Új privát üzeneted érkezett!

Andi, passzolom. fogalmam sincs... nekünk jelzálog hitel van, nektek milyen?

vicger
 
 


Jaa,akkor lehet azért,nekünk a házhitelünk életünk végéig :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Ma baba eső van:
az ikres topikban az egyik lány még 13 órakor írt és most kaptuk a híreket, hogy 7 körül megszülettek a gyermekei.

Felgyorsulnak az események lassan itt is....

t-pk
 
 

 
 

[quote="ágota80"]K írta:ágota80aptam MMS-t Imolától....

Kép
Kép


Annyira szépek :lol: :lol: :lol: :lol:


Gyönyörű kislány és anyuka!!!
Még egyszer naaagy gratuláció, és várunk, Imola!!!

floranan
 
 


Csak nem Nyulasz?????

Kép
v.andi
 
 


De, Andi, Ők :)
Vendég
 


Andi, egyik ismi pl szintén erstés, viszont van ismeretsége, bejátszik az egyedi elbírálás, frankón fix összeget fizet ha esik ha fúj, 10en misit vett fel házat épít... úgyhogy amit nála bukik a bank, azt rajtunk hozza be... :evil: :evil: :evil: Az biztos, hogy mihelyst lejár ez a hitel kb 10 év múlva, ha így folytatódik, a közelébe sem megyek banknak.


Kis Imola hajában az a rózsaszín masni..... megzabálnivaló hercegnő, na :D

vicger
 
 


Gratula Nyulasznak is és sok sok boldogságot és egészséget! :)
Ő hozott hírt Zsófiékról, ugye?
Zsófiékkal mizu?

vicger
 
 


Vicger,nekünk is volt kicsit hátszél,és az első 6 hónapban nem változott nekünk sem.Könnyebb volt,mert akkor minden hitel az egekben volt,ez pedig nem.De horror a törlesztőnk.

Kép
v.andi
 
 


[quote="cicke"]S írta:cickeziasztok!

Már nagyon régóta olvaslak Titeket, és ha nem gond, csatlakoznék Hozzátok. A második babámat várom, szeptrmber 5-re vagyok kiírva.

Imola! Így ismeretlenül is nagy nagy gratula kislányod születéséhez! Jó egészséget és sok-sok tejcsit Nektek!


Üdv itt, Cicke!! 8)

floranan
 
 


Andiiiiiiiiiiiiiiii naaaaaaaaaaaa léccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... leszel a keresztanyám? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vicger
 
 


[quote="bibiesbrumi"]H írta:bibiesbrumiáááát, nem is tudom, mit mondjak: mikor Süti hívott az előbb a hírrel, majdnem rosszul lettem, le kellett feküdnöm ...

Személy szerint felelősnek érzem magam Imola korai szülése miatt ... nem gondolom magam egy összeférhetetlen nőszemélynek, de itt az idő önvizsgálatot tartani :oops: :cry:

Talán az lesz a legjobb mindenkinek, ha megkímélem a topicot a társaságomtól, és nem rontom itt tovább a levegőt ...


Naaaaaaaaaa Bibi!!!! Ezt ne csináld!!!!!! :evil: Kérlek!!!

floranan
 
 


Azért nem semmi tempót diktált Nyulasz. :shock:
12.14kor írt,hogy meglátogatott egy kisbabát,19.10kor pedig már kapták az sms-t,hogy megszülettek az ikrek.Gratulálok nekik,ügyesek voltak.

Kép
v.andi
 
 


[quote="vicger"]A írta:vicgerndiiiiiiiiiiiiiiii naaaaaaaaaaaa léccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... leszel a keresztanyám? :D :D :D :D :D :D :D :D :D


Kriszti,örömmel,még nincs keresztgyerekem :D :D :D :D

Kép
v.andi
 
 


Nagyon durván hamar megszült. Egyrészt tök jó neki. De én így hogy jutok fel Pestre?? :roll: :roll:

Na de nekem az első babák - azért nyugtatom magam rendesen!

t-pk
 
 


[quote="t-pk"]N írta:t-pkagyon durván hamar megszült. Egyrészt tök jó neki. De én így hogy jutok fel Pestre?? :roll: :roll:

Na de nekem az első babák - azért nyugtatom magam rendesen!


Nem tudtam,hogy nem az első babák :oops:

Kép
v.andi
 
 


Bibi, akkor jó, most olvastam tovább, tessék a fenekeden maradni!!!
Szerintem Imolát nemsokára itt látjuk :wink:

Törlesztőrészlet :evil:

Vicger, jó képek!

Érdekes, én a szüléstől nem félek! Oda fogok érni, minden oké lesz, stb stb... nem is jutott eszembe, h bármi baj lehetne....
A szoptatás nagyobb mumus nálam, nem tudom, miért.

floranan
 
 


Floranan,a szoptatást csak azért érzed mumusnak,mert mindenki kardinális kérdést csinál belőle.Tény,hogy a lehető legjobb babának-mamának,de ha nem megy,akkor nem szabad idegeskedni.Én mindig azon szomorodom el,ha tényleg nem megy egy anyukának,akkor szegény tökre kiborul,meg hogy ő nem is jó anya,ha tápszerrel kell etetnie a babát,és esély sincs ilyen állapotban arra,hogy adott esetben mégis legyen teje.Könnyű azt tanácsolni ilyenkor,hogy ne idegeskedjen valaki,de a hormonok és az első időszak adta helyzetek könnyen oda vezethet,hogy esetleg nem sikerül.Szóval én azt mondom ettől ne parázz,mert ha beindul,akkor úgyis beindul!

Kép
v.andi
 
 


T-pk, nekik is első babák :wink:

És idáig úgy volt, hogy csaszival szülnek, gondolom ez nem változott azóta.
Vendég
 


NA, itt vagyok, lenyugodtam: tombolnak a hormonok bennem, remélem nem én is szülni készülök (lelkileg olyan "furán" vagyok, nem tudom másképp írni: ránézek Lillára, s naponta Xszer elérzékenyülök, mert annyira jó, hogy van nekünk, s olyan jó, hogy lesz még egy kismancink ...

KicsiImolát is megsirattam, annyira gyönyörű, olyan szép, mint egy álom ... anyukája igazán boldog most, az tuti!!!

Visszalovasok, és megpróbálok reagálni .... :shock:

Rólunk: IKEA őrület délelőtt, utána hekkezés Gödön, Sütiékkel :lol: ... hazaértünk 2 körül, aludtam Lillával kb másfél órát, és végre: fent van a léc a falon a falvédőhöz :) ... anyukám az ÖSSZES babaruhát, plusz a kórházi dolgaimat kivasalta, így Lottinak most fél évre előre be vannak vasalva a ruhái a szekrénybe:) ...

Holnap délelőtt a fiúk vadat főznek bográcsban, délután meg irány a domonyvölgyi strand :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Azt hiszem Nyulasznak is az elsők, de nem bizit.
Akkor most mégis ijedjek meg??

Majd megbeszélem a Manókkal, hogy mégiscsak jobb lenne a doktor bácsival együtt szülni és nem apával a sztrádán. Szófogadó gyerekek - reméelm :lol: :lol:

t-pk
 
 


Most néztem két hetes időjárás előrejelzést - már amennyire az megbizható- aug. 18 után visszaesik a hőmérséklet, gondolom hidegfrontok jönnek - ha addig kihúzom egyben az már tök jó lenne.
Lehet ha tényleg nagy hidegfront jön, akkor lesz egy kis babaeső is a forumban is. Ha jól tudom, akkor több baba szokott születni.

t-pk
 
 


Na jó, megyek vizszintesben - mindenkinek jó éjszakát!

t-pk
 
 


[quote="t-pk"]A írta:t-pkzt hiszem Nyulasznak is az elsők, de nem bizit.
Akkor most mégis ijedjek meg??

Majd megbeszélem a Manókkal, hogy mégiscsak jobb lenne a doktor bácsival együtt szülni és nem apával a sztrádán. Szófogadó gyerekek - reméelm :lol: :lol:


fentebb írtam, hogy úgy volt még múlt héten, hogy 100 % a csaszi nekik, szerintem ez nem változott azóta sem, szóval nyugi, nektek lesz időtök beérni!
Vendég
 


Lotti csuklik :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


enyim gyerek pedig pörög,mert kap 40 egység vacsit :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Bibi, dehogy sirattad meg/max megríkatott a kép ;) /, hisz él és virul :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: /bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni ;) Egyébként én is pityeregtem két sort láttukon :) :)
hormonokkal tessék vigyázni :) azért még ne szülj meg Te is! :)

ikea őrület: jelentem én már fanatikus megszállott vagyok :oops: :oops: csütörtökön mi is ikea túrát tettünk, bevásároltam Lucának, törölköző, gumis lepedők, pelenkázó feltét/alátét, rá huzat, ágynemű, mosható kendő, takaró, tányéralátét Atinak, poharak, evőeszköz szintén Atinak, és favonat, szintén Atinak :D , ja és sámli/fellépő szintén Atinak.

vicger
 
 


Barnus, jó étvágyat! :)

vicger
 
 


Na, most pedig óriás rumli van,csuklással egybe kötve.Jaj de mancsolnám már.

Kép
v.andi
 
 


Nyulasznak gratula!

Szerintem ott is első babák...

Szülés: én pont pénteken mondtam a páromnak, hogy én bizony most előre félek, annak ellenére, hogy 5. gyerek. És úgy emlékszem, Anna is írt hasonlót.
Nem a szüléstől, az ismeretlentől, hanem pont azért, mert tudom, mennyire fájt (nekem legalábbis), és azért nehéz arra gondolni, hogy 1 hónapon belül valamikor megint így lesz. És minden szülés más, nem lehet garantálni, hogy hogyan alakul (ezt is megtanultam, hiába volt az első sima, a második mégis császár lett).
Azt hiszem, az még rosszabb lenne, ah tdnám melyik nap, mert így legalább váratlanul fog érni, és ha már abban a helyzetben vagyok, akkor nincs mit gondolkodni rajta, hogy fáj, nem fáj. Végülis erre várunk mióta pozitjv lett a teszt... ÉS lesz egy gyönyörű, egészéges kislányunk! :):)

Bibi!

Dóra is rendszeresen csuklik. Ez jó, ha jól tudom. Mondjuk én annyira nem szeretem, elég kellemetlen tud lenni, még némely mozgásánál is kellemetlenebb.
Viszont ilyenkor jól megmutatható (tesóknak is, mert kiszámjtható mozgás), hogy bent van és mozog. :)

Kriszti!

Nem is válaszoltam: úgy volt, hogy holnap hozzuk a két kicsit, kedden jön a két nagy (ők busszal mentek és jönnek (persze csak úgy, hogy olyan járatra tettük őket, ami Pestről indul és Veszprémig meg sem áll, ott anyum levette őket, és hasonlóan jutnak vissza, szóval el nem veszhetnek)). De végül kaptunk még két napot, a két kicsiért is kedden megyünk (vagy megy egyedül az apjuk, akkor nem kell a nagy autóval menni).
Állítólag a legkisebb már bilibe pisil. :) Én nem erőltettem itthon, mert nem nagyon izgatta a kérdés, hiába volt rajta bugyi, egyszer sem szólt, csak utólag. Én meg nem akartam, hogy szőnyeget, kanapét kelljen mosnom. De azért titkon reméltem, hátha anyósom leveszi róla a pelust.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Hát, most reagálni nincs erőm ... majd holnap, mert sok a hozzám címzett hsz, és nem szeretném szó nélkül hagyni ... talán most csak annyit: a reakciótok nagyban hozzásegített ahhoz, hogy megnyugodjak, már nem ostorozom magam : KÖSZÖNÖM !!!!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Küldök egy képet: Lilla mostanában azzal szórakozik, hogy levetkőzik ... igen ám, de a pólókkal még nehezen boldogul ... általában ez az eredmény: előkerül így belecsavarodva, és közli: ana, elnomi, szeleti (=anya elromlott, szereld meg ... :)


Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Astrid, a bilizéshez gratula a legkisebbednek! :) :) A maradék pár napot élvezzétek ki :)
Nekünk még két hetünk van nagyok nélkül :? igaz, most kaptunk belőlük egy időre :)

Bibi, :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger
 
 


Jó reggelt! (Mabe helyett is :wink: )
Kép

Kép
v.andi
 
 


Jó reggelt!

T-pk, nyugi, Nyulasznak is az első babák, de ő már 38. hétben volt és tegnap mikor hazament a kórházból a ctg-ről már 148-as vérnyomása volt, ott még csak 130. Szerintem nem ment lejjebb és visszament a kórházba!

Kép
kata05
 
 


Szép jó reggelt!!
Gratulálok Nyulasznak,és sok boldogságot,egészséget és tejcsit kívánok nekik!!!

Jajjjjjjjjj.Brumi nekem töltődik le a kép!!!!!!!!!

sutimano76
 
 


Ok,Brumi,mégis letöltött,nagy édi!!!!

Az én kicsi lányom tegnap este meg se állt,már azt hittem ki is jön,de nem csak rúgkapált egész este.

sutimano76
 
 


T-pk,ha a koponyeg.hun nézted,akkor nem biztos hogy így lesz,mert múlthét közepén néztük,hogy ezen a héten milyen ideje lesz a balcsin a sógorom lányának és végig szupi időt,meg kánikulát írt,erre két -három napig borult esős idő volt!!!!

sutimano76
 
 


Imola születésének hatására,természetesen szülés lázban égtem álmomban.Azt álmodtam,megszületett Juniorkám,2500 gramm volt,de nem láttam egész álmomban.Így ma felkelés után eldöntöttem,hogy nincs mese,el kell kezdeni a listámról megvenni a dolgokat.Megvan a jövő heti program.

Kép
v.andi
 
 


Egy napig nem tudok olvasni, és mik történnek!!! :shock: :shock: :shock:

Először is:
IMOLÁÉKNAK JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS SOK-SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!

Látom, most sokan elgondolkodtatok a kórházi motyón, mindenkire rátört a szülési láz. :lol: :lol:

Bibi: örülök, hogy jól döntöttél!! Szerintem legalábbis!!! :lol: :lol:

A hidegfrontok viszont engem is érdekelnek, mert előző szülésemnél bejött. (aznap éjjel 11 kismama szült, ami a szülésznők alapján nagyon sok). Most is erős mocorgás van, ha jön egy kis hidegfront. Szerintem most sem lesz másképp. :roll: :roll:

spickey
 
 


Szép vasárnap délelőttöt mindenkinek!

Astrid: csuklás jó, azt mondják, így készül fel a baba tüdeje a kinti életre. Enyém manó is szokott, valamiért főleg kaja után. :D :D :D

Bibi: Lilla nagyon édes, nem kell sok idő, és meglátod, egyedül is fel fogja tudni venni a pólót. Nálunk már a majdnem három évesem sokszor nem is akarja, hogy segítsünk neki. Póló már egyedül is megy, bugyi + nadrág felvétele még egy kis segítséget igényel.

Kriszti: bank :twisted:
Nekünk is van szép kis lakáshitelünk. Azon vagyok kiakadva, hogy mennyi a kamattörlesztés. Nevetséges, hogy kb. három-négyszerese a tőketörlesztésnek. Na meg persze nem az fog hitelt fölvenni, akinek a bőre alatt is pénz van...

Nem Pestről jövünk le Sopronba szülni, már július közepe óta lent vagyunk, férjem szülei és én szüleim is itt laknak, hát boldogítjuk őket. Örüljenek, ha meglesz a pici, úgyse túl sűrűn fogunk leutazni. Autónk meg nincs.

