Új privát üzeneted érkezett!

hol a folytköv??? Annyira kíváncsi vagyok már! Nekem is elment az 5. héten egy terhesség ez a terhesség előtt 4 hónappal....
Vendég
 


Húú Lányok! Addig húsleveseztetek, hogy megkívántam. Hívom is anyut, hogy főzzön egy jó nagy bödönnel :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szerintetek csajok elmenjek ma dokihoz, egész nap már szúrkál a hasam?
Nem folyamatosan, de van olyan, hogy annyira, hogy összegörnyedek! Nekem ez a szúrkálás a kezdetek óta megvan, bár hála istennek barnázás még nem volt.
szabccsi
 
 

 
 

már harmadszor írom ujra a köv hszt....
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Egy másik uh-n látták meg, hogy haematoma okozza a vérzést. Kb. a 16. hétig előfordult, majd a 18. heti uh-n már felszívódott. Feküdnöm kellett szigorúan, mert különben jött elő.
Anyósom jött minden nap, majd szüleim elvitték 2 hétre a gyerekeket vidékre magukhoz, hiszen mellettük nem lehet pihenni.
Tehát mikor nem volt már vérrög, megörültem, viszont azonnal találtak mást, egy amnionszalagot, ami a szülésig idegesített. Végülis az sem okozott semmit, dehát sikerült végig izgulni a 39 hetet.....
Vendég
 


Ginnie, az jó, ha nem ürül! örülj neki inkább, nekem mondták, hogy a hameatoma vagy felszívódik, vagy kifelé ürül. És ez utóbbi jóval ijesztőbb. Már biztos írtad, de mekkora a babához képest?
Vendég
 


:oops: :oops: :oops: Már szégyellem magam, hogy ennyit pofázok, hogy már azt sem tudom, hanyadik lapot én nyitom :oops: :oops: :oops: Bocsi lányok, ha túl sok vagyok, de most se főnök, se munka, így nagyon ráérek szerdáig!

Márti!
Hát cikis ez az óvszeres történet, de tényleg védekezhetünk akárhogy, ez NEM rajtunk múlik. Én is ismerek anyukákat, akiknek fogamzásgátló mellett jött össze. Ha egy baba egyszer jönni akar, akkor JÖN IS!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.10 12:59-kor.
Vendég
 


vivi
:shock:
Nem lehet könnyű neked nyugodtan készülni erre a terhességre...

málna2162
 
 


Vivi!
És neked ürült kifele (mennyi ideig), vagy felszívódott? Akkor neked sem volt könnyű a 3. terhességed. Remélem, nekem nem kell végig izgulni az egészet, mert a 12. hétre megoldódik. Azt furcsállom, hogy a dokinő múlt kedden nem látta a hematómát, és nem is ajánlottak fekvét. Az első uh-n is állítólag olyan pici volt, hogy a petezsák körül egy vékonyka csík látszott, tehát a petezsákhoz képest jóval kisebb volt. De akkor honnan ez a 'sok' váladék? Sok annyit jelent nálam, hogy egész nap három pici pecsét. Tegnap óta van egy kicsit több. Éjjel pl. semmi nem jön. :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


angie

nekem is 5 hetesen ment el az előző terhességem. Szerencsére nem kellett műszeres befejezés, talán ezért is jött össze ennyire gyorsan a következő.
Máté is egy ajándék baba, és remélem a kistesó is. Máté 3 nappal névnapom előtt született. A mostani babával, pedig ha nem húzom ki a 40 hetet, márpedig Mátéval sem húztam ki, akkor Ő a szülinapomra érkezik :wink:
Mindennek meg van az ok, és a miértje. Ennek így kellett történnie

málna2162
 
 


Szabccsi!
Neked van pecsételésed, vérzésed? A hasszúrkálás elég gyakori terhességi tünet. Nekem is szúrkál néha. Szerintem inkább a görcs miatt kell aggódni. De ha változást érzel az előző hét tüneteihez képest, akkor a saját megnyugtatásodra inkább menj el, főleg, ha van is akihez.
Vendég
 


Málna!
Nekem ez a baba a szülinapomon fogant, így a legszebb ajándék a férjemtől, viszont ha túlhordom 2 nappal, akkor apa szülinapján fog érkezni :) Én kaptam tőle szülinapomra, és én fogom neki megszülni az ő szülinapjára. Érdekes, nem?
Vendég
 


A mi babócánk is dátumokhoz lesz köthető, bár eddig nem voltak boldog napok, de majd ha megszületik már az lesz!
Nekem édesapám és az apósom is meghalt sajnos. Már 10 éve lesz márciusba, évek óta félek ettől a naptól, mármint az évfordulójától. A mi babánk az apósom 2. évfordulóján jött össze, és édesapám 10. évfordulóján fog születni! :cry:
Ami amúgy szerintem jó jel! :)
szabccsi
 
 


Szabccsi!
Ne félj az ilyenektől, mert a világ nem ilyen alapon működik. Ha a babádnak meg kell születni, akkor meg is fog, és teljesen mindegy, hogy ki halt meg vagy született pont akkor. Ezek inkább véletlen egybeesések, amin mi emberek szeretünk filozófálni.
Vendég
 


Angie nincs vérzésem és barnázás sem, egyszer volt egy pici barnázás, de a doki azt mondta, hogy az csak a rákszűrés miatt volt még az elején. Azóta semmi, igazából extra mennyiségű folyásom az van, de az nem barna.
Minden wc-re menés egy trauma. Mindenki így fél a barnázástól és a vérzéstől mint én? Lehet nem vagyok normális! :)
szabccsi
 
 


De normális vagy!!! Én is rettegek a wc-re menéstől, és folyton azt érzem, hogy folyik valami. Rohanok a wc-re, és szerencsére semmi, esetleg egy barna pöttyöcske.
Vendég
 


Ja most félreértettél, én ezt, hogy ezekhez a napokhoz köthető jó jelnek veszem, sőt én hiszek kicsit a reinkarnációba, szóval én érzem, hogy kicsit apumat visszakapom ezzel a gyerkőccel.
Lehet lesz köztetek olyan ki ezért a mondatért elítél, én akkor is így érzem.
Apukám volt nekem a leg-leg. :)
szabccsi
 
 


Szabccsi!
Sajnálom, hogy elvesztetted apukádat!
Tőlem nagyon távol áll a reinkarnáció, ezért nem tudom átélni, amit érzel.
Vendég
 


Amúgy én is istenhívő ember vagyok, csak évek óta küzdöttem szorongással, ami attól alakult ki, hogy rettenetesen féltem ettől a dátumtól.
Jártam egy belgyógyászhoz, és egyszer ő mondta, hogy higyjem el, ezen a napon egyszer valami szép fog velem történi. És igaza lett, vagyis remélem, hogy az lesz! :)
szabccsi
 
 


Ti már gondolkodtok neveken?
Hogy kicsit vidámabb témára tereljem a szót! :)
szabccsi
 
 


De Szabccsi, az isten-hit nem fér össze a reinkarnációval. Ez két ellentétes dolog!
Én még nem gondolkoztam neveken, lehet hogy pont azért mert túlságosan arra koncentrálok, hogy megmaradjon a baba.
Vendég
 


angie

Dupla ajándék baba :wink:

szabccsi

Sajnálom Apukádat... :cry:
Tudom, mit érzel...Az Én Apukám szeptemberben lesz 2 éve, hogy elment :cry: :cry:
Nem volt beteg, és így még nehezebb elfogadni:(

Nevek?
Máténak már megmondtuk, mert szeret nyúzni, és most óvatosabban kell duhajkodnia: wink:
Szóval mondtuk neki, hogy még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány...Mire Ő nem is hagyta, hogy befejezzem a mondatot, széttette a kezét és közölte, hogy :Anya , hát hugi van a hasadban, és Bogi lesz :lol:
Úgyhogy ha kislány, akkor Bogi

málna2162
 
 


Elnézést senkit nem akartam megbántani!
szabccsi
 
 


Ez nagyon aranyos! Amúgy a Bogi nagyon szép név, nekünk is felmerült! Nekem még a Bíborka tetszik nagyon, csak az apának nem! :)
Nála négy lánynév jöhet szóba: Lili, Zsófia, Anett és Adél!
A fiú: Dominik, Dorián, Adrián
szabccsi
 
 


Málna!
Ez aranyos!
Szilárd is tudja, hasonló okok miatt, folyton rajtam ugrál. Mondta is, hogy neki is kell baba a hasába. Tegnap pedig azt monda, hogy anya, nincs baba a hasadban. Egy pillanatig meg is állt az ütő bennem, hogy talán már Szilárd tud valamit, de aztán gyorsan el is hessegettem ezt a buta gondolatot, és mondtam is neki, hogy dehogyis nincs.
De én még csak nem is érzem, hogy mit nevelgetek odabent. Szilárdnál sem volt megérzésem. Apa lányt vár, Szilárd 4-ből háromszor azt mondta, hogy kislány tesót szeretne. Nekem mindegy, bár ha lány lenne, akkor meglenne a nemek közötti egyensúly a családban.
Vendég
 


Fiú neveken nem is gondolkodunk, mert Apa szerint is lány :wink:
Mivel Máté Bogi lett volna, így remélem másodszorra bejön :wink:
Nekem tetszik még az Eszter, a Luca

málna2162
 
 


angie
:shock: Nem semmi beszólás Szilárdtól, de nincs semmi alapja, mitől lenne: wink:
Ez kb. annyira durva, mint amit Máté mondott nem rég mikor mentünk nyaralni. felszállt a gép, és kb.20 perc múlva Máté sugárzó tekintettel, és jó hangosan közölte, hogy: Én már érzem, hogy zuhanunk! :shock: :shock: :shock:

málna2162
 
 


Kicsit rossz, hogy itt csupa rossz élményeket írtok. Ne haragudjatok, nem sértésnek írom, csak mindjárt már kedvem sincs olvasni, tényleg jobb lenne pozitívabban hozzáállni, még ha páratoknak valóban voltak és vannak problémáik....Kicsit elszomordtam emiatt......

Ne feledjétek el, hogy a gondolataikkal teremtjük a dolgokat, nekem eddig a pozitív gondolkodás mindig csak jót hozott....

Amúgy nagyon köszi a hasznos infónkat.

Én már nézegetem a neveket, Abigél nagyon tetszik és Ábel. Err a Kedvesem azt mondja, nem lehetne Káin? :D

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch

Én is pozitívan állok a dolgokhoz, és próbálok minél kevesebbet agyalni, kombinálni... de rossz dolgok, rossz emlékek attól még megmaradnak, amiket jó kiadni magunkból :wink:

málna2162
 
 


Nekem is az Abigél és az Ábel volt a befutó először!
De nálunk is férjem egyből mondott rá valamit :)
Meg a Kincső nekem az is nagyon tetszik, erre pedig az mondta, hogy majd a suliba úgy fogják csúfolni, hogy Bencső!
szabccsi
 
 


Teljesen egyet értek Mártával (málna), ha jól emlékszem! :)
Az emberbe vannak régi sebek amelyek nem gyógyultak még be, vagy igazán nem is akarjuk, hogy begyógyuljanak.
Amúgy szerintem meg, a terhesség eleje, pont ezekről az érzelmi hullámvölgyekről szól.
Én akár egy reklámon is tudok sírni, akár 10 percig is.
szabccsi
 
 


málna :arrow: Kriszta :lol:

málna2162
 
 


Bocsi, most felírom! :)
szabccsi
 
 


Málna!
Hát ezek a lurkók tudnak nagyokat mondani!

Ktouch!
Bocsi, hogy ennyire rossz hatással vagyok rád, de a két vetélést és a jelenlegi barzázást nem tudom kiverni a fejemből, főleg, hogy már 38 éves vagyok, és nem igazán férne bele még pár vetélés az életembe. Én szívesen színészkedek, és mosolygok folyton, ha itt ez az elvárás, de akkor nem lenne őszinte. Aki pozitív, az írjon pozitív dolgokat, hogy megnyugtassa a gonddal küzdőket. Biztos vagyok benne, hogy vannak itt legalább annyian pozitív és problémamentes kismamik, mint ahányan gondterheltek, ami meg is teremti az egyensúlyt. Egyébként, ha már túl leszünk az első trimeszteren, akkor biztos vagyok benne, hogy meg fogunk nyugodni, és ahogy telik az idő, egyre biztosabbnak fogjuk érezni, hogy velünk is marad a babánk. Remélem, nem veszed sértésnek (mert egyáltalán nem volt szándékom vitatkozni veled), csak én egyszerűen így érzem :wink: :)
Vendég
 


Jaj, az Eszter nekem is nagyon tetszik! :) Bár még konkrét néven én sem gondolkodtam, de ha fiú lesz, tuti Konstantin lesz, mert párom is és a édesapja is (aki sajnos meghalt) Konstantin és ez olyan jó név, hogy szeretném tovább vinni mindeképp.

Kép
Kép
ginnie
 
 


Nahát,én lettem a 13.Nem vagyok babonás.Egyébként ma nagyon boldog vagyok,láttam a picikémet,ahogy mozog,és a kicsi szivét,annyira,de annyira jó érzés volt,és nagyon-nagyon boldog vagyok.Egyébként kicsit én is elkezdtem barnázni,de ez mindkét gyerekemnél így volt,nem örülök neki,de most nem erre koncentrálok!1 hónap múlva megyek megint,addig meglátogatom lassan a védőnőket,ott még nem jártam.

Kép
pandi34
 
 


Egyébként, ha már a művitaminokról beszélünk, vannak nem szintetikus vitaminok is. Igen biznisz, de a gyógyszeripar (és köztük az oltások is!!) még nagyobb biznisz, ráadásul aljas módon! A kitalált betegségektől kezdve, inkább hagyjuk.
Szoval akkor inkább vitamint szedjen valaki, mint gyógyszert, rendszeresen. Mert pl. azok a nők, akik sokat szültek és nem pótolták azt a sokmindent, amit a magzat és a szoptatással a baba elvett, bizony azok között van a legtöbb csontritkulásos nő...
És ugye nem mindegy, hogy megelőzünk, vagy gyógyszerrel "kezeltetjük" magunkat, aminek ugye nincs vége.
Más az, ha valaki nagyon nagyon odafigyel, mit eszik, bár már sose eszik olyan táplálkédús élelmiszert, zöldséget, gyümölcsöt, stb, mint mondjuk 100 éve.... mert a mai kajákban szinte már semmi nincs ahhoz képest... sajnos.
Vendég
 


Angie, a 12. héttől kb a 16. hétig barnáztam, de nem egyfolytában, volt, hogy napokig semmi, vagy egy hétig.
Szabcsi, mondom, hogy a has szurka teljesen normális, kb a 20. hétig tuti lesz.
Egyébként én is nagyon paráztam minden wc-nél, az első uh-ig. Most már csak néha jut eszembe.
Vendég
 


sziasztok lányok.

Huh, mennyit irtatok. Mire végig olvastam már zsong a fejem, azt se tudom pontosan, hogy ki mit írt.
De én mindenkinek küldöm a pozítiv energiákat.
Volt néhány kérdés hozzám, ezekre válaszolnék ömlesztve: elöször is nincs barnázásom. Hál istennek. Leglább attól nem parázok.
Nem fürödtem a doki szigorúan megtiltotta. Ez a viz nagyon nem alkalmas erre. Napozni se nagyon napozhattam, a hasamat takarni kellett. Nem lehet napnak kitenni.
A gyömbérrel az a baj hogy utálom. Egyszer ittam gyömbérteát. De kiköptem. Most vettem gyömbér üdítőt, hátha most lemegy, de nem, nagyon nem kell.
A tonic és a citromos ásványviz jön be.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Tudjátok min aggodok. Ha elmegyek a védőnöhöz Ő odaadja a beutalokat. És akkor menni kell a laborba. Éh gyomorra..... :? :? :?
Na olyankor szokott a baj lenni. Ha nem eszek rögtön felkelés utájn rögtön rosszul leszek. Viszont most még szabin vagyok jó lenne most elintézni. Nem tudom, hogy lesz. Ráadásul nálunk mindig sokat kell várni.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Igen, én más fórumba is írok és itt tényleg kicsit több a parázás, dehát nyilván megvan az oka. Szerintem lányok, ha odaérünk a vízválasztóhoz, mindenki megnyugszik, és addig már nincs sok.
Ha már ennyien hiszünk Istenben, ki hova jár, ha jár? Milyen közösség, templom, gyülekezet?
Vendég
 


na sziasztok

huhh nem volt semmi végigolvasni...


először is ismét mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat
ma szívtam a házidokinál majdnem két órát, éppen újították a rendelőt, vegyszerszag stb, az öregek meg veszekedtek velem, hogy miért nem bent várok.... jajj annyira szép volt
teljes káosz van az egészségügyben
mindenki szabin, mindenki a másikra mutogat
zseniális :roll:
jódosoknak: én tömöm magamba a halat meg az algát... eddig is imádtam, de most vettem végre szárított algát, és kb két naponta benyomok egy mizo levest (japán leves, van hozzá alapom, meg alga, meg tofu). de az algából salit is szoktam csinálni üvegtésztával....nyammmm
kívánósság.... kevésbé válogatok, mint eddig.
Eddig csak reform, bio....lényeg h egészséges dolgokat voltam hajlandó enni, nagyon ritkán húst, most meg ha baj van....hmmm na jó mcdonalds azért nem... de a cukor...áááá az ellenségem volt, már mindent megoldottam mézzel stb.... és most tarolnak a jégkrémek, meg a fagyik....
és egy jó szalonnasütés...... persze nem gondolom, hogy néha ne férne bele... főleg a 48kg-omhoz 170 magasan.... semmit nem híztam....pálcikaember leszek egy labdával a hasamon hehe :lol:
szagokra viszont hiperérzékeny vagyok ááááá hisztis
én a 12. héten lennék már túl, meg a vizsgálatokon.... lassan telik az idő, de gyorsan a napok
amúgy még élvezem h nem látszik....hmmm a mellem viszont végre megnőtt...13 éves korom óta vártam
és teljesen megőrjítenek a hormonok.... tüzelő macska lettem...kéne egy férj!!!! mármint "A Férj"
amúgy mi sosem védekeztünk jobban, mint megszakítással és szakítanunk kellett (egymással), hogy összejöjjön...érdekes.... mondjuk előző nap játszottam éppen az unokatesóm kislányával.....
neveeeek:
Johanna, vagy apja után Bálint
fiú esetén nagy szerelem név volt a Gábriel... mint az arkangyal... no de nem túl férfias meg modern.... de lehet, azért megkapja másodiknak....
Meg az Ámon is nagyon tetszett (=igazmondó művész)

Vivi
köszönöm a dokitippeket!!!

Tavasziszélnek
nagyon drukk!!!!

Ktouchnak
nagyon jó nyaralást!

Angie
ez a szülinapos sztori gyönyörű :D
tábla: Ilona 25 valószínű szent imre 1.gyerek 2010március 02


engem megmentett mindig, amikor kellett:
http://www.youtube.com/watch?v=2SgtpiZ8vjM
I can fly - TUDOK REPÜLNI
But I want his wings - DE AKAROM A SZÁRNYAIT
I can shine even in the darkness - MÉG A SÖTÉTSÉGBEN IS KÉPES VAGYOK FÉNYLENI
But I crave the light that he brings -DE VÁGYOM A FÉNYT AMIT Ő HOZ EL
Revel in the songs that he sings - ÉLVEZNI A DALOKAT MELYEKT Ő ÉNKEL
My angel gabriel - GÁBRIEL ANGYALOM
My angel gabriel - GÁBRIEL ANGYALOM
My angel gabriel - GÁBRIEL ANGYALOM

I can love - TUDOK SZERETNI
But I need his heart -DE SZÜKSÉGEM VAN A SZÍVÉRE
I am strong even on my own - ELÉG ERŐS VAGYOK EGYEDÜL
But from him I never want to part - DE TŐLE SOSEM AKAROK TÁVOL LENNI
He's been there since the very start - Ő A KEZDETEK ÓTA OTT VAN
My angel gabriel - GÁBRIEL ANGYALOM
My angel gabriel - GÁBRIEL ANGYALOM

Bless the day he came to be - ÁLLD A NAPOT MIKOR ELJÖTT HOGY LEGYEN
Angels wings carried him to me - ANAGYLOK SZÁRNYA HOZTA HOZZÁM
Heavenly - MENNYEI
I can fly - TUDOK REPÜLNI
But I want his wings - DE KELLENEK A SZÁRNYAI
I can shine even in the darkness - A SÖTÉTBEN IS FÉNYLEK
But I crave the light that he brings - DE VÁGYOM A FÉNYT AMIT Ő HOZ EL
Revel in the songs that he sings - AZ ÉLVEZETET A DALOKBAN MELYEKET Ő ÉNEKEL
My angel gabriel - GÁBRIEL ANGYALOM
My angel gabriel - GÁBRIEL ANGYALOM
My angel gabriel - GÁBRIEL ANGYALOM


Kép
bocsánat, sok voltam, tudom :oops:
yilonne
 
 


A nevekkel kapcsolatban. Még nem beszéltünk róla. A múltkor elterveztük a neveket. És sajna tudjuk mi lett. Most még nem került szóba.
A párom szerint lány lesz. Mindig úgy szól hozzá.
Szóval név nincs, de egy név folyamatosan ott motoszkál a fejemben, még nem mondtam senkinek.
Csak most nektek: Jázmin. Nagyon tetszik.
Fiú nevekkel bajba leszek nem tetszik semmi.
Apa múltkor azt mondta, hogy mi lenne ha az egyik hét vezérről neveznénk el. Véleményem: JAJ ISTENEM, MIÉRT? gondoljátok el: Álmos, Tas, Töhötöm, stb... Neeeeeeeeeeeee
szegény

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


A Jázmin gyönyörű!!!!!!
yilonne
 
 


Lányok!
Futok is, mert apa mindjárt megfürdette Szilárdot, és én a tejet még meg sem melegitettem.

Vivi!
Én reformátusba járok Vácra. Baptistában kezdtem, de a szüleim addig balhéztak, hogy otthagytam a katolikust, hogy keresnem kellett egy élő hitű reformátust, amit már könnyebben elfogadtak. Te jársz valahova?

Ilona!
Nem volt időm elolvasni, de holnap reggel az lesz az első dolgom! Táblába beveszlek :)

Vadszi!
Jázmin nekem is nagyon tetszik. Fiú nevekkel ugyanigy voltam. Aztán végül a Szilárd egyedül mindkettőnknek tetszett, sőt, még anyuéknak is. És úgy, hogy Angyal Szilárd, nagyon szépen hangzik. Mindenki dicséri is a nevét.
Vendég
 


Vivi én evangélikus vagyok!

Lányok pár napja próbálkozom én is, hogy mivel tudnám a hányingerem csökkenteni, és mivel már 3 napja beválik, elírom, hátha másnak is jó lesz.

Minden reggel, megiszom egy üveg (330 ml), hideg Cappy multivitamint, és nekem ettől helyrejön a gyomrom, utánna reggeli. Ebéd előtt ugyan ez.
Próbáljátok ki, ártani nem árthat.
szabccsi
 
 


sziasztok

kedves barátném küldte: homeopátiás szerek várandósoknak:
http://www.boiron.hu/index.php?lang=hu& ... icle_id=37

szabccsi
jó ötlet, csak sajnos az a rossz hír járja, hogy ma már a gyümölcslevek...hát...nem gyümölcslevek, élén a cappy-vel
ha tehted, vegyél biot (sparban fél liter 4-500ft, vagy piacon lehet kapni 5l-es óriáskiszerelésű leveket 1500-2500ft-ig)
vagy most a gyümölcsszezonban...fogd a gyümiket, be a turmixba...ha kell egy kis víz hozzá vagy jég.... és kész a házi rostos nyamm
de mindenesetre a lényeg az, hogy jól legyél!!! cappy is jobb mint a semmi:)
Kép
yilonne
 
 


jó reggelt!

Ma indulunk haza. Megint jön a megszokott élet.
csak azt nem tudom még, hogy hogy megyünk haza. Ma megint szarul vagyok. Ma már 2x hánytam. még összepakolni is képtelen vagyok. majd lesz valahogy.
Remélem, ti jobban vagytok.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Jó reggelt!

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Ma beszélek az étteremvezetővel, hogy papíron vegyenek vissza, hogy a szabimat kiadhassák. Aztán táppénz! Szeretnék már túllenni ezen a telefonbeszélgetésen...
:roll:
Munkaügyissel már letárgyaltam.
Jaj de jó, már 3 Szent Imrés kismami van! Yilonne és Honeymoon jó eséllyel találkozik is egymással, én viszont a márc. végén kullogok! Kéne még egy kismami, aki 20 körül van kiírva és itt akar szülni...:)))
Angie, fiú névnek írd be lszi, hogy Viktor! Lányt nem tudok...
Vendég
 


Ja, de hülye vagyok, most látom, hogy az a meglevő gyerekek neve. Kéne majd egy olyan rublika is, hogy baba neme, és oda a neveket.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: