt le senki a hízásért, csak én is a végére terveztem a 10kg-t, és még hátravan 2 és fél hónap :shock:

Valamelyik nap találkoztam a barátnőmmel, aki jövő hétre van kiírva, hát nem sokkal nagyobb a pocija, mint nekem... Hétvégén már tényleg megpróbálok pocit fotóztatni, valahogy mindig elmarad, pedig eleinte azt terveztem, hogy majd lesz pocifotóm havonta, erre... mi lesz a második terhességemnél, ha már most is elmaradnak az ilyenek? :)

chardonnay
 
 


Tündér: biliztetés:hát igen, sajnos ilyenkor még közbe sem tudok szólni, mert akkor jól összekavarnám (még jobban a kicsit) és apa sem hagyná szó nélkül. De sajna nem érti, hogy a szídással nemhogy elősegítené a sikert, még hátráltatja is.

Zanikó: de jó neked, hogy ilyen korán eltudod kezdeni a biliztetést!!! Nálunk akkor még tél volt s akkor sokkal nehezebb, de nem is állt készen a dologra annyira mint most. Azért remélem hamarosan rászokunk majd !!!
A festés megvolt tegnap, szép kék lett a szobája Iliasznak persze a falfestményeim nélkül, de már nem idegesítem magam rajta!!!

Szisz: megpróbálom rárakni a gmailre a rajzaimat ha tényleg érdekelnek!!!puszi neked!!!

tilli: gratula az uh-hoz!!! Jó nagy már a babucid!!!!!!!!!!!

Anyabébi, Nita: pihenjetek sokat!!!!!! Vigyázzatok magatokra!!
pattogó: mekkora a pocid!!!!tök jó a ruhád is!!!!

Monica: te is néha levegőnek érezted magad??? nem értem, mi ütött belétek????!!Te tudod a legjobban milyen nehéz mindenkinek külön-külön írni-Te, aki állandóan írsz pár sort majdnem mindannyiunknak!!!! Ráadásul Te vagy a csapat lelke, ezt mindenki tudja!!! még jó, hogy nem döntöttél Te is úgy, hogy elhagysz bennünket, mondjuk ezt nehezen is tudnám elképzelni!!! :D
Ezalatt a 7 hónap alatt sokmindenen mentünk keresztül mindannyian.....voltak vetélések az elején, amit megéltünk együtt a forumozó lányokkal, voltak családi tragédiák, problémák a terhességünkkel...stb, stb stb s persze annyi de annyi boldog percet osztottunk meg egymással itt: gondoljatok csak az első ultrahangokra, az első szívhangra, amit hallottunk az orvosnál. Milyen izgatottan vártunk egy-egy alkalomra-ezeket mind mind megosztottuk itt egymással. Vagy már el is felejtettétek?
ennyi, többet nem is szólok a témához. csak annyit: én maradok.
Na tessék, már egy órája itt ülök, még a cukromat sem mértem le, és nem is ettem. Ez mond nektek valamit??

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Szia Lányok!

Két és fél oldalt olvastam ma reggel vissza, tök vidáman jegyzetelgettem, hogy kinek mire kell válaszolnom, illetve hogy milyen gondolatokat szeretnék veletek megosztani, egyszer csak jött Kopee és Névtelen, majd Monica levele... és a bőgés kerülget, mint mostanában elég gyakran. El is felejtettem lejegyzetelni, hogy ki írta, de nagyon igaza volt: csak visszaolvasni legalább fél óra, ha nem több, ráadásul én általában még munkahelyen olvaslak benneteket. Írni sincs mindig időm, ráadásul sok téma van, amihez nem tudok, vagy nem akarok hozzászólni.

De ami a számomra a legfontosabb volt ezen a fórumon, hogy leírhattam a legnaívabb kérdéseimet, kiírhattam magamból a legapróbb kétségeket, problémákat is. És mindig volt, aki válaszolt rá! És eszembe nem jutott megsértődni, ha csak kevesen, akár csak egyvalaki válaszolt az írásomra. Hiszen tudom, hogy én sem okoskodom bele olyanba, amihez nem értek, vagy amiről nincs véleményem. Ja, azt el is felejtettem, hogy milyen jó érzés volt, hogy annyi névnapi jókívánságokat kaptam!

Szóval kedves mellőzöttnek érzett kismamik, térjetek vissza hozzánk. Lehet, hogy nem fogunk tudni minden rezdülésetekre reagálni, de legalább tudjátok, hogy van, aki olvassa a gondolataitokat, amitől mások is erősebbek, okosabban lesznek (Kopee!!! főleg tőled, annyi erőt és hitet kaptunk, hogy csak na!).

No, de azért ha már jegyzeteltem egy darabig, gyorsan reagálok más témákra is:

Tilli, köszi az őssejt infót, ez tényleg megérte így. Bár nekem alapvetően tudományos kétségeim vannak a dolog felől, de szó se róla, az anyagi megfontolás is közrejátsztott.

Szisz: az Elizabeth Hotel-be megyünk Gyulán. Még sosem jártam arrafelé, de állítólag a Várfürdő közelében van. Valószínűleg én is a medence szélén fogok lábat lógatni, de már ennek a gondolata is felüdít 8)

Anyabébi: pihenj sokat és vigyázz magatokra!

Kopee: köszi a ruhamérettel kapcsolatos választ, megerősíti a saját véleményemet :-)

szép napot!

Kinga

Kép
kkia
 
 


Sziasztok!

Na,megjöttem a védőnőtől!Nem tudom emlékeztek e,már régebben írtam,hogy akihez tartozok védőnő,az beteg már régóta.Gondoltam ma azért már vele találkozok,erre,NEM! :? :shock: Megint egy újabb nőci fogadott!e azt mondták,hogy mire megszülök,addigra a sajátom lesz és hozzá fogom hordani a babát! :shock: :roll: Azért csak jó lenne már előtte is megismerni.Na,mindegy.
A lényeg,hogy a pisim is oké,a vérnyomim 130/72,az is jó.Hallgattunk szívhangot,amit telóra felvettem,mert párom nem tudott jönni és a lalkemre kötötte,hogy vegyem fel! :lol: :lol: :wink: És a kilók!Az itthoni mérlegem szerint 6 kg-nál tartok,a avédőnő szerint 7 kg! :roll: Azt mondom,azért még ez se olyan rossz! :wink: De a környezetembe mindenkitől azt hallom,hogy az uccsó 10 hétben fogok igazán hízni! :shock: :shock: Hát köszönöm szépen ilyenkor abíztató szavakat! :evil: :evil: :evil:

Kkia!
Én is feldobódtam már attól,ha megláttam a medencét és még a közelébe se voltam a víznek! :oops: :oops: 8) 8) 8)
Ilyenkor derül ki,milyen nagyra tudjuk értékelni ezeket a dolgokat! :wink:

Chardonnay!
Akkor hétvégén várjuk a pocakfotódat!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Eszti!
Csatlakozom Chardonnay-hoz,nekem se szólt még semmit se a dokim se a védőnőm a kilók miatt! :lol:
"de hiába a sok gyümi, azért lecsúszik sokszor ez-az (fagyi, kürtöskalács, sütike-mütike, csokika stb.)" :lol: :lol: :lol:
Ez nálam is így van! :oops: :oops: :oops: :P :P :P

Betty!
Persze,hogy kivi vagyok a rajzaidra! :lol: :lol: és szerintem más is,nem csak én! :) Kitudja,lehet,hogy egy Picasso veszett el benned! :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sziszkó: csúcsos felsőt tegnap kaptam a barátnőmtől. :D Adott egy szatyornyi kismamaruhát. :D Az egyetlen felsőt sajnálom csak igazán, mert nem jó rám.. Mindenhol beleférek, csak pocaknál szűk... :shock: :lol: :lol: :lol: Bencus asszem focipályát alakított ki magának odabennt. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


szisz, a 6-7 kg tök jó! Mi miért nem hallgattunk szívhangot a védőnőnél??? Vajon miért volt fontosabb az ő allergiája, mint a mi szívhangunk??? Szóval szerencsés vagy, hogy egyáltalán figyelnek rád a védőnők, még ha éppen helyettesítenek is...

Kép
kkia
 
 


Sziasztok!

Szerintem én vagyok a leglustább fórumozó... :( :?

Aki mellőzöttnek érzi magát... én is a megváltozott lelkiállapotra tudnám fogni.
Nem vagyok egy sírós alkat, sőőőt... Párom már nem egyszer "meggyanusított", hogy nekem nincsenek is érzéseim, merthogy soha nem sírok, akármi is legyen...
Na erre, múlt héten egyik este minden ok nélkül olyan sírásban törtem ki, hogy csak na!! Aztán ahogy jött, úgy el is múlt. Babát várok, ennyi. :)

Próbálgattam ám visszaolvasni titeket, de kb. esélytelennek érzem. Úgyhogy csak nagyjából a témákhoz:

Detralex: Páromnak volt aranyere, elég komoly, tavaly műtötték vele. Neki kellett detralexet szednie, hogy védje az ereket, vagy valami ilyesmi. Annyi rémlik, hogy elég drága volt, és neki már nem igazán segített. Igaz, évek óta szenvedett már, súlyos volt úgymond az állapota, és a műtét előtt kb. 1-1,5 hónappal szedte.
Lehet, kezdeti állapotban nagyon jó, és hasznos.

Szülésznő: Nekem sem lesz fogadott szülésznőm... Viszont külön szobát szeretnék, illetve kétágyasat. Ez 4500/ éj. Én úgy érzem, hogy mivel ehhez jár a külön fürdő és wc, megéri , hogy ne kelljen a közösbe járni. Remélem hogy szabad is lesz!! :D

Hízás: Eddig kb. 7 kg-nál tartok. Védőnőnél már nagyon rég nem voltam, ő szokott mérni. ( meg a nődoki, de hozzá is majd csak hó végén megyek) Nem megyek, mert nem igazán látom értelmét... Hiába hogy mondta hogy havonta egyszer kell, full felesleges. Semmit nem csinál kb., igazából még "jó tanáccsal" sem látott el semmilyen formában, akkor meg minek???
Amúgy szimpi, meg minden. :)

Gondolom mindenki élvezi a jó időt, hogy nincs már az a kánikula!! :lol:

Lili

Kép
édi16
 
 


Szia!

Ajánlom figyelmedbe, ha szeretsz utazni és szereted az extrém kedvezményeket!

Turisztikai - információs portáljainkon keresztül több száz szálláshely között válogathatsz, illetve exclusive üdülési csomagokat vásárolhatsz extrém olcsón!

Dióhéjban a vállalkozásról:
www.szallasszerviz.hu portál belföldi szálláshelyekről és kapcsolódó szolgáltatásokról ad információkat a hazai utazni vágyó közönségnek.

www.familytravel.hu portál kiemelten a családoknak szóló, gyermekbarát szálláshelyeket és a kapcsolódó szolgáltatásokat katalogizálja és teszi elérhetővé a családok számára.

www.aukciosutak.hu portál üdülési ajánlatokat, programcsomagokat kínál eladásra licit formájában, illetve direkt ajánlatokon keresztül.

Amennyiben szeretnéd igénybevenni az extrém, esetenként 40-50 %-os kedvezményeket, kérlek kattints az alábbi linkre és igényelj Travel Action Klubkártyát most díjmentesen!

www.szallasszerviz.hu/oldal.php?megnyit=1004

KépKép
kaqk
 
 


Jó "reggelt" kismamáink!

A védőnőhöz én 5 hetente járok, nagyon rendes mostmár 2x nézett szívhangot. Megmér, megnézi a leleteimet, ha kérdezek mindig segít.
Telefonon is hívhatom és azt szeretem hogy tudja ki vagyok. Összefutottam vele a gyógyszertárban megkérdezte mi volt a dokinál, meg mondta hogy épp aznap írt be CTG-re a 36.héttől hogy jó időpontom legyen, ne kora reggel vagy késő délután . Nekem szerencsém van. :)

Azta a gyomorégés tegnap elkezdődött. Marja a torkom mint a disznó. :(

Tündér(ke):): én nem 1 cm-re nyíltam ki, csak nyilogatok. Azt mondta a doki, hogy ha akarná akkor a külső méhszájon át tudná fúrni az ujját, de nem akarja. Értéket nem írtak a papírra. :shock:

És a hétfői uh értékek:
BPD: 7.27 cm
HC: 27.18 cm
AC: 24.25 cm
FL: 5 cm

További szép napot nektek!
Pussz
anyabebi
 
 


Pusszancs,

egyből Hozzátok jöttem!!! Most ébredtem fel!!! :shock: :lol:
(2 hete 4-5 órákat alszom, ugye napok óta a Kölökér' aggódtam a táborban, most úgy tűnik, bepótoltam :wink: )

Lányok,
a másik topikban, ahol lombikozókkal vagyok együtt, folyton panaszkodnak, hogy milyen h@lyék vannak az ilyen hasonló topikokban, mint a miénk!!! Én meg mindig dicsekszem, hogy a miénk szuper!!! :D Véleményemen fenttartom!!! :wink: :D

Kkia,
szívesen :P (nekem sincs tudományos "meggyőződésem", hogy mire jó az őssejt, de ezt kigondoltam és úgy döntöttem, megkötjük...bízom benne, soha nem is lesz rá szükség)

Édi, Sziszkó,
7 kg szuper!!! (én 11-nél járok)

Betty,
nagyon igaz, amit írtál!!! ("dagi" Lencsi köszöni a súly-dícséretet :lol: )

ParisEszti,
kiscici, minek az Neked? :lol: :lol: :lol: (nekem most lett normál méret: 88 cm :wink: - amúgy 80 szok lenni)

Pattogó,
szuper nagy poci!!! :lol:
(köszi, talán Vackorom jobban elvan...legalábbis szeretném ezt hinni...így, hogy a tanerő elkobozta a mobilját, csak a tantónéni mobilján tudok vele este 2 percet beszélni, és ugye ha a tanát ott áll mellette, nyilván nem kezd el sírni...na mindegy, várom a vasárnap 5 órát, akkor érkeznek)

Pusszancs! Akinek nem írtam, annak dupla! :wink: - és nehogy butaságokat agyaljatok!!! :D

tillidian
 
 


Sziasztok lányok .
nem egyszerű feladat vissza olvasni. :D
Csak néhány szó a mellőzéssel kapcsolatban:Én sem tudok mindig mindenkinek írni és nekem sem válaszolnak mindig de azért írok és akkor is maradok.Ez hülyeség,hogy levegőnek nézzük a másikat mert szerintem mindig mindenkinek van a másikhoz néhány kedves szava ha arra van szüksége vagy segítséget kérhetünk egymástól stb.most mindenki sokkal érzékenyebb és más a lelki világa mint máskor.
Kopee szerintem aludj rá egyet és másnapra szebbnek látod a Világot.Neked itt a helyed köztünk és kész ne kelljen már könyörögni légyszi ,légyszi :shock: :shock:

Anyabébi Én is sokat járok éjszaka pisilni 2x,3x de a legjobb eset ha csak 1x.De utána nem bírom ,hogy ne igyak mert addig nem bírok elaludni.Inkább sétálok éjszaka. :D :D
ja és a hólyagomon nekem is nagy előszeretettel csücsül,sőt néha olyan érzés mintha kapirgálná olyan csikis , nehezen tudok elindulni,és alig érek el a wc-ig.vagy ezt csak én gondolom úgy ,hogy kapirgálja? :D

Monica tőled meg aztán végképp nem akarunk megszabadulni,úgyhogy ne beszélj butaságokat.mert irgum burgum :twisted: :evil:

Sziszkó egy nyomozó veszett el benned :D :D
A hepatisis papírom megvan igaz csak 1 hete ,és mondta a védőnő,hogy tűzzem bele a kiskönyvembe mert akkor nem marad othon :D szívhangot nekem is szokott nézni a védőnő de eddig eszembe sem jutott,hogy telefonra vegyem fel de jó ötlet és legközelebb én is rögzítem.Köszi az ötletet :D :D

Pattogó!!!Én csak ámulok és bámulok a pocakod láttán és nemtalálok szavakat.Valóban giga szuper.nagyon jóóóóóóó :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Ezt le kell írja neketek
tegnap olyan édi volt a Férjecském. :D
Én dolgoztam ugye fél6-ig ,Ő előbb végzett és bejött hozzám az üzletbe azaz,be rontott tárt karokkal szájában egy nagy szál vörös rózsa és kérdezte:...Elfogadod tőlem ezt a rózsát??!!
Persze,hogy elfogadtam,mivel tegnap voltunk 4 éves házasok és jól esett,hogy nem felejtette el.Nem voltunk ünnepelni sehol,majd szeptember 25.-én mert akkor lesz 10 éve ,hogy együtt vagyunk.azt mondta ez még gombócból is sok :D de ünnepeljük meg.
Ez tök jól esett.
De néha Én is kitudok borulni és sírva is fakadok,akkor mondja,hogy ne sírjak mert a gyerek is sírós lesz.
Például azért sírtam nemrég mert nem akarta megfogni a hasamat,hogy érezze,mennyire mozog a baba(neki ez kissé földön kívüli azt mondta) és én ezen úgy be sértődtem :twisted: :oops: ,hogy azt mondtam neki soha többet nem foghatja meg mikor megszületik akkor sem.De máskor viszont jön és simogatja beszlget vele stb.Szóval ennyit az érzékenységről.
:roll:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Még valami elfelejtettem.Most szül az egyik ismerősöm a Dél Pestiben.Aug 20körül volt kiírva reggel 4-kor elfolyt a magzatvíz és most bent vannak a kórházban nagyon szurkolok neki.++++++++
Hamarosan mi is szülünk ááááááá.Addig le kell győzni a félelmemet.Elhatároztam 3 nyomás és kész. :D :D utána már minden jó lesz. :D :D Tudom ez még korai de szoktatom Magam a gondolathoz.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Kopee! Azt hiszem akkor nagyon sokan elhagytuk volna a fórumot, ha a mellőzöttségnél elegünk lett volna. De olyan jó itt lenni. Néha csak kiírom magamból a magamét, vmikor max 1 ember szokott néha reagálni, de semmi baj. Tartozom vhova, ahol tanácsokat osztogatnak.
A szobafestésemre se reagált senki. Pedig kiderült, aza szín nagyon jó a picinek, azt hiszem határozott vagyis erős egyéniség lesz. Már nem tudom.
Monica drága! Téged így szeretünk. Azért nem hiányoltalak most annyira, mert a férjed itthon van és így bizti nincs sok időd olyan sokat írni.


Jovana is eltűnt, pl

Védőnő: Milyen modernek vannak arra felétek. Nálunk nincs szívhanghallgató :cry:

Szisz! De ari vagy, hogy kerestél Győrben. Bavallom, hogy azon a téren, ahol fényképezkedtél kb fél-egy éve nem voltam. Igazából a belváros az kiesik nekünk, inkábba bevásárlóközpontokat részesítjük előnyben.

Most "bedugolok", nem jegyzeteltem, pedig annyi mindenre tudnék most válaszolni. Inkább pihizek egy jó szőlő után, ami nem érdekel, hogy hízlal-e, mert VITAMIN!

MÉG JÖVÖK! :D :D
Vendég
 


KICSIKE!

De gáláns! De eszembe jutattál vmit! Hogy én mennyire Hüle vagyok!
Okt 26-ra vagyok kiírva és okt 23.-án lesz 12 éve, hogy együtt vagyunk, megismertem a férjem. Normális vagyok, hogy ez edddíg a 7 hónap alatt nem jutott eszembe?????????????????????????????
Vendég
 


Sziasztok!

Először is azoknak, akik sértődötten elvonultak. Bocs, ha nem reagáltam minden hozzászólásukra. De persze az is igaz, hogy gyakran az én hozzászólásomra sincs reagálás, mégis kibírom. De hát ez mindenkivel így van. Valakinél a gyerekek miatt, másnál mert még dolgozik, vagy csak napokig a net közelébe se megy és 5 oldalt végigolvasni és mindenre válaszolni, lehetetlen.
Privát véleményem szerint ez mindenféle hormoningadozás ellenére, sima hiszti... és én már az oviban leszoktam róla...

Sztrecsi, én is úgy vagyok a szobaberendezéssel, mint te. Lassan készülget, de még mindig kell sok apróság. És nem akarom az utolsó hónapra halasztani. A napocskás lámpát irigylem. :) Nekünk csak egy sima fehér kis lámpácska van a plafonon, de kell majd szerezni egy másikat is, mert ez nem lesz elég, kell a babaágy fölé is egy.

Anyabébi, számítógépes zseni vagy! :lol:
De az nem jó ötlet, hogy az éjszakai pisilés ellen nem iszol! Azt nagyon nem szabad. Főleg nem nyáron és terhesen. Nagyon nem tesz jót neked! Én is lemegyek egyszer hajnali 3 körül és reggel 6 pisilni. Ha dinnye a vacsi, akkor még éjfélkor is. :lol: Ilyenkor benézek a babaszobába és tök jó... :)

Sziszkó, hogy maradt el a Hepatitisz szűrés? Hiszen azt az AFP-kérő lapon kell kérni. :o Lehet hogy a te dokid még az enyémnél is szórakozottabb??? De feltétlenül csináltasd meg, jobb mint 3 szuri Manónak.

MrsParis, mikor lehet tudni, hogy hova költöztök???
Sáska vagy, hogy a csudába tudok ennyit enni? :D Én nem tudok egyszerre ilyen sokat betermelni... Persze azért nem eszek keveset, csak gyakrabban. :lol:

Pattogó, ez nem semmi!!! Hogy mekkora pocakok vannak!!! Így még kevésbé értem a múltkori öregasszonyt a váróban. :lol: Mondjuk én sem férek már be az irodai asztal mögé. Kezdem nem elérni a billentyűzetet... :D

Súly, múltkor a kedvesem megkérdezte, hogy hány kiló is vagyok. Én meg figyelmetlenül bevallottam.... Jaj... :lol:
Ma meg az egyik kolléganőm megjegyezte, hogy milyen jó, hogy nem is híztam a terhesség alatt, csak a pocim nőtt. Erre a barátnőm (mellesleg a leendő keresztmami) beszólt, hogy persze mert már előtte meghíztam.... A dög! :evil:

Kaptam egy villámgyors sütireceptet... Még nem teszteltem, de állítólag mikróban kell csinálni és 5 perc. Hogy ne kínozzam a diétázókat, a gmail-re teszem majd fel. :)

Kismamaruhák, pont tegnap sopánkodtam, hogy mit fogok felvenni majd ősszel? Mert azért szeptember végén, októberben nem szokott meleg lenni, kell néhány pulcsi, kardigán. De már össze sem tudom cipzározni a meglévőket... :shock: De arra a rövid időre nem szeretnék drága pénzért újakat venni...

Védőnéni, nálunk még sosem nézett szívhangot. És csak hétfőn reggel lehet hozzá menni. Ami tök jó, így hogy még dolgozok... És valamikor most van / volt / lesz szabin, de nem tudom pontosan mikor. Mindegy én most hétfőn megyek, remélem dolgozik...

Kicsike, nagyon aranyos lehetett a párod... :D Tegnap úgy tűnik mindenki ilyen romantikus hangulatban volt, én is kaptam egy szép csokrot a kedvesemtől. Csak úgy.... :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Vcsibe!
Én sem értem,hogy hogy nem írták rá annó a papíromra,hogy ez is kell.Igaz,azt akkor nem a dokinőm adta ki,hanem a terhesambulancián a csajszi,aki a doki mellett van. :roll:
De még az a szerencse,hogy időben kiderült a dolog! :roll:
Kismamaruha:nekem is eszembe jutott már ez,hogy azért az őszre kell egy-két cucc.Nekem legfőképp egy hosszúnaci.Azt mindenképp vennem kell,de nem adok ki érte 10 ezreket,az tuti! :? :roll:
A pulcsijaimat meg még fel se próbáltam,de ami nem olyan belebújós,tuti nekem se jön már össze! :shock:

Sztercsi!
Voltunk a bevásárlóközpontba is Győrben! :lol: Sorry már nem emlékszem,hogy Pláza volt e vagy Árkád!De ha jól emlékszem,akkor Győr Pláza! :roll: Szita agyam befigyelt! :oops: :lol:
Szőlőt én is ettem a napokban és még van is,nagyon szeretem! :P

Kicsike!
Gratula a házzassági évfordulótokhoz!
Micsoda férjed van! :lol: :lol: :lol: :lol: Elhiszem,hogy jól esett a szál rózsa! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Barinődről van hír? :roll:
"Elhatároztam 3 nyomás és kész."
De jó Neked,hogy ennyire optimista vagy! :lol: 8) Remélem összejön a dolog,ahogy eltervezted! :lol: :lol: :wink:

Till!
Köszi! :lol: :lol: :lol: :lol: De szerintem Neked nem gáz a 11kg,hisz amúgy is vékony típus vagy! :lol: Én soha nem voltam 70kg alatt.Sőt!Inkább 80 körül mozgok,de 180 cm vagyok,azt mondják így eloszlik rajtam az a 80 kg! :roll: Bár én mindíg kövérnek érzem magam! :x :x :evil:

Édi!
Akkor megkapod tőlünk a "Leglustább fórumozó" címet! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Csak vicceltem! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ha jól értelmezem a Te védőnőd nem csinál semmit???? Ezért nem jársz havonta hozzá?Tudtommal minden alkalommal meg kell mérni a vérnyomid,a vizeletet,súlyt,és mérik a haskörfogatot meg mást is(nunitól a mellig.ennek nem tudom a pontos kifejezését :oops: )
És tényleg bármit kérdezek,válaszolnak rá.
De ezek szerint mindenhol más a "szokás"! :roll:

Kkia!
Tényleg nem is panaszkodhatok az itteni védőnőkre,mert tényleg figyelnek a kismamákra! :)
Ha mész legközelebb hozzá,kérdezz rá a szívhanhallgatásra! :wink: :)
Megnéztem a hotelt,ahova mentek,nagyon szép! :lol: 8)
Melyik nap indultok pontosan?És hány éjszakára mentek? :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


na Sziasztok Kismamik reszkessetek, ittjön Moncsíííí :twisted: :twisted: :lol:

Egyébként én úgy szoktam, hogy 2x megnyitom a babanetet, az egyiken olvasok, a másikon írok. :oops: Ez a titkom, hogy mindenre írok. :oops: :lol:

Nah hát megvolt a romantikázás, Párom nagyon ari volt, Chart elvitte Anyósom, Anyuék bevonultak a szobába, Ákos meg feldíszítette a nappalit gyertyákkal, rendelt vacsit, és dvdztünk. :oops: :D Ja és kaptam 5 szél fehér rózsát. :D

Köszönjük Mindenkinek a jókívánságokat! :D

Pattogó
hát a Tiétek egy szzép gyors családalapítás volt! :lol:

nagyot röhögtem ezen az 'mithogycsinálunk elsőmásodikésharmadik gyereknél' :mrgreen: :mrgreen:
és milyen igaz. :twisted: :lol:

turi: nemtudom, hogy vannak-e, de olyan áruházak vannak, ahol olyan márkás ruhák vannak olcsóbban (újak), amik szerintem 'leestek a kamionról' (magyarul lelopták), és nagy hegyekben állnak a ruhák, és ott is túrni kell.És ha ügyes vagy, akkor olyan márkás ruhákat lehet kifogni, amit szinte a 10ed áron van.

ez a torma ötlet jóó. :mrgreen: :mrgreen:

háát a Párom is sokat beszél (na azért annyit nem,mint Én), de sokszor mondja, hogy 'csak 1 percre maradj már csöndben' :oops: De bezzeg mikor most egy ocsmó ideig nem találkoztunk, mondta, hogy nagyon rossz neki, hogy ilyen csöndes a lakás, és nincs aki, egyfolytába beszéljen körülötte. :twisted: :lol:

"Odajött egy csaj belenéz a kocsiba, hátrahőköl és elkurjantja magát: Ez friss bazdmeg!"
én mondam volna neki, hogy ez meg egy tapló bazdmeg! :evil:
én alapból utálom, ha boldog-boldogtalan behajol a babakocsi és ütyürüpütyürü, főleg az öreg nénik érezni késztetést erre. :evil:

Anyabébi
Nagyon szépek vagytok Barnussal! :wink:
Akartam már kérdezni, hogy nektek hogy jött a Kenéz név? :D mert tök jó ritka név, és kíváncsi vagyok, hogy hol találtátok,vagy kinek tetszett jobban?

nyilogatáás :? :?

Csibe
Szerintem tök jó ötlet a matrica a bútorokra, az nagyon szokott tetszeni a gyerekeknek! :D Charlottenak is volt a bababútorán rengeteg matrica, és nagyon tetszett neki, és egy idő után már megismerte őket. :D

a Ti megismerkedésetek is jóóó. :wink:

szoptatós melltartó: ezt így még elég nehéz meghatározni, hogy mekkora lesz a cicid a végére, de szerintem a 90C-D is kelleni fog. :roll:

Betty
Nagyon sajnálom, hogy magatokra maradtatok a sok bunkó közt. :evil: :(

Bébinyuszi
Sajnálom, hogy Neked is még mindig feküdni kell. :? Kitartáás!!

öltöztetés: ne csinálj nagy ügyet belőle, majd akkor meglátod, hogy mennyi ruha a jó. azt mondják, hogy a babára mindig eggyel több tuha kell, mint amennyi rajtunk van, de én ezt nem mindig követtem, mondjuk Char nyári baba volt. :roll: Egyelőre én se tudom pontosan, hogy kell egy újszülöttett 'fölöltöztetni', mert ugye Charra nem kellett sok ruha nyáron. :roll: De egyébként ez is baba függő, mert van amelyik gyerek izzadós, arra kevesebb ruha kell, mint egy nem annyira izzadósra. (ja és remélem, hogy idén októberben is olyan jó idő lesz még,mint tavaly volt.)

Judy
Ne foglalkozz ilyen tapló emberekkel és ne keseregj el Dominik nagyon ügyes kisfiú és kivárja a sorát, és időben, teljesen egészségesen világra fog jönni. :D

Tilli
'kedves' szomszéd. :evil:
ennél már csak a 'sokasodnak' szebb kifejezés. :evil:

"Itt Apa horkol úgy, mint egy fullra járatott fűrésztelep"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

én csak alátámasztani tudom, a francia egészségügy össze se hasonlítható a magyarral. :roll: (ezért is akaróóók hazamennii)

tábor télleg felháborítóó :evil: (én már most félek, mi lesz Char iskolai táborozásaival...nagyon féltem. :oops: pedig elég talpraesett kiscsaj (mint az anyja :lol: )

Andi
"Felállás...apa nehezen bírja nevetés nélkül nézni, ahogy felállok... "
ismerőős :mrgreen: főleg, hogy én még óvatosan állok is föl, mintha attól félnék, hogy a felállás közben tovább nyílok. :roll:

gyönyörűűek a lurkók még mindig! :wink:

Anika
Köszönöm a felvilágosítást. :oops: :D NAgyon ögyes vagy, hogy 2 óra alatt megszülted a 2 leányzót! :wink:

Eszti
rendőőrbácsii. :mrgreen:
gratulálok a költözéshez! :lol:

Gnemoni
fogfájás :?
ha nyaralni mentek,akkor jó pihenést Nektek és vigyázz Magatokra! :wink:

Judica :( :( :( :( :( :(

terhesség: tök fura, hogy attól függetlenül, hogy milyen problémás ez a terhességem, én nem szeretnék még szülni. :D most jól érzem magam, bár jobban örülnék, ha otthon lennénk. :roll: És ahhoz képest, hogy úgy indultunk, hogy 1 gyerekünk lesz, most ott tartunk, hogy lesz 3. is. :oops: :lol:

Szilveeaa
kismamaagy :mrgreen:

Kkia
az olyan tanácsadókat én sem csípem, aki csak az én véleményemet akarja felrúgni :evil: főleg, hogy én már 'fölneveltem' 1 gyereket, és még most is van aki, meg akarja mondani, hogy mit hogy csináljak. :roll:

Sziszkó
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! :wink:

felraktam a babatabit a gmailre, de nagyon sok baba még nincs benne. :roll:

szülésznő: nekem nem lesz, mert ha otthon szülök, ott alapból nincs fogadott, ha meg itt, akkor se lesz.(na ezt jól megaszontam :mrgreen: )

Kopee (én bízom benne, hogy nem hagysz itt minket!)
ezen a brand new-n én jót nevettem :oops:
de jól visszavágtáll. :lol:
az UH-tól való félelmeddel kapcsolatban megértelek. :( De Nataniellel semmi baj, teljesen egészséges vagány kiscrác. 8)

Chardonnay
örülök, hoyg nektek is jól telt a nyaralás! :wink:
neve van máár a babónak? :wink:

Sztercsi
esetleg képet láthatunk a szupii Liza birodalomróól? :lol:

Lányok
nagyon aranyosak vagytok télleg. :oops:
és csak azért írtam le azokat, amiket írtam, hogy Kopee lássa, hogy nincs egyedül az érzésével, mégse hagyom itt a fórumot! :wink: Az főleg jól esett, amit Betty mondott. :oops: jah én vagyok a kis buzgómócsing :mrgreen: De szerintem is ez a legszupibb topic az összes közül, és én nagyon bírok itt MINDENKIT, és nagyon remélem, hogy talákozni is fogunk egyszer (vagy többször :lol: ) babástul, tesóstul, midnenestül. :wink:

Kicsike
"Elhatároztam 3 nyomás és kész"
ámen :wink: :lol:

na lépek és megnézem a tábliban, hogy kik az elveszett barik, és körözést írok ki utánuk megint! 8) :lol:
Vendég
 


Ginuska,Jovana,Szmet,Nyuszifül,Datolya,Gmelcsi

merre jártokkk?
Vendég
 


Sziasztok! :P

Nem bírok magammal (annyira hiányzik Vackor :oops: ), így megszállottan takarítok, hogy eltereljem a figyelmemet :oops: - pihi képpen mindig benézek :wink:

Kicsike,
sok boldogságot Nektek! :D

Lányok, részemről megköszönöm, ha Valakinek szülinapja, évfordulója stb van és itt megemlíti, mert biztos, hogy nem tudom ezt bogarászni a táblicskuban, de olyan szívesen köszöntgetek!!! :D

(én is kaptam egy gyönyörű liliomcsokrot hétfőn a 13. évfordulónkra :D nagyon boldog voltam, mert Apa nem egy virághozós alkat, utoljára tavaly januárban kaptam csokrot, az akkori lombik beülti alkalmával (ami sajnos még nem sikerült), de olyan jól tud esni! :D

Pisilés:
én reggel fél óránként megyek felkelés után 6X :shock: , utána óránként. Éjjel 2-3 órákig bírom

Melyik oldalatokon fekszetek?
Én úgy hallottam, a bal oldalon ideális, mert a méhlepényben van valami ér, amit így nem nyomunk. Lencsikém amúgy is úgy fekszik, hogy ott a háta, így neki is kényelmes...ha jobbra fordulok, rúgkapál :roll: :lol: - így ezt kihagyom

Rettentően fáj a bal forgócsontom, főleg ébredés után de járáskor is :oops: Nektek hasonló? :roll:

Sztercsi,
nyomd csak a szőlőt! :D (én szilvát nyomok, meg dinnyét, és sajna pont ennek a 3-nak a legmagasabb a szénhidrátja, de nem bírom megállni :oops: )

tillidian
 
 


Sztercsi jó kis ajándék lesz a baba. :D :D

Vcsibe a süti receptedet meg nézem :D
a virág gondolom jól esett neked is .Jó mikor ilyen kis figyelmesek. :D :D

Sziszkó köszönöm a gratulációt.Még mindig nem szült meg a csjszi,de hamarosan hívom anyukáját,hogy mivan már. :shock: :shock:

Monica ez nekem eszembe sem jutott,hogy 2x nyissam meg és akkor olvasom és írok is.Mindig jegy :shock: zetelni szoktam :oops:

Tilli köszi a gratulációt és nemtudom én írtam -e neketek de viszont kívánok én is minden jót.
Bal oldalon alszom én is mert a jobb oldalon kissé fáj.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Hahó kismamik!

Mindjárt elindulok a Campona felé, ma megyünk először aquanatal-ra :-) Már nagyon várom! De előtte még - ha nem lesz dugó az M0-son - akkor benézek a C&A-ba és a H&M-be is :roll:

Szisz, 20-án megyünk és 23-án jövünk, így volt a csomag asszem, amit apától kaptam névnapomra. "Véletlenül" láttam a visszaigazolást, 56,000 Ft volt/fő. Az szerintem egész normális ár egy 4 *-os hotelhez képest (félpanzióval). Úgysem voltunk hosszabb nyaraláson idén, meg aztán egy darabig nem is leszünk, úgyhogy ennyi luxust most kijár :-)

Holnap mesélek aquanatalról!

Szép estét!

Kinga

Kép
kkia
 
 


Halihó!

Monica: A Kenéz onnan jött, hogy egyszer kb. 15 éves koromban említette az egyik barinőm. Azóta itt van talonban. Amióta (5 éve) a párom ismerem azóta tudjuk, hogy ez a név a mi gyerekünkre vár. Ha kislány lett volna akkor neki Bodza Bernadett lett volna a neve. De majd a harmadik hátha :). Egyébként ezt meg a fiammal találtuk ki. :)

Matrica: A rossmanban vettem tök szép falmatricát készletben, de bútorra is lehet ragasztani. 799.-ft volt a 2 ív. lefényképezem majd csak lemerült az elem és fel kell tölteni. :) Volt fiús és lányos is. (Mármint matrica, nem elem)

Tilli: Melyik oldalon fekszünk? Eddig azon amelyiken a gyerek nem reklamált, de tegnap olvastam egy kismama újságban, hogy azon az oldalon kell ahol a feje van, hátha megfordul.(mert ugye medencevégű)

Később jövök. :lol:
anyabebi
 
 


Eszti: Még jó, hogy nem szabadulunk meg Tőled, nem is szeretnénk! :) Szép kis reggelitek volt! :lol: Nekem nem szólt eddig még egy szót sem a védőnőm a hízás miatt, pedig már 13-nál tartok... :oops: :oops: (mondjuk rám is fért valamennyi)
Pattogo: Überpoci... :roll: :roll: :D :D
Sziszkó: Abban nyilvánul meg, hogy addig üt-rúg, meg nemtudommégmitcsinál, amíg nem kap ennikét! :lol: Nálunk sem hallgat szívhangot a védőnő. :(
Anyabebi: Szép méretekkel rendelkezik a kisfiad már most. :D
Till: A táboros dologra nem tudok mit mondani. Mondjuk magamat ismerve már nem lenne ott a gyerek, meg lehet hogy a tanítónénik 1-2 foga sem a helyén... :oops: :oops:
Kicsike: Tök jó fej volt a férjed! :) Ja, és persze gratula az évfordulóhoz! :)
Monica: "na Sziasztok Kismamik reszkessetek, ittjön Moncsíííí :twisted: :twisted: :lol: "
Ez nagyon tetszett! :lol: :lol: Te vagy a fórum lelke! :wink:

Azért nem voltam egész nap, mert meg volt a böjtje a hajnali kukorékolásomnak! :roll: Egész nap olyan voltam, mint a mosott szar, és csak feküdtem meg aludtam. Most is tiszta kóma vagyok, de azért idevonszoltam magam a géphez, hogy tudjak írni Nektek. Na megyek vissza aludni.
Jó éjt mindenkinek! Szép álmokat!
Puszi: :twisted: :twisted: :lol:
bobóbaba
 
 


Csajok
Beleveszem a tábliba a terhesség hetét+napját, hogy ki hol jár, és akkor ha szülünk tudjuk,ki hány hétre szült. :D

Szal holnap felteszem a táblit, és mindenki kiabálhat, ha valami nem stimmel benne. :lol:
Vendég
 


TillNekem a jobb forgócsontom szokott fájni :cry: de héha nagyon...

Mónika, nekem ma pont a 33.hét lett betöltve :wink: Ja és október 3.- tehát pont a szülinapom környéke :P

Kopee ha még olvasod..... :roll: egyetértek Bettyvel, hogy Rád mindenki pont hogy jobban figyelt, mint bárki másra. Úgyhogy meglepő, hogy így éreztél... semmi értelme ezen rágódni, egymásra megsértődni... Akkor már régen én sem jönnék..én is éreztem úgy h vakinek állandóan írok, de az illető soha nem reagál rá, mostanában sem hiányol senki :wink: mégis vagyok. Igaza van azoknak akik szerint ez egy klassz fórum 20x emberrel. És ha problémánk van, akkor valaki azért mindíg reagál.. Néha meg az a jó érzés, hogy tanácsot adhatunk másoknak. Azt szeretem osztogatni, kéretlenül is :D

Jó éjt mindenkinek 8)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!
Úgy látom sokmindenről lemaradtam...

Kopee! Várunk ám vissza! Minden rendben lesz!!!!!!!

Bevallom én is "elfáradok", már a visszaolvasásba is :)

Egyre többet foglalkoztat a szülés gondolata, de azért még nem szeretnék.
Most hirtelen nagyot nőtt a pocim, vicces volt, mert pont Aquanatal közben állapítottam meg, hogy múlt héten nem lógott ki ennyire a pocim :D Kispocak is többet mozgott most, mint múltkor.

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon bejön ez az időjárás.
pocok001
 
 


sziasztok!

Moni: naponta akarod frissíteni a táblát? :shock:

Tegnap este szét akart pukkadni a pocakom, annyira éreztem a frontot. MOst, hogy ideért az eső, minden ok. :D

Ma indulunk nyaralni, legközelebb csak jövő héten leszek elérhető. Nehogy kizárjatok addig!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Rohanok pakolni, amig a fiam még alszik és hagy. Jók legyetek! :D

Kép
Kép
tündér09
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: