Új privát üzeneted érkezett!

Krisztám!
Istenem,de jó hogy jöttél!!!!!!!És ilyen sztárfotóval!
Hiányoztál!!!!!!Még jó hogy a boldogságtól csillogó hangod azért hallhattam! :P
Olyan jó,hogy minden rendben van és ilyen szépen fejlődik!Millió puszi!Várom a kis szőkét is!Jó lesz találkozni mindenkivel!
Vonalzó szuper!!!!

Gabó!
Ugye milyen felemelő érzés ez!Nem kell érezni semmit!Én a tesztelésig biztosan nem mondtam volna meg,hogy kismami vagyok!Az érzés megvolt,hogy sikerülnie kell,de ennyi!Hajrá kis Salykák,KAPASZKODNI!!!!!!!!Millió puszi!És nem pisiled ki őket!!!!!!TUTI!!!! :wink:

Kata!
Látod a siker storyt!Kinél így,kinél úgy!!!!!!Minden szuper lesz és kell is a bizakodás! :P
Annyira jó látni a táblázatot!Mindig megköszönöm,de olyan jó ránézni!

phpBB: Kép
belluska

Kép
Szép napot lányok! :P

belluska

Sziasztok!

Látom már mindenki ráéhangolódott a hétvégére, mert jó nagy a pangás.

Wepe,
merre vagy?

i.kata

Hmmm.....!Tényleg sehol senki!
Igaz nálunk is mindig nyüzsi van,de ilyenkor jól esik egy picit leülni a gép elé!Aztán újból pörgés!Ma olyan jót sétáltunk a gyerekekkel!
Délután megyünk apa edzőmeccsére.Gyerekek imádnak menni! :D

Jesszusom Kata, már ma a 8. szuri,úgy rohan az idő! :D

Gabókám!
Pihengessél és gondolj a babócáidra sokat!!!!!Lazíts,az a lényeg!
Szurok hegyek!!!!!! :P

Wepe!
Ejnye-ejnye!Tessék írni nekünk!

Puszi mindenkinek!

belluska

Kata
Mostmár csak a 12. héten megyek genetikai uh ra meg kombinált tesztre a korom miatt. Addig ha nincs gond nem megyek, csak a védőnőhöz hétfőn.

Hajrá szurik :lol:
Vendég

Helló lányok!Képzeljétek fekvésre vagyok kárhoztatva,az én jó uram által. :lol: Pedig olyan jól vagyok,tele energiával.Ti mi jót csináltok a hétvégén?

salygabó

sziasztok kislányok!

de jó hogy bekukkantottam! A mi kis elveszett báránykánk újra itt van :D :D :D :D Isten hozott!!!
Kriszti!
nem tudtad megállni, hogy ne szólj be nekünk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: :?:

Katám!
3ból három felébredt!!!! Neked is mindenki felébred és fejlődni fog!!! :wink:
köszi a táblát! Nagyon aranyos!!!! :wink:

Ladiva!
:D dr.... az internetes tudástár tudósa :!: :D alig várom, hogy tudakoljak valamit Tőled :D Pedig először fordítva volt :lol: :lol: :lol:

Belluska!
:D

Gabó!
pihikézzél! Forrongásokat éreztem amikor sikerült... :wink: drukkolok!!!!
dezsina

Krisztám!
03.12.???Halak?Az szuper csillagjegy!Mivel fiú lesz(persze mindegy :wink: ),tesóm is halak és fiú,hát iszonyú jó ember!Szóval nekem tetszik az a március! :P Pocak simi és lányka puszi! :lol:

Gabó!
Jól teszi a férjed az első egy hétben,de azért lightosan azért kell mozogni a vérkeringés miatt! :wink: De nem úgy ismerlek,mint aki nem fog! :wink: Utána pedig ami nem megerőltető nyugodtan lehet csinálni!!!!!Tényleg én is a 4.-nél voltam ebben a leglazább!És hát ugye Katánk! :P :wink:
Holnap mi "nagyüzemi" savanyúság eltevésben leszünk!Tesóméknak is mi csináljuk anyuval!Aztán este Katát visszük lovagolni!Vasárnap főzés,takarítás stb....!Nekünk így telik,na és gyerekek,gyerekek.....! :lol:

Dezsi!

Kata!
Mentek a szokásos szülőlátogatóba?

Hú de késő van,megyek aludni!Jó éjt!

belluska

Drága Gabó!
Szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából!!!!!
Légy nagyon boldog és kívánom,hogy minden álmod valóra váljon!!!!
De legfőképp egy kétcsíkos tesztet és mellé egy örömkönnyektől csillogó szemecskét!ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!
Kép

belluska

Jó reggelt!

Gabó,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Aztán másfél hét múlva remélem 2 csíkosat pisilsz utószülinapi ajándéknak :wink:

Balluska,
igen, mi tegnap is szülőlátogatáson voltunk :lol:

Dezsina,
tényleg 3-ból 3 felébredt? :shock: Vagy csak engem akarsz bíztatni? :lol:

i.kata

Sziasztok!Drága Belluska,és kedves kis Katám!Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket,megkönnyeztem a figyelmességet..Aranyosak vagytok!Lányok olyan mensisen fájdogál a hasam,a cicim fáj,és hiper-szuper érzékeny a hangulatom..Ez normális ilyenkor?Mit kéne éreznem mondjátok?

salygabó

Gabó!
Tudom,hogy akaratlanul is keresi az ember a tüneteket,de ne tedd,csak idegesíted magad vele!A mensis hasfájás sokaknál van!Ha jól emlékszem Zsuzska is azt hitte nem kismami és lásd Benőke már lassan megszületik!Még amúgy is korai ilyen tüneteket érezni,de én tényleg nem éreztem semmi extrát,ez mindenkinél más!Szóval semmit nem kell érezned,csak hogy boldog vagy és gondolj arra,hogy hogy kapaszkodnak odabent a kispasik!Lazíts,kapcsolódj ki és csak szép dolgokra gondolj!Puszi!

belluska

Gabó,
nekem is mensisen fájt a hasam és a cicjeim feszültek, de nálam pár nappal később kezdődtek :wink:

i.kata

Na Kata elég lesz a Decád?

salygabó

Jó reggelt!

Gabó,
szerintem nem, de ma betelefonálok az intézetbe kora délután és rákérdezek, hogy kell-e még, vagy elég ha előbb el is fogy.
Hogy érzed magad?

i.kata

Jó reggelt mindenkinek!
Hát éjszaka megérkeztünk, minden csúcs szuper volt. Sajna netünk csak apa telóján volt, ami marha drága. Úgyhogy csak apa nézte meg a leveleit. De bevallom, nem is hiányzott. Azért ti nagyon hiányoztatok. Minden nap sokat gondoltam rátok. Voltunk víziparkban, pihentünk, a fiúk röpiztek, kosaraztak, tollasoztak, főztünk közösen, a házi néni csinált nekünk langellot (ez házi kenyérlángos) és pomposzt (ez meg házi pizza). Szó, mi szó, marha jó volt. Persze volt evés ivás rendesen és buli hajnalig. Bár ebben én nem vettem már részt, mert hát a pizsim fél 11-kor már hívogatott.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Gabókám!
boldog szülinapot és megfelelő ajándékot kívánok :P :!:

Kata!
tényleg feléledt mind a három és az egyik nagyon beindult... kis sejthalmaz lett....

Zsuzska!
örülök, hogy jól pihiztél! :)

Belluska!
dezsina

ja... és megjön... már barnázok... :evil: :evil: :evil:
dezsina

Dezsina,
és abból a beültiből megtapadt baba? Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de egyre közeledik és azért kicsit kezdek izgulni. :oops: Nagyon sajnálom, hogy megjön :cry:

Zsuzska,
biztos jó lehetett, örülök, hogy minden o.k. nálatok.

i.kata

Belluska!
22-én szerencsére nem kell rohannunk Szolnokra. Majd 23-án reggel megyünk csak Debrecenbe. Mi ketten megyünk, az tuti!
Hogy bírtátok ezt a nagy meleget??? Mi ki sem szálltunk a Balcsiból és a medencéből hétvégén:-)))))

Minnie!
Annyira édes a kis Minnie, ahogy nyalogatja a tejfölt:-)))))
Örüök, hogy használt a homeos bogyó. Viszont sajnálom, hogy esküvőre nem tudtál elmenni.
Pocisimi!!!!!

Kata!
Nagyon jó az új vonalzód!!!!
Azért a szurikat ne nagyon felejtsd el!!!
Köszi a táblicskut! Annyira jó látni, ki hol is tart????

Gabó!
Mennyi petike!!!! Azta!!!!!!!!!!!!!!
Drukkhegyek!!!! Gratu a 3 babóhoz!!!! Pocaksimi !!!!!!!!
Utólag is nagyon boldogságos szülinapot kívánok!!!! És mellé egy gyönyörű pozitív tesztet!!!!!

Olvasó kismamink!
Utólag is nagyon boldogságosat kívánok!!!!
Annyira édes a pici a képen!!!!!
Boldog 9. hetet!!!! Jó lett a vonalzód!!!!

Dezsi!
Hurrá Madonna koncert!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Beszéltem Tanár úrral, azt mondta nyugodtam felezzem meg az adagokat, nem lesz több adag szurira szükségem.
Úgyhogy Gabó köszi, de ezek szerint nincs a szurijaidra szükségem. :lol:

i.kata

Dezsi!
Hát sajnálom nagyon,hogy megfog jönni,de persze bizakodni muszáj továbbra is!Sok mensit sírtam annak idején végig,de aztán már az is elmúlt,előre kellett néznem,muszáj volt!De tudom hogy hamarosan kell, hogy baba költözzön a pocidba!Érzem!

Zsuzskám!
Örülök,hogy jól sikerült minden a távollét alatt!Elég nehezen bírjuk a meleget és én nem tudom miért de még néha olyan nyűgösek voltak a drágáim,hogy fürcsizni sem akartak!Bár én tehettem volna egész nap meg,hogy vízben üljek!Szuper,hogy jó az időpont és nem kell rohanjatok!Már várom,hogy láthassam a nagy pocid!
Ja és ismét jókat ettetek!Remélem 22.-én nálunk is jóllakik majd mindenki!Pocak simi Benőkének!

Elképzeltem ahogy Katánk megfog illetődni mikor jön ennyi számára ismeretlen ember és csak néz a "seggünkbe" bújva,de kb. 5 perc kell majd neki!Barni biztos fogja nektek mondani,hogy "hejó"(úgy mondja a hellót)! :lol: Kata egyébként nagy színésznő,remélem produkál majd nektek valamit!De Krisztánk gyönyörű lánykája biztos favorit lesz nála! :D

Kriszta,Wepe,Minnie!
Sok-sok pocak simi!
:P

Gabó!
Nagyon sok babaragacsot küldök!!!!! :P

Ladiva!
Már most szomorú vagyok,hogy nem tudtok eljönni,de remélem hamarosan téged is megismerhetünk!Puszi!

Kata!
Azért jó,hogy már nem kell több szuri!Puszi!

belluska

Baby,Micimackó,Tündi!
Mizujs veletek?Tessék néha írni nekünk!

belluska

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!
Olyan jó kedvem lett tőle!Megnéztem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Köszönjük! :wink:

belluska

Szia Zsuzskám!Már kezdtem aggódni érted,hogy hova pörögtél el ilyen sokáig?De látom csak a szokásos...:)Köszönöm a köszöntéseket...Kata!Biztos megjönnek a babák épségben a sitáborból,ne aggódj..Tudsz már közelebbi időpontot,hogy mikor mi következik?Lányok!Nekem olyan érzésem van egyre jobban,mintha meg akarna jönni...Egyre jobban veszitem el a reményt!Megjöhet ennyivel előtte,vagy mi van most?Ma jött ki egy-két pattim,meg a derekam,és a hasam is fáj...Annyira tesztelnék már,hogy mi zújs.....

salygabó

Gabó!
Reményt nem vesztünk egy fél pillanatig sem!!!!Tesztről még szó sem lehet,butaság volna!Ha megnyugtat nekem is volt egy-két pattanás az arcomon,ami azóta sincs soha!De akkor igen!A hormonok is bekavarhatnak sok mindenbe!Gabókám!Lazuljál,tudom könnyű mondani,de korai lenne még bármit gondolnod!Nyugodj meg kérlek és most tessék szép dolgokra gondolni!!!!!!Jó éjt!

belluska

Sziasztok csajok!

Eltartott egy kis időbe, míg visszaolvastam a sok hozzászólást, de végre sikerült. Majd leírom röviden, hogy mi történt velem az elmúlt héten, de most inkább örülök nektek!!! :)

Gabó!
Utólag is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!
Gratulálok a babákhoz! :D :D :D
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tessék az én születésnapi ajándékom példáját követni... :lol: :lol: :lol:
Egyébként beülti után pár napra nekem is görcsölgetett a hasam alja, de én arra gondoltam, hogy a stimulációtól van. :P
Csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Nagyon örülök, hogy minden rendben és szépen fejlődik a pocaklakó!!! :) Meg persze annak is, hogy ismét köztünk vagy!!! :D :D :D Remélem 22.-én sikerül találkoznunk. :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kata!
A barátnőmék a győri Káli Intézetbe járnak, azért oda, mert Szombathelyen laknak, egyébként eredetileg én is odavalósi vagyok. Párjával volt két normál beültijük, ami sajnos nem sikerült és most júniusban egy fagyi babás beültijük, ahol 4 babából 3 felébredt, amiket mind visszakapott és most 6 nappal előttem jár a babavárásban egy babával a pocakjában!!! :P :P :P
Ezek után csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Köszi a táblázatot, nagyon jó!!! :)

Belluska!
Már nagyon várom a 22.-ét annyira kíváncsi vagyok mindenkire!!! :D

Dezsina!
Nagyon sajnálom, hogy megjön... :cry:
Azért remélem, hogy nem adod fel!!! Én nagyon szorítok neked/nektek!!! :D :D :D

Zsuzska!
Köszi, Minnie nevében is! :)
Igaz az 1-i. esküvőre nem tudtam elmenni, de hivatalosak voltunk 8.-án egy másik lagzira, ott sikerült bepótolnom mindent!!! :P
Pocaksimi Benőkének!!! :)

Van egy kérdésem hozzátok, kb. másfél hete rámtört az allergia, mivel nagyon erősen allergiás vagyok, ezért taknyom-nyálam összefolyik... :roll: :oops: :oops: :roll:
Könnyezik és viszket a szemem, csiklandik, bedugul és folyik az orrom, mellette naponta több mint 100-150-et tüsszentek, egyszerre 5-10-et egymás után. Mellette köhögök is, mert 1 éve az allergiás időszakban asztmás is lettem... :(
Voltam tüdőgyógyásznál, azt mondta az első trimeszterben nem szedhetek semmi gyógyszert, mondjuk ezt eddig is tudtam, azt mondta, használjak tengervizes orrsprayt és műkönnyet, azok tisztítanak a pollenektől, de igazából semmit nem használnak, ugyan olyan rosszul vagyok velük, mint nélkülük... :cry:
A kérdés!
Szerintetek a sok tüsszögés, köhögés árthat a babának? Próbálok görnyedten tüsszenteni és fogni közben a hasam, de van amikor olyan gyorsan jön, hogy el is felejtem, mit csináljak...

Előre is köszi a segítségetek!!!

Szép estét mindenkinek!!! :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Zsuzska!

Ez nagyon tetszett, köszi!!! Nekem is jókedvem lett tőle, sőt még meg is könnyeztem... :D :D :D Bár mostanában minden sírva tudok fakadni... biztos a hormonok... :lol: :lol: :lol:

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
De jó hogy jöttél!Örülök,hogy 8.-án eltudtál menni az esküvőre!Iszonyúan megy az idő,már 10 hetesek vagytok!SZUPER!!!!!! :P :P :P :P :wink:
Hát ez az allergia nagyon rosszkor tört rád ilyen nagyon!Úgy sajnállak miatta!De szerintem a babódnak semmi baja nem lesz tőle!Ő már ott véglegesen befészkelt 9 hónapra,legfeljebb kicsit neki is most mozgalmasabb most odabent!De a gyógyszerek persze most egyértelműen tilalom alatt vannak!Reméljük javulni fog a helyzet!
Sok-sok pocak simi!Minnienek puszi!
Én is nagyon várlak benneteket! :P

belluska

Kata!
Látod micsoda szuper sikertörténet!
Én nagyon szorítok!!!!!!!

belluska

Jó reggelt!

Minne,
köszi a sikertörténetet :lol:
Szerintem keress fel egy homeós dokit, biztos tud adni valamit erre a durva allergiára. De amúgy én sem hiszem, hogy ártana a köhögés a picinek, de inkább kerüld most a polleneket :lol: :lol:

Gabó,
ne aggódj! Mensi még nem jelentkezhet ilyen korán, szóval én inkább a beágyazódásra tippelek :wink:
Menet: elvileg a 12. napon kell mennem legközelebb az intézetbe, az aug.22., aztán megyek még, de a lényeg, a beültetés az majd aug. 29-én lesz. Gondolom ez még változhat az uh függvényében, de majd kiderül. Ja és a lényeg, a teszt majd szeptember 12-én. Hű de messze van még az....

Belluska,
bizony, szükségem van most a sikertörténetekre, jó ezekből erőt meríteni.

i.kata

Gabó,
most látom, hogy aug. 22 az szombat, ja meg akkor van a találkozónk is. Na akkor nem tudom mikor kell mennem, mert az hosszúhétvége :roll: Akkor majd telefonálok.

i.kata

Minnie!
Én is asztmás allergiás vagyok. Ez a tengeri sós orrspré meg semmit sem használ egy allergiásnak. Én most orrcseppnek az Otrivin orrcseppet használom gyereknek valót. Én ínhalátort csak a 2. trimeszterben kaptam, de nekem szerencsére ennyire brutálisan nem jött ki az allergiám. A tüsszögésre meg szerintem kérdezd meg a dokidat. Bízom benne, hogy nem okoz semmi kellemetlenséget.
Boldog 1O. hetet nektek!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Szeretnék én is bejelentkezni nálatok! Én vagyok az, aki felismerte Gabót az intézetben, akiről néhány hete írt... :D

Már tavaly ősz óta szinte naponta olvaslak benneteket, így én már elég jól ismerlek titeket, s talán ideje volt már nekem is hírt adnom magamról számotokra. :wink:

Magamról: 37 éves vagyok, nemsokára lesz a 6. házassági évfordulónk, és 5 éve szeretnénk babát. (Amikor összeházasodtunk, mindenki azt mondta, hogy várjunk 1 évet a babával, míg "összeszokunk" stb., ami - most már úgy gondolom - hiba volt...) 4,5 éve volt egy spontán pocaklakónk, de sajnos kb. 9 hetesen elvesztettük, s azóta sajnos nem jelentkezett újabb lakó... :( Tavaly nyáron kerestünk szaksegítséget, így kerültünk szeptemberben az intézetbe, ahol 5 inszemen vagyunk túl. Különösebb gond nincs nálunk, csak férjem spermaképe nem a legfényesebb, de inszemhez bőven jó. Az 5. inszem 3 hónapja volt. Amikor kiderült, hogy ez sem sikerült meg is kaptam a lombikos sorszámomat, ami kb. novemberre szól. Még előtte azért a 6. inszemet is meg szeretnénk csináltatni, de ez nem megy olyan könnyen. Már egy korábbi inszem után is kihagytunk egy hónapot, mert a tüszőim nem húzódtak vissza, azaz nem repedtek meg a tüszőrepesztő hatására sem, most meg már 3 hónapja várjuk, hogy ez megtörténjen. A 2. hónaptól fogamzásgátlót is szedek, ami ezt elősegítené. De előző hónapban ez sem segített... Erre mondta Sipos doktor, hogy: "Furcsán viselkednek a petefészkei." Közben elmentem inzulin-rezisztencia vizsgálatra is, ami ha nem is vészes eredményt mutatott, de többet, mint kellene, így kapok gyógyszert, s emiatt is csak szeptemberben lenne a 6. inszem. Most nagyon kíváncsian várom a jövő hét szerdát, amikor elvileg ismét 3. napi UH-ra megyek. Ott már remélem, az derül ki, hogy végre rendben vannak a petefészkeim!

Gabó!
Én is, ha mégkésve is, de nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked! Szerintem ne figyelj a jelekre! Szerintem ez nem jó. S én, bevallom, igazából arra vágyom, hogy semmilyen "jelem" ne legyen, csak majd a pozitív teszt! Nekem ugyanis mindig mindenféle "jelem" volt ("szurkálás", mellfeszülés, hasi mindenféle érzések), és egyik inszemnél sem lett semmi... Az igazat megvallva, amikor a babócánk lett, nem számítottam rá, mert ugyanúgy, mint minden ciklus végén, éreztem, hogy "meg fog jönni", s mégsem jött! A pattanásokkal kapcsolatban meg szintén ne izgulj. Én mindig is pattanásos voltam, s mindig azt mondták, hogy majd ha terhes leszek megoldódik. S amikor az lettem, még rosszabbá vált! Azóta olvastam is, hogy igen, van olyan, akinek javul az arcbőre, vagy kevésbé lesz zsíros a haja, amikor terhes lesz, s van olyan is, akinek rosszabbodik a bőre, és zsírosabb a haja. Szóval, szerintem semmi "jelet" nem kell figyelembe venni, majd csak a pozitív tesztet. Persze tudom, hogy mindig azok a legnehezebb 2 hetek az életünkben, amikor a tesztre várunk...

Kriszta!
Annyira örülök, hogy ismét jelentkeztél!!! Mivel én nem kaptam külön értesítéseket rólad :wink: , nagyon kíváncsi voltam, hogy mi van veled! S az is igaz, hogy a te példád is visszatartott, hogy ne írjak ide! :( Végtelenül örülök a pocaklakótoknak! :D

Dezsina!
A te sorsod nagyon rám nehezedik, mert te már annyi mindenen átmentél! :( Nagyon drukkolok neked!!! De már régen akartam kérdezni tőled, hogy te voltál inzulin-rezisztencia vizsgálaton??? Én is az NLCafé Forgácsos fórumán olvastam róla, ott sokan megcsináltatták, s sajnos sokaknak nem is lett jó az eredménye! S minden tünet nélkül! Csak annyi, hogy nem jött össze a baba! Én is kérdeztem Sipos dokit, hogy ajánlja-e nekem. Nem tartotta szükségesnek, mert: 1. nem olyan az alkatom (inkább a molettekre jellemző), 2. nem vagyok PCO-s, 3. nem hosszabb a ciklusom, 4. nincs cukorbeteg a családban... De azért adott egy beutalót a velük kapcsolatban álló magánlaborba, ha mégis meg akarnám csináltatni, s ki is mutatták!!! Bár Sipos doki gondolkozott rajta, hogy írjon-e fel egyáltalán gyógyszert az én értékeimre, vagy elég csak a diéta...

Az NLCafé-val kapcsolatban pedig nekem az a véleményem, hogy tényleg nem olyan családias, mint ez, de én azért azt is szoktam olvasni, mert mindenféle hasznos információt lehet találni ott. Például az inzulin-rezisztenciáról sem hallottam volna másként...

Mindenkit köszöntök, a kismamiknak gratulálok, és boldog babavárást kívánok!

Bocsánat, ha kicsit hosszú lettem, de az első hozzászólásomkor remélem, elnézitek nekem! :oops: S ígérem, a továbbiakban nem teszek ilyet! :wink: )
hbzs

Szia hbzs!
Köszöntünk itt közöttünk!Akkor te is sokáig mint én,olvasó üzemmódban voltál köztünk! :wink:
Emlékszem a Gabó felismerős szitura,már akkor is írtam,hogy miért nem írsz nekünk!
Reméljük a petefészkeiddel minden rendben lesz és rendeződik a helyzet!De látod Zsuzska az élő példa a sikeres inszemre és még sokakat ismerek!Nálunk nem vált be,de megmondom őszintén abban már a végén nem is hittem!De bízzunk a sikeretekben és hajrá bármelyik megoldás!
Írjál nekünk továbbra is!!!!!!Szép napot! :P

belluska

Kata!
Szuper a táblázatod! Olyan jó időnként nézegetni, hogy ki hol tart! :)
Mi is most voltunk Egyiptomban, eléggé hirtelen jött az egész, pedig előtte meg akartalak kérdezni, hogy ti merre szálltok meg. De nem jött össze... Én is nagyon szeretem a halakat nézegetni egy pipával és szemüveggel!

Ladiva!
Sajnálom, hogy mostanában ritkábban tudsz jönni. Sok okos dolgot olvastam tőled! Innen is meg a másik fórumról is mindig kimásolom egy külön doksiba a sok okosságot! :D

Belluska!
Hihetetlen, hogy mennyi energiád van mindenre, így "ránk" is! :D

Zsuzska!
Te egy picit később indultál, mint én (én a 2. inszemre készültem, amikor te az elsőre), de aztán hogy kielőztél!!! :D Nagyon örülök nektek! S szuper látni, ahogy a babátok fejlődik! Jó nyomon követni! Köszi, hogy az UH képeiteket is mindig felteszed!!!

Minnie!
Neked is úgy örülök! 1. lombik sikerült!!! Nagyon jó példa vagy te is előttem! A munkádtól meg el vagyok ragadtatva/hűlve! :wink:

Wepe!
Hogy vagy? Olyan régen jelentkeztél! :(

Babyonboard!
Hogy vagytok? Szép pocaknövesztést neked! :D

Lilla!
Kirus jól van? :)

S mindenki, akit kihagytam volna!
Üdv nektek is!!!! :D
hbzs

Sziasztok!

Bellus, légy olyan kedves írd meg (priviben persze) a pontos címeteket, mert elképzelhető, hogy mégiscsak ott tudok lenni a találkozón. Ez még csak elméleti, kicsit sok program jött össze, csak úgy kapkodom a fejem, így még semmi sem biztos, de igyekszem.

Dezsi, sajnálom, hogy meg akar jönni, hülyén hangzik, de mégis: új hónap, új remény. Minden ujjamat többszörösen megcsavarva drukkolok!

Kata, hipp-hopp mindjárt beülti!

Kriszti, vigyázz magatokra. Még sok ilyen képet kérünk!

Zsuzska, veled repül az idő, bulihegyek, ide-oda menések, aztán mindjárt mehetsz a szülőszobára is :)

Gabó, ne keress jeleket, egyébként is mindenkinél másképp van ez az egész. A lényeg a két csíkos teszt, addig pedig nincs agyjáratás, nincs jelkeresés, de van sok pihenés, séta, evés-ivás, sok olvasás. Persze tudom, nem olyan könnyű, én is többször azon kaptam magam, hogy akaratlanul is jeleket keresgéltem, aztán ha nem találtam, akkor jött a búbánat, ami a legrosszabb! Élvezd a pihenést és gyere a jó hírekkel!

Szia hbzs! Ejnye, hogy nem jöttél hamarabb! Üdvözlünk köreinkben. Amúgy az IR vizsgálatnak már majdhogynem alapnak kellene lenni minden intézetben. Olyan az IR, mint valami allergia vagy influenza, a lányok többségének van. Még olyanoknak is, akik egyébként teljesen normál testalkatúak, vékonyak, egy gramm felesleg nélkül. Fene tudja, hogy mitől alakul ki. Az viszont biztató jel, hogy Sipos doki nem találta olyan magasnak az értéket, hogy egyáltalán gyógyszert szedj rá, ezek szerint mégsem olyan magas. Neked is drukkolok az inszemhez, reménykedjünk, hogy ne kerüljön lombikra sor, lásd Zsuzskát! És gyere többször és nyugodtan lehetsz hosszú is!
Vendég

Hbzs, de aranyos vagy! Örülök, hogy ha tudok segíteni másoknak, bárcsak ne kellene, de ha már ez van, akkor legalább megosztok minden infót.

Nagyon igyekszem többet jönni az oldalra.
Vendég

Belluska!
Köszi szépen a köszöntést! Én is kezdem elveszíteni az inszembe vetett hitemet, pedig eleinte annyira hittem benne (Még jó, hogy ott van Zsuzska példája!), s annyira ódzkodtam a lombiktól! Most meg azon gondolkodom, hogy ha nem muszáj (hiszen már megkaptam a sorszámomat), akkor a 6. inszemet nem csináltatom meg, ha emiatt a lombik meg csúszna. Bár most Sipos doki változtatna a gyógyszerezésen, amitől megint többet várok. Eddig ugyanis mindig Clostilbegytet kaptam stimulálásra, most meg Merional injekciókat írt fel...
hbzs

Ladiva!
Neked is köszi szépen a köszöntést! A gyógyszert sajnos megkaptam, még ha gondolkozott is rajta Sipos doki, hogy felírja-e. De azt mondta, hogy legfeljebb fogyok néhány kilót... (Bár vékonynak szoktak mondani az emberek, azt azért nem lehet mondani, hogy nincs rajtam súlyfelesleg...) S azért sajnos, hogy megkaptam, mert meglehetősen szenvedek tőle. Főleg a fogamzásgátlóval együtt aztán kész rettenet, ahogy időnként érzem magam! :cry: Be is jelentkeztem egy diabetológushoz, hogy ő mint szakember is nézze meg az értékeimet. A családom ugyanis nagyon a gyógyszer ellen van - de hát ők aztán tényleg nem szakemberek...
hbzs

Hbzs!
Üdv közöttünk!!!!
Nagyon drukkolok nektek, hogy mégis sikerüljön a 6. inszemetek.
Bevallom, én úgy mentem inszemre, hogy semmi sem jöhet közbe, egyszerűen sikerülnie kell az inszemnek! És sikerült is!!! De persze ahogy közeledett a teszt ideje, egyre reménytelenebb lettem. Aztán az 1. teszt nega lett. a 2. is. A 3. pedig már halványan pozitív. Holnap pedig betöltjük Bencével (úgy néz ki, hogy Bence lesz a drága) betöltjük a 3O. hetet. Alig tudom elhinni. Max. 1O hét és szülők leszünk!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Már most előre kínosan érzem magam, de volna egy tiszteletteljes kérdésem/kérésem a találkozóval kapcsolatban. :oops: :oops: :oops: A férjem szólt, hogy dolgozni fog a hosszú hétvégén, ügyeletben lesz, beosztották, ami azt jelenti, hogy viszi magával a kocsit is. Még az én programom is csak alakul, de ha sikerül megoldanom, hogy szabad legyek
volna-e közöttetek valaki olyan kedves, hogy felvesz valahol és a találkozó végeztével visszahozna Pestre. Szégyellem ezt a kuncsorgást, de ha mégis, azt megköszönném. :oops:
Vendég

Hbzs!
Energia?Hát néha úgy érzem nincs!De nagyon szeretek itt mindenkit! :P Kriszta már hallotta tőlem telcsin amikor nevetve mondtam neki,hogy hogy írok nektek(ide ugrok a számítógép asztalhoz,pötyögök mint egy őrült) :lol: aztán csinálom a dolgom szépen ahogy bírom!Nehéz néha két ilyen picivel,de csodák ők nekem és velük lett teljes az életem!Azért nem emelem panaszra itt sokszor a "számat"a napi nehézségekről,mert amikor abban a cipőben jártam mint ti biztos szidtam volna az olyan nőt aki arról beszél,hogy milyen nehéz néha!Nehéz,de GYÖNYÖRŰ!!!!!!És ez a fontos!Én itt szorító "angyalka" vagyok értetek! :lol: :wink:
Értetek is nagyon szorítok!!!!!Ja és természetesen a 22.-i talira te is szeretettel megvagy hívva!!!!!!!De jó lenne!Már most olyan mintha mindig itt lettél volna közöttünk! :D

Ladiva!
Írok!!!!És szuper lenne!!!!!! :P

Zsuzska!
Bence!Nagyon tetszik! :P
Lassan már mehetsz Ctg-re! :lol: Úgy repül az idő!

Kriszta,Dezsi és mindenki!
Puszi!

belluska

Helló kedves hbzs!:)Te kis huncut,mégiscsak jöttél...tök jó igy nyiltan is,nemde?:)Látod máris rádkattantunk egy páran:)Köszi lányok a tanácsokat,próbálok erős lenni,de életemben nem voltam még ilyen türelmetlen...Már neki álltam a 10.-es töri tételeket kidolgozni-pedig ráérnék még-csakhogy eltereljem a gondolataim!Megfogadtam,csak vasárnap fogok tesztelni,addig még kibirom...:)Zsuzskám!A Bence név nagyon aranyos,nekem is tetszik.Én még a Barnussal is szimpatizálok!Tizenéve Barnust,és Vivient szeretnék..Vivient megkaptam:),márcsak Barnus hiányzik...:)Kata,te hova kobászoltál el?:)

salygabó

Sziasztok!

Hbzs,
üdv kis családias "táborunkban" :lol: Sajnálom, hogy Ti is ilyen hosszú ideje vártok babára, de meglátod, ha inszemmel, ha lombikkal, de hamarosan jönni fog a pici. :wink:
Megkérdezhetem menny volt az ir-ed? Érdekes dolog ez, mert én tavaly áprilisban voltam ir vérvételen és 54 lett a terheléses. Megmutattam ezt akkor S. dokinak, de nem mondott rá semmit. Amikor elveszítettük áprilisban a babánkat, akkor rákérdezett, hogy voltam-e már, mire előkaptam a leletemet és közölte, higy kóros és szedjek 3x850mg Metfogammát. :shock:
De amúgy van olyan ismerősöm, akinek 100 körüli értékkel sikerült inszemmel ikreket "csinálni" :lol:

Ladiva,
jöhetsz hozzám potyautasnak :lol: :wink:

Gabó,
ma délelőtt elmentem szépítkezni, aztán párommal ebédeltem, hazajöttem, hogy kertet tervezzek, de közben lecsapott rám a szomszéd csajszi, és nem ereszett :lol:
Aztán férjemmel mentünk sebészetre, mert a pénteki balesete óta fája térde, de szerencsére csak rándulás, viszont így a kerékpározós hétvégénk elmarad. Most pedig megyek is tovább, mert anyuméknak kutyát nézünk. :lol:

i.kata

Gabókám!
Kitartás!Nem lesz korai az a vasárnap?Én várnék!
Fő a nyugalom!Tudod!

Viszont most írt egy ismerősöm az iwiwen és újságolta nekem,hogy a sógornője kismami lett spontán,pedig évek óta történtek már velük is beavatkozások!Egy csoda és bizony vannak csodák!!!!
Én szurkolok,hogy a spontánkodóink is hasonlóan kismamik legyenek!

Katám!
De rendi vagy,hogy elhozod Ladivát ha tud jönni!De jön párod is ugye?Ugyanolyan fajta kutyit néztek anyudéknak?

belluska

Ladiva!
NAgyon szívesen felveszünk Téged!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska!
Ht bizony, rohan az idő!!!!! Holnap betöltjük a 3O. hetet. Kíváncsi leszek, mikor kell először CTG-re mennünk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Ha jól emlékszem engem a Sipos doki a 36. héttől küldött ctg-re!Remélem jól emlékszem!De mivel mindketten tovább időztek bent,így mi utána elég sűrűn jártunk!Volt hogy apának kellett beszélni hozzájuk,hogy mozogjanak ott a vizsgálat alatt!Persze neki megmozdultak! :lol: :wink:

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?