Hello Csajok!
Hú, csak gyors kutyafuttában írok....
Kicsit sok a házimunka mostanában, semminek nem érek a végére.
Képzeljétek a héten Dorka elindult egyedül. Még csak 1-2 métert megy, de az elég veszélyes, mert futva teszi, és amikor elfárad, akkor borul jobbra, vagy balra, eldől, mint a liszteszsák, úgyhogy anyuka felkötheti a gatyáját, minden pillanatban a háta mögött kell lenni.
Tegnapelőtt pedig az etetőszékben felállt, és kiült a tálcájának a tetéjére, mindezt addig amíg wc-n voltam, mire kimentem a konyhába, már ott ült a tálcán. Hozzá teszem, be volt csatolva....
Hú, levert a víz, nem is mertem szólni neki, csak odaszaladtam, és levettem, nehogy leessen, szóval már sehol nincs biztonságban.
gégéé: hát szia, te kis elveszett bárányka!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D
Nagyon örülök, hogy jöttél végre! Friss Emma képekkel kárpótolhatsz minket, igen!!! Pusszantás nektek
anyany: nagyon szépek voltatok, gratulálok mégegyszer. Nagyon tetszik a ruhád, olyan szép, kis szolid, nem az a habos babos. Csini vékony vagy, jól visszafogytál. És hát Zsófi is tündéri abban a fehér ruciban.
zsula: jó, hogy jöttél te is, Krisz is tündéri, és milyen sokat nőtt! Aranyos a játékosdobozban. És a csimpaszkodós kép is tök jó!
mancsa: Levi is édes, ahogy a hattút eteti, és a répás Dorka!
Szupi lett a csúszda!
szosz: jó az új vonalzótok, olyan édesen vigyorog a képen Réka baba.
winchi: gratula vőlegénykénknek a fogacskához, mi is növesztjük a 7. 8. fogunkat, van is vele gond bőven...
jaffa: remélem rendeződik a helyzet, hacsak már régen meg nem beszéltétek. Nem könnyű ez az egész, de mindkét félnek engedni kell. Amit meg a párod mondott biztos nem gondolta át, és csak hirtelen felindulásból mondta. Azóta már biztosan megbánta ő is.
Sarmi: Íriszke nagyon ügyes, és olyan jó lehet neked, hogy már 3-adszor éled át minden gyermekeddel az új élményeket, amikor felül, feláll, elindul, mosolyog....stb...