Új privát üzeneted érkezett!

OLIK: Ez annyira szomorú! :cry: :cry: :cry: Fogadd őszinte részvétem!!! Nagyon sajnálom és kivánok Neked és az egész családodnak erőt feldolgozni ezt a tragédiát! :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Olik,
nagyon sajnálom apukádat! Őszinte részvétem!
sirkici
 
 


Olik: nagyon sajnálom, sok erőt kívánok Nektek!

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 

 
 

Sziasztok!

Olik: őszinte részvétem Neked és az egész családnak! Sok erőt ebben a kegyetlen helyzetben!! Tudd, hogy Veled vagyunk!!!

Jaime mami: sajnálom pirit!:( Mi ezt a hónapot kihagytuk:((Örülök, hogy Ti is mente nyaralni!! Mi most szombaton utazunk Korfura...Már nagyon -nagyon várom!! Kicsit izgalmas is az első repülőút Alexivel...

Betsy, Sirki: hogy vagytok?

Ki miként bírja ezt a nagy meleget???

Puszi

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Betsy, köszönjük a hófordulós köszöntést, aranyos és figyelmes vagy. Még nem volt esküvő, most szombaton lesz, azért vagyok így eltűnve. Meg tegnap volt a 3. házassági évfordulónk, voltunk vacsizni és kaptam egy csokor vörös rózsát.
Mai sztárfotó-10 hetes pocak:
Kép

Olik, fogadd őszinte részvétemet, kitartást és sok erőt kívánunk neked és az egész családodnak!!!
Vendég
 


Heni: Kellemes nyaralást és eseménytelen repülőutat kívánok! :D
Mi vasárnap indulunk B. földvárra, már nagyon várooooom!
Nálunk sem nagyon aktív a babaprojekt, amíg 11-12 dpom van...nem látok sok esélyt a babára, majd ősszel valamikor megyek dokihoz, ha ez így marad, egyelőre nyáááár van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Chrissyy: Boldog évfordulót nektek! Csini a pocakod! Látszik, hogy már foglalt!
:wink:

Gyabi: Rékám keveset alszik, napi 1x 1,5 órát kb. Némely gyerkőc a dupláját is alussza. Éjjel olyan 9 óra az igénye.
Köszi, biztos szupi nyaralásunk lesz, jó aktív, de mi amúgy is azt szeresssssük! :-)

Betsy: Déli partot preferáltam, hogy Réka is tudjon pancsolni aktívan. De már mondták mások, hogy az északi parton is vannak tök jó helyek kisgyermekeseknek. Látszik, hogy nem ismerem a Balatont....Ti mikor is mentek???

Bíbi: tessék aktivizálni magad!!!! Mármint fórumilag gondoltam. :wink:
jaimee1
 
 


Heni,
de jó is most nektek! Remélem minden zökkenőmentesen megy, majd gyere a fotókkal és az élménybeszámolóval! Jó nyaralást!
Mi a meleget egész jól birjuk, bár Niki tiszta melegkiütés, meg állandóan izzad, a hajából is csöpög a viz, de majdcsak lehül már egy kicsit. Bár most ez a vihar...

Chrissyy,
nagyon szép pocak! :lol:

Jaimee,
akkor holnap nektek is nagyon jó lesz ám. Jó utat, és érezzétek magatokat nagyon jól! Majd te is gyere a fotókkal meg a beszámolóval ide is! :lol:

Bibi,
Jaimee irásán nekem úgy jön le, hogy van valami hir?????
sirkici
 
 


CHRISSYY: Milyen volt az esküvő? A vihar remélem, nem rontotta el. Tényleg szépen látszik már a pocakod, mintha nagyobb lenne, mint Martinnal volt ennyi idősen.. Utólag is nagyon boldog 3. házassági évfordulót kívánok Nektek!
JAIMEE: Jó utat Nektek, vigyázzatok Magatokra. Mi jövő hét vasárnap indulunk Siófokra..
HENI: Már nem olvasod, de majd ha visszajöttetek várjuk a beszámolót! Korfu jó hely! A repüléssel meg nem lesz gond!
CHRISTELL: Boldog 15. hófordulót Klárikának 1 nap késéssel!
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Igaz nagyon kihaltunk, de ha éppen erre jár valaki, akkor jó lenne ha véleményezné a következőket!

Nem tudom mennyire vagytok képben a "fejemet" illetően...iszonyat göndör és erős szálú hajam van, ami ebben az időben elviselhetetlen, mert bármennyire is felfogom-vizezem stb, begyullad a fejem.

A következő elhatározásra jutottam, jövő héttől rövid hajam lesz! :shock:
Pénteken megyek fodrászhoz...teszek fel nektek képeket...tudom nem olyan mint élőben, de várnám a tippeket, hogy melyik legyen. Előre is köszönöm!

Ilyen most( Eistein kutya-fasza hozzám)


Kép


Lehetőségek:



Kép

Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


GYABI: Szerintem az első, bár nem biztos, hogy a Te fejformádhoz az illik a legjobban.. Nézd meg ezeket:

http://www.noiportal.hu/frizuratervezo/ ... lankscreen
http://www.femina.hu/frizuraproba
http://www.happyhair.hu/
Vendég
 


Betsy: Jó pohin nektek Sijófokon!!!! Képet, képet, képet! Nagyon szupik a vonalzók!

Gyabi: No, döntöttél már firizura ügyben? Nekem az első kettő nagyon tetszik...de szerintem most is ilyesmi a hajad,neeem? Dobjál majd fotót a frizkódról. Én is levágattam, de nekem ugyanolyan a frizurám cirka.....10 éve. :roll: :roll: :roll:

Heni: Milyen volt a nyaralás? Vagy még nem vagytok itthon?

Fotókat a nyaralásról tettem a blogba, ide csak egyet nyomok. Kép
jaimee1
 
 


Hú, de kihaltunk, remélem a jó idő elmúltával egy kicsit azért beindulunk megint...

Gyabi,
én is az első kettőre szavazok, az utolsó az hosszú, meg még a harmadik is jó, szóval... nem vagyok jó tanácsadó, a saját hajamat se tudom soha levágatni, mert olyan vagyok, hogy "csak ne sokat vágj"... :roll:

Jaimee,
blogodat is megnézem majd, de ez a kép szuper! Ezt már mondtam, de akkor is, annyira látszik a képeiteken a boldogság, hogy jól érzitek magatokat a bőrötökben... :lol:
sirkici
 
 


Köszi csajok, teljes idegroncs vagyok, mert ugye ha nem jól sikerül a frizura, akkor nekem nem nő csak úgy ripsz-ropsz vissza... :shock:

Jaimee: szuperek a képek, nagyon jó lehetett!!!!

Sirki: felétek mizu?

Bíbi: ?????


Ja és Jaimee, mostani frizu:

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!!!
Pár napja érkeztünk, sikerült vízumot intéznem Anyunak, így most velünk van.

Köszönöm a vigasztalásokat. Ordítani tudnék, fájdalmam nagyon erős, pont azért is ,mert nem tudtam vele lenni, amikor történt . Sokat nem mondtak el, mondván jobb, hogy nem láttam a szenvedését, azt a pár utolsó napját. Én még júniusban akartam menni, érezte a lelkem, hogy baj van. DE még ő is mondta, hogy jobban lesz hamarosan, akkor jöjjek, mert szeretne kimenni értem az állomásra... :cry:


Nálunk úgy néz ki a férjem munka nélküli lesz megint, méghozzá az utolsó 250 000ft-t nem is akarnak kifizetni :shock: Ez már több a soknál, szemét egy társaság, nem hiába ment el onnan már egyszer.

Most kaptunk 18 havi oltást és Zolcsi meg a pneumovax-ot ovi előtt.

Majd jövők, puszika

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Gyabi: Kíváncsian várom a fejleményeket frizura ügyben. Egyébként nekem a mostani állapot is tecc, de biztosan még szebb leszel.

Betsy: Ma érkeztek haza?

Olik: Jó, hogy anyukád egy kicsit veletek van, talán icipicit tompít a fájdalmán a két csodaszép gyerkőc. Remélem, Apa gyorsan talál munkát és elfelejtitek ezt a céget. Aszta, már Tüncsi is elmúlt másfél éves. :shock:

Sirki: Magatokról valamit???

Többiek?
jaimee1
 
 


Olik,
rossz lehet, de biztos könnyebb egy kicsit, hogy anyukád itt van, kivánok sok erőt, kitartást, hogy mihamarabb enyhüljön a fájdalmad egy kissé! :cry:

Heni,
hazajöttetek már? Képek??????????

Gyabi,
voltál már fodrásznál vagy még majd csak most mész? Nagyon kiváncsi vagyok az új frizudra! :lol:

Jaimee,
megnéztem a képeket a blogodon, nagyon szuperek, a hangulat annyira látszik, hogy jó volt, meg apátok is nagyon jó fotós ám! :lol:
Ketteskeproject hogy áll? Hődet nem méred?

Rólunk: mit is irjak, elvagyunk, de tényleg csak el, Niki még mindig nem érti, hogy mi az, hogy "nem", néha a figyelemelterelés sem megy, ha ő egyszer valamit a fejébe vesz, akkor hiszti a végtelenségig, vagy amig meg nem kapja. Plusz még voltunk megint a nefrológus dokinéninél, nem túl jó hirekkel jöttünk haza, amig pelusa lesz Nikinek mindig vissza fog térni a fertőzése, féltjük a veséit, igy mostanában bugyiban szaladgál itthon, pisi megy mindenhova, a kakit legtöbbször sikerül elcsipni (azt látjuk rajta, hogy kell), az megy a bilibe, próbálunk magyarázni, de nem erőltetjük, ő meg nem is akar a bilire ülni, ha pisil feltöröljük, meg magyarázunk, és ennyi. Ha megyünk valahova, akkor pelus, meg éjjelre is. Reménykedek, hogy talán több fog a bilibe menni, mint mellé mire beköszönt a rossz idő, de nemtudom. Meg remélem, hogy a dokinéninek tényleg igaza van, és ha nem lesz pelus nem lesz gond, nem kell antibiotikum. Én is orvoshoz járok a pajzsmirigyemmel vannak kisebb gondok, bár egy orvos sem mond semmit, tehát igazán nemtudom, hogy mekkora a gond, meg a bilirubinom magas, de nem sokkal van a normálérték felett, amire szintén semmit se mondanak, majd 11-én van időpontom specialistához. Szóval emigy jól vagyunk, Nikin annyit lehet nevetni, nagyon édes, jókedvű, szerencsére mostmár elkezdett gyarapodni is, szopi még megy, azt még nem akarom elhagyni a bili végett, az a két dolog túl sok lenne együtt. A reggeli cicit gondoltam lassan elhagyni, de nem, amint felkel adja a ruhát, hogy cici!
Na, mostmár túl sok volt belőlem, irjatok ti is, ne hagyjuk kihalni ezt a fórumot, olyan jó kis csapat volt/van itt!
sirkici
 
 


Sziasztok!

Ismét itthon!:))

Korfu egyszerűen fantasztikus volt! Az tény, hogy sikerült a legmelegebb időszakot kifognunk (42 C), de leírhatatlanul gyönyörű hely..Alexinek is nagyon tetszett, kivéve a meleget..Szegénykém az utolsó napra nagyon besokallt, még szerencse, hogy nem 2 hétre mentünk.. A repülőt túléltük: odafelé kb. 20 perc zokogás és utána nyugi, visszafelé kb. 2 perc és a fedélzeten már minden rendben volt..Rá sem ismertem a fiacskámra, mert annyit evett mint a felnőttek.. A görög ízek nagyon bejöttek neki, reggelire : paradicsomos bab, virsli, tojás és nutis kenyér :shock: , ebéd: bármilyen leves + tészta, utána uzsonnára gyümülcsök, majd vacsira leves+husok tonna számra...Mivel anyósomék is jöttek, így tudtunk mi is pihenni. Férjecskémmel banánozutnk és ejtőernyőztünk illetve rengeteget asztaliteniszeztünk.. Bejártuk a szigetet, fényképezgettünk, szóval igazi nyaralás volt!

Bilizés: a pisi nálunk megy a bilibe, kakit nem mindig sikerül elcsípni,l akkor sajna a bugyiban landol...Útra és alváshoz még kell pelus (szerintem sokáig), de legalább haladunk... :D

Cumit nem akarja letenni.. :cry:

Új szavak: gyere, alma, hagyjál...(ezt nem tudom honnan tanulta:), ma (ez a maci akar lenni) görögül: ena, dió, (egy-kettő)

Röviden ennyit rólunk!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


holnap töltök fel tengerpartos és medencés képeket is, csak most már hulla vagyok:)

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Gyabi, szerintem ne vágasd le! Tudom, hogy meleg, meg minden, de én pl. állandóan daueroltatom, hogy ilyen nagy borzas sörény legyen...hosszú haj párti vagyok, ha egészséges, maradjon, lassan jön az ősz...ha mindenképp vágatod, akkor az utolsó kép, nekem sokszor olyan, nekem az tetszik...de kiváncsi vagyok, hogy döntesz végül.

Jaimeemamiék, ez a kép, olyan szépek vagytok!

Sirkici, bilirubin nekem mindig magas, aszem 1-20ig jó, enyimé 40, velem született állítólag, 200nál beteges, az már sárgaság, szóval valószínű megmaradsz 8) , drukkolok a pelustémához is, nem lesz baj, majd meglátod.



Korfuuuuu, na, az gyönyörű tényleg, oda én is visszavennék.
Vendég
 


Bibi,
köszi! :lol: Remélem tényleg megmaradok... :lol:
Mesélhetnél egy kicsit, hogy mi van veletek mostanában, miket csináltok? Bibi beszél már?
sirkici
 
 


Levágattam....- 5 kg a fejemről és legalább -10 fok!!!!
Olyasmi mint az első kép, csak fru-fru nélkül, majd ígérem fotózok!

Sirki: mi is pelus nélkül vagyubnk állandóan...tócsakeresés-felmosás ezerrel...

Bíbi: ha nekem egyenes hajam lenne, tuti tüsi lenne...és minden hajszínt kipróbálnék, mert így ennyi hajjal soha nem mertem festetni.

Csak nektek-csak ma:

http://www.youtube.com/watch?v=xDZuI0cnvrY

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Dejó! Biztos nagyon klassz lett!! Fotót mielőbb!!!
Hát igen, a telefon örök kedvence Rékának is. :lol:

Heni: Gyönyörűek vagytok!!!! Nagyon jó nézegetni a képeket, várjuk a többit is! Nagyon klassz nyaralás lehetett! Cumit ráér még letenni, még mindig jobb, mintha az ujját szopná, arról nehezebb leszoktatni, aszongyák....

Szobatisztaság: Réka valahogy nem akar hallani róla. Van hogy leveszek róla a pelenkát, de én nem bírom idegekkel a sok törölgetést, főleg mert látom rajta, hogy ha 1perce mondtam el, hogy "kell pisilni? Bilibe pisilj ám!" aztán simán a szőnyegre, parkettre pisil. Júniusban meg egy teregetés után, amikor bejöttem az erkélyről nyújtott felém valami barna gyúrmát, némi kukoricával....hát rá kellett jönnöm, hogy az kaka volt. Szóval itt elment a kedvem a szobatisztaságra szoktatásról....de mivel nyáron egyszerűbb a dolog, még próbálkozom augusztusban...szeptemberben....

Most az éjjel azon gondolkodtam, hogy meddig is kell legkésőbb teherbe esnem, hogy még "normális" gyedet kapjak Ketteskével is....ez sem utolsó szempont, dehát úgyis akkor jön, amikor jönnie kell. Szoktam kérdezni Rékát, hogy tesó nem üzent még? Nem akar még jönni? :lol: :lol:

Sirki/Heni: Babaprojekt megvan. Még nem döntöttem el, hogy mikor menjek dokihoz, menjek e..... októberben, azt hiszem, ciklus közepén meglátogatom, megnézzük, mi újság. Rövid a ciklusom második fele, 11 napos :roll: :roll: És olykor icipici tejem is van. Nem tudomk, ez mennyire lehet gond. És rákszűrés is lassan lassan esedékes, essünk túl rajta!

Sirki: Szerintem így hamarosan szobatiszta lesz Niki, elmúlik a gond. Meglepő, miket tud okozni a pelenka...nem is gondoltam volna. Bilirubinhoz nem értek, de Bíbi megmondta a frankót. :wink:

BEEEEEETSYYYYYYYYYYYYYY????

Judy?????

Bambika???

Többiek?

No ennyit!
jaimee1
 
 


Gyabi,
de kiváncsi vagyok a frizurádra... :lol:
Tényleg ti is pelus nélkül... és próbáljátok mondani Banditának, hogy esetleg van bili, vagy csak úgy hagyjátok? Te hogy tervezed, majd a rossz idő beálltával visszarakod rá a pelust?
Nagyon jó a videó! :lol: Csudakrapek Bandita! :lol:

Heni,
elfelejtettem irni, hogy nagyon szépek vagytok! Látszik, hogy jó volt a nyaralás! :lol: Esetleg a tengerpartos-medencés képek??????

Jaimee,
remélem mihamarabb jön már Ketteske! A tej azt hiszem még sokáig lehet néha, hogy van egy-két csöpp, nem vagyok nagy szakértő, de éppen a napokban olvastam ezt valahol. Talán befolyásolhatja a ciklusodat, viszont ehhez mindenképpen hormonvizsgálat kellene. Mivel nekem most a pajzsmirigyemmel is vannak gondok, de csak a TSH magas, mondta a doki, hogy ez valószinüleg a szoptatástól van, mert ugyanaz az agyalapi mirigy termeli ezt a TSH hormont is meg a tejelválasztó hormont, a prolaktint is. Szóval csak azt akartam ebből mondani, hogy ha még mindig magasabb a prolaktinod, akkor az magyarázat lehet a tejre, na meg a rövidebb luteális szakaszra, meg hogy miért nem jön még a kistesó! Hú, remélem nem zavarodtam bele nagyon, bocsi! :oops:
Hát remélem, hogy tényleg mire jön a rossz idő többé-kevésbé szobatiszta lesz Niki, mert nekem is a legnagyobb gondom az állandó törölgetés, meg főleg a mosás, kézzel. Kimosok meg minden, ha úgy jön, de minden nap vagy tizszer az már sok, úgyhogy mostanában már este mosok egyszerre mindent, de olyankor meg már semmi kedvem, fáradtan feküdnék az ágyra apa mellé. Már majdnem visszaraktam rá a pelust, de végülis az egészsége érdekében ki kell birnom a mosást, feltörlést. Tavaszi baba lévén eszem ágában sem lett volna ilyen hamar levenni róla a pelust, dehát sajnos ez van... :cry: Nálunk is az van, hogy mindent megfog Niki, a kakit is, sőt, alig akarja, hogy eldobjuk, hát ne mondjam, nekem is borzalmas, de reménykedek, hogy másfél éves korára (a szakkönyvek szerint) már zavarni fogja az ilyesmi!...
Réka szól már ha kell neki tiszta pelenka?

Na, megyek, már igy is sok volt belőlem, meg Nikici is hangol már a kiságyban! Puszi!
sirkici
 
 


Sirki: Nekem a tsh-m normális. Nem tudom, ez mit jelent, de picit talán biztató? Igen, nekem 1 csepp van, az sem mindig. Nehéz megmondani, mert stimulálni sem akarom a tejet....

Nem sürgős a tesó, ezúttal van türelmem még egy darabig.

Réka ugyanúgy végzi a dolgát, akár van rajta petyó, akár nincs. Annyi a különbség, hogy ha dolga végeztével kérdezem, van e pisi, átvezet a szomszéd szobába, hogy ott a tócsa. :roll: :lol: :lol:

Szóval Réka elmúlt 1,5, de nem zavarja. Persze ezek a mai luxus pelenkák mellett nem is akkora csoda....

Judy: Irgumburgum, hogy ide nem írsz. :( :( :( :(
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket! Képek még útban vannak :oops: , de állandó rohanás van nálunk..

Mostanság Alexim a hiszti korszakát éli, egyszerűen nem lehet vele hazajönni. Amint befordulunk az utcába, már kezdi is az üvöltést...Borzasztó ez az időszak...Amúgy ez a bili dolog írtó nehéz szerintem...Az itthoni időszak ok, mert már szól,ha kell pisilni...De a délutánok nehezek, mert akkor általában úton vagyunk. Autóban pedig nem merem levenni a pelust... A cumi dolog is aggaszt, szóval néha nehéz idegekkel bírni...

Jaimee: szerintem is majd csináltass egy hormontáblát..Én úgy tudom, hogy mindenképp 14 napnak kell lennie a luteális szakasznak... A prolaktin szint nagyon befolyásolja a teherbeesést...Nálunk apa tesztje (bakterológiai) negatív, szóval ez a hónap éles lehet végre.. Viszont utazunk el aug végén (repcsivel) így megint nem merek tervezgetni..Azt hiszem marad a szeptember...

Pussz mindenkinek...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


sziasztok,

Bocsi, hogy mostanság nem írok, de nem igen van lelkierőm a gép elé ülni ebben a melegben, na meg állandóan a srácok lógnak rajta.
Sajna időm sem sok van. :lol: :lol:
Na meg nem igen történik velünk semmi. :lol: :lol: :lol:

Voltunk egy pár napot nyaralni, ami nagyon jó volt. Lurkók élvezték a fürdőzést. Raktam fel egy csomó képet iwiw-re a nyaralásról.

Lassan kezdődik a suli, már írom össze mit kell vásárolnunk. Hát a hajam már most égnek áll. :lol: :lol: :lol: Mármint az összegtől amibe bele fog kerülni. :lol: :lol:

Négyeske sajna még mindig nem kopogtat, de nem adom fel és reménykedek. Szeptemberben megyek majd tüszőkukucsra, ha addig nem tipeg be az életünkbe. :lol: :lol: :lol:

Barbika az elmúlt 2-3 hónap rossz evésének köszönhetően fogyott 20 dkg-ot, így 1 hete elkezdtük a Béres-cseppet. Úgy néz ki használ, mert kicsit többet eszik. :lol: :lol: :lol: Na, azért nincs ám sorvadásban. Most már rengeteg szót tud, és teszi egymás mellé a szavakat, próbál mondatokban szólni hozzánk. Tökéletesen megérteti magát velünk, mindig meg tudja magyarázni, hogy éppen mi baja van, vagy mi kell neki. :lol: :lol: :lol:
Nem hajlandó a fiukkal aludni, a mi szobánkban alszik az ágy mellett egy szivacságyon. Kiságy már csak rumlitároló. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát röviden ennyi, nem túl érdekes. :lol: :lol:

Babák csodaszépek(mint eddig is mindig), Jaimee neked pedig drukk ehhez a hónaphoz, bár a vonalzódat levetted, de ha jól tudom valahogy velem együtt haladsz. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


..
jaimee1
 
 


Sziasztok!
megvagyunk mi is.


Tücinek be nem áll a szája, mindent mond, nehéz szavakat is egész pontosan, pl. bicikli, paradicsom, széttört, meg ilyenek, de minden mást is beszél, nagyon könnyű vele, és mi a legfontosabb: SZÓTFOGADÓ!!! Azonnal megcsinálja, amit kérek, nem csinálja, ha nem szabad, ha meg nincs kedve valamihez - nem, mindent meglehet vele beszélni, kaját például, mit kér, vagy ruhát ( csaj, kérem...) , van, amit nem akar felvenni :lol: Hihetetlen nekem, hogy abból az aprócska 2,5 kg babából már kész hölgyike lett 8)
Most megyek, puszi

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Most ez úgy nézett ki, hogy agyon dícsértem a lányomat :oops: :lol: De tényleg nagyon könnyű vele. ég és föld a két kölök... Bár Zolcsi sem rossz gyerek :oops:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Egy link szemüveges barátaimnak:

http://drdio.hu/termekkategoria/120/ing ... encse.html

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Bocsi Lányok a zavarásért, Heninek írnék pár sort!

Szia Heni!
Látom, visszajöttetek Korfuról, és jól is telt. A biliztetéshez és cumizáshoz szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy nagyon ügyi Alexi, hogy ilyen hamar hajlandó ráülni. Szilárd is szobatiszta már lassan két hónapja, de a környezetében a vele egyidősökre egyáltalán nem jellemző. Úgyhogy semmiről nem vagytok lekésve, de jól tetted, hogy idén nyáron elkezdted. Az elején én is feltettem neki az autóban, de valaki azt mondta, hogy ne zavarjam össze azzal, hogy hol teszek neki, hol nem. Meg is fogadtam másnaptól a tanácsát, és nappalra többé nem kapott pelust. Persze előfordultak balesetek, de a csere pelus helyett én inkább 4-5 csere bugyit és nacit vittem (és tök jó, hogy nyáron kis helyen elfér a rövidnadrág). És hát nem is kellett sokáig hordozgatni, mert nagyon szépen megtanulta, hogy egyáltalán nincs pelus. Az autósülésben SOSEM pisilt. Az elején tettem bele zacsit, de egyszer nem pisilt be. Éjjelre nem régen vettem le, de gondoltam, hogy most van meleg, és ha bepisil, nem fog megfázni. Na ez egy kicsit nehezebben megy, mert ő átalszik akár 10 órát is, és ráadásul 2 dl tejjel alszik el, és azt még egy felnőtt sem bírja ki. Van, hogy hallom éjszaka mocorogni, és akkor bemegyek, felveszem, megpisiltetem, de hajnali 4-5 körül még száraz. De volt már olyan, hogy 10 óra alatt sem pisilt be, de ez ritka.
Cumi: szerintem várd meg, hogy előbb legyen teljesen szobatiszta, és utána próbáld elvenni tőle. Két leszoktatás lehet, hogy megterheli őt pszichésen. Szilárd is volt, hogy teljesen rácuppant a cumira, és nappal is folyton a szájában lótott. Mondtam neki, hogy büdös, és dobja be a mosogatóba. Na, ez tetszett neki, mert dobhatta és koppant a mosogatóban. Aztán szépen leszokott a nappali cumizásról. Elalváshoz még kéri, de van, hogy be sem teszi a szájába, csak szorongatja. Ez is egy folyamat volt, amíg eljutott idáig. Szerintem, hamarosan el is hagyja, de ezt valahogy nem érzem olyan drasztikusnak már, hogy eröltessem.

Gyönyörűek vagytok a képeken! Ha akad valamikor időd, csörögj majd rám. Puszi!! Jók legyetek!
Vendég
 


Gyabi: Látom, megvannak még a szuper linkjeid... :lol: :lol:


Olik: Örülök, hogy ilyen jókislány Tünci. Réka is hasonló, bár sztem majd még ezután jön a dackorszak, valamikor 2 éves kor táján? Nagyon ügyes, hogy így beszél.

Heni: Hát igazából nem KELL, hogy 14 legyen, legyet ippen 12-13 is sztem...egyyszer azt olvastam, hogy 10-16 között normális...de sztem a 11 kevéske. :roll: :roll: :roll:

Judy: Ránk is férne egy kis étvágynövelő. :roll: Réka nem sokat eszik. Azt hallottam, hogy az étvágynövelőnek is csak átmeneti hatása van. Majd számolj be, hogy hat e.

Többiek?
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Látom, nem nagyon van itt mozgás :cry:

Szeretnék minden ünnepeltnek utólag is sok boldogságot kívánni!

Névnaposok:

Olik: Boldog névnapot! (július 27.)
Judy: Boldog névnapot! (július 30.)
Chrissyy: Boldog névnapot! (augusztus 5.)
Christell: Boldog névnapot kis és nagy Klárikának! (augusztus 12.)

Szülinaposok:
Mirci: Boldog 35. szülinapot! (július 23.)
Gyabi: Boldog 28. szülinapot! (augusztus 6.)

Házassági évfordulós:
Nóri: Boldog 1. házassági évfordulót Nektek! (augusztus 1.)

Heti hófordulósok:
Niki: Dominak boldog 22. hófordulót! (augusztus 11.)
Chrissyy: Martinnak boldog 22. hófordulót! (augusztus 12.)
Jaimee: Rékának boldog 20. hófordulót! (augusztus 12.)

Remélem, nem hagytam ki senkit!
Vendég
 


Sziasztok!

Angie: köszi a jótanácsokat!! Hívlak!!!

Jaimee: most hol tartassz a ciklusban? Amióta levetted a vonalzód, teljes káosz nálam :D Nálunk semmi különös, tervezzük a görögországi látogatást. Valószínűleg 27-én utazunk, még a repjegyet kell megvenni...

Betsy: Te mindig mindent tudsz és figyelmes vagy!!! Le a kalappal! Ti hogy vagytok?

Olik: örülök, hogy ilyen ügyes nagylányod van!! Én is dícsérem Alexit mindenhol :oops: :lol: Hogy vagy?

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Betsy, nagyon szépen köszönjük a köszöntést, figyelmes vagy. Ti jól vagytok? A lagzi jól sikerült, csak lusta disznó vagyok képet kicsinyíteni, meg alig vagyunk itthon, amíg jó idő van. Sokat játszózunk, hogy szokja a társaságot a bölcsihez.
Vendég
 


Betsy:nagyon szépen köszönjük, jól esik, hogy még emlékszel ránk!Köszönöm!((()))
csnóri1
 
 


Sziasztok!

Csak én látom, hogy kicsit lelassult a topik? :lol: :lol:

Azért teszek pár állatkertes képet is: Kép Kép Kép Kép

Jaimee mami: merre jársz??

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, nem tudok sokat írni Domcsi mindjárt csucsukál és szerintem lefekszem én is egy picit!
Túl sok minden nem történt velünk, hetente 2x járok NST-re kéthetente tanácsadásra, teljesen kivagyok...
Úgy néz ki, hogy a baba nyakán van a zsinór ami kicsit megilyeszt, de a dokim szerint nem lesz gond. :roll:
Mindenki azt mondja, hogy már lent van a hasam, és hamarosan szülünk, de valahogy én nem tudom elhinni.
Ez a 18 nap egy örökkévalóság.
Nem bánnám ha 18.-án megszületne...
Képet megint nem rakok, még mindíg nincs programom, amivel kicsinyíteni lehetne. :twisted:

Betsy:

Köszönjük a köszöntést nagyon figyelmes vagy az biztos!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Sziasztok!

BAMBIKA:
Hogy telik a nyár? Gyerkőcök gondolom nem várják az ovi kezdést..
BIBI: Rég jártál már erre.. Fotót ide is tehetnél Bibiről.
CHRISSYY: Én kíváncsi lennék a képekre, Martinról is rég mutattál fotót. Hogy vagy? 12 hetes UH adatok, kép esetleg?
CHRISTELL: Merre vagy? Klárika hogy van? Elindult már?
GYABI: Hajadról fotó? Beniről is rég raktál már képet!
HENI: Szuper az összes kép. Még tengerpartos fotókat is mutass! Korfun melyik városban voltatok? Most a nagyszülőkhöz utaztok görögbe?
JAIMEE: Édes az anya-lánya kép :) Hányadik napon tartasz? Ez a ciklus most tényleg hosszú lesz.. Szakértők válaszoltak?
JUDY: Most már kötelező a + teszt, tehát tesztelési tilalom van a várható mensi előtt! ;) A csaszi miatt nem akarsz várni még egy picit? Mármint, hogy több idő teljen el két szülés között.
MIRCI: Ha jársz erre, írj pár sort Magatokról. Hogy érzed magad a 32. hétben? Bálint ácsorog, vagy mászik már? Esetleg próbál lépegetni?
NÓRI: Persze, hogy emlékszem! A blogodra is rátaláltam.. Neked jobban jár az (((())))
NIKI: Névválasztás? Vagy ne is kérdezzem!? Ha a nyakán van a k.zsinór, nem kellene azonnal megszülnöd? Figyelgesd nagyon a mozgást!
OLIK: Hogy van anyukád? Meddig marad? Férjed munkahelyi gondjai megoldódtak? Nagyon ügyes Tündi, hogy már beszél. Nálunk is ég és föld a két gyerkőc, úgy látszik a ketteskékkel könnyebb :lol:
SIRKICI: Mi volt a specialistánál? Kiderült valami a pajzsmirigyedről? Nikinek ha egyszer fog sikerülni a bilibe a pisi, onnantól gyorsan meg fogja tanulni. Kitartás! képeket Te is rakj fel!
RÓLUNK: Nyaralást nagyon élvezték a fiúk, reggel-este játszózás, napközben pancsolás volt jellemző. Most épp folyik az orru(n)k, meg köhögnek, Peti már gyógyulófélben, Bencénél most tetőzik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.17 12:16-kor.
Vendég
 


Halihó!

Heni: Hát édes vagy, hová tűntem... :lol: :lol: :lol:
Nekem most maratoni ciklusom van, ovu nélkül, úgyhogy ülök a babérjaimon és várom pirit.

Nagyon jók a képek!

Betsy: Fogalmam sincs hirtelen, sokadikon. :roll: Na illlyen homokos strandra akartam én menni már idén is, na de majd jövőre. Ez melyik strand amúgy? Nagyon szépek vagytok.

Gyabi: Frizurafotó?????????????????

Niki: Második babánál ez a "lenn van a hasad, mindjárt szülsz" nem mindig jön be, ami azt illeti, nekem a szülőágyon ment le, előtte nem, mégis szültem. :lol: :lol: Amúgy csaszi lesz, ugye. Mert akkor végképp semmi gáz nem lesz a "tekeredésből".

Judy: Most miattad egy fórummal többet olvasok. :roll: :roll: :roll: :roll: Pirit sajnálom, de talán ez az utolsó egy ideig.
jaimee1
 
 


Jaimee: biztosan anovus? Nekem számos barátnőm lett "ilyenkor" babás...Tesztet esetleg nem csinálsz? :oops: :lol:

Judy: én is láttalak a másik topikban! Ne aggódj, a 4. babó is jönni fog!!!

Betsy: teszek fel képeket, csak még mindig kicsinyítgetek... Viszont szuperek a Ti képeitek!! Sajnálom a náthát!! Nálunk Alexike is most gyógyult meg...Szerintem ez a nagy meleg és légkondi betett neki....

Niki: ne aggódj szerintem se a tekeredés miatt. Az orvosod tudja mi a dolga! Ez a pár nap már biztos nagyon nehéz, de mindjárt itt az új baba...Tényleg: név?

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni: Ennél anovusabb már nem is lehetne. :lol: Na jó, ez nem volt vicces. :roll: Szóval igen, az. Eddig. Hébehóba mérem a hőm, olyan 36,7 és 36,8 között van. Már vagy 2 hete. :roll:

http://www.fertilityfriend.com/home/23c476

Megpróbálom beszúrni, hátha sikerül.

Jó hétvégét mindenkinek!!!! Vasárnap megyünk pancsolni, majd hozok képeket.

Betsy: neked írok privit! :wink:
jaimee1
 
 


JAIMEE: Köszi :) Az Aranyparton van ez a rész, a Beszédes József sétányon. Nem lehet, hogy még csak most volt pé aug. 11. körül? Mostanában is próbálkoztatok? Tojcsit nem észleltél valamikor? Jó strandolást!
HENI: És melyik városban voltatok Korfun?
Vendég
 


Bencének utólag is boldog hófordulót illetve meseszép utolsó negyedévet kívánunk a 2. szülinapig.

Kép
jaimee1
 
 


JAIMEE: Köszike :lol:
Vendég
 


Jaimee mami: dokihoz mész valamikor? Csak a hormonok miatt kérdezem... Nálam az LH teszt mutatott teljesen más időpontot az eddig megszokotthoz képest...Sokkal hamarabb volt, mint kellett volna, így szerintem lekéstük a dolgot... Jó pancsizást a hétvégén...

Betsy: Kontokali-n voltunk (keleti része Korfunak), de mentünk Korfu városba illetve PaleoKastritsa-ba is....Bár nekem a "mi" városunk tetszett a legjobban...Képek nemsoká jönnek...

puszi

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Laptető!! :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Betsy:

Nagyon jók a képek, Bencus engem mindíg elvarázsol azzal szép szemével.
Peti már igazi nagyfiú, biztos tök jól elvannak egymással.

A doki szerint sok babának rajta van a zsinór a nyakán, mégsincs seemmi baj.
Nem tudom, szerintem ez rémes.
Hát én már nem tudom, hogy sima vagy császár lesz- e, van mikor azt mondja a dokim, hogy mindenképp császár, de volt már olyan is, mikor azt mondta, hogy majd meglátjuk.
A névválasztásról annyit, hogy a férjem győzött és így a neve Alex lesz.
Nem vagyok valami lelkes, mert neekem nem tetszik, de mivel akár milyen nevet mondtam semmi sem volt jó, így beletörődtem.
Apa azóta teljesen fel van dobva, én meg majd megszokom, és végül megszeretem, hogy lesz kihez kötnöm! :roll:
Csak történne már valami csoda szerű és jönne a baba, mert már se levegőt nem kapok, se ülni feküdni nem jó, semmi sem jó...
Épp azt mondtam apának, hogy milyen jó lenne, ha 20.- án reggel megszületne a baba, bent lennék csütörtöktől hétfőig ( mert én bízom a sima szülésben ) hétfőn haza mennénk és lenne apának plusz egy hete amit megspórolnánk az ünnep miatt.
így majdnem 1 hónapot lenne itthon velünk, ami nagy segítség lenne.

Kép
Kép
sz.niki
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?