Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom zajlik az élet. Bocsi a mai taliról lemaradtunk a Máté 10-ig aludt, a Lili 7kor kelt, 1/29 kor már bealudt szintén. Aztán Lili felébredt, kajált, aztán indultunk hátha még elkapunk valakit. Így taliztunk a Csilláékkal és az Angival. Dél körül jöttünk el, mert meleg lett :). Tényleg Angi hogy bírtad hazafelé? Gondoltam rádcsörögök hogy hazaviszlek titeket kocsival, csak a Lili benyűgösödött és így nem mertem.
Sajnálom, hogy a többiekkel így nem tudtunk talizni. Majd legközelebb.

Betti,
Neked boldog névnapot! Ma ünnepled ?
A kórházi látogatás tényleg durva volt... majd meglátják tényleg hogy hogyan is működik ez a gyereknevelés! :)

Jesszus ezt történt itt a Mártírokon??? Megáll az eszem, ez nagyoon durva..

Gabi,
gratula Gergőnek az álláshoz! :) Sajnálom hogy ilyen nehezek a napjaid... lehet hogy ez a hülye időjárás viseli meg a gyerekeket..

JÁgi,
azért elég durvának néz ki még így is a Bius arca. De hogy mosolyog! :) Nem fájlalta? Lehet hogy egy kis kalcium lelohasztaná a duzzanatot. A szoptatásos sztori tényleg gáz. Nem szóltál neki, hogy elnézést ez magánügy? Nekem néha az anyós kukucskál be, de már szóltam a Zolinak hogy ne kukucskáljon, mert szoptatok. :) :)
Elhiszem hogy már mennétek nyaralni!! :) :) Biztos szuper lesz!

Szilvi1981,
jó hír hogy tudtok beszélni már a pároddal. Megszokta már kint? Melyik tömbben laktok?

CSajok kérdezni akartam, nem kell valakinek tescos pont? van egy csomó..

jó éjt
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Jó reggelt!

Na a tegnapi éjszakánk már jobban telt az előzőeknél. Most ez vagy a Nurofen-nek, vagy a végső elkeseredésemben a kiságyba tett pólómnak köszönhető, azt nem tudom, de Gergő 3-4 óránként kelt éjszaka, a korábbi fél- ill 1 órához képest, nyöszörögve és nem sírva és nem kellett hajnalban odavennem magam mellé, hogy valahogyan 6-ig legalább aludjon. Igaz 7-kor keltünk, de ezen már nem akadok fent, pedig mi aztán Zolival nagyon szerettünk aludni, még hál istennek Dani is ilyen "fából" van, de Gergőben valami idős emberke veszett el, akik már kora reggel kipattannak az ágyból, mert sok a dolguk.

Ha még tudok, jövök napközben!

Szép napot!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jó reggelt!

Annyira elkeseredtem..Most néztem az időjárás előrejelzést Bulgáriára.. Semmi jóval nem kecsegtet. A max. 26 fok lesz..Sok eső..Olyan lesz az idő, mint itt..Basszus tudtam, hogy júliban kellett volna menni...Most tökre bedepiztem..:(

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Reméljük, hogy változik még az időjárás. Itthonra is sok mindent jeleznek mindig előre, aztán tessék, van mikor a fele sem jön be. Ne tessék elkeseredni, mondogasd, hogy jó idő lesz, jó idő lesz. Esőtánc helyett, ,most a naptáncot javasolnám. :D :D

Megjött a Gergőnek rendelt körforgó. Ezt is alább adtam mert először egy hipi szupit néztem ki, sok ezerért, de történt ami történt anyagilag. Vaterán vettem és annyira örülök, mert hasonló mint Danié (már működési elvében) és vannak plusz "extrái" és ami nem elhanyagolható, hogy fele annyi volt.
Daninak elképesztően tetszik. Ő még mindig oda van az ilyenekért, a mai napig használja az övét is. Nehéz is lesz tudatnom vele, hogy ez bizony nem az Ő ágyára kerül fel.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Zsani
Bernadett vagyok,de azért köszönöm a köszöntést,és hogy gondoltál rám.Tudom a Detty a Bernadett,dehát anyukámék igy becéztek.

JÁgi!
Azért ne keseredj el.Lehet abból még jó idő is.
Remélem Biának addig valamelyest helyrejön a pofija.A gyerkőcök olyan hamar regenerálódnak.
Antikád egyébként bírja az autózást?

Gabi
Tényleg nagyon ügyi a Geri.Jó étvágyú is az tuti.

Emeseanyuéknak azért csak maradt még a jóidőből.Bár sztem nem is bánták hogy arra a két három napra hüsibb volt.Az a nagy forróság is elviselhetetlen volt már a végén.

Betti

Ui:Ma Istike olyan édes volt.Tudjátok van aza reklám ahol a pasi orditja egy kürtbe hogy "MINDENT BELE,MINDENT BELE".Na édes kicsikém ma ugyanezt eljátszotta a porszivócsővel. :D Miket meg nem jegyeznek.

Kép
berna23

Jó reggelt!

Az éjszaka megint jól telt, pedig se póló, se Nurofen! 3-4 óránként kelt megint és fél 8-kor ébredt "véglegesen". Már a fél 6-os szopinál nehezen ment a visszaalvás neki, de bekapcsoltam az "új" körforgóját" és már aludt is. Tök jó, hogy teljesen halkra lehet venni, csak neki "duruszol" és Danit fel sem ébreszti. Ezt én a hálóban pl nem is hallottam.

Tegnap vásárolgattunk, Gergő maradt mamáéknál, Dani jött velünk. Élvezte nagyon hogy csak Ő van! Hazafelé be is aludt (nem volt napközben alvás).

A kórházban Geri kapott egy Tikkabilla-s játékot. Azt sem tudtam eszik-e vagy iszák, de nagyon megtetszett bár még messze nem neki való, de úgy rugózott rá, hogy csuda. Sajnálatomra nem lehet Magyarországon kapni.
Most utána néztem, van ebből TV műsor is. A BBC Prime-on megy, igaz angol nyelvű, de én jópofának találom és ami a lényeg, hogy a gyerekeket (főként Danit) nagyon leköti.

Na mennem is kell mert Dani is felébredt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na teszek fel egy pár képet is. Mostanság készültek.
Kép Gergő a kórházban! Műtét előtti alvás!
Kép Tv nézés!
Kép Eltűnőben...
Kép Gergő a kompban!
Kép Már garázdálodik!
Kép Bealudt közvetlenül az indulás előtt!
Kép
Kép Térdelés
Kép Négy kéz láb!
Kép Kis belesem.... Kép És az Ő sokfogú bátja!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

cSAK GYORSAN ELKÖSZÖNNI JÖTTEM..Szóval, pár órán belül indulunk és még alig vagyok összepakolva...
Drukkoljatojk, hogy azért lehyen jó idő is és ne legyen baj..

Puszi mindenkinek, bő 1 hét múlva jövök..

Ági

Kép Kép
joosneagi

Szia!!!

Jó utat!!!! És a legfontosabb: JÓ IDŐT!

Én már bepakoltam pedig csak holnap ebéd után indulunk...
Rendbevágtuk a kertet, hogy aztán majd újból égig érő fű fogadjon...
Tüzelő télire betárolva!!!

Gabi,
Édesek a fotók!!! (a spejzos a legtutibb, sztem...)

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Jági!

Gondoltam rátok. Nem tudtam mikor indultok! Jó utat, jó időt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Csajok!

Mi van veletek ma!?? Ennyire nem volt itt még pangás!

Na mindegy!

Betti!

Ma olvastam egy két gyermekes anyuka cikkjét egy régebbi kismamában és azonnal rád, illetve a tesódékra gondoltam. Ebben nagyjából benne vannak az elvek és tények.
[quote]
írta:
"A tökéletes anya

Amikor még nem volt gyerekem, úgy képzeltem, tökéletes anya leszek. Problémamentes terhesség után, a kiírt napon szülök, már-már fájdalommentesen. A kisbabám a szülőszobában szopni kezd, a kórházból úgy jövünk ki, hogy teljes köztünk az összhang. Háromóránként 250 ml tejet termelek, a mellemet mindig sterilizálom.
A gyermekem majd 1 hós korától átalussza az éjszakát. A szexet jobban kívánom, mint valaha, nem csoda, hogy a férjem minden második nap megpróbál kibújni a házastársi kötelezettség alól. Reggelente kimegyek a biopiacra, itt van a szomszédban és persze naponta főzök. Az étkezésre egyébként nagy hangsúlyt fektetek: a gyerek csak babaásványvizet ihat: a cukor, csokoládé, ropi, chips, gyorsétterem szavakat nem ismeri.
Kismamaként mobil és rugalmas maradok. Felpattanok a buszra a babakocsival, a bevásárlásokat a kicsi is élvezi. Élénk társasági életet élek, sorra látogatom babázó barátnőimet; kávézunk, amíg a gyerekek játszanak.
Álmaimban úgy képzeltem, hétköznapjainkban megfigyelhető lesz egyfajta rendszeresség, de azért törekszem majd a változatosságra. Reggeli után összedobom a fehérjében és vitaminokban gazdag ebédet, ,közben a kicsim előveszi valamelyik fejlesztő játékát és elfoglalja magát. 9 óra, irány a játszótér. Míg lököm a hintát, túrom a nedves homokot a többi kismamával beszélgetek, zenebölcsi-címlistát cserélünk. Dél felé hazamotorozunk, az ebéd pont langyos a kisasztalon hétfő lévén a hétfő feliratú előke. Gyermekem jó étvággyal eszik, utána megköszöni az ételt és aludni tér. munkatársaimmal ezekben az órákban tartom a kapcsolatot, mivel már terhesen kiépítettem az otthonról végezhető bedolgozás feltételeit.
Délután közös játék, ami a gyerekeknek is, nekem is nagy élmény. amikor hazajön a férjem, ő is csatlakozik. Társasozás, kirakózás, közös vacsora, fürdés, fogmosás, esti mese. Gyerekem magától bebújik az ágyába és elalszik. Leülök az ágya mellé és megsimogatom.

Aztán megszülettek a lányaim. Két hét túlhordás után burokrepesztés, majd császár. A másodiknál, másfél évvel később ugyanez.
A mellem élte a maga életét: vagy sok tejem volt és feszített, vagy kevés, a gyerek meg hiába tátogott. Nem sterilizáltam, örültem, ha éjszaka a gyereket tettem magam mellé. A nagyobbik lányom éjszaka egy óra körül érkezik az ágyunkba, a kicsi háromkor, egy kis tápszerezés után. A férjem a földön alszik kapott egy vadiúj matracot. Ha a férjem nem emlékeztetne rá időnként, már el is felejteném, milyen az, amikor kívánom a szexet. Főzés közben remekül tudok várat építeni, mesélni, vérző lábra sebtapaszt ragasztani. A biopiac egy motorozó és egy járni nem tudó gyerekkel beláthatatlan messzeségben van. Már tudom: a csapvíz nem halálos. Hálát rebegek, ha a rossz étvágyú gyermekem hajlandó elrágcsálni egy kis sült krumplit a gyorsétteremben. Egyszer felszálltam a buszra a két gyerekkel és nem estünk nagyot. A múlt héten itt volt a barátnőm az ikerfiaival – estére sírógörcsöt kaptam. A férjem füldugóval vacsorázni és képes egy órát is eltölteni a bezárt fürdőben az újságjával. Napjainkat leginkább a káosz szóval tudnám jellemezni. Pizsamában reggelizünk, közben átnézem az ételhordó cég ajánlatát. Amint valahogy elkeveredünk a játszótérre, lerogyok a padra a többi kismama közé. A hazaindulás külön tortúra két harciasan ellenkező gyerekkel. Az étel vagy forró, vagy hideg. Evés közben szabad szaladgálni; aki felveszi az előkét az matricát kap. Már nem dühöngök azon, ha ebéd után nem alszanak, úgyse volnék képes dolgozni. A nap többi része a játék, veszekedés, játék, verekedés, sírás, veszekedés egyhangúságában telik. A férjemmel együtt fürdetünk, mert csak így tudjuk visszamerni a kilocsolt vizet. Este órákig tart a csitítgatás, mire elalszanak. Leülök az ágyuk mellé, és megsimogatom őket.
És végre…. tökéletes anya lehetek. Mert egyetlen dologban túlszárnyaltam a tökéletes anyaságról alkotott elképzelésemet: olyan határtalanul szeretem őket, hogy azt korábban elképzelni se tudtam volna."

Na megyek is!

Csak ezért jöttem!

Jó éjszakát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

J.Ági, Cirmike jó utat mindegyikőtöknek. Várjuk a nyaralósok képeit nagyon...

Gabi: sz.tem tök jó ötlet a póló, bár olvasom hog ymár anélkül is megy, sz.tem néha-néha vesdd be, ne mindig,mert akkor megszokja az illatodat!
Annyira édes combijai vannak Gergőnek az eltűnőben-nél! :D húú de beleharapnivaló! Az evős képen még a szeme se áll jól!

BEtti: Istike porszívócsöves akciója bizti édi volt...

