Új privát üzeneted érkezett!

Rongyi nekünk is van. Apornak nyuszi, Rékának kutya, Emesének boci. :)

A férjemmel az a vágyunk, hogy meglátogatjuk a camridge-i barátját és Londont. Kb. 2 év múlva. :D
Gondoltunk arra, hogy autóval megyünk és megállunk előtte Münchenben egy másik barátunknál. Majd Londonból megyünk Dublinba is. Egyébként a London Dublin jegy 10 e, ft. oda vissza kettőnknek. (Londonban már kétszer voltam) a férjem még nem. Szóval mivel nem tudok spórolni, :oops: ma mégis nyitottam egy borítékot. Ráírtam utazás és tettem bele pénzt és jól elsüllyesztettem a fiók mélyére. :D

apropó, ha már utazás. csinálok egy vonalzót :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Mozza

De édes! Én is akarok képeket feltenni! :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anika!
Jó ötlet ez a boríték!!!Lehet nekem is kéne vmit félretenni sutyiban..jövőre az uram 30 éves lesz,melephetném vmivel...Ha nem is egy ilyen nagy utazással.de egy picivel!

Mozza!
Látom nálatok is "ingerszegény" a kiságy :lol: :lol: Nagyon jó Lili birkózása!
A falat én egyáltalán nem sajnálom...így is hót sz*r...hiába van kifestve,repedezik....hülye új ház...

Anika!
Igen képet képet!!!!

Nóri!
Nekem is vannak halak a fürdőben meg a wc ben is a csempén.Mindenki kérdezi hol lehet halas csempét kapni...mondom csak matrica :lol:

annus11
 
 

 
 

Mozza!
A buborékfújót nagyon fogja imádni később is!Majd elkapkodja a buborékokat!Mi is rengeteget játszottunk vele,és leköti a babát nagyon!!!Izának még nincs,most amúgy is elég sok inger éri...ahhoz képest jól viseli! :lol: :lol:

Na meg is nézema mi rongyink milyen...csak épp a gyereknél van,hol máshol 8)

annus11
 
 


Annus!
Ez a járókában készült....de a kiságyába is beköltözött egy fél állatfarm :oops: :roll: .
Könnyebben elalszik, ha még ébren rakom be...cumizza a mancsát, közben nézegeti a haverokat. :lol:

Lili mellesleg elég ijedős, így félve teszek be 1-1 új szerzeményt....előtte játszunk vele egy kicsit, hogy megismerje és lássa, hogy nem kell parrantani tőle. :roll:

Iza hogy aludt?

Kép
mozza
 
 


Rakok képet Hannáról,ahogy egérkét markolássza. Kép Bújj hozzám,egérke!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Jó reggelt!Elkezdtem visszaolvasni,és Anikánál látom írta ezt a tejpangási hullámot.Megtennéd, hogy írsz róla bővebben ha van időd?
Köszi!!!
Cicó reggel 6.30 körül kelt,aztán szopi után annyit,de annyit kakilt, hogy csupa olyan lett az utolsó tiszta bodyja.A többi meg most szárad.Így visszaadtam rá a hálózsákot,és el is aludt. Éjjel egyszer felébredt valamire.Elkezdett mocorogni.Átmentem, picit simiztem és 5 perc alatt visszaaludt.Nem tudom mi lehetett.Lehet egy puki felriasztotta.Annyit evett este...... :shock:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


De édes Lili,ahogy harcol.Úgy látom ő lábon erős. :lol:
Hanna nagyon szép kislány!!!Olyan békések,mikor alszanak!
Én is vettem bubifújót még gyereknapra. :oops: Nem tudtam megállni,annyira imádtam. :lol: Fújtam Rikinek,de akkor még nem értette.Lehet megpróbálom újra.
Kérdés,lehet butuska.Eszerint mindenkinek vannak bent folyamatosan "dolgok" az ágyban.Én nem merek betenni,csak nappal néhányat.Hogy ne legyen egyszerre túl sok inger.Éjjelre meg csak a forgó van a feje felett,minden mást "elkobzok". De nappalra akkor tehetek be több játékot neki? Ti hogy csináljátok?Én a játszószőnyegre sem teszek egyszerre sokat.Vagy lehet?
Na megyek, felkészítem az ebédet.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Bakker, elszállt az irományom...Ráadásul fáj a fejem, grrrr :?

Sz'al, jó reggelt!

Jók a matricák, szépek (lesznek) a szobák, Lilibirodalom már készen is van, nagyon helyesek a virágok :-) Mi úgy tervezzük, hogy Marcit 5-6 hónapos koráig átköltöztetjük a saját szobájába, de még nem döntöttem el festetni akarok-e, vagy matricáztatni.

Kutyafüle, 3-4 hós növekedési ugrásról beszél a szakirodalom:
"A növekedési ugrások általában a baba 3 hetes, 3 hónapos és 6 hónapos korában következnek be. Elsődlegesen onnan lehet felismerni, hogy a baba gyakrabban szeretne szopizni, mint a megszokott, szinte kielégíthetetlennek tűnik a szopási igénye, a megszokottnál többet nyűgösködik, sír, hamarabb végez a szopizással és hatékonyabban szopik, mint korábban, de a szoptatás után sem teljesen jóllakott.
Ha ilyen jelenséget tapasztalunk, akkor gyakori, igény szerinti szoptatással oldhatjuk meg a helyzetet. Érdemes egy szoptatáson belül két mellből etetni a babát váltogatva a melleket, így több tej képződik. Ha ennek ellenére sem nőne 1-2 napon belül a tejmennyiség, anyatej serkentő teával vagy homeopátiás bogyóval segíthetünk a dolgon. A növekedési ugrások időszakában különösen fontos, hogy az anyuka is odafigyeljen a helyes táplálkozásra (sok szénhidrát) és a megfelelő folyadékfogyasztásra."
- meg azt is írják, hogy nem ritka, ha az addig jól alvó baba éjszaka ismét felébred...akár többször is.

Kérdés: most, hogy tkp állandóan a szájában van a kezük, ti gyakrabban megmossátok a kacsójukat napközben? Vagy hagyjuk hadd ismerkedjenek végre a külvilág bacijaival? Az esti fürdetéseknél csoda, hogy halott német katonákat nem találok az ujjai között, amúgy van ott minden :roll: A másik parám, hogy hullik hátul a bácsihaja (tudjátok azok a hátsó hosszabb szálak) és minden, valamint mindene hajas. Nem 1X szedegettem le a az arcáról hatosával a hajszálakat. Tuti be is nyel közülük jópárat. Ettől nem lesz bajuk?

Na, vmit még biztos akartam, de ezt most már elküldöm.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi!Aranyos vagy, hogy leírtad.A növekedési ugrásról én is olvastam csak erről a tejpangásról nem hallottam még.
Én amúgy nem mosom a kezét, mivel elvileg piszkos dolgot nem nyel be a kezével,hisz még csak a saját dolgait fogdossa.De szóljatok rám, ha rosszul látom. A haj parádat megértem.Igaz Rikinek nem hull,de nekem meg a kutyának igen, és állandóan frászban vagyok.Találtam már kutyaszőrt a pelusán(ezért nem vártam tovább a furminátorral),az én hajam meg mindig vagy a kezében vagy az arcán köt ki. Én is aggódok emiatt.
Na fő a kaja, megyek felmosni, meg vasalni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Gyöngyi!

Lilinél is ez van, ráadásul anyai örökségként-neki is izzad a mancsa és tappancsa. Ergo fürcsinél vagy negyed kiló szöszmöszt szedek ki az ujjacskái közül.
Apja szerint kesztyűt kötöget. :lol:
Én peluscserénél egy benedvesített türcsivel áttörlöm a mancsát...de így is sztem egy csomó mindent bekap.....
Bár ha belegondolunk, hogy anno ovisként 3 évesen meg mindenki falta a homokot! :shock: :lol:
Kvázi most felkészíti rá a kis gyomrát. :roll:

Kép
mozza
 
 


Kutyafüle, nálunk a kiságyban nincsenek játékok, ööööö azaz nincs sok játék (csak a fejvédő+körforgó+rongyi) mert az az alvás helye. Meg szerintem most még olyan nagyon sok játékra nincs szükség, mert inkább nézelődnek, mint játszanak (az enyémgyerek legalábbis még csak nézelődik). Vagyis amíg 10-20 perceket tudja bámulni az IKEA-s állatos pelenkát, addig nem terhelem mással. Alvásnál gondolom ezt is alig győzi feldolgozni (oroszlánokmajmokkígyókvizilovak mindenhol áááá :lol: ) Persze, ahol gyakrabban van ébren a gyerkőc, ott biztos több ingerre van szükség...nem t'om. De az biztos, hogy ők még MINDEN ingert feldolgoznak alvásnál, ez azért elég megterhelő lehet. Adraci? Férjurad véleménye erről?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi,én is így gondolkodtam.Nála a forgó van bent meg napközben ha ott van, 2 plüss és kész. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Én ezen sose gondolkodtam...ott a rácsvédő,felette a forgó,van egy felhúzós teve ami zenél és a rongyi.Néha a tornáztatót is beteszem ha még játszani akar,de azzal általábna kinn szokott játszani.Szóval nem gondolkodtam el még azon h sok v kevés lenne ez neki....reklamálni nem reklamált még :lol:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Csani drága f7-ig aludt, aztán még este 9-ig lustoiztunk meg összebújtunk hármasban. Aztán még apa egy órára elment vele játszani, szóval totál kipihent vagyok - VÉGRE!

Vanni, nekem akármelyik nap jó a tali! :D Más érdeklődő van rajtam kívül? A festős csajszi : Szegedi Jutka; 20/453-0132. Gyönyörűen dolgozik, tényleg!

Gyönygiy, nekem meg épp az a bajom, hogy az az idétlen bácsikahaj a rossebnek se akar kihullani! Tök viccesen néz ki szegény gyerek! 8)

Én ha észreveszem, hogy tele van a keze szösszel, kitörlöm... Eszembe se jutott, hogy nagyon mást is kéne csinálni...

A mi kiságyunkban csak a körforgó van, a játszószőnyegen vannak a játékok. Aztán ha lesz járókánk, akkor abban is lesz. De csak azért alakult így, mert Csani nem szeret a kiságyban játszani.

Mozza, hol szerezted a 100% termékdíjas pamutrongyinyuszit?

Na jó, megyek, az uram felséges reggelivel vár!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, ti reggel fél 7-től este 9-ig hármasban lustiztok? Jól bírjátok :lol: Tudom-tudom értsem jól :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Freudi elszólás - na az lett volna jó, estig lustizni! De sajna a valóságban csak reggel 9-ig történt az eset...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


mozza, rongyi honnan van? nekunk meg nincs mert 100% pamutot kerestem :roll:

nekunk a kisagyban nincs sok jatek, azt hiszem csak disznek a sarkokban meg van egy forgo, azt sose hasznaljuk. az is disznek van sztem?!
igazabol azert alakult igy,mert Boroka csak akkor latja a kisagyat amikor esti szundi van, akkor meg nem nezelodik hanem elalszik.
O napkozben jarokazik vagy jon velem pihenoszekkel, azon vannak jatekok mondjuk, de csak akkor jatszik veluk ha uncsi vagyok sztem :lol: jobb szereti nezni ahogy zuhizok meg teregetek :roll:
jarokaban van azert jatek boven.. ott a kedvenc tiny love-os forgoja,szines kockak,pluss jatekok, puha konyvecske, meg ilyenek. jatszoszonyeget is beszoktam neki tenni. meg a babatornaztatot is,de az utobbit jobb szereti ugy ha ki van veve a jarokabol.
bar en most akarok szerezni par mokas jatekot meg :lol:

most meg hatra neztem es a kanapen alszanak az apjaval :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

mozza: Lili tündéri :)

Csak friss fotók a lányaimról :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Ja, és Zsófi szoptatja a babáit :)

Odateszi a melléhez, mondja, hogy egyik cici, máásik cici, megmérem! Odamegy a párnához, benyomja a képzeletbeli gombot, közben mondja, hogy "tü" ráteszi a babát, leveszi, gomb megnyom, "tü", és közli, hogy hat :lol:
Vendég
 


panndi - Zsófi utánoz? De édes! :lol:

Nekünk a kiságyban semmi nincs a paplanján meg a kispárnáján kívül. A forgó van felette, de az is a másik oldalon. Az én meglátásom szerint sem kell annyi inger még neki. Van a játszószőnyegen épp elég, de arról is leszuperáltam a játékokat, csak kettő lóg az 5 lógosból. Így lesz mit váltogatnom ha megunja! :D Szerintem annyira kicsi még, hogy amennyi játék már össze van neki harácsolva kiteszi vagy 2 éves koráig! :oops: :lol: Apa nem győz leállítani a vásárlással, már közölte, hogy letilt a gépről!! Mi van??? :shock: Nem vagyok én annyira rossz kislány, csak a kisfiamnak AKAROK mindent ami megtetszik, mert egyszer tutira belenő minden játékba! Hát nem? :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


panndi, lanyok nagyon szepek meg mindig :D

Zsofi nagyon cuki, legalabb mar most tudja mi lesz kesobb :D nagyonbelejon :D lehet neki 4 gyerek nem is lesz eleg :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jaaaaaj, Csani olyan édi, megzabálom! Nagyokat vigyorog, ha csikizem a tokáját, meg mondom, hogy háááááálllooo!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Anika-a következő sorokat azért írom kicsivel, mert már egyszer leírtam, hogy mi történt velem, és nem szeretnék senkit megint enyhe aggódásba taszítani emiatt.
Tehát, nekem már volt egy kisfiam Zalán, aki örökké velem is marad, ugyanúgy imádom most is, mint amikor még fizikailag is velem volt. Ő sajnos tavaly márciusban aludt el örökre, pneumococcus baktérium kokzta agyhártyagyulladásban, amit nem kullancs okozott, hanem a bölcsiben a közösség, mert mindegyik taknyos volt, és Zalcsin így jött ki. Egy hónapot küzdöttünk az életéért, nem volt egyszerű , mert az orvosok többnyire érzéketlen tuskók voltak!
Na ennyi!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jajj én gyerekem - majd meg szakad a szívem - alszik nagy nehezen, erre álmában csuklik!!! :shock: Drágám! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri, őket nemigen zavarja a csuklás, úgyhogy ne aggódj :wink:

Panndi, illllyen kék szemek nincsenek is!!!! Valld be, hogy mindig photoshoppolod a képeket. :lol: Mikor mehetünk lánykérőbe? Vagy a kiegyenesített kasza oda van támasztva a bejárathoz, hogy az udvarlókat elriassza? :D

Szofi, már akartam írni, hogy a Balatonos képeken nagyon édes Csani abban a bobmárlis satyekban :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szofi,
próbáld még ki ezeket a sdzavakat, nálunkmég ezek nagyon nyerők: zsííííírosdeszka, trotyimotyi, pisimisi, ...meg az őőő betű, jó hosszú csücsörítés közben :) remélem nem ezeket a szavakat fogja legelőször kimondani :wink:

Annus,
hogy alakul a tejcsi?Ami nekem bejött, az a sárgadinnye meg egy kis DM-es szopistea kombináció.

Panndi,
tünemények a csajok!!! És azok a kék szemek :) Apának lesz dolga 15-20 év múlva dögivel!

Mi meg már hason nem nagyon tudunk tornázni, asszem rájött, hogy kell átfordulni, és kb. 1 perc alatt már fordul is meg,tegnap este meg most d.e. is ezt játszotta. Amúgy meg nagyon tetszik neki, amikor a hátára érkezik, már görbül a szája, kell visszarakni hasra :)

emese1979
 
 


Gyöngyi, az en lanyomat nagyon zavarja a csuklas :roll: total ideges lesz tole :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi!
Zsófi cukiiiiiiiii, okos nagylány! :lol:

Kép
mozza
 
 



Kép
mozza
 
 


Jó nagy a csend..... persze már nincs az a nagy meleg, többen kimentetek gondolom.... Párom elment vásárolni, mi meg pihizünk kicsit...

Kiságyban a játékok: én nem is gondoltam arra, hogy túl sok lehet neki az inger... a zenélő forgó ugye ott vantöbbek között, és azáltal rengeteg inger éri... miért baj az?

Tali: hát, ha ilyen nagy a csend ma, lehet, hogy korai a kedd vagy szerda... akkor legyen a csütörtök 10-től lehetne jönni, a Komjádi uszoda felett lakunk, autóval meg lehet állni a ház előtt garantáltan mindíg, (zsákutca). Aki BKV-val jönne: inkább csak hordozóval ajánlom.... nagyon meredek az utca ide le hozzánk... Érdemes hozni plédet, és a kertben lehetne piknikelni, játszani... délig van sok árnyék... ezért jobb a délelőtt... kik jönnének? Szofi, nézzük meg, aztán meglátjuk toljuk e el következő hétre, oké?

Nekünk 2 rongyija van Marcinak, egy nyuszifejes, DM-se, és egy csíkos bohóc... sokszor ő is mindekttőt öleli, markolja... :)

Annus, mikor is jöttök haza? Biztos a 3 hós ugrás van.. és a környezetváltozás miatt is lehet pici tejgond... valahol olvastam.. kitartás!
vanni
 
 


Boroka 66 centi :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


bar apa 68at mert. de en 66ot. kivancsi vagyok a dokineni mennyit fog ezek utan :D sztem oriasi :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Csani 56 cm... :shock:

OK, Vanni, nézzük, lesznek-e még jelentkezők!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hű Netti, Boróka biztos a tornasor elején fog állni :lol:

Migyerekünk lábkörme egyre csúnyább... Jaj, mi lesz ebből... :(

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


sztem lelassul mostmar a novese :D

Gyongyi, kamilla? (most mondta az egyik bnom h nekik az hasznalt )

mozza,koszi, tenyleg :D

vettem nyalkendot!! nagyon cukkiii, annyira nyalas mindenhol h mar muszaj volt.. kis rozsaszin kockas! elekotom majd holnap es lefotozom :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Úgy alakult, hogy a héten mi sem voltunk itthon. Lementünk Zamárdiba, és ma jöttünk haza.
Történt jó is, meg rossz is!
Petyának vettem Humana tápszert, mert apadt a tejem, de hasfájós lett tőle, és már hiába vettem meg az előző bio dm-st, nem javult semmit. A tejem meg érdekesen működik! Hol van elég, hol pedig a két mellemből 10 és 40 ml közötti mennyiséget tudok lefejni!
Nem értem ezt,mert Macival semmi ilyen jellegű bajunk nem volt! :(

Egyébként jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is!
Nagyon féltem tőle, hogy az utazóágyat,és az idegen környezetet hogy fogja bírni Petya,de simán vette az akadályt! :)

Visszaolvasni sajna nem tudok,mert sok az egy hét kihagyás. Remélem mindenki jól van, és nem történt semmi extra.

Jó hír a popsitörlőt kérőknek!: Még időben kértetek, mert felvitték az árát 550.- re! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi

Nekem sem egyforma a dolog a szoptatással. Aporral állandóan sok tejem volt, most hullámzó, pedig ingert bőven kap. Asszem függ fáradtságtól, evéstől, ivástól, lelkiállapottól is.

GYöngyi

Vidd el orvoshoz. Biztos van helyettesítő!

A mi lányaink is nagyok. 60-61 cm.

Emese
Sárgadinnye? maga a gyümölcs?

Nóri
Sajnálom. :cry:
A Prevenar az ellen véd? Én Apornak beadattam. Svédo.ban van ilyen oltás?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Gyöngyi, mi nem rakunk játékokat a kiságyba, mert az az alvás helye. (csak körforgó van) Egyelőre a szobájában is szinte csak akkor van, amikor alszik. Szerintem is felesleges a sok játék, úgyse tud velük mit kezdeni. Én a Fisher Price-okat szeretem, mert ezek jó korai fejlesztők. Marci nyúl utánuk, fogni akarja. Ja és mivel nem nagy számú játékokkal dolgozunk, ezért vannak kedvencei, amit ha meglát egyből vigyorog. :lol:

Szofi, szerintem nem fog félni a zsiráfotoktól. Az olyan aranyos! De ha megnézed a Wallisnak az állatos tapétáját, a duck pl. egyenesen ijesztő a hegyes csőrével, meg tényleg elég érdekes az ábrázolásmód. Sztem vmi rossz élmény előzi meg az ábrától/tárgytól való félelmet.
(emlékszem egyszer apa hozott a tesómnak Csehországból egy szürke-fehér csíkos plüssmacskát. Dia 2 éves volt és éktelen üvöltésbe kezdett, amikor apa oda akarta neki adni. Utána mindig üvöltött, amikor meglátta. Persze én néha azért megvillantottam neki... :)

Naccerű ez a növ ugrás, ugyanis az eddig 1 ciciből táplálkozó gyermekem ma minden kajánál mind2őt kiette és este megint benyomta a 30 ml Humanat... :?:

Kép

Kép
adraci
 
 


Boróka akkor nem kicsi! Marc kb. 60. (amikor megszületett apa végig tudta fektetni a karján. Hm, mostmár 2 kéz kell hozzá :lol: )
Zsófi és Fruzsi édesek! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Na :arrow: , álmos vagyok.

Kép

Kép
adraci
 
 


Húúú, Csani talán ma elsőre elaludt... Bekapok valamit, aztán repesztek aludni...
Sárgadinnye tényleg jó!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Adraci, köszi, megnyugodtam!
Öhm, hát az én hugom is félt a vámpíroktól. Persze nagylelkűen felajánlottam neki a sötétben, hogy megvédem, ha minden kívánságomat teljesíti! 8) :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Itthon! :)
Akkora a kupi még, hogy ihaj!!!

Az utolsó oldalt olvastam, és te jó ég! Már milyen nagyok a gyerekeink!

Zsófi nagyon helyes! Szopi... :) Fruzsi is szép! :)

Tej: nálunk is vannak kis kilengések, de már adtam le tejet egyszer, és negatív volt! Szóval már megkapták olyan babák, akiknek nagy szükségük volt rá. :wink:

Nozavi!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Én ezt nem is tudtam. Mikor született, és mennyi idős volt?

Most megyek, megpróbálok felülkerekedni a dologhalmokon! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Fruzsi Zsófi 74-es ruháit hordja :shock:
Vendég
 


Jó ég! Mekkora Fruzsi????

Jó éjt, tényleg megyek mára.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Na itt!Szupi éjszakánk volt,Iza még forgolódni sem kelt fel.Mostanában már fél7kor alszik,és ma is fél7kor evett reggel...12 órázik,nem semmmi!!

Lányok csodásak!!!Zabálnivaló mind!!!

Dóri!
Üdv!!!Milyen volt a "nyaralás"?Mesélj!!!

Trixi!
Szia!!!Megkaptad a privim???


Gyöngyi!
Szerintem mostmár vidd el az orvoshoz,ha eddig nem javult a kenőcstől...inkább előbb lássa a doki mint később!!

Tej:na úgy van most h 2szer fejek.Egyszer este 9 körül,akkor a kettőből lejön kb 100,majd másnap reggel 6körül lefejem az egyiket,de nem csumára,abból is jön le 100.Így van 200 ml,amit oda is adok neki :shock: Reggel kiszopizza az egyiket,meg a másiknak a végét amit meghagytam.Aztán a köv 4 etetésnél 40-50 mlket kap pótlásnak a lefejtből....bár ma reggel úgy láttam már sok volt neki amit szopizott...ja és van h kaja után 1 órával még mellre teszem,kiszopizza ami van benne,ezzel próbálom szaporítani.Tehát eddig még elég neki a tej,csak kicsit macerásabb....tegnap már gondolkoztam h veszek tápit a biztonság kedvéért....de végül csak nem kell.

annus11
 
 


Jó reggelt!

Anika, már a hét elején elvittem dokihoz :wink: Betadine-t javasolt meg Bacropan-t a gyulladás csökkentésére. A Bacropan-nal eddig vártam, mert antibiotikumos készítmény, nincs nagy kedvem használni :? A Betadine nem nagyon vitte le a gyulladást (sőt még gennyesebb a bőr alatt). Most még megpróbálom a kamillás kezelést Netti javaslata alapján, aztán ha az se, akkor visszük a gyereksebészetre :?

Dóri, gratulálok a negatív eredményhez, ügyes vagy. Biztos jó érzés, hogy már tudtál segíteni egy elkeseredett anyukán és babáján.

Hű Trixi, azt én is tapasztalom, hogy a tej mennyisége hullámzó, ne de hogy ennyire?? :shock:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus!
Megkaptam, és válaszoltam is!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Hali!
Na, ma megint f8kor keltünk! 8) Heppi vagyok, juhú! :lol:
Tegnap voltunk sütögetni, Lili nonstop végig a mancsát rágta. Ez sztem a fogzás lesz!!!!!! Lehetséges ez????????
Vegyek neki egy rágókát???????
Dobok pár képet:
Kép pötyikémmel Kép őőőő Kép Kép 2mancsos próbálkozás :)
Kép

Kép
mozza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: