Új privát üzeneted érkezett!

Szuszika: Üdv itt!

Kép

Kép
hgrita
 
 


Tényleg!

Mindenki újnak üdv itt!! Miért nem jöttetek korábban??? Jó kis csapat vagyunk nagyon szerintem, és bárkit szívesen látunk, bár én néha vagy inkább gyakran csak olvasós vagyok, de ahhoz nagyon értek ám :lol:

Kép
babcika
 
 


Hát Tpk, így már én is értem a dokidat, nemsemmi kis görbéid, vagyis inkább hegyeid vannak az alsó sávban! Egyébként irigy vagyok, eszméletlen csinos vagy!!! És baba is szép nagyon!!!

Mindenki elment rántotthúst sütni, vagy mi, végre hogy lehült a levegő nem nagyon fagy a gépem,erre meg egyedül társalgok itt :cry:

Kép
babcika
 
 

 
 

Most összeírogattam a saját listám: Astrid s Manó listája meg van nálam Word doksiban, ha kéritek, felteszem a Pic-ra

Nekem jön még hozzá:

- 6 db textilpelus
-pólya
-vastag, s vékonyabb takaró
-eldobható alátét a közös pelenkázóra
-homeos fogkrém
-bimbóvédő krém
-5 rend 56-os, 5 rend 62-es öltözék a kicsinek (rugi-body), cérnasapka
-fürdetéshez kifogó

Hazajövetel:
babahordozó
sapka
kardigán
ha hüsi lesz, vékonyabb kezeslábas

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Kép angyalka

Imoláéknak mégecccer sok sok boldogságot és az otthon meghitt szerető melegségét kívánom!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Jelentem én csak vacsizni léptem le,ilyenkor már nem sütök rántott husit.Jól is laktam.Töltöttkápi lájt :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


[quote="v.andi"]J írta:v.andielentem én csak vacsizni léptem le,ilyenkor már nem sütök rántott husit.Jól is laktam.Töltöttkápi lájt :lol: :lol: :lol:


én meg most nyomtam be erdeigyümi-joghurt norbi lájt adagomat :):):) ... a vacsi rakott padlizsán volt :

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Csunyeszka: hogy vagy?

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi,az se rossz.Ma megengedtem magamnak egy pici lazulást,mert jók lettek az eredmények Kép Hiába kértem a dokim asszisztensét,aki ugye a diabeteszesem,hogy egy lekváros piskóta tekercset engedélyezzen már,mert ma a közértben kettő rám mosolygott,hajthatatlan volt,nem engedte :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
v.andi
 
 


[quote="vicger"]k írta:vicgerhm khm khm...

Nos...

Ahogy a mellékelt ábrán látható, a fenti diagram a baba szívverését mutatja. A mozgások alatt szépen emelkedett, ahogy a nagykönyvben meg van írva. :)

A méhtevékenységet jelző diagram is beszédes, egy enyhébb jósló rajzolódik. /felette tökéletesen látszik, ahogy a baba szívverése leesett egy csöppet. Szóval kérem szépen tökéletes 36. heti nst-t láthatunk :D :D :D


Manó, na most az a helyzet, hogy az nst /non stressz teszt/ tehát ez a baba szívverését méri nyugalmi helyzetben./ egy tappancsos/ A ctg pedig a terheléses, tehát itt kell nyomni a gombot, ha mozogni érzed a babát, s ez méri a méhtevékenységet is, 2 tappancsos / s itt küldenek lépcsőzni, enni, inni, ha a babó cseszik a világra, s húzza a lóbőrt. rosszabb esetben a nővér jól megrángatja az ember hasát/
A gyakorlatban pedig szinte mindegyikre nst-t mondunk... ;)


Nekem nem kellett gombot nyomni, viszont a nővér rádudált a hasamra, ha nem volt elég aktív a baba ...van erre egy "célszerszámuk": ha alvás közben ezzel nekem a fülembe dudálnának, háááááát, én is kiugranék a pocakból ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="v.andi"]B írta:v.andirumi,az se rossz.Ma megengedtem magamnak egy pici lazulást,mert jók lettek az eredmények Kép Hiába kértem a dokim asszisztensét,aki ugye a diabeteszesem,hogy egy lekváros piskóta tekercset engedélyezzen már,mert ma a közértben kettő rám mosolygott,hajthatatlan volt,nem engedte :twisted: :twisted: :twisted:


s mivel vígasztaltad magad a lekis tekercs hiányában? :) ... én is megvallom bűneimet: ittam egy pici bolti kakaót, megünnepelendő a jó eredményt :oops: :oops: :shock:

KÉRDÉS CUKROS MAMIKHOZ:

szőlőcukor, csoki s egyéb rágcsák helyett mit visztek magatokkal a szülőszobára? .... vagy ott is hamlettre vagyunk ítélve ? :shock:

és a gyermekágyas részlegen hoznak külön diabéteszes kaját, vagy ez hogy lesz ???

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi,én nem terveztem ilyesmit vinni a szülőszobára,Daninál sem vittem,így nem tudom megítélni,hogy kell e.Sztem egy tábla milkát nyugodtan vihetsz :wink:
Én épp most rendeltem meg a férjemtől egy bizonyos csokit,amit mindenképpen kel vennie nekem szülés utánra.Életemben így nem kívántam még a csokit.
MA megkérdeztem az asszisztenciát,hogy szülés után tényleg kell e tovább diétázni?Azt mondta,hogy amíg a kórházban vagyok,vigyem be a vércukormérőt,és mérjek az étkezések után,és azon értékek függvényében meglehet állapítani,kel e folytatni.Ő azt mondja,ha ez valóban csak terhességi,akkor a szüléssel egy időben el is múlik.

Kép
v.andi
 
 


Szép estét! :)

Szia Szuszika! :) Most aztán tessék szépen bepótolni az elmaradt hozzászólásokat! ;)

T-pk,
szép rajzos papírt gyártottál :D :D :D ha kicsit kövérebb hegyeket produkálsz az alsó sorban, az egyenes út a szülőszobába ;) szép kis jóslók!

Kíváncsi vagyok, nálam mennyire lesz rajzos :D

Kórházi cuccos: kész szerencse, h nálunk adnak mindent a babáknak, s hálóinget a mamáknak, mert különben utánfutóval kell bevonulni 8) én pedig utálom a sok cuccot 8)

Süti, majd ha lesz még 4 gyerekem, akkor már érdemes lesz könyvet írni :) na, meg is van a jövőképem, karrierista állat leszek :D :D :D :D

enyém vacsi hasábkrumpli majonézzel és paradicssalival... :oops: :oops: de csak azéééé, mert Ati most volt hajlandó meleget enni, egész nap :shock: ahhoz meg gyarló vagyok, hogy én ne egyek vele :lol:

vicger
 
 


Brumi,10kor mérek egy cukrot,és ha okés,akkor piros mogyorós csokival csábítom el magam :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Hú Andi, most nézem, te ennyire protkós vagy :lol: , hogy még Szt Istvánunk ünnepén is meg uh-znak? De jó is neked, én már nem tudom,hogy lesz e még egy uh, vagy majd csak személyesen találkozunk Blankival?

Kép
babcika
 
 


Mabe!


Hú, de gyönyörűek vagytok! Gratulálok nektek, ügyesek voltatok, nagyon szépek vagytok!!! (mi meg irigyek....)


szülés közbeni cukor: ha hosszú a vajúdás, mérheted, ha nem ehetsz, infúzióban adnak cukrot.... a babának is megnézik, általában 1-2 órával szülés után leesik neki, de adnak cukros lötttyöt nekik is.

Kép
arvaerika
 
 


Bibi, na dudálnék a fülébe a nővérnek egy olyat, hogy fészket rak egyből... micsoda brutál egy módszer, hát hol élünk aztamindenségitneki! na jó, ... ebbe most ne menjünk bele.. 8) 8) 8)

van egy másik fajta ctg ez pedig a rémálmaim netovábbja, szerencsére nem volt ilyenben részem, nem is lesz, mert a gépet egy az egyben a doki seggébe nyomnám fel /már elnézést a vulgarizmus miatt.../ ez az a fajta ctg, mikor az ember lányának a mellbimbóját kell csavarni, pisztergálni, h oxitocint termeljen, s lássák az okosok, h hogyan reagál a baba rá. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

vicger
 
 


[quote="v.andi"]B írta:v.andirumi,én nem terveztem ilyesmit vinni a szülőszobára,Daninál sem vittem,így nem tudom megítélni,hogy kell e.Sztem egy tábla milkát nyugodtan vihetsz :wink:
Én épp most rendeltem meg a férjemtől egy bizonyos csokit,amit mindenképpen kel vennie nekem szülés utánra.Életemben így nem kívántam még a csokit.
MA megkérdeztem az asszisztenciát,hogy szülés után tényleg kell e tovább diétázni?Azt mondta,hogy amíg a kórházban vagyok,vigyem be a vércukormérőt,és mérjek az étkezések után,és azon értékek függvényében meglehet állapítani,kel e folytatni.Ő azt mondja,ha ez valóban csak terhességi,akkor a szüléssel egy időben el is múlik.


Szeretem a Milkát, de Lillával s mst is a Cote d'or narancsos étcsokiját kívánom ... akkor lehet, azt viszem most is :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="v.andi"]B írta:v.andirumi,10kor mérek egy cukrot,és ha okés,akkor piros mogyorós csokival csábítom el magam :lol: :lol: :lol: :lol:



hajráhajrá !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Hahó!

Dorka, nem semmi hazaút és fájások!!
A faros baba miatt önmagában még ne aggódj, jó barátném simán megszülte első babóját farosan! Lényeg az optimizmus!

Pancsika, Laura biztos csak lustibb az idő miatt! :wink:

Nálunk is a védőnéni csinálja a CTG-t, itt a rendelőben.

Képzeljétek, tegnapelőtt ment a hasam, nem tudom, mitől, meg Ébano úgy mocorgott, azt hittem, megőrülök, tegnap mensi-szerű fájdalmak... enni alig ettem, és semmilyen póz nem kényelmes... erre ma reggel megkapom a babanetes heti várandós levelet, amiben ezeket pont felsorolja, mint a közelgő szülés tüneteit... hát egy pillanatra megijedtem!! :shock: :shock:
Csak nem, ugye?? Mondtam a babónak, h még picit benn maradunk!!
Tegnap este szabályosan érzetem, hogy a kis talpát nyomta az oldalamhoz, pont ott volt a kezem!! Olvadoztam!!!!!!

A szeméremcsontom nekem az elejétől fogva úgy fáj, hogy alig bírok mozdulni! Ágyban megfordulás, vagy ágyból felkelés elég nehezen megy!! És néha csak úgy a semmiből belehasít, bármilyen pózban, állva-ülve-fekve, bárhogy. :(

Scooper, apa biztosan lenyugszik, inkább hagyd rá!
Az ügyeletes szülésznőre én is kíváncsi leszek, nekem sincs választott!!

Fagyi nekem jó szombaton délután például!

Manó, nagyon jó képek!!!!! Kicsit irigykedtem ám :wink: nagyon csini vagy, és látszik, hogy a nyaralás szuper jól sikerült!!!

Brumi, Andi, cukor jóóó!!! 8)

Petra, Tesco :evil:

Madar, béna szerelő :evil:

Mabe, gyönyörűek vagytok!!!!! És de jó, h újra velünk vagy!!!

Üdv, Szuszika!

Babcika, relax :wink:

Rita, nem tudom, mennyire jártok arra, de Budaörsön az Adlerben (főúton) hatalmas és naaaaaaaaagyon fini rántott husi van!!!! :P :P

Lementem ma festékeket nézegetni, ötleteket gyűjteni a Praktikerbe, de úgy elfáradtam, h hazajöttem hamarabb, az agyam nem is fogott, ki kéne találnom, milyen márkájú/színű festékkel vágjunk bele a festésbe...
Meg papírból néztem sorminta-szerű dekorcsíkot, gyereknek, hát nem túl fantáziadúsak, és választék minimális...
Jah, és, nagyon kellett pisilnem, megkérdeztem a bejáratnál a biztonsági őrt, merre van a mosdó. Mondja, hogy menjek hátra, ott lesz balra... megyek, alig bírtam menni (szeméremcsont+pisi), már vége az áruháznak, semmi... erre meglátom: a nagyokos elküldött a csaptelepekhez és porcelán mosdókhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, megkérdeztem egy másik valakit, aki értelmesnek tűnt, felvilágosított, hogy a bejáratnál van, caplattam vissza. :evil: :cry:
És azért nem mentem el előtte Brendonban pisilni Budaörsön, mert annyira retkes volt a WC, h nem volt gusztusom bemenni, no papír, no szappan, és mellesleg olyan pici helység volt, hogy a befelé nyíló ajtótól alig bírtam én bemenni a pocakkal.... még jó, hogy rajtam kívül biztosan soha nem megy oda kismama, ugye?????? :evil:
A Praktikeres legalább tiszta, felszerelt, és tágas volt....

Na jó, nem puffogok többet :D

floranan
 
 


[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Bibi, na dudálnék a fülébe a nővérnek egy olyat, hogy fészket rak egyből... micsoda brutál egy módszer, hát hol élünk aztamindenségitneki! na jó, ... ebbe most ne menjünk bele.. 8) 8) 8)

van egy másik fajta ctg ez pedig a rémálmaim netovábbja, szerencsére nem volt ilyenben részem, nem is lesz, mert a gépet egy az egyben a doki seggébe nyomnám fel /már elnézést a vulgarizmus miatt.../ ez az a fajta ctg, mikor az ember lányának a mellbimbóját kell csavarni, pisztergálni, h oxitocint termeljen, s lássák az okosok, h hogyan reagál a baba rá. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:


Ez Budapest, 2007 május, az ország egyik kiemelt BABABARÁT KÓRHÁZA ... no comment ... első pillanatban én is azt hittem, lecsapom :shock: :lol:

Szülés előtti este nekem ilyet csináltak ... vagyis apának kellett csavargatni, de mivel nem kerültem megfelelő hangulatba, utána saját magamnak ... közben ültem, hasamom a kütyük és egy lepedővel voltam felülről letakarva ... merthgy mindez a vajúdóban, ahová bárki ki-be járkálhatott (apikák is ... :shock: ... na, ez megint a no coomment kategória ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Vicger, ez a bimbótekergetős durva :evil:

floranan
 
 


Vicger, Bibi,

nemááááááááá, ez komoly?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
kész vagyok

floranan
 
 


Bibi basszus, ez a megalázás netovábbja :evil: :evil: :evil: :evil:
Flora, az benne a dühítő, hogy létezik! A dokit kéne oda ültetni, aki ezeket a vizsgálatokat elrendeli, aztán csavargassa a tojásait, megnézném hogy reagál rá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

vicger
 
 


[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Bibi basszus, ez a megalázás netovábbja :evil: :evil: :evil: :evil:
Flora, az benne a dühítő, hogy létezik! A dokit kéne oda ültetni, aki ezeket a vizsgálatokat elrendeli, aztán csavargassa a tojásait, megnézném hogy reagál rá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


Nem térek magamhoz.... :shock:
És mitől függ, hogy ilyenben részesítik az ember lányát v sem?

floranan
 
 


jó éjt csajok!

Kép
babcika
 
 


[quote="floranan"]V írta:florananicger, Bibi,

nemááááááááá, ez komoly?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
kész vagyok


hááááááát, mst így visszaolvasva nem tudom sírjak vagy nevessek a szitun, ha nem velem történik, azt hinném valami rossz komédia ... de nem, ez igen, így volt: a dudálás is, meg a tekergetés is :lol: :lol: :lol: (most tudok rajta nevetni, akkor átélve mindez nem volt annyira vicces :shock:

mostmár értitek, miért nem ragaszkodom az István kórházhoz, ha a dpkim visszajövetele előtt szülök ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi,jáááááj,ez kész!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Nagyon durva.
Hozzáteszem,én sem mentem vissza az istvánba.NEm is bánom már.Remélem Lotti okos kislány,és megvárja doki bácsit.

Kép
v.andi
 
 


[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Bibi basszus, ez a megalázás netovábbja :evil: :evil: :evil: :evil:
Flora, az benne a dühítő, hogy létezik! A dokit kéne oda ültetni, aki ezeket a vizsgálatokat elrendeli, aztán csavargassa a tojásait, megnézném hogy reagál rá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


ő akkor nem volt bent, ez az ügyeletes doki volt ... ezért (is) van olyan véleményem az ügyeleti ellátásról, mint ami Dorkának: a kutyámat se vinném ügyeletre, ha el tudom kerülni

igen, mélységesen megalázó volt ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Babcika,neked is nyugodalmas jó éjszakát!

Kép
v.andi
 
 


[quote="v.andi"]B írta:v.andirumi,jáááááj,ez kész!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Nagyon durva.
Hozzáteszem,én sem mentem vissza az istvánba.NEm is bánom már.Remélem Lotti okos kislány,és megvárja doki bácsit.


holnap megyünk a kistarcsás dokihoz: komolyan csajok, nem tudom, mit kívánjak: Lotti várja meg a dokikánkat, s szülünk az Istvánban (ahol már ismerjük a 'gyenge " pontokat) ... vagy induljon be még augusztusban, s megyünk tarcsára ehhez a dokihoz ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


babcika: jó éjt :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Cukor 6,1.Jár a csoki Kép Kép Kép

Kép
v.andi
 
 


Andi: volt piros mogyorós??? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi,én sem szívesen keresek mást,de egyébként a Kistarcsai kórházat dicsérik.Nekem is itt van második opciónak,mert még a föld úton is 7 perc :lol: :lol: Remélem azért marad az Uzsoki.

Kép
v.andi
 
 


Jó éjt Babcika!

Flora fogalmam sincs mitől függ, hogy kérnek e ilyen szadit... talán a doki aberráltságától leginkább, gondolom én :twisted:
Az biztos, hogy ha nekem bárki ilyet mond, hogy ezt kéne csinálni, akkor fogom a cókmókom és viszlát. De lehet, hogy vázolom neki, hogy mit csináljon a micsodájával.

Ja, egyébként minden vizsgálatot meg lehet tagadni saját felelősségre. Így a 4. gyerkőcnél már ezt is tudom... Illetve Atinál mondta a dokim, aki egyébként teljesen normális,hála az égnek :)

Andi, cukor és csoki aránya hogy alakul? :)

Utálok csalódni a palacsintákban... most megtörtént 8) :? keserű volt a túró :x /kapott palacsin/

vicger
 
 


de jóóóóóóó neked :)

ilyenkor kicsit bánm, hgy nem szereztem be vcmérőt ... :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi,most lesz valami édesség.Jut eszembe,ma a dokitól hazafelé a váriban vettem magamnak cukormentes tiramisut.Lehet inkább azt eszem meg,mert annak a tésztája is diabetes. Kép

Kép
v.andi
 
 


elköszönök, aludjatok jóóóóóóóóóóól :)

pussza mindenkinek :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="bibiesbrumi"]d írta:bibiesbrumie jóóóóóóó neked :)

ilyenkor kicsit bánm, hgy nem szereztem be vcmérőt ... :shock:


Én is örülök,hogy a barátnőm kölcsön tudta adni.Nem olcsó a belevaló,de tényleg jobb,hogy van.

Kép
v.andi
 
 


Bibi, ebben a dologban az van, hogy Lotti dönt ;) Ők még nagyon ott vannak a tűz közelében, szóval rábízhatod magad nyugodtan ;)


Jut eszembe, képzeljétek, azt gondoltam, kiingázom, h Luca mikor fog megszületni 8) A lottót is kiakartam, de nem árulta el a cudar 8) :lol:

Andi, jó étvágyat hozzá! :) :) :) Szépen lassan, tudod úúúúúúúúúúúúgy egyed! :) :) :)

vicger
 
 


Kriszti,úúúúgy eszem,de azért nem az igazi ez a cukorbeteg tiramisu :lol: :lol: :lol: ,de nem elégedetlenkedem.Nem elég édes,na :roll:
Mikorra ingáztad Luca születését?

Kép
v.andi
 
 


És mi jött ki, Vicger?? :D

És hogyan ingázod ki???

floranan
 
 


Én ma piros Bountyval és fagyival kényeztettem magamat...

floranan
 
 


Még csak kacérkodom a gondolattal ... tudod, a kisördög.. nem is biztos, hogy akarom e tudni a napját :)
A lottót már megtettem pénteken :lol:

Flora, hát ingával ;) de lehet aranylánccal, s rajta egy aranygyűrűvel is, lehetőség szerint karika legyen.
Először is a mutató és a középső ujjad közé fogod a láncot, megállítod. Majd szépen megkérdezed, hogy hajlandó e szóba állni földi halandóval, vagyis veled/velem, majd a kilengés után, megkérdezed, hogy mi az igen válasz, és mi a nem, továbbá a nem válaszol. Ilyenkor függőleges, vagy vízszintes kilengések, illetve álló helyzet és körkörös irányú mozgás van variációnak. /ezt érdemes leírni, mármint hogy melyik válasz micsoda :) Aztán jöhetnek a kérdések ;)

vicger
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást, igyekszem bekapcsolódni a beszélgetésbe.
A rántott ételeket én is nagyon szeretem, én magamnak is neki állok, ha megkívánom. Kettőnknek meg főleg, mert Apuci is imádja. Hétvégén patiszont paníroztam, hát nem volt egyszerű, mert ugye kemény. A tököt meg a husit azért jóval könnyebb.
Bibiesbrumi: ennyi minden kell a kórházba? Pl fürdetéshez kifogó? Nem ők fürdetik? Takarót nem adnak? Saját ruhában lesz a baba? Én úgy tudom a Délpestiben semmi ilyesmire nincs szükség, de azért majd rákérdezek.
Jaj nagyon sajnálom akinek ennyire oda kell figyelni az evésre, biztos nehéz lehet. Nekem szerencsére nincs ilyen gondom, de én meg nem vagyok egy nassolós. Zöldséget meg gyümölcsöt eszem sokat, annyira fincsik ezek a nyáriak.
Vicger:még olvasni is rossz ezt a mellbimbó tekergető ctg-zést. Brrr
Floranan:tegnapelőtt nekem is hasmenésem volt egyész nap és fájt a méhszájam és hasonlóakat éreztem mint Te. Én is ma olvastam a hírlevelet és néztem nagyokat. :shock: Látom ugyan aznapra vagyunk kiírva.
Bibi:Ez nagyon durva történet! Melyik kórház? Ja látom az István. Szörnyű!
Vendég
 


Nos, azért a lottón kívül is vannak dolgok, amiket földi halandónak nem muszáj tudnia :) :) :) Ez a kategória a születés napja is :)

Annyit elárult,hogy nem augusztusban fog megszületni, de a kiírt időpont előtt, szeptember első hetében fog érkezni ;)

Na, hamarosan le is lehet ellenőrizni :)

Szuszika, mesélj magadról! mennyi idős vagy? mivel foglalkozol, kutya macsek van e, kertes ház, vagy panel, milyen színű a csempe a konyhában, ha van, ja, és hogy ikea-fun vagy e... sötöbösötöbö :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A rántott patiszon valami mennyei........... hm................ meg a cukkini......... meg a gomba... meg a többi :) :) :)

vicger
 
 


Vicger, akkor majd én is kipróbálom, anyu aranygyűrűjével nézegettem a babó nemét is...
Kíváncsi vagyok, az inga kihozza-e a szept. 17-et, amit hónapok óta érzek :D :wink:

Szuszika, igen néztem én is :D Én szept. 24.

Asszem én is pihi!!
Jó éjt , Istennők!!!! 8)

floranan
 
 


Na, kíváncsi vagyok Flora, majd számolj be :) Jó pihenést :)

Én is el, amíg még tudok közlekedni :D Jóccakát csajok! :)

vicger
 
 


Vicger: ezek a kérdések, jót nevettem némelyiken. :D
Akkor a válaszok:
37 éves vagyok, nem egy mai csirke, de nem érzem magam ennyinek. Kicsit későn érő tipus vagyok, most értem el a 25-höz. :D
Nagykereskedelemmel foglalkozunk a párommal együtt. Én már csak itthonról segítek be, amennyit tudok.
Kertes házban lakunk, de van 2 tacsink, akik a lakásban laknak velünk. Eddog ők voltak csak a "gyerekeink", imádjuk őket. Nagyon kiváncsian várjuk mit fognak szólni a "tesóhoz". :lol:
A csempe bézs színű a konyhában. :lol: :D :lol:
A bútoraink az Ikeából vannak, igaz már pár évesek, mostanában nem jártam ott, de én is szeretem.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?