Ági01: mizújs hogy vagytok?

Mi ma vásárolni voltunk B.Örsön: iskolatáska Somának, tornazsák, iskolaszerek (ami még hiányzott) meg apróságok...
holnap Balcsit tervezünk...

lola77

húúú Gabi, elolvastam ez tök jó!!!! A két véglet, mi??? :D :D :D

lola77

Sziasztok!

Tényleg pangás van csajok.Bár ugye én sem jöttem. :oops:

Ezerrel készülünk a bölire.Ruhaválogatás,ágyneműmosás,vasalás(jól olvassátok:) ).szandisikálás.Emelett a fiuk dolgoznak,én közben rohangálok a gyerekután,a harmadik kezem pedig ebédet főz és kávét készit.Szóval nem unatkozunk.

Jági!
Jó utat,és szép időt kívánunk.
Gyönyörű csokibarnán és kipihenten várunk Titeket vissza.

Gabi!
Egyszerűen meseszépek a fiaid.Milyen büszkeséggel tolhatod őket az utcán.Gondolom mindneki megcsodálja őket.
Nézni szabad,de én ugy nem szeretem mikor össze is fogdossák idegenek a gyerekemet.Perzse a kezét puszilgatták örökké meg az arcát simizték. :?
Köszi hogy betetted a cikket.Nagyon jó.És nagyon igaz. :D

Cirmike!
Nektek is jó utat,és jó időt!!

Lola!
Milyen táskát választott végül Soma?Várja már a sulit?Ti szülők izgultok már nagyon?Na nem kérdezek ám többet. :D

Holnap bölcsi,már reggel óta futkosok a klotyóra,alig ment le két falat az ebédből.Olyan hihetetlen hogy még csak most született,holnaptól kezdve pedig már mindig menni kell majd,most a bölibe,utána ovi,isi,(fősuli),munkahely.

Betti

Ui:Emeseanyu várunk az élménybeszámolóval,rengeteg képpel.

Kép
berna23

Jutte!
Ti hazaérkeztetek már?
Milyen volt?Képeket kérünk..

Kép
berna23

Jó napot!

Bettikém!

Nagyon szívesen! Kicsit gyakoroltam legalább a gépelést, mert nem találtam a Kismama honlapján. Amúgy a 2008 januáriban van benne. Ha esetleg tesódéknál majd másképp alakulna, mint ahogy tervezték, add nekik kölcsön ezt a számot! Persze kívánom a legjobbakat.

Nyaralásból, pihenésből visszatérőktől kééépeket akarunk!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja akár hányszor megy a "mindent bele" reklám, mindig Istikére gondolok. Nagyon édes lehetett. Ne izgulj már a böli miatt. Minden simán fog menni meglátod. Istike biztos nagyon fogja szeretni. Neki is már nagyon kell a társaság, így talán nem lesz nyűg neki járnia. Végül is a bölibe vitelt hogy oldjátok meg. Jó most tudom, Te egy darabig otthon leszel még, de utána már megvan hogy ki és mikor vigye?

Lola!

Akkor végére értetek már a beszerzendő dolgoknak? Ez tök jó! A végén, ha nem vagyok indiszkrét kérhetek majd a végösszeget, hogy mennyibe fáj mostanában, hogy a gyerek iskolás legyen?

Tegnap a másik lábujjamat törtem el az ajtófélfában. Gergővel mikor terhes voltam a vége felé a jobb lábammal sikerült, most a ballal céloztam meg. Nagyon fáj, de nem is lila egyáltalán. Akkor szinte feketés volt az elején.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Megjöttünk, szuper volt minden, de még nem olvastam vissza, most nem is tudok írni hosszabban. Kb. 10 perce vagyunk itthon, kipakolok, etetek, fürdetek.

SZIASZTOOOOKK!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szia EDb anyu!

De jó, hogy jól éreztétek magatokat. Sokat gondoltam rátok, vajon milyen időtök lehet? Tudtok- e fürcsizni, kirándulni...stb!??

Várom az élménybeszámolót, képeket!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziaaaaaaaaaa Szilvia!!!
Pihend csak ki nyugodtan az út fáradalmait.De utána kegyetlenül két oldalas élménybeszámolót és képözönt kérünk. :lol:

Gabi!
Hát igen Istikénél most ez a szöveg a nyerő.Ma például egy sárga pitypangba kiabálta. :D
Igen most még egy ideig én hordom.Utána majd felváltva apukájával.Végülis meg lett oldva(párom mehet majd fél órával később,igyis jó húzós lesz beérnie).
Marha jól gépelsz.

Na Bettike balra el.Nagylevegő,holnaptól valszeg nem leszek bezsámitható. :lol: (csal viccöltem ám)

Kép
berna23

Jó reggelt!

Betti!

Gondolok rátok! Ma még később mentek a "megszokottól" ha jól emlékszem!

Nem is írtam, hogy tegnap nagy részben csak "egy gyermekesek" voltunk Zolival. Délelőtt elvitték a mamáék Danit, épp előtte értem vissza vele boltból (Geri és Zoli addig itthon aludtak) úgyhogy nagyon nem is kellett öltöztetnem. Nem tudtam merre mentek, azt se hogy meddig. Mindegy pelus meg tea (ami fontos) volt neki. Közben meg itthon ment a rádió és a közlekedési hírekben autós balesetekről volt szó én rám meg a frász jött, mert azt sem tudtam hova mentek, de hál istenek egyszer sem 2 éves gyermekről és 50-es férfiről és nőről szóltak a hírek.
Gánton valami bányászati múzeumban, meg bauxit vagy milyen bányában, Tatán Dottóztak és hajókáztak is. Nagyon jól érezték magukat. Megjöttek itt voltak egy picit anyósék, majd mondták, hogy mennek, mert vacsi, fürdés meg ilyenek, de Dani is áll az előszobába és dugdosta oda a cipőjét, hogy Ő is. Először nem akarták vinni, mert tényleg már fürdés idő volt, de a gyerek annyira elkezdett sírni, hogy anyós megsajnálta és átvitték. Le is fürdette, Zoli 1 óra múlva ment érte, akkor már nem volt gond a haza jövetellel.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Pár kép a tegnapi napjukról:
Kép
Kép
Kép
Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Nagyjából visszaolvastam, de nem mindent tudtam. Örülök, hogy volt tali. Képek nem készültek róla? A héten is talizhatunk, ha ráértek.

Cirmike: Rékának gyógyenergiát dobok és jó pihenést Nektek. Jobban van Réka? És inhalálót hol lehet venni és mennyiért?

Ági: nem semmi, mi történt párodékkal. Úristen! Szörnyű volt olvasni is!

Lola: köszi a lányok tájékoztatását! Táska meg van már? Nem nézted a sulin, mikor van kaja befizetés?
Bence is a nyaralás alatt megtanult egyedül felállni, kapaszkodás nélkül és megtette önálló lépéseit, de csak pár lépést. Aztán vagy leül, vagy megtorpan. Édes szívem!!

Betti: szuper jól halad a házatok! Irigy-irigy! :) Elhiszem, hogy izgulsz a böli miatt, de hidd el, nem lesz gond Istivel. Tök belevaló gyerek. Sóginődet sajnálom, de tényleg hülye beszólásai voltak. Kíváncsi vagyok, ő hogy fogja csinálni két év múlva a dolgokat.... Szerintem nagyon jó anyuka vagy! Néha kicsit csöndesebb, de szerintem egyáltalán nem vagy határozatlan Istivel. Meg hát végül is Te ismered őt!

Gabi: örülök, hogy nagyjából jól vagytok! És miket olvastál kuki témában? Engem is érdekel. Biztos jó lesz a krém, még csak rövid ideje használod! Tornáztasd minden pelusnál, de nem húzogatni, inkább széltében. Jók a képek!

Melus: a Ti képeitek is nagyon jók! Lehet még fürdeni Síkvölgyön?

Cserieri: Nektek is jó pihenést! Kíváncsi vagyok Tamara tortájára. Végül is nem raktál képet róla, ha jól láttam?

Moncsi: hát nem semmi, ami az autótokkal és veletek történt. Tényleg egyáltalán nem segítőkészek az emberek....

Zsani: nagyon szép Lili a képeken, a hajad még mindig tetszik és jó barna vagy. Hitel-ház: :twisted: .

Angi: utólag is boldog születésnapot!!! Próbálj sokat pihenni!

Jági: Nektek is jó pihenést, pihenjétek ki a bosszúságokat. Szegény Bius... azt nem találtam, hogy történt vele a baj! Jobb lett az indulásra? Neked is boldog szülinapot utólag!!

Bocs, ha Valakit kifelejtettem, ennyire jutotta tőlem ma reggel...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Gabi: mi is voltunk Gánton ebben a bányában és nagyon szép, jó emlék.

Egy kis élménybeszámoló akkor:

Aznap mikor lementünk, lejött velünk apu, anyu és tesóm is. Vagyis két kocsival mentünk. Így tudtam olyan dolgokat is vinni, ami nálunk nem fért volna el és nem annyira lényeg: kismotor, kisbabakocsi, homokozó készlet. Végül is a dupla babakocsit vittük és nagyon jó haszna volt.
Ez a nyaraló egy sok szobás nyaraló, régi munkahelyem vállalati üdülője Siófokon. Nagyon jó, már negyedjére voltunk itt. Családias. A szobánk is olyan volt, amiben már voltunk. Kb. két perc a szabad strand, zárt parkoló, éjjel biztonsági őr, saját homokozó, saját sütő hely, hintaágyak, ping-pong. Társalgóban csocsó, plazma tévé, biliárd. A kaját úgy hozzák egy étteremből. Mi csak ebédet kértünk, hogy a nagy melegben ne kelljen mászkálni. Finomakat ettünk.

Szombat, vasárnap, hétfőn nagyon jó meleg volt, tudtunk fürdeni. Néha nem volt egyszerű a három gyerekkel a balatonban, de élveztük. Kedden meleg volt, de szeles kicsit. Elmentünk hajózni, Füredre. Ott ettünk egyet, sétáltunk, ettünk olyan Hugi által is fotózott SOPRANO hatalmas fagyit. Nagyon fini volt. Aztán vissza hajóval.
Szerdán is rossz idő volt, jobban mondva meleg, de esős. Akkor kisvonatoztunk, ami nem volt eseménytelen. Régebben is mentünk már ott ezzel és akkor oda-vissza út volt. Időközben tulaj váltás volt, így nem tudtuk (nem is volt kiírva :twisted:), hogy csak oda visz, vissza nem. Mikor oda értünk, mondja a nő, hogy leszállás. Ott álltunk, esőben, három gyerekkel, babakocsi nélkül. Kocsink a kiinduló pontnál volt. Utólag jót röhögtünk rajta, de akkor nem volt muris. Gyalog elég messze lett volna, így taxival vitt vissza. Kb. 5 perc volt az út, 2500 forintot kért érte a bunkó!!!!! Na mindegy...

Csütörtök, péntek, szombat fürödtünk, nagyon meleg volt, vasárnap, tegnap nem tudtunk. De elvoltunk. Szombaton lejöttek húgomék és anyuék, meg Dávidot is hozták, ott aludtak egyet. Jó volt, mentünk sétálni, pizzázni a Palace pizzériába. Reggeliket, vacsorákat a tescoban vettük meg. Egyszer voltunk mekiben is.
Gyerekek kaptak apróságokat, Emese Hannah Montana pizsit kért.

Ja, egyik sétánál berepült a szandimba egy méhecske és a nagylábujjamat alulról megcsípte. Rossz helyen. Nagyon meg voltam ijedve. Féltem bedagadástól, allergiától. Nagyon fájt. Férjem egy bárban kért jégkockát, azt tettem rá. Nem lett belőle hál isten baj.
Meg ügyes voltam, kitöröltem 400 fényképet, egy heti termést. Nagyon mérges voltam. Igazi szőke nőként viselkedtem!!!! Férjem megpróbálja valami programmal visszahozni. Vettünk új memóriakártyát addig és szombat-vasárnap ezerrel fotóztunk. Újabb háromszáz kép lett! Majd rakok fel, ha lesz időm...

Tegnap nem volt fürdés idő, ehelyett vizibicóztunk, ping-pongoztunk, csocsó, ilyesmi. Négy felé indultunk haza, de még megálltunk Sz.fehérváron a dechatlonban, így is terveztem, Emesének ott vettem tépőzáras tornacipőt (kinőtte). Meg a két kicsinek vagány magasszárú tornacipőt.

Na megyek, egyenlőre ennyi, dobok be egy új gépet! Ja, anyósomék feltöltötték a hűtőt hideg és meleg kajával. Nagyon rendesek voltak.

Na sziasztok, Bencus alszik.
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Tegnap este írtam, de a net kapcsolat nem az igazi itt és mire elküldtem volna nem volt már netkapcsolat :(

EDBanyu
Izgalmas volt a nyaralásotok. Várjuk a képeket :)
Hú én is kitöröltem egyszer a számigépről vagy 3 havi fotótermést. Újratelepítés előtt azt hittem már kiírtam dvd-re ,de sajnos nem :evil: Na én is sík ideg voltam, de aztán szerencsére kiderült, hogy a nagyrészét meg lehetett menteni.
De a 300fotóval azért kárpótoltad magad :)

Betti
Izgulunk értetek ma. Majd írj hogy milyen volt.

Lola
Na, tök jó hogy mindent megvettetek már Somának. Mondjuk ez a pár nap már nagyon gyorsan eltelik s akkor irány a suli :)

JÁgi és Cirmike
Jó utat és jó nyaralást !

Most elküldöm mielőtt megint elvész a szomszéd nete :)
angika

Szia Szilvianyu! Azthittem még ott vagytok!!!!!

Na várjuk a képeket.

Betti!
Mi volt délelőtt, íííírj!!!

Gabi: majd összeadom a sulikezdést, de félek a végétől...
Több helyen vettem cuccokat azért kell a blokkokat összeadni, de én is kíváncsi v.ok.

Szilvianyu, még nem néztem a sulinál a kajabefizut, ma megyek arra megnézem! De úgy emlékszem aug. huszonvalahanyadikán!

Tegnap végülis lementünk Fűzfőre strandolni, itt tök meleg, ott meg esett az eső Várpalotától... de mire megtaláltuk a strandot elállt, igaz nem sütött a nap, felhős volt, de meleg, így lubickoltak a fiúk+Én, férjem nem (jellemző!) :? Nem baj jó levegő volt, kevesen voltak, kajánál nem kellett sort állni, homokoztak-saraztak, Noé elszöszmötölt a füvön...

Majd teszek én is képet... direkt homokos partos strandot kerestünk..

Gabi: basszus, Neked kéne egy foci, ha ennyire "szeretsz" rúgdosni... :wink: Jobbulást azért.
Mi is a Bányamúzeum mellett mentünk el tegnap, lehet akkor voltak bennt Danival anyósodék.
Jó is az egyszülős lét, mi holnaptól leszünk 4 napig, Somát viszik Anyuék Mezőkövesdre nyaralni. annyi mindent terveztem, fele se valósul meg (fodrász, pedikür, PIHI, sütés-főzés, volt osztálytárs látogatás, másik babalátogatás... stb.) :)

lola77

A képek:

Kép Kép

Kép Kép

lola77

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

lola77

Sziasztok!

Emesedorabenceanyu!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat.
Csak a fránya csípés meg a képkitörlés nem kellett volna.
Anyosódéktól nagyon szép gesztus volt hogy tele hütő várta kiccsaládodat minden finomággal.

Lola!
Klassz hogy Ti is kikapcsolódtatok.Mi apjukunk se fürdik sosem sehol.Szégyenlős meg minden baja van.

Gabi!
Látni Danin mennnyire tetszett neki a kirándulás.Tök jó hogy elvan a nagyszülőkkel.Ha Istit is idegen helyre viszik(fesztivál,búcsú),mi is idegeskedünk,ez természetes.Perzse nem amiatt hogy nem vigyáznának rá nagyon.
Ujjadnak jobbulást.
Ma megyek be soginőhöz,kimostam a cuccait,tesómnak ott kell aludnia az épitkezésen ahol dolgozik.Igy rám hárult az "ellátás".Hideg viz van csak.Brrr.

Köszönöm hogy gondoltatok ránk,nagyon kedvesek vagytok.
Még 10 órakkor úgy volt hogy telefonálnom kell a bölibe hogy nem tudunk menni,ugyanis az idegeskedés jól ráment a gyomromra.Folyton a Wc.re jártam,hol a hasam ment,hol hánytam. :? Reggel magamba erőltettem fél szelet kenyeret,nem kellett volna.
Aztán jobban lettem.Istike nagyon várta már a bölcsit,úgy is viselkedett.Szépen játszott mindennel,a gyerekekkel is barátságos volt.Holnap már ott is ebédelünk,nekem is kicsit el kell mennem.
Egyébként haza sem akart jönni a lelkem,azt mondta:"Anya én maradok a böcsibe,holnap tajálkozunk" :D

Betti

Kép
berna23

Betti!

Látod jól alakult a böli! Istike szépen elvolt, ahogy többen jósoltuk. Majd szépen lassan megszokod, hogy ott kell töltenie a napot és ott bizony jól el is lesz, de ha dolgozol már nem lesz annyi időd ezen töprengeni. Sajna ez a dolgok rendje, ha tehetné az ember otthon maradna a kicsikkel sulikezdésig, de sokaknak már a gyerek 2. életéve után sem adatik meg ez. Lásd nálunk is ez lesz, mert szinte egy fizuból már manapság nem lehet megélni (persze függ, hogy mennyi a férj fizuja).
Hányás, hasmenés. Aztaa! Ennyire fel tudod idegelni magad!???

Kitartás a délutánhoz! Mára kiderül a soginőddel kapcsolatban valami, hogy mi okozta neki ezt??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Mi is hazaértünk tegnap. Nagyon jó volt. Sokat pihentünk. Az idő nem volt a legjobb, csak 4 nap fürödtünk a Balcsiban.
Mi is voltunk kétszer Siófokon, szuper egy hely, még nem jártam ott. Sajnos Máté szombat délutánra belázasodott, igy az aznap esti program helyett ő otthon játszott a mamákkal.
A képek: A sötét szemű szépség a képeken tesóm kisfia. Kép gyurmaparti
Kép A hires nagy fagyi (kizárólag csak 18 éven felülieknek) Kép elbambulva Kép nini, egy bohóc apa nyakában Kép bolognais csíííz
Kép hintaágyban túrórudi evés Kép hintáztatás Kép Laura és balatoni barátnője Kép Máté és a Haribo Kép nézzük csak Kép pancsi Kép siófoki séta (szegény fiúk) Kép tesók Kép testvéri szeretet Kép jókedvű kisfiam
jutte

Szilvianyu: Örülök, hogy nektek is jól telt a nyaralás. Szuper helyen voltatok. Várom a képeket!

Lola: Nagyon ügyes már a kisfiad. Jól néz ki a füredi strand.

Betti: Tényleg nagyon jól haladtok a házzal. Gratulálok, hogy ilyen ügyes kisfiad van. Örülök, hogy tetszett neki a bölcsi.

Gabi: Hogy van Gergő popója? Tesóm kisfiánál is a farpofáknál volt, még most is látszik neki a vágás. Olvastam hogy ügyeskedik Gergő. Daninak biztos jó szórakozás volt a nagyiékkal a program.

Zsanka,
Köszi a névnapi köszöntést iwiwen, még csak tegnap este olvastam.

Mnzsani: Gratulálok a babához! Gondolom ti is nagyon örültök neki. Majd Máltain megkukkantom a pocakod.

Bocsánat, ha kihagytam valakit.

Most mennem kell, Laura rákapott újból a gyurmázásra.
Sajnos én is elkaphattam a virust, ami Mátéban bújkált. Fájnak a csontjaim, a kezem, lábam, derekam, reggel fejfájással ébredtem.
Remélem hamar elmúlik, vettem be ezüstkolloidot, Máténak is azt adtam és vasárnap óta már nem lázas. Más tünet eddig nem jelentkezett. Remélem ennyi volt.

Judit
jutte

Bocs Lola, nem Füred, Fűzfő :oops:
jutte

Sziasztok!

Szilvi,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A híres fagyit mi is kipróbáltuk még tavaly :D nyammmi :lol:
Nem semmi a taxis sztori...rohadékok. Mindig is utáltam őket.,
Nem vittél kalciumot magaddal? Nyaralásra mindig viszünk, én allergiás vagyok a méh csípésre...meg általában az összes bogár csípésre. Még jó, hogy nem lett bajod!!
Tök édi lehet Bence, ahogy totyog!! Áron még csak úgy, ha fogom a kezét. Úgy is csak néhány lépést. Várom a képeket!

Judit,
Nálatok is jó volt a nyaralás, ez a lényeg. A képek szuperek! Látom, Ti is ettetek a híres fagyiból. Kár, hogy nálunk nincs....
Idén nagy sláger a Balaton 8)

Betti,
nem szabad ennyit idegeskedni! Látod, Istike jól elvan a bölibe :wink: A munka meg hát...sajnos tényleg nem lehet egy fizetésből megélni, ahogy Gabrielldaniell írta...de néha még kettőből sem könnyen :evil:

Lola,
végül adtál Noénak túrógombócot? Lassan már ehetnek mindent, tök jó. Bár én nagyon óvatos vagyok...nehezen adagolom az új dolgokat, pedig eddig kopp kopp, nem volt semmi baj.

További szép napot,
Szilvia

KépKép
szilvia1981

Betti: basszus, Te csaj! Látod kicsinálod magad, Isti meg élvezkedett! Örülök hogy jól sikerült az 1. nap. Holnapot is írd meg majd!

Jutte: gondoltam Rátok is, hogy érzitek magatokat Anyudékkal Balcsin... ezek szerint jó volt. Velük voltatok ugye?
A képek szuperek, Laurád csodaszép, Máté látom begyűjtötte a túrórudikat, nem 1 van Nála! :D
Tesód kisfia is tündér, szép kis bőre van, kreolos ugye jól látom?
Férjed nagyon fiatalos, szép kis család vagytok! Az a fagyi,meg... meg tudták enni a lurkók?
Találó amúgy a kép, hogy 18 éven felülieknek.... :shock:

Szilvia1981!
Hooogyne, mindenből kunyizik a kis majmom. Ma hortobágyi húsos palacsintát falatozott velünk. Viszont én még pl. tejtermékekből csak inkább natúr joghurtot gyümivel adok, meg krémtúrót olyan Danette pudingot meg ilyesmiket még nem...

Ja, Szilvianyu megnéztem a suli befizetést:
24-én hétfőn: 12-17.00
25-én kedden: 12-17.00
26-án szerdán: 7-13.00

Nem is gratuláltam Bence lépéseihez! Ügyi panelterminátorka, gratula Neki!
Nem semmi lehetett ahogy álltok ott Balcsin a kisvonat végállomásánál, gondolom majd leszakadt a derekad Bencétől (vagy Dóritól-mindegy végülis!) :evil: :evil: :evil:

Anikó!
Házikótok hogy áll? Te is tehetnél fel képeket, ha van egy szusszanásnyi időd!

lola77

Sziasztok!

Lola: köszi, hogy megnézted. Majd megyek akkor befizetni... Jók a képeitek! És miért nem akart fürdeni Urad?
És hova mennek pontosan anyudék Somával? Kemping vagy üdülő?
Köszi a gratot Bencémhez! Én Dórit cipeltem a vonatnál, de elég volt! A lényeg, hogy megúsztuk! :) Milyen táskát kapott végül Soma?

Szilvi: nem vittem kálciumot, de kb. 22 fajta gyógyszert igen. Nem volt itthon épp. Gyűlölöm a méheket! Majd Áronka is beindul, ő olyan lassú víz partot mos típus! :) Ma is sokat lépegetett már Bence, de mindig egy alkalommal kb. 3-4 lépést. Aranyoska!

Fotót szerintem majd a holnapi szülinapiakkal teszek, mert holnap sem lesz időm ezzel foglalkozni. Délelőtt vasalok, takarítgatok, aztán jönnek anyósomék délután, lehet, még anyuék is.

Jutte: Neked is jók a fotóid, édesek a gyerekek. Nekem a vanilia-csoki mix ízlett Sopranoban, kétszer ettem nagy adagot. Nyami... Lola: van belőle kis adag is, az is elég nagy, de meg tudják enni a kicsit nagyobb gyerkőcök.

Na megyek, rendezem a gyerekeket. Ja, ma plázában voltunk, ajándékot kapott Bence, egy verdás autót, ami megy és jó kis hangot ad ki. Olyan kispasis. Elég drága volt! :(
Meg egy-egy h.ujjú bodyt kaptak a c&a-ban, meg dm-eztem.
Aztán délután anyóséknál voltunk.

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Gyorsba jöttem, aztán kicsit csavizunk Julcsival amíg ilyen kellemes idő van.

Bencének nagyon boldogságos 1. születésnapot kívánunk!!!

Kép
angika

Szaisztok!

Kicsi Hajnal Bence barátunkhoz szólok:

Nagyon-nagyon gratulálunk életed első igazi ünnepéhez, happy birthday, sok puszi. Légy továbbra is ilyen kis nyugis-édes-izmos nagylegény! Ja és sok-sok hasonló ünnepet kívánunk még Neked.
Zsebeld be az ajándékokat is!

Noé haver, Soma+Évi

Később jövök...

lola77

És még egy szülinaposunk van:

Gabi, boldog szülinapot Neked is. Legyen szép napod! Nézz a fiaidra, akik beragyogják a napodat!

Évi és a Fiúk

lola77

Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok és nagyon megható, hogy ilyen korán sokan idejöttetek, hogy köszöntsétek egyetlen pici fiamat! :) Köszi a tortás képet Angi, ilyen landolhatna is itt simán! :)
Neked is köszi Évi, megható sorokat írtál!!

Raktam képeket iwiwre, megszámoltuk, 560 fotó lett, ennek töredékét tudtam feltenni, de a lényeg látszik szerintem! :)

Ja és jó hír, amit ismerősünk javasolt programot, sikerült vele visszahozni a kitörölt képeket, úgyhogy mind egy szálig meg van! Nagyon boldogok voltunk este!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kedves Gabi: boldog születésnapot kívánunk Neked, ugyan nem az első, mint a kisfiamnak, de gondolom annál boldogabb, hogy vannak Neked ők, a legfontosabbak!!!

Nem is tudtam, hogy egy napon születtél kis Bencémmel. Te hánykor születtél??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bettikém: jaj Te!!! Ne izgulj már ennyire, hogy rámegy a gyomrodra! Mondtuk Neked, minden ok lesz! Persze én is izgultam, izgulnék a helyedben, ez természetes, de próbáld úgy, hogy ne érezze rajtad Istike. Bár szuper, hogy ennyire tetszik neki!!!

Szilvia

Majd ide is teszek fotókat, de kicsinyíteni kell, arra most nincs időm, de addig tudjátok nézni az iwiwen.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok!

EDB anyu!

Én is csak most néztem Bencus vonalzóját és akkor esett le, hogy jééé, mi egy napon születtünk. Én esti bébiként érkeztem 20:45-kor. Meglátjuk ez a nap hogyan telik immáron két gyermekkel. Hátha most nem lesz időm gondolni a szülőkre.

Tegnap óta akadozott a netünk, aztán követte őt a telefon és az internet. Azt hittem felrobbanok, mert mikor szerettem volna az Upc-nek a hibát jelenteni, nem volt mivel, mert akkor már a telefon sem működött. Még jó, hogy vannak a mobilok itthon, mert így még mentőt sem lehetne hívni, ha baj van. BRRR...!!!

Judit!

Bocs, hogy ide írom, de sajna, hogy ilyen későn jött vissza a net már nincs időm több helyre belépni! Leállás jövő héten lesz. Nem történt semmi változás zajszintileg? Már akartam korábban is kérdezni!
Nagyon jók a fotók (ismét). Máté meggyógyult már? Neked is jobbulást! Remélem hat az ezüstkolloid és hamar átfut a baci rajtad.

Ja EDB anyu!

Nem felejtettem el a kuki témába a reagálást, csak vissza kell emlékeznem, hogy mit is olvastam ez ügyben. Amúgy a krémnek már látom jótékony hatását, de mintha tapadás is lenne alatta, mert a luk ugyan tágul folyamatosan, de alatta olyan furi képet mutat. Olyan érzékeny lehet neki mert törölgetni sem engedi egyszerűen meg kenni sem, de elmagyarázom, hogy muszáj mert bibikés és meg kell gyógyítani.

Nekiláttam kicsit takarítani. Az éjszakánk pocsék volt Gergő már 2-től az ágyunkba volt. Vergődött, sokszor felsírt és úgy aludt el végül, hogy én a hátamon feküdtem, mellém "térdelt" és a fejét a mellkasomra hajtotta. Valszínű a szívdobogás megnyugtathatta, vagy nem tudom, de elég sokáig bírta, én már zsibbadtam. Holnap viszem tanácsadásra, kivi vagyok mennyit gyarapodott, mert mostanában egyáltalán nem viszi túlzásba. Pénteken meg Győrbe vissza kontrollra, ott is kivi vagyok, mert a sebe ugyan szép, de olyan érdekes fehéres, sárgás rész van a két sebszél között. Hogy ez most mi arra napokon belül választ kapunk!
Tegnap Tatán voltunk sétizni! Taliztunk egyik kolléganőmmel. Hát lehet nem lesz már meg a munkahelyem mire mehetnék dolgozni. Egy fedél alá akarja hozni a nagyfőnököm a tbányai szalonjait és lehet, hogy ember sem kell így már annyi. Bár mi már a kezdeti 14-hez képek 6-an maradtunk illetve maradtak.
Majd lesz valahogy!

Mennek kell! Még jövök,ha a szolgáltató és a kisfőnökeim engedik!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvianyu:
megnéztem a képeket iwiwen, húúú marha jók, látszik hogy ki tudtatok kapcsolódni a kis bakik ellenére is... Jót irigykedtem. Azért tök szükség van ilyen hetekre, gondolom Ti is rájöttetek (vagy hát tudtátok is...). Egy évben min. 2-szer lenne jó menni.
A képek közül: Bencén nagyon látszik, hogy ügyeskedik egyensúlyoz, pár nap és már "elfelejt" mászni, rohanhatsz utána! Pitát szerette Ő is, látom. Noé is imádja! :wink:
Dórika a "Fizetnék" képén annyira szép ruciban van. Meg ahol alszik, az tényleg tök szép, jól sikerül az a közeli kép!
Emese mindegyik képén tiszta modell, hallod, ahogy beáll még mindig! Lesz még bajotok Vele pár év múlva!
Szüleid tök fiatalosak!
Na hát a csúcs kép, ahol férjed összebújik Bencével, az nagggyon jó!
Meg jót röhögtem egynémelyiken: piros ferrari (jó sokan elfértek rajta) a csónakleengedősön meg a Minek képzeli magát..... szóval jók na.
Amúgy honnan fényképezted a vízben lévőket? A partról, mert elég jó közeliek....

Bence szülinapi ajándékáról majd csinál fotót, meg a nyaralásról is nézegetnék én személy szerint még. (Nincs picasád, oda hamar fel tudnád tenni akár mindet...)

Na megyek Noé éhes, ebédet kér.

lola77

Sziasztok!

Gabi: Bencus meg hajnali 4,45-kor született! Én holnap viszem egy éves státuszra Bencét, meg megkapja agyhártya elleni oltást, megkérdezem kukit is. Biztos Daninak le van tapadva alatta trutyi, azért néz ki érdekesen neki! Szegény Gergő! Nem lehet, hogy a pocija fájt? És azért volt neki jó olyan pozícióban??

Lola: köszi a képekre a reagálást! Lehet, hogy majd még teszek picasaba, bár még sosem csináltam.
A fizetnék képen Dórika ruháját teljesen újonnan, címkésen turiztam az ofotértnél, mark & spencer, 800 forintért.
A vízben lévő közeli képeket bent csináltuk a vízben, utána kivittük a fényképezőgépet.
Hallod... Emesének így is cenzúrázva raktam a képeit, látnád még milyen beállósakat csinált róla apja! :oops: Tényleg mint egy bikini modell!

Fránya idő! El akartam menni velük tescoba. De lehet, hogy még eláll az eső! Ma jönnek köszönteni Bencust, majd rakok holnap fotót róla. Remélem.

Na megyek, Dórika álmos!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, 6 személyes volt a ferrari vizibicó.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Most is csak pár sor erejéig tudok jönni....

Szilvianyu!
Bencének Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánunk!!!!

Gabi!
Neked is Sok Boldog Szülinapot!!!!
Alvás ügyileg egyformák vagyunk,én is imádok aludni,meg a párom is,Dorka nagyon jó alvó,és annyira furcsa nekem ez az éjjszakázás.Igazán nem is az a baj,hogy 3-4 óránéknt fennt van,hanem az hogy kipattannak a szemei és nemlaszik vissza...

Csilla!
Hallottam ma hogy kiabáltál Nikire,és gyors kinéztem az ablakon,és láttam hogy eléggé kiment az úttestre :shock: ,ja és pont jött egy autó is persze..Jól vagytok ,rég nem találkoztunk.

Angi!
nem írtad le,hogy mi volt az uh-on!?Talint bizti elmesélted,de én nem tudom és kiváncsi vagyok!!!!!Csanival minden rendben?Mekkora már?

Betti!
Én is eléggé ideges tipus vagyok,de azért nem szabad ennyire aggódni,főleg hogy ilyen jól érzi magát Istike!!Rámegy a gyomrod a semmiért!Jó helyen van vigyáznak rá!!!

Nálunk zajlik az élet,egyszerűen nem tudom mikor lesz vége ennek a sok rosszank...
Múlthéten volt férjemnek az autóbalásete,benne is volt a 24 órában,és fennt is van a neten,megnéztem a képeket hát eléggé durva lett a tréler,most ott tart a dolog,hogy egyenlőre nem rúgják ki,a trélernek kell a biztosításhoz való önerőt kifozetni,ami ugye az autó 10%-ka,és a trélre olyan 7-8 millió :cry: ....Öccse jól van már.
Viszont mi nem...Szombaton elvitte Balázs Dorkát az élményfürdőbe,és vasárnap délutánra Balázs rosszul lett,belázasodott és ment a hasa,hajnalra Dorka dobta ki a taccsot,hétfő délutánra meg én lettem rosszul :cry: ,Lvei eddig tünetmentes,bár ma ő is nagyon hasfájós,és alig alszik...Tegnap este kihívtuk az ügyeletet Dorkához,mert 39 fokos láza volt,hányt mennt a hasa,és a lázát semmivel nem tudtuk levinni(neki meg nem jó ha tartósan lázas a veséi miatt)Kapott szurit,ma vittünk pisit,hát még jó,de sok benne az ammónia,a sok hányás miatt,kapott ma mégegy szurit...Holnap kell visszavinni,és ha a dokinő úgy látja hogy nem javul,akkor befekteti a kórházba,a kiszáradás miatt,és hogy nézzék a veséit,nehogy rámenjen ez az egész :cry: :cry: ,Tiszta ideg vagyok,mi lezs ha bennt fogják???Hogy oldom meg?Férjemnek holnap már mennie kell dolgozni,neki sem jó ugy emost ha sokat hiányzik..Dorkát 10 percenként kell itatni,akkor is ha alszik fel kell kelteni...
Mikro lesz már ennek vége????ÁÁ most tiszta depis vagyok,ráadásul,vagy a sok idegeskedéstől,vagy attól hogy én is lázas voltam,de fele mennyiségre csökkent a tejem,pedig Levinek még nagyon kéne :cry:
Megyek is mert most mindkét gyerek alszik kicsit lepőihenek én is.

Ági

Kép

Kép
ági01

Én is szeretnék Nagyon Boldog Szülinapot kivánni a ma 1 éves Hajnal Bencének!
És a kicsit idősebb Gabinak is! :D

Gabi,
sajnos még nincs semmi változás. Jövő héten csak a 4 napban lesz leállás vagy hétfő, kedd, szerdán is?

Szilvi,
Szuperek lettek a képek, én is jókat mosolyogtam a kommenteken.

Lola,
Igen a szüleim és tesóm is lent volt a kisfiával, a férjek csak hétvégére jöttek, hétközben dolgoztak.
Jól láttad, Dávid kreolbőrű. Szép kisfiú.
A fagyival simán elbirt Laura. Ha rajta múlna egész nap csak fagyit enne, semmi mást.
jutte

Sziasztok!

Judit, Ági: köszi kisfiam köszöntését Nektek is!!!

Ági: a tatabányai élményfürdőben voltak Dorkáék? Akkor én nem csodálkozom semmin. Jó, itt sokan voltak, akinek nem lett semmi baja, de Emesém rá az ellenpélda, hogy nulla tünettel (egy hasmenése sem volt, semmi hasfájás, szóval semmi, ugyanolyan, mint azelőtt), több, mint egy hónapja ő is campylobakteros (bár már remélem nem, a héten kontroll). Szóval szerintem simán mindenkinek lehet baja, aki kint volt a strandon, csak nem tudunk róla. Ez azért veszélyes, mert ha valaki kajákkal dolgozik, vagy egészségügyben, simán átadhatja másnak. Meg hát amúgy is átadhatja! Esetleg mondd a dokinéniteknek a mi campylonkat, hogy ezt vizsgálja. Ha az, nekünk három nap alatt lement a kicsik láza, Dórika nem is hányt, csak Bence vagy háromszor. Az is hamar lement. Kaptak rá antibigyót.
Remélem nem kerül kórházba, itasd rendesen! Vegyél a patikában SODIORAL granulátumot, ez olyan, amit infúzióban adnak az embereknek kiszáradáskor. Nem rossz ízű, két és dél deci vízben kell meginni.

SOK SIKERT!!!!! +++++++++++++++++++++++ gyógyenerdzsi!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Végignéztem a képeket. Először kicsit elkalandoztam, mert nem jó mappát kezdtem el nézni, de még azokat sem láttam, úgyhogy legalább..

Nagyon jók! Látszik, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Nagyon helyesek a gyerekek. Emeséből még tényleg valami fotómodell lesz. De látom szeret is fényképezkedni!! Dórikának és Bencének meg annyira aranyos képei vannak. Tényleg ők nagyon jól elvannak, jó ez a kis korkülönbség. Jó az elején tényleg nehéz, de a sok közös, vidám jó pillanatért megéri. Dávid is nagyon helyes pasi. Látszik, hogy mindenki szeret mindenkit. A szüleid meg nagggyon fiatalosak. Anyósodéktól rendes volt, hogy hagytak nektek ellátmányt.
A húgod Márti párját pedig ismerem. Évfolyamtársam volt a Közgázban.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?