Új privát üzeneted érkezett!

Tünde, nem semmi bevásárlás lehetett!
A szadai cseresznye nagyon finom szokott lenni :wink: , csak ilyenkor már nincs :cry: :cry:

Most épp az a bajom, hogy csak 1 nagy és a 3 kicsi van itthon napközben, a többiek kézműves táborban, este felfordítják a lakást, reggel elvonulnak, persze semmit sem segítenek, hiszen nem ők voltak, egész nap nincsenek itthon!!!

A védőnő mindig ki szokta tapogatni, hogy hogy is áll a baba, másrészt én is úgy látom, hogy megváltozott a "profilom".

Flora! Én is szeretnék kutyás képet látni!!

Viki, nagyon jó, hogy lett laptopod!

Ja, én Krisztivel ellentétben úgy tudom, hogy 38-42. hét a normál szülésidő :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Brumi, mindig tervezzük h megyünk, kéne füvet nyírni, dehogy mikor érünk, az jó kérdés. :D

Anna, nálunk a kórházban 37-41-ig van a határ, 41+0 indítanak.

Kép
kata05
 
 


Noooo... ebéd megvolt.... :)

Tegnap voltunk uhun...

A kis drágánk becsült súlya: 2874 gr...
BPD: 93
magzatvíz: norm.
lepény: G1... doki azt mondta, hogy kezd meszesedni... de ez normális....
AC: 324
HC: 316
FL: 69
aorta: norm.

Minden normális azt mondta...

A vérnyomi: nálam a 130 a felső határ..... azért, mert ez fekve mért adat ... noooo azt mondta a doki, hogy feküdjek sokat.... és lefekvéskor eltelt 10 perc után mérjem... noooo tehát a fekve mért adat mindig alacsonyabb, mint az ülve mért adat.... ezért 130 a határ.... :)
vikiviktor
 
 

 
 

Süti... lassan már füvet is nyírhattok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna... vagy valaki aki tud a témában nekem segíteni... ma szeretném elkezdeni a málnalevél teát.... de nem tudom, hogy hogy készítsem el... mert a csomagolásra rá van írva, hogy lehetőleg ne használjak fém edényt.... de nekünk a vízforralónk fém.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ilyenkor mi van????? Ja és mennyi teát készítsek? Mennyi megy napi adag?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Jaaaa és azt elfelejtettem írni az előző hsz-hoz, hogy méhszájam teljesen zárt.... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor
 
 


Sziasztok!

Hazaérkeztünk mi is, igaz csak két nap pihi volt, de nagyon jól esett.


Andi, megnéztem a többi Hajnis képet is, nagyon szépek :)

Üdv az újaknak :wink:

"... de ez koránt sem az elején van. emléxem volt olyan, hogy annyira spriccelt a tejcim, hogy az egész feje tiszta tej lett. Laughing Jaj, micsoda csudijó időszak előtt állunk, már várom azért rendesen... amikor ott szuszog és szopizik... az a finom babaillat... meg mikor rotyogtat a karodban, miközben rád mosolyog. Ááááááááá, már bőgök is..."

Manó, ezt nagyon szépen megfogalmaztad :)

Lili, utólag is boldog szülit kívánok :wink:

Dorka, örülök, hogy rendben hazaértetek, és apa ilyen kis nyugodt, higgadt volt (vagy annak tűnt) :)

Pancsika, rugdosás már nálunk sincs pár hete, átvette a helyét a testrészek kinyomogatása :lol: de az már nagyon aktívan :)
Ha sokáig nem érzed mocorogni, akkor tényleg jó a víz ivás + feküdj az oldaladra, nekem olyankor, ha lefekszem egyből kidugdossa valamijét :)

Baba mozgás számolás: nekem azt mondta a dokim, hogy ne számoljak, aminek örülök is, mert azt vettem észre, ha nagyon akarom, hogy mozogjon, rástresszelek, és nem mozdul meg az Istenért sem (pl. mikor a nagyinak akarom megmutizni, hogy az unokája mekkorákat mocorog, akkor juszt sem :lol: na jó, csak néha), amikor meg tök nyugodt vagyok, és Nikire bízom, hogy mikor mit csináljon :) tuti, hogy beindul:):)

No ezt gyorsan elküldöm, mielőtt elszáll, most eddig jutottam az olvasásban, de egy kis pihi után még folytatom.
Vendég
 


Sziasztok!

Nekem most csak egy kérdésem lenne, majd később megpróbálok reagálni:
BP és környékiektől kérdezném, hogy aki rendel, honnan teszi (sarki kisvendéglő nem ér :D) és hogy van vele megelégedve?
Gondolkodom a szülés környéki étkezésen a családnak (előtte, meg az első pár hétben), de már olyan rég rendeltem, hogy abszolút nem ismerem a minőséget és az árakat.

Bibi!

Köszi, igen Dóra fülbevalója lemaradt a listáról :D:D, de viszem, illetve majd a párom, de mindenképp szeretném még a kórházban berakatni neki.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Üdv!

Viki: Nem én járok gyógytesire, a lányom hordom. :lol: Most nyáron heti két torna, egy úszás. Ha nincs apa akkor néha már elfáradok benne.

Én most két napja alszom éjszaka, csak pisiszünetre kelek fel úgy 5-6-szor, aztán hajnal 4 fele már fent vagyok és akkor viszont már csak forgolódom.
Ma viszont de voltam totál használhatatlan. Főztem, mostam, de szinte percenként le kellett állnom pihenni. 11 fele meg muszály voltam ledőlni, lányom riasztott délben, hogy jó lenne lassan ebédelni.

Tali: Tudjátok, hogy a jövő hét rövid, ugye? ! 4 napos ünnep lesz.

Ja és a lányom azon drukkol, hogy csütörtökön szülessen az öcsi, és csak tegnap jöttem rá, hogy miért! :lol: Hiszen az aug. 20! Jó fej, nem?

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Viki én a félliteres cserépbögrébe szoktam főzni, ugyanúgy, mint egy rendes teát. Édesíteni nem kell. 1 litert meg lehet inni naponta ( a múlt héten láttam valakit, aki egész nap folyamatosan itta...
Annyit igyál, amennyi jólesik. JA, szóval leforrázom, áll 5 percet és kész. így is használ. Bocs, megyek is aludni, mert nem akar működni az agyam.
MA végre jóllaktam: rakott csillagtököt főztem (tök+paradicsom+túró, tejföl, tojás) :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Bibi: én is pont ezt mondtam a napokban valakinek, hogy azért más úgy gyermeket várni, hogy van már egy vagy akár több. Az első babavárásnál talán a legtöbb nőnek megadatik, hogy csak magára figyeljen, meg a babóra. Most meg elsősorban ott van Julcsi is, akinek nem akarom állandan azt mondani, hogy most anyának pihenni kell, vagy ezt vagy azt nem tudom csinálni vele, mert tudod, most a pocak, fáradtság stb. ... ezzel csak azt érnénk el, hogy már jó adag fenntartással várná a babát, mert ugye anya más lett tőle. Szóval próbálom ezt elkerülni, ha lehet, és így azért nehezebb, fárasztóbb is. ... Na, de ne panaszkodjunk, mindját el is szégyenlem magam, hisz hogy csak néhányunkat emlegessem ott van, Anna, Kriszti, Csunyeszka, Erika, akik nem egy gyermekkel csinálják végig ... így szép az élet :wink: "ana, mennyugi" ... :) :) :)

Lili: jó ötlet, meg tényleg időtakarékos is a dolog. Velem az a baj, hogy egyidő után olyan egyforma ízűnek érzek minden ilyen rendelős ételt, hogy elmegy tőlük a kedvem. No, meg szeretek is főzni, persze kérdés, hogy most majd mennyi idő marad rá. :roll: :wink:

Astrid: kíváncsi vagyok a többiek tapasztalatára én is kaja ügyben, mert tényleg nagy segítség lenne, de nekem elég hamar unalmasak lettek az ízek. Figyelek nagyon, hátha ajánlanak valami jót a lányok. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Madar!

Nincs most nagyon más választásom. Azon gondolkodtam, hogy még ha nagyon előkészítve is teszem be a fagyasztóba a dolgot, a párom akkor sem tud vele mit kezdeni (hacsak nem készétel, de mit tegyek el teljesen készételként?). Az elmúlt 11 évben nemhogy megtanult volna főzni, azt is elfelejtette, amit esetleg tudott. Mostanában még rizst is én főzők, pedig azt régebben rendszeresen ő csinálta, de ma már tuti rákérdezne az arányokra... Van pl. töltött paprikám a fagyasztóban, aminél csak a paradicsomlét kellene megízesíteni, és csak beletenni főzni a gombócokat... Nekem 5 perces étel. De már az ízesítésen bukna nála a dolog.
És akármikor is szülök, min. 2 gyerek itt lesz, ha iskolaidő előtt, akkor 4.
A másik, hogy hiába szeretek főzni, azt már az előzőnél is tapasztaltam, hogy az eleje itthonlét a babával egy káosz tud lenni, amin sokat segít, ha legalább a főzés nem az én dolgom (ezt egyébként mindenkinek szoktam is ajánlani, hogy az elején ne akarjon tökéletes lenni, ha belefér anyagilag, akkor rendeljen, jobb mindenkinek). Pár hét alatt azért még lehet annyifélét rendelni, hogy ne unjuk meg az ízeket, nem hónapokra tervezem.
De egyébként bármilyen ötletet szívesen veszek, amivel ez a helyzet megoldható! :):)

Astrid

Kép
astrid
 
 


Jaj, Astrid, persze, totál igazad van, azt én is érzem, hogy most azért másként lesz. És Nálatok sem pici a család. Ezért is írtam, hogy figyelek nagyon, hátha van valami jó ajánlás. :wink:

Nekem apával nagy szerencsém van, mert Ő is szeret főzni és sokszor főz is. Hétközben ritkábban, mert későn ér haza, bár néha ilyenkor is amolyan "levezetésként" éli meg és alkot, de hétvégén néha neki ugrik és csinál 4-5 féle ételt. :) Persze, ott kell kuktáskodnom mellette, kéz alá dolgozni, közben pakolni utána, mert tízszer annyi edényt és eszközt használ mint én :roll: ... szoktam mosolyogni, amikor végez és ragyog körülötte a konyha, büszkén leül és megjegyzi ..." látod, ennyi az egész?!" :wink: De azért örülök, hogy csinálja, meg is szoktam dícsérni érte.

No, figyelek én is, mit ajánlanak majd a lányok. :) A főzés élvezetét pedig meghagyjuk a nyugisabb napokra. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


http://www.gastroyal.hu/

én kb 3 éve, amikor mg dolgoztam rendeltem tőlük rendsezresen ételt, akkor nagyon jó volt ...

illetve ezt is dícsérik, de ezt nem próbáltam még:
http://www.teletal.hu/index.php?menu=hirek

Én is gondolkodom a rendelésen, n a Gastroyalt fogom megpróbálni első körben :)

illetve Madarnak üzenem: amikor már lehet mozdulni a kicsivel, a Napsugár étteremben van napi menü, azt nagyon dícsérik, csak azért el kell menni ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Bibi, köszönöm az ötleteket, a gastroyalt sok-sok évvel ezelőtt én is próbáltam a munkahelyemen. Tényleg nem volt rossz. A Napsugárt ismerem, és közel is van hozzánk nagyon, akár a napi sétába beilleszthető ... lehet, hogy én vagyok finnyás :oops: de nekem egy idő után itt is minden ételnek nagyon hasonló volt az íze... de azért adok nekik még esélyt és én is ki fogom próbálni őket újra. :) És abban is igaza van Astridnak, hogy nem hónapokra rendezkedik így be az ember.
:wink: :)
Ja, Bibi és tudod mit hallottam múltkor a Napsugárról, hogy nagyon jó alapanyagokból dolgoznak ... na, ezért ez sem mindegy. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Petra, gratula sógornődéknek a picihez :wink:

Brumi, Andi, Lili, gratula a cukor eredményekhez, ügyesek vagytok!

Manó, nagyon jók a nyaralós képek :)
A sátrazást már szerintem én sem vállaltam volna be :oops:

Madar, a streptora vették le a kenetet két héttel ezelőtt?
Akkor én is rákérdezek majd a köv. alkalommal a dokimnál erre, mert itt azt hallottam, hogy azt csak a természetes szülés esetén veszik le, aztán úgy voltam vele, hogy nekem ezzel nem kell foglalkozni, de végül is ártani nem fog az tuti.

Mabe, nagyon szépek vagytok, köszönjük a képeket :)

Scooper, elméletileg a dokik beírják a kiskönyvbe a méhszáj értékeket is.

Kriszti, előre leadott méret rendelések :lol: :lol: :lol:

Kata, nagyon szép súlya van Lőrinc babának :wink:

Rita, honnan rendelitek az ebédet? Bocsi, ha már írtad korábban. Én is nagyon lusta vagyok főzőcskézni, vagyis inkább az alapanyagok beszerzése okozza a fő gondot, egyedül már nem szívesen vásárolok be, apa nem mindig ér rá, és kaja meg minden nap kéne ugyi :lol: Tehát a kaja rendelés lenne a legjobb megoldás, de azokból is az lenne a legjobb, aminek kicsit házias ízei vannak, és nem az a műanyag dobozos íz :lol:

Rita, rántott husi rendelés: www.becsiszeletvendeglo.hu ha jól tudom a címüket.
Pizzás doboznyi rántott husit szállítanak házhoz, és nagyon nagyon fincsi, az az egész családnak elég lenne :) Mi már rendeltünk egyszer innen, szegény futárra rászóltam, hogy bocsi, mi nem pizzát rendeltünk, az meg nézett furán, hogy ez a husi :lol:

Na ezt megint elküldöm mielőtt elszáll, még mindig van vagy két oldalam visszaolvasni :lol:
Vendég
 


Viki! Klassz eredmények!! :lol: Én holnap szeretném elkezdeni a málnalevél teát, de jó, h. rákérdeztél! Remélem hat is, tegnap olvasgattam róla fórumokon és mindenki azt írta, h. könnyebben szült. Hát majd meglátjuk! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Boboka: streptora vették le, bizony. Enyim doki azt mondta, hogy ők leveszik mindig. Kérdezz rá, szerintem is jobb, ha megvan.
Húúúúú, de megkívántam a rántott husit. :roll:
Olvasgassál csak tovább, van mit. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Mi évek óta rendelünk ebédet a munkahelyre, így szinte az összes céget végig próbáltuk. Volt jobb és volt nagyon rossz is, szinte ehetetlen. De akinél évek óta megálltunk, mert a legjobban itt ízlik az étel: az a Teletál. Most itthonra is tőlük rendelünk. Mi Gyálon lakunk, ide is szállítanak, meg több vidéki nagyvárosba is.
www.teletal.hu
Bex: dokim dr Hartman Gábor, szülésznőm nincs, nem tudom fogadjak-e.
Van akinek lesz fogadott orvosa és szülésznője is? Érdemes mindkettőt?
Madar: Te hány éves vagy?
Hú másra most nem emlékszem, megyek tovább vasalni.
Vendég
 


Nem is írtam, képzeljétek nagylánykám ma ott alszik a táborban. Én jobban izgulok, mint Ő, de annyira szerette volna. Nélkülünk még csak anyuméknál aludt ... annyira nagylányosodik ezen a nyáron ... :roll: Apa nyugtatgat, de olyan lassan telik az idő, és csak holnap délután fogom látni újra. :( ... viszont, ha már így alakult, kihasználjuk az időt. Elmegyünk apával moziba meg vacsorázni. Tényleg van valami ötletetek, hogy mit nézzünk meg?

KépKép
KépKép
madar
 
 


Köszönjük a bókokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(anyukám szép és főleg jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: )



A gyerekem meg szivat... Mikor jöttünk haza, a gyerekorvos azt mondta, hogy szopizzunk igény szerint... de nappal ne hagyjam nagyon bealudni, legalább 2-3 óránként próbálkozzunk...és egy-egy alkalom kb. félóra legyen... az én Tündérbogyóm meg ezt úgy értelmezi, hogy fél óránként 2 óra szopit akar... különben olyan hangerő van, hogy egész Debrecen összeszalad... :?
Függő a gyerekem, pedig nem is pasi :wink:
Vendég
 


Madar: Ige, kedélyek lenyugodtak. :) Megkaptam a csomit, mégegyszer köszönöm!!!

KépKép
Kép
scooper
 
 


Süti :lol: :lol: Mondtam már apának, hogy most csak nekem van jogom a hisztihez, de nem hatotta meg :lol:
Lehetetlen ennyi mindenre reagálni :S Mire a végére érek, újabb két oldal vár rám.

KépKép
Kép
scooper
 
 


Kórházba nekem is vinni kellene mindent, talán törölközőt a gyereknek meg ruhát nem. Azt mondták, csak akkor vigyek pelenkát meg krémet meg popsitörlőt, ha azt akarom, hogy velem legyen, de ha nem, akkor állítólag adnak. Hozzátették: biztos, ami biztos, azért vigyek, nehogy sóljanak érte, hogy nincs. Micsoda világban élünk... :evil:

KépKép
Kép
scooper
 
 


Sziasztok, mindenkinek gratulálok, és problémamentes szülés kívánok :D

Babakocsit ajánlok, ha esetleg érdekel valakit, akkor priviben írjon.

http://www.vatera.hu/chicco_trio_travel_system_sport_mozes_hordozo_151685135.html

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!

Madar: Fent van a kép a picasan.

Astrid: A picasan csináltam egy albumot neked, amit készítettünk a gyerekekkel bent lefotóztam, már amiből volt itthon, ha tudod nézd meg. Ha még kell. És küldöm priviben az ötleteket, hogy ne zavarjam a többieket.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Boboka:
[quote]S írta:cooper, elméletileg a dokik beírják a kiskönyvbe a méhszáj értékeket is.


Elméletileg...Doki kiskönyvbe csak pecsétel meg aláír, nekem nincs beírva semmi grrrrrrrrr....

KépKép
Kép
scooper
 
 


Imola: Pici lány aranyos :lol: Majd beáll valamilyen rendszerre.

Felteszem picra a ctg-met, valaki szakértelmezze nekem lécccccccccciiiiiiiii! :lol:

KépKép
Kép
scooper
 
 


Bibi, Lillus nagyon édes, komolyan! :D

Imola is, a lényeg, hogy jól van, és a tüdeje is működik :wink:

Madar, Julcsi ügyes nagylány már... biztosan nehéz lehet, ahogy a kicsi lányunk/fiunk nagylányosodik/nagyfiúsodik...
öröm, de megható és fájdalmas is....

Közkívánatra: :D :D :D
Remélem nem múlom alul a várakozásokat :D
A fejem azért nem vállalom most :wink:
Még jó, h lett valami a képekből, apával szakadtunk a röhögéstől.
Csak úgy hirtelen magamra kötöttem, majd megnézem, pontosan hogyan kell.

Kép mei tai külső

Kép mei tai belső

Kép mei tai kutyi sima

Kép mei tai kutyi kapucnis

Kép poci betöltött 34.

floranan
 
 


T-pk, Manó, tudom, már kérdeztem, de a falimtricákat honnan szereztétek be? Nézzétek el, az agyam szita...
A neten is láttam, kaptam itt oldalakat, de ti honnan?

Andi, képek szuper jóóóóóókkkk!!! Gönyörűséges vagy!!!

floranan
 
 


És, hogy velem legyen tele az oldal:

Gremesének nagyon köszönöm még egyszer a mei tait!!!!!!!!

8)

floranan
 
 


mabe :) legyen is hangerő, az az igazi :) majd hozzászokik a kinti világhoz és lesz rendszeretek is :) (húú de okos vagyok, igazából abban reménykedem, hogy ez így fog működni :lol: :lol: :lol: :lol: )
scooper, nekem is beírja a doki a 3000-emet, pecsét, aláírás. Úgy látszik már ez is dokifüggő.
floranan, igazán kedves tőled, h a kutyisat osztottad meg velünk :lol: :lol: :lol: nem röhögtem sokat :lol: :lol: :lol: a pocid nagyon édes :)
Ja, és végre nőtt nekem is! 4 centit!!!!!!!! Apa megjön, csináltatok vele fotót és megmutizom!!!
Még egyszer átnéztem a kórházas bőröndöt, és tettem bele hajkefét :) 18 extra tena, 10 "kisebb" tena, egy csomi éjszakai always, két hálós bugyi, nem tudom melyik kell majd.
Ja, akartam kérdezni, hogy a szülés az pucér buli? Vagy mondjuk egy trikó? Vagy ez hogy működik?

Kép
lili34
 
 


madar, én a G.I.Joe-t nézném, ha Fruzsi bírná a hangerőt... dehát nálam ez szakmai ártalom :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34
 
 


Csak a takarékszövetkezetbe ugrok el és annyit írtok,hogy alig győzöm olvasni.

no...

Brumi,kis kesztyű,megköszönöm,bár egyet vettem a biztosnság kedvéért már vagy 2 hónapja,viszont fogalmam sincs hogy hova tettem,pedig nem ártana kimosni,de ha te adsz akkor már nem is olyan fontos keresgélnem.
Lilla,"..ana,mennyugi...",hát ez nagyon édes!!!
Tábla igen igen-,bár tényleg a jövőhét nem a legjobb,de hátha.utána már Madar is mással lesz elfoglalva,meg ki tudja hányan leszünk még egyben.nekem jó bármelyik nap!!!

Floranan,én is kutyusosra szavazok!!!!

Mabe,szopiigény.....pedig kislány...... :lol: Sajna én nem tudok okosat mondani,de állítólag 20 perc után bele-bele alusznak,meg ilyenek,de remélem valaki nálam sokkal okosabb tud valami hasznosat is mondani.Viszont ezek szerint VAN TEJCSI,és ez a lényeg!!!!Még mindig .....de jóóóó nektek...!!!!

sutimano76
 
 


Derűs napocskát!

Végre én is hazaértem.Megint termeltetek rendesen.

Visszaolvasok....


közben elmesélem gyors,lehet röhögni,fogarasi úti tuskó közepéről szaladtam mosdóba.Nem tudom mi hajtott meg,de volt 20 mp-em.Ha nem értem volna el a wc-ig,vagy megszülök,vagy összef.....m magam.Hűhavolt........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Ja, és nehogy floranannak sikerüljön, hogy vele legyen tele az oldal :lol: :lol: , képzeljétek: sikáláshoz zene kell. A rockzenét szeretem, ammeg csak hangosan jó. Depresszió legújabb album, hát Fruzsi szerintem nyolc füllel hallgatta, mert olyan nyugiban volt, hogy semmi mocorgást nem éreztem! Apa nagyon büszke lesz :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34
 
 


Szegény Andiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34
 
 


http://vampiregang.com/catalog/product_ ... ts_id=1863


Ebben fogjuk pupikát hazahozni, hacsak nem lesz nagyon meleg!
Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen lökött dolgokat, szuper minőség! Apa odáig van a METAL DADDY-s pólóért és pulcsiért :)

Kép
lili34
 
 


Ilyen brutális babaébresztést nálam is csináltak anno az istvánban, tényleg no comment :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A bimbó tekergetésről még nem hallottam, de az sem tűnik nagyon szimpinek :shock:

Andi, engem nem hajtott meg a magne b6, bár igaz, én a terhesség eleje óta kihagyás nélkül szedem a napi 2x2-t.

És mivel csaszi lesz a dokim azt mondta, hogy ne is hagyjam abba a 36l. héten.

Madar, te szeded még?

Manó, köszi a Zsófi infókat, nagyon örülök, hogy végre együtt lehetnek, nagy puszi nekik és várjuk a képeket:)

Andi, boldog szülit nagyikádnak :)

Süti, fű na végre, ügyik vagytok :lol:

Floranan, én is a kutyás verziós hordozós képet kérem :lol: :lol: :lol:
Nemsokára írok privit
:wink:

Lili, honnan rendelitek a kaját?

Bibi, tescos bevásárlás, szegénykém. De Lilla nagyon laza lehetett, hogy egyszer csak úgy magától abba hagyta :lol:
Vendég
 


Andi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Kaja,hát én vagyok félős ilyen szinten,úgyhogy van a fegyasztóban fasírt,csak sütésre vár,van benne székelykáposzta(áprilisban főtt)felmelgítés után csak egy kis tejföl bele,van benne lecsó-felmelegítésnél csak tojás kell bele,bár erre azért apa is lusta!!!modjuk ha rajta múlik,akkor eszik kenyeret és hozzá májkrémet kanalaz,mert a melegítéshez ő is lusta.Én nagyon odavagyok a konzerv lencsefőzelékért,abból is van itthon.Azt csak vizbe dobom fél óra és kész.De ha bepanírozzátok a husit,sajtot,de megkockáztatom a karfiolt,tököt,patiszont,azt is le lehet fagyasztani,max ha tojás miatt féltek akkor 1 hónapnál ne tovább.De szerintem a legtöbb készkaját le lehet fagyasztani.

sutimano76
 
 


Flora, nagyon jó a hordozó, a kutyus kép viszi a pálmát :lol: :lol: :lol:
Csokika lak nagyon szépen alakul :)

Andi, hasmenés :evil: szegénykém.

Mabe, de jó már nektek :wink: Nagy puszi a csöppségnek is :)

Röviden rólunk:

Hétfő éjszaka szinte én sem aludtam semmit, szerintem a frontot érezhettem, mert amúgy mindig mint a bunda úgy alszom.
Kedden délelőtt egy kicsit beparáztam, mert amikor elmentem a wc-re mintha valami barnás foltot láttam volna a bugyin, de a világosabb fajtát, aztán megnyugodtam, hogy valószínű az lehetett, hogy egyszerre több fehér folyás lehetett és azért lehetett világos barnás.
Csak így bp-től 180 km-re egy kicsit para volt, hogy mit csináljunk ha rohanni kéne kórházba.

De azóta semmi ilyen nem volt szerencsére.

A lábam kicsit elkezdett dagadni, de még az sem vészes, pihire mintha múlna.

Kimondott keményedés még nálam nincsen, amit nem is bánok egyáltalán, inkább olyat éreztem séta közben, hogy egy icipicit keményebb a pocó egy egy helyen, de pihire ez is múlt, de az a tipikus alulról felfelé vagy felülről alulra haladó keményedésem nem volt még.
Vendég
 


Fél perc sétára van egy jó kis vendéglő, sokat kajálunk ott barátokkal is, nagyon jól főznek, és nekik van menüjük. Nem rendelős, attól valahogy félnék ilyen nagy melegekben.

Kép
lili34
 
 


Lili, melyik kerületben laktok? Ha gondolod akkor priviben írd meg, mert az egyik hsz-edből mintha azt vettem volna ki, hogy egy kerületben lakunk, csak ezért kérdeztem az éttermet, mert akkor én is megpróbálnám azt.

De aztán az is lehet, hogy teljesen félreértettem azt a hsz-t, és tök messze vagyunk egymástól :)
Vendég
 


Boboka!!!!!!!!! Ez a barnás cucc nekem is megvolt egyik este, hívtam is a szellemi segítőmet (nemrég szült barátnőm, aki bejön velem szülni) telefonon (Apa mozdulatlanul kerek szemekkel bámulva belesápadva a pánikba), de azt mondta, neki is volt a szülés előtt egy hónappal. Azóta nekem se volt semmi :? Jövő héten megyek dokinénihez, majd rákérdezek, mi lehetett, és elmondom!

Kép
lili34
 
 


Kápmegyeri vagyok boboka!

Kép
lili34
 
 


Jajj, muszáj mennem egy kört, mert pupika annyira púposkodik, hogy szétszakadok... utálja, ha gépezek.

Kép
lili34
 
 


Basszus lányok, csak egy órát vonultam el iratogat rendezgetni, most meg győzzem visszaolvasni. :shock: De így van ez jól :) majd lesz itt még nagy csönd is, úgy októberben, amikor mindenki babázik. :) :wink:

Scooper: szívesen :) Örülök, hogy jobb a kedved. :)

Mabe: Imola csak teszi a dolgát :) :) :) Olyan jó, hogy tudsz írni magatokról. :)

Taranee: mingyáááá megnézem a képet. :wink: És mé gondolod, hogy minket nem érdekel, hogy mit alkottatok a gyerekkel?

Floranan: yessssssssssss :) :) :) nagyon jó :)
nagylányosodás/nagyfiúsodás: hát, igen ... majd megtudod ... :wink:

Lili: köszi :) szerintem apa is azt nézné :roll: meglátjuk :)

Andi: csatlakozom én is a hasmenősök táborához. Lehet, hogy ez virtuálisan is terjed? :roll: :wink:

Sütikém, lehet sokan voltak előtted :wink: ... ááá, engem is sokkolt az elmúlt 1 óra termése. :)
Na, ja jövő hét után asszzzem kicsit mással leszek elfogalalva :wink:

Boboka: nem szedem már pár napja :oops: de bánomisén ha történik mááá valami ... :wink: ... bár, jut eszembe, aug. 20-ra egy csomó embert hívtunk tüzijátékot nézni .... uffffff ... addig ki kell bírni. :roll:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Andi, rohanás :( de a lényeg, h odaértél :wink:

Boboka, ne aggódj a folyás miatt én szerintem!

Lili, rugi nagyon édes!

Nálunk Apa sokat főz, és jól! Ebből tuti nem lesz gond.
Amúgy ő sokkal jobban igényli a főtt ételt, mint én, délben és este is!
Viszon szereti frissen, de én nem vagyok hajlandó minden délben és este főzni, és az edzések miatt sokszor későn ér haza, úgy meg pláne, szóval szokott csinálni magának hamit este.

Soroksári úti Baba Outlet jó?

Megyek, iszom egy magnéziumot, eszembe jutott, h írtátok :oops:

floranan
 
 


Sziasztok!

Na, én is megjöttem. Remélem hiányoztam! :wink:

Ma megvolt a pedikűrös, bár piszok drágán dolgozott szerintem :roll: (összehasonlítási alapom nincs, mert soha sem voltam még, csak pl a fodrászhoz képest arányaiban sok volt). De Apa nem vállalta már be a lábrendbehozatalt, így a legközelebbi helyet kerestem. De azért ide többet nem megyek.

Aztán Anyum és Andris elkísértek a Munkaügybe és utána a DMbe. Olyan büszke voltam a fiamra, mert annyira rendesen tud viselkedni ilyenkor. Ugye kimaradt a délutáni alvása, és így is bírta a gyűrödést. :lol: Szerencsére mindent sikerült elintéznem, nem kell hiánypótolnom, így ott már nem látnak többet ebben az évben. :lol:

Kajarendelés: Mi is a Gastroyaltól rendelünk, én 90%ban elégedett vagyok vele. A leveseket kimondottan szeretem. És nekem nagy segítség, mert így Gábor csak vizet-tejet kell hogy vegyen, a kisebb dolgokat megoldjuk a piacon és nem kell azon gondolkodnom, hogy mit együnk.

Boboka, Flora: Köszi a rántott husis ötletet, lehet hogy a hétvégén rábeszélem Gábort, hogy rendeljünk. Andris nem lesz itthon, mert Anyum viszi a várba meg siklózni, amíg mi elvégezzük a végső simitásokat itthon.

Bibi: Hú, nem irigyellek, elég idegörlő lehetett a szitu. Andrisom szerencsére 3 év alatt sosem hisztizett azért, hogy vegyünk meg valamit. És ha netalánán én szeretném meglepni, akkor sem kér semmit. Azt mondja, hogy van neki otthon, nem kell, még akkor is, ha nincs. :wink: Nem is akarom elkapatni, így nem erőltetem ilyenkor. Múltkor is egy játékboltban ajándékot kerestünk keresztszülők lánykájának és semmi probléma nem volt. Szépen körbenézett, kipróbált egy-két dolgot, aztán eljöttünk. Olyan, mintha nem is értené, hogy meg lehetne venni őket. :oops:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Taranee: megnéztelek, nagyon jó a frizura :) apa büszke lehet :) és meglestem ám az Astridnak szánt fotókat is. Ügyesek vagytok :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Andi és a többi hasmarsos: nekem is megy a hasam másfél napja, a jó ég tudja mitől. De nem örülök neki, mert nekem is volt ilyesfajta előjele a szülésnek. :(

Flora: Mi voltunk néhányszor, mivel nincs túl messze. Babaruhák főleg lányoknak voltak, vagy nagyobbak. Bodyk és rugik még leértékelve is olyan áron, mint a Cora, Tesco jobb minőségű cuccai, azaz 700 Ft/ 2500 Ft-tól fölfelé. Ha kimondottan tetszik egy-egy Brendonos játék, akkor meg lehet találni idővel olcsóbban, többségük kiállított darab volt, ezért olcsóbb.

Ami viszont megéri, nagyobb gyerkőcökkel, az a cipők, csizmák, autósülések és babakocsik. Azokat lehet jó áron találni.

Ezek általában kifutó, javított, szépséghibás vagy kiállított darabok.

Külön elzarándokolni szerintem nem érdemes, de ha pont errefelé jártok, megéri beugrani.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Rita: háát persze :) Mennyit fizettél a pedikűrösért?
Munkaügy :) Andris buksisimi, neki több smile jár :) :) :)

Kriszti: hol vagy???

KépKép
KépKép
madar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?