Judit, köszi az érdeklődést, nem én tűntem el, hanem a net...
2x kellett installálni a gépemet az elmúlt héten, szóval most épp nem vagyok jóban a technikával.
Még 2 in 1
, egyébként minden rendben. Kis lábduzzadás, gyomorsav, éjjel jóslófájásocskák, van, hogy 5-6x húzok ki pisilni éjjel, de azt mondom, ennyi kell. A doki szerint szépen rövidül a méhszájam, de még nincs luk
. Szerinte nem várja meg a 13-át. Szóval lehet, hogy találkozunk a kórházban, meg Stockival is. De jó lenne!! Akkor bulizunk!
Nyuszi, örülök, h jó híreket mondott a dokid, akartam volna írni már korábban, h nyugi, nem lesz semmi gáz. Az unokatesóm kisfiánál anno ugyanígy mondta egy doki, h sorvadt, közben tök normális súllyal született, most meg a legjobb vízilabdás a csapatban! Ennyit az UH-os mérés megbízhatóságáról...
Különben nekem sem túl erősek ezek a fájások, olyan kicsit, mint régebben a menseses görcsök. De semmi rendszerességet nem vélek felfedezni bennük. Pedig már nagyon várom, hogy indulhassak a kórházba!!! Jelentem, készen állok egy jó kis szülésre.
V.andi: hát Dorkát ezek szerint nem hatotta meg a telihold. Pedig éjjel már azt hittem, hátha, de reggelre megint elmúltak a görcsök. Így megy ez már vagy egy hete. Éjjelente minden nap szülök. Tényleg, folyton ilyeneket álmodom.
Gabcsi, ez nem lehet vmi vidám. Biztos már nagyon lent van a gyerkőc, és elnyomja ott a "kijáratokat"...