Sziasztok!
Akkor minitali szerda 10 óra, Máltai játszótér? Én nem ragaszkodok a Máltai játszótérhez, ha valahova máshova szeretnétek menni akkor mondjátok nyugodtan. Én is viszek 2 bébiszityót.
Aki jön:
Zsuzsa
Emese
Zsua
Kata
Panka
Forgi
Örülök, hogy sikerült megjavítani a kocsit.
4D-s uh-ról várjuk a beszámolót. Melyikbe mentek?
Cat
Üdv itt. Gyere gyakran.
Talán a 10.ei hétvégén letudunk menni a nyaralóba, és akkor hazahozom az utazóágyat. De nem tudom 100%-ra ígérni. Egyébként most olvastam egy ötletet: felfújható medence jól kibélelve utazóágy helyett.
Édes a kicsi a profilodban.
Zsua
Hát erre a szopis kifogásra inkább nem is írok semmit, úgy fel tudom húzni magam az ilyeneken, minek az ilyennek gyerek? Csakhogy mondhassa, hogy van neki is?
Van egy topic, ahol lehet írni a szerkesztőnek, ott is próbálkozhatsz.
Fülescsacsi
Szerintem nem gond, hogy nem olyan uszira jártatok.
Gratu az üléshez és az álláshoz.
Majd ha itthon lesztek akkor is összehozunk egy minitalit.
Koda
Igen, megkaptam a változást.
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira, jó lenne már veletek is találkozni személyesen. Vagy lehet, hogy meg sem akarod magad mutatni nekünk?
Mikor mentek Lajostanyára? Biztos jó lesz.
Tej: na ezen a téren én elég óvatos vagyok
az allergia miatt. Nagyon sok helyen azt olvastam, hogy 2 éves korig ne, inkább a babatej. Én sem akarom adni Beninek 2 esetleg 3 éves koráig. Persze ez attól is függ, hogy meddig fog szopizni. Nekem egyébként legszimpatikusabb a biotej, ennek még egész tej íze van, a többi már agyon van kezelve. Igaz az ára egy kicsit húzos, de az első időkben én biztos, hogy ezt fogom venni. És elvileg először negyedes, majd feles tejet szabad adni és csak utána a teljes tejet.
Dodus
Genetikai uh-ra mikor mész?
Ditta
Hú, a júl. 5. mindjárt itt van. Majd szorítunk nagyon. Hogyhogy a Semmelweisbe kell menni és nem a Gyekbe? Itt is ambuláns műtét?
Jó a medencétek.
Kata
Várjuk majd a beszámolót az országjárásról.
Krisztina
Nálunk holnap lesz a meggyszüret, csak az a baj, hogy utána még be is kell rakni. De már csináltam fini eperlekvárt és cseresznyebefőttet.
Betti
Elvonási tünetek.
Mazsola muzsikára mi 1/2 11-re szoktunk menni.
Nem csodálom, hogy kihagytad volna az utolsó uh-ot.
Puszi, Panka