Új privát üzeneted érkezett!

Kicsike,
én is kihozom 100-ból muszáj! :oops: (még 75 lesz az őssejt, és ha 2 személyes alapítványi szobát is szeretnék, akkor 5000/nap, szóval lehet ezt még fokozni :oops: )

Alapítványi szoba:
azért gondolkodom rajta, mert bár a normál kórtermek 3 ágyasak, de nincs fürdőszoba, Wc, csak egy közös, a folyosó végén, a látogatók is oda járnak :shock: Tusoló is ott van, zuhanyfüggönnyel (nem is zárhatod magadra), szóval se higiénia, se intimitás :evil:
Ez már 8 éve is így volt, mikor Vackorom született :?
(belegondolok: mikor Franciaországban voltunk és férjem nagynénje lesántult, bevitték a közkórházba, ahol épp csak bárszekrény nem volt a szobákban! :shock: Étlapról választott!!! :shock: Itt meg?! :twisted: csak fizetjük a TB-t de nem tudni, minek...
Orvos:
Én nem mernék fogadott orvos nélkül szülni!!!
Vackornál az orvosom este 10re jött be, mikor 2 órája vajúdtam már. Addig az ügyeletes orvos burkot repesztett, és közben lelkesen ecsetelte, hogy ezt így szokták: ennyit megtesznek egymásnak, míg a kolléga beér :shock: - kérdem magamban: és mi van, ha nincs fogadott orvos? :shock:

tillidian
 
 


Raktam fel a gmail-re képeket a nyaralásról! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Csajok,

Nektek újságolom el először mert anyukámék nem veszik fel a telefont :evil: :evil: :evil: hogy 1 hónap múlva megváltozik a tartózkodási helyem a nevem alatt :D :D :D (Szisz, többek között ezért is volt a "titkolózás")!!! Már egy hónapja vártunk erre a pillanatra és végre megcsörrent a telefon a jó hírrel!!! Úgyhogy nem is itt fogok szülni :shock: :shock: :shock: részleteket nem akarok ide írni, mert ki tudja, nyílt topic, hallottam én már mindenfélét, ezért bocs, de egyikőtöktől majd kell segítséget kérnem információ-ügyben, mert földik leszünk!!! :D :D :D
A kislányunk hozott szerencsét az tuti bentről a pocakomból :wink:
Vendég
 

 
 

Mrsparis gratulálok! :D Ezek szerint új házban érkezik a baba.Nagyon kíváncsívá tettél. :shock: Mi 2 éve költöztünk az új házunkba és ezt át tudom érezni milyen jó érzés. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Tilli én nem szeretnék külön szobát mert az is egy csomó pénz ,és úgy ahogy mondod mindent lehet fokozni. :? Szerintem azt a pár napot kibírjuk a 3-4 ágyas szobákban is.Szülés előtt azért szeretnék bemenni a kórházba körülnézni.Én úgy tudom az Istvánban van minden szobához fürdőszoba is.De nem vagyok benne biztos,és szeretnék látni mindent.
Annyit mint a barátnőm Én sem fogok adni.Szerintem felháborítóan sok.

Sziszkó nagyon jók a képek :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Szülésznő: én még nem választottam, de ha dokim van, szülésznőt már nem akarok választani. Vagy ez, vagy az. De szeptember első szerdáján (2-án) kezdődik egy okosító tanfolyam az István kórházban (Kicsike!!!), arról mi hogyan zajlik, mik a lehetőségek, stb.

Hálapénz: a kedvesem azt mondta, hogy havonta járok a doki magánrendelésére, nehogy már még a szülésért külön fizessek!!! Már hatszor voltam és még legalább háromszor kell majd mennem, az már több mint 80ezer forint. Ő szívesebben hálálja meg a segítséget máshogy, inkább ad ajándékot. De majd úgyis meglátjuk. Volt ismerősöm akivel a fogadott orvos egyáltalán nem foglalkozott, másnak pedig nem volt se orvosa, se szülésznője és nagyon figyelmesek és profik voltak vele. Nem ezen múlik igazán.

MrsParis, GRATULA! Remélem lesz bőven segítséged majd a költözésnél, amúgy is egy nagy macera, de terhesen még nehezebb...

És van itt egy link, főleg a kezdőknek: http://velvet.hu/poronty/2009/08/11/ind ... k_csaszar/

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Ja, egy fontos kérdés. Vennék szoptatós melltartót, de félek, hogy a jelenlegi méretem a szülés után nagyobb lesz. Nem tudom milyen méretűt vegyek? Most 85B kell, vegyek 85C-t? Vagy nagyobbat?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok kismamik!

tök jó idő van odakint :-) Nem gondoltam volna magamról, hogy egyszer a nyár kellős közepén örülni fogok a lehülésnek..."fiatal koromban" attól voltam depis, ha nyáron felhő volt az égen...

Szisz, üdv itthon 8) Látszik a képeken, hogy jól éreztétek magatokat. Jó sok helyen kirándultatok. A meleg termálvízben is fürödtél? Nem is tudom, hogy az ajánlott-e kismamáknak...Mi megyünk jövő héten Gyulára, ott is gyógyvíz van, csak nem tudom, hogy milyen típusú. Szerintem ott sem fognak masszírozni kismamit..legfeljebb arcot és dekoltázst. Pedig én is egy kiadós hát és lábmasszázsra vágynék :roll:

Tilli, hol kerül 75ezerbe az őssejt?

Kép
kkia
 
 


Vcsibe nagyon jól vagy informálva,én ezt még nem tudtam.Köszönöm szépen,hogy szóltál.Szerintem akkor már nem dolgozom és eltudok menni.Te mész?Ha jól emlékszem akkor már Te sem dolgozol.Szept.1-én kell mennem este a dokimhoz.addig nyugi van. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Nekem is van/lesz fogadott szülésznőm.És alapítványi szobához is ragaszkodni fogok(remélem nem kell rá várni,mert 2 éve sem kerültem be egyből),mert a 6 ágyas egy kicsit durva,főleg mert az odatartozó mosdó nem igazán higiénikus,hogy úgy mondjam.És amikor 6 csecsemő sír 6 fáradt anyuka mellett......Az nem olyan szuper érzés.

Ruhák számához nem nagyon tudok mit írni,mert tényleg attól függ,mekkora mérettel születnek.Viszont azt tudom,hogy (mivel a lányom is októberben született) Panninak nem volt szüksége rövid ujjú bodykra.

Kép
Kép
zanikó
 
 


MrsParis gratulálok!Mi két éve szülés előtt 2 héttel dobozoltunk be az új lakásba itt Gödöllőn.Fincsi volt....

Kép
Kép
zanikó
 
 


Kicsike, még a terheléses vércukor-vizsgálat után mentem fel a szülészetre, ott mondták, hogy szeptemberben kezdődik egy új tanfolyam. Én pont szeptember 1-től leszek kiírva. Augusztus 31-én bejövök még elköszönni és egy időre annyi.

Bár ahogy itt áll a helyzet, nem tudom meddig nagynak békén... Most is 5 tervező viszi a sorokat és nem unatkozunk, de még kétszer ennyi sort fog kapni a gyár külföldről. Már látom sanyarú sorsom, dolgozhatok otthonról... Nem tudom, hogy örüljek-e ennek mert biztos a melóm, vagy inkább szomorkodjak, mert kevesebb figyelmet tudok majd fordítani a babára...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


tündér: a Novetex manufaktúrás matracot mennyiért, hol vettétek?

szülésznő
: holnap megyek a dokihoz és kérni fogom, hogy ajánljon egyet. Barátnőm áprilisban szült az Istvánban, nem volt fogadott szülésznője és cudarul bántak vele. Tehát nekem lesz. :lol:

Vcsibe: szoptatós melltartóról azt hallottam, hogy a szülés előtt kb 2 héttel érdemes venni, akkor már olyan nagyot nem fog nőni.. :shock:
Uhhh, de jó, h mondod az okosító tanfolyamot! Hánykor lesz 2-án? És hol? én is biztos elmegyek...

Kép
screen
 
 


screen írta:Uhhh, de jó, h mondod az okosító tanfolyamot! Hánykor lesz 2-án? És hol? én is biztos elmegyek...


A Szent Isván "N" épületében, a 3 emeleten szerdánként 15 órakor. De a legbiztosabb ha előtte betelefonálsz. Gondolom amúgy sem árt majd előre bejelentkezni.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Vcsibe ne aggódj a munka miatt,legfeljebb annyit vállalsz be amennyi belefér az idődbe babázás mellett.Én örülnék ha valami othoni melót találnék mert a táppénz aztán a gyes,vagy gyed tgyás és társai nem valami sok.Nemtudom ,hogy jönnek sorban csak írtam.
Furcsa lesz,hogy a jó kis fizu ennyire lecsökken ezt az egyet sajnálom. :? Így legalább bevan biztosítva a munkahelyed.Én viszont ide már nemhiszem ,hogy vissza tudok jönni mert nem tetszik nekik ha beteg a gyerek és a szabi is csak 1-hét augusztusban.Sőt most azt mondták nekem,hogy nem is lesz szabim mert szeptembertől ugysem leszek és én akkor már tudok pihenni. :? Jó kis főnökség mi?Sz@rrágó egy csapat,csak a pénz villog a szemük előtt emberség az bezzeg nemsok van.
Bocsi,hogy panaszkodtam.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Screen: nem tudtam beilleszteni a hírlevélről a budapesti boltok neveit. Átküldöm mailben ha érdekel. Küldd priviben a mail címedet.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Hát Kicsike, ritka kocsog a főnökség ott nálad. Én is dolgoztam olyan helyen, ahol nem érdekelt senkit sem a szabi és hogy rendesen be legyünk jelentve, de nem is tartott sokáig...

Amúgy most úgy tervezem, hogy ha legalább fél éves lesz Nünüke, akkor napi kb. négy órában otthonról besegítek majd. Sok olyan adminisztratív meló van, amihez nem kell itt ülni. Elég a laptop, mobil és internet. Addigra talán már belerázódok egy kicsit. A fizu még nem tudom hogyan lesz megoldva, mert a GYED-ről a baba egy éves koráig le sem lehet mondani a GYES javára, de majd kiderül.

Amúgy a gmail-en lévő tábliban vannak a jutattásokról egy összefoglaló. De előbb TGYÁS 24 hétre + egyszeri anyasági segély.
Utána GYED a baba két éves koráig. Majd 3 éves koráig GYES. Ha dolgozni akarsz, a baba egy éves kora után lemondhatsz a GYED-ről a GYES javára, ami mellett 8 órában dolgozhatsz.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok,
csak gyors életjel.....mert rohanok megint...

msparis: gratula a költözködéshez!!!örülök,hogy ilyen boldoggá tesz a hír!!!!

sziszkó: welcome back a nyaralásból!!

most megyek, mert holnap festés és most rohanunk le locsolni, meg festékeket válogat a párom.
később talán jövök majd!!

puszi mindenkinek,
kopee, utolag is nagyon nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziszkó: Szia! Jó, hogy újra itt! Láttam a képeket, irigy vagyok nagyon... :oops: :D
Eszti: Gratula a párodnak az új melóhoz meg a költözködéshez! Remélem azért minket nem hagysz el! :D
bobóbaba
 
 


Köszi Lányok a gratulációkat!!! A férjem érdeme, nagyon büszke vagyok Rá! Mi Tofival csak annyit tettünk, hogy a hajnali ébrenléteink alatt erről beszélgettünk, próbáltam agykontrollal rásegíteni, ezek szerint sikerült!!!
Vendég
 


nálunk a kórházba minden kórterembe saját fürdő és wc is van!
az alapítványi szoba meg 4 napra 15.000ft!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska,
akkor az jó hely! :D
(itt a Péterfyben nincs WC, fürdő, csak amint írtam, a folyosó végén, és a látogatók is oda járnak :? - nem, mintha ráülnék a deszkára, de frissen szült kismamiként sorbanállni a klotyón? :shock: na neee!!! :evil:

Kkia,
A Hepinetnél júliusban volt akció: 100.000 volt 149 helyett...25-öt fizettünk szerződéskötéskor, a maradékot később kell, szülésig.

ParisEszti,
gratula! :wink:

(holnap hazahozzuk Vackort a táborból! Az éjjel besurranók kifosztották a gyerekeket: pénztárcák, mobilok tűntek el...nem értem, hogy lehet gyerekeket nyitott faházakban, felügyelet nélkül altatni??? :twisted: - 60 gyerekre 4 (!!!) tanár vigyáz!!! Felháborító!!! :twisted: - ráadásul egy órán keresztül vigasztaltan telefonon a zokogó gyerekemet, mert bántják a felsősök (galeríkben rémisztgetik a kicsiket :twisted: ) - a tanárnők pedig nem veszik fel a mobilt!!! (Alapból ellene vagyok, hogy így segítségére siessünk a gyereknek, oldja meg maga, de éreztem a hangján, hogy itt másról van szó...de Apa nem ért egyet, és ha nem hajlandó levinni kocsival, lezötykölődöm buszon- 2,5 óra :shock: - de gyalog is elmennék a fiamért!!! :evil: - bocsi az OFFért, magamon kívül vagyok!!! :oops: )

tillidian
 
 


Csajok, tökre élveztem monica, meg pattogo hosszú hozzászólásait. :)

Monica, tök jó, hogy már a 30. hétnek a végén jársz!!! minden nappal közelebb vagy a biztos egészséghez! :)

Pattogó,

Anyabébi, cuki a kép amin a fiaddal vagy. :)

Gnemóni, tényleg komoly a nuncis kép. :)

Mi nem megyünk 4D-re... Utálok uh-ra menni... :( Eliottal minden uh-kon derült ki, úgyhogy engem már attól is kiver a víz, ha a szokásos uh van... Eliottal voltunk vagy 15-ször (összesen, meg persze csomó kontroll, stb.) most meg szerintem volt 3 és még talán lesz egy. De nem is bánom... Persze amikor a képeiteket nézem, akkor azért megfordul a fejemben, hogy nem kéne mégis, de aztán belegondolok, hogy ott ülök a váróban, stb. és áááááááááááá nem!!!

Twins, nagyon köszi a csokrot. :) :) :) Monica, neked meg a Micimackót. :) Jó szöveg. :) És mindenkinek, aki külön köszöntött! :)

Bababeszólás... unokatesóm gyereke 4 hónapos volt és elmentünk vásárolni (amcsiban). A gyerek épp nálam volt erre az egyik nő odajön, és kérdezi, hogy 'brand new' vagyis vadiúj? mondtam neki, hogy nem már pár hónapja vettük. Erre megsértődve odébb állt. Hogy lehet egy gyerekre azt kérdezni, hogy vadiúj???

Hétvégén voltunk korosztályos kerti sütögetésen, kb. 20 ember. OTt is az egyik azt mondta, hogy milyen nagy a hasam, a másik meg, hogy milyen kicsi. A végén már csak annyit reagáltam, hogy erre most inkább nem mondok semmit...

Ja, CundAban voltam én is, vettem egy terhesnacit 3790-ért, meg két felsőt 1990-ért darabját. :) ráadásul én olyanban voltam, ahol eleve kicsi a kismami részleg, úgyhogy gondlom ahol nagyobb, ott még több mindent tudtam volna venni...

kkia, az én fiam 52 centivel született, és 3 hónapos koráig mi is 56-ost hordtunk, aztán a 62-est két hét alatt kinőtte!!! Úgyhogy tényleg nem lehet arra alapozni, hogy más mit mond. Meg az is tök egyéni, hogy ki hogy öltözteti, hogy kinek milyen a belső hőmérséklet, stb. Úgyhogy szerintem ebben sem lehet okos senki, ahogy a pelenkákkal kapcsolatban sem. MIndenesetre én azzal szívtam meg, hogy mivel nyáron született ELiot, nem nagyon vettem neki hosszú rugikat. Hát hiba volt. :) Mostmár sokkal okosabb leszek, de mondjuk van annyi ruha, hogy csak hazahozós ruhát vettünk. :) Ja, és arra soha nem alapoztam, hogy ebből vagy abból úgyis hoznak... :) Legjobb, hogy vannak, akik előre gondolkoznak, és a nehogy kicsi legyen alapon jól elszúrják, mert oké, hogy nyáron jön látogatni, és két számmal nagyobbat hoz, de ha a gyerek télen lesz akkora, nem tudom ráadni a rövidgatyát...

Én nem is szeretek tanácsot adni... Ha valaki megkérdezi, elmondom a véleményem, de baromság az észt osztani, úgyis mindenki úgy fogja csinálni, ahogy neki és a gyerekének a legjobb. :)

Sünciboglya, légyszi kapcsolj vissza szoc. módba!!!

Nekem nem lesz szülésznő, mert ugye programozott császár. De Eliotnál se volt. Sőt fogadott doki is csak úgy, hogy csak a rendellenességek miatt szültem ott, ahol, és háromszor találkoztunk szülés előtt. Pont ügyeletben volt, amikor bementem, és érdekes mód, 4-ig volt ügyeletben, és negyed 4-kor megcsászározott... Én 30-at adtam neki, bár tudom, hogy a 'normál' tarifája 100 körül mozog. Azért hozzá kell tennem, hogy maximálisan jó munkát végzett, de nem éreztem, hogy ennél többet érdemel (főleg, amikor 5 órákat vártam az utolsó héten a ctg-re, meg ilyenek...) most meg ugye magánkórház, fix tarifa, tök tiszta az egész. ráadásul nem jön ki többre, mint amiket itt olvasok... A másik oldala meg, hogy sokkal inkább adok annak az orvosnak, aki a fiamat műti, és az egész életére komoly kihatással lesz a műtét kimenetele... Azt hiszem, ő sokkal inkább megérdemli (és sokkal kevésbé várja el, érdekes módon...) Úgyhogy nekünk szeptemberben lesz egy műtétünk Eliottal, amire fizetünk, októberben meg a szülés...

MrsParis nekem van egy sejtésem, hogy kivel fogod felvenni a kapcsolatot... :) Nem semmik vagytok, hogy ennyivel szülés előtt belevágtok ilyesmibe. :) de tökre megértem!!! Hajrá! :)

Tilli, sajnálom a tábor dolgot! De hallgass az anyai szívedre. :)

Na most megyek, mert a pasijaim várnak... :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Tilli Én is ezt tenném.Rohannék a gyerekért egyből.Szerintem Férjem is és jól kiosztaná a tanárnőket akik vigyáznak a gyerekekre.Ismerem amilyen hirtelen indulatú,a gyerekért mindent.

Végre lehült a levegő talán így jobb lesz kicsit napközben és éjszaka is.

Mindenkinek szép jó éjszakát . :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Lányok!
Köszi az üdvözléseket,jól esik!Hiányoztatok ám! :oops: :lol:

Kicsike!
Jajj,dehogy haragszom,hogy bejelöltél! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jövőhéten úgy néz ki,hogy megyünk Petsre,ha az ottani babakocsinál maradunk(Babaéden a Könyves Kálmán körúton) és akkor megint bepróbálkozunk a gézengúz bababolttal is! :oops: :wink:

Till!
Teljesen igazad van!A gyerkőcért mindent! :roll: :wink:

Nita!
4 napra 15 ezer még nem is sok! :lol:
De a mi kórházunkban ilyenre sincs mód! :cry: Az újszülött szobák 3-4 ágyasak,végül is az még belefér! :wink: Bár nem tudom mit fogok mondani,ha majd egyszerre 4 baba fog sírni mellettem! :roll: :shock:

Mrsparis!
Én is gratulálok az új melóhoz párodnak és az új lakáshoz! :lol: gondolom mennyire izgatott vagy! :lol: :lol: :lol: :wink:
Ez tök jó! :wink:
Szüleid mit szóltak? :roll:

Kkia!
Jajj de jó lesz akkor Nektek a jövő héten! 8) :lol: 8) :lol:
Persze én nem merészkedtem be a thermál vízbe,csak leültem egy törülközőre a medence szélénél és lógattam a lábam! :oops: :oops: :lol: :lol: :wink:
Gyulára melyik hotelbe mentek?Mi még soha nem voltunk Gyulán,de M.m.óvár mellett ez is tervbe volt. :)

Betty!
Azért ugye Te nem fogsz festeni????? :roll: :roll: :roll: Vigyázz magatokra! :wink:

Jó éjt Lányok! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!!!

talán most van először, hogy ilyen későn jelentkezem, mert mindíg ahogy lerakom Iliaszt,én is bezuhanok az ágyba, de ma úgyis csak forgolódnék vagy hajnali egyig, szóval inkább jöttem és olvaslak benneteket...

szisz: jaj, dehogy is, a férjem szobafestő, szóval rámarad ez a meló, bár ezek az új festékek nem károsak, azért én inkább kimaradok ebből. Csak azt bánom, hogy már hónapok óta kész volt a falán (Iliasz szobáját festjük) a micimaci és barátai rajzom, ami olyan jól sikerült és most le fogja festeni a férjem, mert nincsen türelme kipingálni a művemet. Emiatt nagyon szomorú vagyok, mert egy kicsit különlegesebbé szerettem volna tenni a szobáját ezáltal. Na mindegy, nincs mit tenni-mikor azt mondom neki, hogy kifestem én, akkor ő rámförmed, hogy ártalmas, de a következő pillanatban azzal bánt, hogy miért nem csináltam meg előbb, miért csak most jutott eszembe. Hát, amúgy is azt gondoltam, hogy majd akkor festjük ki, amikor az egész szobát. Na meg a festéket is ő hozta volna. Ok, elég a panaszkodásból-egyébként az útóbbi időben állandóan nyavajgok. Sorry.

Ruhaméretekről: én ma végre hozzájutottam Iliasz első rucijaihoz a padlásról , amik nagyrészt 62-esek és szerencsére fehérek, szóval a kislányom is hordhatja őket. egyébként emlékszem,hogy ezek egy kicsit nagyok voltak rá és akkor nagyon örültem volna még egy pár 56-os méretű ruginak!!! (mellesleg ezeket is úgy kaptam akkor egy rokon angol csajtól, akinek kislánya van)Egyébként 49 cm-rel született Iliasz, szóval tényleg a kisebb méretek jobban jöttek volna legalább 1 hónapig.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Tilli: én sem hagynám ott a gyerekemet a táborban ezek után. Teljesen igazad van, a férjeden meg ne lepődj meg-a férfiak ezt nem érzik át!!!!!!!!!!
Az én férjem nagyon ráakarja szoktatni a fiunkat a bilire (s persze én is), de nem sokat tesz annak érdekében, hogy sikerrel járjon-illetve már délelöttönként, amikor velem van, akkor állandóan bilizünk (egyelőre csak pisi) de esténként, ha visszük valahová, akkor pelust adunk rá és ezt szokta meg egyelőre. Szóval, ma este nem volt rajta a pelus és történt egy-két "baleset"-egy pisi a kanapéra, egy kaki a padlóra, de szerintem ez benne van a pakliban, hiszen még csak pár napja, hogy tanulja a bilibe ill. wc-be pisilést s ennek ellenére olyan jól megy neki!!!Nos, apunak viszont nuku türelme és elkezd vele üvölteni ha bepisil, illetve büntetést szab ki neki. Én ezzel nem értek egyet, s ilyenkor nagy viták vannak köztünk. Ki érti ezt? Senki nem tanult bilibe pisilni ahogyan megszületett. Idő és türelem kell hozzá. Mint mindenhez különben is.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Jó éjszakát mindenkinek!!!!

puszi
betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Jó reggelt Lányok!


Már most tudom, hogy nehéz napom lesz :roll: negyed 6 óta ébren vagyok (pisilés :roll: ), de mindjárt ki is kell kelnem az ágyból, mert laborba kell mennem, aztán el kell intéznünk ezt-azt a férjemmel. 11-től dolgozom, jön két vendégem (ráadásul az egyik egy igazi energiavámpír, egy hülye pi**a).
A tegnap délutánom+estém kritikán aluli volt, húzódott a hasam, fájt a derekam, nem kaptam rendesen levegőt, nem volt kényelmes sehogy sem...így indulok neki a mai napnak...remélem azért délután tudok egy kicsit pihenni :roll:

Szép napot Nektek!!!
Vendég
 


Betty: :shock: Nem értem a férjedet! Nem olvasott egyetlen szakirodalmat sem a bilire szoktatás lélektanáról? Ha egyszer nem érett a gyerek rá, akkor hiába üvöltözik vele, csak frusztrálni fogja a kicsit! :evil: Az meg nem fog segíteni....

Till: és a tanárok senkinek semmit sem szóltak a lopásokról? :shock: Ezt a zokogó gyerekedtől kell megtudnod???? Hihetetlen. Azért szerintem mielőtt azonnal lerobogsz a táborba, lehet, hogy érdemes lenne a fiaddal újra beszélni telefonon, hogy kipuhatold milyen lelki állapotban van. Lehet, hogy az éjjel megnyugodott kicsit, és már nem akar annyira hazamenni. :wink:

Mrsparis: külföldi hívás volt? :oops: Furdancsol a kíváncsiság.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Betty!Mi is most kezdjük a bilizést Pannival.Ne hagyd,hogy a férjed így reagáljon a bepisilésre,mert nagyon sokat árthat vele!
Egyébként jó munkát a festéshez!!

Szoptatós melltartó:nehéz jó tanácsot adni.Ha beindul a tejcsi elég durva méretek alakulnak ki.(én amúgy tök lapos vagyok,de a kórházban nem akartam elhinni,hogy ezek az én melleim!)

Till,igazad van.Én is spuriznék a gyerkőchöz!

Tegnap délutántól kezdve én is úgy éreztem,hogy a pocaklakóm az oldalamon akar kibújni!!Nagyon kellemetlen volt!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Tillidian, én is elmennék a gyerekért a táborba azonnal. Még jól emlékszem milyenek voltak ezek a táborok, szerintem semmivel sem lettek jobbak. Ha ilyen dolgok történtek / történnek, jobb ha inkább hazamegy, mert csak kínlódás az egész neki. Az apja szerintem nagyon alábecsüli a helyzetet. 8 évesen még nem lehet annyira önálló, hogy maga megoldja. Főleg ha a tanárok sem foglalkoznak a dologgal. Mondjuk az nagyon felháborít, hogy besurranó tolvajok voltak. Ez nagyon durva!!! :shock: :evil:

Betty, kár hogy szép rajzaidat átfesti a párod. Mondjuk én elrugdosnám onnan, ha megpróbálná lefesteni. Vagy megcsinálnám én (szerintem semmi bajod nem lehet a falfestéktől, főleg ha szellőztettek), vagy addig nyúznám, míg meg nem csinálja ő. Persze én könnyen vagyok, a Tomi kedves és segítőkész. Bár sokszor ő is fáradt, de nagyon lelkes a baba miatt. :)
A bútorokon van valami aranyos minta? Mert én most matricafestéket vettem. Ezzel csinálok aranyos figurákat (amihez a képeket a netről töltöttem le) és ha megszáradt, majd a bútorokra ragasztok. Simán le lehet majd szedni róla ha meguntuk.
Webshopból nem tudsz olcsóbban ruhát rendelni, mint ha bebumliznál egy boltba?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


szisz nem nagyon lesz olyan hogy egyszerre 4 baba sír.............nagyrészt aludni fognak!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!
Most megnyugtattál! :lol: :lol:
Te tapasztaltabb vagy,hisz van gyerkőcöd! :lol:

Mrsparis!
Kitartás a mai naphoz és délutánj pihenj! :roll: :wink:
nekem tegnapelőtt volt olyan,hogy se ülni nem volt jó se feküdni,semmilyen pózban.Mindíg fájt a derekam egy pontban. :evil: :x :x Brrr....Szörnyű!

Betty!
Sajnálom a kis rajzaidat,biztos nagyon szépek voltak! :cry: Van esetleg képed róla?Lefényképezted? :roll: Ha igen,rakd fel a gmail-re kivi lennék rá! :wink: :lol:

Ma barinőmmel utoljára megpróbáljuk a szülőszobalátogatást.De ha ma délelőtt is szülés lesz bennt,akkor leteszünk az egészről.Már vagy 3-4 alkalommal próbáltunk bejutni.Ha nem hát nem,akkor marad az élesbeni "látogatás"!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó a babaédent nem ismerem.jó hely?Én a Bippa kft.-t szeretném meglátogatni a hétvégén mert már nyitva vannak.Ez is a 18.kerületben van tudod erről már írtam csak éppen akkor mentünk a multkor mikor szabin voltak. :?
Majd hétvégén :D :D
Szülőszoba látogatás remélem ma sikerül.


Betty sajnálom a képeidet biztos nagyon jók és nem kis meló volt megrajzolni.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Szisz de vihetsz be cumit is a korházba.........én viszek......be is van készítve :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok,
hétvégén Balcsin voltunk 3 napot, nem kis feladat volt utána elolvasni titeket :) (És persze mire idejutottam, h írok is, már mindent elfelejtettem, amire reagálni akartam...)
Első délelőtt szénné égtem úgy, hogy végig árnyékban ültem, pedig nem volt sose olyan érzékeny a bőröm :(

Nekem kivétel nélkül mindenki azzal jön, hogy nagy a pocim, de sajnos igazuk is van, el sem tudom képzelni, hogy hova fog még nőni a fennmaradó két és fél hónapban :O remélem lelassul a növekedés...

Mi szombaton megyünk 4D-s uh-ra már nagyon-nagyon várom!

chardonnay
 
 


Sziasztok! :D

Voltam UH-n, a sok magzatvíz miatt 3 hetente küldenek, de Lencsivel minden rendben! :P
1900 gr a Csajszi :D Pofiját eltakarta a két kezével, mint aki befogja a fülét: "hagyjatok má'!"

Tábor:
köszi Mindenkinek!
Annyi történt mára, hogy a vezető tanárnő személyesen ígérte a telefonban, hogy ő fog felügyelni a kökömre (nehogy bántsák), csak ne vigyem el, mert nap közben jól elvan, csak hát sírós :roll:
minden esetre ugrásra kész vagyok...Reggelre tényleg jobb kedve volt a lurkómnak, meglátjuk, - csak így én is nehezen bírom vasárnapig :oops:

tillidian
 
 


Sziasztok lányok!

Sajnos valamilyen oknál fogva a múlt héten pénteken eltűnt a netem és azóta sem bukkant elő. Elvonási tüneteim vannak. :(
Most a tesóméknál vagyok itt olvasgattam.
KÖszi a dicsiket mindenkinek. :)
Till: Én is robognék a gyerekért!!!! Azonnal, ha kell a föld alatt!!!
Vcsibe: Nekem alapból 75B a méretem, most 80C.t hordok és szoptatóst 85C-t vettem. DE lehet hogy elfér majd egy 90-es is. Egyébként van nálunk egy jó kínai és a pamut szoptatósok 6-700 ft-ba kerülnek. Vegyél egyet aztán majd meglátod. :)
56-os és 56-os között is van különbség. Amikor a fiam született (58 cm-rel) volt olyan ami rá sem jött és olyan is a amit 2 hónapos koráig hordott.

És a rossz hír: Voltam hétfőn dokinál. Nyilogatunk sajnos. Nagyon sokat keményedek, azt mondta sok pihi mert nem szeretné ha idő előtt megrepedne a burok. Kaptam antibiotikumot, szedem a Magnerotot 3x2-t, 3 kevert kúp és levette a tenyésztést. Meglátjuk. Szeretnék októberig terhes lenni. Úgyhogy sok pihi!!!
A babám 1200 gr. :)
Remélem a netemmel történik valami, de ha nem akkor néha jelentkezem vendégségből :oops:

Mindenki vigyázzon magára!!!!
Ja! Az én pocim 108 cm, mindenki kérdezi mikor szülök már? Mondom remélem még sokára :)

Puszi nektek!!!
anyabebi
 
 


anyabebi én is kinyíltam már 1 cm-re........
az én haskörfogatom.......115 cm....... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok, mindenkinek gratulálok, és problémamentes szüléstkívánok :D

Babakocsit ajánlok, ha esetleg érdekel valakit, akkor priviben írjon.

http://www.vatera.hu/chicco_trio_travel_system_sport_mozes_hordozo_151685135.html

Kép
gaby25
 
 


Lányok vigyázzatok magatokra pihenjetek sokat ha tudtok ,és van rá lehetőségetek.ne nyíljatok tovább még most korai lenne.
Nekem kb.3 napja keményedik rettenetesen a hasam ,néha alig bírok mozdulni,és olyan sok a savam este,hogy már alig merek vacsizni.Pedig próbálok odafigyelni,hogy keveset egyek és ne túl nehezeket.Gondoltam,hogy az utolsó 3 hónap lesz a leg nehezebb.
De viszont sokat mocorog,és leginkább teljesen lent érzem a hasamnál.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Jó sokat tudtok írni :lol: :wink:

Szopis melltartó
Nekem azt javasolták, hogy ne vegyek előre. Nem tudni, milyen méret kell majd.

Babaruha
Nálunk olyan 8-10 öltözet ruha van/fő :lol:

Doktor szerint minden rendben velünk :lol: :lol: :lol:
Van bónusz-kép :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kép
Kép
Vendég
 


Jelentem, túléltem a mai napot! Bááár...nehezen :D labor után hazajöttem a férjemért, aztán kezdtük a napot, Ő intézkedett, én meg dolgoztam-mondanom sem kell, majd' elaludtam, de aztán ért egy kellemes meglepetés: egy régi barátnőm egyszer csak rámcsörgött, hogy épp itt van a kislányával (9 hónapos), beszalad, ha itthon vagyunk. Már épp festettem a vendégem körmét, amikor megérkeztek, úgyhogy miután végeztem jól kibabáztam magam :D Lilike egy igazi kiegyensúlyozott kis hölgy, a férjem papucsával vagy fél órán át játszott csendben :lol: nagyon örültem nekik, Lilike meg a férjemnek :lol: :lol: :lol: már pasizik így 9 hósan!!!
A barátnőm megnézte a 27 hetes 4D-s DVD-nket (az első ember, aki úgy nézi, hogy tudja is mit lát, még a gyomrocskát, vesécskét is felismerte :lol: ) és el volt ájulva, hogy Sophie milyen gyönyörű kislány!!! Én olyan büszke voltam! Azt mondta rengeteg 4D-s UH-t lát mostanában, mert sokan terhesek körülötte, de ritka hogy ilyen szép felvételek vannak a babáról!!! :D Hááát...jó az ilyet hallani :D :D :D
Kebapoztunk is már tök rég ettem, fel is faltam kb. 10 perc alatt :shock: nagyon fincsi volt!
Holnap este vendégeink jönnek, csirkemellet grillezünk a kertben, még ma be kell pácolnom a husikat. Remélem jó idő lesz!!!
Na mára leléptem :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég
 


Twinsmomma, nagyon szépek a babák! :) :) :)
És nagyon jól sikerültek a képek is. Szundikáltak? :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csajok, sajna egyre kevesebbet van kedvem jönni. Kutya nem szól hozzám (csak néha egy-egy valaki...) Oké, hogy ritkán jövök, de egyrészt ezért, másrészt viszont amikor jövök, akkor mindig mindent visszaolvasok, igyekszem a legtöbb témára reagálni, meg egy csomó emberhez szólni, mégis levegőnek érzem magam. :( Ezt most nem azért írtam, hogy mindenki azt írja, hogy jaj ne izélj már, örülünk ha jössz... És ha ez lett volna az első-második eset, akkor szóvá sem teszem, de azt hiszem, nekem nem itt a helyem... Nem tudom, hogy mikor jövök, ha jövök, de mostanra rendesen elment a kedvem...

Kép
Kép
kopee
 
 


Kopee
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Lemaradásom bepótolva, de most nem írok mindenkinek külön(bocsi), kezdek álmosodni, majd holnap, csak szólok, jól vagyunk.

Egyre nagyobb a pocim, nekem is azt hiszik, mindjárt szülök.

Szobafestés kész! Meg a festők is azok voltak, mikor meglátták a reakcióm. :evil: Az édes halvány barackból olyan Micimackó és Tigris sárgabarack lett :( Nekem nagyon erős szín. Az egész házban nincsenek erős színek. Ellenben egyre jobban tetszik. Kezdek megbarátkozni vele. A színt a férjem választotta ki, sajna nélkülem. Úgyhogy nem a festők hibája. A napos lámpát is felraktuk. Az annyira jó, mert a napsugaraknál a fény úgy világít ki, mint az igazi nap :)
Kiságy összerakva, bent áll az üres szobában. Csak egy pelenkázó matrac van benne. Már azt is megvettük. Nem gondoltam volna, hogy ilyenkor már veszek dolgokat, de azt veszem észre rettenetesen gyorsan telik az idő és mennyi minden kell még. Az utolsó hónapban nagyon nem akarok már a boltokat járni.

Mennem kell, az egyetlen férfi, aki ma velem lesz kezd éhes lenni és egy négylábúval nem lehet olyat tenni, hogy nem kap, mert már nyüsszög!

Jó éj! Jó pihit!

Remélem ma én is alszom és nem járok 2-3 óránként pisilni, 3 napja ez megy.

Sztercsi
Vendég
 


Asszem SZTÁR vagyok!
Megjavítottam a netem. Van a modemen egy reset lyuk ott megnyomkodtam, meg meghúzogattam a kábelt és jó is. Úgy örülök!!! :D :D :D :D :D :D

JAJ KOPEE NE IZÉLJ MÁR. Ne menj te is antiszoc üzemmódba. Nekem is volt ilyen érzésem, aztán elmúlt, mert igenis mindenkit érdekel mindenki még ha konkrétan nem is szól hozzád!!!! És amúgy is egy csomószor keresünk amikor ritkábban jössz!! Eszünkben vagy!!! :)

Twins: Cukik a béjbik :) Sophia egy komoly nő már most :)

Nita: te már a 34 hét körül jársz, én még csak a 28-at töltöttem :(
PIHENGETNI!!!! Bár a Barnik bírják :)

Sziszkó: bejelöltelek :)

A többiekre is gondolok! Sünci rád is!
Puszi nektek!!! :)
anyabebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: