Új privát üzeneted érkezett!

joreggelt!

panndi, nadragok kozul mar nekunk is jo a 74es :lol: es teljesen jol all rajta nem tunik ugy nagynak :lol:
felul meg jo a 62es is.. :roll:

mozza, nalunk is ez van.. nagyon brutal amit levag.. de a ragkoa nem erdekli csak a mancsa!! de nyalkendot mar vettem neki h ne csurgassa a rucira ra.. C&A-ban volt par cuki :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza,lehagytam , de nagyooooon szepekk vagytok :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt!
Tegnap látogatóban voltunk Dani másik mamájáéknál.Anyujára rászólt keményen,hogy nincs ölbebaba,és nem is vették fel.És láss csodát:Riki végig jó kedvű,jó kedélyű volt.Sehol egy könny,nevetett meg mosolygott mindenkire.Talán anyósom is belátja ezután, hogy igazam van. :lol:
Viszont el vagyok kettyenve.A furminátor tényleg őrülten szedi ki a szőrt,de ég tudja honnan újratermelődik és nem fogy csak nő.Ááááá.Kivagyok.Megint végigsimítottam a kutya hátát és a fél állat a kezemben maradt. Nagyon szomorú vagyok. Bár lehet még türelmetlen vagyok,hisz még csak 4x csináltam s idő kell neki.De ma sírtam is,mert tudom, ha így marad,Stellnek mennie kell anyáékhoz. :cry: És ez olyan,mintha engem kidobnának Daniék,mert hullik a hajam. :cry: Teljesen kész vagyok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Niki, miert nem vagatjatok le a szoret? :roll:
anyumek a macskat is meg akarjak kopaszitani :D mert mar nem gyozi a szort...

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza-nagyon szépek vagytok! Lili tündéri!

Niki-remélem tényleg nem lesz most már gond a rokonyokkal. MEnnyivel megnyugtatóbb érzés, ha igazunk van, és ezt be is látják!

Gyöngyi-a bactroban szerintem nagyon jó minden ilyen gyulladásos dologra. Anno nekünk Zalcsival a kukacára írták fel, mert kicsapta a pisi, hiába cseréltem a pelust, túl érzékeny volt a bőre. De az olyan volt legalább is a kukacán, hogy este bekentem reggelre semmi baja nem volt! Ne félj tőle!!

Anika-2006 márciusban született, 2008 márciusban aludt el. A prevenal valóban erre van, csak ha nem tudsz róla, hogy van, akkor annyi. Zalcsi után tették ingyenessé a vakcinát. Engem személy
szerint nem érdekelt volna a 16.000 ft., csak tudtam volna róla!!!
Itt kint van, sőt a kötelezőrendszerben van benne, Vilike most hétfőn kapja az első adagját. FÉLEK IS TŐLE RENDESEN!

Netti- Mekkora Boróka????? :roll: 66 cm???? Jesszus!! Mi most az 59-re gyúrunk, majd hétfőn kiderül, hogy meg van-e! :D

Annus-irigyellek, hogy Izus ilyen jól veszi, hogy ki van hozva a sodrából. Kezdek félni ettől is, hogy hazamegyünk 3 hétre, ezidő alatt éppen 3 helyen kell majd aludjon a Manó! :roll: Na majd látjuk!

SŐt minden nyaralót irigylek, hogy túl vagytok a "beszoktatáson" máshol alvás ügyileg!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Gyongyi, ma lemerem este pontosan :roll: de hat nagy es nehez :D
Boroka meg nem aludt mashol :roll:
sztem egyelore meg nem is fog.

Netti
Kép
maumau
 
 


Nóri

Ez borzalmas! Nagyon sajnálom, őszinte részvétem.

Ne félj, mert a gyerekem meg sem érezte a Prevenárt. A 15. havi oltás fogott ki rajta, egymás után kétszer megbetegedett. A többi oltást nem érezte meg. Mondjuk én a Prevenart nem régen adtam be, hogy ne kelljen annyiszor. Így ő csak 1 adagot kapott, de megértem, hogy te nem vársz vele.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Mozza, nagyon szépek vagytok! Sztem most mindenkinél sláger a kézzaba és az extra-nyálazás. Én is látom, hogy az alsó metszőfogai helyén az ínye igencsak fehérke, rá is haraptattam az ujjamra, de úgy nem sokmindent éreztem.

Gyöngyi, 1x Marcnak is piros volt a szemhéja és a hülye doki antibiotikumos szemcseppet írt. Na persze, hogy nem cseppentettem belőle. Ki se váltottam. :x De a ti körmötöket valahogy kezelni kell.

Annus ez igen, szép álom, hogy ényerekem már fél 7-kor alszik! :D Mi ekkor szoktunk kint a kertben partizánkajálni és majd csak 8-kor a fürdetésre jövünk be.

Nóri, kíváncsi leszek Vilcsi hogy viseli a máshol alvást, nálunk 1 máshol alvós hely van (de ott nagyon soxor vagyunk) és semmi gond!

Valaki írta, hogy a gyerek elég korán kell reggel. Na nekem is ezt csinálta Marc (7-kor kelt, ami anyának igggencsak korai), ezért 3 napi kísérletezés után megosztom veletek az eredményt: reggel 7-kor amikor eszik, addig kaphat cicit, amíg el nem alszik rajta. Ez kb. fél óra, és ilyenkor visszaalszik még 1-2 órára. :lol: És ilyenkor olyan hálás vagyok neki!

Ja még1 überkirályság: kb. január óta használom a Vichy energizáló samponját (piros kupakos-piros címkés) rettentően nő a hajam tőle és naggyon dús, pedig eddig igencsak kis vékonyka volt... :idea:

Jaj csajok, asszem az esték és a reggelek már kicsit hűsek, én utálom otthon a gyerekemet farmernadrágba meg ilyen hülyeségekbe nyomorítani (pedig van egy jópár darab) Szóval vmi kényelmes színes melegítőnadrág-szerűséget kellene szerválnom, de honnan? Láttatok valahol?

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci, nekem alig no a hajam jo ideje, mar terhesseg elott is nagyon lassan, szoval kiprobalom, hatha :roll:
Nekunk van melegitonk (C&A, H&M) Kép

de amit en kenyelmesnek gondolok,mostanaban ilyenben is alszik,az az olyan naci amihez zokni sem kell. rugi nadrag? nemtudom h hivjak oket :lol:
tescoban vannak, en vettem ott is ilyet.

Netti
Kép
maumau
 
 


Na, Netti, próbáld ki!

Lábasnadrágra gondolsz?
Ezek a melegítők édesek!

Kép

Kép
adraci
 
 


Igen, arra. vannak nagyon szep szinesek, nekem a csikosak jonnek be belole :roll:

Egyebkent mar sok mindent kiprobaltam a hajamra,de eddig semmi se hasznalt.. pedig regen olyan szepen nott.. :? most meg sehogyse. pedig tok egezseges, szep nem toredezett.. stb :roll:

Ma apa egesznap Borozik. Szo szerint hianyzik a kislanyom :D Nem adja oda.. de nembaj, mindjart kaja ido es akkor az enyem lesz :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Nóri: bár most már talán felesleges is ezeken a dolgokon agyalni, de azért engem még pluszban elkeserít, hogy nem hallottál a Prevenarról Zalánnál! A védőnődnek és a gyerekorvosodnak kutya kötelessége lett volna tájékoztatni erről! Én be is adattam Tücinek, pedig ahogy írtad, jó sok píz volt. Igaz, csak 1 éves kora után adattam be, de addig nem volt közösségben. Most szerencsére ingyenes és már Csongó meg is kapta. Nem is baj, mert ha Tüci megint megy bölcsibe, akkor mindent haza fog hordani. Mondjuk a Prevenar ellenére is Tüci sokat volt beteg a télen a bölcsi miatt, és fülgyuszija is volt nem egyszer. :roll:

Na, mire végigolvastalak titeket... :shock: Mindent elfelejtettem amúgy. :P
Én nem tudom, hogy akik mentek, mennek nyaralni a picural, hogy tudjátok ezt megoldani??? Biztos én vagyok a béna ezek szerint. :? Már írtam, hogy milyen rémes volt a strandon Csongóval (legalábbis nekem, de szerintem ő sem élvezte). Tegnap meg elmentünk a veszprémi állatkertbe családostul. Gyönyörű volt az idő, az állatkert is nagyon szép, imádom, de amúgy ez is igazán rémes volt. Csongor nem aludt a babakocsiban, viszont egy idő után éhségből kifolyólag elkezdett ordítani. Akkor rohantam vele végig az állatkerten, hogy találjak egy árnyékos padot, ahol megszoptathatom. Nem keveset kellett rohannom az ordító csecsemővel... Aztán kb. negyed órát aludt is babakocsiban. Ismét ébredés és megint kb. fél óra múlva nyűglődés. Kivettem, megint egy idő után ordítás. Akkor már indultunk hazafelé, én előrerohantam. Ergóban lobogott a gyerek előttem, nyávizott, én meg sprinteltem, mert iszonyú messze tudtunk csak leparkolni. Na hát biztos érzitek, mennyire is élveztem az állatkertezést... :roll: Pedig előre nem tűnt annyira vészes proginak. Hozzáteszem Tücit sem az állatok kötötték le (pedig azt hittem, menő lesz az oroszlán és társai), hanem a medvecukor, a nyalóka, a jégkása és az urgálóvár. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Mióta Úrhidán vagyunk, sokkal többet tudok Csongorral lenni, mert a nagyszülők lefoglalják Tücit. Élvezem. Persze, amikor nem alszik, kb. 90 %-ban kézben van. De nem sajnálom tőle egyáltalán, otthon többet van a kanapén letéve. Nem mintha otthon nem cipelném, csak itt nem tudom nagyon letenni sehova a ház elrendezése miatt.

Szofi: szerintem is az lehet, hogy még Csani nem alszik el elég mélyen, ezért valami felébreszti, ezért kell hosszabban altatgatni. Én sem hagynám, hogy álomba sírja magát, de tudod, hogy én nem vagyok az a keménykedős fajta. :wink: Csongor is több körben szokott elaludni, kivéve, mikor nagyon fáradt. Szóval néha szerencsém van, néha nem. Módszer nincs, igen kreatívnak kell lenni tapasztalatom szerint. Én eddig a szoptatást alkalmaztam nagy arányban, néha előfordult már a járkálás vele. A kocsiban nagy nyűglődések és ordítások után az ujját (vagy az én ujjamat) szopizza és álomba "heőzi" magát. Szóval néha bevet önaltatási trükköket, de azért alapvetően altatni kell. Mondjuk én nem vagyok mérvadó a tanítsuk meg egyedül elaludni törekvők számára, mert Tüci sem alszik el egyedül. Még nem tartottam nagyon időszerűnek. Majd egy kb. fél év múlva megpróbálkozok vele. Egyelőre mesélek neki, aztán mikor már leszedálódott, akkor csöndben fekszek mellette, ő meg fogja a fejemet és elalszik.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nálunk sincs sok játék Csongónak. Tücinek nem kellett, úgyhogy ebből kiindulva Csongornál már nem is erőltettem semmit. Bár lehet, hogy nála jó lenne ez a morzsikendő, mert ő olyan morzsolgatós, Tüci nem volt az. Szerintem Tüncinek a könyveken kívül még most sem lenne semmi szüksége játékokra, anélkül is prímán ellenne. De ugyi a játékbiznisz az megy... :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti, talpasnadrágot akartam írni... :oops:

Nekünk is délelőtt apa szórakozott Marcival, most meg alszik. Kaja, babakocsiba be, tologatás és alvás. Ez így kivvváló ilyen időben, de mi lesz, ha esik, fúj, hideg van :?:

Tinu, ti se mentek haza? Mi már több mint 1 hete itt vagyunk... :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Na itt!Ma még nem jártam erre :lol: :lol:

Iza éjjel jól aludt,még mocorogni se mocorgott,egyszer sem kellett visszaállítanom a kiságyban...pedig mindig keresztbeáll egy csomószor!Remélem kinövi!!!

Én meg azon agyalok hogy tudsnám később letenni...eddig 7 kor illetve utána aludt el,most meg előre hozta...ami nem baj,mert így még apával van időnk egymásra,a fél7es etetés meg nekem jó,úgyis fenn vagyok már akkor! :wink:


Én rugiba teszem a gyerkőcöt ha hideg van,most is abban aludt éjjel!De van ilyen talpas gatyónk,meg melegítő nacink is :wink: De én azt nappalra adom rá max,neki kényelmesebb a rugi.Legalábbis azt nem tudja lerugni :lol:

Mozza!
Nagyon szépek vagytok!!!Van új sapija Izusnak,a blogomban van róla kép,ha érdekel nézd meg :wink: Kis vékony nyári kalap!


Nekem már honvágyam van....én szombat óta vagyok nem otthon :lol: Amúgy minden oké!

Nem is mondtam,pókereztünk vmeliyk nap.Én nyertem.Apósomat megvertemam végén,pedig nem is tudok pókerezni...kb 3.alkalom volt....még azt se tudtam mi hogy van,folyton kérdeztem az uramat :lol:

És arany életünk van!A Ladynek(így hívják Izát)minden nap mossák,vasalják a ruháit,pelust,lepedő stb 8) :lol: És márössze is szokott a csapat!Már tudják mi hogy merre :wink: Iza nagyon élvezi!!!

Netti!
Nálunk meg fordítva van!Mondtam is h soha nem növünk bele egyetlen ruhába se,már ami a lábrészt illeti!A 62es bodyk már kicsik...68 v 74es van rajta.De ami a lábát illeti...jó rövid,ez van :lol: Én a mai napig levágok a nadrágokból vagy 20 cmt,mind olyan hosszú nekem :lol: Tehát a rövid lábakat is tőlem örökölte :wink:

annus11
 
 


Hali,
Mi itthon, ha hűvösebb van még rugiban nyomjuk. Nekünk ez kényelmes. Nagyon ritkán lehet csak olyan talpas nacit, vagy melegítőnacit kapni, ami nem gumis derekú. Marcinak nagy a pocakja, bevág minden, ami gumis :oops:

Tinu, az hogy "Ergóban lobogott a gyerek előttem" azt jelenti, hogy Ergo hordozótok van? Mert én is ilyet szerváltam minap, de még nem merem Marcit beletenni. Azt írják 4 hós kortól. Ezek szerint beletehetem már?
Mi voltunk ma a Kopaszi-gáton sétálni. Nagyon jó volt. Két etetés között kényelmesen belefér az odaút, a körbeséta, egy alvás Marcinak és két jégkrém nekünk :wink:
Kép Most nézem csak, milyen csini kappanhájat növesztettem :shock:
Kép Apájával
Kép Kéznél van a hüvelykujj :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hű bocs, azt hittem jobban lekicsinyítettem a fotókat :oops:

Mozza, nagyon édes Lili a sapijában. Szépek vagytok. Minden baba szereti a sapikat, csak az enyém nem?
Iza is nagyon hercigkisasszonyos, megnéztem a blogban :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Kép Kép

Sziasztok!

Mi sem vesztünk még el.

Kicsimnek ma a sárgarépa volt a menő, vitát nem akarok ebből, semmi baja nem lesz attól a 3 teáskanálnyi kajától, amit kap és gyakorolja vele a kanalazást :)

De megjegyzem, hogy sokkal ügyesebb mint Édua volt, ő minden pici adagtól öklendezett :)

Tejpépet én Éduának sem adtam, Larának sem akarok, bár ha netán valamikor tápszeres lesz, lehet kipróbáljuk, de akkor is csak 1 éves kora után.

Lili tündéri :)

Lara ügyes kislány alvás terén, csak sokszor kaja helyett is inkább az alvást választja :), dumál ezerrel, kár, hogy nem értem mit magyaráz :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Gyöngyi: igen, Ergom van nekem is. Az a lényeg, hogy már tartsa a fejét. Csongor szépen tartja, de azért nagy utakra nem rakom bele, meg fogom a kis buksiját. Pl. BKV-ra nem mennék Ergóval, mert mondjuk egy erőteljesebb fékezésnél, ha nem tudom tartani a fejét valamiért, akkor azért a fejecskéje belenghet. Amúgy is meleg van még a hordozókhoz. Majd szeptemberben jobban rákapunk, remélem, mert amúgy Csongi nincs oda ezekért egyelőre. Én már azt várom, hogy mikor pattinthatom a hátamra a gyereket, mert akkor felszabadulnak elől a kezeim.

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyongyi, en kenguruban szoktam vinni Borot. Mostmar nezelodik,eddig inkabb aludt benne :D de ujszulott kortol hasznalhato, bar nem hasznaltam akkor. olyan masfel honapos volt mikor eloszor. sztem nagyon jol mutat benne :lol:

Annus, mar hianyoltalak :lol: de ezek szerint minden rendben arrafele :lol:

Jajj Lara meg mindig nagyon szeeep :wink:

Gyongyi!! nagyon csinik vagytok!! ilyen meleg volt arrA? :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, én is meglepődtem, a lakásban még azt hittem nincs kint kánikula. De tévedtem. Marciról először a kertészgatyó került le, aztán a body is. Utána már nem izzadt :-) Kis Hurcales :lol:

Tinu, lehet, hogy belepróbálom. Megnézzük, mire jutunk. Nagyon jókat hallottam erről a hordozóról, kíváncsi vagyok :wink:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyongyi, nekem se tunt fel a kanikula :roll: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hali!
Hű, mekkora pangás van itt.... :shock: :roll:
Én ma voltam barátnőzni az utsó előtti kajcsi után leléptem és a papájára hagytam Lilót....2 óra múlva jött a hívás, hogy hol vagyok, ugye elindultam már....épp akkor készülődtem...
Férjem szerint a gyerek üvölt az éhségtől....kivert a víz...120-szal haza....itthon megfürdettem-megmasszíroztam-megetettem-büfi-alvás- egy mukk nélkül. :shock: :D
Nem is volt nagyon éhes, szinte alig evett (90szopi-40tápi), így is jóval az előírt felett zártuk a napot. (Lili 5055 g és ma 890et evett!!!!)
Papája meg most szembesült azzal, hogy bizony a délutáni-esti Lili support egész embert kíván...folyamatosan foglalkozni kell ilyenkor vele, egyébként hiszti van....
Kicsit félek, hogy mi lesz szeptembertől, folytatom a félbehagyott-de rem.hamarosan abszolvát kövi diplomámat-jog- így párszor kénytelen lesz egyedül lenni a lányával....parapara :?

Gyöngyi!
Jaj, de szépek vagytok! :D

Ildi!
Mekkora már Lara! Ti is gyönyörűek vagytok.
Éduáról is tegyél képet!

Kép
mozza
 
 


Halihó!Remélem mindenkinek szép napja volt.Mi kertészkedtünk anyuéknál. Jól el is fáradtam.Képzeljétek, ma egy éve, hogy Riki fogant.Pont egy ve táplálom a testemből. :D Annyira jó ez az érzés.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!
Mi is megvagyunk.Tegnap fodrásznál voltam,meg anyuék.Ma anyáék disznótor.
Holnap hozok képet a hajamról,nekem amúgy bejön nagyon.
Meg persze visszaolvasok.Hanna 1 hétig alig evett,tegnap óta meg zabál.Ma már 750ml-t evett,pedig ugye épp az 500 is alig volt meg mostanában.
Jó éjt!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Helló, na csak gyorsan, mert hulla vagyok, Csanci meg már alszik! :wink:
Mi kint voltunk mamáéknál Lőrincen, nagyon jó volt, élvezte a kertet, a jó levegőt, én meg telezabáltam magam hatszor... :twisted:

Húúú amúgy én is hepi, most Csani két reggel is fél 8-ig aludt! Mondjuk nem fél héttól, mint Iza, hanem csak 10-től, de nekem ez is nagy szó!!!

Gyönyörűek a képek, köszi a válaszokat, holnap jövök hosszabban!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nozavi,nagyon sajnálom, ami történt...

Annus, ügyi vagy a tejjel, ha hazamentek, nem lesz itt gond...

Mozza, nagoyn zsépek vagytok! Trendi mami:) :) Nekem nem jut még időm magamra... barátnőzni hú de jó lenne..... egyenlőre marad az hogy ők jönnek hozzánk...

Tali: szóval csütörtökön délelőtt ki jönne talira? A Margit hídtól 10 perce lakunk, kerti tali lenne... autóval vagy kenguruval lehet megközelíteni... Eddig Szofi...
vanni
 
 


Sziasztok!

Én tegnap nem tudtam feljönni a babanetre. Másnak is volt gondja???

Jó volt a "nyaralás", csak nagy volt a rohanás. :) 2 gyerekkel elintézni mindig időre mindent, hát nem könnyű... :) Mert kötött idejű programok voltak. :) De mind2 gyerekem csodálatosan jól viselkedett végig. :) Danó szopiját beállítottuk úgy, hogy pont a programok előttre-utánra jöjjenek ki, és nagyon jól viselte mindkettő, hogy más vigyázott rájuk, mialatt nekünk programunk volt. Samu rettenetesen élvezte a gyerektársaságot, Dani meg átaludta általában ezeket az időszakokat. Ha ébren volt nézelődött, játszott. :)

Haj: iszonyúan hullik!! Adraci, erre is jó a sampon? Van vmi tapasztalat vkinél egyéb? Bocs, ha volt már róla szó, csak nem tudok visszaolvasni, most is rohanok, de talán innentől, míg el nem megyünk ismét, fogom tudni követni az eseményeket...

Danó zsákban alszik, nappal ált. rugiban van, mert ezt igényli. A napokban fedeztem fel, hogy mostmár talán kevesebb is elég, ha tényleg így van, váltunk.

Na szaladok, mert nemsokára jön a tejesember, nekem meg még dolgom van. Majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

zdori-én sem tudtam feljönni tegnap nagyon, mert kipurcantott a szombat esti grillparty. hajnali 2kor mentek el a vendégek... :D Jó buli volt, bár Manót amikor megérkeztek sikeresen megijesztették a nagy hanggal amivel megérkeztek. Na mindegy!

adraci-zsírosodásra is jó a sampon? Mert nekem meg olyan problémám van, hogy megmosom egyik este, és szinte másnap már moshatnám. A head&souldersnek a citromosa "vált" be, mert attól bírja 3 napig. :shock:

Képzeljétek megint megjött a menzim, de most egész nap szédelgek, majd összeesek. Én még ilyet nem éreztem, hogy ennyire instabil legyek. Mintha dézsából öntenék annyi van, és nem, hogy csökkene még nő. :roll: :evil: UTÁLOM!


Gyöngyi-hol látod a kappanhájat? Sehol semmi! NAgyon is csini vagy! Marci meg tünemény!

Ildi-Lara egy kifogástalan kiscsaj. gyönyörű szemekkel!

Anita-naggggyon kíváncsi vagyok az új séróra! Festés, vágás minden? Olyan képet tegyél el, hogy előtte és utána! :wink:

Tinu-Valóban kár már rajta gondolkozni, de ezzel én is így vagyok, hogy vagy az orvosnak, vagy a védőnőnek lett volna kutyakötelessége felhívni rá a figyelmemet, és aztán döntsek belátásom szerint! SAjnos nem így történt!

Ma délután kapjuk az első - dupla szurinkat! Jajjj! :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Ja és a drága kisfiam egész hétvégén alig aludt napközben, bezzeg tegnap délután beájult 5 órakor, alig bírtam felébreszteni. Este 7-től negyed 9kor sikerült. AKkor gyors fürcsi, kaja, és aludt fél 5-ig. Akkor megint kaja, és még most is alszik!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri, én úgy értettem, hogy nem jött be az oldal... :) Igaz, nem sokat kísérleteztem, de időnként megpróbáltam. :)
Kitartás a gyengélkedéshez!

Akartam írni, hogy a képek nagyon jók, Gyöngyi, Mozza, Ildi! :)

Ma mindenki délig alszik??? :)

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


zdori-jaaaaaaaa!!! :oops: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jó reggelt!

Ma megyek a pólusba a lányokkal, bevásárolunk nyaralásra :)

tinu: nekem ebben segít a napirend: tudom, hogy délig szabadok vagyunk, Fruzsi nem lesz éhes, és az is esélyes, hogy elalszik útközben :) Én napirend nélkül két gyerekkel egyedül nem tudom, hogy tudnék elindulni.

Fruzsi is lábfejes gatyóban nyomul 8)

mozza: szépek vagytok :)
Vendég
 


joreggelt!! óóóó nekem meg a hetet kell kibirnom es jovohet keddtol apa itthon es majd megyunk vhova :roll:

mozza,ismeros :D detto ez volt a multkor itt is.. de apa megtetozte meg azzal h 4x pelust cserelt a gyereknel,mert tuti az a baja!! meg ehen akar halni..... mindezt 2 ora alatt. elotte evett persze :lol: olyan okosak :roll:

panndi,napirendet en is kihasznalom.. amugy el se tudnek normalisan indulni sehova,mert tuti akk lenne ehes szomjas stb :roll: hova mentek nyaralni?

en lanyom 6420gramm :lol: es 66-68 centi :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na én is itt!
Jaj annyi minden van...ma már a tököm tele van :lol: Odaadtam apának a bankkártyám,mert csak azon tudtam a netbankon át felemelni a kézpénzfelvételt.Tök egyszerű a pin kódom,persze h elfelejtette...és benyalta a kárytám az automata...elméletileg szerdán ürítik....de csak n tudok bememenni érte :evil: Vagy kipostázza Pestre...szóval már tiszta ideg vagyok...most mennek megvennia fürdőszobába a zuhanyt ,csempét,járólapot stb....
Iza is nyűgös volt az előbb...de végre elaludt.Lehet már érzi az esőt ami jön....a héten vhogy eljutok haza is!Apum már hívott mikro jöjjön értünk :wink: Nem tudom h bírja majd egybe az uatta a csajszi...

Na és pont 1 éve fogant meg Izus :wink: ha minden igaz :wink: Mert h ezt sose tudhatjuk :lol: :lol:

Viszont van jó hírem is!Tegnap apa alszólta magát!Hogy ha hazamegyek vár rám az ajándékom :) :) Ugye egy új fényképezőt szerettem volna!És elintézte a rokonokkal!Beszervezett mindenkit!Öcsém meg gondolom megvette :lol: Jaj de kíváncsi vagyok milyen gépet kaptam :oops: :lol: :lol: Imádom!!!Mármint az uram :wink: :lol:


ŐŐŐŐ,majd mindjárt nyitok topicot is a köv évre :wink:

Netti!
Nem semmi Boró!!!!Tán szalonnával eteted? 8)

Ja tegnap megint mondták h adjak a gyereknek tejbegrízt,hígabbra csináljam és azt már adhatom :roll: :wink:

Jaj de mennék már haza!!!Hiányzik a pici kis lakásom :( :wink:

annus11
 
 


Annus, jol birod :D en nem birnam :D
Boro 5x eszik 140-150et.. de hat no meg hizik ugyhogy nincs gond :lol:
en is hallgatom amugy h miert nem adok mar neki ilyet meg olyat..... es h az az egezseges ha minnel hamarabb etetem mindennel.... AHA :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt!
Annus,akkor isten éltesse Izust is!!! :D Olyan furcsa érzés, hogy pont egy éve történt valami nagyon csodálatos..... :D
Mi is jól.Szokásos ébredés, szokásos elalvás. Reggel tornáztam picit(már csak 3 kg van rajtam!!!! :lol: szal elkezdtem hordani a normál bugyijaimat,és nem a nagyibugyikban nyomulok-végre kicsit nőnek érzem magam! :oops: )aztán reggeli,most meg kicsit magammal is foglalkozom,miközben manóval iszapbirkózunk mindjárt az ágyon!!! :lol:
Ja és este végre eljutok masszázsra,ahová cirka 3 hónapja készülök!De jóóóóó!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus-nagyon jóóóó!!! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Pandi: nekem nem a napirend hiányzik, hanem hely, ahol szoptatni lehet. :lol: Szerintem nem olyan nagy kívánság, hogy ha már egy állatkertben (ahol a látogatók kb. 90 %-a gyerekes család) van pelenkázó, akkor legyen már egy szoptatós hely is. Ez áll egy strandra is. Erről jut eszembe, Amerikában pl. a játszótereken van vécé is! Hát igen, van, ahol erre is fussa... Amúgy szerintem nem lenne nagy beruházás mondjuk egy szélesebb paraván, ami van a strandokon is átöltözéshez - nem kéne egy komplett házikónak lenni a szopinál, csak annyi, hogy ne kelljen a mellemet közszemlére tenni ezer embernek. Persze megtanulhatnék kendőben szoptatni, bár az elég meleg ilyenkor, de nem tudom elképzelni, hogy hámozzam le magamról a melltartót, meg a betétet, meg a pólót, miközben rajtam a gyerek és a kendő. Tiszta akrobatamutatvány. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


kutyafüle-irigyirigy masszázs!!!! Ja egyébként a múltkor elfelejtettem megköszönni a válaszod Hervis ügyben. Lehet, hogy majd odamegyünk be szétnézni, de előtte Pest Decatlon. Majd látjuk!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Na csináltam 2010es topicot!

annus11
 
 


Úristen, Netti! Nő az a kislány rendesen! Az én Csanim még mindig "csak" 5,5 kg, de én már attól is oda vagyok, hogy milyen nagyfiú lett.

Annus, bizti szupi a gép!

Anita, küldd a képet a hajadról!

Dóri, jó, hogy előkerültél!

Vanni, lehet, hogy el kellene a talit halasztani?

Nekem anyósom meg az ő édesanyja (dédi) erőltetik, hogy jajj, de jó, hogy már nem sokára 3 hós lesz a gyerek, akkor kaphat egy kis reszelt almát!!!Én meg finoman próbálom mondani, hogy hát azt majd még meglátjuk, meg megbeszélem a doktornővel, meg szerintem ráérünk azzal, de rám se hederítenek. Csak jó sokszor elmondják, hogy milyen klassz, hogy a gyerek nemsokára kaphat ezt-azt. Én nem idegelek rajta. Úgyis az lesz, amit én mondok. Én meg még nem tudom, hogy mikor adok majd neki. De 3 hósan még biztos nem! :roll:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mozza! Hanna is ugyanígy rágja a kezét és ugyanilyen sapija van :)
De a simlédere mindig előreesik neki is. Nem lát ki tőle.

Nekünk nagyon sűrűre sikeredett a múlt hét. Szinte mindennap volt valaki babát látogatni. :? Eddig alig jöttek, bezzeg most mindenki észbe kapott. Nem győzöm mosni az ajándék rucikat, persze ez nem baj. :lol:

Ja, Hanna valamikor augusztus végén fogant.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Annus!

Boldog szülinapot holnapra és boldog házassági évfordulót kívánok Nektek is! :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Nálunk tutira augusztus 21-én fogant Vilike! :oops: Hosszú és bonyolult történet, ezért is vagyok ennyire biztos benne! :roll: :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Már 25-en megnézték a 2010 májusi topicot, de még senki nem írt Annuson kívül! :? Na majd csak beindul! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hali!
Én is vagyok.
Lili lassan ébredezik 2. kajcsihoz. Ma n8kor kelt. 8)
Netti!
Férjem dettó...nem tudom mit fognak csinálni, ha nem 2 órára hagyom őket 2esben... :?
Kicsit szoktatni akarom őket egymáshoz....mert így elég nyugtalan vagyok 1-1 ilyen kiruccanásnál.... :?

Vanni!
Miért nem mész el néha kicsit egyedül barátnézni pl?
Nem tudod kire hagyni a manót?
Sztem jót tenne neked is, én tökre feltöltődök 1-1 ilyen traccspartyn. :D
Nem mellékesen pedig jó néha összekapnom magam és 'kicsípve' eltipegni ide-oda. (kicsípve= nem szopimelltartóban, hajatmosva, nem macinaciban :lol: )

Susycat!
Sapi! :lol: Lilinek is a szemében van, ezért hajtom fel.
De alapesetben, íme:
Kép

Kép
mozza
 
 


Vajon jól emlékszem????

Mozza, szépek vagytok!

Netti, én is tökre szeretem a talpasnacikat. Olyan praktikus meg cuki. Lassan kell újat beszereznem, mert növi ki őket. Érdekes, mert 56-os bodyk még rámennek, de ruginak már esélye nincs. Hosszú a cicám. Viszont sztem ő a legkönnyebb a topikban, múlt szerdán 4600 g volt.

Nóri, Blanki már aludt pár helyen, nem volt vele gond.

Ildi, Lara nagyon cuki, és azon a képen, amelyiken a kezedben van, már mintha Eduára hasonlítana!

Panndi, mindig szépek! Zsófi szopi :lol:

Gyöngyi, ti is szépek vagytok!

Blanki ma éjjel többször kelt, először 1-kor, aztán 4-kor. Enni f5-kor evett. Furcsa, mert előtte éjjel este 9-től reggel 6-ig egy nyikk se volt. Bár éjjel megint szél+eső...ez lehet az oka.

Megkezdődött a Sziget. Hallani egy kicsit.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


mozza, en azota szoktatom oket ezerrel egymashoz, pl hetvegen!!! tegnap nem volt semmi gond .. hihetetlen :lol:
itthon voltam mondjuk,de total massal foglalkoztam es ha elkezdett sirni nem is vettem at.. es vegulis hosiesen helyt allt. ugyhogy most hetvegente szoktatas van :D
mert igy elmenni tok gaz.. nem lehet kikapcsolodni normalisan. na nem mintha sok idore akarnek elmenni :roll:
ÓÓÓ Lili 3honapos :D boldogsagosat neki, mikor kapja a szurikat? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: