Új privát üzeneted érkezett!

Edit!

A végleges kiíráshoz kell nődokis javaslat. A háziorvos ilyen-olyan indokkal kiírhat 2 hétre. Csak ugye akkor már ugrik a 70%-kos táppénz, ha valaki egy-egy napra visszamegy. Bár lehet, hogy jobban megéri a kajajegy miatt.
Vendég

Csuppancs,
én akárhol olvastam eddig, mindehol vagy 25 vagy 28 ezerét csinálják.
Ingyenes talán pár kórházban, de ha az én dokim nem ott van, akkor cseszhetem :(
Hol van az ahol 9-10 eFt-ért megcsinálják? Bp?
Talátam az imént egy honlapot, ahol az van irva, hogy a kombinált teszt 15 eFt. Felhivtam és kiderült, hogy igen 15 eFT, de ehhez jön még 10 eFt-ért az UH, vagyis 25 eFt a vége...
lara

Ezt olvastam:
"az ingyenes Down-kór-szűrés az alábbi intézményekben, központokban érhető el: Székesfehérvár - Család- és Nővédelmi Központ, Cegléd - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Szentes - Városi Kórház, Mohács - Városi Kórház, Marcali - Városi Kórház, Nyíregyháza - Jósa András Megyei Oktató Kórház, Fonyód - Egészségügyi Kht., Mosonmagyaróvár - Városkapu Egészség Centrum. Budapesten a Margit Kórház, a Szent István Kórház, a Szent Imre Kórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, az Állami Egészségügyi Központ és a Szent Rókus Kórház"

Ha az én dokim egyik intézményben sincs, akkor én nem is vehetem igénybe az ingyenes tesztet, igaz? :(
lara

Zarja: szerencsére nem kell kötelező jelleggel ácsorognom. Ez egy kis bolt, és nyugodtan ülhetek, ehetek, olvashatok, ha nincs vevő. És csak 3-4 napot kell lenni egy héten. Igazad van, régen az asszonyok ennél sokkal de sokkal többet kibírtak :D . Azért örülök, hogy nekem nem kapálnom kell...

Komibteszt: valaki egyszer már feltett egy linket, hogy hol ingyenes a teszt, és azóta már bővült is a lista. Az a valaki tegye fel sztem mégegyszer :) Az ÁEK-nél tuti ingyenes.

Kép
zsizell

Lara!

Ez hülyeség! A Magzat Diagnosztikai Központban (www.downszures.hu) voltam én. Ott lehet csinálni fizetősen és ingyenesen is. Az, hogy az UH 10e, annyit tesz, ha nem viszel leletet. Én vittem a leletet. 5 perc alatt lecsapoltak és ma lesz meg az eredmény. Igaz, múlt hét csütörtökön csapoltak...
De kérdezd meg tőlük, hátha ingyenes Neked is!
Vendég

Edit: köszi, ez a betegszabi dolog az, amiben nem voltam teljesen tisztában. Kicsit elszongyolodtam, de legalább legközelebb nem beszélek hülyeséget :D

Ezt találtam és elkezdtem számolni:
http://www.ideal.hu/hirek/102430--h1n1- ... oltas.html

Tehát ma Magyarországon kb 10 millióan élünk, ebből 105 kapta el a vírust, és ebből 1 halt bele. Tehát 1 a 10 millióhoz az esély, hogy belehalok. Viszont a vakcináról még ma se tudják, hogy biztonságos e, nem e mutált vírust kaptál e meg, ami ellen nem is hat, és mivel friss készítmény még egyáltalán nem lehetünk tisztába a szövődményekkel.

zarja

Lara, amit én találtam, az Neked valszleg úgysem lesz jó. Tokod és Tatabánya. Az a lista meg gondolom már régen nem aktuális.
A sejtbank is ingyen csinálja ha jól tudom. Bolgárkerék utca, Bp.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lányoook :(((((( nagyon nyőgve-nyelősen megy ez a pénteki melo :shock: :shock: :shock: :shock:
olyan hihetetlen "kedves" vagyok az ügyfelekkel :roll: :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok, lányok

én ma nagyon hepi vagyok, mert ez az utolsó munkanapom a 2 két szabi előtt, és úgy űtnik, sikerül minden folyó munkát szépen lezárni.

Este meg megyünk jazz-koncetre a zurammal. :)

Tegnap este sikerült csak salátát vacsiznom, és végre nem fájt a gyomrom este - ezt rendszeresíteni fogom, mármint az esti minimális evést, jobba érzem magam tőle.

Ma azt játssz a fülem, hogy folyton bedugul - az alleriga miatt van, de baromi nehéz volt úgy prezentálnom ma reggel, hogy csak fél fülemre hallottam ...:(

boruska

Boruska, nekem már hetek óta be van dugulva a fülem.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Mikor lesz már vége ennek a napnak??? :( Sajnos engem az sem vigasztal , hogy péntek van, mert holnap is jövök dolgozni este 8ig :cry:
A mellem nekem mindig is nagy volt, most viszont még érzékeny is. A legnagyobb problémám vele, hogy egyre kevésbé tudok hason aludni :? :D
Az éjszakai pisiléstől pedig szörnyen ki vagyok. Sajnos soha nem voltam jó alvó, és most ha felkelek éjszaka, nem tudok visszaaludni. Tegnap is hajnal 4től forgolódtam 1.5 órát, aztán kelni kellett.
Meddig nem késő védőnőhöz menni?
zuzmooo

jaj, mellek! :wink:

Nekem is alapból elég nagyok, de apa látja rajtuk a további növögetést, és nagyon tetszik neki :)

Az első pár hétben nagyon érzékenyek voltak, de most már megint bírják a gyűrődést - más kérdés, hogy hét közben nem igazán volt erre alkalmunk a sok meló miatt, de jön a hétvége, meg a szabadság - pótlunk :)

boruska

Csajok!

A drága főni annyi munkát adott, hogy olyan jó gyorsan telik a nap... Az éves irattározást most csinálom, de már látom az alagút végén a fényt... :lol: És utána sétálok egyet a postára... De jóóó... Imádom a pénteket.... :lol:

Zuzmooo Az éjszakai piciléstől én sem tudok visszaaludni és én valamelyik nap 3,5 órát forgolódtam... Az idegbe majd meg fulladtam... Én azt hallottam, hogy a 12. heti vizsgálatokig meg kell jelenni a védőnőnél, de ezt csak hallottam, nem biztos, hogy igaz is... :lol:

Boruska, de jó neked... Én is akarok menni 2 hét szabira.... :?

Reni

bellerreni
Eger

zuzmoo, lassan nekem is kellene jutnom védőnőhöz - ma elmegyek a rendelőbe, ott bizto ki van írva, hogy hova tartozom helyileg, és bejelentkezem

boruska

Sziasztok lányok!

Kitartás a munkás kismamáknak! Jó egy hónap múlva hallgathatjátok az én nyavalygásomat is, mert nekem sem lesz egyszerű a munka. Nehéz is lesz, nem tudom, hogy fogom bírni fizikailag, meg lelkileg. Annyira nem hiányolom a munkatársakat, már akik ott maradtak.

A mai napom nekem eddig semleges. Vad mince pie sütésben vagyok, ami nem egy megterhelő dolog, de annál jobb a végeredmény, csak elcseszetem, mert csupán egy formát vettem (nemtom miért, ugyanis tök olcsó tétel), így nyolcassával sütöm a kb ötven darabot. :roll:
Közben várom haza Ferit a kínai kajámmal, mert megígérte, hogy a mince pie-ért cserében hoz nekem.

A hasam ma nekem egész nap fájdogál. Már vettem be magnéziumot, de nem segít.
Vendég

Mell dolgok: valamennyit már nekem is nőtt, de nem sokat, amit én nem is bánok. Annyira nem érzékeny, de amióta olyan csúnya lett szülés után azóta nem sok kontaktot engedek teremteni Feri és a mellem között. Előtte szerettem, ha szerei, azóta viszont jobban szeretem ha rá sem kell nézni, ami az ő lelkét igen csak bántja, de ez van, szégyenlem, hogy csúnya lett. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Na végre készen vagyok mindennel... Csak azt nem tudom, hogy mindek siettem ennyire, mert most megint unatkozhatok a munkaidő végéig... :? Mindig ezt csinálom... :x Már csak 4 és fél óra és vége a hétnek.... 8) Már alig várom, hogy mehessek haza és kezdhessem otthon is a takarítást :?

bellerreni
Eger

Sziasztok Lányok,
Ha megengeditek csatlakoznék :lol:
A hónapban leszek 30 éves, Pest megyében lakunk, két éves kislányommal jelenleg is itthon vagyok.
Kisbabánk születése február 17-re várható. Ma voltunk a 12. heti uh-n, ahol mindent rendben találtak.
Egyébként az Áek-ben fogok szülni, Dr. Szabó Györgynél. Nála született Lilla is.
Igyekszem majd én is képbe kerülni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri,a Magzat Diagn.Kp oldalán az van, hogy 25eFt..Nekem amúgy UH mindenképpen kell, mert a dokim elég béna UH-t csinált, legalábbis amennyire én értek hozzá..

Csuppancs, a sejtbankhoz is az van irva, hogy 25eFt..Istenhegyi meg 28 eFt.

De hogy ne bánkódjatok, találtam egy helyet, tőlünk pár pillanatra, ahol 15eFt-ért megcsinálják!!! :D (Vérvétel és 4D-s UH is benne van az árban) Kedden megyek :D

Lányok, ti mikortól kezditek kenni a pocakot csikok elleni krémmel? Én ma vettem egy E-vitaminost és szerintem fürik után elkezdem kenegetni..
lara

Szia Ildi, üdv a bandában, nagyon szép a kislányod!
lara

Lara. Én is gondolkodtam már rajta, hogy el kellene kezdeni meg a mellemet is mert én attól félek, hogy most ettől a hirtelen növekedéstől megrepedezik meg megereszkedik, de megmondom őszintén lusta vagyok elmenni vásárolni... :lol: Nem vagyok egy vásárlós típus főleg, ha nem tudom, hogy melyiket vegyem és ott kell olvasgatni meg válogatni... Pffff... :roll:

Ildi üdv közöttünk

bellerreni
Eger

Lara, akkor engem félreinformáltak. Pedig régebben olvastam hogy a sejtbanknál ingyenes. Merthogy adnak valami promóciót az őssejtlevételről. De ha már találtál helyet, az tök jó. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Üdv Ildi! Szívesen látunk.

Lara: mikor tele a hócipőm egy egy fárasztó nappal, akkor esténként fürdés után finom illatú masszázsolajjal végig szoktam dörgölni magam (egy ajurvedikus könyvből, meg a masszőrtől lestem el). Ez alapból tartalmaz E vitamint, finom kellemes illatú lesz a bőröm, és a tapintásról ne is beszéljek. Így már elég régóta egyálalán nem is használok testápolót, mert ez mindent visz. Megnyugtatja az idegeim, kellően ellazít, ki tudom tapogatni a csomókat (pl mell, váll) amit kell át lehet dörgölni, és ápolja a bőrt is. Szerintem nem is bonyolítom ezt tovább.
Utánna még egy kb negyed órás meditáció, és el is felejtettem a nap gányait.

zarja

Lara, azt az ingyenes programot pont ők indították. Akkor nem értem náluk miért fizetős. :o

Ildi, üdv nálunk.

Kenegetés már nekem is minden nap eszembe jut, bár nekem iszonyat csíkjaim maradtak a fiam után. Hason is mellen is. Annyi hogy kifehéredtek. Állítólag ez is alkatfüggő is. A babaolajtól csak azért ódzkodom, mert utána tiszta dzsuva lesz az ágy meg a pizsi.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Tudjátok mit ebédeltem???? Kolbászos-csülkös bablevest hagymás kenyérrel :oops: :oops: :oops: isteni volt :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Nekem megint nem kell a normális kaja... A Borsófőzire pörivel csak húzgáltam a számat, bezzeg a mekis álompite... Hmmm az jöhet, úgyhogy most azt nyamizom... :roll:

Mi lesz így velem... gyorsan fel jön az a 3 kg ami eddig lement, de ha még csak az jönne fel nem lenne baj... :roll: Tuti olyan leszek nemsokára mint egy elefántbébi :oops:

bellerreni
Eger

Csuppancs, a sejtbank honlapjáról másolom:
"Költségek
A Down-kór kiszűrésére irányuló vizsgálatok díja egységesen 25.000 Ft.
Magzati Diagnosztikai Központunkban az ultrahangvizsgálat is elvégezhető, melynek költsége további 12.000 Ft."

Bellerreni, ne is mondd, én is a múltkor az egyik áruházban olvasgatás nélkül levettem egy krémet, rá volt irva, hogy stria elleni és itthon olvastam el, hogy terhesség alatt NEM lehet használni, csak utána...hát király...persze ez apró betűvel volt a legvégére irva..

Zarja, tök jó az ilyen finom illatú olaj. Amit én vettem az is egy olaj, majd én is letesztelem ma este, hátha ez is nyugtatja az idegeket :D

Edit, az én ebédem túrórudi, Boci csoki és tejszinhab :D Nagyon adok az egészséges étkezésre ! 8) 8) 8)
lara

Köszi a szíves fogadtatást :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Lara: Én is csináltattam kombinált tesztet és én ingyenesen. Vannak kórházak, akik szerződésben állnak a sejtbankkal és ott ingyenes a szűrés. Viszont a kockázat számításhoz kell a pontos kor és ezt a nő a CRL alapján egy táblázatból nézte. Szóval előtte meg kellene kérdezned. Egy másik fórumban egy csajszi vidékről jött fel a margit kórházba és megcsinálták neki a tesztet. Azt mondta, hogy még nincs választott orvosa, de nagyon szeretne itt szülni. Persze nem. Én tettem fel egy cikket, de nekem is ez volt meg. Eredményt két hét múlva kapok. És így cukrosként irigylem az ebédedet.

Zsizell: Szerintem még jót is tesz a meló, ha nem megerőltető és nincs semmi ellenérv, hogy dolgozz. Nekem kicsit eltereli a figyelmemet a parázásról.

Zuzmoo: Szerintem a 12. hétig jó elmenni a védőnőhöz.

Beneildi: Üdv a Szabó doki klubjában. Én is nála fogok szülni. Azt hiszem te már válaszoltál nekem az ő topicjában ha jól emlékszem.

Csuppancs: A sejtbank támogatja az ingyenes szűrést, de csak bizonyos kórházakban.
vicky79
Budapest III. kerület

Lara, én is olvastam. De félre ne értsd, nem kötözködésnek szántam amit írtam. Azon elmélkedtem, hogy ha ők hirdették meg az ingyenes vizsgálatot más intézményekben, akkor náluk miért fizetős.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Úgy döntöttem kicsit boogie-zok a melohelyen ülve, és fülhallgatóval nyomatom a mamma mia zenéjét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Üdv Ildi nálunk!

Zuzmoo, a védőnénit a 12. hétig mek kell látogatni, különben ejnyebejnye lesz.

Csíkok: típus függvénye. Aki hajlamos rá az akármit csinál akkor is lesz (én ide tartozom) :(

Lara, genetika: a Baross u-ban ha van beutalód, ingyenes, és ha jól tudom a MÁV-ban is, de rákérdeznek miért küldtek. Érdemes előre bejelentkezni, mert sokan várnak. Én pl múlthét pénteken tel. és szept 1-re kaptam időp-ot

Bellerreni, én tegnap éjjel rátelefonáltam az uramra, h hazafele hozzon álom pitét :oops: :D

Kép
csipike09

Most csak ennyi, mert rohanok

A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint:
3730.00
miu/L
1.21
MoM
Szabad ß-hCG szint:
35.10
Ng/ml
0.95
MoM
Tarkóredő vastagsága (NT):
1.10
mm
0.74
MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 30 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000
Vendég

Lara, ezt most találtam a kombinálttal kapcs-ban:

http://egyujabbbabasblog.freeblog.hu/ar ... alt_teszt/

Kép
csipike09

Nóri, gratulálok a jó eredményhez :!:

Kép
csipike09

Na! Elkéstem volna, így nem mentem... :lol: :lol:
Hát, tudtam én,hogy jó lesz az eredményem (fiatal vagyok, szedtem vitamint már jó rég, nem cigizek...) na de ennyire.
A csaj szerint nagyon ritka az ilyen jó érték!

A korom szerint elvileg 1:1200 hoz az esély. Na de ez a 30.000 nagyon meglepett! :D
Vendég

Ja és Lara!
Mindegy, mit mondanak a telefonban, én tudom, hogy nem fizettem érte semmit!
Lehet, hogy egy kamut Neked is megér a dolog. Max csináltatsz náluk egy 4D-t ebből a pénzből és már az ultrahang is megvan!
Vendég

csakhogy hazaértem!

Képzeljétek sikerült UH képet csináltatnom! Felhívtam tegnap egy kedves régi ismerősömet és ma visszhívott, hogy délután ugorjak be hozzá UH-ra :D :D :D :D
Nemcsak képem van (amit lobogtathatok a család előtt :)) hanem mindent végignézegettünk, nem kellett sietni és persze tőle hülyeségeket is megkérdezhettem :) Szerintem a múltkor aludt a kis drága, mert meg se moccant vizsgálat közben, most meg úgy dobálta magát, hogy alig tudott a doki utánnamenni az UH fejjel :D Fantasztikus volt!!! :lol: :lol: :lol: Megpróbálok betenni ide is egy képet.
Hazafelé menet pedig úgy megkívántam a kedvenc kávézóm szendvicsét, hogy leszálltam a villamosról és csak egy jóval későbbi vonattal jöttem haza :) A szendvics: frissen sült magvas rozscipó megkenve kapros juhtúrúval, benne ropogósra sült baconszalonna, saláta, paradicsom és lilahagyma :roll: A végén ittam egy koffeinmentes jegeskávét, szóval most igen elégedett vagyok a világgal :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2010.07.09 20:44-kor.
zuzmooo

Ja és kapok kölcsön egy Bugaboo babakocsit, amire csak egy huzatot kell vennem! :lol: Még gyerekülés is van hozzá!! (Téli bundazsák, napernyő...stb)
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök, de az ebéd utáni alvásokl mostanában nem mennek zökkenőmentesen.

Megkaptam sms-ben az értesítést, hogy kész a Down-szűrés eredménye, íme:

A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint: 5040.00 miu/L 1.38 MoM
Szabad ß-hCG szint: 39.30 Ng/ml 0.86 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.60 mm 1.05 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 25 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Most ennyi, apa nemsokára hazaér melóból, kell mennünk boltba, postára stb. Legközelebb csak hétfőn este megy, addig nem hiszem, hogy tudok jönni.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

De örülök a jó híreknek! Remélem, kedden én is ilyen jókat hozhatok!

Ildi, üdv közöttünk, én is ÁEK-s vagyok, csak Spánik a dokim.

Zsizell, tök jó, hogy van munkád! Irigyellek érte! :oops:

Kenegetés: Nivea intenzív testápoló tejet használok a kezdetek óta, az jó sűrű, azért szeretem. Nagyon jól hidratál, amikor eszembe jut, kenek belőle a melleimre, pocakomra, combomra és fenekemre. Ezen kívül kaptam DM-es babylove mama terhességi csíkok elleni olajat, azt is hetente használom, kimondottan zuhanyzás után. Az olajozás után egy kicsit hagyni szoktam magam pucéran mászkálni, aztán amikor már le akarok ülni vagy felöltözni, egy erre a célra rendszeresített törölközővel leitatom a bőrömről a felesleget.

Arra viszont már nem emlékszem, hogy a terhesség alatt is kerülni kell-e a mellbimbó kenegetését, vagy csak a szoptatás ideje alatt (akkor tuti)?

Képzeljétek, amióta múltkor megnyugtatott telefonban a dokim, azóta tök higgadt vagyok, nem görcsölök a keddi UH eredményei miatt előre. Nagyon jó érzés!

Ha jól látom, lassacskán mindenkinek a munkaideje lejár, szép hétvégét, jó pihenést kívánok a dolgozóknak!
ktc

Én ezzel kenem magam. Eszméletlen jó. Bár nem túl olcsó! :oops:
De ha azt veszem, hogy a legtöbb terheskrém 5000FT felett van, még igazán olcsó is!
http://www.lush.hu/item/mange-too-masszirozo-testapolo
Vendég

Kombi teszt: ha el akarok menni Bp-en a megjelölt kórházak valamelyikébe, akkor oda beutaló kell. Nekem meg az nincs, mert az orvosom annyit mondott, hogy 1 helyen csinálnak ilyet, az istenhegyibe és ott is csak privátban és 28eFt. Lehet, hogy a dokim rohadtul le van akkor maradva?
Az a baj, hogy most mire ismét bejelentkezek hozzá és kapok időpontot, hogy kérjek beutalót, az még egy hét, plusz mi van ha mégsem ad, mert nem hallott erről...a lényeg, hogy kicsúszok az időből.

Csilla, dehogyis gondoltam azt, hogy kötözködés miatt irod, ugyanmár!! Egyébként tényleg furi, hogy a sejtbank hirdeti, aztán náluk meg 25eFt...valami furi..

Csipike, hát beutaló az nincs..

Nóri és Kriszti, juj de jó értékeket mondtak nektek!!! Szuper!!!

Zuzmoo, gyönyörű ez a bébi :D

Lányok, nálam gáz van nagyon..a kisfiam az oviban az egyik játékát elcserélte egy ugyanolyanra, de szerintem csúnyábbra...és itt üvöltözök vele, hogy miért csinált ilyet, sőt még sirtam is...normális ez? Szerintem a kombinált teszt mellé egy pszichológushoz is kérek időpontot :D Amúgy most meg röhögök magamon, hogy mi a fenéért sirok, mert ő elcserélt egy játékot, hát teljesen kész vagyok...
lara

Lara!

Én a sejtbankán csináltattam!!! Magzat Diagnosztikai Kp=Sejtbank
Ingyé volt. Nem kellett beutaló. Felhívtam, kértem időpontot. UH leletet vittem. (de lehet ott is csináltatni simát 10e-ért, 4D 12e-ért)
Mondtam, hogy ki a dokim, meg hogy hol szülök. Kérdeztek párat (dohányzom-e, szedek-e vitamint...stb)
Oszt ennyi.

Ki a dokid Vácon?
Vendég

Hello lányok!
Én is megjártam a 13.-dik heti uhut!
Az utolsó napon mentem! :roll:
Jó vagyok,mi?
A babóval minden okés,pár nappal fiatalabb,mint a menzi szerinti kiirás!
Van még valakinek igy?A Fruzsival 2héttel idősebb terhes voltam :roll: Ezért fura ez most nekem....
A vérvizsga eredményére még várok!Kedden kellett volna meglennie,de még semmi....
A dokinő akihöz járok 23.-áig évi szabadségon van!
Azt mondta ne vigyem el a másik dokinak az eredményeket....de könyörgöm akkor meg már majdnem 17 hetes leszek és ha kell magzatviz vizsgálat akkor menyjek maszekul 3oo euroért?
Hát elég lökött szegény..... :(
Igy elmegyek a másikhoz...tojok rá 8)
Köszi,h kiirhattam magamból!

Lucababám velem is töltettek ki egy ilyen papirt,hogy cigizek-e,hány kg vagyok,hanyadik gyermek......

Lara játék.... :lol: Bizti a terheshormonok csinálják!
Mostmár azért lenyugodtál,igaz? :)

Zuzmo szendvics mmmm,de én most ezzel a terhességel
abszolute nem vagyok nagyevő.....semmi sem kivánok......

Köszi,ha visszafogadtok! :wink:

Kép
Kép
szintus

Szintus!

Te vagy a "topicanyánk" (Te vagy a legrégebbi aktív tag ezen a fórumon) és pont Te akarod visszafogadtatni magad!? Ez vicc???? :lol: :lol:
Vendég

[quote="lucababám"]S írta:lucababámzintus!

Te vagy a "topicanyánk" (Te vagy a legrégebbi aktív tag ezen a fórumon) és pont Te akarod visszafogadtatni magad!? Ez vicc???? :lol: :lol:

JA akkor én,mint topicanya örülök,hogy visszafogadtok!
:lol: :lol: :lol:
NEM VICC Lucababám,mindennap olvaslak titeket de irni már nincs erőm meg még 2 topicba irok......

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!
Túlvagyok az UH-n, dokilátogatáson. Mire odaértünk, remegett kezem-lábam, olyan ideges voltam. Viszont csupa jó híreket kaptam. :) CRL-t ugyan most nem mért, de van 2 kezünk, 2 lábunk, orrcsontunk és az NT 1 mm. BPD 18. Elég ratyi kis gép, képet is olyat tudott csak csinálni, amit apával itthon aztán már nem ismertünk fel. :D Szépen fejlődött azt mondta dokinéni és mocorgott az UH alatt.
Következő állomás 19-én a kombi teszt + UH. Huhh, nagyon megkönnyebbültem.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Ezek tök jó hírek! :D :D
Vendég

Nóri, igen, pláne hogy elkönyveltem magamban hogy biztos lesz valami gond. De ezek után azért már csak rendben lesz az a gyerek. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?