Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy!

Teljesen egyetértek Bumival! Szerintem is ragyogó ötlet volt, hogy bejelentkeztél másik dokihoz. Mikorra kaptál időpontot? Remélem, hogy jó híreket fognak mondani, és hamarosan tényleg elkezdődik a tényleges segítség, kezelés.
Sajnálom a piridet!

Engem is mindig megdöbbent, hogy mennyien küzdenek ezekkel a gondokkal. Lehet, hogy Csernobil, de szerintem inkább más. A mi szüleink kezdték el először használni a fogamzásgátlókat, és akkor azok bivaly erősek voltak. Szerintem azok a szerek vannak ránk hatással, és pluszba a sok környezeti károsodás van ránk rossz hatással.
Szegény anyukám pont most mondta a hétvégén, hogy olyan lelkiismeret furdalása van miattam. Mondtam neki, hogy nem kell, nem tehet róla senki, se ő , se én. Ez van.

Szerintem is egy kicsit erősebb a tesztem, de én már nem értem az egészet. Majd holnap eldől, hogy mi lesz! de még egy miss.ab-ot nem akarok! Rettegek, hogy megint műteni kell majd - esetleg -, és nem lehet többé gyerekem. Ez a legnagyobb félelmem.

rodina74
 
 


Bikfy!
Az nlcafe. hu oldalon van róla egy két hozzászólás! CSupa jó, és pár ember már babás lett nála! Írd be a keresőbe a nevét és olvasd végig ezeket a hozzászólásokat!
Szerintem jó szakembert találtál!

rodina74
 
 


Rodina!
Holnap kiderül, hogy mi a helyzet. Ha nem fejlődik a babó, akkor ha abbahagyod a gyógyszert jó esélyem megjön, nem kell küret. Egyébként is be lehet fejezni gyógyszeresen is. De a legtutibb, ha a természet rendezi el a dolgokat.
De remélem bba lesza dologban!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

 
 

Csernobil dolgot nem én tláltam ki, hanem a TV-ben mondta egy doki.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Lehet, hogy Csernobil, mert már én is hallottam a tv-ben. Csak mi beszélgettünk az anyukámmal- már régebben - és ez is szóba jött. Én erre gyanakszom. A ti szüleitek is szedett fogamzásgátlót annak idején? Ki tudja mi lehet. Tudjuk, hogy a csapvíz is tele van hormonokkal, azt a férfiaknak nem is szabadna szerintem innia. Tele van női nemi hormonokkal. A légszennyezés, az élelmiszerek szennyezettsége, és ezer ms dolog van, ami még ehhez hozzájárulhat! De szerintem a mi gyerekeinknek még nehezebb dolga lesz! Nekik már csak kémcsövekben fognak készülnie a gyermekeik. Sajnos, borzalom ez! :cry:

rodina74
 
 


Sziasztok,

Rodina,

hűűűűűűűűűűűűűűűű, hát ezek a csíkok bizony erősödnek. remélem a holnapi uh-n minden kiderül majd!

Bikfy,

én is egyre inkább ezt tapasztalom. Általában mindenki hallgat a témáról de ha szóba kerül akkor olyan emberekről hallom ezt akikről sosem gondoltam volna :shock:
Nem tudom, hogy mi az oka ennek a rengeteg meddőségnek, de tény, hogy szerintem sosem volt ennyi meddő ember mint most napjainkban.
Pl én abban sem hiszek, hogy Danika kistesója spontán fog sikerülni... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic80!

Ámen! Kívánjuk, legyen úgy! :lol:
Ilyen szépséges babából még több is kell, nem egy, nem kettő.....

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bikfy
sajnálom,hogy megjött,de fel a fejjel,itt a következő lehetőség! :wink:
hát valóban fura,hogy 4-en küzdöttök a babáért,és legalább az jó benne,hogy van kivel beszélned ezekről a dolgokról. É tutira jó,hogy más orvos is lásson!!!!!! :wink: Azért csak más egy specialista,mint egy "mezei" nőgyógyász.....

Rodina
ezek a tesztek hát bizony megint erősödnek!
drukk a holnapi uh-hoz,hogy a petezsák szépen fejlődjön,és baba legyen a dologban!++++++++++++++++

Nati
vérvételre mikor mész? Vagy neked nem is kell menned? az egyébként eddig jó jel,hogy késik.... :lol:

azt hiszem sikerült kiválasztanunk Manócska nevét.... Szóval a pocakban már nem Manócska,hanem Kata lakik! :lol:
ja,és képzeljétek el,anyának eddig csak 1 unokája volt,a bátyám lánya,és most mindjárt 3 lesz..... Ugyanis a sógornőm is terhes! :lol: igaz még "csak" 8 hetes,és ha minden rendben lesz,akkor márciusban érkezik meg a babó....

pacakfotót megpróbálok feltenni,csak az a baj,hogy amit szoktam használni kép méretező programot,az most nem működik,máshoz meg értek... :oops: de próbálkozok! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina,

még egy babát mindenképp szeretnék, a párom meg hullámzik, hol akar, hol nem...
Neki már van egy lánya az előző házasságából, így nem lelkesedik annyira a kistesóért mint én.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Mondogasd neki, majd idővel megszokja a gondolatot! :P

Dy!
Nagyon szép név a Kata. Gratulálok hozzá, jó választás!
Milyen jó nálatok a babaeső!

rodina74
 
 


Olyan jót szunyáltam. Minden nap jókat alszom napközben! Kár, hogy ennek nemsokára vége! Eléggé fáradékony vagyok, biztos ez a sok itthonlét az oka.
Ti hogy vagytok?

rodina74
 
 


sziasztok!

bocsi csak épp hogy átfutottam, mindig olyan sokat írtok nem lehet követni....

Bikfy
Ideje volt az orvosváltásnak. Én kb. 6-7 orvost fogyasztottam el míg végül a meddőségi központban tudtak rajtam segíteni. Drukk hogy ez a doki beváljon!

Rodina
Továbbra is mennek a drukkjaim!

Monic
Nálunk is ez volt hogy amikor mondtam hogy Bogyó fiú és hogy kell mellé egy kis hugica apa azt mondta hogy elvégre van még három fagyink. Aztán valamelyik nap meg írom itt valakinek a fórumon a dolgot mire megszólal hogy miért írok hülyeségeket, minek képzelem őt gyerekgyárosnak??? :roll:

Dy
Mostanában nagyon menő lett a Kata.
Én is gondolkoztam rajta egy ideig, hát most már nem aktuális!

:roll:

dita75
 
 


Dita
már nálunk sem.... :twisted: le lett szavazva,úgyhogy más lesz a befutó! :shock:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


bocsi hogy csak röviden jövök...

Rodina,
nagyon nagyon drukkolok holnapra, remlem a kis babóca kapaszkodik és növöget, s most már szép kis petezsákocska lesz látható!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Köszönöm szépen a drukkokat.
Holnap fél 11-re megyek, szóval kora délután már itthon leszek.

NAti!
Egy pár nap múlva azért csinálj még tesztet! Drukkolok!

Dy!
Majd tájékoztass minket melyik név lesz a befutó!
Nálunk még sehol nincs baba, de mi már a neveket tudjuk! :oops:

rodina74
 
 


Rodikám!

Amint tudsz, jelentkezz a jó hírrel. Óriási drukk megy neked.


Nati Bébi!

Veled mi lesz? Ideje lenne már annak, hogy valaki meglepjen bennünket valami jó dologgal. Nagyon számítunk rád!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita!

7 doki? Sajnálom az enyémet, mert nekem továbbra is ő a szívem csücske. De muszáj tovább lépnem. Most erős vagyok, nagyon jó passzban. Addig akarom ezeket intézni, amíg van hozzá lelki erőm.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Olgi: Olyan gyönyörű a kisfiad! :shock: Tényleg hihetetlen, hogy csak pár órás a képen. Gratulálok mégegyszer!

Rodina: Szorítok neked nagyon! Már alig várom hogy írj, hogy mit mondtak!

Képzeljétek nekem tegnap megjött a várva várt pirikém. Nagyon örültem most neki. Ma reggel rögtön hívtam is a kaálit, és holnap már mehetek is. :D Először vérvételre kell mennem éhgyomorra, aztán a Kaáliba UH-ra, majd 2 óra múlva vissza vérvételre. Remélem jó pörgősen lemegy a dolog. Ezen mondjuk csodálkoztam, hogy hüvelyi UH lesz menzi alatt. Volt már nektek ilyen? Olyan gáz lesz.Egyébként is fusztrált az ember, de pláne hogy vérzik is méginkább szerintem. Na mindegy a cél érdekében mindenre hajlandó vagyok. :lol:

A hormoneredmények vajon mikor lesznek kész? Azokra sokat kell várni?

Bikfy: Hát igen ez engem is ledöbben, hogy ilyen sok párnak nem sikerül a baba. Nekem is mindkét barátnőm, akikkel egy szakközépbe jártunk ugyanezzel küzd. Sőt volt egy másik osztálytársam akinek lombikkal lettek ikrei. Mondták nekik, hogy természetes úton sosem lehet babájuk és képzeljétek az ikerek kb 1 évesek voltak, amikor elment nőgyógyászhoz és kiderült hogy terhes, teljesen spontán. El sem akarta hinni az előzmények után. És most már 3 babája van. :) Ja és képzeld a szülőknek mi sem mondtuk még el hogy mibe fogtunk bele. (Kaáli) Úgyhogy valamilyen ürüggyel a kisfiamat holnapra el kellene helyezni náluk, amíg letudom a vizsgálatokat, mert oviszünet van. Nem akarjuk mondani nekik, ne idegeskedjenek. Majd ha csak meglesz az eredmény.

Na megyek mert el kellene menni a boltba vásárolni, mert nincs már itthon kaja. De nagyon lóg az eső lába.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Babicsek!
Nekem már volt menzi alatt uhu, nem olyan nagy gáz, mert a Kaáliba rendszeresen csinálják. Én pl. még a padlót is összevéreztem. Feltörölték, ennyi. :)


Rodina!
Megy a drukk!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


babicsek: Minden meddőségi kezeléses átment a mensis uh-n, sajnos többször is. Mint észrevettem, minket jobban zavar, mint a dokikat. Meg kell nézniük, hogy nincs-e cisztád, mert addig nem stimuzhatnak. Remélem nem kell hozzászoknod.



vicky79
 
 


Rodina
már alig várom a jó híreket!!!!!!!!!! :lol:
megy a drukk ezerrel!!+++++++++++++++++++

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Nincs még hír Rodináról, vagy Natiról?

KépKépKép
bikfy
 
 


Kaálisok mensisen uhuznak? Te jó ég!

Én is a Kaáliba megyek. :shock:

Még a sima uh-t is utálom, mi lesz akkor így?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
BNálunk csak akkor uhuznak menzikor, ha a 21.cnes uhun ciszta van, és lecsekkolják, hogy a menzivel elmúlt e, s ha igen, akkor még el lehet kezdenia stimut a short protokolhoz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Halihó lányok!

Hát nincs baba a pocimban. Sőt már el is ment teljesen. A doki azt mondta, hogy spontán ki is ürültem. De méhen kívülim sincs! Szóval végül is, kicsit szomorú vagyok, de már a szeptemberre koncentrálok. Ez a doki, akihez járok, nagyon rendes.
Tudom, hogy egyszer lesz babám, és lehet, hogy már szeptemberben, így már csak néhány hét és újra indulhat minden!

Azért köszönöm a drukkokat!

Babicsek!
A pesti kaáliba néhány óra múlva meg volt az eredmény. Miért kell kétszer menned hormon vizsgálatra (uhu előtt és után?)?

rodina74
 
 


Bikfy!

Engem soha nem uhuztak még meg mensi idején! Még a Kaáliba se!
Bikfy, én már össze sem tudom számolni, hogy hány dokinál jártam, és lehet, hogy a Kaáli se az utolsó lesz! Az eredmény a fontos, nem az, hogy hány dokinál jársz! Meg kell keresni a legjobb szakembert. A kedvenc dokidhoz majd visszamész szülni! :lol:

rodina74
 
 


Rodina
sajnálom! :(
de örülök,hogy ennyire optimista vagy,és előre tekintesz,nem pedig hátrafelé!!!!!!!!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Linácskáról van még valami hír?
Annyira hihetetlen, hogy ilyan gyönyörű és kisimult Levi baba!

Dy!
Lánynévvel, hogy álltok?

rodina74
 
 


Rodina
most a Gréta a befutó.... :lol: De úgy tűnik,hogy ez már tényleg a végleges lesz! :!: Legalábbis én eldöntöttem,hogy nem engedek a 21-ből,és ha tetszik ha nem a gyerek nevén többet NEM változtatunk. Úgyhogy GRÉTA! :P

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina!
Sajnálom. De azért az sem semmi, hogy ilyen könnyen teherbe tudsz esni. Ráadásul nagy esélyt látok most már nálatok a spontán babára is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dy!

Gréta nagyon szép név. Jó neveket választotok! Egyébként az a legfontosabb, hogy neked és a párodnak tetsszen a név.

Bumi!
MAjd meglátjuk mi lesz. Nálunk az a probléma, hogy a kiskatonák nem jutnak el a méhembe, mert nagyon zárt a méhszáj. De hát ki tudja! Még lehet, hogy spontán baba lesz! nekem mindegy, csak jöjjön!
Egyébként kérdeztem a dokit, hogy mit javasol, még inszem vagy lombik. Mondta, hogyha még elbír a lelkem egy sikertelenséget, akkor még egy inszemet javasol, majd csak utána lombikot. Azt hiszem hallgatni fogok rá!

rodina74
 
 


Rodikám!

Sajnálom, de picit már éreztem ezt az eredményt. Bízzunk most már a következő sikerességében.
Ki ez a doki? Milyen kedves. Még a lelkedre is figyel. Ritkaság az ilyen. Jó ezt olvasni. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Igen, valahogy a szívem mélyén én is éreztem. Szerintem ezért sem viselt meg ez az egész, mert az elmúlt napokban volt időm hozzászokni a gondolathoz.
MAjd szeptemberben biztos sikerül!
Dr. HArsányi Lehelnek hívják, és nagyon szimpatikus ember, orvos. Mindeig hosszú ideig, lelkiismeretesen vizsgált, és minden kérdésre kimerítő választ ad. Nem akarja hamar letudni az embert. Szóval ha babás leszek, biztos ő lesz az orvosom. Ő neki csak telefonáltam, és máris behívott. A Kaálinak meg keményen pengetem a pénzt, és lesz@ranak. A Kaáli jól felszerelt, de egy kicsit úgy érzem az orvosok már kicsit lelketlenek! Pedig ha más nem, a pénz motiválhatná őket.

rodina74
 
 


Hirtelen felindulásból elmentünk A férjecskémmel vért adni. Itt van az egyetem előtt a véradó busz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Milyen volt? Korábban adtál már vért?
Én múltkor határoztam el, hogy rendszeres véradó leszek, de még soha nem adtam vért.

rodina74
 
 


Nagyon szép dolog volt tőletek! :)

rodina74
 
 


Mi szoktunk adni, de együtt most adtunk először.
Nem vészes egyáltalán.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


bumi: nagyon rendesek vagytok!!!

rodina: Én is sajnálom, de a szeptember tényleg a miénk lesz, és lehet hogy egyszerre fogunk majd júniusban szülni menni. :) A vérvételre nem a kaálin keresztül megyek, hanem a kórházban az SZTK-ba. Amit lehet itt megcsináltatok, mert így is olyan sokba fog kerülni ez az egész. Azért kell kétszer mennem, mert csinálnak egy éhgyomri és egy terheléses vérképet ami 2 óra múlva lesz. Gondolom közben ennem kell, vagy megitatnak valami cukros löttyöt, mint a terheseknél. Amit így néznek és a papíromon van az a GLU 120 és az INZ120 (gondolom inzulin) De néznek FSH-t, TSH-t, DHEA, E2Ö, TESZ, VK4-et. Meg valami KORTR-t. De hogy mik ezek fogalmam sincs a TSH és TESZ-t kivéve.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!

A többségéről én sem tudom, hogy micsoda, de ha érdekel a neten biztosan fenn vannak. Remélem, hogy jók lesznek az eredmények, és minden további nélkül mehet majd a lombik, ami majd sikeres lesz!

Júniusban tök jó lenne szülni! Igaz Bumi, Bikfy, Nati, Babicsek?
Remélem nem hagytam ki senkit!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bocs, ha picit zagyva leszek, de éppen főzök. Indiai kaját, még a kenyeret, a csapatit is én sütöm.

Babicsek!

Te PCOS vagy? Már csak azért, mert a kért vizsgálatok nagyon erre utalnak. Nekem is mindig ezeket ellenőrzik. Dhea Sulfát terheléses cukor, inzulin és társai.

KépKépKép
bikfy
 
 


Én júniusban nem hiszem, hogy tudok szülni. Valamiért sajna elszállt a hitem.

Szerintem engem előbb megműt a doki, aztán majd meglátjuk, mi lesz.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Rodina,

nagyon sajnálom. :cry:
Hát nekem a kaális dokim is nagyon rendes volt, a lombik előtt leült velem és komolyan megkérdezte, hogy elég erősnek érzem-.e magam lelkileg a beavatkozáshoz. Nekem ez akkor nagyon jólesett.
Nekem a lombik előtt volt 2. napi hüvelyuh, nagyon megdöbbentett mert még sosem volt részem ilyenben. De végül megérte mert abban a ciklusban fogant Danika.

Bikfy,

szedd össze magad, remélem visszajön a hited és nem adod fel. Nem szabad, mert az is lehet, hogy épp a cél előtt 1 lépéssel vagy és ha feladod akkor nem érsz be.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Hát veled foglalkozott a saját dokid. Az én Kaális dokimat már akkor sem merem felhívni, amikor ő mondja, hogy hívjam nyugodtan. Annyira bunkó és meg sem hallgat, meg lecsapja a telefont. Már ekkor be akartam neki személyesen olvasni, de a párom azt mondta, hogy ne, mert aztán nem lesz gyerek. Szóval kiszolgáltatott helyzetben vagyok. Nagyon gondolkodom rajta, hogy elmegyek másik meddőségibe, de most kezdjek megint mindent elölről?
Aki ma nézett meg, ő csinálta annak idején a műtétet is, nagyon rendes. Ő tényleg foglalkozott velem. A KAáliba meg pengetem a sok pénzt és hát megcsinálják mechanikusan ami kötelező, aztán csá. Sőt nekem a második inszememnél kifolyt minden. Nem is lett baba. Már akkor az inszem után tudtam, hogy nem ment be az anyag, mert nem volt türelme a méhszájamat szétnyitni, pedig meg vannak rá a technikák. Csak hát lesz@rják. Szóval én a pesti Kaálisokra kicsit haragszom, mert 2 dokival kerültem kapcsolatba, és mindkettő leszerepelt. Csak azokat a dokikat sajnálom a Kaáliban, akik azért lelkiismeretesek, mert olyanok is biztos vannak.
Bocs, azt hiszem egy kicsit kifakadtam! :oops:

Örülök, hogy te rendes dokit fogtál ki, és, hogy ott van neked DAnika! Ő egy igazi kincs! ÉS milyen cuki is hozzá!

Bikfy!
Szeptemberig még megjöhet az ihlet! Milyen műtétet fognak csinálni véleményed szerint? Bikfy! Ne hagyd el magad! Hajrá, bébit csinálni! Elkeseredés helyett, önfeledt kekszelés!

:oops:

rodina74
 
 


Sziasztok,

Linácska hírek:

Ma ezt az sms-t kaptam tőle: (szó szerint idézem)

Ha majd netezel, írd meg légyszi Ditának, hogy mostmár tutira üzenem neki, hogy minden kisfiús aggály a múltté, ahogy kicsusszan, nem is érti az ember, hogy gondolhatott anno mást :-)

Amúgy minden oké, mostmár némi tejem is van, de sokat kell pótolni Levi nagy súlya miatt. Ő kezdetektől 4 óránként eszik csak. Puszi mindenkinek!

Lina

-------------------------------------------------------------------------------------

Honap talán telefonon is tudunk beszélni, majd arról is beszámolok nektek!

Rodina,

mi a szegedi Kaáliba jártunk, és én megemelem a kalapom a dokim előtt, mert kevés ilyen lelkiismeretes emben van mint ő.
sajnálom, hogy Pesten más a helyzet :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Monic, köszi a jó híreket, nagyon cuki ez a Levi és a nagy súlya is aranyos, igazi pasis dolog ez:))))

Rodina, ó, de kár, hogy nincs most babó! De majd lesz szeptemberben, együtt babásodtok Bumival és persze Bikfyvel!:) És mi újság Nati? Visszaolvasok, hogy veled mi újság.
Megy a drukk mindenkinek!+++

Rodina, annyira csodálatosan fogtad fel a rossz hírt, annyira ügyi vagy! És nagyon jó anyuci leszel, tudom! Te is és a többi topiclakónk is!!!!

Engem szétvet az izgalom, hogy megtudjam a babám nemét, de ki akarom bírni jövő hét szerdáig, hogy apával együtt tudjuk meg. Úgy biztos felejthetetlen lesz. :-)

Elkezdődött a meló, már nem nagyon tudok jönni netezni, de ez már az utolsó melóm babavárás előtt. Utána már unni fogtok, annyit írok:))
Vendég
 


Jajj Lányok, dehogy adom fel!!!

Csak valami mást érzek. Azt, hogy nekünk a helyi dokinál többre van szükségünk. És nem hiszem,( akármilyen csodamókus legyen is a pécsi), hogy 2 hét alatt babásodáshoz vezet. Szép lassikán. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodina,
rettenetesen sajnálom, hogy nincs baba, de fantasztikus, hogy mennyire pozitívan fogod fel!!!!!

Bikfy,
fel ne add te csaj!!!!!!!! lesz neked babád, csak megnyugszol az új dokinál!!!

Lányok, ne haragudjatok, de reggel indulunk és még ezer dolgot kell becsomagolnom....

sokat gondolok rátok pocakosokra és pocakra vágyókra, remélem mire visszajövök, egyre nagyobb pocakot fogtok növesztgetni :lol: :lol: :lol:

nálam teszt még mindig teljesen negatív, pirinek viszont semmi jele... már nagyon várom, hogy a mi új, reményteli hónapunk is újra indulhasson...

puszi nektek!!!
Vendég
 


sziasztok én a vius anyukája vagyok olvaslak benneteket, és küldöm viusnak az infokat. Bikfy-- viusnak oktobrben volt mütéte és márciusban a 2. inszem pécsett nem olyan lassu ez a dolog ugy hogy előre. vius mindenkit udvozöl és kitartást kiván mindenkinek vigyázzatok magatokra. üdv vius anyu

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Natikám!

Nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek! Érezzétek nagyon jól magatokat!

Majd holnap jövök, most dolgom van, mert már holnaptól melózom.

Twist!
Bocs, holnap írok!

Bikfy! NAti!
HA most nem is jön össze, majd legközelebb. Aztán lesz egy jó kis négyesünk Bumival! Hajrá babásodás!

Linácskának: Sok puszi!

rodina74
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Vius Anyu!

Tündéri vagy, Viuskát pusziljuk és persze nagyon várjuk haza. :wink:
Pont mostanában olvastam vagy 100 oldalt vissza, hogy Vius kihez járt dokihoz, de végül megtaláltam. És ő is pont augusztusban ment át először, mint ahogy én fogok, valószínűleg nekem is októberben műtét. Aztán a március is tetszik a babásodásra. Szóval a jó példa megvan előttem. :lol:

És még valami, Vius Anyu: Vius azt mondta, szuperül szúrtál. Számíthatok Rád én is? :lol: :lol: :lol:

Natika!
Pihenjetek sokat én még bízom benne, hogy megcsíkosodik az a nyamvadt teszt.
Csütörtökön mi is követünk Benneteket, elmegyünk Hévízre. Csak az a bibi, hogy a kocsink most ment tönkre, de teljesen. Még nem tudjuk, honnan szerzünk újat. Már csak röhögök.... :lol:


Rodi!
Ügyes csaj vagy, fel a fejjel!!! Leszünk mi még zebrapárok, csak nyugi! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: