Enis
Hat lehet,hogy itt a lapteto pirit jelenti
en a lapaljat szeretem
Olyan nalunk is van,hogy egyet gondol es kilep mindenbol
en ilyen kepet szoktam vagni foleg amikor egesz regenyt irtam pl itt bneten es becsukodik az ablak
Nem miattad egyszeruen nem sikerult....de ha mar tobb,mint masfel eve nem sikerul azaz lassan 2eve akkor nekem mar nem csoda ha megjon
haza M.orszagra mert ott 5lombik ingye van csak a gyogyokat kell fizetni meg ilyenek olyan 200ezer ft hat a 3millahoz kepest kutya f@sza ma elnezest
Japanba nem keszulok...ott is masfel milla korul van plusz kiveni nekem lakast az 400ezer egy honap+repzijegy minimum 300ezer szal ugyanott vgyok mintha itt lenne.M.orszagra meg csak 100ezer a jegy
A szamlalo azt jelzi mikor elkene hagynom amcsit
csak sajna az nem 50nap hanem 150
de csak 2szamjegyu a szamlalo...gondolom mikor eler a nullahoz atfordul majd 99-re
Pendi
Nana,hogy eljon a mi idonk is nem is idegeskedtem piri miatt csak mar 29.cn-en voltam es hat most vgy jon piri vgy nem...en szeretek teszttelni mert nem szeretem ha csak hitegetem magam azzal,hogy hatha azert nem jon meg mert...en inkabb tesztelek ha nega tudom csodara ne varjak es jnni fog piri...
vv-n ma voltam 2.cn-en
eredmenyt egyenlore nem tudok de a doki mar adott valami fogamzasgatlot amit szednem kell
na de errol majd kesobb
vv eredmenyt majd holnap tudom meg.
[quote]S írta:zeretem olvasni, és főleg a képeket szeretem benne, mert életre kel tőle az egész hozzászólás!
Ezt jo hallani
kedvenc regenyed
micsoda hizelges
Jol elvoltal tunve de most olvasom,hogy beszart a gepetek
hat azt hittem mar te se jossz...piri anyo monnyon le
le legalabb mar van pe-d es ti is probalkozhattok azert ez mar nagy dolog
na de ugyik vgytok megint 90napos dieta lesz
huuuhaaa ha valami jo kis recepttel talalkozol oszd mar meg velunk a receptesbe
Micsoda uj vonalzi
en is minnya csinalok egyet
Anyci
Meg,hogy autogrammot