Itt Sopronban lehűlt az idő és felhős. Nem bánom, nincs olyan meleg és talán a lábam se fog annyira bedagadni.
CSomagolást nekem is el kéne kezdenem, már elterveztem, hogy jövő héten elintézem, ami még hátravan (vásárlás, cuccok fertőtlenítése, betétek gyártása,...)
Csak egy tipp, hátha valakit érdekel, hogyan lehet elég jó betétet házilag gyártani (árban nem tudom, mennyire kedvező). Néhány réteg vattát széles gézbe kell csavarni és már kész is. Nekem nagyon bevált, nem bántotta a gátsebemet sem + nem is ment mellé semmi.
cicke
 
 


Cicke,így azért érthető,hogy mit keresel Te Sporonban.A nagyszülők pedig boldogok,szóval tök szupi.

Kép
v.andi
 
 


Sziasztok!

Lehet, hogy pár napig nem tudok jönni, vigyázzon mindenki magára és a pocaklakókra :wink:

(Azért, ha lenne még egy szeptemberi babónk a napokban légyszi légyszi kérek egy sms-t valakitől:):):)

Pusz mindenkinek
Vendég
 


Boboka,kicsit megijedtem,azt hittem te is szülni mész!!!!Oké majd üzizünk,de remélem most kicsit megállunk!!!

sutimano76
 
 


Hello lányok!

Bibi, de jó, h vagy :D Lillus nagyon édes, és nagyon ügyi kiscsaj!!!!

Én is elgondolkodtam a szülésen... de aztán elmagyaráztam Ébanonak, hogy Imola kibújt, de nem kell rögtön a csajok után rohanni, nekünk azért van még úgy minimum 5 hetünk odabenn, meg addig még kifestjük a kis sarkát, meg veszünk pár szép holmit, és még növünk picit! :D

Jah, és nekem osztálytalálkozóm lesz szeptember 4., szóval addig még egyben kéne lenni :lol:

Este leszek!

floranan
 
 


Boboka,én is nagyon megijedtem,de természetesen üzenünk,ha esemény van.

Kép
v.andi
 
 


Sziasztok!

Kriszti még nem tudom, mert a szállás nem úgy alakult, ahogy terveztük.. :cry:
Lehet már holnap, de lehet csak szerdán. Így remélem nem Balatoni lesz, főleg azok után amit T-pk írt a Veszprémi kórházról.
Így teljesen érthető miért választottad Pestet. :wink: Biztos felértek időben.
Bibi örülök, hogy megnyugodtál.... Amikor olvastam majdnem írtam valami szépet, de aztán továbbolvasva már láttam, hogy megnyugodtál.
Csajok én is mondtam páromnak, ha hazaértünk össze kell rakni a pakkomat. Tegnap nagyon fájt egész nap a hasam, se magne, se haskötő, semmitől nem lett jobb. Ma kicsivel jobb, de fáj.
De fiacskmám mocorog szépen, így nem vagyok annyira ideges.
Cicke neked is üdv itt.
bex13
 
 


Nem, mi még nem készülődünk kifelé (nagyon remélem :lol: :lol: ).

Legkésőbb kedd este jövök, nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek :wink:
Vendég
 


Nyulasznak én is nagyon gratulálok! És ikrek létükre a 38.héten születtek, nagyon szép kis teljesítmény. :lol:

Boboka: Vigyázz magatokra és én is remélem, hogy nem lesz miről értesíteni téged! :wink:

Bex: Nekem tegnap fájt a hasam, ma már sokkal jobb.

Ennek örömére délelőtt, míg a fiúk a Kopaszi gáton voltak, kimostam Andris bébijátékait, pontosabban azokat, amiket hajlandó odaadni Máténak. :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Képzeljétek egy másik fórumon olvastam, hogy 2 napja megszületett Lilu kisfia is. Jó korán jött, mert ha jól emlékszem szeptemberre volt kiírva. (Vagy legalábbis ezt mondták, aztán lehet, hogy csak félreinformálták a sajtót, hogy ne szálljanak rájuk a végén.)

Kép

Kép
hgrita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?