Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Colin, én 3-ra megyek a házidokihoz, szerintem ott 15 óra alatt végzek, ha gondold utána nekem jó 3/4 6-ig. Csak jelezd, mert akkor viszem a cuccokat is magammal a házidokihoz.

Lányok, jövő héten még nálam a nacik, ha esetleg valakit még érdekelne, jelezze, ha nem 1 hét múlva visszaadom a tulajdonosának.

Látom sok a Micimackó és barátai rajongó. Tegnap voltunk a Media Marktban és ott voltak plüssök is belőlük, a nyuszit magamhoz öleltem és megsimogattam, nekem ő a kedvencem :) Lehet csak azért mert nagy nyuszirajongó vagyok, az ágyamban is 2 nyúl alszik a fejem mellett :)

Dita, az Intersparban is sok a Micimackós ruha...
A vatelinben meg majd nyilatkozol, addig nem vágom. Most a létrás macis függönyt cserélem, mert szál és festékhibás, így ez lesz helyette:
Kép
Hét végére nálam az anyag és nekiláthatok újra...

remény73
 
 


Sziasztok,

Hát bizony izgalmasak az utolsó napok :D 7-12 nap van a nagy találkozásig:). Ma, amikor a cukiban voltunk, esküszöm éreztem, hogy csorog valami a lábamon lefelé, de szerencsére csak vaklárma volt. :lol: Olyan furcsa, hogy cseppet sem félek, hanem inkább várom és nagyon kíváncsi vagyok :D
Bikmakk, Rillus,
Ti hogy vagytok ezzel?:)
Lehet, hogy Bikmakk már túl is van rajta:) Nagyon eltűntél az utóbbi napokban:)

Trix,
Nagyon köszi a jókívánságokat:) Vigyázzatok ti is nagyon magatokra:) Veletek mizu? Mozognak a lurkók? Én kb. ennyi idősen kezdtem tényleg felfogni, hogy egy kis emberke van a pocakomba, mert ha kopogtattam neki, visszarugdosott, persze csak finoman. Az addigi mozgások, nem tűntek tudatosnak:) Nálad pedig ketten is ficánkolnak a pocakban:
Nálunk is megy a ház körfolyosójának a felújítása. Törik fel a járólapot már kb. 2. hete:)Regggel héttől délután négyig. Kicsit már azt érzem, hogy a fejemben kopácsolnak:)

Rilla,
Hát én sem látom sok értelmét a befekvésednek, pláne így, hogy ilyen jól bírtad. Szerintem a kórház amúgy is lehúzza az embert lelkileg, akármilyen szép élmény is fog kötődni hozzá utána, de előtte szükséged lesz az energiára a szüléshez és szerintem a bent fekvés eléggé leszívhat.
Hú, de szép nagy babu Kristóf:) Nálunk sajnos bekrepált az Uh és csak egy 25 éves géppel tudtak ránézni, azt is úgy nyomták a babára, hogy majd besz*tam. Már majdnem behúztam a dokinak egyet:) De súlyt azt nem tudott becsülni :(
Örülök, hogy minden szépen halad nálatok :)

Dita,
Képhez: akár a tiéd is lehetne :D
Szerintem ne törődj bele a fájdalomba, legalább próbáld meg valamelyiket a leírtak közül. Sajnos nap mint nap azt tapasztalom, hogy a dokik ragaszkodnak a tankönyveikhez és ha kijelentik, hogy valamire nincs az ő tudomásuk szerint gyógymód, akkor nem is nyitnak egyéb irányba, hogy segítsenek. Pedig már elég sok az alternatíva és sokszor nem csak a tabletták segítenek. Persze bízni kell bennük, mert ők az orvosok, de meg lehet találni azokat az alternatívákat, amik segíthetnek, mert a fájdalom mindig a test vészjelzése. Anyukád már legalább 30 éve ment ezen keresztül, ha jól saccolom, azóta már sok minden új dolog van. Pl. akkor még tuti nem volt intimtorna sem:)
Szerintem is Micimaci a legaranyosabb rajzfilmfigura, de én is imádom Vukkot, Pompont, Spongya Bobot stb. :) A nikeceles falidíszeket én is néztem, de sokkal szebb kidolgozású volt a dekorgumi. Legalábbis, amivel én találkoztam:) Persze nézz utána és az szerint dönts, de majd kérünk képet:) Végül festettem akvarellel is képet, majd rakok fel képet.
Pihenj annyit amennyi jól esik, most már nem szabad erőltetni magad. Mr. Bogyó a legfontosabb :D
Hú, remélem lesz fiús színben Tesóm Eladó pólód. Nagyon röhögtem, amikor elolvastam:)


Remény,
Egy apróság eszembe jutott. Van az Algidának Light dobozos jégkrémje, csak csoki.-vanília ízben. Abban csak édesítőszer van és 2 g szénhidrát. Nézz utána, érdemes én nagyon szerettem. De ott van a Túró Ice Light is, az is csak édesítőszeres. Hátha jót tesz a lelkednek egy kis édesség :D

Colin,
Gumidekor érdekel Füleses? Most rendeltem meg 600 Ft és kb. A4-es méret. Ha érdekel, megadom a csajszi elérhetőségét. Pesti, személyesen is át lehet venni, de van neki mindenféle Micimackós. Lent a terhes vonalzó mellett láthatod:)


Vevikk,
Örülök, hogy jó lett a cukrod:)
A báránybőrt hogy lehet tisztítani? Nagyon jó ötletnek tartom :) Kíváncsian várom a fotókat:) Nálunk még nincs fent a karnis, így a zöld függöny sem. A fotel és kanapéhuzatról nem is beszélek. Azt még azt sem tudom ki fogja megvarrni.

Vicky,

sajnálom nagyon ezt a tortúrát…
Jó nyaralást :D

Tigriske,
Örülök, hogy jobban vagy :)

Sajt,

Olyan jó olvasni a soraidat. Kitartást neked és sok erőt :)

Puszi Nektek,
s.
Kép Kép [/img]
swanny
 
 


Vicky! Igen, a jégkrém már "bűnözésnek" számít:)
Azt tudom , nekem a doki mondta, hogy 7 alatt kell folyamatosan lenni a cukornak, és mivel a baba fejlődésével az inzulin szükséglet nő, így nekem emiatt kell folyamatosan növelnem. Lehet majd neked is a gyógyszert növelned kell, ahogy fejlődik a baba. Az inzulint megszoktam, nem fáj, csak az adagolás okoz még gondot, figyelni mikor majd mennyit kell beadnom, mert ez 3 naponta változik.
Nekem is 5 körül van éhgyomorra, de most kaják után 5,6 és 6,7 közé sikerült beszorítani, s ez most nekem megnyugtató.
Fontos, hogy betartsam a diétát is, mert állítólag egy terhes cukrosnál jobban oda kell figyelni, mint egy sima cukrosnál, hiszen ott a baba. Nekem emiatt kell holnap a vizeletet is gyűjteni, mert ha abban ammónia van, remélem nem lesz, akkor lehet én nem éhezek, de az a babának nem jó, s megint kell valamit módosítani...Remélem nálad nem lesz komplikált a dolog, de én most nagyon odafigyelek a kajára emiatt. Most a fiam a fontos...

remény73
 
 

 
 

Sziasztok!

Hazaértem.
Sajnos nem kaptam fotót, mert (mint a dokibácsimtól megtudtam) a János kórházban (és általában a kórházakban) azon csodálkoznak, amikor van papír az UH gépben! :? Szomorú...
Na, mindegy. Elvileg minden OK. 64 mm-es a kis manókám! Dobog a szíve rendesen. :) Holnap megyek a kombinált tesztre, a többi meg majd utána. Annyival spékelődött a helyzetem, hogy fel kell keresnem egy érsebészt, mert helyből visszeres a lábam, és ez csak rosszabb lehet a terhesség alatt, így meg kell vizsgáltatnom a dolgot. Azt mondta a dokim, hogy ha nagyon gázos a helyzet, könnyen lehet, hogy véralvadásgátlót kell majd szurkálnom magamnak... Onnan meg vigyázhatok, hogy nehogy megsérüljek, mert elvérzek... :)
Most megyek kipakolni, mosni, és pihenni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


remény: Az az igazság, hogy most próbálgatom, hogy mi fér még bele a 7 alatti cukorba. Ez a fajta jégkrém már nem. A diétát meg majd a jövő héten megbeszélem a dokinővel és a gyógyszert is. Ezt elméletileg már abba kellett volna ugye hagyni, de a többi terhes pcos-es kismamára hallgatva szeretném végig szedni. A pcos-es oldal dokija is javasolja a terhesség végéig a szedését. Lehet hogyha támogatja a dokinő, akkor megpróbálok visszaállni a 3x850 mg-ra. Ilyen 24 órás vizeletet nekem is kellett már többször gyxűjtenem, bár a második alkalommal csak mérnem kellett 10ml-re és az utolsóból mintát vinni. Azért ez így könnyebb volt, de akkor sem távolodhattam el nagyon otthonról. Nem bánnám, ha most nem kéne ilyen vizsgálatot csinálni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, én most vacsira 3 szelet toast graham kenyeret ettem, rama harmóniával, paprika, paradicsom, Pannónia sajt, és császárszalonna. Kiváncsi leszek mennyi lesz a VC.
Tudod sokszor volt, hogy ugyanazt ettem, s mégis nagy volt az eltérés. Mióta inzulinozok, azóta is két ugyanolyan kajára nem volt 2 azonos VC érték.

Swanny, köszi a tanácsot fagyi ügyben....vigyázz magadra...

remény73
 
 


A gyógyszeres vacsi utáni 6,6, tehát gyógyszerrel jó eredményeket mérek. Pedig a vacsi két szelet bakonyi kenyér vajjal, sajttal és kolbásszal. Hozzá kakaó cukormentesen, de ebből rögtön 0,5 liter.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, ez az 1 órás mérés az első falattól számítva?
A kakaó az tejjel volt?

remény73
 
 


Tejjel csináltam, de a mérés a kaja vége utáni érték. Ezt még nem tudtam, hogy most honnan is kell számítani az 1 órát, eddig mindig a befejezéstől számoltam. A kezdéstől olyan 1,5 órára.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nekem azt mondták az első falat lenyelésétől számítva 1 óra a mérés, akkor kell 7 alatt lennie.

remény73
 
 


Amit egy csajszi elküldött nekem, abban az van, hogy vagy 1 órás 7 alatt vagy 1,5 órás 6,8 alatt. Ebbe még belefért a reggeli is és a mostani is. Legalábbis remélem. Csak azt az egyet nem tudom, hogy hétköznap 6:10-kor kelünk és utána eszünk. 8:30 körül érek ki a munkahelyemre! Gondoltam akkor mérek 2 órásat. De így most hogy? BKV-n fogok mérni úgy, hogy nem is tudok leülni, mert 7:30 körül már teljesen tele van a metró. Hát nem tudom ezt hogy fogom megoldani, talán majd ha itthon leszek szabin és a nyaralás alatt. Megmondom őszintén, hogy azért nem aggódom halálra ezt a cukros dolgot, mert ha én nem kérem, akkor min. a 16. héten nézték volna a pcos miatt. Akkor most még azt sem tudnénk, hogy nem jó a cukrom. És a doki ezt a mostani vv-t biztos nem kéri, ha én nem mondom, hogy nézzük meg. Tehát arra következtettem, hogy még egy-két magasabb érték nem lehet olyan nagy gond. Mondjuk az nem baj, ha már most megnézrm, hogy mi fér még bele, legalább tudni fogom később. Köszi a segítséget, továbbra is számítok a tanácsaidra.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, az első falat után még a 1,5 óra beleférhet, mert a doki mondta nem kell pontosan az 1 óra, de a másfélben benne kell lennie, de akkor már nagyon 7 alatt kell lennie. Tudod itt a Margitba nagyon komolyan veszik a terhességi cukrot, s mindezt azért, mert nagyon fontos, hogy ne legyen gondunk.
A dokim azt mondta, hogy eleinte a cukor a vetélés és a fogantatásban veszi ki szerepét, és később, mikor már a baba is termel inzulint, akkor fontos nagyon, hogy rendben legyen a cukor, emiatt kell a 24. hét körül a vizsgálat, hogy mihamarabb felismerjék és kezeljék a problémát.
Szerintem nálam emiatt volt a 12. héten is cukorvizsgálat, hogy kiderüljön már az elején, hogy terhességi cukor vagy sem.
Nálad, hogy felszínre került, csak jó dolog, hiszen folyamatosan szoktatod magad hozzá a dologhoz, s nem az egyik pillanatról a másikra ér a felismerés, hogy teljesen átalakul az életed. Ha kell, szívesen megosztom veled, amit nekem mondanak...

remény73
 
 


remény: Előre is köszi. Akkor tényleg nem tudom, hogy fogom a reggeli terheléses mérést megejteni. Nekem a doki azt mondta, hogy az általános terhességeknél a 24. hét környékén van egy nagy ugrás az inzulinban/cukorban. Ezért nézik általában ekkor. Ezek szerint neked a 12. héten is nézték? Amit kaptam a védőnőtől, abban is az van, hogy a leírt esetekben (nálam a pcos miatt) a 16. héten nézik a terheléses cukrot. Mindegy, már kiderült a dolog, de azért azt nem mondanám, hogy mélyen 7 alatt repülne a cukrom. Lehet hogy én is esélyes vagyok az inzulinra? Nem mintha bánnám, a baba egészségéért mindent. Úgyis mondtam a páromnak, hogy furcsa hogy nem kell szurizni magam. Már egész megszoktam. És az inzulinos fecskendő még egyszerűbb is, mint a kevergetős fecskendős stimus gyógyszer.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, én csak napi 1-szer voltam 7 felett ami 7,0 vagy 7,2 volt, de amúgy 6,5-6-8 volt a jellemző, emiatt kaptam az inzulint, mert ha emelkedik, akkor a cukrom is emelkedik, s ezt megelőzve kapom az inzulint, és amiatt folyamatosan felépítve, hogy a szervezetem ahogy a terhességben halad előre ezt a szintet tartani tudja. Neked már az elején többször van 7 felett, nem mondom, hogy kapsz, de szerintem nagy az esélyed rá. Na mérek akkor...

remény73
 
 


VICKY
Ne egyél kolbászt... nyers hús! Vagy sütve etted, mert úgy már más!

Hát továbbra sem irigyellek titeket a cukormizéria miatt. Remélem kérhetek egy kis drukkot mert úgy tervezem hogy ha holnap fel tudok kelni akkor megyek én is vérvételre! Most elég jó hűvös van, gondoltam kihasználom az alkalmat.

SWANNY
Most olvasok egy könyvet és abban is írja ezt a fájdalmat ami nálam jelentkezik. Annyit írt róla hogy a baba feje okozza, nyomja az idegeket és csak a fekvés tud segíteni.
Szó ami szó ma szinte egész nap feküdtem mert az elmúlt három napban nagyon sokat dolgoztam. Pakoltam és takarítottam, főztem, mostam..... totál kész voltam mint a liba és amikor leültem alig bírtam felállni annyira fájt a derekam meg ott alul.

Még három hét és végre elkezdhetem megcsinálni Miló szobácskáját. Biztos hiszti lesz belőle de nem érdekel úgy tűnik egyre jobban robbanok le fizikailag úgyhogy nem halogatom senki kedvéért.

Akkor mi volt az a csorgás amit éreztél, ha nem a magzatvíz?
Meleged volt és izzadtál? Szombaton én is kint álltam negyed órát a napon és nekem is a combom közt patakokban folyt az izzadtság.

Ha nem lesz fiús színben olyan body akkor csináltatok. Az inszemes csajoknak már csináltattam vicces feliratú pólókat amikor találkoztunk az volt az ajándék tőlem. Aki még nem volt babás az pedig egy sperma alakú likőrt kapott. :)

Most már egyre inkább hajlok a dekorgumi felé, azt hiszem azt választom.

REMÉNY
Milónak nyuszifejes alvórongyikája van. A tescóban vettem olyan jó puha plüss. Nagyon cuki! :)
A blogomban van is róla kép, de sztem korábban ide a fórumra is feltettem. Volt rózsaszínben is még jó hogy nem azt vettem! :roll:

TIGRISKE
Jól döntöttél, bár egy kicsit előbb kellett volna mert azt hiszem most már sajnos csak a 60 %-ot fogod kapni.
Persze nem kell mindenből új, eleve 3 babának milliós tétel lenne mindent újonnan beszerezni.

COLIN
Én is megfogadtam hogy leállok mert már volt hogy a gázszámlát félreraktam egy hétre és inkább Bogyóra költöttem a pénzt.
Ez azért már túlzás, nekem is le kéne lőnöm magam. De hát annyi jó cucc van sokszor úgy érzem hogy vétek lenne otthagyni. :?
Én még a fél aranyékszer készletemet is eladtam hogy új babakocsit tudjak venni Milónak. Úgysem hordtam őket már évek óta, a divatból is kimentek. Egyáltalán nem sajnáltam megválni tőlük.

dita75
 
 


Na mértem 5,9 lett, ezzel teljesen elégedett vagyok.

Azt olvasom itt a kapott tájékoztatóban, hogy étrendi kezelést személyre szabottan kell kezelni, ami függ a súlytól, a terhességi szakasztól és az anyagcsere-zavartól.

A méhlepény termeli az inzulint, s ez a termelés alakítja ki a méhlepény érettségét, s ha magas sokáig a cukor a 24. hét után, akkor az a méhlepény öregedését jelenti.

Mennyit híztál a terhesség alatt? Elméletileg a 14. hétig nem kéne hízni, ez ideális. Nálam most 4-4,5 lenne az ideális, kb. ebből 3,5-4 van.

remény73
 
 


remény73 akkor most mikor végzel a dokinál?? Mert azt irtad,hogy 3-ra mész és 15 óra alatt végzel.
swanny már van ilyen fülesem,köszi.

Kép
Kép
colin
 
 


Colin, bocsi negyed órát akartam írni (15 perc). Így negyed 4-től szerintem szabad vagyok. Csak asszisztens lesz, kiadja a papírom, és szerintem ennyi, majd kiderül. De ha 15:20 jó neked, legyen az. Jó a Csobánkán?

remény73
 
 


remény: Nekem még 8,2 is volt sajnos. Esélyes vagyok rá szeritem is. Az 5,9 nagyon jó. Gratula. Te minden étkezés után mérsz? Vagy csak a nagyok előtt és után? Még semmit nem híztam, fogytam 3 kilót! Az elejétől kezdve nincs olyan nagy étvágyam és nem kívánom az édességet. A cukros üdítők elhagyása szerintem nagyon sokat jelentett. Most a citromos víz a csúcs. Csak sajnos az elejétől kezdve nagyon rákattantam a gyümölcscökre és most ezzel is vigyáznom kell. Ez megy a legnehezebben. Mostanában már néhány édességet is megkívánnék, de csak a jégkrémet vállaltam be, abból is inkább a light-ot vagy a nagyon kevés ch-tartalmút. Abból is a citromos a csúcs és az nem olyan édes, elég kevés benne a ch. Kíváncsi leszek nagyon, hogy a jövő héten mit mond a doki.

dita: Ez a csomagolt cserkész kolbász volt. Ez nem nyers ha jól tudom. Ezt szeretjük, már megettünk belőle jó pár csomaggal.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, én nagyon nem mérek étkezés előtt, mert az mindig jó volt, és mikor magam mértem 1-2 alkalommal, akkor is jó volt, csak a terheléses nem.
Kedden megyek megint vérvételre, majd inzulin, reggeli, 1 órára rá újabb vérvétel, majd 10 órakor tízórai, majd újabb vérvétel rá 1 órára. Így lesz 1 éhgyomri és 2 étkezés után 1 órás. Közben meg beszélgetek a diaetológus csajjal, akivel végigvesszük a táplálkozási naplómban levő kajákat és értékeket, amiket én mértem. Mivel lábba adom az inzulint, majd karba beadatom ott étkezés előtt. Nekem is kell mérnem majd az ő eredményük után, kíváncsi leszek mennyi az eltérés...
Meg persze ekkor kell vinnem 2 fiolában vizeletet, s ráírva mennyi volt az össz mennyiség.
Igazából a dietetikusnak 3 napon minden étkezés után mérnem kellett volna, de a dokim szerint elég volt a sima kaják után, de néha 1-1 kis étkezés után 1 órával is meg szoktam nézni...de ez ritka

remény73
 
 


remény: Azt hittem, hogy az inzulint is ugyanúgy hasba kell bőr alá adni, mint a szurikat. Bár a kollégám a vállába szokta adni, de a barátnőmnek a pumpa a hasánál van. Te egyébként táppénzen vagy, vagy dolgozol? Elég sok időt elvesz ez a dietetikus, nem?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Táppénzen vagyok, munka mellett ezt nem tudnám csinálni. Egy csaj 6 hete cukros, de az inzulinja miatt sokat van dokinál. Nekem most a dokim szabira ment, így csak a dietetikus csaj és a diétás szülésznő védőnőm van, akihez járnom kell, 2-3 hetente, de az fél napot elvesz.

Igen, hasba adnám, de a baba miatt karba vagy combba javasolják.

remény73
 
 


Ja és persze járok a pajzsmirigyes dokimhoz, háziorvoshoz, védőnőmhöz és a háziorvoshoz... tehát nem unatkozom :)

Ezt a sok dolgot nem lehetne munka mellett csinálni, de tudod nekem kezdetektől voltak problémák, így kezdetektől nem dolgozom. Ez anyagilag nem túl szerencsés, de már tudom kezelni ezt is :)

remény73
 
 


remény: Megértem, hogy nem dolgozol, remélem csak emiatt nem kell itthon maradnom (egész jól elengednek a munkahelyemről). Jól kijutott neked is.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok,

Colin,
:) hát persze hogy megvan már:) Egy Füles funnak?!:)

Dita,
Akkor ez nálatok a családban alkati dolog lehet…Nálunk a visszér az. Egyik lábamon anyutól, másikon aputól örököltem szép nagy kanyargós visszereket…De nekem hála az égnek bejött az az olajkeverék, amit találtam. Bár előtte már azt mondta, a doki, hogy szüljek két gyereket és utána megműt, mert semmi mást nem lehet vele kezdeni :shock: Most már hiszi a piszi :lol:

Pihenj sokat és ne félj segítséget kérni a párodtól sem. Azért van társa az embernek, hogy támogassák egymást.

Egyébként hogy is hívják a mostoha fiadat? Nagy érvágás lenne tőle, ha esetleg ő is segítene megcsinálni az öccse szobáját?;))

Nem tudom, mit érezhettem, de lehet, hogy ez már az inkontinencia :D Múltkor eltüsszentettem magam az utcán és nem figyeltem, hát csorgott a pisi a lábam szárán :roll: Elég gáz, de hát ez van :D Összedörzsöltem és mentem tovább :D

Egyébként lehetett izzadság is, de szerintem csak para volt :D

Te, ez a sperma alakú likőr nagyon ott van :D

Na, megyek felhívom a szülésznőmet, mert pirosra vakartam magam az éjjel és most rámtört a para, hogy ez epepangás a probléma vagy sem. :oops:

Puszi,
swanny

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/
swanny
 
 


Jó reggelt!

Swanny!
Amíg még egyben vagytok, és van időd (:lol:) elküldenéd nekem ennek az olajnak a receptjét? Kicsit aggódom, hogy heparint kell majd szurkálnom, és bármi történik, elvérezhetek majd... Szóval valahogy elejét venném ennek. Pedig a visszereim nekem is elég jól néznek ki már most is... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Sziasztok!

Remény, Vicky,
Hasonló cipőben voltam én is a terhesség alatt. Nekem inzulinoznom kellett magam és mellette 150g-os diétát tartani. Nekem csak az éhgyomrival és a reggeli utáni cukor értékkel volt bajom.
Viszont a diétát kőkeményen betartottam és az inzulint is. Nekem is a 16. hét előtt derült ki és nekem is az én kérésemre. Viszont a cukor elég veszélyes terhesen, így nagyon oda kell figyelni.
Szívesen segítek akár diétában, mert minden papíromat eltettem.
A betartásnak köszönhetően összesen a terhesség alatt 4 kg-ot híztam. (amúgy sem vagyok egy vékony alkat) A szülés után könnyebb voltam mint a terhesség kezdetén.
Az édesítőszerekre is figyelni kell, mert szinte ugyanazt a szénhidrátot tartalmazzák, mint a cukor!
Ha bármiben tudok segíteni szóljatok!

üdv
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


Colin, ha jó neked ma, akkor kék hátizsákos középhosszú hajú lányt keress pocakkal a rendelő épülete előtt valahol a hüsiben. A mobilom megírom priviben, ha kell.

remény73
 
 


Swanny,
még egyben... :)
De már nem bánnám, ha kijönne a kismanó. Szoktuk neki mondani esténként, amikor ezerrel pörög (olyan éjfél körül sajna, pont mint a szülei :oops: ), hogy már inkább kint kéne... De nem nagyon akar hallgatni ránk.

Elég sokat dolgoztam mostanáig (szakfordítás), amiben az volt a jó, hogy fizikailag nem volt megerőltető, mert a számítógép előtt ültem, de azt viszont folyamatosan egész nap, még csak nem is főztem (hanem esténként a férjem. :) ). Ezen a héten már pihi van.. :)
Hogy telnek az éjszakák? Nekem ez a fekvés-dolog már elég kényelmetlen, bár most egész jó éjszakám volt, aminek annyira mégsem örültem - inkább rohantam volna a kórházba... :) Tegnapelőtt éjjel voltak először jóslóim, akkor 2 órán keresztül 10 perces fájásaim voltak, de sajnos aztán ritulni kezdtek, én meg elaludtam... A lábaim kb. olyanok, mint az elefánté, a kézizületeim fájdogálnak, néhán napja reggelenként már carpal tunnel syndrómám is van (első három ujj a kézen zsibbad). Szóval.... kezd terhes lenni a terhesség.
Épp megállapítottam, hogy nekem kb. a 37. héttől jöttek igazán a nehézségek, szóval ez a rendszer, miszerint a TGYÁS 28 nappal a kiírt időpont előtt kezd járni, egész jól van kikalkulálva. Legalábbis az én esetemben...

Kitartást kívánok a cukrosoknak, nagyon ügyesek vagytok, meglesz a (jó) eredménye, hogy ennyire odafigyeltek!

Dekor: végül vettünk egy - szerintem - nagyon édes falvédőt a pelenkázó fölé, és én is vettem mesefigurás dekorokat a falra - ezek tán valami polifoam-szerűből vannak, a teszveszen (is) árulja egy lány, de én magánba vettem tőle, 200 Ft darabja. De ezek nem ismert mesék figurái, hanem csak aranyos figurák (http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... r_id=12019). Sajnos élőben még nem láttam őket, mert anyukámhoz szállíttattam ki Mo-ra, és majd ő hozza a baba 2 hetes korában. De azt mondja, hogy nagyon helyesek.

(Vicky, mi is megmondtuk mindenkinek, hogy 2 hétig csak kettesben (hármasban) szeretnénk papás-mamást játszani, így anyukám csak utána jön. Nálunk az anyósom akarja ezt nehezebben elfogadni, többször is említette már, hogy csak 1-2 napra elugrik megnézni (ugye hozzánk Heidelbergbe nem úgy jön a rokon, hogy fél órára...), de mi kőkeményen kitartunk amellett, hogy jöhet, de csak 2 hetes kortól... :))

Kép
bikmakk
 
 


Bikmakk, nekem már kb. 1 hónapja időnként zsibbad a jobb kezemen a 3 középső ujjam, főleg ha kanalat fogok, de néha anélkül is. Eddig senki nem foglalkozott vele, de majd elolvasom azt ami a te szindrómád, hogy mit takar.
Már azt hittem te tényleg megszültél, már akartam is írni, hogy ha jössz mesélj...

Köszi, de ma megint elkeseredtem, mert szinte ugyanazt ettem, mégis magas lett a cukrom...:(

remény73
 
 


Hello Csajok!

Nem mentem ma a cukkervv-re mert hajnalban tudtam csak megint elaludni és apa hiába keltegetett 6-kor.
Asszem 3 hónap múlva át kell állnom majd a nappali alvásra és az éjszakázásra mert Miló úgy tűnik a Bagoly életmódot választotta.
Remélem holnap el tudok már menni. Beveszem este az altatómat!

SWANNY
Apukám lába nagyon viszeres volt és azt a tesóm örökölte tőle.
Anyutól a rossz fogainkat. (bár állítólag ez nem örökölhető)
Egyszóval ami rossz volt a szüleinkből azt valahogy mind megörököltük tőlük. :roll: :roll: :roll: ( :lol: )

Örülök hogy bejött neked ez az olajkeverék.

Ricsinek hívják a párom fiát és amikor már csinálom a szobát iskola lesz, úgyhogy ő csak foglalkozzon a tanulással. Amúgy sem tudna nagyon segíteni mert amihez hozzányúl kő-kövön nem marad úgyhogy majd apa megcsinálja hogy ki és becincálja a barátunkkal a bútorokat és átgurítják egyszer a falat mert a Ricsi eléggé összetapogatta a piszkos kezével, meg még rögtön a festés után unalmában lekapargatta az ágya mellett végig a fűrészport a tapétáról, úgyhogy a sötétkék részen végig fehér pöttyök díszelegnek! :twisted:

A többit már én meg tudom egyedül is csinálni, legfeljebb takarítani meg a függönyt feltenni átjön anyósom vagy anyukám.
De rendezkedni tutira én fogok. Nagyon várom már hogy pakolhassam a kis szekrényébe a holmijait és a többit.

Itt vannak a képek a tavalyi talinkról, a legvégén ott van a spermakabalánk. Mindenki kapott és szerencsét hozott nekik. :)
A babásoknak pólót csináltattam vicces felirattal.
Ha nem lesz olyan body (tesóm eladó) akkor megcsináltatom majd Milónak ott ahol a pólókat is! :wink: :lol:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=15430&page=1

Nem vagy valamire allergiás? Én akkor szoktam vakarózni!

BIKMAKK
Hát mi szentül megvoltunk győződve hogy azért hallgatsz ennyire mert már babázol. :)
Biztos szép lesz a fal meg minden majd kérünk képeket.
Neked meg kitartás már tényleg nincs sok hátra.

Nekem muszáj lesz segítséget hívni (meg akarok is) amikor megszületik Miló, mert apa dolgozni fog és egyedül nem biztos hogy rögtön menni fog minden. Anyukám jön egy hétre utána anyósom váltja. De szerencsére anyósom aludni már hazamegy, mert ők itt laknak egy köpésre. Anya majd itt alszik a Ricsi szobájában.

dita75
 
 


Bikmakk: Anyu is mondta, hogy nehogy már az unokáját húsvétkor lássa először, amikor az első hazamenetelt terveztük. Hát a kórházba bejöhet, de ne aludjon a párom nyakán nálunk, mert eleve lesz egy csomó elintézni valója a papírokkal és dolgozni is fog még akkor. Szóval nem tudom, nem bánnám ha egyszerre mindenki feljönne vidékről, meglátogatnának minket a kórházban és utána visszamennének. Majd később jöhetnek. Anyunál igazából az verte ki a biztosítékot, hogy már így is mindent kritizál, hát nekem erre semmi szükségem, mikor éppen eléggé leszek beszarva, hogy mindent jól csinálok-e. A másik, hogy kijelentette, hogy a kolléganője is minden hétvégén jön a lányáékhoz. Szóval nem is arról van szó, hogy nekem akar segíteni, hanem hogy ne szólják meg, amiért ő nem jön. Pedig ha meg fog sértődni, ha nem, nekem nem kell a segítsége. Az anyóst szívesen hívtam volna, de ezek után őt se hívom, nehogy sértődés legyen.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky,

A babázós topicban mindenki győzköd engem arról, hogy nagyon kell a segítség az elején, és ne utasítsam vissza, hogy már egyből jöjjenek...
De mi nagyon szeretnénk ezt a saját 2 hetet, viszont a férjem erre az időre el tud jönni szabira, és imád főzni meg ilyenek, szóval nem félek. Ha viszont a párod szegény dolgozni is fog még akkor, akkor lehet, hogy tényleg szükséged lesz valamilyen plusz segítségre... :?
És úgy tűnik, erre legjobb az anyós lenne, csak hát a sértődés... :(
nehéz ügy ez. :(

(Úgy tűnik, a babafalvás vonalzó nem működik most, mindenesetre szombatra vagyok kiírva, még 5 nap...)

Kép
bikmakk
 
 


Te jó ég mennyit írtatok pár nap alatt !! :lol: :D

Vevikk
Gratulálok a szép cukoreredményedhez !!

Dita
Nagyon jól áll a kezedben a kissrác !! :D

Tigriske
Meddig dolgozol még ??

Vicky, Remény
Úgy sajnállak titeket a diéta miatt !! :(

Swanny
Én sem félek csöppet sem a szüléstől, inkább nagyon-nagyon várom !!! :D
Vajon melyikőnk következik...Te, Bikmakk vagy én ??? :lol: :lol:

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok,

Kakti,
Küldöm PÜ-ben.

Bikkmakk,
De jó, hogy hallunk rólad:)
Az éjszakák nálunk jól telnek, csak pisilni kell kb. kétszer felkelnem. Kitapasztaltam, hogy kell kipárnáznom magam és úgy nagyon jókat tudok aludni, de a meleget sajna nem bírom :D
Eddig még nálam csak keményedések voltak, meg kétszer begörcsölt a hasam a hátammal együtt, de akkor állítólag fel voltam fázva.
Ha sokat ülsz, mindenképpen tedd fel a lábad egy székre, sokat segít lábdagadás ellen :D
Így a vége felé már nem könnyű, nálam is van némi lábdagadás, de azért nem vészes, ha felteszem, meg a Macival megmasszíroztatom :D
Már nagyon a vége felé járunk :lol: Kitartás :lol:

Megnéztem a dekorgumikat, szerintem nagyon cukik. Ezeket nem is láttam eddig.

Dita,
Jó is az, amikor pakolgatni lehet a szekrénybe. Én minden nap beszimatolok a babarucik közé :D Annyira imádom
Felhívtam a szülésznőt és azt mondta, hogy ha epepangásom lenne, akkor egész nap vakaróznék :D Úgyhogy megnyugodtam. Szerintem kicsit műszálas a most felhúzott ágyneműhuzat, vagy a birkapárnára vagyok allergiás. Nem tudom. Mindegy, szerdán úgyis megyek ctg-re.

Nagyon cuki a sprermakabala. Mi van benne töltetnek?:)

Vicky,
Megértelek. Nagyon útálnám, ha állandóan kritizálnának. Ráadásul, mindenhol azt olvasom, hogy csak olyan emberekkel vegyük körül magunkat, akik lelkileg támogatnak, így is eléggé el lesz kámpicsorodva az ember a sok hormonális változástól, meg a bizonytalanságtól, hogy jól csinálod-e, amit csinálsz :roll:

Rillus,

Én is kíváncsi vagyok a sorrendre :D Azt hiszem, csaknem egy napon voltunk beültin, csak téged hazaküldtek és másnap kellett bejönnöd. Jól emlékszem?
Bár én szívesen megvárnám a 20.-át, már csak a minden évben ingyen tüzijáték miatt is :D (Most 17-re lőttek be)

Nálunk, mivel sajnos anyura nem számíthatok, anyóskám lesz itt, amikor kérem, meg apukámnak a barátnője. Most van két fél anyukám, persze nem panaszkodom, mert van akinek egy sem jut. Engem legalább valamilyen szinten kárpótolt az élet.:)

Ami viszont vicces: megvolt azt utolsó fazongyantám ma, hát azt hittem kiugrom a bőrömből. Pedig csak a legszükségesebb helyeken szedettem le. Kismór meg csak figyelt a pocakban, hogy mi a fene történik :D

Mellékelem a képet, amit festettem akvarellel. A mintát a teszveszről vettem egy fotóról.

Puszi nektek :D
Kép
swanny
 
 


bikkmakk: A párom akkor már itthon lesz velünk, mikor kijövünk a kórházból. Csak mondtam neki, hogy feleslegesen ne vegye ki a szabiját, amíg mi bent vagyunk, gyorsan próbáljon elintézni mindent és utána menjen dolgozni, meg meló után jöjjön be. szóval nem lennék egyedül. Anyuval a szülésig lesz még egy pár köröm. közölte, hogy lassan megtanulja, hogy hogy talál el hozzánk a keletiből és egyszer csak beállít. Hát nem akartam neki mondani, hogy akkor megmutatom neki hogy talál vissza a keletibe és csókolom. Ez a mi lakásunk és ide azt engedünk be, akit mi akarunk és akkor amikor mi akarjuk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


swanny,
nagyon aranyos, amit festettél, és tök ügyi vagy, hogy Te magad csináltad!!
Fazongyanta: hááát :? , én régen magamnak epiláltam a teljes "intim" területen, de úgy 2 hónapja már nem mertem, mert hallottam olyat, hogy a fájdalom kontrakciókat és akár koraszülést is provokálhat. Mivel a borotvától meg mindig idegenkedtem, elkövettem azt a hibát, hogy hagytam az egészt a francba 2 hónapig.
Na, múlt hétvégén (amikor már nem volt baj, ha megindulna a szülés) optimistán nekifogtam az epilátorral, de azt hittem megpusztulok, nem bírtam ki. Csináltam kb. egy "fazont" (amivel mondjuk strandra már el lehetene menni, nem mintha aktuális lenne), és a többit borotvával.... :oops: Most meg foglalkozhatok vele pár naponta.
Na pl. emiatt is várom már egy kicsit, hogy újra a régi legyek :)

Na és kész a pelenkázó?? :) :)

Sajna a lábdagadásom nem múlik a felpolcolástól, és reggelre sem igazán szokott már javulni. Felteszek egy képet, hogy szörnyülködjetek :). Az első kép múlt szeptemberi, a második meg múlt heti....

vicky,
ja, úgy már más. Férjem is fog járni dolgozni az első napokban, minek pazarolja a szabadságát, amíg mi bent vagyunk. Reggel-este úgyis ott lesz :).
Hát igen, anyukád nem hangzik könnyű esetnek.
Meg kellene mondjad, hogy olyan sokat vártatok erre a babóra, hogy szerinted megérdemlitek, hogy úgy legyenek a dolgok itt az elején, ahogy ti vágytok rá. És hogy nagyon szeretnétek kettesben lenni egy kicsit, de utána persze nagyon szívesen látjátok. Hm? :)

Kép

Kép
bikmakk
 
 


bikmakk: Próbálok benne tudatosítani valami ilyesmit. Bár szerintem a babával azt hiszi, hogy majd minden megváltozik. Hogy nem havonta fogunk hazajárni, hanem sűrűbben stb. Pedig én szeretem, hogy nincsenek a szülők a szomszédban. Persze hogy szeretnék többször látni majd a gyereket, mondtam is hogy webkamerán bármikor szivesen megmutatom nekik. :? Nem volt annyira nyitott a dologra, de ha majd nem kap mást, akkor beletörődik. Nem neki szülök unokát, hogy legyen kivel ellennie és eltöltenie az időt. Azon nem segít egy gyerek, hogy mindenkit elmar maga mellől. Sajnos ez a helyzet. Szegény apun kívül senki sem volt el vele sokáig, mindenkire van egy-két keresetlen megjegyzése.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.08.11 08:34-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk cukor-témában:
A XiloSweet édesítőt ismeritek? Állítólag természetes alapú, nekem nagyon ízlik. Kicsit drága (450 g 2.400,-Ft), de keveset használom és sokáig elég. Teljesen olyan, mint a kristálycukor, ráadásul LÚGOSÍT!!! Legalábbis ezt írják róla, nekem nagyon bejött, mert finom és nincs mellékíze.
A glikémiás indexe 7, cukorbetegek fogyaszthatják, 100 g termék 240 kcal-t tartalmaz. Nagy mennyiségben nem ajánlják fogyasztani (hasmenést okozhat), illetve kelt tészták sütéséhez sem. Nemtudom ezek jó paraméterek-e számotokra...

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok ám, de csak mostanra tudtam visszaolvasni.

Mi hétvégén egy hirtelen ötlettől vezérelve "kiugrottunk" Olaszországba, ma hajnalban jöttünk haza. Nagyon jó volt, de legközelebb 10x is meggondolom, hogy csinálok-e ilyet, mert fizikai fájdalmakat okozott ma a fáradság. Most járt le a 4. adag mosás :cry:

Brigi!
Nekem nagyon tetszik mindkét név amit írtál.
Nekünk, ha lány, akkor LÉNA lesz (ez már biztos a kezdetek óta), ha fiú akkor pedig NIMRÓD ANDRÁS (hát ezt még el kell fogadtatnom az apjával :lol: , hát nem lesz könnyű, de a család mellettem áll)

Rony!
Én is sok magyar eredetű nevet néztem, csak az a baj velük, hogy nem minden vezetéknévhez passzolnak! De a Lelle nekem is nagyon tetszik!

Remény!
Nem is tudok mit mondani, szörnyű ez a cukor dolog, de tényleg próbálj meg arra gondolni, hogy nemsokára vége....

Bikkmakk!
Nem semmi a lábdagadásod! Nekem is eléggé bedagad délutánra, de inkább azért, mert tetőtérben dolgozom légkondi nélkül (kb. 50 fok van --- és nem túlzok) és ülőmunkát végzek :cry:
Csodálom, hogy szandit tusz még felvenni!

Tényleg nagyon izgi, hogy melyikőtök fog hamarabb szülni... Én már nagyon izgulok :lol:

Vicky!
Hát nem írigyellek anyukád miatt, nekem is tudnak így viselkedni a rokonok más témában. Próbáld meg neki többször elmagyarázni, még van ideje megszokni a gondolatot. Nekem ettől nem kell tartanom, mert anyukám és anyósom is úgy van vele, hogy magunknak szülöm a gyereket és nem nekik, tehát nem fognak az ajtóban verekedni, hogy ki jöjjön segíteni.

Lányok!
Valaki átküldené nekem azt a kelengye listát, amit pár hónapja priviben küldtetek egymásnak? Akkor még korainak tartottam, de lassan el kellene kezdenem a készülődést, utánjárást.

Bocsi, ha nem írtam mindenkinek, most még visszaolvasok, ha nem alszok el itt a gép előtt ülve.

Vigyázzatok Magatokra!

Kép
akire79
 
 


Dita: jópofa a spermakabala és a body felirat. Na, mentél ma cukorterhelésre? Mennek a drukkok!!!!!!

Vevikk: neked nagy gratula a jó cukoreredményhez. Hogy állsz a babaszobai dekorokkal?

Tigriske: örülök, hogy a vérzés már elmúlt! Te holnap mész a dokkerhez? Csak, mert engem is akkora hívott vissza, de mi most kivételesen csütörtökön tudunk elmenni a szokásos vizitre. A babakocsiról annyit, hogy az a lényeg, hogy működjön. Felesleges lett volna beruházni egy újra majd 300.000-ért, nem?
Mi is így tettünk a régi ruháinkkal, elvittük egy gyűjtőkonténerbe, így végre rend lett és a használatban lévő ruháink elférnek.


Vicky: sajnálom nálad is ezt a cukormizériát. Nem lehet egyszerű. Ráadásul ez az anyukád féle téma is feszíti most a húrt.
Próbáld meg szépen az értésére adni az érzéseiteket a Baba érkezésével kapcsolatban. Ha nálunk nem két baba jönne, szerintem az első két hetet mi is anyukák nélkül csinálnánk.
Egyébként ebből a szempontból ti jártok jobban, mint mi. Szerintem nálunk hónapokig segítségek lesznek, egyszer az én anyukám, egyszer a páromé.
Bár én szerencsés helyzetben vagyok, nekem nagyon jó a kapcsolatom mindkettőjükkel. :wink: Remélem nem sokalok be azért én sem a sok jótanácstól.

Remény: nem irigyellek a sok orvoshoz járkálás miatt, de Ádinak és neked is így lesz a legjobb. Aztán már nekünk nincs is olyan sok hátra. :wink: :)
Te még mindig nagy bizniszvumen vagy!!! :D Hogy állsz a kelengyével?

Swanny: nagyon tetszik a micimacis dekor. Ügyi vagy!!!

Bikmakk: sajnálom a lábdagadást, nem semmi különbség van a két fotó között. :roll:
Nekem is szokott a bokám dagadni, mostanában egyre többet. :(
Ez a szőrtelenítés téma elég érdekes terhesen egyébként. Nagy pocival azt sem látom mit csinálok odalent! :?

Sajtkukuc: jó, hogy néha jössz és csinálod a hanglatot. :wink: Olvastam a másikban a terápia dolgot, remélem helyrehoznak vele, hogy mihamarabb átjöhess ide te is.

Swanny, Bikmakk, Rilla: jó, hogy ennyien bebabásodtok egyszerre!!! Már nagyon várom! Legalább hamarosan látunk szép fotókat a Babáitokról!!!! :lol:
Aztán ha valami van, valahogy üzenjetek, hogy már babáztok!!!!! :wink:

Kakti: sajnálom, hogy nem kaptál képet. :( Én eddig kétszer voltam a Jánosban genetikati uhun, mindkétszer volt papír. Nem értem ezt az egészet. Ki vizsgált meg?
Mondjuk a lényeg, hogy egészséges legyen a baba. Meg volt a kombinált teszt?

Nálunk a helyzet röviden: tegnap megrendeltük a bababútort.
Egy sarokszekrényt ill. egy pelenkázó komódot.
Vettem még két vastag téli plédet darabját 3000-ért és egy univerzális (hálózati és autós) cumisüveg -bébiételmelegítőt 6500-ért.
Ma este megyünk 4D-re. Remélem holnap tudok majd sztárfotókat feltenni a Babócákról!

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!

pusza Mindenkinek!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára trix78 2009.08.11 09:03-kor.

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!

Végre aludtam az éjszaka! :)
Alig akartam felkelni! :)

BIKMAKK, RILLA, SWANNY
Fogadást kéne kötni hogy melyikőtök lesz az első! :lol:
Szuper hogy egyszerre 3 újszülöttben is gyönyörködhetünk.
Napok kérdése...... :P :P :P :P 8)

BIKMAKK
Hát tényleg jó buci a lábacskád! :shock:

SWANNY
Vanilialikőr van benne! :wink:

AKIRE
Ti aztán nem vagytok semmik!
Ez az 50 fok elég durván hangzik. Nincs legalább egy ventillátor?
Egyszer én is dolgoztam így és egyszerűen koncentrálni nem tudtam. Ráadásul a déli oldalon ahová egész nap besütött a nap. Még egy függönyt se adtak az ablakra, otthonról hoztam. Aztán amikor kapott mindenki ventillátort volt hogy egy szobába 3-at is tettek akkor nagyon kiakadtam. Én még új voltam és mindenből kihagytak. Volt a főnök titkárnőjének a szobájában hűtőszekrény. Mondták hogy betehetem az üditőmet, csak írjam rá a nevem. Hát nem sokat ért, folyton megvedelték. Nagyon pipa voltam, de a pontot az í-re az tette fel hogy vettem magamnak egy ventillátort. Jön az egyik karbantartó hogy viszi a ventillátoromat, mondom mégis hová vinné már. Ilyetszól hogy a főnökök üléseznek lent a medencetérben és hogy ne izzadjanak minden szobából elviszik délutánra a ventillátorokat, hogyha vége az ülésnek visszakapjuk.
Na mondom a gyereknek te ezt a ventillátort ugyan sehová nem viszed az hót ziher, mert ez az enyém. Gyerek erre meg körbepanaszkodta a fél irodát hogy én milyen bunkó vagyok, és a legszebb az egészben az volt hogy még neki adtak igazat és még a főnököm is feljött hogy miért nem tudtam odaadni a ventillátort hogy ezzel most nem alapoztam meg nagyon a cégnél a jövőmet.
Másnap már nem is mentem dolgozni, undorító egy hely volt ilyen szempontból.
Bocs kicsi hosszú lett, de ez most csak úgy eszembe jutott ....

dita75
 
 


Közben itt volt a barátnőm, mindjárt megyünk csavarogni.
Kihasználjuk a felfrissült időjárást.

TRIX
Holnap megyek mert apának is kell menni vérvételre, a munkahelyén volt a doki vérnyomást mérni meg a szokásos éves kötelező vizsgálatok miatt és elküldte tüdőszűrőre is meg vérvételre. Már tavaly is elküldte de persze nem ment el, most meg tegnap amikor voltam a tp- papíromért a kezembe nyomta a beutalókat meg az üzenetet hogy ha nem megy el akkor valagba lesz rugdalva szóval jön holnap és kész! :)

Én is ilyen olcsón kaptam a szép vastag bébiplédet.
Még jó hogy nem vettem meg használtan egy ismerőstől. Ő azt mondta hogy 5ért vette. Tudtam én hogy olcsóbban meg kapom újonnan. Én a melegítőt 1500-ért vettem, de nem egy nagy márkája van és autós töltője sincs. Mi nem igen megyünk autóval gondoltam nem fog nagyon hiányozni.
Hát bizony nektek elkél a két babával a segítség.
Én úgy vagyok vele hogy örülök ha jön anyukám, anyósom sem olyan vészesen beleszólongatós. De végülis úgy vagyok vele hogy ha azt látom egyedül is megy a dolog és zavar hogy itt vannak akkor lazán megmondom hogy köszönöm az eddigi segítséget.

dita75
 
 


Dita: drukkolok holnapra a vérvételhez!!! Legalább nem egyedül mész, hanem apával, aki vigyáz Rád! :wink:

A bébiplédet én is sokalltam eddig 5000-ért, azért vártam egy ilyen jó lehetőségre. Később majd lehet teszek róla fotót. :lol:
A bébiétel melegítő momert márkájú és ettől olcsóbban nem találtam újonnan. Mi sokat utazunk, szerintem ki fogjuk használni. :wink:

Jó csavargást ebben a hűs időben!!! :)

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!

Eladó egy multifunkciós Top Rider Babakocsi a lányom csak fél évig használta. Nagyon jó a kocsi, imádtuk, de kaptunk újat :) Az irányár 40.000 Ft. Az alábbi képen megtekinthető Akit érdekel írjon privit, vagy hívjon a 20/9953-733-as számon.
Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Trix!

Molnár László volt az UH-n. És tegnap - nagy szenvedések árán levették a kombiteszthez is a véremet.

Valaki említette, hogy Apa dolgozni fog, amíg a kórházi napok vannak. Ehhez csak annyit fűznék hozzá: érdeklődjetek utána a kórházban! A szomszédainkat addig nem engedték haza, míg az apuka el nem intézte a gyerek papírjait az Önkormányzatnál meg a TB-nél. TB kártya nélkül nem engedték őket haza! Szegény srác két napig rohangált ezek miatt! :S


Ja! Képzeljétek, felhívtam ma a Honvéd Kh-t, hogy kérjek időpöttyöt az érsebészetre ahhoz a dokihoz, akinél már jártam régebben. Azt mondja a nő: november 16-ára tudok adni, az megfelel? Mondtam neki: hát az a helyzet, hogy babát várok, és az orvosom a szeptember elején esedékes konzultációra már várja az eredményemet! Erre a nő: akkor holnap 10 óra??? Ennyit az előjegyzésről! Csak tud időpontot adni, ha muszáj! Ja! És azt mondta: szóljak majd, hogy várandós vagyok, hogy ne kelljen sokat várnom! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Sziasztok!

Holnap megyünk dokihoz. Remélem jókat mond. Bár tegnap bedagadt a lábam és ma sem sokkal szebb. A múlt héten leszerelték a klímánkat és nem lehet tudni, hogy mikor kapjuk vissza. Baromi meleg van még ma is, pedig kint tök jó az idő.
Remélem ilyen marad még egy darabig.

A dekoráció viszonylag jól halad, de majd csak a kész dolgokról teszek fel képet.

Ma kaptm egy csomó kölcsön kisruhát, azokat nézegetem. Már alig várom ,hogy benne legyen valaki.

Kép

Kép
vevikk
 
 


kakti: Én mondtam, hogy a párom dolgozni fog, amíg mi a kórházban leszünk. Tavaly született az egyik kollégámnál a gyerek és tök gyorsan el tudott intézni mindent és utána még 2 napot dolgozott. Szóval 1 nap elég volt a papírokra. Ezekkel a dolgokkal még nem annyira vagyok tisztában, de majd ha már ott tartunk, akkor megkérdezem a védőnőt meg a dokim asszisztensét. Csak jó lenne, ha az a két napja nem menne el anélkül, hogy velünk lehetne.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Persze!
Ezt teljesen megértem! :)
Nekünk sem megy majd el két nap, mert a szomszéd srác mondta, hogy majd kiokosítja Zolit, hogy gyorsabban intézze a dolgokat, mint ő. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Sziasztok :D

Bikkmakk,
Lábdagadás ide, vagy oda, már nincs sok hátra :lol: Egyébként az enyém is kb. így néz ki :cry: Na, akkor te is megszenvedtél a fazonnal :roll: Én eddig leborotváltattam a férjemmel, hát eléggé megerősödött, úgyhogy tudom mit érezhettél :roll:

A komód kész lett és nagyon szép lett :D Most már megvannak a gumidekorok is. Ma hozta haza a férjem. Aranyosak, de nem túl kidolgozottak, de a falon jól fognak mutatni. Majd teszek fel fotót :D

Trix,
Kíváncsi vagyok a 4D-re, nekem hatalmas élmény volt :D

Akire,
Hogy bírod ilyen melegben? Én már a 29-től teljesen kivoltam. Bugyiba császkáltam, aztán egyszer csak benézett egy kőműves a bejárati ajtó felett (függőfolyosó felújítás van). Na, hát meglepődtem és gyorsan visszaugrottam a cipősszekrény mögé, majd felöltöztem :lol: Szegény srác, nehogy rémálmai legyenek :oops:
Megy a privi.

Dita,
Szép sztori volt, meg is értem miért nem mentél dolgozni oda többet :roll:

Igen, én is kíváncsi vagyok ki lesz az első :D Bár én 17-ig nem nagyon szeretnék szülni, de hát jöjjön, amikor neki a legjobb

Puszi,
s.

url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]
swanny
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?