Új privát üzeneted érkezett!

Jó Reggelt Cukikáim! :wink:


Továbbra is pecsételgetek, de csak minimálisat. Ezért úgy döntöttem, pissentek egyet. Ami aztán terrrrrrrrrrrrmészetesen nega lett.

Nem hiszitek el, hogy változik nálunk hónapról hónapra a helyzet. Első alkalommal a férjem még csak hallani sem akart a tesztről. Tiszta hisztit kivert, szerintem akkor még nem is akarta a gyereket. De ma már ott áll fölöttem és együtt izgulunk.
Nagyon rendi volt, azt mondta, akármi lesz, teszt ide, teszt oda, ő engem szeret. Ez jól esett.
Tudom, nem hiszitek el, de ennek a sz@rnak a látványa még csak meg sem viselt. Valahogy ez már olyan természetes, mindig negatív. Lehet, jobban megijedtem volna, ha zebrás.

Most viszont lelkem simogatása gyanánt diétám felfüggesztése következik. 8-kor indulok a piacra és megveszem a jól megérdemelt lángosom. Szigorúan fokhagymával, sajttal, tejföllel. :lol:


Linácska!
Nagyon sokat gondolok Rátok, izgulok értetek. Kitartás!!!

Nati!
Most már tényleg rajtad a világ szeme. Szorítok.

Rodi!
Nem tudok a zebra társad lenni. Bocsi. :oops: Talán majd legközelebb.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
de jó neked, hogy téged nem visel meg a nega teszt... azért örültem volna ha a tied zebrás és megremeg a lábad!!!!!!!!!!
de hajrá a tejfölös fokhagymás lángos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Rodina,
hogy vagy ma??? Sajnos a tesztjeiden én is látom, hogy halványodnak :cry: de örülök, hogy a doki meg tudott nyugtatni!!!!!

Babicsek,
ti mikor kezditek???

Bumi,
jól értettem, hgoy ciklus végén kezded a stimut???? Ez a lombik miatt van??? (akkor Te leszel a következő hónap első babása és mi majd hozzád társulunk be, mint a kiscsibék!!! :wink: ).

Vius,
hogy vagy Te és a pockalakó???

LInácska,
nagyon drukkolok neked, hátha tényleg ma lesz a nagy nap!!!! Örölök, hogy Lilike füle egyenlőre most rendben van, és látod, még betegen is meg tud nevettetni benneteket :lol: :lol: :lol: tényleg mókás lehetett, hogy állandóan nevetett (no meg egy kicsit ijesztő is :shock: )

Twist,
pihenj sokat a hétvégén!!!!!!! csak semmi vitorlázás, balatonátúszás :lol: :lol: :lol:

Hát, Rodina, én is úgy jártam kocsi terén mint te. Nagyon szerettem volna ezt az autót (Ford Galaxy, 7 üléses, hogy minden gyerkőc a cuccával kényelmesen elférjen benne :shock: ), de tegnap mikor átvettük, minden járt a fejemben, csak az autó nem :cry: :cry: :cry: iszonyat, hogy egy nő életét mennyire el tudja téríteni a babásodásra vágyás!!!!

Én azért borultam ki most annyira, mert minden klappolt. Nem is irogattam le, mert féltem, hogy "elszólom" magam. MOst nem görcsölt a hasam, mint az előző hónapokban, mikor megtermékenyült, de nem tapadt meg. Most szépen szurogatott, feszített a petefészkem, fájtak, bizseregtek a cicik, majd 7. dpo után már inkább a méhem feszített, de nagyon ritkán és csak épp észrevehetően. Aztán a 10. dpo-n már nem fájtak a cicik, csak délután bizseregtek egy sort. már éjszaka is rá tudtam feküdni, aztán reggel negát teszteltem. tegnap is már csak az émelygés volt (szeritnem az utrótól), s ma megint nega. Szóval én most nagyon-nagoyn bíztam és biztos voltam benne... hát jó nagyon zuhantam...

Az idézetek egytől egyik nagyon meghatóak, IGAZAK, és jó lenne minden nap ezzel feküdni és kelni és erősíteni magunkat vele!!!! Köszönöm, hogy leírtátok őket!!!!

3 kérdésem lenne:
* nekem mindig volt tojcsim pé körül, de most mióta clostilozok nincs. Volt ez valakinek még így?
* az utró okozott valakinek émelygést még terhesség előtt?
* elfelejtettem, de majd eszembe jut :lol: :lol:

kellemes hétvégét mindenkinek, jó feltőltődést!!!!!!!!!!
Vendég
 


Bikfy!
Nagyon- nagyon sajnálom a negatív tesztet. Én annyira bíztam benne, elég jó jelei voltak annak, hogy terhes lehetsz. Őszintén sajnálom, hogy nem így lett! Hányadik napon is vagy a peteéréstől számítva.
Örülök, hogy a férjed így támogat. Ez nagyon fontos, és szükséged is van rá. Az én párom is ilyen, sőt múltkor még egy kicsit könnyezett is, mert annyira féltet engem. Pedig eddig még soha nem láttam sírni. Szóval, ha van egy férfi akinek az oldalán kisírhatjuk magunkat, és támogat minket mindenben az csodálatos! Abból is erőt lehet meríteni!
Bikfykém, majd legközelebb zebrásodunk!
Most én is ennék egy jó kis lángost!

NAti!
Még nem vagy túl korán a teszthez? Ne hangold le magad napokkal előtte! Ha jól látom, hogy még 3 nap van a tesztelésig, és te tesztelgetsz? 3 nap alatt még azért pozitívat is tudsz tesztelni. Januárban, mikor terhes lettem a 14. napon olyan halvány tesztem volt, hogy csak na. De ezt már írtam. Valószínű, hogy előtte való nap semmit nem mutatott volna, pedig ketten készülődtek a pocimban! Szóval ne írd még le magadnak ezt a hónapot! A jó előjelekben kell tovább bízni! Hajrá! Ne add fel! Még 3 nap nagyon hosszú, vigyed sikerre ezt a hónapot! Úgyhogy még fel a fejjel, és nem nagyot zuhanni! Még lehet ebből az égig emelkedés! Úgy szeretnélek valahogy biztatni, hogy erőre kapj! Azért én még nagyon- nagyon szurkolok nektek!

Bumi!
Azért megy a drukk a spontán hónapra! Hátha mégis odatéved egy erős, stramm kiskatona! Sohasem lehet tudni!

Linácska!
Nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan fog végződni ez a nap. Nagyon szurkolunk neked, hogyha megtörténik a csoda, akkor minden rendben és könnyen, gyorsan menjen! Majd várjuk Leviről a friss képeket! Lili, hogy van? Tényleg muris lehetett, ahogy félrebeszélt és láthatólag tetszett is neki! Nagyon aranyos lehetett! Nagyon büszke lehetsz a kicsi lányodra! Stramm kis csaj!

Twist! Vius!
Vigyázzatok magatokra! Örülünk hogy nálatok minden rendben megy! tessék beszámolni róla, hogy ezt a kis enyhülést az időjárásban, hogy viseltétek!
Vius! Nagyon jó pihenést kívánunk nektek!

Nekem ma reggel is 37.1 volt a hőm, de tegnap délutántól elkezdtem erősebben vagy barnázni, vagy vérezgetni, még nem tudtam eldönteni. De azt hiszem ez a menzesz előszele. bocs, hogy tegnap délután nem jöttem, de holnap lesz az apukám szülinapja és ajándékot mentünk neki venni, no meg bevásároltunk. Aztán észrevettük este, hogy valamelyik parkolóba, ahol jártunk, megpróbálták feltörni a kocsinkat. Szóval éjfél körül értünk haza a rendőrségről. Majd ma reggel bejelentem a biztosítónál, de mivel 100 ezer az önrészünk, így valószínű mindent mi állunk majd. Szóval ez van. Szegény embert még az ág is húzza. Tegnap még ideges sem voltam, mert örültem, hogy legalább meg van a kocsi. Igaz a centrálzárat elb@szták, de be lehet zárni a kocsit. Szóval, ki akar velem cserélni? :?
Na, ez sem a mi hónapunk! Ez van. Ma délután megyünk le a szüleim telkére, és ott ünnepeljük meg apu szülinapját. Majd csak vasárnap este jövünk vissza.
Addig is majd csak jó híreket kérek! :lol:

rodina74
 
 

 
 

Sziasztok!

Rodina
ne add fel,addig amíg meg nem jön!

Bikfy
sajnálom a nega tesztet! de te se add még fel!

később még jövök,csak nagy munkában vagyunk,és m ost nincs túl sok időm!

Pussz mindenkinek! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!!!

Bikfy sajnálom a nega tesztet.(én is voltam lángost enni ma reggel a piacon.)Ennyi embert....


Rodina sajnálom ami veletek vagyis az autóval történt.
És köszönöm a pihenéshez szóló szavakat

Nati köszönjük jól vagyunk rugkapálunk focinak nézzük anya húgyhólyagját meg persze fáj a medence meg a csípő csontom.De ezt leszámítva szuperül vagyunk!

Reggel 8 kor indulás van Balcsira.ha lesz még időm felnézek csak közben már pakolászok.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


sziasztok!

bikfy: Majdnem egyforma a ciklusunk, én ma vagyok a 30. napon. Neked milyen hosszú szokott lenni? Nekem olyan 32-34 körüli. Amíg nincs piri van remény! :)

tnati: Most várom a menzit, utána laborvizsgálatok és ha minden jól megy, akkor szeptemberben lesz az első inszemi. :D

Jaj lányok én most meg úgy várom hogy megjöjjön végre és kezdődhetne a vizsgálatok egy része. Még így sose vártam pirit. Mindig mikor megyek pisilni nézem hogy van e, de nincs, sőt semmi jelét sem érzem. Tegnap voltam rákszűrésen, annak 2 hét múlva lesz eredmnye. Képzeljétek az előző hónapban nekem 37. napra jött meg, de úgy hogy szedtem a clostyt, meg volt choragon szuri is. Kérdeztem a dokit, hogy mi lehet az oka, hogy így is ilyen sokára jött meg. Hát azt mondta, hogy ez lehetett esetleg egy kémiai terhesség, azaz, lehet hogy lehetett volna baba, csak nemtudott beágyazódni. Esetleg neked Rodina nem ilyen lehet? Nekem mindig az a gond, hogy a méhnyálkahártyám nagyon vékony, max 7 mm tud lenni. És azt mondták annak legalább 10-11- 12-nek kell lenni ahhoz hogy be tudjon ágyazódni a kis sejtecske.

vius: Jó nyaralást!

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Bikfy!
Sajnálom a nega tesztet.

Nati!
Neked még egy kicsit korai feladni nem?

Babicsek!
A 7 mm már pont jó, abba simán beágyazódik a babó. Én olyanról is tudok, akinek 5mm-esbe ágyazódott. A szerkezete sokkal fontosabb, mint a vastagsága. ráadásul ez sem mindenütt egyforma.

Vius!
Jó nyaralást!

Dy!
Festés?

Rodina!
ma nem volt teszt?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Voltunk NST-n is, megint nem tetszett a dokinak. Nem is csodálom. ha volt méhösszehúzódásom (3 enyhébb), akkor leesett Levi szívverése. Ok, csak olyan 130 körülire, de lentebb a 150-nél. És egy mukkot nem mozgott. Hiába szóltam a csajnak, mintha meg sem hallotta volna, ez most nagyon nem szimpi csaj volt. Ráadásul eltűnt 20 percre, az egyik csajnak közben leállt a gép, nem nyomtatott, szóval jó volt.
Most először meg is vizsgáltak, a méhszáj felpuhulva, és egy ujjnyira ki vagyok tágulva (egy kósza fájás nélkül). A magzatvíz viszont szép tiszta. Doktorbácsi szerint gyors és könnyű szülésre készülhetek, gyakorlatilag bármikor. Ma ügyeletes, mondtam, hogy gyorsan vissza is jövök délután. Mondta, hogy ok, de ahhoz produkáljak már valami fájást, mert anélkül nehéz szülni Reggel 7:15-re megyünk újra, úgyhogy szegény Lilit elvisszük inkább anyuékhoz aludni, ne kelljen már megint 6-kor kelnie.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nati: az utró szerintem okoz szédülést és émelygést. Volt, hogy feltettem és aztán elkezdett fájni a gyomorszájam és hányás lett belőle. Szerintem okoz.

Linácska, ezek szerint már tágulsz de jó! Az nem tudom mit jelent, hogy a szíve lelassult picit Levinek, remélem, hogy nem gond. És még ma meg is szültök:) Nagyon drukkolok nektek!

Bikfy, szuper csaj vagy, hogy nem viselt meg a negatív teszt.) A párod ügyesen fejlődik, de jó! A férfiak tényleg képesek fejlődni, és így lesznek szépen lassan igazi apucik:)

Rodina drága, még ne add fel kérlek! Az autóval kapcsolatban tök jó, hogy nem tudták feltörni!!! Ezek szerint nem profik voltak, azok el is vitték volna. SZóval, ezek akármilyen rossz dolgok is, mégis jók, hiszen megvan a kocsi, nem vitték el. Sajnálom, hogy csak 100 e Ft után fizet a biztosító, szívás:(( Reméljük, nem lesz drága a zár javítás.

Puszilok mindenkit! :)
Én 2 napja alszom majdnem, aszem a hűvös idő jól esik. Lassan most már felkelek, estére össze kell hoznom egy finom vacsit.
Vendég
 


Twist,
na ez a ma szülünk még kétszer sem biztos. Jó lenne, de hát Levin múlik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Képtelen vagyok visszaolvasni, rengeteget írtatok.
Tettem képet a minitaliról a másikba. Majd Monic teszi fel a másik kettőt amin én vagyok Dancival.
Nagyon aranyos volt Danika, nem is tudtam hogy ilyen édesek lehetnek a kis pöcsik is. Bár nagyjából még emléxem a nővérem kisfiára hogy mennyire szerettem dögönyözni, pedig ez a srác ma már 22 éves. :)

dita75
 
 


Bemegyünk a kórházba...
Fél 4 óta vannak 10 perces fájásaim, bár viselhető, de az előbb elég nagy adag véres valami jött, úgyhogy inkább nézzék meg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!!!!

Linácska eljött a várva várt pillanat nagyon drukkolok és szorítok hogy minden rendben legyen.

Szeretnék valakit megkérni ha valaki tud valamit Linácskáról irna nekem egy smst.
A számom 06302480357

Mi most indulunk Balcsira nagyon vigyázzatok magatokra!!!!

Sziasztok!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Linácska!

Remélem, ez ,már a szülés lesz. Nagyon drukkolok, hogy gyors és könnyű legyen. Ma minden erőm és gondolatom hozzád száll. Ügyesek legyetek!


Vius!

Meglesz, amint tudunk valamit, menni fog az infó. Puszillak és jó nyaralást. Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


Hi!

Linácska!
Megy a drukk!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Linácska,
most látom!!!! nagyon-nagyon drukkolok, már lehet, hogy kezedben tartod az édes pici kisfiadat!!!
ha még nem, akkor gyors és könnyű, felejthetetlen élményt kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi az infot Bumi!
Én várhattam volna Linácskát, de legalább ide megírta hogy mizu!!!!
Jáááááááááááááááááááj de nagyon izgalmas. Én úgy tudtam hogy ma lesz a nagy nap. TEgnap még poénkodtam is hogy hiszen mára van kiírva ma kell hogy kijöjjön hogyha egy pontos úriember. Hát az! :)

Ha szülés lesz akkor Monicnak fog sms-t írni, később meg még mms is lesz amikor már külső körletes lett Levi-baba! :)

Linácska
Nagyon drukkolunk neked a háttérből és könnyű szülést kívánunk!

Más!

Na hogy áll a kezemben egy kis pöcsis??? Megjegyzem Monic Danikája még gyönyörűbb életben mint a képeken. :)




Kép

dita75
 
 


Szépek vagytok. :wink: És legalább olyan jól áll, mintha kislány lenne. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

még semmi hír Linácskáékról. Amint lesz azonnal írok!

Mindenkinek puszi!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska
Megy a drukk!++++++++++++++++++++++

Dita
jól néztek ki! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Megjött a várva várt üzenet:

Levi baba a mai napon 9 óra 28 perckor látta meg a napvilágot, 4500 gramm és 54 cm.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska
Kép

Gratulálok! Szép nagy baba lett Levi! sok tejcsit,és mihamarabbi hazajövetelt!

Monic
köszönjük az infókat!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,

szívesen, megírtam Viusnak is!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nagyon nagy szeretettel gratulálok Lina Maminak és az ő csodálatos újszülött fiacskájának! Nagyon szép és boldog életet Mindkettőjüknek!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


LINA

Kép

szép méretek :lol:

dita75
 
 


Linácska:

Én is GRATULÁLOK! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :D

Kép
babicsek
 
 


Drága Levike, üdvözlünk téged idekinn, már nagyon vártunk!:)) Linácska, sok boldogságot kívánok a gyönyörű kisfiadhoz! Nagyon időben jött, szuper ez a kisfiú!:) És micsoda szép méretei vannak, ez igen:)

Dituli, nagyon jól áll neked Danika, gyönyörűek vagytok!:)) Monic, te is nagyon helyes vagy a képeken (babásban):)))
Ditus, most nézem, hogy 3 hónap múlva te is vígan babázhatsz:) De szupi!

Csajok, pici sikerélményem van, le tudtam vágni a lábkörmeimet végre, sőt a borotválás is sikerült, bár nagyon rafkósnak kellett lenni. Tényleg nem sokat látok a pocimtól. Vius, Dy, Ti ezzel hogy vagytok?
Vendég
 


Most látom, hogy pont hasonlóan néz ki a konyhánk, mint Ditulinak. Kék csempék és mellette jobbra az ezüst színű hűtő. Hú, ezt lefotózom, mert tök jó ez az egyezés!:))

Kép
Vendég
 


Twist,

én a lábkörmöm végig tudtam vágni, pedig én úgy csinálom, hogy keresztben az ölembe veszem a lábam.
A szőrtelenítés viszont csak találomra ment, hol ilyen voltam, hol olyan... :lol:

És íme a gyönyörű Levi baba:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szent habakukk de gyönyörű ez a kiscsávó! Nagyon szép baba, pedig még csak pár órás!

Twist
szép a konyhátok. Valami ilyesmi hűtőnk volt a samsung előtt mint nektek. :) Amúgy láttad hogy ki van tapétázva Bogyóci képeivel a hűtő?? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monic
Én is ugyanígy vágtam le pénteken a lábamról a körmöt! :lol: :lol:
Még nincs a szalonban új pedikűrös ezért kénytelen voltam magamnak, de a lakkozással megszenvedtem.

dita75
 
 


Csajok, leesett az állam, olyan szép ez a Levi baba!!!:))) Hasonlít ám a 4D-s képeire:)))

Dituli, tényleg most látom, hogy Bogyó képeivel van tele a hűtő ajtaja, tök jó! Nálunk meg a haverok hoznak mindig hűtőmágnes, azok vannak a hűtőn, mindenféle egzotikus hely, mi kb. a szomszéd faluból tudnánk nekik hozni hűtő mágnest (Veresegyház, Vác....).))) :wink:

Monic, akkor nagyon hajlékony vagy, hogy végig tudtál lábkörmöt vágni:)
Az még izgi lehet, hogy szülés előtt hogy tudja magát leborotválni egy kismami, akkor már tényleg semmit, de semmit nem lehet látni hastól lefelé.....
Vendég
 


Isten hozott Levi baba!
Gratula Linácska!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Linácska
Levi baba nagyon tündéri!

Twist
én pont tegnap vágtam le a lábkörmeimet,és simán ment! :wink:
a borotválkozást meg csak "érzéssel" és tapogatással lehet.... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Linácska,
szívből gratulálok csodálatos kisfiadhoz!!! sok sok tejcsit és boldog pillanatot kívánok nektek!!!
Szia Levi baba!!!!
gyönyörű vagy!!!!! Gyere és vedd birtokba a világot, játsz és mosolyogj sokat és aranyozd be szüleid és növérkéd életét!!!!

most csak ennyire futotta, Bence már ébredezik..

ja még annyi, lányok, én tükörrel oldottam meg a borotválkozást. nem volt egyszerű, de így legalább láttam valamit. ja és nem borotvával, hanem szakállnyíróval. kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


HAlihó lányok!

Milyen nagy hírekre jöttem!

Linácska!
Üdvözöljük Levi babát, és nagyon gratulálunk nektek! Kívánom, hogy nagyon sok boldogságot adjatok egymásnak!

Levi baba nagyon gyönyörű! Hihetetlen, milyen nyugodt és kisimult!



Dituli!
NAgyon jól mutat kezedbe Danika!

Monic!
Gyönyörű Danika, és már mekkora! Te jó ég!

Twist!
Szeretném már én is nagyon, hogy ne tudjak borotválkozni, csak úgy emlékezetből! :wink:

NAti!
Holnap lesz a negy tesztelési nap! Azóta teszteltél? Ma, esetleg?

rodina74
 
 


Bikfykémről valami hír?
Bikfy!
HAlihó! Hol vagy?

rodina74
 
 


Twist! Dita!

Szép konyhátok van!

rodina74
 
 


sziasztok,
most tudok jönni egy kicsit bővebben is :P

Rodina,
hogy vagy??? mi van most veled???? már dolgozol? holnap mész uhu-ra???

Bikfy,
csak nem elrontottad a hasad a lángossal???? S nálad mi a helyzet?

Kismamik,
gondolom jólesik nektek is ez a kis lehülés!!! már időben jött, bár remélem szerdától jó lesz az idő, megyünk nyaralni.

Dita,
nagyon szép vagy Te is és Danika is no és persze Monic is. Helyesek vagytok együtt, majd meglátod, csodás egy kis kukist nevelgetni!!!!!!!

Lányok,
pocakképet nem akartok rakni??? én olyan kíváncsi lennék rátok!!! S hátha attól nekünk is lesz szép pocakounk!!!!!

Rólam:
én ma vagyok a 14. dpo-n, ,két héttel az inszem után, és elvileg ma kellene megjönnie is, a vonalzómat még anno direkt így állítottam be, hogy késsen... eddig minden tesztem teljesen nega, már jól vagyok, belenyugodva várom pirit. reméljük legközelebb több szerencsénk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Nati!
Még nincs piri, van remény!
Ne legyél még elkeseredve! Érzel mensi szerű tüneteket, úgy érzed meg fog jönni?

Még nem mentem vissza dolgozni, megvárom a holnapi uh-t. Ha nem lesz jó, akkor szerdától visszamegyek. A hőm reggel 37 volt, és barnázok folyamatosan. Már nem is tudom mit szeretnék, szedem a gyógyszert. CSináltam tesztet, fel is teszem.

Kép

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodinám!
Jól látom, hogy ez megint erősödik? :shock:

Nati!
Ma is csináltál tesztet?

Én még szombaton elkezdtem mensizni. Rendesen, pirosan. Hát ez van. :?

KépKépKép
bikfy
 
 


Lányok nekem nagyon sok a mondani valóm, nem is tudom, hol kezdjem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Hi!

Bikfy!
Kezd ott, ahol gondolod.

Linácska!
levi gyönyörű!

Rodina!
Én is úgy látom, hogy minhta erősödne.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tudjátok, írtam, hogy pénteken megyünk temetésre.
Természetesen előkerült a baba téma, és lassikán mindenki színt vallott. Én meg ültem ott, mint akit pofán vágtak. 10-en vagyunk unokatesók, 6-an már házasok. És a 6-ból 4-en meddőségi kezelésekre járunk. Illetve mi még ott nem tartunk, de még bármi lehet.
Nem tudom érzitek-e a helyzet súlyosságát? 6-ból 4-en???? És nem családi halmozódás vagy ilyesmi, van ahol a rokonom beteg, van ahol a párja. Hát milyen világ ez? Szerintetek mi az oka annak, hogy ennyi pár meddő? De most halál komolyan.
Én annyira meg vagyok döbbenve, hogy csak ülök és nézek magam elé.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Gondolom ugyanaz a a korosztály?
Állítólag Csernobil miatt s lehet. Akkor alakultak ki a hormonális dolgaink, ki tudja milyen károkat okozott.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditus!
Jól áll a kezedben Danika!

Nati!
Sajnálom a nega tesztet!

Bikfy!
Sajnálom a menzit.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


A másik:

Na most, hogy így kiderült, egyik unokatesónál is baj van, másiknál is, végre merünk beszélni a dologról. És most már nevetek rajta, de mindenki arról számolt be, amitől én is mindig rettegtem.
Jaj, csak nehogy rákérdezzenek, jaj, ha most valamelyiket pocakkal látom meg, én megbolondulok, stb.
Az egyik rokonom aki Pécsre jár meddőségi kezelésre, azt mondta, elvisz a saját orvosához. Jár valaki esetleg Török Attila adjunktus úrhoz? Tapolcán a Kaáli Intézetben dolgozik, szerdánként meg a Baranya Megyei Kórházban található meg.
Ma telefonáltam neki, kaptam is rögtön időpontot hozzá. Az az igazság, hogy szeretném, ha az itthoni orvosomon kívül más is látna. Jó lenne, ha valaki mondana végre valamit ezekről az állandó fertőzésekről, meg egyeltalán a PCOS-ról. Végülis úgy vagyok vele, hogy veszíteni valóm nincs, az, hogy megnéz, még nem kötelez semmire. Kicsit izgulok, de legalább valamerre elindulunk. Mert ez az egy helyben toporgás kiborít.

KépKépKép
bikfy
 
 


Szerintem jól teszed, ha lépsz. Minek várni? Egy meddőségi specialista a tuti.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumika!

Ugye jól teszem? Az az igazság, hogy nagyon nehezen váltok, mert rajongásig szeretem az itteni orvosomat. Szimpatikus, türelmes, korrekt. De talán ez nem az ő szakterülete. Majd hazajövök hozzá szülni. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Úgy legyen! :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ismeri valaki Dr. Török Attilát?

Én nagyon jókat hallottam róla.

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: