Új privát üzeneted érkezett!

Babicsek éljen, éljen! Jó jel babásodás előtt a laptető!!!!!!!!!!
Vendég
 


Rodina: én Bumival értek egyet!!!! (Nekem is ő mondott nagyon jó dolgokat priviben a lombikomnál, amikor már el voltam keseredve és tökre igaza lett! :D ) Tehát magam is alátámaszthatom, hogy jókat mond Bumi, hallgass rá és ne add fel!!!:) :wink:

Babicsek: Akkor már megtaláltad a naplómban ezek szerint, hogy 4 db inszemim volt lombik előtt. De szerintem az endometriózisom és csak a jobb oldalon (ideiglenesen) átjárható petevezetékeim miatt nem sok esélyem volt, hogy sikeresek legyenek. Nekem a lombik volt a nyerő.
Vendég
 


Hát majd az idő eldönti, hogy mi lesz. Ha De hétfőn visszamegyek dolgozni. HA meg akar kapaszkodni a baba, akkor megmarad, ha nem, akkor nem. Most már semmi nem rajtam múlik! Majd holnap is tesztelek és látni fogom, hogy halványul-e a vonalka. ÉS a hőm is mérni fogom, lassan annak is majd csökkennie kell.

Bikfy!
Gyere és mesélj, hogy mi van veled! Kíváncsiak vagyunk rád, nagyon!

HA jól emlékszem Natiék tegnap utaztak el? Tudja valaki, hogy ott van-e net? Mikor visszajönnek akkor kell tesztelnie?

Bumi, Twist!
Nagyon rendesek vagytok, hogy még most is szurkoltok. Majd meglátjuk mi lesz! Köszönöm!

rodina74
 
 

 
 

Rodina!
De ugye a progipótlást nem hagytad abba?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Még nem, bár nem tudom, hogy fogom-e szedni.
Furcsa, hogy két teljesen ellentmondásos véleményem van.

rodina74
 
 


Bumi!
Te a vesémbe látsz?

rodina74
 
 


Nem :).
De szerintem még ne hagyd ab ba semmmiképp, hisz szépen nő a hcg-d. Szerintem az inszemes doki nem vette számba azt a lehetőséget, hogy ez nem inszemes baba, és azért olyan borúlátó. Ami biztos, hogy egy kissé alacsony a progiszinted, és azt mindenképp pótolni kell, mert ha nem, akkor azért nem fog a baba veletek maradni, és nem azért mert valami baja van.
Menj vissza ahhoz a dokihoz uhura, akinél tegnap voltál, és addig szedd a progit.
Barnázgatsz még?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina,
persze, hogy próbálkozik a baba, de a 12-es progival nincs könnyű dolga. Ezerrel pótolni kellene, és nem duphastonnal, hanem minimum utrogestannal. Nekem ciklus 21. napján volt 17, akkor már 35 körül kellett volna lennie, babásan meg még többnek. Nekem pótolták is rendesen.
Bárhogy is alakuljon ez a babóca, reméljük minden rendben lesz vele, de ha mégsem, és újra próbálkoztok, mindenképpen harcolj ki normális progipótlást.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Még tanácstalan vagyok! Majd végig gondolom, de addig szedem a tablettákat. Aztán majd csinálok tesztet és ha rohamosan halványodik, akkor abbahagyom. Majd meglátom mi lesz, de nem akarom, hogy később megint missed ab. legyen a vége, mert életképtelen volt.
A Kaális doki véleményét a halványodó teszt, sajnos igazolja. Majd ha visszajön a saját dokim meg fogom kérdezni, hogy miért nem lehetett támogatni a babócát valahogy. Őszintén szólva én nem vagyok nagyon megelégedve a dokimmal, és most a helyettesítő dokival sem. pedig úgy gondoltam a Kaáli a legjobb, ma már nem tudom. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a nekem megfelelő hely!
A keddi uh-ra azért elmegyek.

Bumi!
Már csak egy nagyon picit, éppen hogy.

rodina74
 
 


Ilyen korai stádiumban, még nem egyformán termelődik a hcg, és a vizeletben sem egyforma mindig a koncentráció, szóval azért én még hiszem, hogy holnap erősebb lesz a teszted.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Rodinám!
Ne add fel, ha a gyerek küzd, neked is kutya kötelességed azt tenni. 1000%, hogy ő nem az inszemből fogant, hanem egy későbbi, spontán baba. Amivel itt baj lehet, az az alacsony progi szint. Van otthon Utród?
Tudod ugye, hogy nagyon szorítok. :wink:


Én nem jövök, mert nem tudok mit írni magamról. Helyzet változatlan. Minden nap kevesebb, de ma is volt egy csepp barnás vérzés. Aztán ennyi. Mensi sehol, hasam, derekam sokat görcsöl. Reggel úgy mentem klotyóra, hogy na ez tuti megjött. Aztán én lepődtem meg legjobban, mikor semmi. Egy darabig görcsölök, aztán, mint akit elfújtak.
Hőt ma nem mértem, nem is akarom idegesíteni magam. Illetve de. 10 órakor számba dugtam a hőmérőt, 37.2 volt, de az ugye már nem számít.
Terhes tüneteim vannak, délben ebéd főzés közben olyan hányingerem lett, alig tudtam tartogatni. De ez persze lehet véletlen is. A cicim is fáj, de az mensi előtt is szokott. Szóval ezek nem tünetek.

A tünetek azok, amiket a szívemben érzek. Persze lehet, hogy azok csak a vágyaim. :wink: Azt érzem, hogy van valaki, akit nagyon szeretek és nagyon boldog érzés, ha a pocakomra gondolok.
Arról már nem is beszélek, hogy minden este meditációs játékot játszok, az ágyban fekve a babámra és a vele kapcsolatos érzéseimre koncentrálok. Azt mondják ez az állapot segíthet bevonzani a babát. Hát nekem nagyon is jól sikerült a meditációm. Feküdtem, rágondoltam a babámra és csorogtak a könnyeim a boldogságtól. :oops: Hát azt nem lehet mondani, hogy nem várjuk ezt a csöppséget.
Mindezek után miről álmodtam? Arról, hogy pozitívat teszteltem. Nagyon jó volt, sajnáltam, hogy felébredtem.
Nagyon ki kellene bírnom vasárnapig a teszttel. De egyre fogy az erőm. :wink:


Bocs, de ez most kijött belőlem. Ezért is nem nagyon akartam írni, mert a másic topicon nagyon leszidtak, hogy rágörcsöltem a témára, ez így nem lesz jó, blabla.... No midegy, biztos igazuk volt, csak nem esett jól, hogy nem értettek meg. Nem hiszem el, hogy csak nekem vannak ilyen érzéseim, ilyen vágyaim. Vagy tényleg menjek pszichológushoz? Most őszintén lányok, bediliztem? Én nem érzem, hogy baj lenne. Egyszerűen csak nem ersztem a célt a szemem elől. Vagy ezt így nem szabad?

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Nem diliztél be, én is hasonlóan állandóan erre a témára gondolok és nem tudok tőle szabadulni. Sokan mondják azt hogy ez nem segíti a teherbeesést, a görcsös akarás meg stb... De a legtöbben olyanok mondják, akiknek hamar, vagyviszonylag hamar sikeült a baba. Lehet ők nem érzik így át ezt az érzést, hogy az ember mennyire vágyik rá. Én úgy gondolom, hogy a kitűzött célért igeis harcolni kell. Pláne nekünk, akiknek nehezebben egy kicsit, de mindenképpen fog sikerülni a baba.

A teszt még nem mutatna semmit? Ma hanyadik napon vagy? Vasárnapig már csak két nap van. :D Akkor kellene nem megjönnie?

Kép
babicsek
 
 


Bikfy,
nem tudom, milyen topicban írtad ezt, ahol leszidtak, de ezt tényleg csak az érti meg, aki végigcsinálta. Reménykedni, csalódni, újra felállni testileg-lelkileg megterhelő. És hogy felejtse el az ember???? Ez nem így működik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok,
majd csak jövő szerdán megyün nyaralni (ott nem lesz net...), ma csak vendégaink voltak egész nap...

Rodina,
nem is tudom mit írjak... valami tényleg elindult és szerintem ha növekszik a hcg-d (nem is kicsit), akkor ott valami növöget. A progid valóban alacsony (nekem 52 volt két hónapja stimu nélküli hónapban, de 28 napra megjött... - még jó, hogy akkor csak később tudtam meg, hogy babás voltam...). Szerintem is nagyon szükséged lenne az utróra. ártani nem ártasz vele, viszont ezzel tényleg segíthetnél a babónak!!!!!!!!! Ahogy Linácska is írta, az utróban 100 egység (nem tudom mi) progi van, a duphastonban pedig 10. Látod, nekem most simán felírta a doki, pedig nem volt alacsony a progim, csak így nagyobb esélyt lát. kérd el a csajoktól, akinek felesleg és kezd el használni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vagy hívd fel az uhus orvosod, hogy ő ilyen esetben mit javasolna, lehet, hogy ő ír is neked utrót. aztán hagyd ott a kaálit!!!!! Én úgy érzem, hogy a legfontosabb ilyen esetben egy orvos, akire rábízod az életed (s ezáltal a gyermekedét is)!!!! No eldugulok, mert megtelik a topic.

Bikfy,
hááát, én se tudom, melyik topicba irogatsz még, de az ilyen csajokat fenékbe billenteném és akkor finoman fogalmaztam. Az beszéljen így, aki legalább azt az utat járta be, amit mi. Könnyü úgy dumálni, hogy azonnal összejön, vagy cask úgy véletlen becsúszik. de hónapokon keresztül szembetalálkozni pirivel és látni, hogy a szomszéd gyereke már elkezdte a hozzátápit, pedig később kezdtek el próbálkozni mint ti... na de nem is folytatom, tudom min mész keresztül és a lehető legjobb, hogy meditálsz és érzed a szívedben egy másik dobogó szivecskét!!!!! Én is tükön ülök a hétvégével kapcsolatban...

Bumi,
jajj, szegénykém!!! és mikor kapsz rendes tömést??? örülnék, ha már nem a fogorvostól lenne hányingereg :lol:
Érdekes munka szerintem a könyvtárosság, én imádom a könyvtárakat. Szeretem az ott lévő illatot és miután megtanultam hasznláni a katalógust, már keresgélni is szerettem. S ha rátaláltam egy könyvre, akkor külön sikerélményem volt :P :P

Babicsek,
én csak clostilt kaptam, és tüszőrepi szurit. Remélem hamar összjön nektek is a babó és minden rendben elsz!!!!

Linácska,
te még it???? én végigjártam az egy hetet nst-re, mindennap, majd másnaponta magzatvízvizságlat, néha uhu... de igy se indult be. Nekünk a 39. héttől már naponta-naponta kétszer kellett szeretgetnünk egymást apával - gondolhatod, mennyire klassz volt. Az elején megszabták, hogy melyik nap hány órakkor, majd azt hogy három hónapig semmi, majd akármi és a végén meg mindent bele. Ezektuán lesz ám az embernek csak igazi spontán házasélete :lol: :lol: Lilike füle jobban van már?

Twist,
hát te sem unakozhatsz a minisztériumban? de azért az jó, hogy volt lehetőség egy lightosabb pozit kapnod. s miért is vagy visszaeső a csokievés terén???? azért én szeretném azokat a "gonosz" kollégákat :lol:

én ma kipurcantam, egy 2 és egy 5 éves gyerkőc volt itt, plusz Bence. Bence csak a nézésükben elfáradt és aludt mint a bunda. holnap viszont képzeljétek megyünk kocsit átvenni :lol: :lol: :lol: már nagyon várom, holnap se sokat leszek, mert én meg korrepetálok gyerkőcöket és holnap délelőtt ők jönnek, no meg vasalnom is kellene, plusz a házunk korlátját is csinálják és itt lesznek az asztalosok... szóval nálunk is zajlik az élet :lol: :lol: de nem baj, kevesebb időm van filózni :oops:
Vendég
 


A PCO-sokhoz szoktam írogatni, nagyon rendes csajok. Valószínűleg tényleg velem volt a baj. Túlpörögtem.
Azért kérdem, hogy velem van-e a baj, mert higgyétek el, ők is nagyon régóta küzdenek a babáért. Szóval tudják milyen nehéz dolog ez, 'oszt mégis kiakasztottam őket. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Amit te leírtál, azt én is írhattam volna, szó szerint! Én is ugyanezt csinálom!

Egyébként Bikfy, ami tüneteket leírsz, na pont olyanok voltak az én terhességi tüneteim. Nem biztatni akarlak, hidd el. Nekem is mindig a derekam fájt és görcsölgettem. Ez jó jel! És ha azt érzed, hogy van ott valaki, akkor hidd el van is. Én is leírtam, hogy úgy éreztem, mintha valaki szólt volna bennem, hogy itt vagyok. ÉS úgy is lett. Hülyeség. Lehet, hogy valaki kiröhögne, de akik ilyen dolgokon keresztülmennek, azok tudom, hogy nem fognak. Itt senki nem fog letorkolni! Írd ki magadból, bármi is van benned. Itt őszinték lehetünk önmagunkhoz és másokhoz is. Úgyhogy bármit érzel, bármit meg akarsz osztani velünk, nyugodtan írd le! Ez egy szeretettel és megértéssel teli topik.
Teljes szívemből drukkolok neked!

Nati!
Neked is teljes szívemből drukkolok! Ja én azt hittem, hogy most szerdától mentek nyaralni! Bocsi! De addigra már tudni fogod az eredményt! Igaz?

Lányok, tudom, hogy nagyon kell küzdenem. Tudom. De közben félek is. Kinek higgyek, annak a dokinak aki megvizsgált és jókat mondott (neki szeretnék) vagy annak, aki a vérvételi eredményekből indul ki (és mindenáron az inszem időpontjához köt mindent) viszont a tesztek őt igazolják! És közbe nehogy helyrehozhatatlan kárt tegyek magamba! Nekem az uhus doki szimpi, nagyon alaposan megvizsgált. Csak félek, hogy a végén nehogy baj legyen, hogy továbbszedem a duphastont, vagy bármi más gond legyen. Nem értek hozzá, és bármit olvasok csak elbizonytalanít. Szóval lehet, hogy ti úgy érzitek, hogy feladom, de nem így van. Csak bajt sem akarok, és nem akarok egy újabb műtétet, vagy sérült gyereket sem. Lehet, hogy sokkoló amit írok, de így érzek! Ezért vagyok elbizonytalanodva.
Azt hiszem holnap felhívom az uhus dokit és beszámolok neki a vv eredményéről. Meglátjuk mit fog mondani. Most egyelőre szedem a gyógyszert és kedden kiderül, hogy mi van.
Látod Bikfy, én is leírom, amit gondolok. :?

rodina74
 
 


Tnati,
Lilike füle úgy áll, hogy doktornő azt mondta, nincs tovább, holnap reggel fél 8-ra, éhgyomorra, pizsivel felszerelkezve irány a kórház, és kiműti a tubust a füléből, mert megint vérzik. Valószínű már nagyon lejárt a tubus szavatossága. Úgyhogy így szülés előtt két nappal még elaltatják a lányom. Tök jó, de hátha az idegtől beindul a szülés. Bár a doktornő mondta, hogy ha lehet, ne ott a fülészeten, mert sokmindenhez ért, de ehhez nem. Igaz csak 50 m a szülészet. :lol:
Mi nagyon rendesek voltunk, onnantól, hogy kiderült a baba, no sex. Lilinél nem lehetett a méhlepény miatt, most az elején nem tudtuk, hogy hol a méhlepény, azért nem, amikor meg már kiderült hogy jó helyen van, akkor néztünk egymásra, hogy hát 17 hónapot vártunk, inkább ne kockáztassunk, és valahogy most meg már ekkora bálnaként el sem tudnám képzelni.

Rodina,
a gyógyszerekkel nagy bajt nem csinálsz, ha a baba nem erős, a gyógyszer mellett sem fog megmaradni. De legalább esélyt adsz neki, és talán magad is megnyugtatod kicsit. Nekem mikor nem maradt meg a baba ilyen picinek, akkor egyszerűen láttuk, hogy nem nő a petezsák megfelelően. De láttuk, és vártunk, és szedtem a gyógyszert, és mikor már nagyon nem volt remény, és véreztem is, csak akkor volt műtét.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!

Nagyon félek egy újabb műtéttől. Jobban mondva nem magától a műtéttől, hanem a velejáró következményektől. Egy újabb vetélés nehogy tönkretegyen és végül egy babám se legyen. Lehet, hogy most ez önző gondolat. Most szedem a gyógyszert és meglátjuk mi lesz kedden. Nagyon köszönöm, hogy leírtad, hogy te hogy voltál vele!

rodina74
 
 


Sajnálom szegény Lilit! Olyan ügyes és bátor gyerek! Azért ne szülj meg a fülészeten! Holnapra szurkolunk Lilinek, és neked. Hát ennyi hónapon keresztül várni, nem semmi. De már csak 6,5 hét!

rodina74
 
 


Rodina,
lassan indulunk. Én nem izgulok, apa annál inkább, csak tudnám miért, már tudjuk mivel jár az egész.
Szerintem ez a 6,5 hét több lesz, vagyis Lilivel is olyan 4 hónaposan kezdtük újra. Bár ha most kis korkülönbséggel tesót szeretnénk, akkor tenni kell az ügy érdekében :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Azért szurkolunk nektek! Remélem apa megnyugszik egy kicsit, nehogy végül neki kelljen orvosi ellátás! :D
Hogy érzed magad? Lejjebb ment már a hasad? Hogy érzed, megint a kiírtnál később szülsz? Nagyon izgulok érted!

rodina74
 
 


Linácska,
remélem minden rendben lesz Lilivel!!!! Bent maradsz vele éjszakára? s a tubus miért kell neki?

Rodina,
hogy vagy ma??? Valami változás? Dokival tudtál beszélni??

Bikfy,
rajtad a topic szeme!!!!!!!!!!!!!!

nekem ma reggeltől fáj a hasam mensisen, úgyhogy nekünk megint ennyi volt... két hét remény, aztán piri, majd új hónap :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


NAti!
Biztos vagy benne, hogy mensi jön. Nekem is januárban úgy fájt a tesztelés előtti napon, hogy le kellett feküdnöm, mert nem bírtam másképp. Neked nem volt ilyen korábban?
Még nem jön meg, addig van remény.

Még nem hívtam a dokit. A reggeli hőm 37.2 volt, de a tesztem megint halvány. Közel sincs olyan erős, mint vagy 2-3 nappal ezelőtt.
Szóval szedem a gyógyszert, aztán majd meglátjuk mi lesz!

Bikfy!
Hogy vagy? GYere, mesélj! Várunk, nagyon!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bikfy!
Szerintem tök normális ahogy viselkedsz. Ha te így érzed jól magad, akkor így kel tenni. Másnak meg a más hozzáállás fekszik. PL. egy időben minden nap meghallgattam a babavonzó meditációt, mert akkor az kellett a lelkemnek. Most meg eszembe se jut, mert moast meg így érzem magam jól. Ettől függetlenül rengeteget gondolok a leendő babáinkra, meg beszélünk is róluk, meg ugye megcsináltuk a szobát, stb.
A megérzések meg általában jól működnek, főleg nálad. De az biztos, hogy a lelkem mélyén én is minden lombiknál , inszemnél éreztem, hogy nem sikerült. Miért ne érezhetnéd, hopgy sikerült?

Rodina!
Tesztet nem mutatsz? Egyébként a progi nem árt neked, és a beteg babátr sem tartja meg, csak segít az egészségesnek megmaradni.

Linácska!
Szegény Lili! Remélem nem ott szülsz meg a Fül-orr-gégén.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Beszéltem a dokival! Mondta, hogy a hcg tényleg kevés, mert 500-600 körülinek kellene lennie. De a praxisába már volt 2 olyan eset, ahol hasonlóan kevés volt a hcg és egészséges babák lettek. Mondta, hogy szedhetem nyugodtan a gyógyszert, mert azzal nem ártok, és majd a keddi uhun kiderül, hogy mi van.
Jó volt beszélni vele, mert megnyugtatott. Ma reggel egyébként úgy ébredtem, hogy nem volt kétségem, hogy szedem tovább a gyógyszert.

rodina74
 
 


Sziasztok!

Nati miatt nem nagyon akartam írni. Nem akartam szegénykémnek kedvét szegni, nehogy azt higgye, rá is ilyen kaka hónap vár.
De mivel úgy tűnik, ő is beáll a sorba, ....
Szóval hőm csökkent, most csak 36.7 és egyre többet pecsételek. Most már azt kívánom, legyen meg az Úr akarata. Úgy tűnik, majd a következő hónap az enyém.
Mensim továbbra sincs, csak az a kis nyomi pecsételés, meg a hőesés. Viszont érdekes, hogy most a hasamat sem érzem.

Ma már nem nagyon tudok jönni, megyünk temetésre. Apukám tesóját temetjük. :cry:

Tudjátok, azt mondják, a családban egy elmegy, egy jön. Hát majd talán a következő hónapban ő küld nekem babát.

Még valami: Szedtetek már barátcserje kapszulát? Azt mondják jó. Én ma megyek érte a patikába, tegnap megrendeltem. Van valami tapasztalatotok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Az elmúlt három nap tesztjei.
Sajnos jól látszik, hogy halványodik a csíkozás. Az ET+20-ai a legerősebb!

Kép

rodina74
 
 


Bikfy!

Őszinte részvétünk neked és a családtagjaidnak!
Nagyon sajnálom!

Csak barnázgatsz, de még nem vérzel?
Azért még szurkolok!
Én a barátcserjéről nem is hallottam. Szóval véleményem sincs róla!

rodina74
 
 


Bikfy!
Lőj már el egy tesztet, oszt hátha meglepődünk, merthogy pecsét melletz is lehet baba, simán. Én olyan lányt is ismerek, aki mostz van a 15. héten és még mindig pecsétel.

Rodina!
Valóban a 20-as a legerősebb, a másik kettő meg kb ugyanolyannak lástszik. Keddig megy a drukk, addigra eldől minden.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina!

Örülök, hogy megnyugodtál. Bármi lesz is én veled vagyok.

Bumi!

Köszi, olyan jól esnek a szavaid. Én is sok mindent így gondolok. Én egyébként soha nem azt érzem, hogy most sikerült, hanem azt, hogy nagyon közel van hozzám a babám. Érzem, hogy itt van velem, mert még a gondolata is boldogsággal tölt el. A legnagyobb bajom a türelmetlenségem. Pedig ahogy kedvenc íróm, Márai Sándor írta:

"Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok- emberek, eszmék, helyzetek-, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen a tiéd. Várj, nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel."


Nekem írás ennél jobban még nem érintette meg a lelkem, ez volt az esküvői meghívónkon is. Amikor gyerekkoromban hallottam valakitől, tudtam, hogy sokszor merítek majd ebből erőt. És most megint a kezembe akadt, nyilván nem véletlenül. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Barátcserjének nézz utána, állítólag szépen emeli a progi szintet. Hátha segítene. Nem most, babásan nem szabad szedni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Korábban írtam, hogy egy másik topikon idéztél Máraitól néhány gyönyörű sort! Hát erre gondoltam akkor. Nem csoda, hogy megérintette a lelkedet, mert mikor én először olvastam, sírva fakadtam.
Jó, hogy van valami, amiből erőt meríthetsz! Ezek a dolgok sokat segítenek!
Hányadik napon is vagy? Lehet, hogy tényleg tesztelned kellene! Buminak nagyon jó meglátásai vannak!
Azért folyamatosan megy a drukk!

Bumi!
Hogy van a fogad? Jónak tűnik az ideiglenes tömés? Sajnos a fogorvos nem nagy öröm, de ezen is túl leszel.
Bocs, annyira csak magamra figyelek, de ti mikor is próbálkoztok legközelebb? Spontán hónapban vagytok?

rodina74
 
 


Fogam megvan, jó az ideiglenes tömés, de remélem szerdán már a véglegeset kapom.
Spontán ciklus, remélhetően a végén kezdhetem a szurikat.

Bikfy!
tecc az idézet.

Nekem most ez az útmutató:
"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina!

30. napon vagyok. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumi!

Hú, de nagyon jó. Na én meg ezt fogom kimásolni. Szép idézet!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
És hány napos szokott lenni a ciklusod?
Tesztelj!
Tesztelj! :evil:

Bumi!
És van esély ebben a hónapban a babásodásra?

rodina74
 
 


Bumi!
Tényleg szép idézet. Látom mindenkinek van valami, amibe kapaszkodik.
Az enyém a Goethe-s idézet!

rodina74
 
 


Rodina!
leírod?


Spontán: nem nagyon hiszek benne,ersze egy csepp remény mindig van. :roll:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nekem ez az idézet volt sokáig kiírva ide aláírásként. Biztosan olvastad, de leírom még egyszer. Sőt, azt hiszem vissza is rakom, csak a vonalzóval együtt nem fért ki.
A blogom elején is ez van:

Ha romba dőlnek legszebb álmaid,
reményeid el ne hagyjanak,
Mert sokszor a romok fölött
a legszebb virágok nyílnak.

Johann Wolfgang von Goethe

Engem ez fejez ki a legjobban: Az én állandóan összedőlő, romokba eső álmaimat, a reményt, és a lehetőséget, hogy mégis megvalósulhatnak egyszer.

ÉS most hányadik napnál tartasz?

rodina74
 
 


Rodina!

Igen, most már beugrott. Szép.
A fertys linkemnél látod, nem csak a görbém (amit nem nagyon mérek), de a tickerem is. Egyébként 8.cn.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Lehet berakom én is az aláírásomba az idézetet.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Reggel néztem a hőgörbéidet, de az az igazság, hogy nem tudtam, hogy melyiket nézzem. Láttam van közötte olyan is, amit évekkel ezelőtt vezettél.
De már látom a vonalzódat! Figyel igyál málnalevél teát! Az jót tesz a peteérésnek, utána meg palástfűteát! próbálkoztál már ilyesmivel?
Annyira drukkolok neked is!
HA már nekem ebben a hónapban nem úgy néz ki, hogy bármi is lehet, annyira,de annyira szeretném, hogy neked, és a többieknek sikerüljön legalább! Nagyon szeretném!

rodina74
 
 


Rodina!
Régen iszogattam, de nekem egyébként sincs gond a ciklusommal, ha nem szedek semmi.
Egyébként most Feketeürömfű teát iszom, hátha egy kicsit lejjebb vinné a tsh-mat. Jó az értékem, csak sok helyen azt olvastam, hogy babásodáshoz az a jó, ha minél közelebb van 1-hez, nekem meg 2 körülszokott lenni. Viszont emellé a tea mellé már nem iszom semmit, mert ez is hat a pére is. A paláston gondolkodom, hogy veszek.

A fertyn az első az egy ilyen statisztikai görbe, több görbém van rajta. A második, amin csak egy pont van, az a mostani. ma már nem felejtettem el mérni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Szerintem jól teszed, ha méred. Sok mindent meg lehet belőle állapítani, főleg akkor, ha rendben a ciklusod!
Megkérdezhetem hogy nálatok miért jön nehezen a baba?

Ennek a tsh-nak azt hisezm utánaolvasok! Bár én nem tudom, hogy nekem az mennyi. ÉS mikor kellene 1-hez közelítenie?

rodina74
 
 


Rodina!
Nálunk a férjemmel van a gond, lassúk a kisfickók. Ennyi nagyjából.
TSH pajzsmirigy hormon, a normál tartománya : 0,3-4,2 mU/L
De a babához az a jó, ha 1 közelében vagy.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Az év elején csináltattam én is ilyen vizsgálatot, de ezt nem tudtam. Na majd megkeresem az eredményeket és meg is nézem! Mindig tanul az ember!

rodina74
 
 


Hazaértünk!!!

Tnati,
nem kell bent aludni, ez csak egy ambuláns műtét. Bemész,elaltatják, kiveszik a tubust, felébred, és 4 óra megfigyelés után jöhetünk haza. Azért volt tubus Lili fülében, hogy állandóan nyitva tartsa a dobhártyáját, ezáltal fenntartva a dobűri szellőzést, ami neki nem volt megfelelő, és mindig felgyűlt a váladék a dobhártya mögött. Így meg kifolyt. Funkcióját kb. fél évig látja el, utána már nem kellene, de eddig nem esett ki, így ma kivették.

Viszont meglett a vérezgetés oka is. Befertőződött a tubus, az tartotta fent a gyulladást, és már elkezdett vadhús nőni Lili fülében, és az vérzett. Ugye kívülről mi már csak ezt vettük észre, hogy vérzik, a vadhúst meg a doktornő is csak most láthatta, hogy kivette a tubust. Szóval ideje volt.
Lili nagyon édi volt, életében először kipróbáltuk a tablettát, hogy ne kelljen kúpozni, és nagyon ügyesen lenyelte. Azért az fura volt, hogy anno én is egy szemet kaptam, meg most ő is, pedig van köztünk néhány kiló. Szegény duplán látott, hülyeségeket beszélt, és minden mondata után röhögött egyet. Hát mi sem bírtuk apával nevetés nélkül, még fel is vettük a telefonnal videóra. Kb. 20 perc alatt kész volt az egész, utána még tartott a kóma, nekem is mondta, hogy két anya vagyok, meg apának két szája van, és folyamatosan a port akarta elkapni a szobában. Aztán szépen lassan kitisztult, annyira, hogy most már vidámparkba akart menni, de szerencsére hazafele elaludt, úgyhogy most is szépen alszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodina,
szerintem talán egy picit ment lentebb a hasam, de nem nagyon. Szerintem nem lesz vasárnapig baba. Bár holnap ügyeletes a dokim, megyek nst-re is, és az utolsó kettő nem annyira tetszett neki, mert hogy lapos a görbe, vagyis hiába mozog Levi, nem nagyon megy fel a pulzusa, pedig állítólag kellene. Na, hát nyugis a gyerek. Szóval van egy olyan kósza gondolatom, hogy mondjuk holnap sem tetszik neki, és úgy lesz vele, hogy indítsuk meg. Én nem bánnám.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!!!

Bikfy Rodina Nati drukkolok hogy babásak legyetek.

Jobbulást Lilinek

Mi vasárnap kora reggel indulunk a Balcsira és Majd csak csütörtökön jövünk haza.nem Tudom hogy lesz e ne de ha lesz akkor jelentkezem.
Holnap nem ígérem mert én pakolok össze az uram úgy sem tudja mi kell!

Sziasztok jó hétvégét!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Laptetőm a babásodoknak ajánló
PL
Bikfy Rodina Nati Bumi.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: