Új privát üzeneted érkezett!

Manó, jó utat :):):)

Nekem tegnap csuklott először :) ... jobbra lent :) ... s tegnap lett egy kis előtejem is: délutáni alvás után éreztem, hogy végigfolyt a karomon :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Manó: Jó utat Nektek, és vigyázz magatokra! :)

Szia Pancsika, üdv. köztünk. :) Te sem vagy messze tőlünk, én ugyan Gödöllőn lakom, de sokat járok Újpest felé is. :wink:
Magas vérnyomi nem jó, pláne, hogy folyamatosan emelkedik. Írj holnap, hogy mi volt a dokinál.

KépKép
KépKép
madar

Szia Madar!!
Köszike! Írok ha még haza enged a dokim!!! Nagyon bíztat a befekvéssel!!! :(
Ahogy látom neked már nem sok van hátra! :) Kislány? Kisfiú??

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20

Üdv. Pancsika! Remélem tudnak segíteni a vérnyomásodon! Régebben volt gondod vele (mikor még nem voltál várandós)? Drukkolok, h. dokid holnap megnyugtató dolgokat mondjon.

Manó! Jó nyaralást és szép időt kívánok Nektek!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Kismamakickbox :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon jó :lol: :lol:

Tényleg csajok, a legfontosabb, hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét :wink: :wink:
Aztán mindenki úgyis úgy csinálja ahogy szeretné :)

Madar, nem kaptunk képet, sőt, dvd-t is elfelejtettem vinni, úgyhogy felvétel sincsen :cry: Csak az adatokról van egy kis cetlim.
De a lényeg, hogy minden ok
:)

Bibi, örülök, hogy anyukádék odaértek. Tényleg, hogy sikerült neki a múltkori vizsga? Bocs, ha már írtad, lehet, hogy átsiklottam felette.

Lina, a 13 kiló szerintem sem rossz, nem értem én az ilyen dokikat akik emiatt cseszegetik a kismamikat....
Ha minden értéked rendben van, akkor le kell sz@rni, utána majd lemegy. Azt meg úgyis folyamatosan ellenőrzik, hogy minden szupi-e, úgyhogy a doki mondjon le :lol:

Andi, mindjárt megskubizom a képeket :)

Manó, Dorka, jó pihit nektek hétvégére, csobbanjatok helyettünk is 8) 8)

Lili, Kata, szép pocakok :wink:

Anna, mit mondtak múltkor az otthon szülésre? Bocs, ha már írtad.

Bocs, ha valakit kihagytam :oops:
Vendég

Bibi: nekem is a napokban lett előtej ... ez már visszafordíthatatlannak látszik. :) :wink:

Floranan: reggel korán viszem Julcsit a lovardába, de remélem, hogy visszaérek 8 körül. Megleslek. :wink:

Kata: enyim védőnő is el akar látogatni hozzám 19-én. :roll: Eddig normálisnak tűnt .... meglátjuk.
Julcsi nagy jól van, köszi az érdeklődést. Most lovastáborba jár, imádja, Ő találta ki magának, pedig mindennap 7:15-re viszem, de pattan ki azonnal az ágyból. Nagyon élvezi, én meg nem bánom, egésznap jó levegőn, gyönyörű környezetben van, napi kétszer lovagolnak, gondozzák az állatokat, pillangókat kergetnek, öntöznek .... ragyogó arccal jön haza mindennap. Ma bejelentette, hogy jövő héten is szeretne menni. :)
Én megvagyok, bár pár napja elég nyüglődősen, itt fáj, ott fáj, mindenhol fáj, este iszonyat sokat keményedik a pocakom :oops: ... de már látom a végét ... :wink:
Csuklás-fekvés: hát, én csak józan paraszti ésszel gondolkodom, szakvéleménynek az enyim nem számít, szóval azt gondolom, hogy ha köldök felett érzed, akkor inkább a feje van fenn, de ez egyáltalán nem biztos ... na, jó sokra mentél most velem .. :roll: :wink:

Andi: gyönyörűek ezek a fotók, mert persze gyönyörű a kismami :) Gratulálok. Ki csinálta? Lehet tudni?

Pancsika: reménykedjünk, hogy nem kell befeküdnöd. De ha igen, akkor tényleg az a jobb Nektek. Ha nem jelentkezel, akkor tudni fogjuk, hogy bent vagy. :(
Enyim gyerek (kettes számú) is lány lesz, Veronika :)

Boboka: igazad, tényleg ez a legfontosabb. Nem sokára úgyis meglátod, meg mi is, mert majd teszel fel sok-sok képet Niki babáról.
:wink:

KépKép
KépKép
madar

Csajok megyek apához, kicsit beszélgetünk még, aztán bedőlök az ágyba.
Jó éjt Mindenkinek. :)

KépKép
KépKép
madar

Szia Pancsika, üdv nálunk :wink:

Szorítunk, hogy ne kelljen befeküdni :wink:

Madar, de jó Julcsinak :) anyuka bezzeg tutira aludna még reggelente, nem :?: :)
De az nagyon jó, hogy ennyire élvezi a friss levegőt meg az állatok gondozását.

Bizony, majd teszünk fel sok sok sok képet :)

Enyim bébi fejfekvéses, de ugye nekünk is tök mindegy a csaszi miatt.
Ja, és a lepényem kettes érettségű, ami állítólag már ilyenkor normális.
Ééééés, ha jól emlékszem 30-án megyünk majd mi is ctg-re :)

Floranan, holnap mindenképp megnézlek Titeket :wink:
Csokika már a pociban is híres baba :)
Vendég

Peppino.köszönöm szépen, nem volt eddig semmi gond a vérnyomimmal!! Csak mióta pocakos vagyok,de annak sem az elejétől kb 2,5 hónapja!!! És nektek lehet tudni a babó nemét????

Madar,egyet értek veled,ha be kell feküdni akkor be kell,csak ne legyen semmi baj,első a kis drágánk! :)
Nagyon szép nevet választottatok mindkét lánykának! :)

pancsika20

Andi, bassszuskulcs, eszméletlen jók a képek :!: :!: :!: :!: Nagyon szíííp vagy rajta :) :)
Férjecske örült neki?
Vendég

Szia boboka,köszönöm neked is!!! Nagyon aranyosak vagytok?? Te már tudod hogy császár lesz??? Megkérdezhetem mi az oka???
Nálunk is fejfekvéses a kiscsaj.........nekem olyat még nem mondtak hogy a lepény milyen érett!!!!!!!!!! :? :lol:

Olyan izgi már nekünk is megvan az első ctg-re az időpontunk,augusztus 27! :lol:

pancsika20

Jaj bocs............nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!! és nem kérdő jellel! :lol:

pancsika20

[quote="pancsika20"]S írta:pancsika20zia boboka,köszönöm neked is!!! Nagyon aranyosak vagytok?? Te már tudod hogy császár lesz??? Megkérdezhetem mi az oka???
Nálunk is fejfekvéses a kiscsaj.........nekem olyat még nem mondtak hogy a lepény milyen érett!!!!!!!!!! :? :lol:

Olyan izgi már nekünk is megvan az első ctg-re az időpontunk,augusztus 27! :lol:

Tavaly volt egy császárom, és ilyen rövid idő után csaszi lesz mindenképp, de én egyáltalán nem bánom, sőt.
Vendég

Értem!!! Akkor te már tudod előre a dolgokat!!! :roll:
Engem is bíztat a dokim hogy ha magas lesz nagyon a vérnyomi akkor hamarabb kiveszi Laurát,nehogy valami baja legyen a vérnyomim miatt!!

pancsika20

Pancsika,üdv itt.Nem maradtál még le semmiről,hamar idetaláltál :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom a vérnyomást,remélem sikerül rendbe hozni.

Kép
v.andi

Szia Andi!!!!!
Köszike!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom neked fiad lesz,gratulálok!!! :D

pancsika20

Pancsi,köszönöm :)))

Manó,jó utat nektek,és jó pihenést. Kép

Boboka,naná,hogy minden rendben veletek.Képet meg majd csináltok idekint :wink: :lol:

Madar,a picasán ha megnyitod az albumot,jobb oldalon,mellette odaírtam :wink: Tök jó,hogy a lánykád ilyen.Irigy vagyok.Úgy szeretem,ha egy gyerek ennyire szeret valamit.

Flora,én elvileg fent vagyok már 8 kor,igyekszem nem elfelejteni nézni Titeket.

Kép
v.andi

Lányok köszönöm a kedves fogadtatást!!! :wink:
Megyek elteszem magam holnapra...........mert 8ra a korházban kell lennem!!!
Remélem haza jöhetek még.............és még tudunk dumcsizni!!!
Pocakosok pocaksimi nektek!! :lol:
Jó éjszakát!!!!!!!!!!!

pancsika20

:)

pancsika20

Pancsika, melyik kórházban fogsz szülni?

Szorítunk holnapra :wink:

Jó éjt :!:
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is. Olvaslak Titeket!
A gyógyszerekről csak annyit, hogy sokan ok nélkül is adják. Talán emlékeztek nálam úgy indult a várandósság, hogy 3-4 adag antibiotikum után a szervezetem besokkalt. Én éreztem, hogy sok lesz, de mégse vagyok doki! De ha lehet kerülni fogom a továbbiakban és ezért jobban szeretném ha a gyermekem sem érintkezne ezekkel a sz...rokkal, ha nem muszáj.
És Andi nagyon igaz, ha a lelked rendben, akkor semmilyen betegség nem foghat ki rajtad! Tapasztalat! :wink:

Lili, csuda jó járgány! Én is ezt néztem ki, csak a jobban rugózott változatát a terepviszonyok miatt. Baby Lux. A színben is hasonló az ízlésünk, de azt még nem döntöttük el. :D

Madar mikor lesz a következő Füred járat?

Kriszti, hazaértetek rendben?

Többiektől bocsi, de nem tudok mindenkire reagálni! Mindenkinek puszi és sok pihenés!!! Tomi ma nem nagyon volt aktív, remélem holnap jobb formában lesz, mert ilyenkor aggódom kicsit.
Jó éjt Nektek!

Üdv Pancsika.
bex13

Kép
Vendég

[quote="arvaerika"]M írta:arvaerikaabe!

Egy kicsit erős volt a megjegyzésed a homeós dologgal, oké, ez a véleményed, de egy kicsit árnyaltabban legközelebb..... :wink:
Sokan vagyunk itt és sokfélék, egy és sok gyerekesek és a későbbiekben is egy csomó dologról más lesz a véleményünk.....ez tuti. most borítékolom...de ez így van jól..... :lol: ne jussunk más topikok sorsára, ahol egész komoly vita alakult már ki....

Bibi reagálása meg teljesen rendben van? :cry: :evil:
Vendég

Bibi
Finom fogalmazásod :cry: (kb. úgy érzem, hogy legszívesebben eretnekség miatt máglyára küldenél!)
És vannak ismereteim a homeopátiáról! A lényege placebo-hatás...
Tudományos szempontból a homeopátia a naiv népi gyógyászat "hasonló hasonlót gyógyít" elvének és a placebo (hatóanyagmentes álgyógyszer) keresztezése
Olyan higításokat használ, amiben már nincs is hatóanyag (pl. C12-es szereknél 12-szer higítanak 100-szorosára)
Amikor ezeket olvastam, már senki nem tudott meggyőzni! (dolgoztam együtt homeopátiával is foglalkozó orvossal

Egyébként azt egy szóval se mondtam, hogy ne használja, aki hisz benne!

A legtöbb betegség meg a szervezet öngyógyító folyamatainak eredményeként magától meggyógyul! (Tudod, a nátha kezelés mellett tart egy hétig, kezelés nélkül 7 napig).
Vendég

Pancsika
Üdv itt!
A magas és az emelkedő vérnyomás nem jó!
Még korai lenne Laurának megszületnie!
Vendég

[quote="madar"][ írta:madarb]Mabe: azzal nincs semmi gond, ha ki-ki leírja a saját véleményét, szerintem pont ez a topik egyik lényege, hogy lehet beszélni mindenről, ütköztetni véleményeket, csak mindezt úgy, hogy ne bántsuk meg egymást. Nem kell, hogy mindenről ugyanazt gondoljuk. Hahóóóó .... keep smiling! :) :wink:

Engem meg lehet bántani?

Alighanem beülök a sarokba, vagy kukoricára térdepelek.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok!
Vendég

csak egyetlen gyors reagálás, aztán rohanás a lovardába, de utána jövök

Mabe: NEM, TÉGED SEM .... se Bibi-t, se Téged, se senkit .... szerintem ... ne menj büntető sarokba, mert nem erről szól a dolog. Én mindig kíváncsi vagyok mások, a Te véleményedre is ... továbbra is ...

ÉS NE TŰNJ EL!!!!! - ez olyan nagyon elköszönősnek tűnt!!!! :( :( :(
Minenki érzékenyebb, mostanában különösen, szerintem Téged sem akart más megbántani, és hiszem, hogy Neked sem ez volt a célod .... Mabe, ugye nem hagysz itt minket?????

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Pancsika: Üdv itt, és remélem még szülés előtt jössz és későbbre tolódik a befekvés.

Floranan: Én fenn vagyok, ha Andris hagy, megnézem a Mokkát!

Dorka, Manó: Jó pihenést nektek és tessék szépen benntartani a bébiket kis hazánkig.

Jaj lányok, ne legyünk már ennyire - hogy is fogalmazzak, hogy ne legyen erős - 6 éven aluliak. :wink: Most kicsit úgy érzem magam, mint az oviban. Miért kell butaságokon megbántódni, aztán elvonulni?! Senki sem akar senkit itt direkte megbántani, de pl. ez a vita még csak icipici csepp a tengerben, ahhoz képest, ami majd még vár ránk. Jön majd az altatás, napirend kialakítás, hozzátáplálás és társai, ott aztán lesz mit megbeszélni. És szerintem ami a legfontosabb, soha sincsen örök igazság, nem lesz olyan, hogy "nekem van igazam és kész", mindenki úgy csinál mindent, ahogy szeretne, függetlenül attól, hogy kinek hányadik gyerek, hogy fogant, hogy jön világra,... Csak ne használjunk olyan kifejezéseket, amik bántóak lehetnek másoknak. Felnőttek vagyunk és szocializálódtunk már annyira, hogy tudjuk, hogy kell úgy fogalmazni, hogy az kifejezze a véleményünket, de mégsem legyen ilyen bántó. Uff, szóltam. :wink:

Madar: Én is voltam 2x lovastáborban még tini koromban Mártélyon. Szuper volt, bár a hatalmasabb lovakkal azért a végére sem sikerült megbarátkoznom. Julcsi nagyon bátor kiscsaj, hogy így mer tevékenykedni. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Mabe,kérlek,tedd túl magad ezen a témán,senki nem mondta hogy büntibe leszel,csak a humbugos megjegyzéseddel bántottad meg Brumit,Ő erre felkapta vizet és választ úgy hogy Te ebből azt szűrted le,hogy sarokba kell menned.
KICSIT MINDENKI NYŰGŐS LETT AZ UTSÓ HÓNAPRA???????????

zÁRJUK MÁR LE EZT A TÉMÁT IS,felesleges ezen lovagolni.

Pancsika üdv köztünk!Pár oldallal erőbb találsz egy szép színes listát,amibe mindenki benne vn a topiklakók közül,ott megtalálsz olyan infokat,hogy kinek milyen nemű babája lesz,stb.
Neked gratulálunk Laurához és remélem még legalább 1 hónapig bent maradhat a pocakban.Megy a drukk mára ++++++++++++++!!

Madar, a Lázár locasfarm nem lenne közelebb :lol: ????????????????Tök jó ,hogy Julcsi ilyen szupi elfoglaltságot talált magának,és itt a MAGÁNAK-on van a hangsúly.

Na mindjárt lesznek Florananék a mokkában.

Madar,neked milyen mobilneted van???Mennyiért és korlátlan letöltéssel?????

sutimano76

Pancsika: Üdv köztünk! És boldog babavárást!

Vérnyomi: Hidd el, ha csak 4 napra, de érdemes kórházi megfigyelés (nekem ennyi volt), mert akár mire is utalhat.

Mabe:
Nem kell kukoricára térdelned, feltéve ha nem a tikoknak mered a kicsi vékádba! A sarokba meg ne menj, mert én már ott nem tudok megfordulni és feltételezem neked is nehezebb a pocaktól.

Nem bántani akar senki, de ha mégis, felülök a lovamra, fogom a kardom és pajzsom aztán reszkessetek Imola szidók!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Floranan, láttalak!!! :D Nagyon jól nézzel ki!

Pancsika, üdv közöttünk!! Remélem sikerül kordában tartani a vérnyomidat, és nem kell befeküdni a kórházba!

Bár én eddig nem akartam belefolyni a vitában, de többször visszaolvasva, Mabe, nem bántásként írta azt a bizonyos szót( bár meg kell hagyni én is sokszor használom, de itt ezek után kerülni fogom). Neki ez a véleménye a homeos dolgokról, és én szeretem hogy meg is mondja, mint itt mindenki. És azért mert ez a véleménye nem kell feltételeznünk hogy nem is jártas benne!

Mabe, kérlek ne menj el!!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Átaludtam a reggelit és Floranant,de már megnéztem,hogy a TV2.hu-n meg tudom nézni őket.

Mabe,nem szeretnék megint egy órával korábban kelni Kép Kép :wink:

Kép
v.andi

Sziasztok!

Mabe: én elnézést kértem SZEMÉLYESEN TŐLED !!! ... te tőlem eddig nem ... no comment ... tovább nem szeretnék ezzel a témával foglalkozni: ki milyen stílusban, hogyan reagál mások véleményére ... tudod: amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten ... bocs, hogy kiverte nálam a biztosítékot a humbugos megjegyzésed és ennek hangot is adtam (nem csak nekem tűnt ez erősnek !!! ) ... a saját hangnememért pedig ismétleM MÁR ELNÉZÉST KÉRTEM, HA BÁNTÓ VOLTAM !!! ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Szép jó reggelt Kismamik! :wink:

Lemaradtam Florananékról :cry: :cry: 8:20 után keltem :x
Remélem holnapra már fent lesznek a honlapon, mert most még csak a tegnapi adás videóit találtam.

Andi, ha majd látod őket, légyszi szóljál és rögtön menek megnézni :)

Flora, el is felejtettem tegnap írni, hogy nagyon örülök, hogy a doki nem látta a tágulatot már, ugyi megmondtuk, hogy minden a legnagyobb rendben van Csokikával :)
Vendég

Floranan: Hazaértem, láttalak :) Nagyon jól nézel ki ... olyan jó volt látni :)

Süti: dehogynem, közelebb van. Most mondjam, hogy Julcsi barátnője (Zsófi), aki otthon lenne a Lázár Lovasparkban is Galgamácsán tanul? :) :wink: és a kis Vilike, a szerelem is ... :wink: Nagyon szeretünk, szeretnek a Lázár Lovasparkba is járni, de ott inkább csak sokat játszanak együtt, a lovaglás Galgamácsa. :) http://www.galgalovasklub.hu/
És tényleg az a legjobb benne, hogy ezt magának találta, ugyanígy a korit is, amit szintén imád. Én egyetlen dolgot kértem tőle, hogy úszni muszáj megtanulni, azaz egyetlen, ami kötelező (miután mi sokat vagyunk vízparton, hajón). Minden más szabadon választott, ha akarja csinálja, ha akarja nem. Bár ebben is szabtam azért egy szabályt: ha valamit elkezd, akkor azt csinálja rendesen, tehát olyan nincs, hogy egyik héten van kedvem menni, a másikon meg nincs. Abba lehet hagyni bármikor, de akkor egy hét múlva ne találja ki, hogy újra akarja.
Mobilnet: én T-mobile-ls vagyok, így náluk kötöttem a mobilnetet is, azt hiszem havi 5.000,- Ft, de én letölteni nem szoktam nagyon dolgokat, inkább csak e-mailezésre használom, meg Rátok :) :wink: és ez bőven belefér, még más is beleférne. Céges előfizetés nekem, így annyira már nem emlékszem a részletekre, de délután megnézem majd Neked és megírom priviben.

Rita: Julcsi is pónin lovagol csak, és azokat is gondozzák, de azért szerencsére egyelőre nem retten meg a nagyobbaktól sem ... persze tudom, nem volt még "lovasbalesete", ami azt mondják elkerülhetetlen. :oops: Kicsit féltem is, de olyan "őrült", mint az apja, tuti adrenalin függő a gyerek :roll: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Én is lemaradtam Florananékról sajnos, mert védőnőhöz kellett mennem! :( :( De jó, h. írtátok a netet, majd megkukkolom őket! :wink:

Én nem olvastam ezt a vitát most, úgyhogy nem tudom miről van szó, de remélem azért nem végleges Mabe a döntésed, és itt maradsz velünk! Én biztos vagyok benne, hogy senki nem akart senkit megbántani, csak néha az ember nem úgy fogalmaz írásban, ahogy kéne, és így félreérthető! Ha szóban beszélgettetek volna erről tuti, hogy teljesen máshogy jönnének le a dolgok!

Pancsika! Nekünk kisfiúnk lesz, gratulálok Laurához, és minden jót, remélem ha bent is maradsz a kórházban, hamar rendbejössz és jöhetsz haza utána!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jaj, Floranan, tényleg: de jó, hogy nincs tágulat. :) :) :)

Bex: holnap reggel. :) a hétvégén megint Füreden, illetve Csicsón leszünk.
Tomi babó jelentkezett ma már, megnyugtatott kicsit? 2 napja nekem is volt néhány óra, amikor kevesebbet mocorgott a kiscsaj, persze én is rögtön mindenfélére gondoltam. :oops: Tesztként igyál hideg vízet, állítólag arra csomó baba beindult. Én is kipróbáltam múltkor a CTG-n és működött :) vagy csak a pszichém ... :wink:

Pancsika: mennek a drukkok +++++++++++

Andi: köszi az infót. Meg is néztem a weboldalát, nagyon profi. Szóval én meg lenni irigy a képek miatt. :oops: :wink:

Boboka: mióta megy ez a tábor mindennap 5:45-kor jelez a telefon :evil: ... dehát a gyerekért mindent ... :roll: :wink: na, majd megtudod :)

Megiszom a maradék kávét, aztán útnak indítom magam, van egy-két ügyintézendő dolog, aztán vásárlás, pakolászás itthon. Délután együtt megyünk apával Julcsiért a táborba, utána közös hiányzó bútordarabok beszerzése, este pedig BULI :) :) :) és holnap irány Füred 8) 8) 8) ... azért közben néha Rátok nézek. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Én is örülnék,ha nem erősítenénk a babanet statisztikáját.Azaz javaslom a békepipa elszívását :lol: :lol: :lol: :lol:

Floranan,örülök,hogy csokikával minden rendben van.

Madar,ismerem a korai óracsörgést :lol: Nálam jobban senki nem várta a nyári szünetet. :lol: Buli,Füred....tudtok élni :D

Kép
v.andi

Madar, jó pörgős napotok van/lesz ma is :wink:
(azt már akartam írni régebben, hogy a reggeli kávédból kérek szépen én is :):), mert az enyém nem pörget fel semennyire :) :) :) sőt, utána fél órával már tudnám / tudom húzni a lóbőrt, na jó, csak vicceltem:):) majd ha itt lesz a kicsi babám tutira nem leszek ilyen lusti mint mostanában )

Jó bulizást nektek estére :wink:

Ja igen, Pancsika, mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Én láttam Floranan-ékat és annyira helyesek voltak. :lol:

Madar: Akkor jó ügyintézést és bulizást mára! :wink:

Nem is dicsekedtem még el vele (mert általában elkiabálom :wink: ), hogy Andris közel egy hete, a lefektetés után már csak reggel 4-5 tájban jelenik meg nálunk. Remélem tartja e jó szokását továbbra is. Így férjemnek azért jóval pihentetőbb az éjszaka, hogy nem kell nálA dekkolni fél éjszaka. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Madar: Meglestem a lovasklubot, nagyon jó helynek tűnik. Hány évesen lehet egyébként először kipróbálni a pónizást? Andris állandóan nyúz, hogy ő pónin meg szamáron akar lovagolni. Barátnőm jár Budaörsön valahol lovagolni, már gondoltam, hogy elnézünk oda, hátha felülhet már fiam is.

Kép

Kép
hgrita

sziasztok!

sajnos én lemaradtam a mokkáról, mert tegnap este már nem kapcsoltam be a gépet, és csak ma olvastam, hogy nézni kellene. de majd én is rákeresek a neten.

Andi: nagyon jók a képek!!! El tudnád nekem is küldeni akár priviben is, hogy mennyibe került. ezt a három képet csinálta csak, vagy nem raktad fel az egészet?

azt álmodtam, hogy megszületett a bébike, és nővérem volt velem a párom helyett, de én vmi miatt nem tudtam beszélni, és a nővérem mondta a nevet, de ő sem tudta eldönteni, így lett Zoé-Gréti. aztán még álmodtam egy sor baromságot, de arra már nem emlékszem pontosan!

Nekem is azt mondta a védőnő, hogy kicsit sokat szedtem fel 2 hónap alatt (7 kiló), de ez nem két hónap hanem 11 hét, de erre már nem mondtam inkább semmit. én is összesen 14 kg-t híztam, de nem izgat, míg a baba jól van és én is jól érzem magam a bőrömben. majd szülés után lemegy valamikor! legkésőbb talán jövő nyárra! de nem érdekel! az már inkább, hogy már csak 39 nap van hátra!!!!

KépKép
Kép
s.vera

Szép napot Mindenkinek!

Voltam dokinál, mert éjjel egy-két csöpp vér jött belőlem, nos elvileg nincs gond, a méhszáj picit tágult, bár éreztem a jóslófájásokat, de nem gondoltam, hogy tovább nyit, annyira nem voltak összefüggőek.

Uh is volt és meglepődtem. Láttátok milyen kicsi a hasam(azóta sem sokkal nagyobb), és mindkét babára kidobta a gép a 2 kg-ot fejenként :shock: :shock:

Az orvos is lehidalt(nem az enyém nézett), mondja ez egy szép, formás, tökéletes has, ilyennek kéne lenni mindenkinek, de hát az első babánál..

...mondom neki a negyedik terhességem és olvassa már el a kiskönyvet IKREK! :evil:

Aztán a fiam meg úgy döntött, hogy harántba fészkel...most remélem nem így gondolta a kijövetelt :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

HelllóHalló!!

Andi nagyon nagyon szépek a képek Rólatok:) Én is "jelentkeztem" Hajnihoz fotózásra, de sajna tele van nagyon, és maaajd ha valaki visszamondja jöhetek, de babóval biztosan:)
Gyönyörű képeket csinál, de ugye tudjuk, h minden fotós hozott anyagból dolgozik, így igazából Téged illet meg a dícséret!!!!

Pancsika üdv itt!! és gratula a kis Csajszihoz!!!

Manónak és Madarnak meg akit épp kihagytam és nyaral vagy legalábbis pihenni megy, Jó mulatást!!!
És télleg szorítsátok össze a lábatokat!!!:D

Nálunk semmi extra, pörgök , mint a körhinta.. és néha jelez kisPöcsös odabentről, h nyugi ANya!!:)
aug.22 megyünk egy esküvőre, s arra készítem a nászajándékot, ami kicsit most úgy érzem, h bevállalós, s mellette kéne a gyerkőc helyét is csinálgatni,mert h még nincs kész :oops:
DE, a hétvégén elhozzuk a balcsiról a kiságyat, s gyors vasárnap össze is szereljük, mert hétfőn BabaBulit tartanak nekem a csajszijaim, és legalább kicsit tűnjön úgy mintha nem lennék lemaradva:)
aztán hozzám is érkezi Anyu a héten, s kicsit segít utolérni magam..
Valamelyikőtök írta, h többet voltam, mikor még dolgoztam...
hááát igen, azóta megyek megyek meg sem állok, s nem bírok megálljt parancsolni magamnak.. hihetetlen...
no, de egy pocakképek mutizok neketek...

Kép

Kép
móka:)

Kép

Kép

Kép
móka:)

Flora: meglestelek benneteket: NAGYON JÓ VOLT VÉGRE LÁTNI TGED !!! :)

Madar: bennem is rögtön az merült fel kérdésként : hány éves kortól lehet, érdemes elkezdeni lovagolni ? :):)

Rita: de jó nektek, hogy nyugodtabbak az éjszakák ... Lillus még mindig velem alszik, bújik álmában hozzám, mint egy kiscica :) ... ez nagyon édes, csak pihenni nem tudok rendesen :shock: :lol:

Pancsi: üdv köztünk, nekem van egy két éves lánykám (Lilla) s most is kislányt várunk (Lotti) ... remélem, nem "rettent" el téged az itt kialakult (Ritát idézve:) ovis színvonal, aminek sajnos én is részese voltam :shock: :cry: ... nem az a baj, ha egy ilyen fórumon megbántunk valakit (hacsak nem szándékosan tesszük, de ezt nem feltételezzük senkiről !!!), az írásbeliséggel jár a félreérthetőség is, ezen kívül mindannyian állapotos, s már elég 'terhes' mamik vagyunk, mindenki a maga érzékenységével ... a gond ott van, ha nem tudunk / akarunk bocsánatot kérni, s a bocsánatkérést nem tudjuk elfogadni ...

Csunyeszka: vérzés :shock: :cry: ... kitartás ... 4 kiló babó van már most benned, nem csoda, ha mindenhol szúr-nyom-fáj ...

Kriszti, Anna merre vagytok?

Kép

Kép
bibiesbrumi

Móka: hol van itt a pocak? :) :wink: Biztos, Rólad/Rólatok is nagyon jó képet fog Hajni csinálni :) és kéretik pihenni is!!!

Csunyeszka: örülök, hogy nincs gond, egy kicsit még nem ártana ha a manók benn maradnának, bár dícséret illeti őket és a mamát is, nagyon szép méretek. :)

Vera: védőnő :twisted: jól gondolkodsz :)

Rita: Andris már elmúlt 3, szerintem Julcsi is 3 évesen ült már pónin, próbálgatta, ja persze, tuti, mert az ovi is viszi őket, akkor meg már járt oviba. Szerintem nyugodtan vidd el, nézegesse őket, és ha van kedve üljön fel, próbálja ki. Egyébként tényleg jó ez a hely, nagyon szép tiszta, rendezett, nagyon jól foglalkoznak az állatokkal és a lovasokkal is, egyszerűen nagyon jó a szemlélete a nőnek, aki csinálja. Mindenkinek merem ajánlani, de biztosan találsz ilyet Budaörs környékén is, ha Nektek az van közel. :)
Andris ügyes nagyfiú. :) nagy-nagy dícséretek neki. :) :) :)

Boboka: hétfőn reggel 6-kor várlak a kávéval, addigra szokott az első elkészülni. :) :wink: Azért az utóbbi napokban már nem vagyok a régi, sokkal hamarabb elfáradok, hasam keményedik .... szóval, érzem ... lassítani kellene és teszem is. :oops:

Andi: a nyári szünetből még van egy pár hét szerencsére :)
Egyébként mi mindig ilyen jövős-menősek voltunk, hát most azért kicsit vissza kell majd ebből venni, de valahogy Julcsival is "átvészeltük" ezt az időszakot. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Bibi: most láttam csak a Te kérdésed is. Szóval, szerintem Julcsi 2,5-3 évesen próbálta ki először.

Vita: sokat volt a fejemben délelőtt ez a helyzet. Tényleg kár, hogy úgy tűnik Mabe nem szeretne így köztünk maradni. Pedig - és itt senki mellett sem szeretnék kiállni - tényleg az a jó, hogy vannak különböző vélemények, ezeket nyugodtan mindenki elmondhatja. És még az is belefér, hogy időnként nem pontosan fogalmazunk, esetleg valamilyen kijelentésünk bánt valakit ... nézzünk magunkba, soha senki nem bántott még meg senkit? De igen ... de tényleg az a nagyon fontos, amit Bibi írt: tudjunk bocsánatot kérni, ha megbántunk másokat, és tudjuk elfogadni mások bocsánatkérését is, ha minket is bántott egy-egy megfogalmazás. Szerintem akaratunkon kívül mindannyian bántottunk meg már valakit az életben ... és olyan jó, ha egy ilyen helyzetet sikerül megbeszélni, lehet rendezni ...

Mabe: ha még olvasol minket ... biztosan Téged is bántott egy-egy kijelentés is, mint ahogy el kell fogadni azt is, hogy Bibit pedig a Te megfogalmazásod bántotta ... itt most mindannyian érzékenyebbek is vagyunk ... én örülnék, ha újra olvashatnánk Tőled ... meg Bibitől ... meg Mindenkitől ...

KépKép
KépKép
madar

megyek ebédelni, aztán jön apa, megyünk a lovardába, vásárlás stb. (már írtam). Nem tudom, mikor, lehet, hogy csak hétfőn jövök.

Vigyázzatok magatokra, és ahogy már írta valaki valamelyik hsz-ben: Lábakat tessék összeszorítani. :)

KépKép
KépKép
madar

SZiasztok kismamik!!!!!

Most néztem a TV2 honlapját, már fent vannak a mai videók.
Floranan!!!Nagyon édesek vagytok, és nagyon jó kis párost alkottok ti ketten (vagyis már 3an :D )

Madar, irigylem a pörgést tőled. 2 napja nekem minden bajom van. Elkezdett fájni a hátam is..............és a derekam is...

Pancsi, üdv közöttünk!Vérnyomásra mit mondott a doki?

Homeos antibiotikumos vitára visszatérve:szerintem, ha valaki valamiben hisz, akkor az működik.
Én néha szedek homeos bogyókat ( pl most nekiálltam a cimicifuga-t szedni),de ha csak gyógyszer segít, akkor meg azt.

Tegnap kaptam egy pesti barátnőmtől egy csomit,írt nekem egy "szüléskönnyítő CD-t :D és küldött mellé egy ujjatlan rugit, amibe belehímeztette Soma nevét.
Annyira meghatódtam,hogy zokogtam,mint egy kisgyerek!!!!
Úgyhogy hormonok nálam is dolgoznak!!! :oops:

KépKép
csikipetra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?