Új privát üzeneted érkezett!

Kangi
Én sem tudtam, mit írjak... így lett alattomos
Ja, és gratula a nagydumás JulcsihozKép És legyél is büszke rá, a többiek meg csak irigykedjenekKép

Toffi
toffifee

kangi!

nálunk a rágó sés szemfogaktól is volt ilyne magas láz. 39,2 körüli 2 napig, a 2. napra kibújt mindíg egy-eyg fogacskaKép 3x volt ilyenKép 2 hónapon belülKép Általában hányt si tőel 1x. Remélem nálatok is csak ilyesmi és holnaputánra semmi baja!Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Toffi Kép
Jó, majd direkt produkáltatom is! A "csigabiga gyere ki"-t már egy idegen is megérti tőle (igaz, csak az első sora megy Kép)

Manó Kép
Rosszul hangzik Kép De remélem, ennyivel megússzuk, köszi!

Kangi
kangi

Sziasztok!

Csucsuka,
Isten eltesse Danot 3. szulinapja alkalmabol! Kép
Gyorsan szokom nezni profilod Kép eredmeny maxipozitiv, naggyon ki vagytok Ti mar pendulve Kép

Evi,
tunderbogar Petra Kép Kép Kép Vilcsinek is van ilyen habosbabos rozsaszinje, amikor kaptuk, azt mondtam: jajj, aztan raadtam es elolvadtam Kép
Nalatok volt kulon baba- es felnott torta? Poen! Nalunk mindenki tejmentes palacsintatortat falt gyumolccsel, de nem bantak, mert jo lett Kép Viola evett belole a legkevesebbet, viszont boldogan szetmarcangolta Kép
Darabos eves nem feltetlen leanyalom. Mikor Vilcsinek 4 foga jott egyszerre, ugy dontott, KangiJulcsi lesz a yodaja, es csak darabosat evett, meghozza csak sajatkezuleg. Vicces 2 het volt, egy etkezes kb. 1.5 ora, romeltakaritas utan kezdhettem is ujra fozni Kép

Koszi mindenkinek a biztatast, en tenyleg nem aggodom szet a fejem se a suly, es foleg nem a nemjaras miatt, abszolut nem siettetem a gyereket, orulok, hogy sokat maszik! Csak azt nem ertettem, dokineni mert szol ilyet, amikor tudhatna, hogy ez egy anyukanak rosszul eshet.

Kangi,
en is igy tudom a 2 evet, csak ugye nekunk meg van par honapunk hatra, en karacsony utan szeretnek babagyarto projektbe fogni Kép ovival egybeesest se szeretnek, de hat persze ember tervez, Isten vegez...
Csinos Julcsi Kép
Pocilako allapota Kép, tied Kép, de gondolj vissza, milyen klassz kozeppocisnak lenni!

Nadine,
csupa jo hir Kép Kép Kép pocilako kiutessel gyozott, ciszta belatta, hogy nincs ott neki semmi keresnivaloja Kép

Egy kerdes: mikortol szabad a gyereknek forralatlan csapvizet innia?

Muszaj lepnem, szegeny ehezo ded mindjart elfogyasztja apajat, akkor meg nekem mi marad? Kép

Csak jokat! Kép

Kaska
kaska

Amúgy jól van KépKépKép (hálistennek)

Kép

Kangi
kangi

Sziasztok!

Nadine,
ez nagyon jó hírKép

Kangi,
jobbulást JulcsinakKép És én is irígy vagyok a nagydumás csajért, nálunk Zsebi Timi nyomdokaiba lépett, vagyis elég hőgetni, anya úgyis pattanKépKép
Pocikérdéshez meg csak annyit: lesz ez még rosszabb is...nekem elhihetedKép Én mostanában már nem véletlenül vagyok felfújódva, hanem mert zabálhatnékom vanKép És ugye pl. a cseresznye amúgy is remekül felfúj, hogy az éjszakai pisitúrákat már ne is nehezményezzemKép

Csucsuka,
nagyfiadnak utólag is gratula a rengeteg évéhezKép
Akkor most már minden kétgyerekes jelöltet velem fogsz riogatni, nehogy ennyire elsiessék?Kép
Bibibííí, nekem meg 3 szobatiszta gyerekem lesz egyszerre...majd pár év múlvaKépKépKép

Toffi,
szóval az összeköltöztetésen múlik a kisebbik ded alvása?...mert akkor azonnal áttolom Zsebit Timi szobájábaKép
Zsombi állára gyógypuszik mennekKép

Többgyerekes tapasztalt csajok, azért valaki nekem is elárulhatná, milyen praktikák kellenek az ovihoz, mert Timit se veszik fel, mondván én úgyis itthon meresztem a hátsómat a két kisebbelKép

Holnap megyek dokihoz, kérek valamit a gombatenyészetemre, mert nem múlikKép Igaz, a hétvégén nem volt időm foglalkozni vele, mert a párom nagyszülő találkozót rendezett, ő meg kidőlt az epéjével már kora reggel, szóval takarítottam, főztem, mosogattam...egy életre elég is voltKép És a párom a vendégsereg elvonulása után elégedetten ledőlt az ágyra...Kép Persze, nem az ő dereka akar még ma is leszakadni.

Na és akkor pár kép a csajokról:

Timi, a mosolygós:
Kép
Zsebi, mint elfoglalt kotyvasztó:
Kép
Zsebi, akinek a formabedobós ház a legnagyobb ellensége:
Kép
Timi, a kis szellemírtó (a hátán micimackós hátizsák, kezében porszívó, így takarít a szentemKép):
Kép
És a vadiúj pancsimedence birtokba vétele:
Kép

Momo

Momo
momo

sziasztok,

Momo,
mindig úgy érzem,hogy nálunk a kistesó is lány lesz,ha lesz.....mikor a Te képeidet látom,meg egyenesen álmodozom róla. Kép GYÖNYÖRŰEK!!! Én nem is tudom,miért akartál te annyira kisfiút.Ezek a csajok párjukat ritkitják olyan szépek.

Kangi,
hess-hess láz.remélhetőleg csak fogacska lesz.Petrát ma már én is hőmérőztem,nekünk is jönnek a fogincák,de szerencsére csak én éretem túl melegnek a hőmérő nem. Kép Édes a csaj.
Drukkolok majd januárban...nekem jan.25-én van a szülinapom. Kép

Toffi,
ezek a pofibeütések olyan hamar lila-zöldek lesznek,hogy én ezt nem is gondoltam volna soha.Mióta Petra is totyog és néha elesik,azóta valahol mindig tarka-barkák vagyunk. Most az arcocskáján van egy lila folt. Kép
Pussz Zsombinak a bibijére.

Kaska,
gyönyörűséges,habos-babos Vilcsiről nem tudsz képet feltenni? Lécci-lécci. Kép

Nadin,
HURRÁ-HURRÁ-ÉLJEN-ÉLJEN!!! ilyen és csakis ilyen bejelentkezéseket szeretnénk mindig olvasni. Kép Minden oké! Kép de jó.....

Képzeljétak a legjobb barinőm babát vár én meg úgy be vagyok zsongva ettől,hogy csak na!! Január elejére van kiirva. Kép

na léptem,megyünk ki Keszire a házhoz.
pussz
Évi és Petra
Évi24

Sziasztok,

Evi,
Kepek nagyon jok lettek, muterem, hat lehet hogy mi is meglepjukKép
Bocsika, penteken mar nem olvastam az uzidet, hetvegen pedig nemtudtam jonni, mert az otthoni gep sz*rakodikKép
Kepek tunderiek, ha meg is szukseg lenne kicsinyitesre barmikor szivesen.

Kangi,
LazKép
Cserfes csajKép
Azert 3 ev sem veszes, szerintem erre is igaz, hogy gyerek fuggo. Nalunk 3 ev es 8 nap tutira bejott, igazan nem volt feltekenyseg. Sot Matyi szeptemberben irto jol fogadta az ovikezdest, mert hangoztatta, hogy nagyfiu lett, nem pedig otthon ulo csecsemoKép

Csucsuka,
Kep nagyon klassz!!!
Meg johet egy harmadik neked isKép

Kaska,
De jo hogy bejelentkeztel!
Azert en nem bantam volna ha csak egy evesen indul el a lanyzo. Tegnap mire elkaptam volna( pedig isti bizony mogotte alltam) ket lepcsot felment es mar fejjel lefele startolt is a csuszinKép
En mar eleg reg ugy adom, miutan hosszas konyorgesemre sem mondott le lanykam a furdoviz ivasrolKép a csapviz megis tisztabbKép

Momo,
Lanykaid gyonyoruekKép
Azert nem irigyellek ugy tiz ev mulvaKép Apa nem ideges mar eloreKép

Nadine,
Gratula a jo helyen levohozKép

Toffi,
Puszi a bibire.
Enyem lanynak a terdein nincs bor, de ebben volt nemi bratyoi segitseg isKép

Gyermekeim kezdenek belepni az anya idegei meddig birjak korszakbaKép Probalnak egyutt jatszani, ez jo is lenne ha neha a fiamra nem jonne ra a "huginyuzas", kicsi erre visit es harap, mire a fima kezd visitani, szoval mi vagyunk a telep legcsendesebb csaladjaKép

Angi
angela2

Ja valamit kerdezni akartam. Nagyobb gyerekesek, a miert korszak meddig tart, mert fiam ujra kezdte a miertezest, ez jo hiszen igy tanul a gyerek, csak viszonyitaskent kerdeznem mennyi idore vertezzem fel magam ujra vagy ez mar nagykorusagukig igy maradKép

Angi
angela2

Sziasztok!
Megjottunk a nem eppen csucsjol sikerult nyaralasrol...Jazi masodik nap belazasodott es jo ideig nem birtuk lenyomni. Mire javulni latszott a dolog, kohogorocsok kezdodtek Kép Ott ugyelet, itt ugyelet, ma vegre doki bacsi....szoval kerdezni jottem.
Dokibacsi allergias hörgasztmát allapitott meg Kép Volt valakinek ilyesmije? Most keresgelek rola, eddig sosem volt ilyesmink.
Estig visszaolvasok...Momo gyonyoruek a csajok! Kép
Most ennyi
LekonyultNorka es kohogoJazmin
norkini

Norka Kép
Óbakker! KépKépKép Nem is hallottam még ilyenről, de majd utánakérdezek. Gyors jobbulást!!!!!

Kangi
kangi

Norka Kép
Hörgőasztmára van pár találat a
google-on, nézd meg!

Kangi
kangi

Kangipocak
Draga vagy Kép En is epp okosodom. Bar rendesen majd csak este...
Norka
norkini

Norka, Szegény gyereked, és a nyaralás se jott ossze. A férjem sima asztmás volt, és most is gond van a tüdejével.
Az asztmára jó az erdő, a hegyek, sok kirándulás a jó levegőn. Van rá már fújóka is, de ezt a dokinőtől kérdezd.
Allergiás horgőasztma, elég érdekes megnevezése van. A dokibácsi mit mondott rá?

Angi, Az én 5,5 éves lányom is miértezik időnként, szóval eddig biztos tarthat.

Momo, Gyonyorű és édes lányaid vannak. Majd a fiúkat úgy kell levakarni róluk. És nálunk is ez lesz.

Nadine, Nagyon jo, hogy minden rendben a pocaklakóval. Vigyázzatok magatokra.

Kangi, Én azt hallottam, hogy ilyen magas láz nem lehet fogtól, max. a fogzás legyengíti, és hamarabb elkap valamit. Ha marad a láz, azért mutasd meg dokinak.

Toffi, Nálunk nem csak a gyerek kék-lila, hanem az anyja is...

Szerintetek mi lehet az, ha nekem olyan agyomrom, mintha orokké éhes lennék? Elég kellemetlen érzés. Sok bajom van, de ez valami új.

Nelli
hnelli

Huhh, micsoda pörgésKép

KAngi, én két nap magas láz (39 feletti) után riadóztatom doki bácsit, a harmadik napon úgyis eldől baci vagy vírus... De én is fennt tartom, hogy lehet fogtól is, bár ez csak Zsófimnál jött elő. Tudod hol kell magnyomni a gyerkőc fülit, hogy kizárd a fülgyuszit? Torkát meg tudod nézni? - Bár ezekhez meg kóros nemevés szokott társulni...
Ja, cserkó, amelyik nem rohad és nincs benne lakó, írtó finom, fekete, ropogós... kiscsávók délutánonként kb. 1,5 kilót tömnek magukba... Bár ma a lány az apját is tömteKép... Nemtom, mimeg ahogy öregszünk bántja a pocakunkatKép Tavaly még nem volt tőle bajom...

Momokám, nem riogatni akartam veledKép Csajaid szuperédesek! Pocakos képpel nem akarnál minket kényeztetni? Epésapát nehagyd, könnyen el tud fajulni a helyzet! Talira jöttök ti is? Jó lenne, most hozom én is a párom, így talán dumálni is tudok majd.

Kaska, hagy legyek önző, gyere a héten minden nap, most nekem is van egy kis időm netezniKép! Olyan jó olvasni, amiket írsz (bár pocakosan mintha kicsit több időd lett volna...)Kép. Én úgy egyéves kortól nem forralok, bár sok gyümiteát isznak, ami ugye forróvízből készűl... De pl. a fürdővízből már a kiscsaj is jóideje szlopál...

Nadine, örülök a jó híreknek! Akkor doki nélkül is el lehet tüntetni a cisztát?Kép Növeszd csak a pocakodatKép

Angi, ilyet ne is gondolj!! Egyrészt Spirálom van, másrészt sok sok kockázati tényezőmKép... Most már megbékéltem vele, és igazándiból a seggemet verhetem a földhöz, hisz van két egészséges csibészem, ráadásul a nemek leosztása is tökéletesKép. Ha kicsit nyomi vagyok emiatt, csak arra kell gondolnom, hogy 4 éve még egy kihordott terhességre se tudtam felhőtlenül gondolni... és máris jobb a kedvem!Kép
Miértre, ha már nagyon unom, eccerűen visszakérdezek, eddig működikKép. Szerintem még jó sokáig vértezheted magadKép

Norka, jaj ti szegények... anyósomnak van ilyenje, de neki felnőttkorban - kb 15-20 éve - alakult ki, akkor sokáig romlott, mostanában talán javulgat. NEmtudom mennyire más kiscsávóknak, az övé iszonyat, amikor megfázik...

Toffi, vizsga hogy sikerült? Danó egy hete a tanyán szántotta fel a lépcsőt, utána bezzeg tudott rendesen közlekedni... Viszont nemtom hogy csinálta, de csak az egyik könyökén van horzsolás. (Ott álltam mellette, így szinesben nézhettem végig a produkciót.. Mért van az, hogy csak akkor történnek ilyenek, amikor ott van az ember mellettük??? És persze elkapni már nem tudtam). Gyógypuszi használ neki?Kép adj ráadásnak pár csepp A vitamint, még gyorsabban elmúlik!
Szandi hogy bírja a szünidőt? Sulira be van már indúlva? Kaja ügyben részvétem... Nálunk a hűtőben mindig van nokkedli, így sose marad senki sem éhesKép

Megyek, arrébb rakom a locsolót

Pusssz
Zsófi
csucsuka

NEM IGAZ!!! ÍRTAM, HOVA LETT???
B.
beu

Sziasztok csajszik,

ma feladtam elveimet, és úgy döntöttem, a játszótéri rohangászós cuccokat nem vagyok hajlandó vasalgatni, azért a 10 percért, amig rajtuk van egy váltás, minekKép. Szóval inkább a netKép.

Magdi,
igen, munkáltatóiKép.
Egyelőre még városlakók vagyunk, remélhetőleg ez év végéig változikKép.

Momo,
a Te esetedben ez a metódus nem jáccik, a tgyás és gyed miatt, viszont nekem úgy rémlik, hogy 3 gyerek esetén kötelesek felvenni a delikvenst, ha betöltötte a hármat. Ennek utánajárok pontosan, okés?Kép
Lánykáid csodaszépek!Kép

Kangi,
szerencsére Apasas nem olvassa a topicotKép. De nekem jólesettKép.
Csajszika jobban van? Láz?
Azért a fotó tényleg bíztató, annyira nem viseli meg Julcsit a kórság, szerencséreKép.

Norka,
jajjKép. Doki mit mondott? Csak diagnosztizált, oszt csók? Mondjuk sajna ilyen pindurkáknál még nem nagyon tudnak allergiatesztet csinálniKép.

Nadine,
hurrá, szuper hír!Kép Akkor mostmár csak a kerekedésre kell koncentrálnodKép.

Angi,
nálunk ugyanez megy, nem is tudom, mit gondolnak a szomszédokKép. Egyik percben még imádják egymást, és cuppcupp,"gyereAncikalegózzunk", aztán köv. snitt, "anyaaaaaaa! Dáidka bááááánti!", vagy "anyaaaaaa! a Macsa elvette/kiöntötte/összefirkálta/stb.!".
Rosszcsontkodni kiválóan tudnak együtt, ma pl. kilocsoltak egy bazi kanna vizet a parkettára, mikor bementem a gyanúsan nagy kacarászásra, Malacka rámnézett, majd hóttkomolyan kézenfogta a hugát, és beálltak a sarokbaKép. Tekintélyem romokban, visítottam a röhögéstőlKép.

Toffi,
gyógypusz Zsombinak!Kép
Vizsga hogy sikerült?Kép

puszka mindenkinek!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Nos, ilyesmikre gondoltam az előbbKép.

Kép

Kép

Ez meg csak úgyKép.

Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu,
Vizualis tipus leven akkorat rohogtem, hogy kollegaim enyhen furcsan neztek ram.
Igen kb. a szitu hasonlo,kulonbseg, hogy enyem csaj csak szimplan visit, mert arulkodni meg nem tudKép
Kepek jokKép
Ja vasalas, hat en kb. 3 eve csak ingeket vasalok(bocs babocuccokat 3 honapig vasaltam), a szaritogep dolgozik helyettemKép

Norka,
Szegeny tiKép

Hnelli,
Otletem sincs mitol lehet.

Csucsuka,
Sajnalom, hogy ennyi bajod van. Elsonel mi is ugy indultunk neki, ha egy lehet hat mi leszunk a legszerencsesebbek.

Angi
angela2

Norka!
Jaj-jaj, szegény Jázi! Kiokoskodtál már valamit? Mi a csuda ez? Jobbulást a csajszinak.

Összes többi betegnek szintén gyors gyógyulást.

Képeket megnéztem, nagyon szépecskék!

Évi! Igazán szép családi fotók készültek rólatok!

Momo! Zsebi egyre jobban hasonlít Timire! És gyönyörűek!

Zulu! Jól látom, hogy Maca lenyúlta Dávid autóját? Csónakázás nagyon tuti!

Kangi! Édijulcsi! Édijulcsi!

Csucsuka! Furi, hogy Dávid is volt ilyen pici! Őt mi csak nagyfiúnak ismerjük! Kép

Ma voltunk ortopédián, gyereknek bazi nagy lúdtalpa van, ortopéd cipőt kell hordani. KépKépKép (óóó, dögös elefantenek, pont ma hoztak a múltkori cipő helyett egy újat, most már megfelelő számmalKép) Volt már valakinek ilyen? Réka, ha jól emlékszem, nektek kell dr. Leó. Csináltattátok? Kész van már? Tapasztalatok?

Beu

Toffi! Azért ilyen ritkán és keveset, mert nincs időm. Semmire! Hogy ezt hogy csinálom?????
beu

Sziasztok!

Megjöttünk HOrvátországból, kb fél órája értünk haza, áááá, nem vagyok függő, hogy rögtön itt kezdem KépKép
Ráhúztunk + 2 napot, olyan jól éreztük magunkat.
Dani édes volt és nagyon jól bírta az utat meg mindent Kép

Holnap majd próbálkozom a visszaolvasással, majd szép lassan visszarázódom

Jó éjt mindenkinek

Andi
psandi

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!
Én 39 fokkal elviszem dokihoz a kissebbeket, nagyobbaknál attól függ, szombaton mondjuk nem rohanok ügyeletre, de ha hétköznap van és van saját doki (meg ugye lógnak suliból) akkor elviszem. Mondjuk a mi gyerekdokink szerencsére nem antibigyó mániás, virusra nem ad gyógyszert.

Allergiás hörgasztma? Bálintnak volt olyan, hogy krupposan indult és asztmatikus hörghurutba ment. Ez vajon ugyanaz? Ez nálunk azt jelentette, hogy sipolósan, nehezen vett levegőt, én úgy hivtam Dart Vaderezik (Csillagok háborúja). De ő 8 évesen csinálta először, előtte 4 évesen volt először kruppja és kb 6 éves kora óta pollenallergiás.
Mindenesetre én azt tudom ezekről a léguti dolgokról, hogy ha valamelyik van, akkor az arra utal, hogy hajlamos a gyerek ilyenekre, és akkor később másmilyen is lehet, illetve átalakulhat (tehát pl kicsinek kruppos az nagynak nagyobb eséllyel lesz allergiás vagy asztmás vagy ilyesmik). Bálintnál fentire a hörgőtágitó (ventolin) meg a diaphyllin ment, de hogy ugyanez kisebb gyerkőcnél hogy van,azt nem tudom. Drukk a gyórs gyógyuláshoz!

Kékzöld foltok:azért a most induló babák mamáinak egy kis biztatás: eleinte Ancsinak is a feje nézett ki állandóan rémesen (ez volt úgy márc-április), ezen azért általában túljutnak, mostanában -amióta nyári szerelés van- a térd a kritikusabb terület, de kop-kop mintha csökkenne a nyomothagyó balesetek száma.

Ancsi mostanában kitalálta, hogy nem akar aludni menni. Akár álmos, akár nem, ha vinném aludni, jön a hiszti, még a cici sem jó időnként. Remélem hamar kinövi. Amúgy meg növeszi a 15. fogát. Már úgy vagyok vele, jöjjön ki a 16. is, aztán a maradék négy már igazán várhat 2 éves korig, hátha lenne egy jó 6-8 hónapunk, fogzás nélkül!Kép

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Beu!

Nem vagyok ortopéd szakember, de elvinném másik dokihoz is a gyerkőcöt. Már bocsásson meg a világ, de az alig néhány hónapja járó gyerkőcöknek MINDEGYIKNEK lúdtalpa van, mert ez így normális!!!!!
Az újszülött "lúdtalpasan" születik és a felegyenesedés majd a járás során kezd el megerősödni, kialakulni a lábboltozat, izmok.
Az meg már egy másik kérdés, hogy az ekkora gyerkőcöknek milyen cipő a jó cipő.

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Momo, Zulu: sracok nagyon szepekKép

Beu: a Leo cipokben nincs harantemelo, tuti az kell a ludtalpra??? Valszinu Lackonak is van, csak el kene jutnunk az ortopedushoz, ezert erdekelne...

Kangi: Lackonak volt mar 39.5 laza is valszinu fogtol, dokibacsi nem talalt semmit es mondta hogy lehet. Egyebkent szimpla laz eseten en biza nem viszem dokihoz, max 2-3 nap utan...

orsoly
orsoly

Orsoly!
Nem a dr. Leót mondták, az igaz. Hanem írtak egy receptet, hogy milyen tipusú cipő kell, és csináltatni kell.

Ildi!
Köszi, úgyis el akarom vinni egy másik dokihoz, mert elfelejtettem megkérdezni valamit (mintha ropogna a csípője Lőrincnek, tök furi), ehhez a csajhoz meg lehetetlen bejutni.

Ki volt a Bethesdában az ortopédián??? Csak simán bejelentkeztél, valaki? Andi talán?

Beu
beu

Ildi: nalunk sajna annyiban mas a helyzet, hogy ugye Lacko hypotonias volt, es a bokaja, laba tovabbra is nagyon laza. Gyogytornasz szerint ezert a bokasullyedese is nagyobb mint kellene, ezert javasolta hogy nezessem meg ortopedussal. Szerintem is minden gyereknek ludtalpa van egyebkent, es en leszek a legboldogabb, ha Lackonak is csak ilyen normalis lenneKép

orsoly
orsoly

Háát sziasztok csajok Kép))

Mi is élünk még, bár kissé zilált a helyzetünk, azért is nem jöttem hetek óta. Visszaolvasgatni csak lassan ígérem, hogy fogok, de fogok. Látom, újabb kismamásodási hullám söpör végig a topicon... de yóóó is nektek - én asszem Kangiról és Nadinéről maradtam le pocakosodás ügyben - csajok, naonn örülök nektek KépKépKépKép

Aztán soksok szülinaposnak is még lógok soksok jókívánsággal, így Évinek és Petrának, Kaskának és Vilcsinek, Nadinak és a kicsidruszám Zsaninak, Ellinek és a fiatalabb Szőkehercegnek, Angelának és Jutkának, Tináéknak, Magdinak és Zsuzsinak, Zsuzsófinak és Bencének, valamint Csucsunak, és a "korban kissé kilógó Danónak". Kép KépKép Huhh, sikícccson, aki kimaradt - így jár az, aki ennyi ideig nem jár errefelé Kép

Látom, azért nyaralgattok is, Kangiék megint a fürdőkádban teszik ezt... millen gyógyvarázst küldjek nektek ?

Fotókon azért el-elcsámcsogok amikor beesem egy-egy este legalább az aznapi termést elolvasni.

Szóval - nálunk kicsit zűr van, az APEH apán éppen 14 millió Ft-ot akar behajtani, ennek max. 10 %-át ismeri el a párom... ettől iszonytató rossz kedvem van hetek óta, eddig nem volt pofám bejönni és elrontani a jó hangulatot, csak a társaságotok hiányzik valami iszonytatóan. Tehát úgy döntöttem, lesz ami lesz, kiírom magamból a dolgokat.... Na - apa ügyvédje fellebbezett egyszer ezen ügy kapcsán, közben indul a munkaügyi pere is, mert az időközben megszűnt munkáltatója sem fizetett neki. Drága nevelt lányom elhasalt kémiából év végén - csodálom, hoyg csak abból... Ancsa ezerrel fogzik, két kisőrlője jön egyszerre, egy alul, egy felül, tehát mindent rág, akár a vasszöget is. Mostanában a fáról szedett cserkón gyakorol legszívesebben (mire észbekapok, hogy lekapta a cserit, már el is tüntette magostul Kép).
Viszont emiatt az APEH-es szar miatt költözni is fogunk nemsokára, mert ha fizetni kell, akkor nem az utolsó pillanatban akarjuk a lakást elpasszolni fillérekért... közben a telket is csinálni kellene, de valahogy az sem úgy megy, mint ahogy azt elképzeltem... na most asszem én vagyok depressziós.Kép
De legalább Petikém lánya nem költözik velünk. Nyárra tutira a nagyanyjánál marad, ősztől meg vagy tovább ott, vagy megy vissza az anyjához. Legalábbis remélem.
Na - hülye kis ribancot ebben az évben másodszor is kirabolták (állítólag). Bár többünk szerint eléggé sántít a meséje ezzel kapcsolatban. Iratok, mobiltelefon oda. Ő meg kvázi tojik az egészre... fúú de felpofoznám KépKépKép

Szóval zajlik a zajlik. Most, hogy kipanaszkodtam magam, majd jövök ám, csak az a bibi, hogy közben én pakolászok is idehaza, mert ennek a rengeteg cuccnak el kell innen valahogy kerülnie szép lassan...

Na mindegy. Pussz mára mindenkinek, igyexem majd jönni.

Klár

PS: Beu, orthopéd doki nem ajánlotta a rengeteg mezítlábazást nektek ?
clarissa

Na lassan csak előkerül mindenkiKép

Klár,
ez elég sz..ul hangzikKép És az már tuti, hogy az APEH a nyertes ezügyben? Mindenesetre jobb kedvet neked és drukk, hogy gyorsan túl legyetek a nehezénKép

Zulu,
köszikeKép, de amilyen szerencsém van, engem semmilyen szabály vagy törvény nem véd, hisz csak szaporodok, mint a nyúl, oszt eszembe se jut az óvodai helyhiányKépKép
Gyerkőcök nagyon helyesekKép Nálunk a ruháskosárban szoktak együtt csónakázni, de kezd erősen beleszorulós lenni a figuraKép

Csucsuka,
megyünk mi is a talira, ha minden klappolKép képet mingyán kerítekKép
Ez tényleg valami törvényszerűség, hogy az ember lánya kb. 10 centire áll az éppen elhasaló gyerektőlKép Timi térde valami borzadály, mióta beköszöntött a nyári szezon. És ha valamelyik nap nem sikerül újabb bibit szereznie, akkor az előző napira hivatkozik egy kis sajnálat kicsikarásáraKép

Beu,
ez a lúdtalp dolog nekem is furi (csatlakozva PIldihez), Timinek is volt rendesen ilyen pici korában, most meg gyönyörű a tappancsa, pedig nem tettünk vele semmi extrátKép Az egyetlen furcsaság a talpán az extrasárga szín, de ez a Kubutól vanKépKépKép Szerintem is egy másik dokit is meg kéne látogatnotok.

Kangi,
pancsis dumagéppel mizujs?

Norka,
ti szegényekKép Ehhez a témához nem konyítok, de én úgy tapasztaltam, hogy az első megrázkódtatás után kiderül, hogy nem is olyan komoly a baj, csak az orvos nem bírta anyuka számára kevésbé riasztóan csomagolni az infót. Vagy csak hozzászokik az ember a megoldandó problémákhoz? Mindenesetre mielőbbi tisztánlátást nektek és gyógyulást JázinakKép

Angi,
dehogynemKép Apa már konditermet rendezett be a pincében, légpuskát is szerzett, és olvassa a pitbulltartás csínját-bínját isKépKépKép

Nelli,
én is folyton éhes vagyok, de ennek elég eccerű oka vanKép Gondolom, nálad nem ez jáccik, akkor viszont nincs tippemKép

Na és akkor a képek:
Egy nagyon kerek képű és elégedett MicimackóKép
Kép
És a hízott medve magyarázata:
Kép

Na rohanok Pestre orvoshoz...

Momo

Momo
momo

Hogy milyen egyforma problémáink vannak.
A nagylányomat most viszem orthopédiára, mert nagyon csámpás, és szerintem óriási lúdtalpa van. Engem azért izgat, mert már elmúlt 5 éves. Ti hogy vélekedtek erről? A kicsi lányomat is visszaviszem, hogy megnézzék a csipőjét most is. Remélem, augusztusban lekerül róla a terpesz pelenka.

Momo, Tény, hogy én nem azért vagyok éhes, mint Te. Sőt, nem is éhes vagyok, csak éhségérzetem van. Remélem, elmúlik.

Tegnap megint felírattam a gyógyszert Domcsinak a veséje miatt. Sajnos hetente kell, mert felbontás után 7 napig lehet felhasználni. Akkor már az állaga sem bizalomgerjesztő. Erre a védőnő /nem a miénk/: ezt nem kell annyira szigorúan venni. Nyugodtan menjek ritkábban.
Megkérdeztem a gyógyszertárba, ahol azt mondták, ha már elkészítettem a rázókeveréket, szigorúan kell venni, mert büdos lesz, stb.
Ilyen nehéz egy receptet feliratni? Én sem jószántamból járok minden hétfőn oda immáron 12 gyerekkel.
De a dokinőnk legalább már jovő héten lesz, és Ő nem tesz ilyen megjegyzéseket.

Nelli
hnelli

Bocsi, természetesen 2 gyerekkel, nem 12-vel. Nég az kéne.

Nelli
hnelli

Halihó! Kép

Köszönjük a gyógydrukkokat, éjszakánk pár felsírással és kettőkor egy Germicid C-vel, de nyugodtan telt. Tünetek továbbra sincsenek. Most 37,5 volt popsiban. Ja! Amiket írtam lázak, azok mind popsiban mért adatok! Szóval nam ANNYIRA gázosa a cucc (múltkor a 40,2 C popsiban, na az megrázott Kép)

Hát reménykedem, hogy nem lesz rosszabb. Enni eszik, és vidám, amikor éppen nem a láza megy fölfelé, mert akkor azért nyügi szegény Kép

Klár Kép
Na jó, hogy előkerültél, már halálra emlegettünk! Kisribi Kép APEH KépKépKép

Bocsánat, nem tudok mindenkinek örülni, mert dolgom van, és azt sem tudom, ebéde mit adok a kiscilunak, na nemmintha nem enne meg bármit Kép Hálistennek.

Pussz
Kangi
kangi

Jajj Norka,
nekem asszem ilyenem van asthma extrinsic bronchyalea (v. vmi hasonló) a hivatalos neve. Nekem 12 évesen lett ventolin és diaphylin szintén, de mostanra megtanultam, hogy a ventolin nekem bőven elég. Fontos, hogy amikor kezdődik, akkor. Azért drukkolok, hogy minimanónak ne az legyen +++++

Klár,
APEH Kép

Zulu,
Telkiben, ha jól tudom, csináltak egy Waldorf ovit is. Ha akarod, utánakérdezek. Építkezés hogy halad?

Kangi,
Danának is volt egyszer majdnem egy hétig hőemelkedése valszeg a két rágótól. Nála ez csúcshőmérséklet, mert soha semmitől nem lázas. Két évnek a két szülés között kell elvileg eltelnie, de mint tudjuk 14,5 hónap untig elég Kép
Na megyek, talán egy-két képet még sikerüól.
Zsuzsó
zsuzso

Ilyen volt a nyaralás:
Kép
meg ilyen:
Kép

Zulu, ezeket pedig neked ajánlom:
Kép

Kép

Zs.
zsuzso

Sziasztok!

Egy gyors ajánló:

Vezess saját babanaplót!
http://blog.babaszoba.hu
blumi

BEU

Igen, mi voltunk a Bethesdában, simán bejelentkeztem, 1 hétre rá kaptuk is az időpontot, fiatal kedves dokibácsi, de azért beutaló nem árt... Remélem semmmi komoly Lőrincnél! Ti mennyi időt töltöttetek a vizsgálaton?

Mosok, pakolok, főzök... soroljam? Kép

Majd jövök

Andi
psandi

Sziasztok!

beu, Orsoly!

A Dr leo nem harántemeleős, hanem a sarka döntött. Így emeli a bokát és ezért mostanábanazt mondják az orvosok hogy jobb minta siestaKép De komolyan. állítólag jó. Főleg befelé dőlő lábaknál ajánlják.
A csináltatott cipő viszont kész tortúra, remélem hogy sikerül jót csinálniuk, de én olyna cégnél dolgoztam ahol foglalkoztak gyógycipő gyártásal is, katasztrófaKép Alig-alig tudnak normálisat csinálni, legalábbis felnőttben. egyik kolléganőm pl az anyukájának direkt nem nálunk váltotta ki, hanem a konkurenciánál (épp ott ahol a dr leo is készül) és az is katsztrófális lett. Gyerekcipőben remélem jobba helyzet.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam a termést, mert eléggé le vagyok maradva Kép.
Otthon voltam anyukámnál 3 napig, totál lefáradtam. Levi valahogy belehúzott, sokkal "rosszabbul" viselkedett mint itthon, anyuval ketten nem bírtunk vele. Na persze nem volt rossz a gyerkőc, csak anyunál nem olyan bababarát a lakás mint itthon, és elég nehéz volt kordában tartani Kép.

Beu!
Érdekes ez a lúdtalp dolog. Én direkt rákérdeztem az ortopédián amikor májusban voltunk, hogy mikortól beszélhetünk lúdtalpról. Azt mondta a doki, hogy 3 éves kor után, addig nem.

Klár!
APEH elég rosszul hangzik Kép.

Magdi!
Mi beküldtük az Illetékhivatalhoz a részletfizetési kérelmet, reménykedem, hogy megkapjuk.
Kimenős este nem nagyon működne sajnos, mert soha nem tudom, hogy a férjem mikor ér haza, így meg elég nehéz előre tervezni Kép.

Irigykedem a pocakosokra Kép. Mi talán majd jövőre (?) próbálkozunk, de vissza kell mennem dolgozni a piszkos anyagiak miatt. Annyira rosszul állunk, hogy nem merünk még egy babát vállalni jelenleg Kép. Levit már felvették a bölcsibe ősztől, tegnap voltam szülőin Kép. A gondozónők szimpik voltak, eddig öten vannak a csoportban, kb. egyidősek. Már csak az a kérdés, hogy lesz-e munkahelyem Kép? Eddig nem sok jóval biztatnak...

Mennem kell sajnos.
Pusza, Virág
virga

SziasztokKép

Eddig szidtam a chello-tKép Nagyon elegem van belőlük... De nem mérgelődök tovább.

Zsombi két perccel ezelőtt uzsonna közben kidőltKép Mire rájöttem, miért panaszkodik két falat közöttKép

Momo
Nem tudom, működik-e, nekem most nincs itthon Szandi, így igen.
Puszikat köszöni ZsombiKép
Párodnak minden baja előjön? Azért jobbulást neki!!!
Képek nagyon klasszakKép És nemsokára három csajsziról rakod fel őketKép

Évi
Neked is köszi a puszit, de ez nem lila folt, ez nyúzásKép. Lila foltokat már megszoktam. Különben is, Újpesten??? Nem is mernek bezöldülniKép

Angi
Nálunk is nyúzza Szandi Zsombit, ő meg, ha megelégeli, harap, tép, ordít...
Hú, mennyi puszit kap ZsombiKép
Szandi még miértezik, egy hónap múlva hét évesKép (kisebb korban egyszerűbbek a kérdések)

Norka
Még nem is hallotam ilyetKép És doki bácsi nem mondott semmit? Azért hipergyors jobbulást!
Kár, hogy nem sikerült a nyaralás...

Hnelli
Azért én még nem színeződök (vagyis de, de az az autoimmunom)
Gyomorhoz nem értek, csak találgatok: sok sav?

Zsófi
Szóbeli 100-as, írásbelit holnap tudom meg
Én nem álltam Zsombi mellettKép. Azt nem értem, miért esik ilyen ügyetlenül? Eddig (amíg csak mászott), olyan ügyesen esett, soha nem érte a földet a feje, most meg...
Gyógypuszi használKép. Szerencsére nem látja a sebet, mert amik a térdein voltak, állandóan piszkálta őket.
A-vitamin vényköteles?
Szandit ne is kérdezd. Ma beszéltünk telefonon, a két unoka egyedül volt otthon. Lehet tippelni, hol volt eközben apósomKép. Egyébként ő jól elvan, csak engem esz az ideg...
Sulit már várja/várjukKép Igaz, a múlt héten azt mondta, ő nem is megy, mert nem tud olvasniKép
Nokedlitől kiütést kapok...

Zulu
Ezek a leírások úúúgy hiányoztakKépKépKép
Köszi a puszitKép
Vizsga: lásd Zsófinál
Képek nagyon jókKép

Beu
Lúdtalp: ilyenkor még mindegyik az, nem? Vagy itt is vannak fokozatok? Zsombinak befelé dől a lába, de mi csak ősszel megyünk ortopédiára (még nem megy olyan jól, hogy megnézzék)
Szerintem sem Leo kell lúdtalpra...

Klár
Csupa ilyen Kép hír
De legalább jöttélKép

Zsuzsó
KépekKépKép, csajosak klasszak, vasalósak meg KépKép

Megyek, Apának babgulyást csinálok, legyártom a csipetkét és ha még marad időm, vasalok. Affene, még csipetke sem lesz...
PusziKép
Toffi + már_nem_alszik Zsombi
toffifee

Visszaaltattam Zsombit, csipetke folyamatban...
Enyém Apa hoz nekem halat a Római PartrólKép. Most pont olyan, mint amikor Zsombi a pocakban volt és hordta nekünk (!) Apa a McFlurrytKépKép

Momo
Az előbb lefelejtettem, hogy nagyon jól nézel ám kiKép

Toffi
toffifee

Sziasztok!

Elöször is minden baba tündéri a képeken. Bocsika, hogy nem névszerint írom, de félek nem sorolok fel mindenkit.

Mi jól vagyunk holnap kapja Márk a kulancs elleni oltást.

És végül én is rakok fel egy pár képet. Márk itt 18 hónapos.
Kép
Kép
Kép
Kép

Sziasztok
Andy
andy78

Toffi,
írtam mailt!

bocs lányok, hogy csak ennyi, de nagyon magam alatt vagyokKépKépKép

gép úgy-ahogy műxik, majd igyekszem jönni is...de nem maKép
pusza,
Timici
timici

Sziasztok!

Zsófi!
Azért ünnepeltük ilyen későn Zsuzsi szülinapját, mert én is vasárnap töltöttem a 17-et Kép és együtt buliztunk. Kép
Profilod KépKépKép

Kangi!
Tegnap Zsuzsi is lázas volt, de semmi más tünet... majd meglátjuk mi lesz.

Nadine!
De jóóóó, gyözött a babóca. Kép

Klár!
APEH KépKép

Nelli!
Miért nem iratsz fel egyszerre több heti gyógyszert? A recept 1 hónapig érvényes és akkor nem kéne minden héten dokihoz menni.

Toffi!
Nálatok sem ment a chello? Nálunk 1 napig pihizett. Kép

Momo!
Helyes a pocid. Kép

És akkor Zsuzsi ilyen volt:...
Hát sajnos nem enged feltölteni, majd holap újra próbálkozom. Kép

puszi

Magdi
gallainémagdi

Sziasztok!

Most jöttem búcsúzni, de most tényleg. Holnap elviszik UPC-sek a modemet. Költözés még tuti lesz egy hónap, szóval addig majd csak kölcsöngépeken leszek, de inkább csak olvasó üzemmódban. Remélem nem maradok le nagyon semmiről.

Elmaradtam egy csómó mindennel, mert Dani is beteg volt és nagyon anyás is. MEgtanulta mondani, hogy "anyanya", csak figyeljek rá.

Így utólag is mindenkinek nagyon boldog szülinapokat kívánok, beteg babóknak jobbulást!

A képeket persze végignéztem, tündériek a babák, akik már nem is annyira babák!

Megkopasztottam a skacot, de nem lett jó a kép, mert csillog a szeme, de azért teszek fel egy ilyen volt ilyen lett képet. (Elsőn kersztapuval dobol.)
Kép

Kép

Végre átléptük a bűvös 10 kilót, pedig semmit nem eszik mostanában Dodokám. Tapsolás még mindig nem megy, viszont gyógytorna igen, már nem is sír a kezelés alatt. És ezért én sem utána.
Beunak írom,hogy nekünk Dr. Leo cipőt mondott a dokibácsi, vettem is egyet, de olyan csúnya, hogy még nem adtama srácra. És nekünk is mondta, hogy úristen milyen lúdtalpas és milyen görbe a lába. Szerintem egy ennyi idős babának még görbe a lába és többnyire lúdtalpa is van. Szóval ne idegeskedj emiatt. Bethesdaba mi más miatt voltunk, én szoktam vinni beutalót, de mivel benne vagyunk a rendszerükben (és ti is), nem nagyon kérdeznek sokat.

Bocsi, hogy csak magunkról írtam, de még egy csomó mindent meg akarok nézni a neten, tiszta függő vagyok. HA valaki akar nekem írni, kb. hetente egyszer nézek majd postafiókot.

Mindenkinek minden jót kívánok, főleg a pocakosoknak boldog és problémamentes babvárást!
Remélem nem felejtetek el teljesen minket!

Réka és Dodo
muki

Sziasztok!

Toffi,
szegeny Zsombi Kép lehet, hogy nem a jaras miatt van, Viola akkor ilyen, ha front van, mint most, figyelmetlen es vadul. Csak gondolom, jaro gyermeket nehezebb menteni... Kép

Kangi,
orulok, hogy jobban van Julcsi Kép maradjon igy! Azonnali antibigyo tomes nekem se teccik, bar nemtom mennyire leszek panikolos, Vilcsi (MAXIkoppkopp) meg nem volt beteg.

Momo,
istenem, pisiturak... mindjart ugy elerzekenyulok Kép
Lanykaidat megzabbantanam reggeli-ebed-vacsora gyanant Kép Zsebi is milyen felelmetesen nocis lett, Timi meg mindigis az volt (persze miota en lattam) Kép

Evi,
istibizi torexem fotofelrakasra... holnap megragom ember fulet, hogy alvasidoben segitsen picit...
Kek foltok Violan permanensen vannak, mivel ot 2 perccel az esemeny utan mar nem zavarja, igy engem sem.

Angi,
nekem az is eleg megrazo volt, hogy tegnap 2 percig bekesen malnazok a kertben, Viola vallpantok nelkul bekotve a babakocsiban mogottem, mire visszafordulok, bekotesbol kibujva lovagloulesben a kocsi peremen... Kép es meg nem is jar!
O is iszik a furdovizbol, csak azzal altatom magam, hogy az kis mennyiseg Kép

Norka,
szegeny Jazi... Kép Kép Nekem volt ilyen, macskaszorallergia miatt, azert lett nagyon gaz, mert nem akartam megvalni a cicatol Kép Ha mar diagnosztizalt dokibacsi, arra nincs tippje, hogy mire allergias a lany, hatha kikuszobolheto lenne?

Csucsuka,
aranybogar vagy Kép tartok tole, hiaba lesz megint pocim, attol se lesz tobb idom Kép
Csak tipp: lehet, hogy ha ott vagyunk, a gyermek ugy erzi, hogy majd mi vigyazunk ra, es nyugodtan vadulhat?

De ezt most kuldom el rogton, mert nagyon monstre mar megint...

Csak jokat! Kép

Kaska
kaska

Azert meg folytatom, csak igyekszem alcazni, hogy megint Haboru es bekeket irok...

Zulu,
Te eddig vasaltad a jatszos cuccokat? DOBB Kép
Sarokbavonulas Kép Malackabol humorista lesz...

Beu,
mi pont ma vettuk meg az elso ciponket, es en direkt egeszsegeseknek valo gyogycipot vettem (olyan, mint a Dr.Leo meg a Salus, dontott sarku, csak mas marka). Fejlesztopedagogus ismerosom ajanlotta, hogy ilyet vegyek, megelozes celjabol, mert ez arra keszteti a gyereket, hogy jol tartsa a labat. Szerintem nem ronda, de lehet, hogy nekem nincs kritikai erzekem... Majd lefenykepszem.
Mondjuk Violanak herotja van tole egyenlore, de eddig barmilyen felprobalt cipotol az volt neki, majd csak megszokja.
Tenyleg vidd el Lorincet masik rendelesre, hatha nem kell csinaltatni. Viszont a ludtalp is eleg vacak dolog, nalam lehet, hogy kozrejatszott abban, hogy abba kellett hagynom a hosszutavfutast, csipoizuleti kopas miatt...

Orsoly,
asszem pont az a lenyeg, hogy nincs benne harantemelo, vagyis nem formalja a labat, mint a Siesta, hanem arra keszteti, hogy felvegye a helyes tartast. Legalabbis nekem igy magyaraztak.

PIldi,
hat igen, emlexem, gyerekkoromban az alvast olyan unalmasnak talaltam. Es hogy megvaltozott a velemenyem... Kép Viola meg az esti "meset" nem akarja ujabban, rugdos es koveteli, hogy altassam mar (=cici), pedig mar ugy belejottem Kép

Clarissa,
zurok Kép Kép gazgazgaz. Probalj tojni magasrol mindenre es Ancsazni, az talan a legszivviditobb. Fozzel fincsakat, oszt fajditsd a szivem, ugyis fogyni szeretnek!
Mezitlabazast nekunk csak foldon, fuvon, homokozoban ajanlottak, kiegyenlitett talajon inkabb a cipot.

Apropos fogyas apropos Beu,
minden bizonnyal leragott csont, ugyhogy inkabb emilben, de leccilecci kerek csodareceptet, mert rapillantottam a multkori fotodra, es MAXIMEGGYOZO volt Kép Kép Kép

Je, kezdek ujra hiu lenni, ma vettem szemranckremet. Meg aromaterapias furdohabot. Onkenyeztetes rulez Kép

Elnezest, de most kidolok. Kép

Kaska
kaska

Na pussz csajok Kép

Azért jó napjaink is akadnak, ma az eltervezett dolgoknak legalább a felével végeztem, voltam a telken is, igaz, csak gyümiért, de ez sem volt rossz.
Kaskám, Ancsa az első, ő mindenek előtt és felett. Arany pofám, ezerrel robog mindenfelé, mindent pakol, anya meg morog, és nemszabadozik egész nap... szép is a gyereknevelés.. aztán amikor a kis kezére csapok a büdösnek, akkor én vagyok jobban oda...
Mostanában én is a fogyón töröm a fejem, majd 1 hete minden este ilyen lájtos 90-es tételben felüléseket csinálok, meg láblógászás néhány fajtáját, a gyerekem meg ott áll mellettem, és mikor a legjobban torzul az arcom a kinlódástól, akkor ő szakad a röhögéstől KépKépKép
De intenzív fogyó még mindig nem dukál, mert még mindig ezer a tejem, és a kis bestém naponta minimum négyszer még szopik.

Görbe lábak : majd mindjárt keresek én nektek görbelábú Ancsafotókat.. és mindenki vígasztalására elmondom, hogy nekem is ilyenek voltak, már műtétet emlegettek, és aztán olyan hamar kinőttem... tehát aggódni nem szabad emiatt. A lúdtalp is elmúlik. És amiket nagyobbaknak is ajánlanak gyakorlatokat (hengert görgetni lábbal a talajon, meg megcsippenteni egy lerakott pelust) azok a kisebbeknek is tuti jók...

Ikertesómami

KépKép Nethiány Kép
de majd lesz másik... addig is Danifijjamat ki a jóidőbe, egyen, amit akar (ebben a melegben ne is várd, hogy óriási étvágya lesz), és élvezzétek a nyarat. KépKép

Andy,
Márk már kész nagyfiú Kép

Momo,
Apeh még csak elsőfokúnál tart... illetve még előtte...
Nem is az a baj, csak akkora gerinctelen férgek - nem vesznek figyelembe mindent megmagyarázó létfontos tanuvallomásokat és dokumentumokat... ezt azért így nem lehet Kép
Kis kerek helyes hálóinged naonn teccik, tessék mondani, hol lehet illet kapni ? de csak ilyen gömbölyű érdekel KépKép

Kangi,
Mizu, továbbra is többször bérli Julcsi a kádat, vagy jobban vagytok ? remélem, utóbbi !!! Kép és Te ? Kép

Zsuzsó,
Az a rádkötözött csomagocska csúúúcs Kép A vasalnivalóhegy meg ismerős (ne is emlegesd, paplanhuzatot is kéne vasalnom... Kép)

Virga,
Sorstárs ? Az lesz a vége, hogy mi fogjuk még egy kicsit tartani a nempocakos frontot ? Kép

Toffancs,
Varrtál már azóta ? vagy csak halogatod ?
Vizsgádhoz -megkockáztatom - előre gratula Kép

Most én is megyek, mert PsAndi által emlegetett tennivalók nálunk is ismeretlenek KépKép, de majd csak holnap.. ahhoz meg időben fel kéne kelni. Belegondolok, hogy pár hónapja még ilyenkor itt virgonckodtam, meg felkeltem esetleg fejni.... hááát - nem voltam normális Kép

Ciao, kellemes pihit mindenkinek :

Klár

Kép

Kép

Kép
clarissa

Magdi, Így kezdtem, hogy 1 hónapra előre szerettem volna feliratni, de sajnos nem lehet. Egyszerre csak 1 üveggel írnak fel, így marad ez a kellemes tortúra. Viszont lesz olyan gyógyszer, ami 14 napig marad el.

Norka, A dokibácsi nem küldott el egy allergia vizsgálatra? Vagy még túl kicsi hozzá Jázi?

Toffi, Merre laksz, hogy a Római partról hoznak Neked halat? Vagy a férjed dolgozik arra? Mert én Békáson lakom, kozel a Római partokhoz.

Hát a lúdtalp, befele járás nálunk erősen játszik. Pont holnap vagy utána viszem a nagylányomat orthopédiára, bár Ő kijelentette, hogy nem fogja megmutatni a lábát a dokinak, és hogy minden doktor csúnya. Nincs javaslatotok, mivel tudom rávenni, hogy ne csináljon olyan nagy hisztit, mint múltkor a hasi UH-nál? Egyszerűen csődott mondtam. Már eljátszottuk, elmagyaráztam, stb. Nem megy.

Viszont meglett a kakiminta eredménye, és én negatívnak látok mindent. Nincs ennek a lánynak semmi baja, csak rossz evő. És még a Budai laborjába is el kell vinni a kakimintát. Utána meg kitalálják, hogy kutakodjunk tovább.

Képek tündériek.

Nelli
hnelli

SziasztokKép

Andy
Márk nagyon helyes nagyfiúKép
Az a huncut mosolya az uszis képenKép

Timici
Válaszoltam...

Magdi
Szólhattak volna, de rájöttem, hogy ők voltak a ludasak. Csak kellett fél nap, mire leesett, hogy megint valamit birizgáltak.

Kaska
Nem tudom, hogy front miatt van-e, de alig tud járni és már szaladna mindenhováKép. Naná, hogy esik-kel.
Kibújós VilcsiKép. Annyi mindent meg tudnak csinálni, el sem hinnéd! De majd meglátodKép

Klár
Még ki sem szabtamKép
Gratut kösziKép
Csesznyés Ancsa csúcsKép

Nelli
Ha lenne egy kis jóindulat a dokiban, fel tudná írni a gyógyszert előre, nem???
Újpesten lakunk, de Apa a Zay utcában (III. ker.)dolgozik, mellékesen tegnap a Lidóban volt fallabdázni. De rájött, hogy meló után is ki tud menni halértKép
Enyém Szandi is hisztizik a dokiktól, úgyhogy passz...

Mennem kell, már elvette Zsombi a székem, most mégis itt nyüsszög, hogy vegyem fel.
Talán még ma jövök.
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Ez még lemaradt, de találtam Zsombinak egy nagggyon érdekes játékot.

Nelli
Klassz, hogy a minta negatív. A többi is az, nem? Akkor miért kell tovább vizsgálódni? Hátha-hátha?

Toffi
toffifee

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?