Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Napirend:
Nem is köszöntem meg még lányok a napirendhez annyian hozzászóltatok! Szuper volt olvasni.. tanultam is belőle...

Tali: Szofi, hát igen, szerintem is halasszuk jövő hétre.... sokan elutaztak, nem jönnek fórumra sem... lőjük be a jövő hétfőt akkor szerintem....

Hozzátáplálás: én sem szeretnék adni semmit Marcinak 6 hós kora előtt, ha lesz addig tejem... A súlyával ugye nincsenek gondok... most ő 6600gramm, hossza 60 cm, és 46 cm-rel született.. akkor 3 hó és 3 hét alartt nőtt 14cm-t... az átlagos vajon?

mosoly: hát igen, ha mosolyog, és látszik,. hogy nagyon kommunikatív kedvében van, egyszerűen nincs szivem otthagyni csak azért, hogy megtudjak csinálni valamit a ház körül... lehet, ezért döcög a konyhamenedszment.. pedig mielőtt megszületett konyhatündér voltam.... most meg... roll:

Mau,
milyen pihiszékben van el a babád olyan szépen? Lehet azt kellene bezsereznem... ma próbáltam a babakocsit kihajtogatni, hogy szépen lásson ki belőle, és a konyhába behúztam, mondom Marcinak: Te szépen nézegess, én meg mosogatok..- hát, 4 tányérig jutottam el...

Mozza, te hogy is viszed magaddal Lilit? A Björn Borg-os kenguruban?

Annus,
de klassz, új fényképező! Szép ajándék! :)
A tejbegrízt nekem is mondták rokonok....

Petrus, Barbapapa, Fabri, merre vagytok?
vanni
 
 


Igen, Tinu! Programokat úgy szervezem, h szopit megvárjuk, utána indulunk. Aztán meg ha kell, megszoptatom én bárhol (na jó, feltűnés nélkül). Ezek voltak pl.: autó sokszor, Visegrádi Palotajátékok Lapidárium bejárat, Balcsi strand. Ha enni kap, akkor jól elvan (általában :D ). Persze úgy öltözöm, h egyszerű legyen előkapni a cicit, pl.: kivágott felső, amit félrehúzok. Nem látnak semmit mondhatni a gyerek fején kívül.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


És télleg eljuthanánk oda, h legyen hely szoptatni nyilvánosság kizárásával. Addig meg kell oldani, mert néha menni kell, nem ülhet itthon az ember. Blanki már lehet, h lesz hol szoptasson...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

 
 

Aniko, furcsa mert a labas nacik tenyleg tovabb jok mint a tobbi cucc. Borora is van amibol jo a 62es meg.. Van amibol a 68 as is kicsi.. furcsa :D

Vanni, nekunk fisher price van, fisher price 2in1 deluxe (rocker)
ez ilyen rezgos.. de utalja, ugyhogy sztem barmilyen pihenoszekben is ellenne ha kozbe nezi amit csinalok :roll: szoval amilyen plusz funckioi vannak azt utalja :lol:
http://alomjatek.unas.hu/shop_artdet.ph ... nas_650472
felesleges volt megvenni, eleg lett volna egy olyan is neki amiben ulni tud es ennyi.. neha nezi a jatekokat de altalaban le van szedve a kar :lol:
mozzaeknak baby bjornos pihiszek van. az magat ringatja, ahogy mozog benne a baba, lehet olyan kellett volna nekunk is. de vegulis igyis jo. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


vanni, nemtudom mi atlagos novekedest illetoen. nalunk azert a hosszat mindig megjegyzik. a doki szerint is nagyon hosszu baba, kerdeztek is h sok magas van e a csaladban :roll: 2es fel honap alatt nott 14-16 centit. de sztem lelassul mar :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Hello csajok,

na hazajöttünk, de megyünk tovább nagymamámhoz.
És nálunk most indulnak be a látogatók.

No, a sampon hajhullásra jó, zsírosodásra nem, arra sztem van másik a Vichynek.

Mozza, én tavaly nem kezdtem el a jogot, idén meg nem merem :? :lol: úgyhogy jövőre muszáj lesz, mert többet nem lehet halasztani. Van még valahol olyan, hogy másoddiplomásoknak csak 4 év :?:

Van még valaki rajtam kívül, akinek kijön a kaki a Libero márkájú pelenkából? :evil: Mert mi 2naponta ezt játszuk. Szerencsére hamarosan elfogy, csak milyet vegyek?

Na úgy látom szép-lassan mindenki visszajön a nyaralásból! Dóri, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci,nekem eddig csak a huggies-ban maradt bent,meg a happyben.
de gondolom ez baba fuggo :roll:
liberobol nekunk minden alkalommal kijon a pisi is :shock: legalabbis mikor utoljara probalkoztam vele..
pamperst meg nem szereti a popoja......
akartam mar kerdezni, kinel hany pelus fogy egy nap el ? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Maumau,én is pont ezt akartam kérdezni. :lol: Nekünk most átl.6db.Amúgy most kaptam Huggiest,alig várom a próbát.Eddig ennél a midi kategóriánál a Pampers jött be igazán.Igaz sokat még nem próbáltam.Miniben nem szerettem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki,
en mar regota a harmasat hasznalom mindenbol :roll:
2es nagyon nyomta ot :D
6 az realis, nalunk is kb,de a nagy melegben tobbet csereltem,mert ivott sok vizet es tobb volt a pisi. mondjuk van h kicserelem ket kaja kozott felidoben is holott alt etetesek elott szoktam.. de van h ugy tele van pisilve :shock:
most vmi masik pelust vennek,amibol meg nem probaltam a 3asat.. de nemtudom mi legyen :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Vanni, Szofi, , jövő hétfői taliban én is benne lennék, ha még áll! Jó lenne végre találkozni a többi mamival!

Annus 2010 májusi topic????? Tudtam én, hogy Ti (is) tervezitek már a következő babót, de nem korai még ez egy kicsit? (mármint a topicnyitás, nem baba) :lol: :lol: Vagy Te már tudsz valamit, amit mi nem...? :lol: :lol:

Tinu, én már rutinból szoptatok nyílt terepen (játszótér, parkoló, kocsi) Néha néznek nagyot a járókelők, de megjegyzés eddig még nem volt. Én többnyire ráborítok egy textilpelust az "eseményekre", így nem nagyon látszik semmi. A gáz az, amikor olyan felsőt veszek fel, amit nem lehet egyszerűen félrehúzni... :lol: :lol:

Mozza, a nyálzás és mancsrágás még nem a fogzástól szerintem. A dokinénink szerint ha már tényleg a fogzásról van szó, azt észre fogom venni a vele járó lázról és sírásrohamokról. :? :?

Etetés, aztán jövök.

Kép

Kép
zsüci
 
 


Adraci!
Itt is 5 év...pedig nekem ez a 3. diplomám lesz. (de mind2 közgazdász...így nem kapok évkedvezményt, csak sok tárgyat átvesznek kreditben....több mint a semmi...btw, én Miskolcon csinálom....2 óra oda, 2 vissza....nem súrűn járok le, ált. csak vizsgázni, meg jegyzeteket beszerezni :oops: )
Kiváncsi vagyok, hogy tudok majd tanulni Liló mellett a viszgákra.... :roll:

Vanni!
Igen, nekünk babybjörn pihiszék van és nagyon bejött. Jól kilát benne, állítható a döntése és saját maga be tudja 'lengetni' magát.
A mosogatás akkor nálatok nem izgis a törpinek...de ne add fel, tutira van olyan házimunka, amit szeretni fog. Ajánlom a teregetést, meg a 'mama fürcsizik-hajatszárít baba meg nézi ', ágyazás(imádja nézni a színes ikeás ágyneműk hajtogatását)aktivitásokat.
A babakocsiból Lilim sem szeretett nézelődni, de a pihiszékkel kvázi abba is beleszokott. Nálunk az autósülés van a vázra rakva, abból jól kilát és azt élvezi.
Tanács, hátha bejön nálad is:
Először csak 10-15 percre legyen a székben hogy megszokja(közben dumálj hozzá, és beszéltesd), aztán vedd ki, kis játék pl. a játszószőnyegen, aztán tedd be a kiságyba alukálni. (ez nálunk kb. 2 ig nagyon menő program...pont elég hogy kifáradjon, de ne pörögje túl magát)
Főzés: én kvázi anno naponta főztem....ma kb. 3szor egy héten. No para, vissza fog ez állni, érzem. :roll:

Hordozás:
Én minden sz*rt megvettem, hogy tudjam cipelni. De mivel Lili elég izzadós, mindig melege van, ezért nálunk most nyáron csak az autósülés jött be. Ha olyan helyre megyek, ahol van bevásárlókocsi, akkor arra teszem rá, ha 2en megyünk a férjemmel, akkor babakocsivázra.
Shoppingolni pl. bevásárlóközpontba nem viszem magammal, mert 1. gyorsabb vagyok egyedül, 2. próbálni pl. rucit nem tudnék gyerekkel, 3. sok helyen mozgólépcső van...na azon én soha nem fogom levinni...tiszta para, dögnehéz a kocsi, kezemben szatyrok....inkább nem kockáztatok :roll:
A baby björn kengurut sztem majd ha kicsit hüvibb lesz, használni fogom. De előtte minden ilyenbe bele kell szoktatni, hogy megismerje.

Lili pl. nagyon érzi már a napi menetet.
Szopi és tápi után, ha tele a pocija, pl. felemeli mind2kezét és vigyorog rám...várja hogy felemeljem büfizni. :lol: Nagyon kis okoska.
Mama reggeli fürcsije után szintén emeli a karjait, hogy vegyem ki a pihiszékből és menjünk játszani. :lol:
Ma megfogta az orromat játék közben és úgy megörült neki, kacagott.
Apró kis dolgok, de úgy tudok örülni nekik, és olyan büszke tudok lenni az én nagylányomra.

Netti!
Igen, 3 hónaposok vagyunk. :lol: Ma vagy 5ször elénekltem neki a 'boldog szülinapot'. :lol:

Pelus:
Nálunk olyan 5 megy el 1 nap. (többszöri kakis napok persze kivételek :wink: )
Nekem egyetlen pelusmárka jött be: Huggies. A többi nagyon nem. Nekem jobb, ha rugalmas a tapasz. Kár hogy a pampersnél a nagyobb méretek nem olyan hálósak, mint a newborn...az még nagy királyság volt, a legnagyobb kakikat is megfogta!
:lol:

Kép
mozza
 
 


Zsüci!
Kiváncsi vagyok mit mond a dokinénink a fogzásra....sztem valami készülődik már...nagyon látom az ínyénél a fogacskákat elől...és szopinál is érzem....néha felugrok, olyanokat 'harap'.
Bár lehet, hogy még csak kezdődik és hosszabb idő lesz, amire kijön...
Nekem, anyum mesélte, 4 hónaposan jött ki 4 fogam is....a bölcsességfogam is 14évesen már megvolt (azóta is megvan az összes absz. tömésmentesen)...kiváncsi vagyok, hogy Lilinél hogy lesz....

Kép
mozza
 
 


mozza, huggies a legnyerobb nalunk is. :D
sztem siman lehet fogzas!! en is total latom Boronak es omlik a nyala is... meg belulrol mintha mar kiemelkednenek. marmint elolde a belso reszenel.. na mindegy :lol: nekem 3honaposan jott 3 fogam ki! szoval siman lehet. persze nem bannam meg ha kicsit kesobb jonne :roll:

na,nekem egy fogammal van problemam,sokszor erzekeny. de azt mondjak nem lyukas :shock: a tobbivel meg soha semmi nem volt, mondjuk en nagoyn oda figyelek ra. nekem nagyon fontos :oops:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti! :lol:
A férjem szerint perverz viszonyban vagyok a fogkefémmel...ha tehetem akkor én bizony minden kaja után megmosom (nasi után is, néha olyan 8-9szer egy nap :oops: ). A szájhigénia a nyünyükém. :oops:
(de legalább amit a fogorvoson megspórolok azt másra költhetem :lol: )

Kép
mozza
 
 


halihó
jár valaki vásárolni Auchan-ba? van nagy kartondobozos Pampers? 3asból 150 dbos?

Kép
Kép
mniki84
 
 


mozza :lol: ezzel en is igy vagyok,sot most,hogy joreszt itthon vagyok, en is mindig megmosom :oops: :lol: en attol jobban erzem magam :oops: nalun anyum is ilyen.. meg most is. szoval gondolom mivel kicsinek is ezt lattam.. de remelem Boro is ilyen lesz. O egy nap tobbszor is vegig nezi :lol:
most fogkremet ujitottam,szoval tesztelem amugyis (az van rairva napi 3x legalabb..... hat ha tudnak h nalam az akkor is megvan ha egesznap itthon se vagyok :lol: )

Netti
Kép
maumau
 
 


Húúú, milyen fogkrém?????

Kép
mozza
 
 


Helló!

HELP!!!!
Az egyik ismerősünk kisfia egy gyógyíthítítlan betegségben szenved, és a szülei csináltak egy alapítványt, hogy a befolyó pénzből tudják a kutatásokat, stb. támogatni. Vezet a mama egy blogot is, és ezt most nevezni szeretnék nevezni a "goldenblog 2009"-re, amit ma éjfélig lehet megtenni.
Kérlek Titeket, hogy aki teheti, kattintson a linkre, és az e-mail címével nevezze a blogot. (Ha nem akarod később a 100 blogot zsűrizni, akkor onnan szedd ki a pipát :)
Köszönöm azoknak, akik segítenek!

http://izomdisztrofia.blogspot.com/

Én kettesből a Liberót szeretem, hármasból a Huggies-t.

Zsüci, tök jó, már olyan rég taliztunk, feltétlen gyertek Vannihoz! Ja, és Annusnak mi mondtuk, hogy indítsa el a 2009-ces májusi blogot, ez egyfajta staféta átadás a 2010-eseknek.

Na jó, megyek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Oké, ismét itt, bébbel a karban, fél kézzel. :lol:

Mozza, ha neked is ilyen pici korban jött ki a fogad, akkor persze lehet, hogy Lilinél is korai lesz!

Pelusból nálunk is a Huggies jött be (napi 5-6 darab). Persze van olyan nagydolog, ami ebből is kijön... :lol: :lol:

Hétvégén anyósomnál voltunk Balcsin. A bébnek abszolút nem tetszett, hogy idegen helyen van, és ennek hangot is adott két olyan sírógörccsel, amilyet itthon még nem hallottam tőle... aztán másnapra rendbe jött, talán megszokta, nem tudom. Pedig nem először volt ott... Másnál is volt ilyen? Ezen a héten anyámhoz megyünk, már előre parázok...

Többen írtátok, hogy otthon hagyjátok a babát apával/nagyival. Rám is rám férne már egy kis lazulás (csak egy úszás vagy bevásárlás a béb nélkül), de egyszerűen nincs szívem otthagyni senkivel. Nem vicc, még anyámra sem merem/akarom rábízni! Ez normális?! Vagy elkényeztetem?!

Kép

Kép
zsüci
 
 


vademecum S.O.S white ( az ilyen tipusu nevekkel jol felhivjak a figyelmem :lol: )
20ml az egesz. szoval ugy nez ki kb mint egy proba fogkrem,de nem az. dobozban aruljak. ezust szinu. vagy vak vagyok es eddig nem lattam sehol se ilyet,vagy nem reg jott be :D
7napos "kura". 1400ft korul vettem,mar nemtudom pontosan. Bar anyum kirohogott,hogy feherebb mar ugyse lesz a fogam,mert eleg feherek,de hat sztem jo amugy :D vajon problema ha nem csak 7 napig hasznalom? :roll:

ooo ilyen:

http://bookline.hu/product/home!execute ... L&id=52793

Netti
Kép
maumau
 
 


zsuci
en megertelek,de azert kell neked is h kicsit egyedul legyel,vagy kikapcsolodj :wink:
gondolom apukajat mar megszokta azert, ha megsem, akkor majd erkezik a telefon :lol:
etetes utan erdemes menni, vagy ha van konkret ido amikor alszik akkor akkor :)
en probalom oket osszeszoktatni minnel jobban mikor itthon vagyunk mind a harman akkor is apa csinal eloszor mindent.. szokja Boro is es persze apa is :D
be is fordulnek ha nem mehetnek el vasarolni meg ilyenek kicsit.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi!
Neveztem.

Zsüci!
Szerintem lassan meg kellene próbálnod, mind2töknek jobb lesz így később.
1. Te kicsit ki tudsz kapcsolni. (néha ez nagyon rámfér :roll: )
2. Ha olyan emberre hagyod, akit szeret a baba és jól elvannak, akkor baj nem lehet.
3. Nyitottabb lesz és nem fog nélküled félni.

Én úgy kezdtem, hogy anyumat áthívtam felvigyázni, vagy a férjem maradt itthon Lilivel.
Mostanra már anyósomhoz is simán átvihetem, tök jól elvannak 1-2 órát.
Persze minden percben eszemben van a lánykám és röpülök hozzá haza, de néha jó ez így neki is és nekem is.
És olyan jó érzés, hogy amikor hazaérek Lili vigyorog rám és 'beleugrik' az ölembe. :D

Kép
mozza
 
 


Netti!
Hú, izgi, kell ilyen.
Én szoktam 3-4 évenként egy sínes itthoni fogfehérítést is csinálni. Van éjjeli is (amióta férjnél vagyok, az ugye kicsukva...de van nappali is, azt 1 órán át kell viselni).
Most szoptatás alatt még nem merem...hidro-peroxid is van benne...de amint lehet benevezem magam 1 kúrára.
Szerintem egy fog nem lehet túúúúúl fehér! :lol:

Kép
mozza
 
 


mozza, en is amint mar nem szoptatok akkor johet a sin, mindenkeppn szeretnem :lol: de addig nem.. abban biztos vagyok h meg iden eljutok odaig h meglesz :D sztem olyan szep amikor vilagit :oops:

en anyosomra tuti nem mernem hagyni :roll:
akkor mar inkabb apukamra, aki sok mindent nem tudna kezdeni vele.. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja, férjem kitalálta, hogy nem mehetek szoliba....mert a WHO károsnak ítélte meg egy közleményben....most az LA-beli szoliszalonok lázadnak....
Bakker, 2-3 hetente mentem 5 percre....napozni nem napozok....arckrémem fényvédős...és alapból kreolos a bőröm.
Kész vagyok, olyan jó kis program volt kicsit süttetni magam. :(
Ti jártok???????????
Már nem voltam vagy másfél hónapja....mindenki nyaral, tök barna...én meg mintha barlangban élnék.... :?

Kép
mozza
 
 


Netti!
Én már berendeltem a fogboltban! :lol:
Van egy új, kicsit necces...21%os....de bakker....a barátném 1 hete csinálja és VILÁGÍTANAK a fogai! :D
(ugyan kicsit érzékeny a kúra alatt a hidegre-melegre...de szülés után mit nekem fájdalom! :lol: )

Kép
mozza
 
 


Mozza, Mau, nagyon köszi a hordozó pihiszékes válaszokat! akkor szerzek pihiszéket.... a Björn Borg-ost....úgyis a keresztelőre kapott pénzt el kell költeni, kizárólag manócskára:)

Tali:
Szofi, Zsüci, szuper! Akkor legyen tényleg jövő héten a tali, hétfőn, mondjuk 10.00-től lehetne jönni... a címet majd egyeztetjük azoknak megküldöm, akik nem voltak még nálunk...

Annus,
akkor már te is leszekl ugye? :)

Tinu, úgy megnézéném Csongit, remélem el tudtok jönni majd...
és persze a többi anyuka is:)
vanni
 
 


mozza,milyen az uj? mennyi es hol? :lol: ERDEKEL nagyon :roll:

en jarok szoliba.. persze karos, a nap is karos mond meg a ferjednek :lol: sztem karosabb lenne ha heveresznek a napon (meg se tehetem persze) meg amugyis hetente egyszer megyek szoliba, nem egek le soha,eleg jo a borom befogadja a barnasagot hamar :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


vanni,remelem szeretni fogja Marci :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Én is ezt magyaráztam neki....jobb mintha minden hétvégén a napon feküdnék...mondjuk időm nem is lenne rá....

Fogcucc:
Van egy bolt a 9.kerben, a Bakáts térnél. Kimondottan fogtechnikus bolt, ott lehet rendelésre kapni. Day whitening system. Van 6-12-21%os hido-peroxidos. Majd elkérem a pontos címet. (anyum szokott érte menni, hozzá közelebb van)

Vanni!
Sztem szeretni fogja, csak kellő tréning kérdése! :)

Kép
mozza
 
 


Zsüci!

Nem értettél félre valamit a doki szavaiból? A fogzás ugyanis nem jár lázzal!
Minimális hőemelkedés lehet,de láz nem! Enyhe hasmenés is előfordulhat olyankor. Ha beindul,azt észre fogja venni mindenki, mert az íny megdagad,és piros. Vannak rá érzékenyebb gyerekek,és vannak akik meg sem érzik szinte. Marcinál nem volt gond, de az összes többinél igen.
Petya is nyálzik, rág,és látszanak a kis fehérkék az ínyén, de ettől még nem fog neki kijönni, majd csak kb 4 hónapos kora körül. (Marcinak is akkor jött.) Általában a fogak áttörésének idejét a babák az anyukájuktól öröklik.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Mozza!

A címet és az árát elküldenéd nekem priviben?

Köszi

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


óó koszonom szepen !! a 21%os jol hangzik :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Naná, megkérdezem anyumat és átküldöm.
De kell hozzá egy szilikon sín, amit a fogtechnikus csinál kb. 10ezerért. Leveszi a fognyomatodat és az alapján megformázza.
Abba kell belenyomkodni 1-1 gombostűfejnyi gélt és felcuppantani a fogaidra, aztán 1 órát benne lenni.
Na, ez tényleg hatásos, 4-5 árnyalatnyit fehérít.
Kevésbé drasztikus, mint a fogdokis-kékfényes-pasztás módszer, kicsit hosszabb, kb. 1 hónap 1 kúra....de nekem nagyon bejött!!!!!

Kép
mozza
 
 


Olyan 14 ezer asszem az ára és 1 hónapos kúra, kb. 3-4 évenként érdemes frissíteni. (de soha nem fog visszasárgulni alapszínre, max.2 árnyalatot változhat vissza)
Kicsit érzékenyek lesznek a fogaid 2-3 hétig a hidegre-melegre. Ja és gyökérkezelt fognál nem szabad alkalmazni (azt nem tudja kifehéríteni!!!). Ha van tömésed, akkor meg csak addig az árnyalatig érdemes, hogy le legyen elütő a többi része!

Jaj, miért is nem mentem fogorvosnak....imádom a témát!! :lol: :lol:

Kép
mozza
 
 


A gyökérkezelt fognak csak a színét nem változtatja, vagy ártalmas is neki? Mert nekem van, de nem látható helyen! :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


hat ez nagyon joooo, en kekfenyezni akartam,de inkabb kiprobalnam ezt :roll: raadasul nem is draga :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!
Még nem volt időm visszaolvasni.Rakok fel képeket!
Majd éjjel jövök,most ezer a dolgom,kb vendégek is jönnek,meg ugye holnap megyünk vérvételre,meg hugomék,így kész akarok lenni mindennel.
Kép Ilyen lettem
Kép
Kép Meglelte a szeder bokrot
Kép Kép Mindig eszi a kezét
Kép Ilyen volt a hajam

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ez lemaradt,most ez a kedvencem Hannusról!!

Ja,a fejem az elég gáz,mert sütött a nap a szemembe,az első fotónál.
Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
Szupi a hajad!!!!A lányok meg továbbra is cukik!!!

Zyüci!
Nem,még nem jön kistesó!! :lol: Csak a többiek úgy gondolták h nyissuk meg a 2010 májusit,remélem hamarosan jön az első + tesztelő!!! :wink:

Fog:hmmm,én nem vagyok ilyen fogmániás....ez van 8) Viszont van egy nagyon jó ökonetes fogrém,amiben kinin van!Az egész fogkrém természetes anyagból áll,ha vkit érdekel szóljon!Mindjárt keresek róla részletesebb tudnivalót!Én amosóport is az ökonettől veszem! :wink:

Vanni!
Hétfőn már otthon leszünk,de majd ha már otthon vagyok megmondom h tudok e menni,fogalmam nincs mi vár rám.... :roll: :lol:

Mozza!
Jaj ez akézfelemelés nákunk is megy már régóta!Olyan édi!!!!És puszit is ad!Mondom h adjál puszit anyának,odatartom az arcom ő meg tátja a száját és összenyálaz 8) Cserébe persze kap puszikát!

Én eddig csak az apjára bíztam Izust,ő már elboldogul vele szerencsére.Másra még nem,de nincs is kire...mindenki vidéken van....Szóval jön velem vásárolni stb.Amúgy sok helyen van lift is!Westendben is úgy közlekedek :wink: :lol:

annus11
 
 


http://www.okonet.hu/

Na ezen az oldalon van,jobbra a termékek közt,pontosabban a kozmetikumok közt!Van sok hasznos termék amúgy,én vettem most sampont is,remélem h attól elmúlik a hajhullásom!Zsírosodásra én azt használtam amúgy a terhesség elején!Illetve van vmi hajkúra is...Ha vkinek kell vmi szóljatok,mert regisztrálni kell és az vagy 25 ezer Ft,de én már tag vagyok és van kedvezményem is!Szívesen beszerzem a cuccokat,1 depojuk van itt Pesten amúgy.Ha meg vki regisztrálni szeretne szóljon,és segítek! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Nem tudom tudok e jönni holnap, ezért: Annus nagyon boldog szülinapot neked!!!

Anita! Nagyon jó lett a hajad! A lányok cukik!

Nekünk ma elég gázos napunk van, másfél óránként szoptatok, ha meg nem szopi van, akkor ordítás. Most alszik már 3/4 órája, ez rekord.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Anikó: ja, én is szoptattam 1. mielőtt elindultunk itthonról az állatkerbe (Csongi csak nyammogott és vigyorgott), 2. mikor kiszálltunka kocsiból (Csongi kb. mint, amit előbb leírtam). Szóval az a baj, hogy még nem érti a kis dinka, hogy akkor MOST kell enni, mert később már anyucinak bonyolultabb. :lol: Én is szoptatok padon, kocsiban, de van, mikor ezeket is nehéz előrántani hirtelen. A strandon takartam magam textilpelussal, de befülledt alá a levegő, és Csongi szopi helyett ordított. :shock: Textilpelus nélkül meg csak kényelmetlen lett volna, mert mégis fürdőruhában voltam, szóval olyan pucér, még egy póló sem takarta a kilátást.

Zsüci: nem KELL elmenned egyedül "kikapcsolódni", ha nem akarsz. Ez nem kötelező. :lol: Ha szükséged van rá, akkor menj, vagy ha kell, nyilván megoldod, de ha nem szeretnél, nem érzel rá késztetést, attól még nem kell szoktatni semmihez sem Kamillát. Ez nem elkényeztetés. Tücinél én minden percet sajnáltam, amit nem vele töltöttem, pedig hasznos és érdekes elfoglaltságaim voltak többségében (szakképzés, pszichodráma), de egyszerűen az anyai érzéseim erősebbek voltak. (Ez nem azt jelenti, ha valakinek jól esik elmenni, az nem lenne jó anya, csak szerintem az ellenkezője sem igaz, hogy mindenképpen el kell menni kikapcsolódni.)
A fogzáshoz nem kell láz és nem biztos, hogy észreveszed. Tücinél egyetlen fog esetén sem volt semmi reakció (na jó, az első két foga akkor jött ki, amikor elkapta a háromnapos láz nevű betegséget). Még nyálzás se volt soha. Csongi bezzeg nyálzik. De Tücinek nagyon lassan jöttek a fogai, és most is még egy csomó hátravan, de meg se érzi őket. Max. csak annyi lehetett, hogy volt időszak, amikor nagyon gyakran ébredt éjszaka. De az se biztos, hogy a fogzástól volt, ki tudja.

Vanni: jövő hét hétfőn már mi is itthon leszünk, úgyhogy ha nem történik semmi nagy dolog, akkor lehet, hogy elmegyünk. De asszem Tücit nem visszük, majd megbeszélem az apjával. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Vajon mi lehet a vonalzóimmal??? :?:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, az lehet a vonalzóiddal, hogy nem működik az a babafalvás portál, ahova a vonalzód linkje mutat. Sőt, asszem az egész Babafalva.hu lehalt...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Tinu, ezért vittem magammal ruhát a strandra, h felvegyem szopihoz (kicsit abszurd, nem?). :D

Nálunk a kikapcsolódás-egyedül mászkálás annyi volt, h a Balcsin ill. most szombaton itthon elmentem egyedül bevásárolni. Jólesett. Ha gond lett volna, pikk-pakk otthon termek. De Blanki tökre elvan, apának nem volt különösebb dolga. És kényelmesen (na jó, azért nem úgy, mint rég) szétnéztem, Libriben is jártam, vettem 5 könyvet, már a másodiknál járok. A baj az, ha belelendülök, egy hét alatt letudom az összeset. :?
Amazonról kéne beújítani pár angol nyelvű könyvet. Vki nem akar esetleg rendelni? Egy csomaggal jöhetne...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Annus, találtam és vettem csaninak olyan berregős bogarat, ami Izának van!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Sajnos most nincs időm visszaolvasni, de elszeretném újságolni, hogy túl vagyunk a szurikákon! Nagyon büszke vagyok! Egy zokszó nélkül türte a Drágám, hogy mindkét oldalra egyszerre kapta a szurit. A védőnő jót mulatott rajtam, mert én egyből vizesruháztam be a kis combocskáit. :oops: Én így nyugodtabb vagyok, itthon meg megkapta a kúpot! Rem nem lesz az éjszaka sem semmi probléma! Na puszika Nektek, további jó csacsogást, holnap jövök! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Mi megjártuk ma a Pólust.

Jeans Club, próbafülkében Fruzsi a babakocsiban, Zsófi és anya. Anya ruhát próbál. Zsófi elkezdi lehúzni a nadrágját, hogy pisilnie kell :shock: Anya gyorsan átöltözik, Zsófira nadrágot vissza, fülkéből ki, első biztonsági őrre rá, hogy nekünkmostazonnalkellegywc! JErre ő: Jó, van egy a fagyizó mellett. Mondom, na ne vicceljen, úgy nézünk ki, mint aki kibírja odáig. Erreő: Miért, nagyon kell neki pisilnie? Mondom, hááát, ha nem jutunk WC közelbe, mindjárt meglátja...
Beengedtek a személyzeti WC-be ;)

De elintéztünk mindent, bár kevés a két kéz...

Mai párbeszéd Zsófi és köztem:
én: Ha jó leszel, Apa este elvisz a játszótérre, jó?
Zsófi: Jó!
én: Akkor minek kell lenned, hogy játszóterezhess?
Zsófi: Hajó!
Vendég
 


Panndi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zsófi nagyon nagy!

Kép
Kép
g_reny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: