Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Nagyon jó volt olvasni a soraidat csak úgy sugárzik belőle a boldogság. Nagyon örülök hogy jól éreztétek magatokat. :)
Küld a képeket és felteszem őket.

Wish!
Szerintem ez a legnehezebb összeegyeztetni a napirendet és még neked is pihenni mellette azért remélem sikerül egy kicsit töltödnöd.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajni
Blanka milyen szép kiscsaj! és azok a szerkók - wow!

Andiékhoz hasonlóan nekünk is jól sikerült az egy hét nyaralás Fonyódón. 4 család ment együtt, nagyon klassz társaság volt, és mivel nekünk voltak a legkisebb csemetéink rengeteg segítséget kaptunk.

Zalán nagyon élvezte a Balcsit és az alvásába se kevert be a változás.
Boldizsár is ari volt, csak 2-2,5 óránként szopizott-éjszaka is :shock: Ilyen még nem volt... Viszont: tegnap átfordult hátról hasra, ma meg hasról hátra. Annyira meg vagyok lepve! és persze tök büszke vagyok mindkettő kiscsibémre :)

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma!
Várjuk tőled is a képeket. :) Örülök hogy nektek is jól telt a nyaralás. A kisebbik fiad meg valóban nagyon ügyes. :)

Én már nagyon visszaszámolok két hét múlva már megérkezünk. :) Nagyon várom már.

Bár ma nagyon szuper napunk volt igaz apa elment az anyjához. MI meg ebéd után kimentünk a Margit-szigetre. Nagyon meg vagyok velük elégedve az Áprád hídi oldltől közelítettük meg és kávzi az állatokig gyalog jöttek nagyon jól érezték magukat és én is. Aztán még megálltunk a játszón is. Szuper nap volt. :) (Így leírva nem nagy szám de mindegyik jött a lábán semmi krízis nem volt szóval szuper volt).

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

Zsebi :)
Igaziból egész nap töltődöm :D Nézem Balázst, ahogy eljátszik és közben ölelgetem a lányomat. Kell ennél jobb töltődés? Alvás mondjuk, az jó lenne egy pár órával több :D
Az egyedüli, ami tényleg nehézség nekem, az a séta, sokszor csak 11 körül tudunk lemenni és akkor Balázs állandóan terelgetni kell, hogy inkább az árnyékban legyen, meg reménykedni, hogy Zsófi alszik a babakocsiban.
Nem tudom miért nem alszik el a babakocsiban. Sokszor ha kiveszem a kocsiból, már le is csukódik a szeme, de a kocsit hiába tologatom, vagy ringatom, abban nem alszik. Csak sír, de nem sírdogál, hanem egy idő után torkaszakadtából üvölt. Ma délután sikerült úgy elindulni vásárolni, hogy alva a kocsiba tettem le, a Duna Plázáig aludt, ott felébredt és utána már nem aludt vissza pedig hót álmos volt.
Nem értem, Balázst kb 10 métert kellett tolni és már aludt is. Mondjuk reménykedem, hogy megszokja, még próbálkozom. Ha meg nem fog menni, akkor marad az, hogy nem babakocsival, hanem kendővel sétálunk.

Emma :) Anda :)
De jó, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Tényleg tegyetek fel képeket!
Mi az augusztus 20-i hétvégén megyünk majd le anyuék hétvégi házába. Sajnos a férjemnek nem sok szabija maradt, elég sokat ki kellett vegyen a terhességem alatt, úgyhogy mi most csak ilyen miniket tudunk pihenni, de ezt is nagyon várjuk.

Az én gyerekeim valami extra mozgékonyak az elején, aztán jól belassítanak. Balázs hat hetesen fordult hasra, Zsófi meg két (!) :shock: hetesen. Úgy tűnik nem véletlenül, mert szépen csinálgatja azóta is, ha olyanja van. Aztán Balázs gyorsan fel is állt kapaszkodva hat hónaposan, viszont járni csak 14 hósan kezdett el. A beszédről meg ne is beszéljünk, már azt hittem soha nem szólal meg, bezzeg most be nem áll a szája,. Igaz ez nem mozgás, de ez is a fejlődés része. Kíváncsi vagyok Zsófi is ilyen lesz-e, elég sok dolog van, amit Balázshoz hasonlóan csinál már most.

Hajvágás előtt és után:
Kép Kép

Balázs és Zsófi egy hónaposan. Szerintem hasonlítanak :)
Kép Kép

Van, ahol szeret aludni :)
Kép

wish
 
 


Wish
nagyon tetszik Balázs az új frizurájával! Zsófi tünemény! tényleg hasonlítanak, de Zsófi mennyivel törékenyebb, csajosabb!
babakocsi-ügy elég nehéz lehet, nekem rengeteget van abban Boldizsár. Fordulás 2 hetesen?! tyűha, az vmi!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Wish, nagyon szépek!!! Nekem Balázs hosszú hajjal is nagyon tetszik, olyan a frizkója, mint Bálintnak. :lol: Én még nem mertem levágni csak elől (de Ádámnak is 2 éves kora után volt az első igazi nyírása). Olyan, mintha 2 gyerek lenne a képeken, a második már nagyon komolyan kisfiú. Sokszor rájuk csodálkozom, milyen hamar megnőttek. Nálad meg ott van Zsófi kontrasztnak, Ő még milyen pici, pedig még Balázs is az... És tényleg hasonlítanak! :lol:

Emma, Andi! Irigy vagyok a nyaralás miatt, mi itthon dekkolunk. :? Ráadásul jövő hétre nem túl jó időt mondanak, pedig gondoltam, kicsit elmehetnénk Szoboszlóra... :cry:

Andi, mikor lesz a hasplasztika? Sztem az 1 kilóval ne foglalkozz, az nem hízás, normális esetben is több mozog egy nőn ciklustól függően, meg persze attól is függ, mennyi víz van benned. :lol:

Zsebi, akkor még most mentek majd Görögbe? Akkor jó utat nektek!

Bandika! Munka milyen? Megmondom őszintén, nem irigyellek, én egyáltalán nem vágyok vissza.

Anikó, hazajöttetek már? Akkor jelentkezz! Képekkel! :lol:

Zsuzsi! Boldog szülinapot kívánok Olivérnek! Szülinapos képeket tegyél, olyan rég láttuk!

dkata
 
 


Kata

köszönöm szépen :)
Tegnap meg is ünnepeltük, teszek fel képet. A torta is jól sikerült, a meggyes túrós lett végül. privit írok majd, de most el voltam havazva a szülinappal.

Kép

Lányok,

elnézést, most általánosságban írok, az igazat megvallva, mostanában nem olvasgattam sűrűn, és pláne nem jelentkeztem. Olivérrel lent vagyunk állandóan, kivéve az alvás időben, olyankor meg ezer dolgom van itthon. De szeretnék mostmár újra napra készen bekapcsolódni, hiányoztatok :D
Van közületek, akinek szobatiszta a babája?
Olivér hallani sem akar a wc-ről, meg a biliről (vagyis ez utóbbit sisaknak használja), ha meztelenül van, és pisilni kell, mondja, hogy pelenka, pisi. akkor rá kell adnom, s úgy hajlandó csak pisilni, kakálni.
Röviden most ennyit írok, ma is szülinapozás van még, hamarosan jönnek a vendégek.

Kép

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsebi,
köszi,akkor küldöm a képeket!
A tesó téma mennyire komoly?Mert a múltkor azt mondtad,hogy nem akarsz már küzdeni a Kaáliban.Vagy mégis?
Ha lenne még egy babánk,a fiúk tök jól elbabáznának vele,mert imádják a kicsiket!(de mi már tuti nem küzdünk)

Emma,
de jó,hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok!

Wish,
nem lehet,hogy melege van Zsófinak a kocsiban?Én textilpelenkát terítettem alájuk,de pl. a barátnőm nem és izzadt a gyereke.
Képek aranyosak,Balázs rövid hajjal is helyes.

Kata,
2 nap múlva,kedden lesz a plasztika!!!
(örülök,hogy csak 1 kilót híztam a Balcsin,mert kevesebbet mozogtam és jókat ettünk,meg borozgattunk is este!)

Zsuzsi,
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK BALÁZSNAK!!!

Képek aranyosak,a bilis kép ismerős!
Márkon a Balcsin napközben nem volt pelus,mert pucérkodtak és mindig elvonult a fűbe pisilni,de Arni kérte.Itthon megint pelusban van,csak ritkán pisilnek a bilibe sajnos.Olivér még kicsi,ne aggasszon a dolog!

Andi
Kép
aanda
 
 


Lányok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem. (Remélem, nem haragszotok meg, hogy nem nagyon kísérem figyelemmel a topikot, mégis bepofátlankodok személyes kis bajommal.)

Szóval, nem vették fel az ikreket önkormányzati bölcsibe, nekem viszont muszáj visszamennem dolgozni januártól. Épp most hívtam fel két magánbölcsit a kerületben, az egyik 117, a másik 120ezer/fő/hó. Egy kicsit paff lettem, mert ez kizárt, nem jönne ki a nettó fizumból sem a két gyerekre, de egyre sem nagyon, ha még kajálni is akarunk. Egy megoldás marad, a bébiszitter, de rettenetesen félek vadidegenre bízni őket. Szerintetek hogyan érdemes keresnem? Csak ismerős ajánlásával vagy van valami ügynökség, amelyik eleve kiszűri azokat, akik nem valók bébiszitternek? És az mennyiből jönne ki szerintetek?

Köszi előre is, ha tudtok valami okosat mondani nekem!

KépKép
lili73
 
 


Lili

én biztosan a rokonságból keresnék valakit, vagy ismeretségi körből (akár távolabbi rokon). ez biztosan olcsóbb is, mint ügynökségen keresztül. Én a rokonságben találtam 500 ft/óra, de Budapesten biztosan drágább a tarifa, ahogy a többiek is írták korábban.a bölcsiért ez a 120ezer/hó/fő egy vicc. főleg, ha beleszámolod, hogy az elején biztosan sűrűbben lesznek betegek.

Aanda

mi 20-án megyünk Siófokra, 4 napra. Sokan vannak nagyon a parton? Meg a parkolás is érdekelne, kell-e érte fizetni, mert a mi szállásunk 1 km-re lesz a parttól, szerintem autóval megyünk le a strandra.
Nem aggaszt különösebben a bili dolog, inkább csak szerettem volna, ha ezen a nyáron túl vagyunk rajta, mert télen nyűgösebb ez.

Kép
zsuzsi73
 
 


Wish,
mindennap mentek játszóra? FÚ, én akkor nagyon gáz vagyok, sose viszem őket. Igazából félek is, mert Olivér mostanában nagyon rossz lett, mindig ott kell lennem a nyomában, különben lecsap vkit. :? Blanka nálunk is éber állapotában mindig cicin van, ha nem, akkor meg bukik. De rengeteget, nagyon durva! Alig veszek fel vmit, biztos, hogy a köv. kaja után még a hátamon is büfi folyik. Nem túl szalonképes...
JAj, tökjó lett a haja, és nem is furcsa egyáltalán! Pedig azt gondoltam, hogy majd a hosszú után milyen szokatlan, de nem. Rajtad fölbátorodva Cilut is jól megnyírtam - azért annyira bátor nem voltam, mint de, de kis bilifeje lett! :D Ráadásul most először tűrte is! :o

Zsuzsi,
sok boldogságot Olivérnek! Annyira guszta az a torta, hogy ahányszor belépek, mindig meg kell néznem! Megtennéd, hogy elküldöd priviben a receptet? Majd anyuval megcsináltatom hihi! :lol: Nem ám én! :mrgreen: Miket kapott Olivér?

Bandika,
én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen a meló, és főleg hogy hogy bírod Balu nélkül és ő nélküled?
Lehet, hogy mi is lemegyünk a hétvégén Szoboszlóra, ha igen, hívlak! Addig is jó pihenést, remélem, jó időtök/időnk lesz! :D

Lili,
fúú, annyira gáz, hogy ennyik az ovik! :twisted: :evil: De komolyan, ezt ki tudja kifizetni?! Akkor még a 70-80 ezresek, amiket én néztem olcsónak tűnnek! :twisted:

Anda,
hú, nagyon jó lehetett ez a nyaralás! Blanka kapott végül antibiot, de szerintem tök feleslegesen, de most már mindegy! Nehéz ám nagyon árral szemben evezni, túl nagy volt a nyomás... :(
Plasztikához nagy drukk!

Emma,
én is az ilyen bandázós nyaralásokat bírom a legjobban! Boldika még mindig olyan jó baba? Gratula a forduláshoz! Emlékszem Olivér 7,5 hónaposan fordulgatott csak.

Zsebi,
akkor hamarosan indultok? De jó nektek!

Kata,
Szoboszlót gondold már meg, olyan jó lenne talizni! :D
20140901102739
 
 


Andi!
Elmennek aludni és töltöm a képeket. :)
Hát szeretnék egy harmadikat de csak ha spontán sikerül. Kaáliba nem megyek vissza gyerköcért. Ha jön jön ha nem nem már nem görcsölök rajta kettő van a fő álmom ez volt de motoszkál bennem még egy gyerek utáni vágy de akkora vágyam már nincs hogy még egyszer lombikozzak. :)

Zsuzsi!
Sok boldog születésnapot a kisfiadnak.
Nekem Eszti télen lett szobatiszta és én elmenéshez sokáig ráadtam a pelenkát ettől függetlenül szólt. De tény és való nyáron egyszerűbb ez a téma. :) Nálunk SOHA nem lehetett a bilivel játszani csak és kizárólag rendeltetésszerűen használni.

Lili!
Enyémeket sem vették fel a bölcsibe én is körüljártam a témát és találtam ugyan magán bölcsit 40ezer / hó + kaja egy gyerekre de még így sem éri meg visszamennem mert kevesebb marad a bölcsi kifizetése után a zsebünkbe mintha itthon maradok. :( Pedig átlag fizetésem van de akkor is. Én is csak ismerősre bíznám a gyerekemet vagy ha valaki ajánlja de szerintem ez is mind aranyárban van főleg úgy hogy gondolom napi 8 órát dolgozok + az utazás.... nehéz helyzet én már beletörödtem és maradok itthon ill ha évközben felveszik a gyerekeket oviba akkor mennek oda, de magamban már a jövő szeptembert lőttem be az a tuti.

Wish!
Nagyon édes Balázs az új frizurával. Nekem sem furi ezzel a hajjal.
Szerintem is hasonlítanak egymásra de Zsófi tipikus kislányos olyan kis törékeny.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsuzsi,
elég sokan vannak a parton,de nem vészes,van azért hely.Emlékszem,hogy gyerekkoromban alig volt egy törölközőnyi hely már reggel 9-kor,most azért van.Az árnyék kevés,mi vittünk strandsátrat.Rengeteg kisgyerekes család van,lopásról nem is hallottam.Mi a szállodasor végére mentünk strandolni,(Hotel Aranyhíd)ott van egy öböl bokáig érő vízzel,fiúk ott sároztak.
Csak a belvárosban kell fizetni a parkolásért,utána a szabadstrandon már nem.Mi is 1 km-re voltunk a parttól és kocsival mentünk.

Hajni,
köszi!Kicsit félek a holnapi műtéttől,megmondom őszintén.Sokak szerint nem fáj annyira,mint a császár.De engem a fájdalom nem érdekel,csak az,hogy 3 napig nem látom a fiúkat!Hát ettől fogok szenvedni!És attól,hogy egyedül leszek.


Pénteken jelentkezek.Puszi mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aanda 2009.08.11 06:49-kor.

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi, egy jó nagy kalappal!!! Gondolok rád holnap és utána is, hogy gyorsan gyógyulj!

Lili: Bölcsi: :shock: :shock: :shock: Én is ismerősi körben próbálnék keresgélni, az is lehet, hogy ők tudnak megbízható, bevált bébiszittert találni. NEm tudom, mennyiért lehet, nálunk a barátnőm gyerekeire vigyáztak így, ismerős által, de a kaját mindent a barátnőm elkészített, a nőnek semmit nem kellett, csak a gyerekekkel lenni. És azért az sem utólsó szempont, hogy a gyerekek így saját környezetükben maradnak, nem jönnek be a betegségek - vagyis jobban megéri szerintem. Ja, és lehet, hogy több órát fizetsz, de nem hozod-viszed őket, ami mégiscsak időt spórol Neked.

dkata
 
 


Aanda

köszi az infokat Siófokról. jó, hogy írtad azt az öblöt, majd megkeressük. mi délelőtt és délután is lemegyünk majd, délben visszamegyünk a hotelba, Olivér még mindig 3-4 órákat alszik délben, ez ott is így lesz. Én meg addig csavargok majd a városban, a hotel közel lesz a centrumhoz.
Én is szorítok neked holnapra.

Hajni

ide beillesztem a linket a receptről, itt találtam a neten.
http://latsiakonyhaja.blogspot.com/2009 ... torta.html
A tavalyi cukrászdai torta után, amiből senki nem evett egy falatot sem, (olyan rossz volt) megfogadtam, hogy eztán csak én sütök.
Olivér verekszik? Nálunk ez ment egész nyáron, hogy minden gyereket jól hátba vert, meg ellökött, s egy pár napja vettem észre, hogy ez elmarad. Lehet, hogy kezd leszokni róla.
Vasutat kapott Olivér fából, meg markolót (ez a legnagyobb kedvenc), meg legot.

Zsebi

igen, a bilit én már elrontottam, hisz bent volt a szobában, ráültettem Olivért, aki abban a pillanatban felállt és a fejére húzta, már kezdettől fogva. Akkor a tieid hamar szobatiszták lettek, 2 éves koruk körül.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi, Hajni, Zsebi, Kata,
köszi. Ezek szerint ti sem bíznátok vadidegenre egész napra őket. Nálunk kicsit bonyolítja a helyzetet, hogy a férjem otthon dolgozik (műfordító). Ő pedzegeti, hogy délelőttre bevállalja őket, és csak a délutánról kéne gondoskodni, de épp azért is vállaltam volna akár a fizetős bölcsit, hogy tudjon végre dolgozni, mert már másfél éve ugyebár napközben nem nagyon tud tőlünk. (Ezért a szitter sem igazán jó megoldás.) Érzem, hogy nem lesz az úgy jó, nagyon aranyos, imádja őket, de férfiból van, tele ambícióval, és nincs annyi türelme, mint nekem...

Mi is mindennap megyünk játszóra, délelőtt is, délután is. Anyukám szerint én vagyok az egyetlen az országban, aki kétszer viszi a gyerekét egy nap :lol:. Engem hajt, hogy így legalább egy-két munkaórát kap a férjem.

KépKép
lili73
 
 


Lili

mi is kétszer járunk játszóra minden nap, délelőtt 2 órát, du pedig 3-t :D
Ha a férjed otthon van, akkor egy idegen szitter is szem előtt lenne. De ha most se tud tőletek dolgozni, akkor ugyanúgy nem tudna akkor sem, ha mással vannak a gyerekek. Nem tudom, olyasmi nem működik Bp-en, amit anno Németországban tapasztaltam, úgy hívták, hogy Tagesmutter. Ez egy főállású anyuka, s ide a lakásába adták le a dolgozó anyukák a gyerekeiket. Egy ilyen anyuka 6-7 gyereket vállal be. S lényegesen olcsóbb, mint a bölcsi.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi,
családi napközi. Most majd ezeket is megnézem, de legjobban azért a "rendes" bölcsinek örültem volna, mert családi napközit majdnemhogy bárki csinálhat kicsit sarkítva. Igen, a szitterrel ez a probléma. De én már tuti visszamegyek dolgozni januárban, mert ez is már egy haladék a szeptemberről, és vagy így vagy úgy, de meg kell oldanom a dolgot.

Nekem azért a 2 meg a 3 óra nem jön ki alkalmanként. Azt meg hogy csinálod? Inkább másfél meg 2.

KépKép
lili73
 
 


Andi!
Drukkolok mára nagyon.

Zsuzsi!
Igen két évesen nappalra mindkettő alváshoz meg mostanra lettek szobatiszták.
Én személy szerint azt gondolom hogy a napközbenit lehet alakítani de az alvás az abszolut rajtuk múlik.

Lili!
Akkor nálatok sem egyszerű a helyzet. Remélem sikerül megoldanotok. Te mit dolgozol?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
én ÁNTSZ laborvezető vagyok, amúgy biológus. Lehet, hogy a legközelebbi játszóház miniovi csoportja lesz a legjobb megoldás, 69ezer. És fél éven át beszoktathatom őket :)

KépKép
lili73
 
 


Szasztok,

Tegnap irtam egy csomot, de mielott elkuldtem volna minden elszallt :cry: :cry:

Ket het szabi utan ma van az utcso munkanapom :lol: :lol: Probaltam visszaolvasni,jo sokat irtatok !!

Wish,

Zsofi Baluval a babzsakon-fantasztikus kep !! Tenyleg nagyon hasonlitanak, de Zsofi azert csajosabb-karja-laba vekonyabb :lol: :lol: Tuti nehez lehet ket ilyen picivel egyszerre, hogy mindenre jusson ido.....En azert onzo modon orulok hogy Mate napkozben oviban lesz, igy tudok napkozben majd a kiscsajra koncentralni, delutan meg remelem megoldhato lesz
hogy legalabb 1-2 orat csak Mateval tudjak lenni mikor hazajon...

Hajni,

Sajnalom hogy kis Blanka igy megbetegedett, de szerintem nagyon szuperul harcoltal mindenhol, le a kalappal...es vegul is neked lett igazad es nem lett semmi komoly baj....hiaba, az anyai megerzessel egy doki sem tudja felvenni a versenyt... de a kepeken nagyon dogos kiscsaj mar most :lol: :lol:

Zsebi,
Jo nyaralast nektek es utana hajra a nagycsaladhoz :lol: :lol: Tudod, most hogy mar nem eletre-halalra megy, szerintem ossze fog jonni nektek is :lol:

Zsuzsi,

Szerintem ketevesen azert meg ritka a szobatisztasag, es akkor is foleg kislanyoknal....fiuval ha jovo nyaron lesz szobatiszta, akkor sem maradtatok le....Mate aprilisban toltotte a 3. evet, es csak most junius-julusban lett szobatiszta, sot, ejjelre meg most is kap pelust, bar csak 3-4 naponta pisil bele...

Lili,

Hu, ez a bolcsi ar nagyon brutal, nekunk az ovi 78 ezer, de ebben elvileg minden extra program benne van es ez is eleg soknak tunt, de a 120-at mar eros tulzasnak tartom....ha csak nem aranykanallal etetik oket.... A bebiszitter kerdese tenyleg nehez, szerintem is legjobb ha ismeretseg alapjan sikerul talalni. Nekunk volt egy ilyen ismeros csalad, ahol egy erdelyi lany vigyazott egy evig a 2-3 eves kislanyra, 80 ezerert havonta, es hozta vitte is mindenhova ha kellett (persze csak bkv-val, nem autoval) es tenyleg jo volt, de azt hiszem mar vissza mentek erdelybe azota...

Kulonben nalunk is ez volt a gond, hogy apa sokat van otthon, igaz hogy o nem dolgozik otthonrol, de mivel eleg stresszes a meloja, pont azert van annyi szabadideje hogy ki tudja magat kapcsolni. Ezert nalunk sem jatszott a bebyszitter, mert ha otthon vannak, akkor az neki nem pihenes...
Ennek ellenere vegul is bevallalta hogy heti 2 napot 9 honapon at o volt otthon Mateval mikor en tavaly visszajottem dolgozni....persze az apukak azert kicsit masok, de azert meg tudjak oldani a dolgot....nem pont ugy mintha te lennel, de nem is biztos hogy az akkora baj....na jo, persze ket gyerekkel azert biztos egesz mas a helyzet. Mindenesetre sok sikert a megoldashoz....


Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Ja, meg visszaterve a munkara....en is sokat tuloraztam, mielott Mate megszuletett, most miota visszajottem, talan csak ketszer :) Pedig a munka nem lett kevesebb...csak az ember hozzaallasa valtozott meg. Egyszeruen kiesik a toll a kezedbol mikor latod hogy mar mindjart ot ora, es a gyerek mar otthon van az ovibol es rad var..... a munka mindig megvar masnap is es egyaltalan nem sir utanad.....na jo, persze vannak hataridok neha, meg minden, es persze rengeteg mulik az ember fonoken es kollegain is....

A legnehezebb része ráadásul a sok betegség, akkor aztán igazán meg vagy lőve, ha nincsenek bevethető nagymamák vagy rokonok....
Nekem csak az első hét volt furcsa, utána meg olyan volt minta csak 2 hetet hagytam volna ki, nem 2 évet....valahogy volt annak is varázsa, hogy megint van felelősséged, meg feladatod a pelenkacserén kivül is :lol: :lol:

Es egy utolso gondolat, a sajat magadra forditott szabadido fogalmat viszont a kovetkezo 5 evben felejtsd el :cry:


Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


A legfontosabbat el is felejtettem, mikor 30-an voltunk a dokinal mar 2300 gr volt a gorogdinnye a pocakomban :lol: :lol: Hat erzem is minden grammjat....de szerencsere a mehszajam teljesen zart es jo tonusu-barmit jelentsen is ez az utobbi.....Remelem augusztus vegeig mindenkeppen egyben maradunk, mivel a dokim szabin lesz a jovo hettol....csak ne lenne mindenhol annyi lepcso....

Na jo, mostmar eldugulok, ma este megint visszamegyunk Nagymarosra es csak aug 20-an jovunk haza.

Addig is mindenkinek jo nyaralast, kisbebiknek meg szép növekedést :lol: :lol:

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta

nekem a szobatisztaság azért fontos legkésőbb jövő nyárig, mert csak úgy veszik be az oviba.

Lili

a 69 a 2 gyerekre vonatkozik, vagy fejenként?
a napi 5 óra úgy jön ki, hogy de. minden nap 10-12 ig vagyunk lent, ilyenkor csak játszóterezünk, mindig máshol.
du. kb. 5-kor indulunk el, általában bicajjal, 8 előtt sose érünk haza. Ilyenkor mobilabbak vagyunk, megállunk játszóterezni, megnézzük apát a pályán, edzésen, ott focizunk, aztán megállunk a parknál is, vagy beugrunk valamelyik barátnőmhöz, amelyiknek Olivér korabeli gyereke van. Én is járok hetente 3-szor edzésre, ilyenkor 7-kor apa átveszi tőlem Olivért biciklistől, s még általában egy órát lent vannak.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi,
fejenként 69.
Értem. Mi délelőtt olyan fél10-től 11-ig vagyunk a közeli játszók egyikén, mindig autóval megyünk, hogy a motorokat is tudjam vinni, sokszor fél12-kor már ebéd van. Délután meg olyan (fél)5-től (fél) 7-ig, mert ők nyolckor már ágyban vannak. Előbb nem tudok velük indulni, mert jó nagyot alszanak, aztán még ébredezés, ujjszopizás hosszan, meg uzsonna, pelenkacsere, öltözés, ilyenek.

Kriszta,
köszi a kimerítő választ. Biztos igazad van, és szépen beletanulna az én párom is abba, hogy egy egész napig ellássa őket. Mondja is, hogy nem lenne gond. Máris csak 4 napot kéne fizetni a minioviban. Meglátjuk.

KépKép
lili73
 
 


Zsuzsi,
Boldog szülinapot Olivérnek! Nagyon édes a „cowboy kalap”-ban.
Bazsi eddig 1x kakált és 2x pisilt bilibe. Mi is a nyár elején kezdtük mondogatni, hogy jó lenne használni, de nem igazán vágyik rá. Azért néha üldögél rajta és mondja, hogy „vájjunk kicit”, de aztán semmi, max .egy pár csepp.

Lili,
Várólistán vagytok? Tavaszra állítólag épül majd egy új bölcsi a Hűvösvölgyi úton.

Andi,
Drukkolok a műtéthez! Ja, ma már túl is vagy rajta, akkor drukk a szép eredményért!

Hajni,
De jó lenne találkozni! Mondjuk nekünk szombaton haza kell utazni egy esküvőre, nem tudom, hogy mikor érünk majd vissza.

Kata,
Jöhetnétek Ti is, nem lesz olyan rossz idő, csak a 35 fokos kánikulához képest lesz ’hideg’!

A munka egész jó, ’kikapcsolódás’ volt 2,5 év babázás után, és ahogy Kriszta is írta nagyon hamar vissza lehet szokni. Persze most még könnyen beszélek, mert két hét meló után 3 hét szabi jön, így azért el lehet viselni. Balu szintén jól érezte magát Apával és a Nagyikkal is. Nem is nagyon akart beszélni velem telefonon, mindig volt vmi fontos dolga. Az első este kivételével a cicit sem kereste, viszont mikor találkoztunk, akkor jött, hogy ’most kicsit cicizek’. Egyébként ez ügyben, annyit fejlődtünk, hogy most már csak napi 1x van szopi.
Na, megyek, álmos vagyok, már nem megy annyira az éjszakázás.

Kép
bandika
 
 


Bandika,
tavaly október óta várólistán vagyunk 2 bölcsiben is. A Hűvösvölgyi úti bölcsiről tudok, de csak innen-onnan, sehol egy hivatalos értesítő, egy cikk, amiben konkrétumok vannak, egyáltalán ki kerülhet oda be, és főleg hogyan. Még az egyesített bölcsődék vezetője sem tud semmit.
Nálatok a nagyikkal van Balu és az apujával?

KépKép
lili73
 
 


Kriszta!
Azért az esélytelenek nyugalmával vagyok. mióta megvannak a gyerekek nem védekezünk és még nem lettem terhes. Majd meglátjuk van még három évem ha addig nem jön akkor ez volt megírva. :)

Bandika!
Elhiszem hogy azért nehéz munka mellett mindenre időt szakítani. Én egyenlőre még nem tudom dolgok hogy lesznek de van egy évünk. :)

Lilli!
Azért ez a 69 is elég durván hangzik. És ezért csak fél napra vinnéd őket vagy közösségbe rendesen egész napra?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
ez egész napra vonatkozik. Engem is bosszant, hogy a fizum egy az egyben elúszik. Még szerencse, hogy munka mellett kaphatok dupla gyest, meg van a cs.pótlék is.

Mi nem szeretnénk több gyereket, nekünk ez így épp kerek, pont bírható úgy, hogy nem gebedünk bele, és még lesz időnk élvezkedni is velük. Pedig van ám nosztalgiám a terhesség iránt, meg a babázás iránt.

KépKép
lili73
 
 


Lili

eszembe jutott még valami.
van egy ismerősöm, neki is ikrei vannak, 2 évesek, és ha nem megy vissza dolgozni, ki fogják rúgni. Bölcsiben nincs hely, és ő max. 50 ezret tud bármilyen megoldásra szánni. Ezért most kifejezetten olyan segítséget keres, akinek ennyi pénz is jobb, mint a semmi (mert pl. nyugdíjas, vagy rokkant nyugdíjas - és úgysincs melója).
Én 140-t biztosan nem fizetnék ki, megpróbálnám bébisziterrel, aki fele annyiba kerül, hamar ki lehet tapasztalni, hogy beválik-e vagy sem.

Bandika

nem is tudtam, hogy Te már dolgozol. napi 8 órában?

Kép
zsuzsi73
 
 


Emma :)
Hát sok szempontból könnyebb lenne, ha ellene a babakocsiban, de a kendővel is jó. Aztán ha már ülhet a babakocsiban akkor biztos jobban el lesz.

Hajni :)
Balázst levisszük kétszer egy nap, délelőtt én, délután meg az apja, ha Zsófi nagyon nyűgös, akkor délután én nem megyek velük. Kb 2x1 órát vagyunk így lenn, de ha jól jön ki a lépés, akkor többet is lenn tudunk lenni.
Olivér nem igényli a szabadteres mozgást? Balázst ha nem visszük le, akkor rohangál fel alá a lakásban, mint egy mérgezett egér. Sokkal könnyebb vele itthon, ha jól kimozogja magát lenn.
Tegyél fényképet az új séróval!

Zsuzsi!
Nagyon jól néz ki tényleg a torta, ügyes vagy! Olivér meg cuki ezzel a cowboy kalap bilivel :D És persze sok boldog születésnapot kívánok neki utólagosan is.

Andi :)
Remélem már túl vagy rajta!

Lili :)
Nem próbáltál meg fellebezni az önkormányzatnál? Vagy nem lehet? Nagyon sokba kerül a magánbölcsi.

Kriszta :)
Igen, az szerintem nagyon jó, hogy Máté oviban lesz délelőtt. Én is gondolkodtam, rajta, hogy úgy könnyebb lenne az eleje :D Mikor Balázst el viszik anyuék, akkor egész más Zsófival lenni.

wish
 
 


Wish,
fellebbeztem, de elutasították.

Zsuzsi,
nem tudom, tehetetlennek érzem magam, azt sem tudom, hogy kell elkezdeni a bébiszitter keresést. És belegondolok, hogy többet is kipróbálni, brrr... már utálom az egészet. Meg aztán ha itthon vannak a szitterrel, akkor meg a párom nem tud annyit keresni, akkor esetleg hiába spóroltam meg azt a pénzt. Mérlegelnem kell, mi éri meg nekünk jobban. Ezt a hülye helyzetet! Jól beletrafáltam, hogy épp most bölcsis korúak a gyerekeim.

KépKép
lili73
 
 


Csajok!
Nextes Dina hotmail-es mail-címe működik? szombaton küldtem neki rendelést, de semmi válasz....

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lili :)
Azért egy ikres anyuka kérését méltányolhatták volna :(. Szerintem érdemes megnézned a családi napköziket, akikről én tudom, hogy csináltak, azokra mindre nyugodtan rábíznám a saját gyerekeimet is. Na meg talán inkább azok maradnak otthon és vállalnak be még gyerek felvigyázást, akik szeretik a gyerekeket és jól megértik magukat velük. Persze aztán biztos van mindenféle közöttük is.

Babakocsi: ma délelőtt mélyalvásban betettem a kocsiba, fél óra múlva ébred, szóval játszótéri szoptatás volt a program ismét. Délután eleve nem aludt, sírt, betettem a kendőbe, egy perc múlva aludt. Átaludta a játszóterezést és a vacsorázásomat. Három órát durmolt :D Egyre inkább kendőhívő leszek.

wish
 
 


Lili,
Nekünk az önkormányzatnál mondták az új bölcsit és azt is, hogy akik fellebbeztek, azokat oda fogják majd felvenni, mivel a többiben már max. létszámmal vannak. Mondjuk először októberre, aztán márciusra igérték a nyitást, nem tudom, azóta változott-e a helyzet. Sztem hívd fel őket és kérdezz rá. Mi is a II. kerületbe jelentkeztünk, de persze Bazsit sem vették fel, így ő majd magánbölcsibe megy szeptembertől. A miénk 70e + kaja, de ebből még 21e visszaigényelhető, mivel alapítványi bölcsi, igy egész tűrhető.
Én néztem családi napközit is, de azok is 60-70 körül voltak, biztos van olcsóbb is, de a neten nem lehet megtalálni őket.

Zsuszi,
Igen, elkezdtem dolgozni, de még beszoktatásos periódusban: 2 hét munka, 3 hét szabi, majd októbertől megyek rendesen, ha beindul a bölcsi.

Emma,
Valszeg Dina még ’szabin’ van.

Wish,
Milyen kendőd van? Nem izzadtok bele Zsófival? Mondjuk 3 óra alvás elég meggyőző érv a kendő mellett!

Kép
bandika
 
 


Wish!
Mi is felebeztünk és szintén elutasítást kaptam. DE másik fórumról ismerek olyan ikres anyukát akinek három és fél évesek az ikrek és oviba sem vették be őket mondván nem kötelező. :shock: :shock: :shock: :shock:
Engem felháborít ami e téren folyik ebbe az országba. Egyszerűen nem teheti meg mindenki hogy magánba járassa a gyerekeit, illetven itt nálunk pl.ha megfizetném sem lenne hely sokan pocakosan íratják a kicsiket be.

Három óra alvás az nagyon szuper. És a hátad nem fáj?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


sziasztok,most értünk haza B.lelléről, majd visszaolvasok, csak annyit láttam, hogy Lili, írok püt ha érdekel a mi magánböclsis bébiszitterünk, 30 körül kijön egy főre egész napra Újpesten, megbízhatóak, egy éve ismerem őket!!!!!!!!!!!!!!!

Olivér babának, ill nagyfiúnak boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!

majd még jövök.

ui.utálom az anyósom, nem akar a gyerekkel lenni...
Vendég
 


Hunci

írj majd a nyaralásról! mi 20-án megyünk 4 napra Siófokra :D
az apró betűset alig tudtam elolvasni.

Wish

amikor játszótéren szoptatsz, Balázs el van egyedül? Én soha egy másodpercre sem tudok leülni, ha játszótéren vagyunk, életveszélyes mutatványai vannak Olivérnek.

Lányok

kuki ügyben tudna valaki segíteni? tudom, hogy már sokszor volt téma, de most nem tudom, hogy hol keressem.
Olivérnek nem jön fel teljesen a bőr, a doki elocomot írt fel.
használta valaki ezt? azt olvastam, ez szteroid tartalmú kenőcs.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsebi, az én bébiszitterem ikreit sem vették fel még oviba sem.Amúgy nem értem, akinek ikrei vannak, nem mehetnek bölcsibe???????
ráadásul már azt sem értem, hogy itt nálunk a bölcsi a beszoktatásra megköveteli, hogy vigyek a Máktól papírta a gyesről és a mtótól igazolást, hogy dolgozom, vagyis itt nem engedik, ha valaki a 2-kal van tgyáson, az első bölcsis legyn, más bölcsibe meg engedik, itt mi a logika?????????

Zsuzsi, én sem tudnám a kisebbet szoptatni vagy etetni, mert H azt hiszi, marha nagy artista :lol:

a nyaralás nem volt rossz leszámítva azt az apróbetűs részt, egy a baj, hideg a víz, nagy a szél, 23 fokos a víz, de mivel sekély déli part, így azért tűrhető, H is bent volt sokat, aztán gyors melegedés és vissza a pancsiba.árak tűrhetőek, sőt nem is drágák, meg is lepődtem rajta, többre emlékeztem.vigyetek minden ruhát, mert ha vihar van, akkor nagyon hideg tud ott lenni, de amúgy nagyon szép, tiszta av íz.
Vendég
 


Zsuzsi,
Olivér is biciklizik már? :shock: Pótkerékkel? Vagy ti viszitek?

Lili,
Én sose értettem, hogy ki jogosult arra, hogy bölcsis lehessen, mikor azén egyedülálló barátnőm gyereke sem. Még jó, h. 2 év lett a gyes v. gyed v. mi… :twisted: :evil:

Wish,
Írtad, h. több babakocsitok van, egyiket se szereti? Én nem merek elindulni egyedül velük, Olivér mostanában kezelhetetlen.
Nem emlékszel véletlenül, hogy most az új rend szerint hetente vagy havonta kell adni a K-vitamint?

Emma,
Még szerintem is nyaral. De tudod, van hogy nem ír rögtön vissza, majd biztos válaszol!

Hunci,
Anyós miatt részvétem, az enyém szerencsére messze lakik… :lol:

Nos, nálunk Olivér egyre kezelhetetlenebb. :cry: Állandóan dobál, ütöget, dacol. Vmelyik nap mérgében kidobta a motorját az ajtón. Blankát eddig túlszeretgette, de tegnap megtörtént az első pofon. Elesett a motorjával, elkezdett sírni és jött, hogy puszilgassam meg. Letettem Blankát (épp szopizott ) és megszeretgettem. Majd mikor megnyugodott, fölvettem a már ordító Blankát, erre elkezdte ütni a fejét, meg húzta le a pólómat, hogy ne etessem, őt ölelgessem helyette. Úgy sajnáltam, de hát mikor érti már meg, hogy ugyanúgy szeretem azért mert van egy testvére?! Szegény Blankát meg főleg sajnáltam, hogy így is mennyivel kevesebb jut neki, mint Olivérnek jutott…
Tegnap mégiscsak megjelentek a gyámügyesek, az eszem megáll! :twisted: Mindenesetre nem engedtem be őket, mert Olivér aludt, megbeszéltünk egy időpontot, hogy mikor jó. Mondanom se kell, néztek nagy szemekkel…

Olivér, az ifjú Soltész Rezső :lol: :
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901102739 2009.08.13 13:52-kor.
20140901102739
 
 


Zsuzsi,
megkérdeztem a tesóm, hogy melyik krémet írta fel nekik Veres doki, Diprosalic a neve. Mindegyik ilyen krém szteroidos, ez is. De ezt fürdés előtt kell rákenni 10-15, max. 20 perccel, és le is kell mosni, hogy ne gombásodjon be nekik. A tesóm bekente, majd sikerült is szétszednie a hártyát, nem kell hónapokig kenegetni, mint a többivel. Amúgy Olivérnek még szinte semennyire nem jön föl a bőr, én abban bízom, hogy 3 éves koráig vhogy megszűnik a letapadás, mint Orsiéknál volt... :roll:
20140901102739
 
 


Bandika :)
Két kendőm van Van egy Nandu kendőm, azt még Balázsnál vettem, de vele nem kendőztünk sokat. Az marha meleg lenne most, úgyhogy kb csak leporoltam eddig. Készülvén a nyárra vettem egy Gypsymama gézkendőt, ez a legvékonyabb kendő amiről tudok. Ahol Zsófi hozzám simul, ott összeizzadunk, de amúgy nem meleg. Mellesleg csodaszép a kendő :D
Ma amúgy fél óra tologatás után elaludt a babakocsiban, és nem ordított közben, csak panaszkodott egy kicsit.

Zsuzsi :)
Szoptatok és közben imádkozom ;) Balázs nem túl merész, de a szemem mindig rajta van. Meg persze az ismerős anyukák segítenek. Pl. Farkasok :D

wish
 
 


Hajni :)
Nekem azt mondták, hogy a K vitamint havonta kell adni.
Van egy elég jó könyv, még BZsuzska ajánlotta. Testvérek féltékenység nélkül. Érdemes elolvasnod, szerintem jó! A tuti persze nincs benne, de nagyon sok jó irányelvet tartalmaz.
Balázs az esti lefekvésnél szokott főleg cirkuszolni, mindig kiabálni kezd, mert fel akarja ébreszteni Zsófit, hogy akkor sírni fog és kiviszem a szobából. Előtte fél órával meg azért hisztizik, ha kihagyjuk a fürdetésből, mert nem hagyja abba a játékot és nem ő mossa meg Zsófi lábát és köldökét (ezeket ő osztotta magára feladatnak :D).
Ma kérte, hogy tegyem az ölébe Zsófit. Olyan cukik voltak :D

wish
 
 


Hajni,
nem semmi,hogy megjelentek a gyámügyesek!

Ma már haza is engedtek a kórházból,műtét után 48 órával!
Az eredmény szép lett!"Kellemesebb" volt,mit a csaszi,de aki nem elég fakír,annak nem ajánlom.
Most megyek is pihenni,puszi.

Zsebi,
A képek átmentek?

Andi
Kép
aanda
 
 


Hajni, eszem megáll a gyámügytől! Ahol meg kéne valamit csinálniuk, mert enni se kap a gyerek, oda el se jutnak. :twisted: :twisted: :twisted: Teljesen hülye világban élünk!
Nagyon édes Olivér! NEki is jól áll az új frizkó, akkor most én is bátran nyírjam meg Bálintot? :lol:
Valami gáz van a vonalzóddal, vagy Olivér ennyire megöregedett, hogy már 3 éves?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kukit akkor Te még nem kened? Mitől függ, hogy kenitek-e és mikortól? Nálunk részleges a letapadás, fogalmam sincs, mit kezdjek vele, gyerekorvosnak nem mondom, mert az a rántgatós fajta, azt meg nem akarom.

Komolyan örülök, hogy nem Bp-en élünk, téboly lehet az ottani helyzet, hogy menjél vissza dolgozni és még az ovikban sincs hely, nemhogy a bölcsikben. :twisted:

dkata
 
 


Kata, Hajni

állítólag 2 éves kor körül kezdenek valamit érdemben a kukival. én még ki se váltottam az elocomot, nem tudom, kell-e nekünk. Olivér kukiján a bőr szépen feljön, de nem teljesen.
A diprosalic jó erős, szoktam használni, ha van ekcémám, este bekenem, másnapra teljesen elmúlik.
Amúgy a gyerekorvos azt mondta, hogy gyereksebészhez vigyem el Olivért, ha a kenőcs nem oldja meg.
Hajni, tesódéknál mennyi idő kenegetés után oldódott meg a kuki?
Olivér nem biciklizik még önállóan, mögöttem ül :D
A gyámügyeseket ki küldte rád?
Cuki az új frizurátok, mi géppel szoktuk Olivér haját vágni, hogy egy pillanat alatt meg tudjuk mosni, mert a hajmosást végig üvölti. A hajvágást viszont élvezi :D

Aanda

és fáj is nagyon a hasad? Már látszik is az eredmény?

Lányok,

tök gáz ez, hogy nem veszik fel a gyerekeket bölcsibe. Nálunk mindenkit felvesznek, ha a szülő dolgozik.

Kép
zsuzsi73
 
 


Kicsit darabos vagyok, folyton interrupt van :)

Kata :)
Balázsnak is le van tapadva a fütyije. A mi gyerekorvosunk azt mondta, három éves koráig nem érdekes.

Hajni :)
Az esernyőkocsinkban ülnie kellene, a Bergon csak 170 fokig dönthető, a másik kettő jó újszülöttnek is, de egyiket sem csípi. De már túltettem magamat rajta, viszem babakocsiban, hátha szokja, de a kendőt ott van a kocsiban és ha nagyon kiborul átkötöm bele.
Ja, Olivérnek nagyon jó lett a haja! Ügyesen vágtad le!

Így aludt tegnap :) Meg a mai tesós akció.
Kép Kép

wish
 
 


Andi!
Teljesen kiment a fejemből de mindjárt megcsinálom ne haragudj.
Én is ezt akartam kéredzni hogy már látszik is az eredmény?

Hunci!
Pont ezért kell az igazolás hogy dolgozol mert sok szülő (bármilyen hihetetlen) berakta a gyereket bölcsibe míg ő otthon volt GYES-en és azelől vette el a helyet aki tényleg dolgozni akart. Ezért kérik a papírt.
Van olyan is itt aki vállalkozótól kért igazolást engem felháborít.

Az ikreseket meg azért nem veszik be mert úgy vannak vele mi dupla gyest kapunk és dupla ideig. Az egy gyerekes ezért részesül előnyben mert ő három éves kor után semmit nem kap. Az meg hogy aki kistesoval van otthon ne adhassa be azt gondolom ekkora túljelentkezésnél érthető.

Itt Újpesten jövőre már 270-gyerek be van íratva aki ezután kap észbe vagy egyáltalán valamiért eztán akar beiratkozni hát....

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wish,
akkor jól emlékeztem a K-vitaminra, köszi. Most úgy érzem, nincs sok erőm könyvet olvasni, de megjegyzem, hátha rá tudnám magam venni! Tényleg nagyon édesek együtt!

Kata,
kukival én is várok kb. 3 éves koráig, aztán meglátjuk. Bindzsiztem a vonalzókkal, de nem engedi feltölteni mind a kettőhöz a képet, olyan mérges lettem!

Zsuzsi,
a tesóm a lányának a hüvelyét kente be vele. Kb. 6-7 alkalommal nőtt össze neki, nem tudni miért, és miért újra meg újra. Ezt a krémet egy alkalommal használta csak, mindig sikerült neki széthúznia. Talán egyszer kellett csak kétszer bekennie.
Gyámügyet a Madarász u.-i kórház küldte ránk, mert elhoztuk Blankát. (Nem engedtem meglumbálni csak úgy blindre, merthogy ott az a protokoll. )
Hajmosás nálunk is üvöltés...

Anda,
egy hős vagy! Olyan szívesen kérnék előtti meg utáni képet! Jöhet priviben is! Most az én hasamon is lenne mit beljebb tuszakolni, pedig kilóban már ott vagyok, ahonnan indultam.
20140901102739
 
 


Zsebi, értem, CSak hallottam olyan helyről, itt Bp-en is (nem nálunk, nem a mi kerülteünkben), hogy gyereke lesz vagy van és mégis felvették vagy nem megy vissza, mégis felvették.Ezt nem értettem.
Nektek nincs kedvetek jönni szombaton?Küldtem privit is a címről.

másnak?Jó sok babás lesz

Wish, hogy döntöttél?Édesek együtt.Hunor haja is ilyen volt és ilyen lett de lehet neki még göndörebb volt, nem tudom.

Aanda, én is kivi lennék

Hajni szép a fiad, nagyon pasis. :lol: :) :lol: Anyós 100 km-re van tőlünk szerencsére, és innen küldtem haza :oops:
Amúgy az volt, hogy fél éve nem látta a gyereket, elmentünk nyaralni és láttam baj van, erre még jobban odanyomtam a gyereket, hogy vele legyen, ne anyuval, akit napojában láthat, még jobban vágta a pofákat, hazaértünk hozzánk és kivágta a balhét, hgoy nem bébiszitter, hanem nyaralni ment és többet ne adjuk a gyereket, csak akkor vigyáz rá, ha ő akarja.Nos, én olyan magas szopránban küldtem haza , hogy még a szomszéd is átcsöngetett , h van-e gond.Egyszerűen felfoghatatlan....ha anyummal van, az a baj, ha odarakom a gyereket, az a baj.asszem most úgy megsértődött, hogy a kérdés eldőlt.De akkor is szégyen....Sztem.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: