Új privát üzeneted érkezett!

Bridget,
Nyulasznak is ő csinálta az ikreket, magas FSH-val, igaz 6.-ra sikerült :( - Esetleg kérdezz rá az antagonista protokollra, Nyulasznak az jött be. Aztán majd mondja, mit gondol.
(És oep-esen a bogyók is sokkal olcsóbbak. Emlékszem, egyszer egy temesvári nővel beszélgettem, kiderült, hogy ő ugyanazért a szuriért legalább 6x annyit fizet, mint én, mert neki nem támogatott.)

Bébike, :(
Hát jó kacifántos az út...

Május,
gratulálok a munkához, nagy szó ez a mai világban :D

Dezsina,
én kérés nélkül is mindig küldöm neked a drukkokat!
(és menj el szépen IR vizsgálatra végre, hátha nem fölösleges. Ezt az egy esélyt még add meg magadnak az 5. - kitudjamikorlesz - lombik előtt...)

Rana,
akkora a pocakod, mint nekem most! :shock: Igaz, neked ikreid vannak :lol:

Pusszancs

Kép
kisbuta

A laptető ingyen elvihető!

Kép
kisbuta

Szép hetet Mindenkinek!

Mabe és Nyulasz, nagy-nagy szeretettel gratulálok Imolához, Noémihez és Balázshoz! Hosszú, boldog életet kívánok Mindkét újdonsült családnak!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Viszem a laptetőt! Köszi, kisbuta!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Kisbuta, nemsokára te következel, no meg Szezso! :D

Rana, gyönyörű az a poci, jól elvackolhattak benne a minicicák! :lol:

Estike, hogy van a fiatalúr? Bírod az éjszakákat? No és a nappalokat :?: :roll: :D

Till, köszönöm a drukkokat! Te is nagyon előre vagy már. Teljesen megértelek Vackor miatt, én is nagyon féltem Mackót, még senkinek sem engedtem elvinni több napra. Persze Vackor már igazi nagyfiú. :wink:

Árnika, Dezsi, nem akarok sajnálkozni, de nagyon együtt érzek veletek...

Mzsani, gratula nektek, még egy igazi csodababa, gyere gyakrabban, tartsd bennünk a lelket! :)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Na lapalja lettem en arra hajtok ugyis :lol:

Kisbuta
Okes majd ezt a protokolt mond ma majd el nekem meg1szer mielott megyek haza mert addig elfelejtem :oops:
70% tb tamogatottsag van a gyogyszereken :!: szal ngyon jol megusszuk :wink: Tisztara izgi 2honapom lesz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: mi ez a hozzáállás, kérem szépen???? Jól reagálsz a stimura és sok petid lesz!!!!!!!!!!!!! Addig meg használd ki az időt!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bridget, ez aztán a jó hír! :D Addig fogigátlót szedsz vagy hogy lesz? A hiszterohoz nagy drukk, ne izgulj, (bár én is izgultam), de jobb, hogy megcsinálják!
Ez egyébként orvosonként változó a Kaáliban, hogy mikor lehet menni lombikra? Kováts drnő azt mondta, hogy már csak kb. decemberi időpontra tud beírni :shock: Lehet, hogy nála több beteg van, mint Krizsánál? :roll:
bébike4

Sziasztok!

Nahát, hogy mennyi baba megszületett a hétvégén!

Gratuálok skrisznek, mabénak és nyulasznak a babákhoz! Nagyon ügyesek voltatok.

Többieknek is sok drukk!
Bridget, drukk a histerohoz!

Mi jól vagyunk, múlt héten láttuk a pici szívverését :)

Puszi!
vjulcsi

Puszi
Jol allok en hozza azon nem lesz para :wink: De realisan nezve igenis orulok majd ha lesz 4petim :wink: az mar szep eredmeny lesz :) de a hysterotol akkor is bevgyok tojva :oops: na jo nem annyira de megis idegen doki 2szer lattam...idegen orszag :roll:

Bebike
Igen addig megy a fogigatlo szal akkor elvezzuk egymast amikor szeretnenk :lol: es ihatok is hetvegente na nem mintha nagy ivo lennek :roll: Bejelentkezes teren nekem oktobert mondta konzira...kerdeztem ha fizetos lennek akkor mehetnek elobb de azt mondta o csak oktoberben tud vallalni :roll: Na meg ha jol tudom a "kulfoldieket" ok ketten vallaljak Krizsa es K.P. :roll:
nem tudom amugy kinel mennyi a varakozas es o igy azt javasolta,hogy a tb-sre menjek mivel felesleges fizetnem...

Julcsi
Huuuhaaa 8hetes vgy mar :P a szivvereshez pedig gratula 8) es koszonom a drukkot :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok, csak bekukkantottam hozzátok Nyulasz miatt (másik topic-ból), és lám....

Gratulálok Noémi és Balázs érkezéséhez! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!!

És persze a többi a babához is gratula!!!

Árnika, téged is olvastalak :( Puszi neked
(Gyere velem B.B.-hez, mi készülünk kistesóért :wink: )

Mindenkinek minden jót!

Kép
mazsi02

Kataviragrol van egy kis hirem 8)

[quote]k írta:oszi az aggodast, de koltoztunk es netem sem volt sokaig, ezert nem irtam. Minden ok velem/velunk, terhessegileg is...

Jah es mar 13+5 nel tart :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget, sok-sok drukk, biztos gyorsan túl leszel rajta! :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!

Bridge!
Egyáltalán nem gáz a hystero, drukk!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok! :P

Katavirág babát vár??? :shock: Én aztán alaposan lemaradtam :roll:
Gratula Neki! :wink:

Bridget,
akkor hazajöttök a lombik idejére? :roll: (barátnőm nővére is mindig jön USA-ból...most volt a beültije, ET+10-nél tart tesztre vár)
Drukkkkkk a hysterohoz!!!!!

Egerecske++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(korán hívott Vackorom, nem aludta az éjszaka, sírt, annyira honvágya volt :oops: a szívem szakad meg! Jót vitatkoztunk Apával, ő erősködött, hogy menjen a gyerek táborba, mert csak így lesz önálló, szerintem korai :evil: egyébként is a fiúk gyámoltalanabbak (bocsi, aki másképp gondolja), mindent elhagy, fogalma sincs, hogy vásároljon - először kapott zsebpénzt is...na mindegy, bocsi a panaszért :oops: )

tillidian

Vjulcsi,
szívből gratula!!! :D

Többiek,
annyira várom már a pillanatot, mikor mind ilyen hírrel jöttök!!! :D (majd visszaolvasunk, és már csak elmék lesz a sok macera!!! :wink: )

tillidian

Aztaaaa! Ennyire figyelmetlenül olvasok? :oops: :oops: Pedig azt hittem, legalább az megy?. :oops:
Nyulaszkám! Hatalmas gratula gyönyörű súllyal született ikreidhez! Kedves vegyes páros, Isten hozott benneteket!

Flóri igazi tündér. Este 9-kor szopi, utólsó slukkok alva (már 100-130-at szopik), és reggel 8-9-ig van szunya. Soha nem sír. 2x szopizik. Szándékát úgy jelzi, hogy iszonyat hangos cuppogásba kezd. Nagyon muris. :D :D :D A nappalok változók. Már sokat nézelődik, még sokat alszik, és ha fáj a poci, akkor bizony sokat sír. Ettől függetlenül. hihetetlen mázislátának érezzük magunka.

Puszi mindenkinek.

Ja, hogy mért nem jövök többet? Arról legközelebb. Most felébredt.

Kép
estike66

[quote="estike66"]
írta:
estike66
Ja, hogy mért nem jövök többet? Arról legközelebb. Most felébredt.
:?: :?: :?: :?: :?:

Örülök, hogy jól vagytok!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Till
Hát lehet, hogy nem volt nagyon önnálóra nevelve még (hozzám pont ma jött be egy ksifiú a boltba vásárolni, darálta, hogy mit kell vennie olyan nagyfiúsan (mondjuk úgy kezte, hogy két másfél liter kenyer :lol: ...na mondom ezr akkor mégegyszer :wink: ), meg magyarázott, hogy akkor mit hova tesz...egy asszony vevő volt még a boltban, aki amikor a gyerek szépen megköszönt mindent és kiment csak csóválta a fejét: "Nekem két fiam van, de azok... még ilyet soha...". :lol:

Ma boltoztam 5,5 órát.Elvileg kb csak 4-et kellett volna, de felhúztam magam reggel, hogy már megint mindent én írok össze, én rendelek, nem csinálták meg amit kiírtam tegnap...és nagy a hajtás vagy fél 11-ig, ameddig én vagyok, utána meg a déli ebédszünetig úgyis csak punnyadás...mondom maradok én inkább a boltban akkor délig...éni s tudok punnyadni. Szerencsére hüvi van most erre, úgyhogy nem volt megerőltető.Aztán meg úgyis jöttem haza és szunyáltam 2,5 órát. Nekem meg éjjel a vállam fájdult meg, valahogy elfeküdtem...én meg attól alig bírtam megmozdulni.
Most mindjárt tanítok egyet, aztán jön haza a párom...biztos sok a melója ma...mert még nem is jelentkezett.

Tök jó lehet, nyulasznak meg MAbénak, hogy egy helyen vannak...na meg másért is persze. :D

Bridget
Beindult a gépezet!Lesz még olyan kontinnens a földön, ahol nem próbálkoztok a kisbabóval? :wink: :)

Továbbra is mennek a drukkok a próbálkozóknak!!!+++
pusz

Kép
vizkriszisback

Csajok megyek a korhazba a hisztero-ra keso este leszek csak :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Halihó :lol: :lol: :lol: :lol:

Itthon vagyunk... apát bűvöli a lánya... :wink:
Kaptok néhány képet... :wink:

Kép
Szüleimmel
Kép
Hazaérkezés
Kép
Kaptunk egy cumit :wink:
Kép
Mi
Vendég

Mabe: gyönyörűek vagytok! :D

Vkisz: Nyulasz Skrisszel van egy kórházban, nem Mabeval.

Kép

Kép

*puszedli*

Bridget,
nagy-nagy drukk!

Mabe,
édesek vagytok nagyon.
És irigy, hogy te MÁR otthon, én meg MÉG itthon...
(Ráadásul a tegnapi ctg-n is azt mondták, hogy ebből ezen a héten valószínűleg nem lesz szülés... Már tényleg azon kezdek agyalni, mit csináljak, hogy meggondolja magát a kiscsaj...)

Pusszantás mindenkinek,
és drukkok, kinek mihez kell.

Kép
kisbuta

SKRISZÉKET sajnos ma nem engedték haza. Holnap délelőtt kiderül, hogy holnap hazajöhetnek-e. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Csatlakozhatom?
A 2. IVF program zajlik. 7-én kaptam vissza 3 gyönyörű, 3 napos embriót. Most az idegörlő 2 hét, na jó, 11 nap várakozás van. 18-án kell mennem vérvételre.
Debrecenbe járunk, B. doktorhoz.

Mabe
Szépek vagytok!

Igyekszem majd megismerni benneteket :wink:
Vendég

Mabe, nagyon szépek vagytok!

Szabina, nehéz az a 2 hét, tudom, de kitartás és drukk.

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe,
gratula!!! :D :D :D (az első képen a nagyszülőkkel van?)

Baba,
mi az ok?

(holnap hazahozzuk Vackort, ha kell, gyalog lemegyek érte! :oops: )

Szabina,
mennek a drukkok!!! :P

tillidian

Szabina: Kép Mesélsz még magatokról?

Babim: :(

Till: amúgy meddig maradt volna? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Till, jól teszitek.Hozzátok haza!(Úgy sajnálom)

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe! Szépek vagytok!!! :D :D :D :D Milyen hamar hazaengedtek, ahhoz képest, hogy koraszülöttnek számít Imola!
:shock: (35. hétre született, ugye?)!!! Mesélj majd a szülésről meg mindenről, ha van egy kis időd!!!!

Szabina! Üdv itt! Nekünk is BB "csinálta meg" az ikerbabáinkat! :wink: :wink:

Till, sajnálom sajgó anyai szívedet... :(

Babaimi, Kriszéket miért nem engedték haza? Lehet tudni?

Bridget, mi volt hiszterón?? Gondoltam rád!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bri: :?:

Kép Jó éjt Lányok!

Kép

Kép

*puszedli*

Till
Nana,hogy haza 8) a doki az mondta eleg 2hetet maradnom(mivel az osszes leletem viszem magammal minden megvan :roll: ) persze en maradok egy honapot :wink: Huuu barinodnek nagy drukk :!: meg nem tesztelt 8) Szerintem tok normalis,hogy vackor honvagyas...nem a sulistarsakkal ment akiket mar ismer :?: :roll: De az biztos ha nem erzi jol magat egyszerubb ha ertementek mert meg a vegen rossz emlekkent marad meg benne :roll:

Vkrisz
Ari a boltos sztorid :lol:
Tudod en a vilag osszes kontinensere elutaznek es akar a dzsungelben is lehetne a beulti csak legyen egy babam :P remelhetoleg ez mar az uccso lesz es latod hazamegyek azaz az en hazamban lesz valahogy lehet a sors ezt akarja :roll: en mar nem tudom de kesz vgyok mindenre 8)

Mabe
En egyenlore csak 1kepet latok a tobbit fel oraja tolti de a kisasszony nadon szeeeep :D

Baba
Me nem :shock: csak nem baj van :roll: es nyulaszekrol nem tudtal meg semmit? :roll:

Bumi
Nalad van a tablicsku?Ki a kovetkezo a sorban 8) :lol:

Szabina
Kép
Es mennek a babatapik huuhaaa 3-mat kaptal vissza 8) es miert volt szuksegetek lombikra :roll:

Kép a sok biztato szavat es drukkolast....jol esett es jol is jottek :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.08.12 05:36-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
akkor várunk haza Titeket!!! :D

(köszi, Lányok! :oops:
a legdurvább, hogy tegnap éjjel besurranók végiglopták a tábort, vittek mindent, ami mozdítható :shock: - fene bánja a cuccokat, de hogy az alvó kicsik mellett valaki ott matat!!! :shock: És nem volt, aki őrködjön!!! :twisted: Kölköm végigvirrasztotta az éjszakát, nem mert aludni :shock: :twisted:- bocsi az OFFért! )

Puszika,
vasárnapig :roll:

tillidian

Szép jó reggelt!

Bocs, hogy bekevertem az egy helyen lévő kismamikat. :oops:
De Bridget meg le Skriszezett. :lol:

Mabe
Nagyon szép képek...mintha nem is most zültél volna csak pár napja. :D

Bridget
Milyen volt a hystero?

Szabina
Üdv itt!Küldöm a babatapikat!!!+++ :D

Till
Úristen!Milyen tábor az ilyen? :shock: Én is hazahoznám rögtön onnan. :?

Kép
vizkriszisback

Vkrisz
1000bocsesz maris javitom :oops: Hystero milyen volt hat semmilyen vegulis kaptam egy kabitot nem sokat ereztem de remlik mintha kozben felebredtem volna es mondtam volna hogy ez ngyon faj(nem emlexem milyen nyelven :oops: ) es talan kaptam meg egy kis kabitot mert utana megint semmi kepem nincs :roll: Hat nem volt olyan ellatas,mint japoban az biztos es M.orszagra is felvgyok keszulve :wink:

Till
Jol teszed ahogy erzed az senkinek nem jo,hogy te is meg a gyerek is szenved az valahogy nem taborozas.... :roll: Meselj elhoztatok Vackort? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vkrisz, a "Leskriszezett" miért "le"??

Azért nem jöhettek haza, mert nem szopizott eleget Esztike. Ma kiderül, ma jöhetnek-e.

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe, nagyon szépek vagytok!!

Szabina, üdv és nagyon drukkolok!

Skrisz, remélem ma hazaengednek! Várunk!!

Nyulaszékról tud valaki valamit? Vajon hogy lehetnek?

Till, én is hazahoznám a gyerekemet. Sajnálom hogy így sikeredett az első tábor. Reméljük nem szenvedte nagyon meg. :cry:

Estike, este 9-től reggel 8-ig szunya, nem semmi. :shock: Szerencséd van, jó sokat tud szopizni. Ezek szerint van elegendő tejed, és jó minőségű is. Képet mutatsz a nagy fiúról?

Kép
kata05

Till,
sajnálom, hogy Vackor első táborozása nem sikerült jól. :cry:
Ez rányomja a bélyegét a többire, ahova lehet, hogy elmenne, de ne fog akarni. :?

Bri,
az jó, hogy nem éreztél semmi vagy legalábbis nem emlékszel rá.
Mikor lehet tudni, hogy mi lett az eredmény?:)

Bocs, hogy most másnak nem reagálok, de 3 gyerekkel kissé macerás netezni! :( :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Árnika!
talán ma este... küldöm... :oops: valahogy nem bírok gép elé ülni.... nagyon szégyenlem a fejem.

Szabina!
üdv közöttünk és mennen máris a babaragacsok!!!! :!: :D

Kisbuta!
ari vagy, hogy mindig drukkolsz!!! :) :!:

Mabe!
nagyon szépek, irigylésre méltóak vagytok :D :D :D Gratulálok még egyszer és sok boldogságot kívánok!!!!! :D :!: :!: :!:

Bridget!
jól olvasom? Haza jössz????

nekem megjött tegnap :evil: na de majd akkor most sikerül!!!!
dezsina

Sziasztok!

Bri: eredmény????? :D

Dezsina: én is kérek Kép -s képet!
Kurva Piri!!!!! :twisted:

Nem szervezünk talit, akkorra, amikor Bri is itthon lesz?????

Kép

Kép

*puszedli*

Mabe! Györűséges kislány Imola! Mégegyszer gratulálok!

Kata! Igen, mázlisták vagyunk, de azért szopizék éjjel is. Csak ájultan. :D Már nem tom írtam-e, hogy egy hét alatt 33 dk-át hízott. 4 hét alatt összesen 1 kg, 14 dk-ot, határozottan tokásodik és pocakosodik a kispasi. :D

Szóval. Eléggé elkapattuk(tam :oops: ) és nappal az egyre nyúló éber időszakát csak kézben, járkálva és lehetőleg énekeket hallgatva! :oops: tudja elképzelni. Ha csak közelítek a kiságy felé, jön a bömbi. Erre 18 éve még nem voltam hajlandó, most simán.
Amikor alszik, akkor hamar-hamar pótolók. Borzasztó nagyon-nagy házunk van, borzasztó nagyon-nagy kerttel. A kert az én ízlésem és alkotásom, nem hanyagolhatom el. Azzal biztatom magam, hogy majd télen egy csomó másra is lesz időm.

Olvasni azért igyekszem, bár van, hogy néhány nap kimarad. Én mindenkiért nagyon izgulok, és nagyon drukkolok, remélem hiszitek.

Ölellek benneteket!

Kép
estike66

Sziasztok!

Bri!
Eredmény? Minden okés volt?
Táblicskut nem kaptam meg.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Baba
Semmi jelentősége annak, hogy "le" :D .Nem pejoratív értelemben értettem. :roll: Te hogy mondtad volna? "Összekevert Skrissz-el. "...csak olyan lazábban akartam írni. :oops:

Kép
vizkriszisback

Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról,
és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott
valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a
tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy
kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka
szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány
annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát.
Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy
mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő
megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a
gyerek, az a WC?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Mabe, de szépek vagytok!

Bridget, örülök, h túl vagy a hiszteron. Eredmény?

Puszi, mikorra is esik ez? Nem vagyok képben :oops: de az ötletet támogatom.

Vkrisz, anyósoddal konszolidálódott a helyzet?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle: 2 hónap múlva.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, ez nagyon jó volt! :lol:

Estike, szépen gömbölyödik akkor, 33 dkg, az igen!! Nem alszol bele az éjszakai szopiba?

Kép
kata05

Sziasztok, bekukk! :P

Estike,
ez igen!!! :lol:

Puszika
:mrgreen: :lol:

Bridget,
hogy vagy???

Dezsina,
affene :( hajrá tovább!!!!!!!!!

Mai UH-eredmény:
Lencsi 1900 gr :D magzatvíz sajna továbbra is sok, valszeg az IR miatt :?

(Vackor tábor:- OFF
a vezető tanárnő győzködött, hogy hagy maradjon már a gyerek, majd ő személyesen vigyáz rá, figyeli, nehogy bántsák, stb. Este már jobb kedve volt a Kölkömnek, de nemrég megint sírva hívott...
nem tudom, mi a helyes :oops: én elhoznám, de apja, a többi szülő, tanár, mindenki próbál lebeszélni, hogy ez nem a jó megoldás...Na mindegy, ugrásra kész vagyok - mindenesetre Apja elismerte, hogy korai volt :evil: ő ragaszkodott ehhez a @ táborhoz!!! :twisted: )

tillidian

Till: remélem Vackor ma már jól érzi magát!

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?