Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Móni jelentem itt vagyok. Engedélyezett eltávozáson voltam: nyaralni. Szép volt, jó volt. Szép a pocakod!

Babszika csak annyit mondok: nagyon sajnálom! Bízom benne, hogy legközelebb sikerrel jártok.

Dolgom ezer, megyek is, mindenkinek nagy puszika!

királylány
 
 


Csige!!

Kitartás, nemsokára lehet visszaszámolni. :wink: 10-9-8-7....... és már a kezedben is lesz kiscsigusz. :wink:

Királylány!
Örülök hogy jól telt a nyaralás. :D

Most pedig én búcsúzom egy kis időre, ugyanis mi is nyaralni megyünk. :D :D :D 20.-a után jelentkezem. Addig is legyetek jók vagy éppen rosszak. :wink: :lol:

Millió pusszantás mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Móni kellemes pihenést, jó nyaralást!

királylány
 
 

 
 

csige igen Barnusnak már mindene megvan.....nekem kell még 2-3 hálóing meg szopis melltartó!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Moni: jó nyaralást nektek és érezzétek jól magatokat, de azért vigyázz magadra.
Nita: az tök jó. Már én is annyira várom hogy mindent megvegyünk. Most megvettük a szigeteléshez szükséges dolgokat és 15-én kezdjük, így most a költségvetésünk hasonló a magyar államéhoz. Ha megjön szeptember első hetében a fizum, akkor abból vesszük meg a még hiányzó dolgokat. Igazából csak két helyre kell elmenni, azt csak-csak bírom még. Egyszer a brendonba, másodszor pedig az ikeába és akkor kész is vagyunk :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Hú, Csige, a Brendon nagyon drága, nem?

Móni,
jó nyaralást nektek!!!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Igen Lyly, nem is vettünk ott semmit, de sajnos a babakocsit csak ott lehet kapni, így azt ott vesszük majd meg. Sokat tűnődtünk hogy milyen kocsink legyen és úgy vagyunk vele, hogy inkább áldozunk rá egy kicsit többet, de jó lesz a második gyerkőcnek is és nem kell majd sportkocsit se vennünk. Így szerintem kifizetődő.

KépKép
csige-bige
 
 


sziasztok-tegnap este tusolásnál a jobb mellem alatt de nem a melleben hanem jóval alatta találtam egy pupot,majdnem ott van ahol kezd a hasam gömbölyödni.a púp nem fáj csak ott van.lehet hogy ahogy a hasam nől jönnek feljebb a belső dolgaim?terhesség előtt volt fekélyem lehet hogy az?pénteken megyek úgyis dokihoz majd rákérdezek.olyan tájt van mint ha az epém lenne....de nem fáj.csige szerintem nagyon okosan gondolkodtok....ha szertnétek mégegy picit megéri rászánni a kocsira.a mi szomszédunk 150000ft vett babakocsit de talán 4-5 ször tolták benne a babát,a csaj nem szeret kimozdulni otthonról, a kocsit nem is használja.

Kép


Kép
kistörpe
 
 


Sziasztok!
Most csak gyorsan idekukucskáltam, este majd írok bővebben.
Visszaolvasni még nem volt nagyon időm, ígérem, pótolom.
Babszika: borzasztóan sajnálom, reméltem, hogy gratulálni jöhetek...
Nita: kitartás, mondd meg neki, hogy bent sokkal jobb, mint itt kint..

este jövök, sziasztok:)
tary
tary
 
 


csige mennyi a kocsi a brendonba? :oops: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát Nita igazából nem vészes a mostani kocsiárakhoz képest, de nekünk sok. 95.000,-Ft. Viszont így újszülöttkórtól tudjuk használni és majd sportkocsinak is jó lesz. Másfelől pedig tök könnyű, 11 kg, ami nem egy utolsó dolog. A szomszédunknak is ilyen van és nagyon szereti. Náluk már 1,5 éves a kis lúrkó és most van útban a kistesó, aki szintén ezt a kocsit használja majd. Én szeretnék nagyokat sétálni majd a kiscsajjal, de hát ezt neki is kell ugye akarni majd :lol:
Kistörpe: az biztos hogy a szerveid szép lassan feltolósnak, de szerintem ilyen korán még nem szabadna érezned. Én legalább is a 23 hét környékén éreztem. Most már a gyomrom a bordám alatt van és jó picike. Mindenképpen mutasd meg a dokinak és ne hagyd annyiban.
Mi most voltunk a védőnéninél és beigazolta amit tegnap éjjel mondtam a férjemnek, miszerint ez a drága leányzó nem fog bent maradni október végéig. Megnézte a védőnéni az uh leleteket és szerinte is nagyon nagy baba. Pont 28 hetesen voltunk uh-n ahol a fejkörfogata 31 hetesnek felel meg, valamint a combcsontja 30 hetesnek. Mondtam is a védőninek, hogy érzem, hogy a hasamhoz képest túl nagy a baba. Na mindegy, jön amikor jönni akar, de a 37 hetet ki kell bírni. Összesen 7 kg-t híztam, de az csak a hasam, ami a védőnéni szerint tök jó, így viszont a hasam túl nagy hozzám képest, amiben nem fér el a baba, mert hozzá képest túl kicsi :lol: :lol: ki érti ezt :lol: Na mindegy kitartok. Az a baj, hogy most már úgy befeszíti magát a kis bestia, hogy bekeményíti a hasamat és sokszor feszül. Bízom benne, hogy a méhszáj bírni fogja a strapát. Mondtam a férjemnek, hogy óriásbébit hoztunk össze, erre azt mondta, hogy jó volt a vetőmag :lol: én pedig erre azt mondtam, hogy jó munkához idő kell :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Hű, ezek aztán az árak!
Nekünk minden használt volt (megkímélt, átmosott), és így a kiságyat, babakocsit megúsztuk 10 ezerből 4 évvel ezelőtt. Nagyon jól bírta a strapát, Bence volt a harmadik gyerkőc a babakocsi esetében... :lol: :lol: :lol: Nem bántuk meg, hogy nem vettünk újat, ma sem tenném, de mindenki maga tudja.

Csige,
mondom én, hogy óriásbébi! :lol:
Nekem a 38. héten Bencénél az uh már csak 41. heti méreteket írt, erősen kérdőjelezve (mert ugye ilyen nincs). :lol: Lett is 60 cm a kis drága, 38-as fejkörfogattal. Érdekes, hogy az uh a súlyát mélyen alábecsülte, 3.400 gr-ra saccolta, és 4 kg-os lett... :lol: :lol: :lol:

Kistörpe,
a púp hirtelen nőtt? Orvosnak kellene megmutatni... A fekélyed biztosan nem jön ott ki ilyen púp formájában. Sérv viszont lehet... bár az fájna, nem?

Szia Tary,
gyere este!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


csige nem semmi adatok Gergőt már 36 hetesen 4 kg-nak mérték és egy hónap múlva 4150 g-al születtet 58 cm-vel nekem is azt mondták hogy lehet hamarabb megszülöm aztán túl is hordtam pár napot meg sem akart születni

nekem 25 volt az ágy a kocsi meg 30 ezer de nem bántam meg hogy nem költöttem többet rá és vadi újan lett igaz apa a kettőt együtt akarta kihozni 30-ból de mondtam neki hogy az eléggé necces lenne ha újban gondolkodik de mindkettő ki fog tartani tesónál is csak már jöjjön hozzánk :):):

nika70
Salgótarján
 
 


csige igazatok van.........így húzós az ára de ha azt nézzük 2 gyereket használ ki akkor viszont reális az ára!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mi is nagyon sokmindent kaptunk, így egy csomó mindent nem kell vennem. Igazából azt számoltam, hogy eddig 20.000,-ft-ot költöttünk a kis drágámra. A kiságy, pelenkázó és az ágynemű lesz kiegészítőkkel 90.000,-ft kb + a babakocsi. A többi cuccunk szerintem megvan. Nekem kell még a kórházba egy-két dolgot venni. Talán pont azért vállaljuk be a drágább kocsit is, mert nem kell hordozót sem vennünk és így többet tudunk költeni kocsira. Ha nem kaptunk volna ennyi mindent kölcsön, akkor nem hiszem hogy megvennénk.

KépKép
csige-bige
 
 


Ja, egyébként én is néztem használtam ezt a kocsit, de elég borsos úgy is az ára és csak elvétve lehet találni, így azt mondtam, hogy akkor inkább vegyük meg újonnan.

KépKép
csige-bige
 
 


jól tettétek.........jó kis kocsi!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!!

Nagyon rég nem voltam,neharagudjatok,de írtam,hogy a másik topicban is alig bírtam mindig visszaolvasni!! :(

Nagyon szépen köszönöm a sok gratulációt,irtó aranyosak vagytok. Szerencsére gyors és komplikáci mentes szülésem volt. Mivel már tuúlhodtam Lilit egy héttel,ezért megindították. Délelőtt felhívott a szülésznőm,hogy igyam meg a bábakoktélt és kezdjem el szedni az általa adott 2 féle homeos bogyót. Fél 5-re kellett bemennünk a kórházba,ahova már 5 perces fájásokkal érkeztünk. Burkot repesztett a dokim,rátettek CTG-re és onnantól kezdve 3 és fél óra vajúdás várt rám,amikor 19:54-kor megszületett a kisasszony. Nem kellett vágni,nem is repedtem,úgyhogy azt hiszem ennél könnyebb és gyorsabb szülést nem is kívánhattam volna,főleg első babánál. Lili egy tündér bogár,nagyon jó kislány,alszik és eszik szinte csak. Éjszaka is csak egyszer kel. Tejem is beindult már végre úgy tűnik,úgyhogy minden rendben. Nem ígérem,hogy gyakran fogok tudni jönni ezentúl sem,de ahogy időm engedi,megpróbálom.
Csatolok egy képet a kiscsajról!! Kép

KépKép
KépKép
nyuszi81
 
 


Nyuszi még 1x gratula!!!!!!!!!!!!!!!!Lili gyönyörű kislány!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nyuszi! Itt is gratula! Lili még mindig nagyon szép! :wink:

Csige! Szerintem is igazad van, de ezt mindenki maga tudja, hogy mire mennyit engedhet meg magának. Sajnos, nálunk még nem aktuális, de én is már most tudom, hogy a babakocsink nem lesz egy olcsóság, mert én is ilyen típusút szeretnék, amilyet Ti vesztek! De mi is több gyereket szeretnénk és szintén fogunk kapni kiságyat és egy csomó kisruhát, szóval, ha már egyébként is annyir várunk a gyerkőcre, a babakocsiból nem engedek! Egyébként, ne ijedj meg! Az én egyik kolleganőm hasonló alkat mint Te, 49kg val indította a terhességet és 59 fejezte be, a babája 3770grammal és 54cm-rel jött a világra a 39.hétben!

Nita! Hogy vagy? Nagyon közeledik a vége! Mikor kell menned legközelebb!

Kistörpe! Megnéztem a képedet az iwiwen, annyira aranyos pocid van!

Tarykám! Jelezném, hogy este van!!! :lol:

Na, jó éjszakát Nektek, remélem, holnap tudok jönni!

Puszi
pedi
Kalocsa
 
 


Nyuszi,
ez a kislány tényleg egy tündér! Sok boldogságot és tejcsit kívánok hozzá!

Szia Pedi!!!!
Mi van veletek? Hol tartotok?

Nika,
és veletek mizújs???

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Pedi most jól vagyok........szülésznőm a héten jön haza.......jövőhéten megkérem csináljunk uh-t!!!!!!
mert kötelező csak a 36.héten lesz!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyuszi: csodaszép Lili baba, még egyszer gratulálok hozzá. Hát egy ilyen szüléssel kibékülnék én is :lol: de egyenlőre mi farosak vagyunk, így szóba se jöhet a sima szülés
Pedi: én is így vagyok vele :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


nyuszi nagyon szép a kislányod Gratula hozzá és sok osk tejcsit neki :):):)

lyly: egyenlőre még nem volt pém legalábbis nem tudok róla de együtt voltunk apával szombaton és ma is elkapom ne rajtunk muljon a dolog :):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Nyuszi -mégegyszer szivből gratulálok,a kislányotok nagyon édes.Pedi-köszönöm a pocak dicséretet.lányok szerintem ez a baba egyre többet ficánkol.olyat érzek mintha egy nagy gumimatracra rávetődnénk és olyan hullámzó érzés......Patriknál a 16 héten éreztem,de ez 10 éve volt.ma voltam a házi orvosomnál,sokat kell pisilnem meg a csomóm miatt,megvizsgált vizelet rendben a "csomót"valószinüleg a baba okozza mivel csinálja a helyet,a doki azt mondta egyén függő az egész ki milyen feképitésű,úgyhogy megnyugodtam.Nika -nagyon szoritok,remélem most jön el a ti időtök.szép napot ...

Kép


Kép
kistörpe
 
 


Nika,
ti mióta próbálkoztok?

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


csajok a héten összeáll Barni rezidenciája!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kész lesz csinálok képet!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok ismét itt. Hiába szaladnék el nem tudok elszakadni tőletek :roll:

Vanak akik tudják már de leírom mindenkinek mi van most éppen velem: elindultunk mi is október 7-re kaptunk időpontot a szegedi Kaáliba. Az még messze van de nem kaptam előbb időpontot, meglátjuk mit fog mondani a doki néni. Addig pedig megcsináltatjuk a rengetek vizsgálatot amit kérnek és legalább hátha utána már nem kell sokat várni a további lépésre. Lehet nekünk is lombik fog kelleni a kevés sperma miatt de nem tudok semmi okosat, most várom pirit és aztán megyek 2. napi vv-re, azzal kezdem a vizsgálatokat. :roll:

Nyuszi szívből gratulálok a "nagylányhoz" nagyon aranyos kisbaba :wink:

Igyekszem majd újra képben lenni kivel mi van :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch szióóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!

remélem mostmár maradsz?????????,,!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


szia Melicsh-de jó hogy itt vagy.
ma voltam védönőnél minden rendben,sőt már szivhangot is tudott nézni.alig hiztam ,1kg 30-at azt mondta nem baj ,majd beindul,lényeg hogy ne fogyjak.pénteken meg dokihoz megyek ja meg vérvétel.
Nita-nagyon kiváncsi vagyok Barnika rezidenciájára,biztos nagyon jó lesz..

Kép


Kép
kistörpe
 
 


Köszi kistörpe :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Kistörpe ahogy elkészül hozom a képet!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita,
lássuk azt a csodabirodalmat! :D

Kistörpe,
jó hírek, csak így tovább!!!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


:D :D :D még nincs kész :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


lyly: kb másfél éve :):):9 Gergő egy éves koráig a csaszi miatt nem is gondoltunk aztán meg belecsaptunk

Nita lássuk azt a birodalmat :):):

melisch de jó hogy újra itt vagy remélem most már összejön nektek :):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Nika mi is reméljük :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Nika,
ez jó hosszú idő. :( Én is félek valami ilyesmitől, ezért megyünk most a Kaáliba, mert nekem is hasonló az életkorom, mint a tiéd.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!
Pedi: drága vagy:))azóta volt már vagy 2 este is.. nálunk zajlik az élet, egyik nap gyereket akarok, a másikon meg örülök, hogy nem jött össze. Tegnap este a férjemre is rohadtul berágtam, már azon gondolkodtam, hogyan is fogok majd boldogulni egyedül a 2 gyerekkel...:(( reggelre elszállt a mérgem,de néha izzik körülöttünk a levegő. Nagyon ritkán veszekszünk, a nap 24 órájából 20-at együtt töltünk, de vannak dolgok, amiket nem tudok és nem akarok megemészteni.
Csige: ennyi pénzért szuper tuti babakocsi kell, hogy legyen:))
A méretek miatt ne aggódj, nekem az első 4200gr volt és 40cm!! fejkörfogat, a második "csak" 39-es fejkörfogattal és 3800gr-mal született, híztam 7 kilót...
nyuszi: ismét gratulálok a kiscsajhoz, kicsit irigykedek is..:))
melisch: hajrá, most már sikerülni fog:)
na, majd még jövök:) és ez nem fenyegetés; ígéret!
tary
tary
 
 


lyly Gergő is kb másfél év eredménye volt csak akkor nem nagyon foglalkoztam vele ennyire mint mostanság :)

olyan régen tettünk fel képet hogy gondoltam teszek fel kettőt Gergőről :)
Kép

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Tary köszönöm :wink: :wink:

Nálunk is így van együtt vagyunk nagyon sokat és amikor bedurranok 1-2 napot is tudok duzzogni és hamar gondolom, hogy nem illünk össze mert ő másképp látja a világot mint én néha :cry: de imádom és aztán elszáll nekem is a mérgem.

Tegnapelőttre lett neki kiadva, hogy kell időpont a családi doki nénihez, utolsó időpont mert már 3 napja ígérte. Persze délire még sehol semmi, elöntött a méreg és azt gondoltam, hogy ha most sem beszél senkivel összepakolok és otthagyom, keresek mást aki akar gyereket. Na de nem kellett már semmit mondjak: doki néni szabadságon volt de elment megnézte nincs helyette más..nem volt. Aztán megállt a laborba megkérdezte mi mennyi idő alatt lesz kész abból a sok vizsgálatból amit kérnek és mennyibe kerül, mi támogatott, stb. Szóval elintézte :lol: :lol:

Annyira másképp gondolkozik és kigondolok, tervezek előre ő meg egyet gondol és elmegy semmi gondolkozás nélkül az első útjába eső helyre :roll:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok lányok,
Úgy tűnik elmúlt a szenvedős időszak és ismét jobban vagyok. Tegnap bementünk a klinikára, mert úgy éreztem hogy valami fertőzést szedtem össze. Szerencsére semmit nem találtak, viszont megnézték uh-val Lilikét és befordult, végre fejvégű. Szerintm ezért kepesztett az elmúlt két napban, mert majd szét szedett. Lehet hogy már neki is kényelmetlen volt és szükös így a hely. Tegnap este is iszonyatos munkában volt, szóval nem tudom, hogy azóta még fejvégű e, mert simán el tudom képzelni, hogy ilyen munka mellett visszaküzdi magát :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


sziasztok.............
Nika Gergő igazi kisherceg!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok:)

látom a kismamik szépen gömbölyödnek:)nem semmi,nemsokára mindannyian babázhattok:)

KépKép
bettike83
 
 


Nika,
fantasztikus kis mosolygós a kisfiútok!

Szia Bettike,
régen jártál erre. Mizújs veletek?

Nita,
ha jól olvaslak, átlagban kétnaponta ilyen rossz? Mit mond erre a doki?

Tary,
micsoda babaméretek! :shock: Mitől akadtál így ki a párocskádra (már ha publikus). 8)

Csige,
hát bizony, szűkös kezd lenni a csigaház, igaz??? :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


doki nem mond erre semmit........max annyit kora szülés gyanu.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!! :D

Nyuszi! Nagyon szép a kiscsajszi :wink: Gratula!!!
Irígy-irígy!!! :oops:

Kismamik!! Nagyon szép pocitok van!! és nemsokára sorba születnek a babucik!!! :D Hát lesz majd izgalom...

Mi meg akik babára várnak ,remélem mindenki hamarosan követ benneteket és hozzuk a szép pozi tesztet :lol:
Melisch!!Neked sok drukk!! Remélem sikerrel jártok Szegeden!!! :wink:

Akik meg nyaralnak azoknak jó pihenést!!

Nita! a barátnőmnek is sűrűn keményedik a pocija, ő veled egyidős és a doki azt mondta még legalább 3 hetet húzzon ki :roll:
Pihiz sokat!!

Kistörpe!! poci képet nem raksz fel?? :D

EDI
ediii
 
 


Nika!! elfelejtettem írni, hogy nagyon édes kispasid van :wink:

EDI
ediii
 
 


ediii bízom Barniba hogy marad még bent!!!!!!!!! :D :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ediii-az iwiwen van fenn képem,ide nem tudok felrakni Nita csinálta a vonalzómat is.tegnap voltam dokinál,szept 4-én megyek ultrahangra,remélem a drágám megmutatja magát.nem vizsgált meg a doki nincs panaszom azt mondta akkor nem "piszkál".de ha van valami gondom soron kivül menjek vagy a terhesgondozóba vagy a korházba.nagyon ritkán szúrkálja a hasamat oldalt szedem a magne b6-ot,és akkor oké.nyúlnak a szalagok,szerintem ahhoz hogy 16 hetes vagyok nagy a pocakom..
Nita-Barnikával ha megtárgyaltad hogy maradjon biztos szótfogad anyucinak,és maradni fog.
csajok olvastam egy patika újságban hogy sok gyógynövény nem is jó azoknak akik babásak,majd beirom hogy mik azok,apa elvitte a kocsit benne van az újság...holnap nem jövök megyünk Balcsira.szép napot ..

Kép


Kép
kistörpe
 
 


Kistörpe vigyázz magadra!!!!!
jó utat!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?