Bettike!
Gratulálok a fogacská(k)hoz!
Hogy vagytok? Mit csináltok?
Szöszke!
Nagyon jók a képek!
A nyakláncmatatóson nagy látszik a koncentrálás
Olvastam a tejes cikket és az jutott eszembe, hogy ez nem a lefejt tejcsire vonatkozik vagy a pasztörizált is ugyanolyan összetételű vajon, mint a bociknak készült tejcsi?
Egy rokonunk tejgyárban dolgozik (fejes),ő mesélte, hogy a lefejt tejet amikor átszűrik rettentő sok nem odaillő dolog marad a szűrőben…, aztán a magas hőmérsékleten hőkezelés, majd higítás stb. stb. Biztos ez sem egészségesebb, de én azért reménykedem, hogy ahogy a pozitív propagandájának, úgy a negatívnak is csak a fele igaz.
De elfogult vagyok sajna,mert imádom.
Tényleg!
Aki allergiás? Előjött már az allergiátok?!
Tercsimama!
Jó, hogy jöttél!
Nóri tényleg nagy és ügyes!
Te hogy vagy? Kellett műteni vagy sikerült műtét nélkül is elindulni a gyógyulás útján? Jobban vagy már?
Szülinap:
Én is ezen gondolkozom már: hol tartsuk, kik legyenek ott, mit vegyünk, milyen legyen a torta.
Azért hihetetlen belegondolni, hogy tavaly ilyenkor még a pocimban lakott Tomika, most meg már birtokolja és uralja az egész lakást, nem beszélve önállósági törekvéseiről, arról, hogy már vannak kedvenc kajái, játékai és ha nincs kedve felöltözni, akkor tolja le magáról a bodyt,mikor én adnám rá
Tuti majd szentimentális öreganyó lesz belőlem, aki égeti a kicsi fiacskáját a menyasszonya előtt a régi kisbaba és gyerek sztorikkal
Ildi!
Örülök, hogy jól telt a nyaralás!
Tényleg tökjó vékony vagy, irigyellek is miatta! Bikini – remélem jövő nyáron már én is újra fel tudom venni
Emmalena!
Jó hallani rólatok!
Kedden drukkolok!
Tényleg szuper ovi lehet,ha ennyi pénzt elkérnek, ráadásul zsebbe. úgy szeretnék én is igazgató lenni valahol
Izgulsz már a beszoktatás miatt?
Hogy zajlik ott? Fokozatosan,bent lehetsz majd vele egy ideig vagy rögtön élesben megy majd az óvoda? Sokan lesztek egy csoportban? - nekem ez utóbbi a mumusom. Tuti ezer ovit fogunk végigjárni, mire egyben sem találok kivetnivalókat,de a csoportlétszám az első szempont lesz nálam. (már, ha lesz egyáltalán választási lehetőségem és nem csak a körzeti fogja felvenni a gyerekeket)
Zsuzsu!
tapsi-tapsi a tapsihoz
1 kg spenót az hány adag kaja?
Marek!
Remélem ma kidől Bori és alszotok egy jót úszás után.
Én sem bírom a sírást, pont amiatt,hogy Tomi sem sírós, így fel sem vagyok vértezve megoldási stratégiákkal. - Bár szerintem egy fogínyfájós sírással a fogtündérhez való rimánkodáson kívül keveset lehet tenni. (Kiv. gyógyszerek, de én azt nem merek adni Tominak)
Honnan tudjátok biztosan, hogy a foga miatt sír?
és nem az időjárás, hasfájás, rossz álom, túl meleg/hideg, izomláz a sok új mozgástól, sok élmény/kevés élmény stb. miatt sír?
Mert én sokszor mondtam már, hogyha nyűgös volt,hogy tuti a foga,de nem jött ki utána mégsem a foga, tehát lehet, hogy inkább az időjárás miatt volt vagy csak úgy, hogy meglegyen a statisztika
Én meg nyertem tegnap Tominak teszveszen egy fisher price golyópályát
,ráadásul nem is drágán és itt lakik a közelünkben az eladó,úgyhogy még postaköltséget sem kell fizetnem