Új privát üzeneted érkezett!

Dorka, szerintem max 2 heted van, a pisiinger és a szeméremcsonti fájdalom így együtt, tartósan azt jelenti, hogy babó nyomja. Bizti faros???? mert amiket leírtál, az a beilleszkedés iskolapéldája... az is igaz, hogy popóval lefelé is be lehet illeszkedni...

Abban viszont egyetértek, hogy mindennek oka van, a farosságnak is... Félned viszont nem kell, jó kezekben vagy, nem lesz semmi gond, nyugi!!!

Manó
, ezek a viccek :lol:

Védőnő jött aztán ment. szerinte lesz legalább 4 kilós Luca. Mondtam, hogy nem lesz :lol: nem engedem :D Tökéletes lesz nekem 3000grammtól egészen 3600ig. Szerintem ezek ideális kislány méretek :) A fiaim mindketten 3800grammal születtek, azért a csajok legyenek már egy kicsit kisebbek ;)
Ja, meg hogy számoljam a mozgásokat legalább napi kétszer /ebben mondjuk tök igaza van, nem árt, sőt/ legalább le tudok feküdni egy kicsit... Ahhhha, mert az csak úgy megy... abban a pillanatban ugrik rám Ati :? :shock:

Most hívott Vicám sírva, hogy nagyon hiányzom/hiányzunk neki... :cry: szegénykém.... :cry: pedig még bőven van másfél hét.....
Igazán lehetne exben annyi, hogy megkönyörül a gyereken, aztán hazaviszi anyámhoz, hogy tudjanak jönni ide haza..... de borítékolom, hogy nincs benne ennyi empátia....

Lucaruhák 90 %-ban száradnak... még lesz mit mosnom :)

Viki mizu veled??? vérnyomi??
Pancsika, dettó, mi újs vérnyomásilag??

nst-sek eredmény?

vicger
 
 


Sziasztok!

Végre megvan a VV eredményem:

fruktozamin: 197 (előző 198 volt)
éhgy. vércukor: 3.9 (előző 4.6 volt)

Szóóóóóóóóóóval: nem vagyok doki, és remélem, nem kiabálom el, de nekem úgy tűnik ebből, hogy minden okés ... :shock: :shock:

Andi: neked van már eredményed ???

Visszalovasok, s reagálok :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!!!

Kriszti, tegnap elugrottam Tescoba, megnéztem a mellszívókat, csak kézi Avent-et láttam kb.15 ezerért. Még megnézem egy-két patikában, hátha tudok egészségpénztáras kártyával fizetni.

Manó,Andi nektek is köszi az infókat mellszívó ügyben.

Manó, teljesen friss képem nincs, de ha hazajön a férjem ( hú......még mindig nagyon furcsa kimondani :D ) akkor megkérem ,hogy készítsen rólam fotót.
Megnéztelek Picasa-n, nagyon csini vagy!!!

Rita, neked is köszi az MKB-s tippet, meg is néztem a honlapon a kártyaelfogadó helyeket.Már csak az a kérdés ,hogy hol forgalmaznak babás cuccokat.

Írjátok ezeket az erős jósolgatásokat, főleg Dorka. Nekem fura, mert ilyen extrém dolgok még nem jelentkeztek. Szurkálás, fájdogálás van,de semmi több.

Valamit még akartam írni......................

Ja......sógornőm ma hívott a hírrel ,hogy Somának áprilisban unokatesója lesz!!!! :D

Meg egy Tesco-s sztori: vettem tegnap füstölt főtt tarját az esti vacsihoz. Kibontottam, és olyan szaga volt, hogy azt hittem felfordulok. Kornél is megszagolta, szerinte is romlott!!!! Azt hiszem írok a fogyasztóvédelemnek.

És.....ma reggel megint utalt OEP, de csak 2 heti bért. Még mindig lógnak 1 hónappal. Kész röhej!!!!! :evil:


Imoláékat kezdem nagyon irigyelni!!!!!!

Cicke üdv.itt!

KépKép
csikipetra
 
 

 
 

Hehe...
A keszthelyi Helikon rádióban Halász Judit énekli a Micimackót!!
Nagyon cuki, olyan régen hallottam!!!! :D :D :D

KépKép
csikipetra
 
 


Sziasztok!

Végre itthon! vagyis már egy ideje hazaértem, de mire visszaolvastam mindent!

Az nst-n minden rendben volt, ébren volt a kis drágám, csak úgy mocorgott, egyszer felment 180-ig. a másik kismamának aludt a babája, neki csak 135-140 közötti értékei voltak. kérdezte is. hogy mi történt, de nem tudtam megmagyarázni, csak hogy majdnem kijön az oldalamon. úgy látszik élvezi ezt a hűvös időt. olyan jó hallgatni a kis szívét, ahogy dobog, elüldögélnék ott egész nap. jövő héten ismét megyek. majd akkor rákérdezek a szűrésre is, mert a doki anno mondta, hogy majd a 36 hét környékén le kell venni a kenetet, de eddig itt semmit nem mondtak, csak hogy 25-én menjek uh-ra.

Bibi: gratulálok az eredményhez!
Manó, Dorka: üdv újra itthon

Bocsi, de kicsit rövid a memóriám, pedig mindent visszaolvastam, de most képtelen vagyok másra is reagálni. azt hiszem kicsit lepihenek, nagyon korán keltem ma.

KépKép
Kép
s.vera
 
 


Kriszti!

Nekem a lányom volt a 4 közül a legnagyobb! :D:D 3800 g volt. Pedig ő időre jött...
De ma is "erősebb" testalkatú (nem kövér, nem is duci), mint a fiúk, pl. a nála 2 évvel idősebb bátyjánál csak 2 kilóval kevesebb. És míg a fiúknak mindig figyelnem kell a nadrágokat, hogy derékban állítható legyen, nála nem, ált. jó a konfekcióméret (azaz magasságban és súlyban ugyanahhoz a mérethez tartozik).

Dorka!

Én is úgy vagyok vele, hogy ha faros, nem véletlenül az. Első szülésnél ez még igencsak császárgyanús. Többediknél én megpróbálnám megszülni, de ott sem 3 perces fájásokkal mennék be, hanem nagyon korán, hogy inkább legyen császár, mint baj.
Egyébként szerintem ma egyre kevesebb orvos vállal be faros szülést, és ez egy öngerjesztő folyamat, mert egyre kevesebb a faros szülés, egyre kevesebbnek van benne tapasztalata, de emiatt inkább nyúlnak a szikéhez... De ebben még nekem is az a véleményem, inkább a császár, ha az orvost azt gondolja, pedig amúgy elég természetes szülés párti vagyok.
Sajnálom, hogy ilyen fájdalmaid vannak, mikor lát orvos?

Tali: hát én már nem nagyon vállalkoznék. Holnaptól 4 gyerek, ráadásul tegnap sem indultam már neki, mert több ideig való állástól megint fájt a hasam alja. Azért ma még nem éreztem, megpróbálom elintézni, amit kell (2 bank, gyógyszertár, szalagot kell vennem). Holnap meg kellene vásárolnunk, mert kiürült a hűtőnk. Szóval nem tudom megúszni, de igyekszem csak a legszükségesebbkor vezetni.

Bocs, ilyet nem szabdna írnom, de én napok óta nagyon jól alszom, sőt átmentem babába, mert délután is tudok aludni. Ma éjszaka is csak egy pisijárat volt, de az is csak azért, mert este egy csomót ittam.
Ma végre kitakarítottam a hűtőt.
És jön haza a két kicsi este, ma már valószínű újra a legkisebb is az ágyunkban lesz. :D Jó volt nélkülük ennyit, de azért örülök, hogy hazajönnek. (Na mondjuk a lányom hisztijei nem hiányoznak...) Holnap meg a két nagyobb is jön, amitcsak azért sajnálok, mert ezen a nyáron én nem tudtam valami sokat nyújtani nekik, és be kell valljam, anyámnál most jobb dolguk volt, mint itthon.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Megjöttem én is,hali!

Én picim is mozgott rendesen,a doki szerint jó az eredmény,de nem vesézte ki.Kenet levéve.Szombat este megyek megnézem a szülőszobát,meg az osztályt.Nos most azt mondta a dokim,hogy fél évvel ezelőtti nőgyógy helyén van az osztály,ott meg hátrébb tényleg volt egy kultúráltabb wc,meg zuhi,szóval ez már kicsit megnyugtatott.na majd szombaton meglátom.
Pici szívhangja 140-150 között mozgott egyszer izgatta fel magát akko 172 felment,de utána minden jó volt.Tényleg jó volt,de nálam egy kicsit hangosnak tűnt a gép.De azárt jó volt hallani a szívhangot.
Reggel elfelejtettem bevenni a magnéziumot,mire a dokihoz kerültem eléggé görcsölgettem,de mivel ilyen még nem volt hát nem szóltam :oops: ,aztán volt nálam két magneb6,bevettem és fokozatosan elmúlt a görcs.

Bocs de most olyan éhes vagyok,hogy már nincs erőm reagálni az eddig olvasottakra.asszem evés után pihizek.

Spickey,ma én krumplifőzit csinálok,utána lehet hunyok egyet.


Képeket megnéztem,viszont hogy írtam-e rá nem tudom,nagyon jók.

FAGYIZÁS: MIT SZÓLNÁTOK A MOST PÉNTEK KORA DÉLUTÁNHOZ??????????????MONDJUK 3 ÓRA?????????????

sutimano76
 
 


[quote="v.andi"]F írta:v.andiloranan,ez annyira jó:
"A hasam, mint egy élményfürdő... hullámzik megállás nélkül."


Ez nekem is tetszett :) ... nekem is hullámzik egyébként, meg a hátát-popókáját dugdossa kifelé :) ... most éppen megint csuklik, ezt nagyon imádom :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Süti, de jóóóóóóó, te már túl vagy első NST-n !!! :) .... nekem holnap délután lesz, megyünk a kistarcsás dokihoz, remélem, minden rendben lesz, s elvállal így ( ha ebben a köv. 2 hétben indulna meg a szülés, amíg nincs a dokim :shock:

Tali: pénteken fél3ra meg megyünk a másik dokimhoz, ezért nekem lesz jó a péntek du :(

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Vicger,úgy "féltelek".Még azért nektek is lenne pár hetetek. Remélem a mai éjszakád jobb lesz.

Rita,még szerencse,hogy neked ilyen gördülékenyen ment ez az APEh dolog.A mensis fájások engem is zavarnak,mert semmi másra nem emlékszem Dani születésénél,csak arra,hogy ezzel kezdődött.

spickey,a képeket majd számon kérjük :wink: :lol: :lol: :lol: Szuperek a babóca adatai.

Imoláékra nagyon nagyon irigy vagyok.De szeretnék már én is itt tartani.Kriszti,köszi a tudósítást.Várom őket nagyon.

Lili,király vagy cukorilag!!!!!

Dorka :shock: :shock: :shock: sajnálom,hogy ennyi és ilyen jóslód van már.Végülis,37. hét.Azért még bírjátok még kicsit.
Nem kizárt,hogy a front is rátett egy lapáttal.

Brumi,nekem is van eredményem,mert bementem a leletemért:
Az éhgyomri:4,87 (3,89 - 5,84)
Hemoglobin A1c(HbA1c) 4,80 (4,30 - 6,10)
Én még leletnem nem örültem így,tehát a diéta működik.

Süti,basszus,ott voltam ma én is az uzsokiban,11-11.30 között.

Nálam minden okés.A kő leesett a cukros vv-miatt.Remélem délután Lukimuki megdicsér.Ma én is rákérdezek dolgokra,és gondolom hamarosan csak kell nekem is mennem majd NST-re.

Kép
v.andi
 
 


Andi,én nem a kórházba járok NST-re,hanem az sztk-ba,mert ott kevesebbet kell várni.

Brumi,hát megvárnánk pénteken,addig apa ellenne Lillussal.de lehet felőlem csütörtökön vagy szombat bármikor is,nekem oszt tök mindegy!!!!A többi nap is jó,úgyhogy akkor írjátok meg a nektek mi jó én abszolút mobil vagyok bármikor!!!!

Ja és mindkettőtöknek gratula cukorhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76
 
 


Vera: örülök, hogy veled is minden rendben :)

Astrid: én is alszom éjjel, csak hajnalban ébredek arra, hogy pisilnem kell ... nap közben viszont nagyon nyűgös vagyok: állandóan valami kellemetlenséget érzek, szinte folyamatosan ...

DORKA: én írtam régebben, hogy nekem is az utsó másfél hónapban nagyon erős jóslóim voltak Lillával, ezért gondoltam, hogy hamarabb megszületik ... de csak a 40. héten akart kijönni :) ... s 5 perces fájásokkal ugyan azt éreztem, mint a jóslókkal ... hívtam ma a homeos dokinénimet: küldi az instrukciókat mailben, ha meglesz, megosztom veled (meg azzal, akit érdekel ... :) ... faros baba: én is azt gondolom, amit itt páran: meg lehet az oka annak, hogy nem fordult be, és Manó példája is ezt igazolja: Míra is elindult visszafelé utolsó pillanatban ... sokkal veszélyesebb érzem azt, ha megindul visszafelé, és beszorul(hat), mintha faros, s császár lesz a vége ... de ez csak az én véleményem !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="bibiesbrumi"]S írta:bibiesbrumiüti, de jóóóóóóó, te már túl vagy első NST-n !!! :) .... nekem holnap délután lesz, megyünk a kistarcsás dokihoz, remélem, minden rendben lesz, s elvállal így ( ha ebben a köv. 2 hétben indulna meg a szülés, amíg nincs a dokim :shock:

Tali: pénteken fél3ra meg megyünk a másik dokimhoz, ezért nekem lesz jó a péntek du :(


A kistarcsás doki nevét elárulod,és majd véleményezést kérek róla!!!!!

sutimano76
 
 


Süti: Dr Szentágotai Ferenc :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Tegnap díszítgettük tovább a babaszobát,és a karnisnt raktuk fel,mikor is előjött a szokásos:tegnap előtt nem volt 10-es fúrószálunk----nálunk valahogy mindig úgy jön ki az ilyen szereléseknél,hogy egy csavar,vagy anya hijján,vagy bármi de az egy apró,de azért nem kihagyható rész Hiányzik.
Na tegnapra a párom vett gipszkartonba tiplit(10 db-os csomagolásba).Az első karnis fennt van,függöny is feltéve,naon szép,erre raknánk a másikat,hát kevés a tipli(egy karnis 4 tipli)---2 karnis 8 tipli,vett tipli 10-es csomag,de csak 7 :!: volt benne!!!!!
Na talán majd ma befejezhetjük!!!

sutimano76
 
 


nem emlékszik valamelyikőtök hányadik oldalon volt Astrid és Manó kórházi listája ???

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi ,a picasára is felrakták,én onnan,meg különböző oldalakról szedegettem össze.Már csak 1-2 dolog hiányzik.
Találtam kézi madela mellszívót 4800.-ért egy gyógyboltban,szerintetek az jó??????Eddig ez volt a legolcsóbb!!

sutimano76
 
 


Süti: Én már írtam, hogy nekem Medela van, és szeretem. Én elégedett voltam vele. De ez ugye emberfüggő, mivel sokan az Avent kézit dícsérik, nekem az volt kölcsön, de nem vált be. Ez is próba cseresznye!

A péntek nekem se jó, mert 4re megyünk dokihoz.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Andi, Brumi: Gratulálok a jó eredményekhez! :lol:

Nekem meg nem volt elég a mensigörcs, most majd szétreped a szeméremcsontom. Azért még 24-ig én sem akarnék szülni.

Andi, Madar: Én akkor nektek írok majd, ha valami action van, OK?

Kép

Kép
hgrita
 
 


Rita,okés.Amennyiben Junior nem jön előbb,és nem Veled szülök Kép Kép Kép ,örömmel értesítem a nagyérdeműt Máté érkezéséről.

Kép
v.andi
 
 


Rita,bocs tudom már kérdeztemés írtad is,de neked ki is a dokid az uzsokiba?????

sutimano76
 
 


Süti: Itt találsz leírásokat a leggyakrabban használt mellszívókról, hátha segít a választásban. Én biztos nem vennék kezdésnek 15ezerét egy ketyerét. Ha tudsz kölcsönkérni és látod, hogy bejön valami, akkor OK a drága is, de kipróbálás nélkül semmi sem biztos előre.

http://www.szoptatasert.hu/belso.php?in ... ohathonap4


Andi: Azért csak nem akar Junior az én általam kinézett augusztus 24 és 26 között érkezni? :wink: Aztán lehet, hogy én hordom ki alaposabban és még mehetünk együtt is. :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


dr. Sztakó Péter

Kép

Kép
hgrita
 
 


Na végül lepürésítettem egy adag krumplifőzit és krémlevesnek ettem meg pirított kenyérkockákkal,hmmmmmmm,fincsi volt!!!

sutimano76
 
 


köszi,remélem vagy ő vagy Andi dokija lesz bent amíg nincs enyém doki,az ügyeletben,egyedül az Afanaht nem akarom,az nem varr jól gátat!!

sutimano76
 
 


Andi, nagyon aranyos vagy :) nem fog Luca előbb jönni, minthogy a tesók végre hazaérjenek, jó kislány, meg várja őket :) aug. 27.-én töltöm be a 37. hetet, s 37+1 naposan már nyugodtan megszülethet Luca, az már teljesen normális idő :) Ugye a szülések "normális" ideje 37. héttől a 41. hétig, ez a plusz mínusz két hét.

Süti, Vera: méhtevékenységet is mért a masina? két tappancsos, vagy egy tappancsos volt? :)

Basszus, utálok telefonon időpontokat intézni a kórházban, mert egyszerűen senki nem ér rá felvenni az a francos kagylót... :( /és tényleg nem érnek rá...

Bibi, picasán én is úgy emlékszem, h rajta van.
Már én is elkezdtem összeszedni, viszek:

- törölközőt /min.2őt, és egy kéztörlőt/
- pizsit
- köntöst
- papucs kettő/ fürdés és egyéb
- eldobható bugyesz
- sima bugyesz
- hasszorítós bugyesz
- zokni
- betét
- wc papír
- nedves wc papír
- wc-re papírülőke
- evőeszköz
- pohár
- pzs
- telefon és tartozékai
- fényképező
- elemek

Asszem most ennyi... a szülőszobára pedig egy törölköző, wc papír, ásványvíz, szőlőcukker, na meg persze a fényképező, telefon. Majd én is megnézem a picasás listát, mit hagytam ki :lol:

vicger
 
 


Süti: Sajnos dokim nincs szeptember 1től egész szeptemberben, ezért tervezek augusztus 24 és 26 között szülni. Az már 37 héten túl van és még pont végig lenne a doki, amíg bent vagyunk.

Helyettese Gyarmati Béla, én csak jókat olvastam róla, így ha átcsúszunk szeptemberre nála szülök előreláthatólag.

Kép

Kép
hgrita
 
 


nahhh végre. Csütörtök 10:45 nst. jessz... lesz vagy 14 óra, mire hazaérünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger
 
 


Csajok Aranynappal mi újság? Olyan régen láttam...
Boboka? Te is meg vagy még?

vicger
 
 


Rita,vagy úgy.Hát azért még nem vetem el a kistarcsait se.Köszi a szopis oldalt.Elvileg már felajánlotta a barátnőm az övé mellszívót,de múltkor mikor rákérdeztem,már azt válaszolta,hogy lehet nem is fog kelleni,szóval én ezt úgy vettem hogy inkább mégse adná oda.Na talán majd ma felhívom,teszek egy utsó próbát azt ha nem akkor megveszem azt a 4800-ast!!És ha jól emlékszem az bővíthető elektromosra is.

Vicger,nst-telefon felvették hurrá!!!!!!!!!!! :wink:

sutimano76
 
 


Vicger,iiiiiiigen mért.De arra se mondott semmit a doki,na majd jövőhéten már kifaggatom erről!!!

Aranynappal nemrég beszéltem,addig jól volt,csak sokat keményedett.

Boboka ma estétől lesz megint,ezt írta!!!

Ahhhhhh,annyira várom már Mabet a hírekkel,meg a storyval.De nem hiszem hogy az első dolga lesz ide bejelentkezni,pedig tényleg nagyon várom,és kicsi pici irigy vagyok.Na de majd egy hónap és 2 hét múlva,már én is itt fogok tartani.

sutimano76
 
 


Megnéztem a picasát :)
Manó, le a kalappal a sátorozásért, micsoda bevállalós kismamik vagytok, Anna is sátorozott :) :) :) Csudaszép vagy ám! persze.. bálna... pfffffffff....

Andi
, tetszik a pöttyös lasztid :D Jössz Te is itt a moby dick-kel :) :) :)

Majd, ha a fejetek búbján fújjátok ki a vizet, s planktont esztek, akkor elismerem a bálnavoltotokat, addig nem :wink: :wink:

vicger
 
 


Vicger,
[quote]M írta:ajd, ha a fejetek búbján fújjátok ki a vizet, s planktont esztek, akkor elismerem a bálnavoltotokat, addig nem
Szerintem Andi a diétája miatt pont így érzi magát!!! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.08.11 13:57-kor.

sutimano76
 
 


Süti, a papír nálad van, Te is meg tudod nézni. A felső a baba szívhangja, az alsó vonal pedig a méhtevékenységet mutatja. Ha alig van kilengés, szinte vízszintes, akkor nyugiban van a méh, ha vannak dombok, de nem a gauss-görbés rajzolatban, akkor az már gyenge méhtevékenységet mutat, ha hegyek vannak, akkor jóslók, ha a nagykönyvi gauss-görbés rajzolatban mutat méhtevékenységet, ráadásul nem is kicsiket, na akkor szokták azt mondani nst-n, hogy anyuka, messze ne menjen ;)

vicger
 
 


kissé leegyszerűsítve ez a lényeg :)

vicger
 
 


[quote="vicger"]
írta:
vicgerMajd, ha a fejetek búbján fújjátok ki a vizet, s planktont esztek, akkor elismerem a bálnavoltotokat, addig nem :wink: :wink:

Én algát iszom minden nap! ;) :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Látom mindenki picasázott! :lol: Ém is az előbb nézegettem végig mindenki összes képét. (hú de magyarosra sikeredett) Na, és rá kellett jönnöm (mondjuk már eddig is tudtam), hogy nagyon jó kis vidám csapat vagyunk mi. Nem azok a fenekükön elülősek. :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Mabe: de jó hír :) annyira nagyon örülök Nektek. :)
Kriszti, köszi a hírt. :)

Taranee: szólj, ha fenn van a kép, nagyon kiváncsi vagyok. :wink:

Jóslók: lányok, nekem egyáltalán nincs, pedig nagyon a finishben vagyok. Bár Julcsi azért is lett csaszi, mert egyáltalán nem voltak fájásaim, pedig mindent bevetettek. Hát, lehet, hogy én már csak ilyen vagyok? :roll: :wink:

Dorka: ez durva lehetett: :( Még olvasni is rossz volt. :(

Andi: ez Neked még tényleg korai lenne, tessék meggyőzni Barnabást, hogy neki még jobb ott bent. :)

Kriszti: az a baj, hogy mindig túlvállalom magam, aztán meg pöröghetek, hogy minden meglegyen. Bár az is igaz, ha nem ezt csinálnám, akkor meg nem érezném jól magam. Biztos, egy pszichológus meg tudná magyarázni, hogy miért van szükségem erre az állandó nyüzsire. :oops: :wink: Egyébként "romlok", délutánra én is kipurcanok. Most értem haza és érzem, hogy semmihez sincs kedvem, bár főznöm muszáj lesz. :roll: Tegnap este is még iratokat akartam rendezgetni, de győzött a lustaság, aludtam inkább. :)
Vica :( megkönnyeztem, ahogy olvastam ...

Rita: APEH :) apának pedig dícséret, hogy vigyáz az anyára. :)
OK, ha action van írj. :) :) :)

Csunyeszka: étvágy? Nekem is egyre kevesebb, és többnyire csak a zöldséget és a gyümölcsöt kívánom. Fogytam is 1,5-2 kg-ot, de Neked nagyon nem kellene, ahogy a fotókra emlékszem.

Spickey: akkor kezded az CTG-t, amikor én szülni fogok :wink:, ha csak Veronika nem gondolja másként. :)

Manó: nagyon vicces kedvedben vagy, köszi :)

Petra: Tesco :twisted: én bojkottálom Őket egy ideje.
OEP ejnye-bejnye :?

Vera: NST :) ügyes babó Kenetvételre pedig kérdezz rá, mert már nekem is két hete levették, pedig én tuti csaszis leszek, de így is le kell.

Astrid: Te sem unatkozol. :wink: És megsúgom Neked, én is nagyon jól alszolm napok óta. :)

Süti: Bernike is ügyes, dícséret neki. :)
Csütörtök este megyek a Balatonhoz, szóval, én pénteken nem tudok fagyizni Veletek. :(
Láthatunk fotót a babaszobáról? Persze, csak ha már megvan az összes tipli :) :) :)

Tényleg, Boboka, Aranynap hol vagytok?

KépKép
KépKép
madar
 
 


Kriszti van olyan ctg is amelyik csak a babó mozgását nézi? :o Nálunk csak 2 tappancsos van mindenhol.

Kép Kép
manósziget
 
 


Süti: kösz, most olvastam mit írtál Aranynapról és Bobokáról. :)

Ja és ma reggel nekem is megvolt az NST, már a harmadik. :) 2 tappancsos, ahogy Kriszti nevezte :) És minden nagyon rendben. 8) 8) 8) Egy hét múlva kedden megyek a negyedikre, utána meg már csak szülni ... jaj, még leírni is furcsa ... :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Az ügyes fogyózóknak meg nem is gratuláltam a szuper eredményekhez!!!! Nagyon jól nyomjátok lányok, le a kalappal előttetek. :)

Kép Kép
manósziget
 
 


Madar, pont ezt akartam kérdezni... nem félsz így jobban, hogy van pontos dátum? Engem a frász megenne az tuti. Néha még így is, ha belegondolok 1 hó és már négyen leszünk... 2 gyerekes anyuci leszek! :shock: Huh...

Kép Kép
manósziget
 
 


Vicger,te beszélni kínai,segíts plíííííííízzzzzz!!!
Kép

sutimano76
 
 


Rita,így azért érthető,hogy augusztusban már szeretnéd Mátét pocakon kívül tudni.Pont szeptemberben van szabin a dokid :?

Kriszti,tudom én,hogy a lánykád bevárja a tesóit :wink: NST Kép Boboka írta,hogy lehet pár napig nem lesz.

[quote="sutimano76"]V írta:sutimano76icger,
[quote]M írta:ajd, ha a fejetek búbján fújjátok ki a vizet, s planktont esztek, akkor elismerem a bálnavoltotokat, addig nem
Szerintem Andi a diétája miatt pont így érzi magát!!! :lol: :lol:

Tudom én,hogy az a 6 kiló nem sok,és örülök is neki,de annyira szeretnék már egy jót enni :oops: Most is csirkepörit ettem tésztával,természetesen jóval kisebb adagot,mint szoktam.Utána 3 kocka csoki,mert jó lett a vv eredményem Kép Kép Kép

Madar,lezsíroztam Juniorra,és minnyá megyek a dokihoz.Remélem zárva tábla kint van :lol: :lol: :lol:

[quote="manósziget"]L írta:manószigetátom mindenki picasázott! :lol: Ém is az előbb nézegettem végig mindenki összes képét. (hú de magyarosra sikeredett) Na, és rá kellett jönnöm (mondjuk már eddig is tudtam), hogy nagyon jó kis vidám csapat vagyunk mi. Nem azok a fenekükön elülősek. :lol: :lol:

Pont ezt írtam én is a minap.Olyan jó,hogy ennyire nyüzsis vidám a kis csapat.

Kép
v.andi
 
 


Manó: hát, hogy jobban-e nem tudom, de néha beleremegek a gondolatba. :oops: Hogy lesz, mint lesz, teljesen felborul, átalakul a jól bevált kis menetrendünk, ki kell alakítani újat, Julcsi reakciói ... millió kérdés van bennem ... de amikor elkezdenék bepánikolni, mindig lenyugtatom magam, hogy más családban is megoldották kíválóan ezeket a kérdéseket, menni fog nálunk is ... :) .... húúúú, de pozitív vagyok :wink: Majd megosztjuk a kérdéseket, bizonytalanságokat, tapasztalatokat, mindent. :)

Sütikém, nagyon toppon vagy, cetli már beszkennelve, felrakva ... ejha, várom Kriszti szakértő véleményét. :)

Nálam a csirkepaprikás van felrakva, a padlizsán meg a sütőben, és még akarok fasirtot is csinálni, és akkor csütörtökig ezzel el is leszünk, csütörtök este meg irány a Balaton. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Andi: várom a híreket. :wink:

Ja, itt van a kazánszerelő, már több, mint két órája. Mondtam neki, ha már itt van, csinálja meg az éves karbantartást is, akkor nem kell 1 hónap múlva újra jönnie ... de hogy mit kell ezzel ennyit matatni? :?

KépKép
KépKép
madar
 
 


Most hallom, telefonos segítséget kért ... :?

KépKép
KépKép
madar
 
 


Andi!

Lukimuki! :D:D Ez jó.
Éljenek a szuper eredmények!:)

Bibi!

Most talán napközben is jó. Csak azzal leszek bajban, hogy holnaptól mit főzzek az elkövetkezendő időben. Az elmúlt 1 hét nagyon elkényesztett, voltunk étteremben, meg pizzáztunk, meg ha nem főztem, akkor is gyorsan valamit összeütöttünk, esetleg csak szenvicset, vagy virslit. De ezt ugye a gyerekek miatt nem lehet, és nekem mostanában nem erősségem az időre főzés, talán azért is, mert nem vagyok kívánós, amit meg esetleg ennék, az meg mind olyan, amit nem akarok elkészíteni, mert túl sok idő vagy túl meleg van (most épp nem).
Ha nem látom, hogy itt a lista, megint felteszem...
Nem láttam, itt van:

4-5 hálóing
eldobható bugyi
szoptatós melltartó
melltartóbetét
TENA betét
éjszakai intim betét vagy vatta 2-3 csomag
törölközők
tusfürdő
fogkrém
fogkefe
sampon
dezodor
WC-papír
köntös
papucs
fésű
konyharuha
evőeszközök, pohár, tányér, szalvéta
uzsizacskó
papírzsepi, törlőkendő
iratok, terheskiskönyv
házassági anyakönyvi kivonat
fényképezőgép, videókamera
könyv
szénsavmentes ásványvíz
csoki
(vettem még eldobható WC ülőkére való papírt, folyékony kézfertőtlenítőt (adagolósat, mint a folyékony szappanok), nedves WC-papírt, popsitörlőt is tettem be egy csomaggal)

Kriszti!

Én szoktam magamra mondani a bálnaságot (hogy ne a párom mondja rám :D:D), és azt is szoktam emlegetni, ha nagyon rohan, hogy a bálna OK, de pingvin nem akarok lenni (fura, ha viszonylag értelmes sebességgel megyünk, akkor bírok normálisan, de ha elkezdi férfiasan szedni a lábait, akkor csak pingvinként tudom követni :D). Szóval kötelező választani: bálna vagy pingvin. :D:D

Süti!

Még annyi Kriszti NST elemzéséhez, hogy egy-egy pici púp nem métevékenység, hanem esetleg a baba rugdosása (ilyenkor ált. ugyanígy púpos lesz a szívhang, ami normális esetben a mozgásával párhuzamosan szaporábbnak kell lenni).
Ami nálam érdekes, hogy én soha nem láttam szülés közbeni méhtevékenységes görbét, mert ahol szültem, ott csak a baba szívhangját figyelték...

Astrid

Kép
astrid
 
 


Astrid,nem a foglalkozása miatt hívom így,hanem a vezeték neve Lukács :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Madar!

Telefonos segítség? :D:D
Á, szerintem ha ott lesztek, megy majd minden rendben a picivel. Julcsinak tuti nagyon fog tetszeni egy igazi baba! :):) Engem ez egyáltalán nem foglalkoztat a plusz egy, megoldottuk korábban is, most majd egy csöppséggel több lesz.

Andi!

Akkor duplán is az! :D:D

Nem is írtam, ma megint bankos kalandom volt. Lehet, hogy rugalmatlanok a bankok vagy csak én érzem így. Befizetni akartam a lakáshiteles bankszámlára, ami persze a párom nevén van, de nem tudtam a számlaszámot (nem azt a táskát vittem, mint korábban, ebben nem volt ott). Erre közlik velem, hogy minden mást meg tudtak adni, csak épp azt nem. Még ha kivenni akarnék, de könyörgöm BEFIZETEK! Jöjjön be a párom (ja, épp BP-n dolgozik, este megy a gyerekekért, holnap meg törlesztőrészlet határidő). Hát utaljam át... Persze, menjek vissza a másik településre (ahonnan épp jöttem, ott is volt dolgom, plusz fél óra oda-vissza, és amúgy már csak pár perc az otthonunk), menjek be a másik bankba, aztán utaljam át PÉNZért ide a pénzt, ami amúgy itt van kp nálam. A párom minden adatát, a telelbanktól, az internetbankig tudom (sőt csak én tudom, mivel ezeket én intézem, ő nem), de egy ... számlaszámot nem tudok a bankfiókban megkapni. És végül a párom segített, épp internetközelben volt, én lediktáltam az internetbankos belépéshez szükséges adatait, és így be tudott lépni, és el tudta mondani a számlaszámot.
De én már nagyon terhes vagyok :D:D, úgy ki tudok ezeken akadni. (A múltkori bankos kalandom 1000 Ft-nyi telefonálásomba került, tegnap jött meg a telefonszámla...)
Ezek szolgáltatások, amik ráadásul az én pénzemből élnek!

Astrid

Kép
astrid
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?