Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Piroska: Azert ez tenyleg nagyon durva, hogy ennyire nem figyeltek oda ratok... Megis mi a fenet mondtak volna, ha valami baj tortenik? Meg ugy egyaltalan a laz szerintem semmi esetben sem mondhato normalisnak.
Mindenesetre nagyon orulok, hogy vegul mind a ketten jol vagytok! :)

Goldplast: En sem orulok, hogy tulleptuk a terminust... Nekem is egyre tobbet jar agyam azon, hogy vajon minden rendben van-e vele. No meg annyi csaszaros lett itt hirtelen kozottunk es en nagyon nem szeretnek az lenni. Viszont mindig attol felek, hogy a tulhordassal no erre az eselyem. :( Szoval megertem az erzeseidet.

Tegnap (azaz hetfo) ota jelentkezik nalam mindennap egy pici maszatolas a fehernemumon (mintha egy kicsit veres lenne, de nem veszes egyaltalan meg csak par csepp az egesz). Remelem, hogy ez is mar annak a jelen, hogy mar nagyon kozel van a szuletes napja. Azert holnap rakerdezek a dokinal.

Udv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Lanyok, most jutott eszembe, Oui vajon hol lehet. Egy ideje nem irt mar pedig eddig amiota csatlakozott rendszeresen irt. Csak nem megszult? :)

Orew

orew

Sziasztok!

Piroska:

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok de a lényeg, hogy jól vagytok.

Én ma is korán keltem de legalább éjjel aludtam.
Nst rendben volt tegnap, kell mennem vérvételre még egy utolsót azt mondta dokim ez a szülés miatt kell. Véralvadást meg ilyeneket néznek.
Én tegnap nagyon rossz paszba voltam, pedig apa itthon volt velünk. Már nagyon türelmetlen vagyok pedig 28.a nagyon messze van.
El is határoztam nem várom ennyire a végét csinálom a dolgomat és nincs nyafi. Ma ajtót mosok mert az még hátra van. :)
nikó

Jo reggelt!

Rettenetesen aludtam. Alapbol koran kellett volna lefekudnom, mert 5.50kor kelnem kellett, de 3ig nem tudtam elaludni, utana meg felvaltva jott egyik remalom a masik utan. Ertelme egyiknek sem volt csak ketszer felebredtem miattuk meg olyan rossz erzest keltettek bennem. Aztan vegul az ora csorgese elott ebredtem par perccel...

Letezik, hogy a terhesseg miatt viszket a borom a labfejemen??? Kb 3 napja majd megorulok tole, mert reggelente mindig viszketni kezd a borom. Eddig ket hetig a pocakomon volt ugyanez, de ott most lecsillapodott a dolog.

No megyek keszulodni, mert 7.30ra kell mennem nst-re.

Orew

orew

Na en kicsereltem a babafalvas vonalzomat, mert napok ota nem latszik belole semmi... :( :?

Orew

orew

Orew:

Sajnálom a rossz éjszakát, rémálmaim nekem is szoktak lenni sajna egyre több.
Viszketésre nekem azt mondta szülésznőm az epének 2 embert kell ellátni és egyre nehezebb ez okzhat viszketést, nekem a hasam szokott meg néha a kezem. De azért említsd meg dokidnak mert az a biztos.
nikó

Sziasztok,

orew, sajnos nem szültem meg, csak olvasóban vagyok. Eléggé el vagyok kettyenve, hogy ez a picur még mindíg a hasamban dekkol. Tudom, tudom nem léptem túl a terminust, de a dokim már július elején azt mondta, megszülhetek bármikor, annyira ki van nyílva a méhszáj, aztán semmi... Pár napja éjszaka voltak jóslóim (akkor még nem tudtam hogy azok...), azóta semmi. Valójában csak a mindennapokra kellene koncentrálnom azt hiszem, meg a nagyra, hiszen még 8 napom van a kiírásig hivatalosan. Torkom begyulladt, anitibiot szedek, férjem kórházban, szóval történnek a dolgok. Na az a lényeg végülis, hogy sztem aug 20 előtt nem szülök:).
Ma lesz ctg.

Linácskának gratulálok Levihez, és Flakenek is a babócához, jó babázást, és remélem a kórházban is tudtok pihenni!

Piroska, ez a történet tényleg nagyon rosszul hangzik, hihetetlen, hogy ennyire nem figyeltek oda rád!

Rilla, nekem is elég neház volt megszokni az itthonlétet, de a babával azért van sok teendő, és ha már mehettek ide-oda: nagyon jó programok vannak, ilyen piciknek is, baba-mama klubok, szoptatós csoportok, stb. Én elég sok helyre jártam Zorával, nem bírom az itthonülést. Barátnőm pont az ellenkezője, ő sehova nem vitte a kisfiát, és egész jól elvoltak így is, szóval majd kiderül, melyik "típusba" tartozol, hogy érzed magad jól. Ja, és ez a barátnőm színtiszta gyerekes ismeretség, a parkban találkoztunk babatologatás közben, 3 éve... és még mindíg összejárunk, nagyon szuper, hogy van...

Zsizsa, azért csak megérzed, ha már itt a szülés ideje, van tapasztalat!:) Néha én is izgulok, mikor van egy kis derékfájás, hogy ez már "az"-e aztán rájövök, hogy az úgyis annyira fáj, hogy nem fogom összetéveszteni holmi vacak jóslófájással.

Kata, azt elfelejtettem írni, hogy 30 éves vagyok. A táblázat miatt.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
oui

sziasztok!

Tegnap du márcsak olvastam..kicist felmérgeltem magam...fél1re mentem a védőnőkhöz ctg-re,és ahogy végeztem el kellett vinni a papírt megmutatni itt a helyi dokinak,aki 1óártól rendelt volna és nem ért oda csak 3/4 3kor :evil: :evil: Nagyon nagyon felmérgelt...A ctg jó lett amugy egy helyen nagyon leesett a szívhang 50re,de akkor megmozdultam és kimenet az érzékelő alól Zsombi,de nem kértek ismétlést.Majd pénteken megyek a saját dokimhoz.

Piroska,nagyon sajnálom,hogy így viselkedtek veletek....Végülis melyik doki csinálta a műtétet?Itt tegnap Deáki rendelt...de az hogy hogy jött be azt nem is részletezném...még annyit sem mondott,hogy bocsánat a majdnem 2órás késésért :?
Tegyél majd Hajnusról friss képecskéket! :)
Amit küldtem sms-t megkaptad?

Nikó,tarts ki...igaz én is nehezen viselem.Már nagyon várom a pénteket,hogy megtudjam mikor érkezik pontosan Zsombi.

Anna,nem vagy vmi bőbeszédű....Apukád?

Kata,sosem tudni,hogy nászok leszünk-e :wink:

Angelita,mi apás szülést terveztünk anno,de mivel császi lett apa oda nem jöhetett be...viszont az előkészítőbe ment Lucussal.Ott volt amíg rendberakták :) Most is jön természetesen :) De műtétre nem jöhet be...igazándiból nem tudom miért...hisz semmi nem látszódik,egy paravánnal el van takarva a has..és nekem pl az altató orvos ült a fejemnél és vele bezsélgettem...

Goldplast,gyere és írj ma sokat,hogy hamarabb teljen a nap!!Holnap meg már a kezedben lehet Ákos erre gondolj!! :) És attól,hogy indítják egyáltalán nem biztos,hogy császár lesz!!!

Sissi,nem semmi mennyiséget megeszik Ati,de inkább egyen,mint ne :wink: Ez csak anyatejcsi vagy potlód neki?Mert mintha írtad volna,hogy kap pótlást,csak nem tudom,hogy így hogy otthon vagytok lett -e elég tejcsikéd...remélem érthetően írtam le... :oops:

Mimi,utólag is boldog szülinapot Fanninak! :wink:

Csajok köszike a süti reciket,elmentettem őket :) Én ma töltött paprikát csinálok,életemben 2jára...remélem ehető lesz :roll:

Kép
Kép
tundi24

Jajj,még kérdezni akartam,hogy szerintetek jósló lehet e az,hogy leginkább este ha lepihenek és oldalra fordulok...rendszertelül szúrkálásokat érzek a hasam aljában és rettenetesen fáj..még sziszegni is szoktam :oops: apa meg csak néz,hogy mi bajom van.Napközben ritkán fordul elő....Lucával nem volt ilyen...

Kép
Kép
tundi24

Tündi:

Én nem nagyon tudom, hogy ez jósló-e, szoktam érezni ilyesmit de én szedem a homeopátiás golyókat és az okozhat alhasi pulzáló és szúró érzést.

Ilyen se volt még , apa elment dolgozni és visszaaludtam, most keltem.
nikó

Adibaba:
Timi 40+4 napra szuletett 3800 g-al.

orew, goldplast:
Hatha ma???

piroska:
Elkepeszto, hogy direkt befekteteik az embert a korhazba es akkor meg annyi figyelmet sem kap, mintha otthonrol jonne be... :roll: Orulok, hogy nem lett nagyobb baj es elmult a lazatok.

Visszaolvastam, latom ma ejjel sem szuletett baba... Jovok, csak meg nem reggelizett a lanyom...

baratodildi

Sziasztok!
Vagyok, csak olvasóban inkább...
Nálunk sincs egyelőre semmi. Ma du. megyünk a dokihoz, kiváncsi vagyok, egy hét alatt nyíltam-e a ceruzányiról, meg egyébként is. Engem is kicsit aggaszt,, mi van Zsigivel, mert ugye a lepény már két hete is "öreg és meszes" volt, remélem, kap elég tápanyagot. Meg ugye dokinéni péntekikg van, félek, ebből nálunk is idegennél szülés lesz, amit --tudjátok az előzményeket-- nem nagyon szerettem volna.

Ildi, Goldplast :lol: :lol: :lol: kitartást!!!!! Bármikor beindulhatnak a bébik!!

Tünde :lol: Szurkálás nekem is szokott lenni oldalt fekvésnél, gondolom helyezkedik a bb.. :wink: Jól vagyunk egyébként, attól eltekintve, hogy most apósom került kórházba, és emiatt egy kicsit kivagyok. A szíve vacakol, lassan egy hete nem is engedik ki. Apu jobban van, múlt héten kapott transzfúziót. A nap 24 órájában gyógyszerek, kiegészítők után rohangálunk, próbáljuk tartani benne a lelket. nem könnyű, főleg anyukámnak.

Piroska :lol: Hú, de jó, hogy így megúsztátok. azért fene a pofájukat, hogy a lázra azt merik mondani, hogy nekik is néha melegük van :evil: :evil: :evil: aszemetek!!! :evil:

Bea :lol: :lol: szuper a tabló! Nagyon szeretnénk már mi is rajta lenni.

Babázók!
mennyi egyszerhasználatos bugyit használtatok el a kórházban kb? lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de nemtom mennyit vigyek. egy csomag (5db) elég egyszerre, a többit meg majd api behozza???

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!
Akárhogy is - megszületése előtt ez az utolsó napom itthon Ákoska nélkül. :wink:

Orew - Hogy vagy, mit mondott ma az nst? Remélem, minden OK., és hamarosan mi is megölelhetjük a manócskáinkat. Próbáljunk meg nagyon erősen arra gondolni, hogy minden rendben lesz velük, és a maguk ütemében választják meg a világrajövetel nagy pillanatát! Hamarosan mi is feltehetjük az álmos-éber, gyönyörűséges babaképeket!!!!

Piroska - Üdv, és köszi a történetet. Akárcsak a többieket-, engem is elképesztett a sztori. A nővérek vagy a dokik voltak ilyen nemtörődömök? Bár gondolom, inkább a nővérek, hiszen azok járnak gyakrabban. Hihetetlen, hogy bárki ennyire veszélybe tud sodorni egy érző lényt a nemtörődömségével! Örülök, hogy jobban vagy már, erősödj, kívánok sok örömöt és nevetést a kislányotokkal töltött időben! Szedsz valami vitamint vagy immunerősítőt? Ha nem, akkor is fontos, hogy nagyon kényeztessenek most téged!

Apás szülés - Nálunk is be fog jönni a párom, bár mi sokat hezitáltunk előtte, lévén, hogy nem ezen múlik a dolog. Mi egy csapatban játszunk, tudom, hogy akkor is szeret, ha úgy dönt: nem vállalja a dolgot, és tudom, mennyre nehéz látnia, ha én nem vagyok jól. Ő ettől tart a legjobban - az én fájdalmaimtól. Ugyanakkor érzem, hogy nemcsak a kíváncsiság és az öröm hajtja be, hanem az is, hogy segíthet a jelenléte, a közvetítő szerepe a szülésznő, doki stb. és köztem. Más tekintetben viszont néha idegesítő tud lenni - én meg ettől tartok leginkább: úgy védi az érdekeimet, mint egy oroszlán, és ezt a kötekedésig tudja fokozni. Sajna ez az igazság, nekem pedig biztos nem lesz erőm közvetíteni közte meg a nővérkék között. :?
Szóval én mindkét tábor álláspontját el tudom fogadni, de a legfontosabb, hogy a két ember, az anya és apa őszinte legyen egymáshoz, és meg tudják beszélni udvariaskodás nélkül, hogy nekik mi a legjobb.

Lányok! Baratodildi, Ádibaba, Bikmakk, Zsizsa, Orew, Tündi és a többiek!
Nagyon köszönöm a biztatásokat és megértő szavakat: amikor tegnap elküldtem a hozzászólást, rögtön megbántam, hogy ilyen nyámnyila vagyok, és hogy ennyit panaszkodtam. Aztán most elolvastam, amit írtatok, és végül is a páromon kívül csak ti értitek ezt meg; nagyon-nagyon jólesett, hogy az aggodalmaimat volt kivel megosztanom.

Na, és ami a legviccesebb az egészben: annyira megorroltam magamra tegnap, hogy kikapcsoltam a gépet, bundás kenyeret sütöttem (csakazértis fél 8-kor... :oops:), vasaltam stb., amikor a harmadik konyharuha közben egyszer csak.... :shock: Fájások! Rendszertelenül, de kb. fél óránként éjfélig. Inkább meglepődtem, mint megijedtem, még kuncogtam is magamban, hogy a sírós szavaim után hogy veszi ki magát, ha írok pár sort utóiratnak, mint Noki: Elindultunk szülni, drukkoljatok, de aztán a jó öreg meleg fürdő kilazított. Úgy értékeltem, hogy klassz jósló fájások voltak, majd elmentem szundikálni - 3-ig, amikor olyan fájásokra ébredtem, hogy csak na! Bámultam ki a fejemből, hogy most mi van, nagyon nem volt kedvem újra fürdeni, így aztán némi fészkelődés után megpróbáltam elaludni - sikerrel. Reggel viszont újabb meglepi: véres nyák. Nem sok, de mégis. És folyamatos alhasi fájdogálások. Ez a gyerek már most viccel velem, vagy tényleg nem bírja a dokikat, és lassan előbújik? :D :shock:
Mindenesetre én már attól is nagyon boldog lennék, ha holnap nem kellene megindítani a dolgokat, hanem a kis huncut megtalálná a kiutat.

Ez a 40. hét 6. nap.... Ákoska lassan csomagolja a kis bőröndjét a pocakban...
Kép
goldplast

Sziasztok!

Gyors leszek meginnt..mert jön a kedvenc védőnőm :twisted: :roll:

Piroska hát hozzá se szólók semmit inkább mert sok csúnya szó lenne benne :twisted:

Én egy csomag bugyit vittem be Madaran, és elég volt ,de én nem nagyon véreztem a menszeszem erősebb.

Apás szülés volt mind a kettőnél.

Nekem csak szüléssznőm volt és tényleg szupi volt :P és én igen még lógók a szüléssel.De ami késik nem múlik :wink:

Ja amiket én itthon hagytam azokat apa mindig hozta utánam délután..a kórházba.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

goldplast:
Huuu, ez izgin hagnzik!!!! Szerintem mar komoly az esely, hogy itt inditani semmikeppen nem kell :D

Apas szules:
Nalunk az volt es megint az lesz. Eloszor nem is hittem el, hogy milyen konnyen belement anno az apas szules gondolataba, mert nem annak a tipusnak ismertem, de o egybol mondta, hogy ott a helye... Nagyon nagy segitseg volt, hogy bent volt ferjecskem, meg szerintem neki is nagy elmeny volt latni, hogyan szuletik meg a lanya. Ezek olyan emlekek, amik idovel megszepulnek es mar nem a sok fajdalomra, hanem arra a pillanatra emlekszik csak az ember, amikor kibujt es tusszentett egyet ahelyett, hogy felsirt volna. Szoval gyonyoru emlekkent el mind a kettonkben es ki nem hagyna most sem. :)

En 4 db tena bugyit viszek. Kimoshato, legutobb sem kellett tobb.

baratodildi

Sziasztok !

Most értem haza nst-ről, minden rendben volt, de nagyon el vagyok keseredve....most közölték velem, hogy a dokimat tegnap megműtötték vakbéllel, szóval valószínűleg nem tudok nála szűlni (nem valószínű, hogy 1 hét alatt felépül belőle). :(
A másik doki, aki még szóba jöhetne, ő épp szabin van !! :(
4 doki van, aki dolgozik a következő napokban, de én egyiknél sem szeretnék szűlni...egyik rosszabb a másiknál ! :(
Drukkoljatok nekem, hogy a kisfiam ne érkezzen előbb a vártnál és addig épüljön fel a dokim !!!!!
Pénteken megyek legközelebb nst-re, addig beszél a szülésznőm a dokimmal, hogy hogy tervezi a jövő heti szüléseit ....

Goldplast
Remélem, hogy magától elindúl az útjára a kicsi fiad és nem kell holnap mesterségesen megindítani !!! Megértem az aggodalmadat a túlhordással kapcsolatban, de mostmár legésőbb holnap kezedben tarthatod Ákoskát !! Nagyon drukkolok !!

Orew
Neked is nagyon szorítok, hogy mielőbb elindúljon a szülés !!

Angelita
Mi is apás szülést tervezünk !

Piroska
Milyen jó baba Hajnus, hogy csak egyszer kelt fel éjszaka és mennyit eszik !! :lol:
De jó Nketek, hogy már otthon lehettek (a rossz élményeket pedig próbáld meg elfelejteni) !

Oui, Madaran
Már csak 8 nap .... :wink: :D

Kép
Kép
rilla_

Piroska,
hát ez tényleg felháborító. Ráadásul - ahogy Ildi is írta - direkt befektetnek, hogy figyelhessenek, és még csak rád nézni is lusták! :evil: :evil: :evil:
Még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj - ügyes volt a párod, hogy odament és megvédte a kis családját!

rilla:
dokik :( :( :(
Tudom, hogy nem vigasztal, de látod ebben a topikban eléggé divatos a terminus-túllépés ;), első gyereknél meg a statisztikák szerint kimondottan valószínűbb, mint a korábbi szülés, szóval azért még nincs veszve a remény!

goldplast:
ezek azért már bíztató jelek. Ha jól emlékszem, linácskának is véres maszat távozásával kezdődött, és nemsokára már a kezében volt a babácska...

angelita:
nálunk is apás szülés lesz. Talán már írtam korábban, hogy egyetemista korunkban még úgy gondolta a férjem (akkor még barátom :) ), hogy ő inkább nem jönne be, aztán amikor szülészet gyakorlaton láttunk babaszületést, akkor mondta, hogy ő ezt ki nem hagyná a világért sem...
Most meg valahogy olyan természetes, hogy bent lesz, nemcsak azért, mert látni akarja Danibabát amint lehet, hanem azért is, mert ez egy olyan helyzet, amikor nagy szükségem lesz rá, és nem hagy egyedül...

Hát én már csakazértsem cserélem le a vonalzómat erre a kis időre... :) Szombat a dátum, még van addig 3 nap...

Kép
bikmakk

rilla:
Nah ez meg az enyemnel is rosszabb hir... Nalam legalabb nem csak 4 doki johet szoba es vannak kozte jok is. :roll: Pedig en meg ettol is tokre kikeszultem tegnap. Kepzelem most hogy erzed magad. :(

goldplast:
Fajasok? Huu, ugy drukkolok am!!!!

Igen, a szuleszno nagyon jo, hogy hazajott, ebben teljesen igazatok van. A baj csak az, hogy o akkor es addig igazan jo, ha nincsen egy szules alatt komolyabb komplikacio (nyilvan ebbol kepene optimistan kiindulnom... :oops: ), ha nem kell dontest hozni, csak megy minden a termeszetes utjan, vagy abban jo meg, hogy eldontse mikor kell mar orvost hivni.... Azert egy csaszarrol , egy gatmetszesrol, meg egy vakuum beavatkozasrol megis a dokik dontenek... Hat ezert akartam en annyira annal szulni, akinek a donteseiben maradektalanul bizok. Na mindegy, nem igy lesz , kar keseregni. Ma mar nem is sirok miatta tobbet, csak annyira nem erre szamitottam 9 honapig. :oops:

baratodildi

Nikó,én nem szedek semmit..nem merek... :oops:

Anna,gyere ám doki után!!Megnyugtató ha másnak is van ilyen szurkálás féleség :wink:
Sajnálom,hogy apósoddal is gondok vannak...de meg fognak oldódni biztosan és jó írányba!!!!

Goldplast,dehogy vagy te nyámnyila!!!Én is készen lennék ha már túllépném az időt!És tényleg elképzelhető,hogy Ákos baba még ma úgy dönt,hogy ő bizony jön,de ha meg nem,akkor a kis pakkját már biztosan összekészítette holnapra :wink:

Bim-bam,mit mondott a védőnő?

Rilla,sajnálom ezt a dokis dolgot!De nem fogsz előbb szülni,és még az is lehet.hogy elvállalja a dokid!!Én drukkolok!!!!

Ildi,nem lesz a szülés alatt semmi komplikáció,nyugi! :wink:

Kép
Kép
tundi24

:lol: Most csörgött a szülésznőm, hogy felhívnak holnap, ha van hely a szülőszobán, addig ne induljak el. Hm... Jó, majd betelefonálok Ákosnak, hogy most már ne is siessen, különben a folyosón szülünk...
Ahogy Tündi jósolta, ma itt lógok, most épp itt fetrengek oldalfekvésben a laptop előtt, mert a kis buksija már nagyon nyom odalent - le kellett dőlnöm kicsit. Épp elraktam egy vidáman nagy üveg kovászos uborkát az utókornak, de még a konyha szanaszét...
Érdekes, hogy mennyire másképp képzeli az ember ezeket a helyzeteket...

Baratodildi - De minden rendben lesz, igaz? :lol: A szülésznők is profik a maguk területén, és hidd el, kétség esetén is legalább jó kezekben leszel, mert a szülésznőd is rögtön dokit hív. De az is lehet, hogy olyan gyors szülésed lesz, hogy az orvos csak azért lép be, hogy megsimogassa a buksid, milyen ügyesen csináltad! Én is nagyon szurkolok neked!

Rilla - Hát, nem túl rózsás a helyzeted; tényleg mind a négy doki olyan pocsék? Kell/érdemes választanod addig is? Lehet, hogy a dokid felépül hamarosan, és megúszod a dolgot. Ha tényleg nem gyógyul meg, akkor átad valakinek? Most kicsit hülyén hangzik, de akkor azért szurkolok (persze, csak ha te is akarod), hogy ha 1-2 nappal a kiírt dátumod után már lesz a dokid, akkor várja meg őt Kristóf! (gyönyörű név!)

Madaran - Köszi neked is, majd mesélj, mi volt UH-n délután! Sajnálom, hogy nálatok is ilyen doki-gondok vannak, az alternatív megoldások közül mi jöhet szóba? Apósodnak, apukádnak jobbulást!

Na, feltápászkodom, elpakolok. Már nem nagyon merem kidugni az orrom, pedig egy közért esedékes lenne. Az esti vendégséget azért optimistán lemondtam - a sógornőmék ugrottak volna át...

Ez a 40. hét 6. nap
Kép
goldplast

Sziasztok!!
Látom még nin cs újabb baba.

Goldplast:mennek a drukkok,hoigy hátha magátol mebindul Ákos.
Ha holnapo nem hiv a szülésznőd akkor nem fektetnek be? Ennyire teltház van? melyik kórházban szülsz?

Tümdi: anyatejjel pótolom ki a szopit.1 nap 3szor fejek és van,hogy annyi megmarad,hogy másnasp rskom el a mélyhűtöbe.

Piroska:örülök,hogy már minden rendben veletek.Azért nagyon durva,hogy nem figyeltek rátok.

Madaran:sajnálom,hogy most minden összejött otthon.

Rilla:melyik kórházban fogsz szülni? remlem Kristóf megvárja a dokid.A másik doki aki neked szimpAtikus meddig lesz szabin?

bocs az elirásokért de Ati itt pihen a vállamon.
Vendég

Noki szívből gratulálok Réka babához!

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok, mindenkinek gratulálok, aki már babázik, és annak is aki hamarosan fog :D

Babakocsit ajánlok, ha esetleg érdekel valakit, akkor priviben írjon.

http://www.vatera.hu/chicco_trio_travel_system_sport_mozes_hordozo_151685135.html

Kép
gaby25

goldplast:
Fajasok? Mi az, hogy van -e szabad szuloszoba??? :shock: Hany szuloszoba van osszesen? Nalunk ugy tudom 4 van es ott is szokott tomeg lenni egy-egy frontnal... de azert a kitolasra mindig jut egy szuloszoba :wink:

Voltam az elobb nst-n... Jo lett. Legnagyobb meglepetesemre a dokim epp szabi elott meg utoljara maganrendelt, ugyhogy legalabb el tudtam tole koszonni es megvizsgalt. Meg mindig 1 ujjnyi a mehszaj, felpuhulva... Haaat, nem volt konnyu elbucsuzni tole, na de a 6 hetes kontrollon majd talalkozom vele ujbol. :cry:

baratodildi

Sziasztok lányok!

Drukkoljatok, most indulok a kórházba, nedegyórás fájásaim vannak de ezmellett leszakad a derekam. Bízom benne, hogy Marcus is úgy gondolja ki akar jönni.

Üdv
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Beus: ügyes legyél! Drukkolok.

Goldplast: veletek mi van? Fájásaid vannak?

Kép

Kép
ádibaba

Beus!

Mennek a drukkok! Gyors szülést és minden jót kívánok. :D
nikó

Beus drukk ezerrel ügyi leszel :lol: :lol:

Nállunk amikor szültem akkor is dömping volt ...volt egy csaj aki a burokrepesztő székben szült :? mert csak ott volt hely ..szerencsére nekem fennt volt tartva a kika szoba mindennel ellátva... :P
Ezért is jó volt, a Ritával(szülésznő)szülni :P :P
Mindent intézet szabad szülőszoba már előre és 2 ágyas szoba :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok Lányok!

Ma is kicsit sűrű napom volt, csak most sikerült bekukkantanom.

Beus: hajrá-hajrá, drukkolok nagyon! Lehet, hogy mégis elkerüljük egymást a kórházban?? :cry:

Goldplast: szerintem jól tetted, hogy lemondtad a sógornődéket :lol:

Lányok, szerintem ne aggódjatok a dokik miatt!!! Ha nincsenek is ott a választott orvosok akkor is maximálisan el kell, hogy lássanak!!! Komplikáció meg nem lesz senkinél nem is szabad ilyenre gondolni!!!

Nekem most elmúltak a jóslófájásaim, nyákdugó sehol, helyette Marci esténként a hólyagomon ugrál vagy belebokszol, nem is tudom :shock: Hát nem egy kellemes érzés, félóránként megyek pisilni, szerencsére aludni együtt szoktunk :lol: :lol:
Délután is szundiztam egy másfél órát, addig nyugi volt, aztán ahogy felébredtem, bejelentkezett, hogy itt vagyok ám én is :lol: :lol:

Képzeljétek van egy kolleginám, aki 19 hetes terhes és orvost szeretne váltani, mert elege van abból, hogy minden egyes alkalommal mikor megy a dokihoz két órákat kell várnia, úgy, hogy időpontra megy :shock: Elkezdett orvost keresni és gyakorlatilag nem talál magának senkit, mert dec. 27-re van kiírva és eddig mindenki azt mondta neki, hogy akkor nem dolgozik :shock: Hihetetlen, nem? Elvileg most van egy halvány reménysugár, majd meglátják, hogy mit mond a jóember... De ez nekem nagyon furcsa volt, első hallásra.

Voltam ma táppénzes papírt intézni, hát ez sem egyszerű dolog, megőrülök itt Pesten a körzeti dokis rendelésektől. Eddig akárhányszor voltam a háziorvosomnál sose úsztam meg egy óra várakozás alatt, egyszer mikor lázasan mentem, tüszős mandulagyuszival, két és fél órát kellett várnom, már majdnem lefordultam a székről... Vidéken, mikor még a szüleimnél laktam, mindig sorra kerültem max fél óra alatt bármekkora is volt a tömeg, pedig darabra ott több beteget látnak el. Nem értem :roll:

Reggel sütöttem tejespitét, nagyon finom lett!!! Vittem be a férjemnek is, ma együtt ebédeltünk :D :D

Azt hiszem ma közlési kényszer van rajtam, bocsi!!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Sehol egy újabb baba? :roll: :wink:
(Tudom, a pálya széléről könnyű kajánkodni :wink: )

Piroska
És az orvosod?
Ha már fizettél neki, akkor figyelhetett volna jobban rád :cry:
Pihenjél! Élvezzétek egymást hármasban!
Segítséged van?

Madaran
Én rendes bugyikat használok, az első 2-3 napban kellett vastagabb betét (olyan, mint az éjszakai extra), utána már csak hagyományos betét kellett, most meg már tisztasági betétet használok...

Beus
Drukkok mennek!
Vendég

Beus, én is drukkolok!! Holnap már biztosan babázol :)!

GP Ági
, szerintem a jövő héten én leszek ilyen állapotban, mint Te -babám abszolút nem mutatja semmi jelét, hogy készülődne világrajönni. Én egyelőre nem idegeskedem, szerencsére nincsenek panaszaim. persze a kiírt nap után biztosan más lesz a lelkiállapotom.

Ma is volt kint nálunk a védőnő, így elméletben már nagyon profi vagyok szoptatás és fürdetés terén :).

Kép
angelita

sziasztok

Beus megy a drukk ezerel, ügyi légy :wink:

Ma voltam CTG-én, uh és a bemutatás is megvolt :wink:
a cgt minden rendben
az uh aztmonták h minden oké de azt irták a leletre h az állományban számos cysticus képlet láthato :shock: a doki szerint ne foglalkozzak vele de ideges vagyok miatta
Adatok
BPD:93mm OFD:121mm HC:339mm
AD1:92mm AD2:110mm AC:317mm
FL:70mm
Súly:2900g
és eldölt a nagy kérdés a nagynap kedden lesz :wink:
holnap reggel kell mennem labort csináltatni utána ctg, belgyogyászat, altatoorvos.
És hétfőn reggel 7:30 teljes tiszben irány a kh bekell feküdnöm
ugyhogy már csak pár nap és találkozok a kicsi fiammal :wink:

Margit
Vendég

DBea, Pesten én is így jártam a nőgyógyászommal, hiába volt időpontom, éjszakába nyúlóan dekkoltam nála, annyira népszerű volt. Az elég durva, hogy az ünnepek miatt nem akarják vállalni szegényt, hiszen közel sem biztos, hogy tényleg akkor születik a baba...

Kép
angelita

Sziasztok,
Beusmimi, én is drukkolok, csak ügyesen!!!

Madaran - Jól vagy?

Sissi, Baratodildi - Köszi a drukkokat, az I. Klinikán szülök majd, és gondolom, van egy pár szülőszoba, de ott elég nagy a forgás... :roll: Biztos, hogy telefonál holnap a szülésznő, mert a doki is vár, és ők egyeztetnek egymás között. A várakozás nem túl jó, de szerencsére most van választott dokim és szülésznőm (nem úgy, mint múltkor...), és biztonságban érzem magam - legalább ezen ne kelljen parázni. Ezért is érzek együtt veled, Ildi, hiszen megértem, fontos lett volna, hogy annál szülj, akire gondoltál. De! Nagyon remélem, így is hamarosan és boldogan célba érsz!

Ádibaba - Igen, vannak rendszertelen fájások, és egy kis véres nyák is, de úgy érzem, néha megszűnnek azalhasi görcsök - azaz még messze vagyunk, és őszintén szólva nem akarok feleslegesen útra kelni, hogy aztán pokróc-modorú nővérkék nagy kegyesen rávágjanak egy ágyra éjfélkor :shock: . Akkor már sokkal jobb itthon majszolgatni a mozzarellás melegszendvicsemet, és halkan nyüszögni, hogy leszakad a derekam. Néha kisétálok a kertbe, szippantok egyet a finom nyári levegőből, és próbálok lazítani. Azért persze ha valami fordul, elindulunk.
Veled mi újság ma?

Babások és Kismamák, jó és pihenős estét mindenkinek!

Ez a 40. hét 6. nap....
Kép
goldplast

bea:
Drukkolok!!!! Remelem meg utolerlek a korhazban :wink:

baratodildi

Beus!Megy a drukk ezerrel...pont egyidősek vagyunk....jó lenne ha Én is indulhatnák....

Margit!Na akkor már nem sok és kezedben foghatod a fiadat!!!

Ákoska gyere ki ,vár Anyukád ide ki!!!

Kata!Ma nem tettél képet még Miliről!!!

Bea!Kolléganőd majd az ügyeletesnek ad majd karácsonyi ajándék pénzt legfeljebb!-Én se akartam az első rossz választásom után nőgyógyászt választani....de a sors úgy hozta,hogy mégis lett....

Tündi!Nem emlékszem már a férjedre...ill. ,hogy melyik lehetett Ő,de legközelebb szólj előre!

Rilla!Sajnálom ezt a 4dokis témát....remélem azért jól fog alakulni a nagy nap!Drukkolok Nektek!

Goldplast!Hidd el Én is szívesen túl lennék már a nagy napon....nyugodtan panaszkodj!!!

Anna!Én normál bugyit is viszek...mert Natinál Én szinte a második napon már nem véreztem...és majdhogy elég volt egy tisztasági betét is...itthon már...pedig akkor is készültem inkontinenciai betéttel!
Apósodnak jobbulást és Apukádnak is!!!Anyukád támogatásához meg sok erőt kívánok Neked!!!Nektek!

Nekem férjem még mindig nem százas...nem lehet sokat egyedül hagyni...foglalkoztatni kell,hogy ne roskadjon magába....ne gondolkozzon....Nati miatt tartja magát,de jó lenne Belcsi is....a maradék figyelme lekötésére!
Én híztam szerencsére...6kg-nál tartok már...próbálok rendszeresen enni....

Na eldugulok,mert meguntok!!!

u.i.:Mail címem megváltozott...az eleje ugyan az maradt...csak t-online lettem!-azért szólok,mert itt a babaneten nem tudom a profilban,hogy kell átírni...szóval nem kapok priviről mail-t!
kandi72
Budapest III. kerület

Nézegettem az interneten a babáknak szóló recepteket, és találtam egy oldalt, amit nem nagyon tudok hová tenni:
http://vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr9.htm
Itt érdekes dolgokat találtam: a négy hónapos babának bélszínt adnak, a hat hónaposnak tehéntejet, és földiepret.

A gyakorló mamák ehhez mit szólnak? Eddig bárhol olvastam vagy bárkivel beszéltem mindenki ennél szigorúbban állt ehhez a kérdéshez, például, hogy sima tehéntejet egyéves kor alatt nem lehet adni.

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Elaludt a lányom, most sokat fent volt (remélem éjszaka nem lesz fent annyit) mert az elmúlt éjszaka kicsit pocsék volt ez a lány állandóan csak enne :lol:
Reggel is jól bekajált 100at ettünk :lol:

A szülés történetem tényleg durva, de örülök hogy itthon vagyunk és már nem akarok ezzel foglakozni. Az előzőleg megfogadott dokim szerda déltől nem volt így ki átvett ő bonyolította le a szülést iszonyatos gyorsasággal. És valószínű hogy a továbbiakban hozzá fogok járni, rendes volt még a mobil számát is megadta ha bármi baj lenne nyugodtan hívhatom.

Nagyon szép kislányunk született apa még a jövőhéten is itthon lesz, a családomban Hajnus születésével helyre állt a béke azóta hűségesen jönnek minden nap fürdetésre és szerintem ez a lényeg :lol:

Tündi: igen megkaptam az üzidet, akkor küldtél még de csak 1et ugye?

Kép kezek
Kép lábak
Kép ma, nagy evés után

Vannak még kórházi képek, azt is tegyek fel?
Vendég

Beus:mennek a drukkok!!

Bea:Márknak 6 hósan kezdtem el a hozzátápit először almával.Bélszin vagy tej eszembe se jutott és nem is adtam volna semmiféleképpen.
olvastam 1 kanál tejet irnak,de tuti nem merném.mindig próbáltam betatani azt mit mikor lehet elkezdeni.

Kandi:remélem a pici fiú érkezése segit apán is.Nagyon nehéz lehet most nektek.Nati,hogy viseli?

Margit:akkor már csak 6 nap van hátra :D hgy fogják hivni a picit?ű

Goldplast:holnapra mennek a drukkok várom az sms-det.
Vendég

Piroska:prersze tegyél fel!!! nagyon édes baba!!!
Vendég

Beus,mennek a drukkok! :)

Kandi,örülök,hogy híztál egy kicsit.Biztosan jobb lesz apának ha meglesz Belcsi :) Legközelebb szólok időben ha apa benne lesz a tv-ben,de szerencsére nem sokszor szokott. :wink: Nem szeretnek igazándiból szerepelni ilyen helyeken.

Margit,de jó neked,hogy te már tudod a pontos dátumot :) Én majd pénteken fogom megtudni :wink: Szép kis méretei vannak a fiúcskádnak! :)

Dbea,milyen az a tejespite?Sajnálom a bnődet :( A hozzátáplálással nem értek egyet...Én tuti nem andék ilyen kajákat még ennyire kis babónak.

sissi,jajj de jó,hogy ennyit tudsz fejni! :)

Ja,írtam Linának :) Drukkol ő is Beuséknak,holnap mehetnek haza.Tejcsije még nem indult be,de Levi be sem sárgult! :)

Jó éjt mindenkinek!Aki szeretne szülni annak hajrá :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

További pár kép Réka babáról :)
Csodaszép ez a leány !!!:)))
Mindketten jól vannak és úgy néz ki, hogy péntek délelőtt hazajöhetnek. Kép Kép Kép

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Beusmimi: Drukkolok, hogy minden rendben menjen. Irigy is vagyok egy kicsit, hogy te mar itt tartasz... :oops:

Noki: Nagyon szep Reka! :) Gratulalok hozza megegyszer. :)

Piroska: Annyira jo, hogy raktal fel kepeket a kis kezerol is meg a tunderi kis labikojarol. :) Nagyon aranyos a kis pufi arcocskaja Hajnusnak. :) En csak olvadozom itt es nagyon varom mar, hogy en is rakhassak ilyen kepeket.

En ma jutottam el oda, hogy elkeseredtem a tulhordas miatt, pedig meg csak 2 napnal tartunk. Viszont hetfon be kell fekudnom a korhazba ha addig sem tortenik semmi. :(
Egyre jobban felek attol is, hogy a vegen csaszar metszes lesz majd valamiert amit nagyon nem szeretnek. Annyira arra keszultem vegig, hogy termeszetes uton szulok majd. Nem szeretnem ha kimaradna ez az elmeny az eletembol. :(

Voltam ma nst-n... Most eloszor nagyon nem akart felebredni. Lehet, hogy azert mert most eleg koran voltunk, nem tudom. Legalabb 45 percet ultem ott. Mar minden volt, hasrangatas, bokodes, osszegornyedes, csoki eves, de semmire sem akart felebredni. Aztan vegre az utolso kb 10-15 percben felebredt es rendesen produkalt mozgasokat is. Hala Istennek rendben volt megint ezzel minden.
Aztan voltam ma ultrahangon is. 5 hete voltam utoljara.
Szent Imre-sek titeket nem borit ki az ultrahangos szoke no stilusa? Meg egyaltalan az egesz ahogy ott ez megy?
En mar tobbszor majdnem eljutottam arra a pontra, hogy elkuldom melegebb eghajlatra, mert olyan stilusban beszelt velem ami baromira rosszul esett. Egyaltalan kinek kepzeli magat? Szerintem biztos nincs gyereke, mert ha lenne akkor tudna, hogy mekkora bunko legtobbszor.
Nezegeti a babat, de soha nem mutatja meg a monitoron, soha nem nyomtat ki egy kepet se rola, ugyhogy megint nem kaptam kepet rola... :(
Aztan meg mondja nekem, hogy nagyon keves a magzatviz. En dobbenten nezek ki a fejembol, kerdezem, hogy ez baj-e. O meg: hat nem jo, mert keves...
Meg hogy meg valami nem volt jo eloszor mikor nezte, mert tul kicsi volt. De megcsak azt sem kepes mondani, hogy mi az egyaltalan. Aztan a masodik meresre mar jo volt.

Az eredmenyek:

BPD: 95mm
HC: 330mm
AC: 330mm
OFD: 112mm
TAD: 110mm
FL: 75mm

Sulya kb: 3304gramm

Na aztan visszamentem a dokihoz megmutatni neki az eredmenyeket. O meg azt mondta, hogy a keves magzatviz "normalis" mar tulhordas eseten, es hogy ezen ne aggodjak.
Megkerdeztem errol a pecsetelo verzes szeru (inkabb olyan mint a menstruacio vege, nem elenk piros, hanem barnas...) dologrol is, azt mondta, hogy az a tagulas miatt lehet, de nem vizsgalt meg. Remelem minden rendben van tenyleg, mert mostmar egyre tobbet aggodom :(
Fajasok vannak neha... de egyaltalan nem rendszeresek es nem is tartanak semeddig se. Szoval nem tudom mikor lehetne ebbol vegre szules, pedig jo lenne mar nagyon!!!
Ma mar volt olyan, hogy meg kellett allnom seta kozben mert annyira belemnyilalt odalent a fajdalom, ha ez igy megy tovabb jovohetre mar nem fogok tudni jarni szinte... :?

Na... ne haragudjatok, hogy ennyit panaszkodtam meg aggodalmaskodtam. Ugy latszik nalam is eljott ennek az ideje. :(

Udv,

Orew

orew

Na es persze bocsanat, hogy a tobbieknek most nem reagaltam, pedig volt egy-ket dolog amire szerettem volna irni, csak elmosta a gondolataimat az aggodas... :(

Orew

orew

Jajj, azt meg el is felejtettem, hogy meg mindig fejvegu a pici szerencsere, a placenta meg II-III-as erettsegi szinten van. :)

Orew

orew

Sziasztok Lányok,

Beus férje vagyok. 12-én 23.15kor megszületett Marcus 3050g és 52 cm. Mindketten jól vannak. Köszönjük a sok drukkot!

Íme pár kép:) Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
beusmimi

Beus es ferje: SOK SZERETETTEL GRATULALOK A TUNDERI KISFIATOKHOZ! JO EGESZSEGET ES SOK BOLDOGSAGOT!

Orew

orew

Jó reggelt!

Beus és családja: gratulálunk a kis Marci születéséhez! :) Nagyon szép fiúcska! :)
Jó egészséget és sok sok tejecskét!!! :wink:

Réka apa:köszönjük az újabb fotókat!Egy igazi kis Tündér Réka baba :) Mennek a drukkok,hogy holnpa már haza is mehessenek! :)

Orew,ne aggódj,biztosan minden rendben van Zarával!!A kórházi uh sajnos nálunk is ilyen.Ezért nem szeretek oda menni,még jó,hogy csak 2x kellett.Mert nálunk sem mutatják meg a babát,képről meg ne is álmodjak....és a dokik csak diktálnak az aszisztensnek ami kb 2 perc és azt mondják,hogy viszlát...kérdezni sincs esélyed olyan hamar kipaterolnak :?

Piroska,köszönjük szépen a képeket Hajnusról :) Édes :) Tök jó,hogy helyreállt a családi béke :wink: Szurkolok,hogy ez így is maradjon! :)
Már nem is emlékszem pontosan hány üzit küldtem,de ha jól rémlik akkor a gratulációs után még 1.v2-őt :roll:

Kép
Kép
tundi24

Orew - sajnálom, hogy ennyit kell aggódnod a végén, bár sokan így vagyunk/voltunk már ezzel. Annyira rossz érzés lehet, hogy nem tudod boldogan szemlélni a kis babádat az UH-n, mert ennyire elrontja az egészet az a szemét nő.
Ne ess pánikba, minden rendben, a vérzés tuti amiatt van, tesómnak is ilyen volt, ő is nyilogatott kifelé. Érdekes, hogy nem vizsgált meg a dokid, de szerintem azért nehogy megindítsa a szülést, lehet, hogy nem volt kedve tegnap dolgozni.

BEUS ÉS FÉRJE- NAGYON-NAGYON SZÉP BABA MARCI !!!!! GRATULÁLOK, NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK, TE PEDIG MILYEN FRISSNEK TŰNSZ A FOTÓN !!!
SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCIT !!!

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Réka tényleg nagyon szép és milyen kis nyugodtnak tűnik. :)

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?