Sziasztok!
Jól bealudtam ma nem rég keltem!
Ép csak, hogy fejtem!
Nos tegnap jó rázos volt a délutánom! Elmentem a környezet tanulmányért utána nem birtam és jól beolvastam apának ami talán használt! Mert utána nem szóltunk egymáshoz vagy 10 percig vagy tán még annyi se volt és utána én mentem apához ami megint csak nem suzokott lenni! Nos utána mikor mentünk a picikéhez akkor az utközben rossz voltam és félre álltunk! De rossz, mert nekem van még 1 tilos hetem, de legalább neki jó volt!
Nos utána mikor beértünk láttuk ujra megy neki az oxigén! Egyből hivtam a dokit, hogy regéljen csak ez mért kell aztán azt az indokot kaptuk, hogy ki lett rakva kiságyba és hosszu ideig ez neki még nem ment! Szal kissé elkendődtem, de remélem ma megint megprobálják és nagyobb sikerrel járnak!!!
Brid! Örülök, hogy túl vagy a tegnapi napon, de azért legközelebb altatás után ne mászkálj!! Menj apával kettesben jobb az ugy!!! Ne kisérletezz! Kivi vagyok mi az a másik amit még ki vettek!
Zsuzsu! El hiszem, hogy eljátszol a természetes szülés gondolatával én megértem, hogy jobb lenne, de a csaszi meg a te érdeked! Erre nincs valami vitamin, hogy ne válhasson le az erőlkődéstől a retina??? Vagy ha csukva van a szem akkor az nincs úgy erőltetve! Nem lehetne, hogy ezt megbeszéld egy szakival! Mert ha fájás alatt is és kitolásnál is csukva a szem, akkor az nincs ugy megerőltetve elvileg!!!! Meg kitolásnál egy egészséges szemnek is csukva kell legyen, mert különben bevérzik!!!
Anyci! Hát látod! Ilyen ez a világ! Én asszem már így maradok! De nem baj, mert ha valaki a barijának akar az megtalál! Tudod nekem elösször szar volt, hogy Ő az lett aki, de megprobáltam elfogadni és asszem ezt neki is észre kellett hogy vegye! De ezek szerint nem! Utána azaz mostmár nem erőlködöm! Részemről be van fejezve! Nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel!!!