Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Húú, most nézem, hogy van iwiw-es meghívóm, de már csak 2 napig... Kell valakinek? Boris? Neked kellett ugye??? Gyorsan kérek e-mail címet, és küldöm!

aviubi
 
 


totál ki vagyok akadva
hogy legyen kedve az embernek dolgozni menni, amikor úgy állnak az emberhez, ahogy nem kellene...
bemegyek az iskolai könyvárba, hogy szerezzek egy 8.os biosz könyvet, és látom, hogy a könyvtárosnő játszik
JÁTSZIK
kértem a könyvet, mire jött-ment, majd közölte, hogy nem tudja hol vannak a biosz könyvek, hogy hova tette el őket, de hogy amik az asztalon vannak, azok ki vannak számolva szeptemberre, és abból nem adhat
és különben sem hozom vissza a könyveket, és egy csomóval tartozom, miért adjon nekem könyvet
mondtam neki, hogy valóban 3mal tartozom, de év végén azt mondta, hogy nem érdekes, ha nem hozom vissza őket...
mondtam, akkor nézzük meg, hogy mikkel tartozom, hogy vissza tudjam adni őket
Ő nem nézi meg, mert NEM ÉR RÁ
majd szeptember közepén megnézi
tehát bemegyek egy könyvtárba, ahol játszik a könyvtárosnő, aki nem akar adni könyvet, mert nem hoztam vissza egy csomó 3 könyvet, de igazából majd csak szeptember közepén tudja a szar gépén megnézni, hogy hány könyvről van szó, és végül ad biosz könyvet, csak álld ki a megjegyzéseit

Bocs lányok, rátok zúdítottam, de háborgok, mert a vén banya nem egy könyvtárosnak való

képzeljétek, volt, amikor a gyerekekre ráförmedt, hogy nem ad nekik addig másik könyvet, amíg el nem olvasták az előzőt. Amikor a kislány majdnem sírva mondta, hogy dehát elolvasta, akkor ráförmedt megint, hogy akkor mondja el, miről szólt, de ne merje a hátuljáról a tartalmat mondani...!!!!!
Nemhogy örülne, hogy egy olyan gyereket talált, aki másodikos létére OLVAS

Na, ez ért ma, ez volt a mai beszámolóm.
babszi
 
 


Szia!
Megértem a felháborodásodat.
Sajna én nagyon sok hasonló könyvtárossal találkoztam akinek a látványától inkább sarkon fordultam volna. Megértem, hogy felvagy háborodva! Főleg iskolában lenne nagyon fontos, hogy gyerekszerető, segítőkész legyen az ott dolgozó! Annyira sok függ az általános iskolai évektől. Tudnék mesélni. :cry: Csak sajnálni tudom szegény kislányt.

Képzeljétek el hétvégén vidéken voltunk pedikürősnél. Ő mesélt 1 nagyon durva estet amit egyszerűen nem tudok felfogni, hogy ilyen megtörténhet. A csaj kisfia 10 éves, és táborozni voltak Győrben. Szombaton a nagy melegben 1 utcai szökőkútnál hűsöltek a gyerekek, és a csajszi kisfia rövidnadrágos fürdőgatyában volt. Egyszercsak odarohant a kissráchoz 1 rendőr, és kikapta a gyereket a többi közül, hogy közszeméremsértést követett el az öltözetével. Szegény gyerek azt sem tudta, hogy mit jelent a szó. Utána sírva mesélte el az anyukájának az esetet. Ami a legdurvább, hogy sem a pedagógusok, sem az ott levő szülők nem kérték ki ezt a viselkedést, csak álltak döbbenten. Én tuti feljelentsét tettem volna az eset után...

aviubi
 
 

 
 

aviubi, köszi már bennt vagyok az iwibwen, viszont küldhetnétek neveket, hogy bejelölhesselek benneteket, mert én lemaradtam anno..

babszim ezek a sulis sztorik...hát mit ne mondjak nem lenne kedvem iskolában dógzani, és egyetértek, ha ma egy 7-8 éves gyerek olvas, az már lassan ritkaság....előbb jön a számgép :cry:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris, de jó, hogy jöttél!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Küldöm a nevem priviben.

Babszi, ez a nő undorító. Az ilyenek miatt sem olvasnak a gyerekek.
Emlékszem én annó imádtam könyvtárba járni. Ott is olyan mogorva nőci volt, de legalább nem szólt egy büdös szót sem, csak az arcberendezése volt olyan, amilyen.

Avi milyen dúrva dolgok vannak. Szegény gyerek, honnan is tudná mit jelent a szó, és amúgy sincs joga hozzányúlni a rendőrnek , legfeljebb felszólitja, jöjjön ki. Fúúú, a kezét törtem volna el és azonnal panaszt teszek.

Velem semmi különös nincs. Mostanában sokat vagyunk itthon a hülye hátam miatt. Mert korábban beültünk Benivel autóba, mentünk össze-vissza , aztán már dél-1 óra körül úgy kellett összeszedni az autóból, mert bealudt. Na, erre már képtelen vagyok egyedül, hogy úgy vigyem be a házba, fel ne keljen.
Ma délelőtt megyek védőnőhöz, délután nődoki.
Most megvizsgáltatom a méhszájam.
Aki volt már pocakos, vagy most az, attól kérdezem:

A terhesség idején gyakran vizsgál(t) a doki hüvelyen keresztül?

Mert nekem vagy három alkalommal már nem volt csak uh. Beninél nem volt dokim, akkor magasról leszartak végig.

Pussz mindenkinek

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Angie,
nekem havonta volt vizsgálat. Uh ritkábban. Szerintem a méhszáj állapotát csak így tudják megállapítani.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


angie, ari vagy :lol: :lol:

szóval nekem is havonta kellett mennem a magánrendelőjéba, ilyenkor mindig megvizygálta: méhszáj, hastérfogat, megnézte a lábaimat, karomat, és persze megbeszéltük, hogy hogy vagyok, uh nekem több volt az átlagosnál a korom miatt meg mert inszemmel sikerült Lujzi.

Kép
Kép
piciboris
 
 


köszi csajok, jelöltem, helyesek vagytok :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Angie!Engem nem vizsgált sűrűn a dokim, és én ennek örültem is, mert nem kell állandóan vizsgálgatni. Amúgy nem jó ha sűrűn vizsgálgatnak. Az okot már nem tudom, de arra emlékszem, hogy említette a dokim, és hülyeséget nem akarok leírni. Szóval nekem az elején vizsgált meg a dokim, és az utolsó hetekben hetente.

Képzeljétek tegnap nagy pakolásba fogtunk. Idáig mi is a fiúk szobájában aludtunk, és a nappali volt a játszószoba. Most kihoztuk a matracunkat, és mindent átrendeztünk. Persze reggelre megint mindenki a nagy ágyban aludt. Bence éjszaka közepén sírva ébredt, hogy fél. Reggel elmesélte, hogy mozogtak a plüss állatai . :lol: Aztán hajnalban Hunor is megjelent. De azért örülnek, hogy van saját szobájuk. Igaz olyan pici, hogy úgyis a nappaliban fognak játszani. De végre van egy kis külön időnk apával. :wink:

aviubi
 
 


aviubi, köszi, szépek vagytok :lol: és milyen nagyok a skaccok :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok,

Angie,3 hónapja nekem is minden hónapban megvizsgálja doki a méhszájat,viszont uh nincs mindig,csak a kötelezők!!Ma voltam nála,nekem már rövidült a méhnyak,már csak 2000,de ez nem gond ilyen időben,És most még sztrepto kenet vétel is lesz,jövőhét kedden.....és az első ctg-m is meglesz.
Dokika ma közölte hogy szept.6-9 finnbe lesz kongresszuson,hátha nem lesz itthon akkor a kistarcsaiba az ügyeletésnél fogok szülni!!!!Szar lesz,de ez van.

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Most vizsgált nekem is méhszájat, teljesen zárva van.
Ő is azt mondta, nem szereti sokszor zaklatni, nem tom miért.
Ultrahang az minden hónapban van, azért várom annyira, hogy menni kelljen hozzá. :lol:

Boris ti is helyesek vagytok! :wink:

Megbeszéltük a császárt.
Megkérdezte, biztos nem próbáljuk-e meg, de elfogadja a szakorvos véleményét!
Úgy néz ki, programozott császár lesz.

Avi, aranyosak lehettek, ahogy megjelentek az ágyatoknál!
Mi még mindig nem költöztünk fel az emeletre, nincs minden kész.
Már igyekeznünk kell, mert szoknia is kell.
Beni ma felkelt lemászott az ágyáról, leült a földre elkezdett csendesen játszogatni. Persze mi felkeltünk, de úgy csinálunk, mint aki alszik, mert majd megettük, olyan édesen játszott és nem akart minket felébreszteni. :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Bocsi,most csak egy önző gyors bekukk,ma megszült az egyik szeptemberi kismami társam,most tiszta pánikban vagyok,hogy lassan én jövök.
Sajna hol van net hol nincs ezért tudok kevesebbet jönni.De ha túl ezen a sokkhatáson akkor jövök és reagálok!!!
pusz

sutimano76
 
 


sütike, na neeeee, nehogy elkezdj idegeskedni ám :shock: nem szabad, mert az nem használna, csak szépen, nyugodtan, tudod majd minden úgy lesz a jó ahogyan lesz, és jó a dokid, tehát jó lesz a szülésed is :lol: :lol:

angie, köszi :lol:
hát ha a dokik a császárt javasolják akkor ez lesz a legjobb neked és a Danikának is, a lényeg, hogy minden rendben lesz és kész!!!
és ha így már tudod előre, még készülni is tudsz rá lelkiekben :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Piciboris,
neked hányadik inszemre sikerült Lujzi baba? Milyen volt? Ugye nem fog fájni :oops: ? Be vagyok ám tojva :oops: . Holnap megyek 3. napi uhura, remélem minden ok lesz :roll:

Angie,
ha úgy látják jónak, akkor jobb lesz a császár. Az meg még jobb, ha időzített.
Nem tudom melyik lehet amúgy a jobb, én a sima szüléssel is nagyon megszenvedtem. Mármint nem a szüléssel, hanem utána. Se ülni, se állni, se feküdni, semmit nem tudtam. És ez így ment 6 hétig, egészen addig, amíg ki nem esett az utolsó varratom is.
Viszont mikor a m.k műtöttek és felvágták a hasam, na az sem volt egy leányálom.

Sütike,
bocsi, hogy pont most ecsetelem ezt, de te csak ne aggódj. Minden menni fog, mint a karikacsapás. Észre sem veszed és már kinnt is lesz a babó, egy csapásra elmúlik minden fájdalom. Tudom, ez most olyan közhelyes, de hidd el, így lesz. Csak nyugi :D

Aviubi,
jóóóóó a külön szoba :D . Hamar meg fogják szokni.
Nálunk Hanna kezdetektől külön van, múltkor, mikor beteg volt, mondtam neki, hogy aludjon velem a nagy ágyon. De azt mondta nem, ő a sajátjában alszik. Ma is mondta neki apa, hogy délután aludjanak együtt, de nem, ő akkor is csak a saját szobájában alszik :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita, a 3. inszemre jött Lujzi :lol: egyáltalán nem fáj, ne félj :wink: olyan kb. mint a citológiai vizsi, csak kicsikét tovább tart, utána meg feküdni kellett 20 percet. én minden inszem után olyan boldog voltam, mert mindegyik egy új remény, egy új lehetőség volt, szupi érzés szerintem :lol: :lol: :lol: úgy indultam vissza a dolgozóba, hogy ezt mondogattam: apa srácai hajrá, már jó helyen vagytok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Piciboris,
köszi a megnyugtatást :D . Biztis írtad már, de nem emlékszem :oops: , miért kellett nálatok inszem?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Jövök majd később, csak hullák vagyunk, állatkertben voltunk. :lol:
Szupi volt, hozok képeket is, de lehet csak holnap.
Bencém drága élvezte nagyon.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, úgy tünik bejött a külön szoba!Pedig még nem olyan, mint amit szeretnék kihozni belöle, de szeretik, és az első nap utáni nagy megíjedés még nem ismétlődött meg. Igaz minden éjjel 1-szer átkell mennem, de csak picit. Benmce egyszer rosszat álmodott, és tegnap Hunor inni kért. Viszont mi párommal nagyon nehezen szokjuk az új helyet..
Viszont képzeljétek ebben a hónapban is megismétlődött az iszonyatos fájdalommal járó peteérés. Megint 2 nap hasfájás, amiből tegnap éjjel szinte falkaparásos fájdalmam volt. Olvastam, hogy létezik ilyen. Háát, csak az a baj, hogy ilyenkor a fájdalmtól nincs nagy kedvem kex-hez. De azért erőt vettem magamon...

Suti! Ne izgulj! Tudom könnyű mondani, de amikor ott tartasz akkor már úgyis pörögnek az események, és a vége csodás lesz!!!
Én is mind a 2 alkalommal megíjedtem kicsit amikor megtudtam az időpontomat (mivel császáros voltam), de most pedig arra vágyom...Most akkor végülis biztos, hogy az ügyeletsnél fogsz szülni? Dokid nem ajánlott helyettest?

Angie! szuper lehetett az Állatkert! :) Várjuk a képeket!

aviubi
 
 


Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Csak néhány kép, amik nagyon tetszettek Beninek.
A kedvenc a pingvin volt.
Na meg pocakos fotók minden szögből.
Jó nagy hasam van. Mondták, hogy másodikkal nagyobb lesz, de ennyire...
:lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


avi, jujj ez a hasfájás...nekem meg mensikor van sajna ilyen, éjjel arra ébredek meg, hogy nyom a hasam, isemerem, és elismerésem a kexhez :P

rani, nekem endometriózisom volt, laparral égettek le 6 lencse méretű csomót (jobb petefészekról, hasfalról stb), utána 3 hónap (GNRH) hormonszuris kezelésem volt (klimax állapot), és így amikor gyógyult lettem, felkerestem egy dokit, hogy már nem tudunk várni már csak a korom miatt sem..., inszemet szeretnénk. belement :lol: neked mikor lesz így most?

angie, nagyon várom én is a képeket :lol:

csajok, most megint elbizonytalanodtam a . gyerekkel kapcs.-ban...
néha olyan nehezen bírom, hogy Lujzi olyan aktív lett, ari meg minden de néha nem lehet vele bírni, elképzeltem ezt duplában...
avi, neked nem nehéz???

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris, ne bizonytalanodj el!
Néha tényleg nehéz 1-el is, de ha 2 van, ahhoz alkalmazkodik az ember.
Szerintem. Én sem tudom hogy lesz, ha 2-en fognak egyszerre sírni, majd kialakul.
Meg mire megszületik nálatok tesó, Lujzi lassan ovis lesz, nagylány, ott majd levezeti az energiáját! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!
Angie! nagyon jók lettek a képek! Szép állatkert. És a pocakod is szép!!! :wink: Csini kismami vagy!

Boris! ne aggódj! Én is sokszor éreztem hasonlóképpen, sőt mostanában is szoktam mondogatni, hogy dehogy kell nekem még 1. De hidd el a természet elrendezi. Nagyon jól tudnak az anyák alakalmazkodni a megváltozott helyzetekhez. Különben is, neked kislányod van! És majd ha lesz egy pici akkor boldogan fog anyáskodni a pici felett. Hatalmas segítség lesz. A 2 fiúra ez pl. nem mondható el, mert ott tényleg megy a hatalmi harc. De az biztos, hogy ha a 3. lány lenne akkor ő királylányként élne a fiúk mellett....

Képzeljétek felhívtam a dokimat, és elmondtam neki, ezt az örült fájdalmat. Azt mondta, hogy akkor ne szedjem be a 3. adag Clostit, mert ez a fájdalom attól van, hogy megreped a tüsző, és akkora nagy, hogy nem bír átjönni a petefészek falán, csak nagyon nehezen. Kérdeztejm akkor mit csináljunk. Háát várjunk, majd a természet megoldja adolgot. Köszi. Most nagyon gondolkodom, hogy visszamegyek a MÁV-os dokihoz, aki műtött a méhenkívülivel....

aviubi
 
 


Csak futtában... Megyek dolgozni...

Aviubi,
én minden hónapban érzem ezt azt erős fájdalmat, ha szedem a clostit, ha nem. Nem hinném, hogy lenne összefüggés.

Megvolt az uhu, minden ok, se ciszta, se tüsző. Mai naptól 2*1 closti, egy hét múlva uhu. Ha lesz a jobb oldalon - lesz :D ., akkor inszem :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


angie, nagyon jó képeket raktál :lol: ez a bp.-i állatkert ugye?
és tényleg szép gömbölyű a pocid, na e lesz ez még nagyobb is :lol: :lol: köszi a bíztatást, csináltam LH tesztet, van rajta halovány 2. csík...pár nap és uccu..vagy mégsem 8) :lol: :wink:

avi, na látod milyen is vagyok, eszembe sem jutott amit írtál, hogy a lánykák anyáskodóak.. :P köszi!!
amit az orvos reagált, az nekem nem tetszik. szóval én úgy gondolom, ha felhívod a dokid annak oka van, fájdalmaid voltak, és szerintem be kellett volna hívnia téged, hogy megnézze mi történik odabennt, mert tényleg lehet, hogy olyan nagyok a tüyzők, hogy a sok folyadék ami bennük van, amikor megrepednek feszítenek ott mindent és az sem jó, hát....asszem átmennék máshoz..

ranita: LESZ :!: és inszem is lesz :P

Kép
Kép
piciboris
 
 


Aviubi,nem biztos az ügyeletes,mert 6-9 -ig nem lesz ,én meg elvileg 14-re vagyok kiírva,de az csak 1-1.5 hét,hát remélem hogy 5-én(Apukája névnapjára) vagy 21-én( Én és apukám szülinapja,bár apám már nem él)bújik ki Berni.Ha nem akkor nagy valószínűséggel marad a kistarcsai,majd a szomszéd csajtól érdeklődök szülésznő ügyben.
Fájdalom,nem irigyellek.Kérdezd meg a másik dokit is,abból baj nem lehet!!!

Boris,négy gyerekes anyuka azt mondta,többet tud pihenni ha minden gyerek otthon,mintha a csak a pici van egyedül,és a nyagok a nagyinál.Szerinte a több gyerek nem több munka/fáradság,gondolom lekötik egymást!!!
És egy testvér még felnőtt korban is jó ha van!!!!Én most szarba lennék egyedül(pesten nincs rokonom,csak ő).

Angie,nagyon csini kismami vagy!!!!!Hátha nagy akkor nagy,majd ha kibújik Danika,akkor már nem lesz nagy!!!!!

Ranita,lesz inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Na, ma megjártuk a dokit. Felhívtam a másik dokit, aki műtött a méhenkívülivel. Ő azt mondta, amit ti is, hogy hát a Closti mellett követni kell a peteérést, nehogy túlstimulálodjon. Megbeszéltük, hogy bemegyek ultrahangra. Felhívtam őket, és mondták, hogy 1/2 1-ig érjek oda. Na gyorsan gyerekeket összepakoltam, és mentünk. A lényeg, hogy nőtt 1 cisztám, de megnyugtatott a csaj, hogy ne izguljak, ez nem nagy, és tuti felfog szívódni, vagy a mensivel kiürül ( én reménykedem, hogy mensi már nem lesz...) :lol: . Oké, akkor utána átmentünk a dokihoz a Honvédba. Ekkor a gyerekek már elég türelmetlenek voltak, így vettünk 1 mesekönyvet. Ott is várakoztunk, de megérte. Megbeszéltük, hogy a következő hónap Clostit nem szedem be, és a következő hónapban petérés körül ultrahangra megyek. Addig is nézetett 1 progeszteron szintet, hogy lássuk most volt-e peteérésem... Nagyon ari volt. Mostmár tuti, hogy nem megyek vissza a régi dokimhoz, mert ő már nem csinálja ezt az egészet lekesen. Most is vidéken van egész nyáron, így csak telefonon tudunk beszélni..

aviubi
 
 


Suti! Tuti nem fogsz elöbb szülni! Általában az első babát inkább túlhordani szokták. Szorítunk!

aviubi
 
 


Köszi Aviubi,hát reménykedek,holnap lesz az első ctg.kiváncsi vagyok az eredményre.
Tök jó hogy a másik doki ilyen jó fej volt,hogy is hívják???

sutimano76
 
 


Sok sikert a Ctg-hez!
Én most egy kicsit elkezdtem parázni, mert most megint nagyon fáj a hasam. Most már nagyon elegem van. Most hívjam fel holnap a dokit? Olyan szar, mert pont most van 1 ismerősöm akinek 2 hete kikellett venni a petefészkét, mert volt 1 cisztája, és a végén a petevezetője rátekeredett a petefészekre. Remélem csak nem leszek én is ennyire peches, de most félek. :cry:

aviubi
 
 


aviubi, nagyon örülök, hogy dokit váltottál :!: így is kell csinálni :!: sőt!! hívd fel nyugodtan az új dokidat a panaszaiddal és mondd el az aggodalmadat, ez teljesen természetes basszus az orvos van értünk de nem :?: :lol:

sütike, gyere mesélj majd mi volt ctg-n?

babszim??

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

De jó sokat írtatok tegnap óta! :wink:

Először is köszi a dícséreteket, és még el nem felejtem, Sütike, igaz jól láttam az iwiw-en, tettél fel pocakfotót????
Cuki!

Boris, csak határozottan, szerintem meggyőztünk Avival!!! :lol: :lol: :lol:
Ja és ez a nyíregyházi állatkert! Nagyon szép! :lol:

Avi, jó, hogy dokit váltasz, én is azt tenném, főleg, ha csak telefonon lehet elérni.

Ranita ,de jó lenne már az az inszem! Drukk, drukk, drukk

Nekem tegnap volt egy kis rózsaszínes folyásom. Megijedtem rögtön persze, de el is múlt szerencsére. Nem tudom mi lehetett, egész halvány, de azért én láttam.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


angie, szerintem beszélj azért dokival a rózsaszín folyásról.
hát mostanában a párommal megint meg vagyunk ijedve, hogy mi lesz 2-vel, nem egyszerű...Lujzi is most kezd nagyon akaratoska lenni és folyton küzdünk, győzködjük stb...néha annyira leszív ez, hogy este csak ülök mint egy t.k..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris, tudom miről beszélsz, Beni is ilyen sokszor.
Hívom valamiért, áll és nem jön oda. Na ilyenkor kiakadok, mert cipelni ugye nem szabad nekem.
Bevetettük azt hogy 2-szer, max. 3-szor szólok, aztán odamegyek hozzá és határozottan oda vezetem, ahová én hívtam.
Persze ilyenkor jön a hiszti, elkezdi levetni magát a földre, hogy ő leül inkább, de akkor sem megy oda. Őrület! Én meg csak vezetem szó nélkül.
Sokszor belegondolok, mi lesz, ha ezt csinálja majd mikor menni kell valahova és nekem muszáj babakocsit tolnom. Ő még csak 2 éves lesz, mikor tesója születik, tehát 1 évet biztos hármasban leszünk otthon napközben. Arra is gondolj, hogy Lujzi már szinte ovis lesz, úgy könnyebb lesz talán. :wink: :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!
Boris! Ügyes csajszi vagy tuti megoldod akár 4 gyerkővel is. Nálunk a kicsi borzasztó hisztis. tegnap is a kórház kellős közepén vágta magát földhöz, mert a nagy nem adta neki az új mesekönyvet. Aztán vettem neki is egyet, de akkor már annyira belelovalta magát a hisztibe, hogy nem akarta abbahagyni. És ilyenkor mikor hagyod, hogy kihisztizze magár tuti jön néhány megjegyzés, hogy a gonosz szülő hagyja, hogy sírjon a babuka. :evil:

Képzeljétek tegnap éjjel nagyon fájt a hasam. Egész éjjel nem aludtam semmit, így reggel irány a kórház, mert nagyon bepánikoltam. Sokat kellett várni a dokimra, mert műtőben volt, de utána rendes volt. Átküldött a Honvédba vérvételre, így most kizárjuk a méhenkivüli terhességet, megnézi, hogy van-e valami gyulladás, és vérképet is néznek. Szerencsére mostmár nem fáj annyira, de éjjel nagyon rossz volt, és nagyon megíjedtem. Bence mondta, is, hogy biztos megint rossz helyre ágyazott a kisbaba. :cry: :lol:

Angie! Szerintem is szólj a dokinak a rózsaszínről!
Szerintem nektek érdemes lenne venni egy tesó fellépőt a babakocsihoz, nekünk bevált. bence ráült, és így nem kellett balhézni, hogy jöjjön! Ha érdekel van is 1. Mondjuk nem mindegy milyen a babkocsitok..

aviubi
 
 


csajok aranyosak vagytok, köszi :lol:

avi, uramatyám, na ez az...Lujzi nem engedi, hogy megfogjam a kezét..nekünk is volt már ilyen beszólós, ezt nagyon utálom..
mikor lesz meg a vérvételi eredmény?

angie igazad van, neked még nehezebb lesz ilyen szempontból,
Lujzi meg a szöszöket eszi a földről, tök ideg leszek tőle, éppen most szóltam rá ezredszer, hogy nem szabad..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Avi, ilyen hülye beszólogatós ember mindenhol van.
De szerintem másképp nem lehet kezelni a hisztit, csak ha nem engedek neki. Annak nincs értelme, hogy csak azért engedek neki, hogy ne sírjon.
Holnap kezdi előről, mert tudja, hogy tegnap elért vele bármit.
A fellépőn gondolkodtunk már, a babakocsink ABC Design márkájú. Azon belül nem tudom.

Boris, de édes lehet Lujzi! Na, nem azért mert nem hallgat rád!
Elképzeltem ahogy eszi a szöszt :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!

Húú most nagyon dühös vagyok a fiúkra. Letörték a szobájukban az ajtóra szerelt függöny tartót. Annyiszor kértük őket, hogy ne csimpaszkodjanak rajta. Férjem nagyon pipa lesz, mert ez már a második karnis. Viszont mivel nincs ajtó, a nappaliból ömlik be a fény, így nem tudnak aludni este ha mi még ébren vagyunk. Bárcsak ettek volna egy kis szöszmöszt a földről. :lol:

Angie! A fellépőnél az a lényeg, hogy van amelyik a kerék tengelyére szerelhető, és van ami a 2 hátsó kerék fölött a fém vázra. Ez attól függ milyen a babkocsi felépítése. Nem tudom normálisan elmagyarázni. Megpróbálok küldeni szemléltető képet. Majd körbenézek...

aviubi
 
 


Boris! A vérvétel eredménye holnap reggel lesz meg. Nagyon reménykedek, hogy nem lesz semmi gond.
Ja valamikor kérdezted Suti, hogy ki a dokim. Most így már a MÁV-ba járok, és Spánik Gábor a dokim. Aranyos, de engem zavar, hogy kb. velem egykorú, és jóképű, így nem örülök ha megvizsgál.

aviubi
 
 


Aviubi,ja igen így már beugrott a dokid neve.Az enyém is az bár nem az én zsánerem.
Ctg,egy kisebb jóslófájást mutatott,de ezt a topicimból egy lány mondta,mert a doki csak annyit mondod hogy minden rendben.
Most pár napig sztem olvasóban leszek nagyrészt,mert csak a nővéreméknél tudok netezni,és nem akarok éjjelnappal itt ülni.
Azért a szülésről majd értesítelek titeket.

Drukkolok mindenkinek így a távolból is!!!!!

Mia,nagyon eltűntél!!!!

sutimano76
 
 


Sütke, bizony te vagy a következő. Nem jó, hogy így alakult a dolog nálad - doki ügy. Amikor legutóbb ezen sápítoztam, hogy mi lesz, ha a dokim (az akkori 3 órákat is késett saját rendeléséről) lekési a szülést, igen kioktattak, hogy úgyis kijön az a gyerek, senkiben nem marad bent. No persze, de azért nekem bizony számít, hogy hol és kinél. Utána kinek adod a pénzt? Vagy senkinek??

Borcsa, nekem is tetszik a szösz-evőd, és én is nagyon kedvesen látom magam előtt a jelenetet - téged is, amint tehetetlenül állsz felette :) De persze nem jó, ha a földet nyaldossa a gyerek...

Avi, ne légy túl mérges a srácokra!! Persze nekem is könnyebb messziről ilyeneket mondanom. Hiszti témában egyetértek veletek, de hozzá kell kotyognom, hogy én bizony szintén sajnálom a babát amikor nagyon sír, de tudom, hogy miért hagyják. Nekem a dohányzó szülő látványa jobban háborít, vagy amikor nyávognak a gyereknek pl. "Add ide a mancsikádat" - erre kiráz a hideg. És ott van az is, amikor olyan borzasztóan beszélnek a gyerekkel. És bizony vannak olyanok, akik mások előtt édesek és kedvesek, míg amikor azt hiszik, hogy nem hallom őket, iszonyat módon beszélnek a gyerekkel...

Angi, mi ez a rózsaszínezés????? Azonnal orvos!!!!!!!!!És írj, hogy mit mondott. Vagy lemaradtam valamiről??
babszi
 
 


Jaj, magamról felejtettem el írni... Szóval az esküvőn pont meglesz, nem halaszthatom el, ugyanis KEZDÜNK :) Most majd megyek 21. napi vérvételre, akkor már kapok szurikat. Aztán a köv. ciklusban 3. naptól kapok másik szurit is mellé, aztán leszívják a petéket, és ha jól számolom, akkor szept. végén kapok vissza belőlük. Persze ez mind a ciklustól függ. De izgalmas belegondolni. Ma végre egy hosszú pillanatra megint bizakodó lettem.
babszi
 
 


Babszi, örülök, hogy már közel a ti időtök! :lol: :lol: :lol:
Köszönöm az aggódást, de semmi nem történt, csak annyi, (amibe utólag gondoltam bele ) hogy túlságosan szerettük egymást apával. Ettől állítólag előfordulhat és tényleg csak épp hogy rózsaszínes árnyalata volt.

Sütike izgulunk együtt, remélem azért még szülésig jössz! Még van jó 4 hét! :lol:

Úgy látszik mindenki dokija jóképű, az enyém is, de nagyon!
Nem baj az, legalább van jó is abban, hogy dokihoz kell menni. :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!

Babszi! de jó! Látod mondtuk, hogy hamar eltelik az idő!
Nekem is megvolt az esküvőnkön...

A bagós szülőket én is nagyon utálom. De akkor vagyok nagyon pipa amikor állok a fiúkkal a buszmegállóban, és bunkója oda áll a gyerek mellé bagóval a kezében. nem elég, hogy szívja a fiam, de még esélyes is, hogy megégeti. Én gyerek koromban rohantam bele cigi parázsba. A vicces, hogy épp gyerek programon voltunk, és a zenekar egyik tagjának a cigije volt.
Sajna tényleg vannak szülők akik nagyon ronda stílusban beszélnek a gyerekükkel. Nem mondom és is szoktam csúnyán rájuk förmedni, de én ha úgy érzem igazságtalan voltam akkor bocsánatot szoktam kérni. Azaz elmagyarázom nekik, hogy nagyon fáradt vagyok, és ezért voltam türelmetlenebb.

Suti! Drukkolunk, de azért még gyere!

Angie! csak óvatosan! :wink:

aviubi
 
 


babszim, de örülök neki, hogy beindul nálad végre-végre és légyszi ne csak pillanatokra reménykedj :lol: :lol: most már van cél!!!!!

csajok ez a szöszevés...szóval a kis kukac újjaival szedi fel a szöszt jól megnézi aztán zsuppsz már be is kapja :shock: azért idegesítő ám...meg így állandóan rávesz, hogy porszívózzak :lol:

sütike, ne már, van még időd!!!! még ráértek :P :P legalább egy hetet bírjátok még egyben!!! :lol: :lol:

angie, lehet, hogy akkor az együttléteket mostantól hagyni kéne...és szerintem mindenképp nézzen meg doki, nehogy a nyákdugó lássa kárát, mert az nem annyira jó..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Na, beszéltem a dokival, és minden rendben. Nincs gyulladás, nincs terhesség, és a vérképem is jó. A progeszteron szintem is okés, ami azt jelenti, hogy volt peteérés. Remélem sikerült kihasználnunk, igaz én már egyre kevésbé hiszem, hogy össze jön ez nekünk...

aviubi
 
 


Babszi,
de jó, hogy eljött a ti időtök is. És ugye milyen hamar??? Mennek a drukkok :D

Angie,
ha te nyugodt vagy a rózsaszínezés miatt, akkor én is. Bár én már azért tuti a dokimnál lennék :D

Süti,
igen, még azért bírjátok ki pár hétig és addig is gyere! Kitől vagy honnét tudjuk meg, ha megszületett a baba :roll: ?

Aviubi,
jó, hogy nincs semmi gond :D . Akkor biztos tényleg a tüszőtől lehetett. De azt most már mutatná a progeszteron? Azt 7 nappal pé után szokták nézni, neked van már annyi?

Enyém doki is jóképűűűűű :D :D :D Szeretek is hozzá járni :D . Persze azért csak akkor ha nincs semmi baj.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


avi, de jó!!!! tessék reménykedni (mondom én a full pesszimista...)


hát csajok mi ma kiakadtunk rendesen párommal, egy hónapja dolgozik egy munkán és most kiderült, hogy még a felét sem kapja meg a pénznek, sőt még egy hé rámegy a munkára....én már padlótfogtam......sohasem jövünk egyenesbe nem is csoda, hogy elmegy mindentől a kedvem... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Nem szülni megyek csak nincs sokszor netem!!!!
Aviubi már rég megadta a számát,ha lesz erőm akkor neki megy üzi!!!!
Babszi,de jó hogy már itt tartotok!!!!!!Azzé a nászéjszaka miatt kicsit sajnállak!!!Nekünk az nagyon jól sikerült!!!

Bocsi most többre nincs időm,mert palacsintát sütök!!!!

sutimano76
 
 


Ranita! Nekem azt mondta a doki, hogy a progeszteron szintet a 18. naptól szokták nézni. Én akkor voltam pont a 18. napon, és mondta, hogy nézzük. Én már semmit nem értek.

Boris! Sajnálom a párodat. Ez annyira durva, hogy manapság ennyire tudnak szemétkedni az emberrel. És még örüljön, hogy kifizetik, mert nagyon sokszor azt is megcsinálják, hogy megcsináltatnak 1 munkát, és nem fizetnek.

Suti! tegnap én is palacsintát sütöttem. De sajan fiaimnak nem lehet eleget sütni. :lol:

aviubi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?